Jump to content
  • vedonlyontilista-vp1.png

     

Recommended Posts

Jalkapallo, Valioliiga

Leeds - West Ham, klo 17

West Ham +0 @2.00 bet365

 

Earlyna talteen tällainen kamppailu lauantailta. Mielestäni West Ham on joukkueista kokonaisvaltaisempi ja myös laadukkaampi. Leeds väläyttelee välillä, mutta vielä se ei ole löytänyt oikein suuntaansa. West Ham on selvästi edellä etenkin erikoistilanteissa, joiden merkitystä ei saa ikinä väheksyä. Uskon, että West Ham tulee kääntymään viikon aikana suosikiksi tähän otteluun, joten tämä kerroin on otettava talteen jo nyt. 

Link to post
Share on other sites

Jalkapallo, Valioliiga

Brentford - Liverpool, klo 19:30

u2.5 maalia @2.15 Bethard

 

Lauantai-illan kamppailussa kohtaavat Brentford ja Liverpool. Bretford on aloittanut kauden paremmin kuin moni odotti ja onkin kerännyt jo kahdeksan pistettä. Liverpool on myös aloittanut vahvasti neljällä voitolla ja yhdellä tasapelillä. Molempien joukkueiden peleissä on nähty jonkin verran maaleja, mutta mielestäni joukkueet eivät ole niin runsasmaalisia, ainakaan oletettu pelinkuva huomioiden. Brentfordilla on mielestäni hyvä sauma pitää ottelu tasaisena ja vähämaalisena ja tarjottu kerroin riittää oikein hyvin pelivalintaan. 

Link to post
Share on other sites

Jääkiekko, Liiga

18:00 Ässät - Lukko

Valinta ja kerroin: Lukko (1X2) @2,10 (ComeOn!)

Lukon ja Ässien kohtaamiset ovat olleet viime vuosina yksipuolisia. Lukko on voittanut runkosarjassa Ässät 9 kertaa putkeen varsinaisella peliajalla. Selinin ajan Ässät on ollut aika hengetön paikallisotteluissa. Joukkueet ovat tällä kaudella jo kohdanneet ja runkosarjan ensimmäisen kohtaamisen vei Lukko selvästi 5-1.

Lähtökohdista sanottakoon, että Ässillä on ollut pientä hyökkääjäpulaa loukkaantumisista johtuen. Kärpät murskasi Ässät 1-7 ja seuraavasta ottelusta tullut voitto Jukureista ei ollut pelitapahtumiin nähden ansaittu. Lukko pelasi kaksi ottelua tekemättä maaliakaan, mutta Tapparaa vastaan maalihana vihdoin aukesi, 5-4-voitto.

Ässillä on pieni lepoetu tähän, mutta pelaaminen ei vakuuta. Lukon 10. perättäinen voitto Ässistä runkosarjan varsinaisella pitäisi olla kerrointa paljon todennäköisempi.

Lisäys: Veikkaus Lukolle 2,33

Tulos: 0-6

Link to post
Share on other sites

Naisten Superpesis, Pesäpallo

Porin Pesäkarhut - Jyväskylän Kirittäret

Vihje : Jyväskylän Kirittäret ML

1,77 @ veikkaus 

14.00

Finaalisarja on kutkuttavassa 2-1 tilanteessa. Pori voitti 2 ensimmäistä ja viimeisimmän Jyväskylä kuittasi itselleen. Jyväskylän heikot esitykset johtuivat osin siitä että Körkkö ei ollut vielä täysin pelikuntoinen. Jyväskylä pelasi pudotuspeleissä kauan ilman Körkköä, mutta pakon edessä hänet otettiin takaisin ja peli alkoi kulkemaan. 

Jyväskylä on materiaaliltaan parempi ja uskon heidän kairaavan tämän pelin. Jyväskylällä on käytännössä paras mahdollinen kokoonpano mitä voi olla ja uskon että pelit jatkuu huomenna.

 

Link to post
Share on other sites

Bundesliga, Jalkapallo

Borussia M'gladbach - Dortmund

Vihje : Dortmund

1,85 @ veikkaus

19.30

MGB kohtaa Dortmundin tänään kotonaan. Dortmund on aivan ilmiömäisessä vireessä, kun taas MGB on kompastellut jo viime kaudesta alkaen. MGBn materiaali ei ole läheskään sillä tasolla, kuin Dortmundilla. Dortmund on aloittanut kauden vahvasti ja napannut 5 peliin 12 pistettä, kun taas MGB on haalinut vain 4 pistettä 5 peliin. 

