Jump to content

Recommended Posts

UECL / Jalkapallo

FC Slovacko - FC Köln

Yli 2.5 maalia @ 1.74 Pinnacle

Alkaa 19:45 (Ottelu keskeytetty sankan sumun vuoksi -> jatketaan huomenna klo. 14:00)

Köln(3.)  voitti Slovackon(4.) kotonaan maalein 4-2. Lohkossa sijoilla 3. ja 4. olevat joukkueet kamppailevat tiukasti kakkosijasta Nicen(2.) kanssa joten pisteitä sekä maaleja tarvitaan tasaisessa tilanteessa. Molemmat joukkueet pelaavat maansa pääsarjoissa maalirikkaita otteluita. Slovackon kolmessa viimeisessä kamppailussa nähtiin keskimäärin 4.3 maalia ja Kölnin neljässä viimeisessä 5.5 maalia ottelua kohden. Ottelu päättyy tänään tulokseen 2-3.

0-1

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

JÄÄKIEKKO LIIGA 18:30

JYP - PELICANS

PELIVALINTA: CRISTOPHER BRADEN PISTEET YLI 1.5 @ 8.40 Coolbet

Braden on tehnyt tällä kaudella tehot 2+4=6p 14-otteluun. Pelaa kakkoskentässä yhdessä Rooban ja Gardinerin kanssa joten ei pari pinnaa ole aivan mahdoton tehtävä kun viime kaudellakin hän oli Jypin kolmanneksi tehokkain pistemies runkosarjassa tehoin 12+21=33p.

 

 

Link to post
Share on other sites

UEL klo 22:00

HJK - AS Roma

Pelivalinta: Yli 2,5 maalia

Kerroin: 1,78 Coolbet

Kauan odotettu matsi edessä Helsingissä. Roma lähtee suursuosikkina otteluun, mutta kotikentällä Klubi esittänyt hyviä otteita ja huippuonnistumisella tasapeli voisi olla mahdollinen. Silti Roman voitto selkeästi todennäköisin lopputulos.

Klubi pystynyy luomaan hyviä tekopaikkoja kotiotteluissa ja muutenkin joukkue pelannut rohkeaa hyökkäyspeliä. Odotan ottelusta vauhdikasta peliä ja maalipaikkoja tullaan näkemään useita.

Yli 2,5 maalista tarjolla hyviä kertoimia.

Link to post
Share on other sites

NBA, Koripallo

Grizzlies - SAC Kings

Vihje : Grizzlies -2,5

1,90@ Bet365

5;00

SAC Kings on ollut surkea ensimmäisissään peleissä ja materiaaliltaan se on paljon Grizzliesiä jäljessä. Grizzlies on pelannut melko hyvin ja heidän tulisi voittaa tämä melko peruspelillä. Kings ei tällä kaudella voitoilla tule juhlimaan ja tässäkään ei heille voittoa ole luvassa. 

Link to post
Share on other sites

NHL, Jääkiekko

Sharks - Toronto Maple Leafs

Vihje : Toronto Maple Leafs -1,5

2,15@ Bet365

5:35

Toronto on ollut ihan ok, mutta he selvästi olisivat ansainneet parempia tuloksia mitä nyt. Sharks ei ole ollut hyvä ja heillä peli sakkaa jatkuvasti. Etenkin hyökkäyspeli ei toimi ja puolustus on todella epävarma. Toronton tulisi tämä voittaa ainakin 2 erolla. 

Link to post
Share on other sites

Tee tili osallistuaksesi keskusteluun

Sinun täytyy olla jäsen jos haluat kommentoida

Tee tili

Rekisteröi uusi tili. Se on helppoa!

Tee tili

Kirjaudu

Onko sinulla jo tili? Kirjaudu tästä.

