Jump to content
  • vedonlyontilista-vp1.png

     

Recommended Posts

Jääkiekko 

NHL 

KLO   05.00

 

Anaheim Ducks  -  Winnipeg Jets 

 

Valinta :  Winnipeg Jets 

Kerroin :  2,25 ( Veikkaus ) 

 

Monessa paikkaa tasan 2,00, niin  veikalta saa aika hyvän kertoimen itseasiassa tähän.   Syy luultavasti löytyy siitä,  että kyseessä on Ducks kotipeli että vierailta puuttuu Scheifele pelikiellon takia,  joka alkoi viime kauden poffeista.   Näiden nojaten kakkosen kerroin on  ymmärrettävissä,  mutta en ymmärrä kuinka veikka antaa noinkin paljon päälle.

Treenipelit ei oikein ole vertailukelpoisia katsella,  kun Ducks otteli pääasiassa Sharks,  Kings vastaan,  kun Jets vain Oilers,  Canucks,  vastaan.  Myöskin kokoonpanot vaihtelivat,  joten ei itse tuloksia kannata liikaa tuijottaa. 

 

Paperilla Winnipeg Jets on laadukkaampi joukkue.   Ehlers,  Wheeler,  Dubois,  Stastny,  Connor muodostaa jo pari hyvää iskukykyistä ketjua,  kun puolestaan Zegras,  Comtois,  Rakell,  Terry,  Getzlaf on kyllä kysymysmerkkejä,  että miten kausi lähtee taas sujumaan.   Myöskin Hellebuyck pystyy voittamaan Gibson vertailun.   Puolustus on ihan tasainen,  mutta kyllä kokonaisuudessaan Winnipeg on joukkueena parempi sekä kärjeltään laadukkaampi ja leveämpi.   Itse uskon, että Winnipeg ottaa avausvoiton ja otetaan veikalta mukava kerroin hyvissä ajoin peleille.   Itse pidän vieraita suunnilleen  52% todennäköisyydellä voittajana.    Jets on aika hyvin viime vuosina hallinnut keskinäisiä ja en oikee näe,  että voimasuhteet olisi muuttuneet kesän aikana radikaalisesti.   Vieraat,  jos saa ylivoimaa,  niin eiköhän ne tarvittavat maalit tule sieltä.  

 

Kunhan Winnipeg Jets voittaa varsinaisella peliajalla,  niin tämä kohde menee oikein.   

Link to post
Share on other sites

Jääkiekko 

NHL 

KLO  05.00

 

Edmonton Oilers  -  Vancouver Canucks 

 

Valinta;:  Edmonton Oilers 

Kerroin :  1.90  ( NordicBet ) 

 

Edmonton tuo viime vuoden pettymys pitää kääntää tänä vuonna vahvuudeksi.   Kesällä joukkue hankki vaahteroista Hyman,  joka osaa pelata sekä Puolustus vahvistui ex- intiaanilla, kun Keith tuo käsiä viivaan.   Tämä joukkue on kuitenkin McDavid,  Draisaitil ympärillä vahvasti,  mutta kyllä taustatuki tuli tarpeeseen.   Kyllä jälleen lupa on odottaa,  että ylivoimapeli tulee toimimaan ja niillä maaleilla tullaan voittamaan yksittäisiä otteluita pitkin kautta.    Tämän illan vastus voitettiin jo harkkapeleissä molemmilla kerroilla samoin luvuin 3-2, vaikka toisessa ei ollut parhaimpia mukana.   Canucks on edelleen rakennusvaiheessa ja vaikka Huhges,  Pettersson on hyviä sekä Halak loistava haku maalitolppien väliin,  niin kyllä tässä kotivoitto pitäisi tulla .   Lähtökohtaisesti Oilers on divisioonassaan toiseksi paras,  kun Canucks siellä alempana taistelee poffi-paikasta.   Kotiyleisön edessä kauden avaus ja suht hyvältä on Oilers näyttänyt,  niin  kyllä minä luottavaisena uskon,  että tässä kotivoitto tulee.  Kotijoukkue on vaa laadukkaampi.  

 

Kunhan Edmonton Oilers voittaa varsinaisella peliajalla,  niin tämä kohde menee oikein.  

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Pinnacle Fall Series 2, CS:GO

IDEI IRAE - Endpoint

Vihje ; INDE IRAE voittaa 1. Kartan

2,05@ Unibet

10.00

INDE IRAE ja heikkokuntoinen Endpoint kohtaavat turnauksen pudotuspelissä. Pelin panos on kova, häviäjä on ulkona. Ensimmäisenä karttana pelataan Mirage joka on IRn paras kartta ja yksi Endpointin heikkoimmista kartoista. IR haluaa varmasti jatkoon ja tämä turnaus on Endpointille hieman merkityksettömämpi. Endpoint pelaa stand-inin kanssa ja uskon että INDE IRAE vie oman karttansa. 

Link to post
Share on other sites

Snooker Pohjois-Irlannin avoimet klo 16:00

Bingtao, Y - Lines, O

Pelivalinta: Lines, O

Kerroin: 2,95 Pinnacle

Oliver Lines on pelaamassa hyvää kautta. Karsintaottelut on sujuneet erinomaisesti ja British Openissakin otteet olivat hyviä. Tuossa turnauksessa tappio tuli Ali Carterille. Lines on pitkään tiedetty taitavana nuorena pelaajana, mutta nyt tämän kauden otteluissa breikkipeli on alkanut olemaan sillä tasolla, että menestystä voidaan Linesiltä odottaa.