 

Dortmund on niin paljon parempi kokonaisvaltaisesti ja aivan ilmiömäisessä hurmoksessa oleva Dortmund voittanee tämän peli.

 

Link to post
Share on other sites

Snooker Scottish Open karsinta klo 21:00

Mark Davis - Michael White

Pelivalinta: Mark Davis

Kerroin: 1,66 Marathonbet

White ollut viime aikoina todella heikossa vireessä. White on hävinnyt muiden turnausten karsintaotteluissa Burnsille, Hendrylle ja Brecelille. Näissä otteluissa White tehnyt muutaman hyvän breikin mutta muuten peli sujunut heikosti.

Davis on ottanut pari voittoa Kleckersistä ja Holtista ja hävisi Jonesille. Davis on melko tasainen pelaaja, huippusuorituksia nähdään harvoin mutta pelaa usein perusvarmaa snookeria.

White on pelaajista selkeästi ailahtelevampi, parhaana päivänä pystyy pelaamaan aivan huippupeliä ja toisina päivinä mikään ei tunnu onnistuvan. Pidän Davisia selkeänä suosikkina tässä matsissa.

 

Link to post
Share on other sites

Esports | CS:GO | BLAST Premier

20:30

93f4c4e4941fe2decf74f52b5b540253.png  OG - FaZe 92aa22cd9366ef910a25a31baa411b12.png

OG | 1.65 | Unibet

 

  • OG (valde, Aleksib, niko, mantuu, flameZ) hävisi eilisen avausottelunsa NaVi:a vastaan lukemin 1-2. Ottelu lähti OG:n osalta todella heikosti käyntiin, mutta toisessa kartassa peli parantui huomattavasti. Kolmannessa kartassa joukkue ei enää pysynyt NaVi:n tahdissa. Peliesitys ei kaikkein parhaimmista päästä ollut kummankaan joukkueen osalta, joten parantamisen varaa jää tähän päivään.
  • FaZe (karrigan, olofmeister, rain, Twistzz, broky) otti eilen kuokkaan Complexitylta lukemin 0-2. Ottelu oli tulokseltaan ja peliesitykseltään heikko muutamia hienoja yksilösuorituksia lukuunottamatta. Joukkuepelissä oli paljon ongelmia ja jälleen vaikuttaa siltä, että online-ympäristössä FaZe ei ole parhaimmillaan. Toki kyseessä saattoi olla yksittäinen alisuoritus, mutta onkohan joukkueen fokus sittenkään parasta mahdollista luokkaa ennen ensi viikolla alkavaa äärimmäisen tärkeää RMR-turnausta?
  • Karttavetossa teemana on rohkeus. Kummallakin joukkueella on todella paljon liikkumavaraa karttabannin ja karttavalintojen suhteen, minkä vuoksi joitakin etuja joukkueet voivat saada rohkeilla valinnoilla. Täsmällistä karttavetoa on vaikea ennakoida, mutta yritetään. FaZe poistanee Vertigon ja OG bannaa Ancientin. Karttavalintojen osalta FaZe turvautunee Mirageen ja OG valinnee Infernon tai Dust2:n. Joukkueilla on loppujen lopulta jokseenkin samat vahvuudet karttavalikoimassaan, joten karttavalintojen merkitys ei välttämättä ole kovin suuri.

 

YHTEENVETO

  • OG ei pystynyt eilen näyttämään parastaan hyvästä haasteesta huolimatta, mutta potentiaalia parempaan on paljon. FaZe pelasi eilen huonosti ja mikäli sama meno jatkuu tähän päivään, voittohaaveet voidaan heittää romukoppaan. Karttavetossa on paljon mielenkiintoisia tekijöitä huomioitavaksi, mutta silti on mahdollista, että karttavalintojen merkitys jäänee vähäiseksi. OG lähtee ansaitusti otteluun ennakkosuosikkina, sillä se on viime aikoina pelannut FaZe:a paremmin, etenkin online-ympäristössä. Uskon myös siihen, että OG onnistuu nostamaan eilisestä ottelusta tasoaan enemmän kuin mitä FaZe pystyy ja näin ollen OG:n otteluvoittoa lähdetään taas kokeilemaan, vaikkakin kerroin ei kovin houkutteleva ole. Kohde menee oikein, kun OG voittaa ottelun. 

 

TULOS: 1-2

Link to post
Share on other sites

Tee tili osallistuaksesi keskusteluun

Sinun täytyy olla jäsen jos haluat kommentoida

Tee tili

Rekisteröi uusi tili. Se on helppoa!

Tee tili

Kirjaudu

Onko sinulla jo tili? Kirjaudu tästä.

Kirjaudu nyt
×
×
  • Create New...