Jump to content
  • vedonlyontilista-vp1.png

     

Recommended Posts

Malta Vibes, CS:GO

Lyngby Vikings - Young Ninjas

Vihje : Lyngby Vikings -1,5 karttaa

2,33 @ pinnacle

11.00

 

Lyngby Vikings ja Young Ninjas kohtaavat Malta Vibes-turnauksessa. Joukkueet ovay pelanneet tänä vuonna jo yhden pelin vastakkain ja se päättyi 2-0 Lyngbylle ja vielä molemmat kartat suhteellisen selkeällä marginaalilla. Lyngby on joukkueista selkeästi laadukkaampi ja heidän suorittaminen viime aikoina on ollut perus varmaa tekemistä. Young Ninjas on varsin hyvä akatemia joukkue mutta Lyngbyn tasoista joukkuetta vastaan en näe heidän voittavan karttaakaan. 

Kartat ovat mitä todennäköisemmin Vertigo, minkä Lyngby valinnee ja Ninjojen kartta valinta kohdistunee Mirageen tai Infernoon. Inferno on Lyngbylle todella hyvä kartta, Mirage ei välttämättä kuulu Lyngbyn parhaisiin karttoihin, mutta Ninjojen esitykset siellä ovat viime aikoina olleet todella heikkoja ja joukkueet keille he ovat hävinneet ovat olleet Lyngbyä selkeästi huonompia. Viimeksi joukkueiden kohdatessa kartat olivat Vertigo ja Mirage, Vertigo päättyi 16-3 Lyngbylle ja Mirage 16-9. 

 

En näe että Nuoret Ninjat ottavat ottelussa yhtäkään karttaa. Uskon että he voivat yllättää kartta valinnassaan ja pelata tiukan kartan, mutta uskon Lyngbyn hoitavan homman kotiin. 

Link to post
Share on other sites

Jääkiekko 

Saksa DEL

Klo: 20.30

Mannheim - Krefeld

Pelivalinta: Mannheim yli 4.5 maalia

Kerroin:2.23(paf)

Krefeld sarjan jumbo on hävinnyt kaikki kolme peliään ja näissä se on päästänyt peräti 18 maalia. Tänään vastaan asettuu hyökkäyksellisesti vielä vaarallisempi joukkue joten todennäköisesti tänäänkin on murskajaiset luvassa. Mannheim kuuluu sarjan kärkijoukkueisiin ja sen ainoa tavoite on mestaruus. Krefeld on materiaaliltaan sarjan selvästi heikoin ja tulee löytymään sarjan viimeiseltä sijalta kauden päätteeksi. Jos Mannheim vähänkään on peli päällä tulee se helposti tuon 5 maalia tänään tekemään niin heikkoa on vastustajan puolustus peli ja peli ylipäätään.

Link to post
Share on other sites

Esports | CS:GO | BLAST Premier

17:30

b1880b427082124411ada5e1eb6498cd.png  G2 - NiP 2c42db6fafc99d48c2172df37717d35a.png

NiP | 1.86 | Veikkaus

 

  • G2 (JaCKz, NiKo, huNter-, AmaNEk, nexa) hoiteli avausottelussaan MIBR:n lukemin 2-0, mikä oli täysin odotettu lopputulos. Peliesitys ei tästä huolimatta ollut kovin häävi, mutta ainakin joukkue sai voiton plakkariinsa katastrofaalisen ESL Pro League -turnauksen jälkeen. G2:n todellinen suorituskyky ei ole vielä tiedossa yhden ottelun perusteella, mutta G2:n voisi olettaa pelaamaan tänään hyvin.
  • NiP (device, REZ, hampus, Plopski, LNZ) voitti omassa avausottelussaan BIG:n lukemin 2-0. Vaikka BIG:n peliesitykestä ei juuri jälkipolville kerrottavaa jäänyt, NiP pelasi erittäin vahvan ottelun eikä jättänyt kummassakaan kartassa epäselvyyttä voittajasta. NiP on tällä hetkellä ihan mukavassa vireessä ja vaikka aivan maailman kärkeä joukkue ei ole kolkutellut, sen pelissä on paljon positiiviisia elementtejä.
  • Karttavetossa NiP poistaa Vertigon ja G2 bannaa Overpassin. NiP:n karttavalinta osuu lähes varmasti Ancientiin. G2 puolestaan valinnee kartakseen joko Infernon tai Miragen. Dust2 on todennäköisin kolmas ja ratkaiseva kartta. Näiden karttojen perusteella on mielestäni todennäköistä, että ottelussa edetään kolmanteen karttaan, mutta yleisellä tasolla karttaveto suosii hieman NiP:iä.

 

YHTEENVETO

  • G2 pesi kasvonsa eilisessä MIBR-ottelussa, mutta vielä nykyistä suorituskykyä on vaikea määritellä. NiP pelasi erinomaisesti BIG:iä vastaan, mikä luo entistä enemmän itseluottamusta tähän otteluun. Karttaveto on molemmin puolin selkeä ja suosii hieman NiP:iä, vaikka kokonaisuudessaan karttavalintojen merkitys on vähäinen. Olisin itse jopa olettanut markkinan asettavan G2:n tämän ottelun ennakkosuosikiksi, mutta näin ei tapahtunut ja tasabookkitilanteessa taidetaan mennä otteluun. Näin ollen parasta etua kertoimen puolesta tähän otteluun ei saada, mutta usko NiP:n tekemiseen on tällä hetkellä korkeampi kuin G2:een, jonka pitää vielä todistaa olevansa takaisin omalla tasollaan. Tasainen ottelu tästä luultavasti tulee, mutta eiköhän NiP nykyvireessään päihitä G2:n. Kohde menee oikein, kun NiP voittaa ottelun. 

 

TULOS: 1-2

Link to post
Share on other sites

MLB, Bsaseball

Cincinnati Reds - Pittsburgh Pirates

Vihje : Cincinnati Reds -1,5 (sis. ja)

1,98 @veikkaus

22.9

1.40

Reds ja Pirates kohtaavat Cincinnatissa. Reds kotonaan on ihan hyvä ollut tällä kaudella. Piraatit ovat olleet sarjan toiseksi huonoin vierasjoukkue ja ovat keränneet vieraista vain 22 voittoa ja hävinneet 53 peliä. Joukkueiden kohdatessa Cincinnatissa viimeiset 12 kertaa on päättynyt Cincinnatille ja 10 niistä on yli 1,5 marginaalilla. Cincinnatilla syöttäjänä aloittelee Mahle, joka on perus varma suorittaja, Piraateilla taas aloittelee Keller, joka on Mahlea mielestäni selvästi heikompi. 

 

Link to post
Share on other sites

Tee tili osallistuaksesi keskusteluun

Sinun täytyy olla jäsen jos haluat kommentoida

Tee tili

Rekisteröi uusi tili. Se on helppoa!

Tee tili

Kirjaudu

Onko sinulla jo tili? Kirjaudu tästä.

Kirjaudu nyt
×
×
  • Create New...