Bingtao on nuori ja todella lahjakas pelaaja. Bingtao tulee vielä tulevina vuosina ottamaan useita isoja turnausvoittoja, jos vaan peli hieman vielä kehittyy. Bingtao on hyvä breikintekijä ja turvapelikin on kehittynyt vuosien mittaan. Ailahtelevuutta on kuitenkin ollut vielä otteissa paljon ja avauskierroksen ottelu Duane Jonesia vastaan ei vakuuttanut. Bingtao on asetettu ottelussa liian suuren suosikin asemaan.

 

Link to post
Share on other sites

Chl: 21.00 cardif-lukko

Vihje: cardif 5,75 comeon

Vielä saa comeonilta ok kerrointa tähän peliin. Lukko a-junioreilla liikenteessä merkityksettömässä pelissä. Muualla kertoimet jo 4,50 tuntumassa. Veikkaus poisti pelin jo eilen listoilta.

Link to post
Share on other sites

Pinnacle Fall Series 2, CS:GO

SAW - Galaxy Racer

Vihje ; SAW voittaa 1. kartan

2.10@ betway

13.00

SAW ja GR ovat molemmat olleet viime aikoina melko hyviä. Molemmilla joukkueilla on omat ykkösvalintansa. SAW on melko hyvä Vertigossa, GR ei. GR on melko hyvä Infernossa SAW ei. Ensimmäisenä pelataan Vertigo, jossa SAW on ollut todella vakuuttava. Viimeksi joukkueiden kohdatessa SAW voitti GRn todella selkeästi Vertigossa. Uskon että SAW vie Vertigon. 

Link to post
Share on other sites

Jääkiekko Liiga 18:30

Kalpa - Kookoo

Pelivalinta: Joose Antonen pisteet yli 0.5 @ 2.15 Coolbet

Runsasmaalista ottelua povaan tästä kamppailusta, joten poimitaan ehdottomasti Kookoon kultakypärän piste lapulle maukkaalla kertoimella.

Edellinen kohtaaminen syyskuun loppupuolella päättyi Kookoon 7-4 voittoon, Antonen saalisti tässä kamppailussa tehot 1+1.

Antosen tehot tällä kaudella 3+7, ja laukaksia kertynyt kahteentoista otteluun 37kpl eli reilut kolme per peli.

VÄÄRIN

Link to post
Share on other sites

Snooker Pohjois-Irlannin avoimet klo 21:00

Robertson, J - Cahill, J

Pelivalinta: Cahill, J

Kerroin: 2,87 Marathonbet

Jimmy Robertson on pelannut hyvän kauden toistaiseksi. Karsintaotteluista on tullut hyviä voittoja ja British Openissakin Robertson eteni pitkälle.

Cahill ei ole pystynyt aivan parhaaseen peliin tällä kaudella, mutta ajoittain on väläytellyt osaamistaan. Turnauksen avausottelussa otti helpon 4-0 voiton O'Brienista. Cahill on taitava pelaaja, joka hallitsee pelin joka osa-alueen kohtalaisesti ja jos Robertson ei ole aivan huippuvireessä niin Cahillilla hyvät mahdollisuudet otteluvoittoon.

Robertson on mielestäni asetettu liian suuren suosikin asemaan.

Link to post
Share on other sites

 

Jääkiekko 

NHL 

KLO  05.00

 

Edmonton Oilers  -  Vancouver Canucks 

 

Valinta;:  Zach Hyman syöttöpiste

Kerroin :  2.62 Pinnacle

 

Oilerssilla on kova ykkös ylivoimanippu Nugent-hopkins, Zach Hyman, Leon Draisaitl, Conor McDavid ja Tyson Barrie, joten kyllä tältä porukalta on lupa odottaa ensi yönä tehoja.

Lähdenkin hakemaan Zach Hymanille syöttöpistettä tähän kamppailuun sillä uskon, että McDavid tai Draisaitl kunnostaudu maalinteossa ja Hyman nappaa syöttöpisteen vanavedessä.

VÄÄRIN

Link to post
Share on other sites

NHL, jääkiekko

Edmonton Oilers vs. Vancouver Canucks klo. 05.00

Connor McDavid tekee kolme tehopistettä/4,00 PAF

McDavid on lyöty kauden avauspelissä loogisestikin ykköskenttään. Rinnalla Leon Draisaitl ja Jesse Puljujärvi. Kotiyleisö palaa Edmontoniin ja paljon näytönhaluja heti kauden ensimmäisessä pelissä, joten uskon, että tämä tuleva pistepörssin voittaja tekee vähintään kolme pistettä heti ensimmäiseen otteluun, kun heikosti puolustava Vancouver Canucks on vastassa.

Link to post
Share on other sites

Tee tili osallistuaksesi keskusteluun

Sinun täytyy olla jäsen jos haluat kommentoida

Tee tili

Rekisteröi uusi tili. Se on helppoa!

Tee tili

Kirjaudu

Onko sinulla jo tili? Kirjaudu tästä.

Kirjaudu nyt
×
×
  • Create New...