Kirjaudu nyt
  • Uusimmat viestit

    • ESL Pro League PK: FlyQuest - Ninjas in Pyjamas | FlyQuest | 1.82 (Coolbet)   PK: Monte - FURIA | FURIA | 1.78 (Coolbet)   PK: Natus Vincere - Complexity | Yli 2.5 karttaa | 2.10 (Coolbet)
    • Saatiinhan sitä vihreääkin jo kunnolla välieriin Se olis sitten finaalia vaille valmista, 1 ottelu jäljellä, mahdollisesti 4 sessiota. Finaalit mennään paras 35 eli 18 voittoa tarvitaan mestaruuteen. Kyren Wilson (12.) - Jak Jones (44.) Wilson on suosikki kertoimin 1.33 ja Jones saa 3.40 (Bet365). Uskon Jonesin pistävän hyvin hanttiin Wilsonille ja toivon näkeväni parin päivän aikana kaikki 4 sessiota, joten ihan pieni betsi over 30.5 freimille tulee otettua.
    • Jääkiekko NHL KLO 03.00   Boston Bruins -  Toronto Maple Leafs   Valinta:  Boston Bruins ML Kerroin:  1.76 ( paf)   Game 7.  Sarja on tasan 3-3.   - Bruins hävinnyt nyt kaksi kautta putkeen 3-1 tilanteen G7 peliin - Bruins hävinnyt G7 nyt kolme kertaa putkeen 2019,2022,2023. - Leafs hävinnyt 2004 jälkeen kaikki G7 pelinsä - Matthews palaa kokoonpanoon ja sotkee kemiat sopivasti tänään. Ilmeisesti Woll saattaa olla pois, mutta selvii itse pelissä pelaako kuitenkin.  KAIKKI SELVII VASTA KU KLO ON 3.00-3.10   BRUINS FANINA uskon omiin.  Tää on myös nähty, kun moni puhuu viime vuoden sulamisesta.  No Leafs G7 on nähty, että Bruins hoitaa sen varmoin ottein usein.  Nyt tilasto voitto kotijoukkueelle G7 pelissä juuri Leafs vastaan olisi loogista.  Varsinkin, jos Leafs ketjut tai molari vaihtuu.  Se olisi niin nähty kuvio.  Bruins vaihtoetu on iso tänään. Kotiyleisön edessä pääsee pelaa klassikon.  Itsellä on vahva luotto omiin.   Kunhan Boston Bruins voittaa vaikka jatkoilla, niin tää osuu
    • Koripallo, NBA Denver Nuggets vs. Minnesota Timberwolves klo. 2.00 Nikola Jokic tekee tripla-tuplan/2,63 PAF Nuggets kohtaa NBA:n läntisen konferenssin pudotuspelien toisella kierroksella Phoenix Sunsin sweepanneen Minnesotan. Nikola Jokic on totuttuun tyyliin Nuggetsin tärkein yksittäinen pelaaja ja itsellä on vahva käsitys, että serbialainen nostaa pelien koventuessa tasoaan. Tänään voisi olla hyvä hetki tehdä kevään kolmas tripla-tupla. Lakersia vastaan ensimmäisellä kierroksella tämä tapahtui kahdesti ja pari kertaa jäi yhden syötön päähän tripla-tuplan syntyminen.
    • Jääkiekko, NHL Boston Bruins vs. Toronto Maple Leafs klo. 3.00 Yli 6,5 maalia (60min), William Nylander ja Brad Marchand vähintään kaksi tehopistettä sis JA/14,00 PAF Nyt tehdään tämmönen harakirivihje ottelusarjan seitsemänteen kamppailuun, kun edelliset kamppailut ovat olleet maalin pelejä. Toronto nousi ottelusarjassa 3-1'stä tasoihin nappaamalla kaksi 2-1 -voittoa. Sitä ennen Boston nappasi vierasvoitot 3-2 ja 4-2 -lukemin. Seitsemännet ottelut ovat aina vaikeita arvioitavia, mutta nyt on kutina, että hommat lähtee täysin lapasesta ja kamppailussa hinkataan 4-4 -tasapelin ja jatkoeristä haetaan ratkaisija. Marchand ja Nylander ovat johtavina pelaajina isossa vastuussa maalijuhlissa.
×
×
  • Create New...