Jump to content

Recommended Posts

Jalkapallo Australia A-liiga 11:45

WSW - Newcastle Jets

Pelivalinta: Beka Dartsmelia tekee maalin @ 10.00 BET365 (TÄYTYY ALOITTAA OTTELU)

Jets on pelannut odotuksiin nähden erinomaisesti ja voittanut kummatkin sarjaottelunsa!

Jets löytyy sarjasta 3-paikalta, mutta se on pelannut ottelun vähemmän kuin WSW ja Melbourne City joten voitolla sillä olisi mahdollisuus jopa nousta sarjan piikkipaikalle. Georgian maajoukkuessakin esiintynyt nuori 22v Beka Dartsmelia teki tuossa edellisessä ottelussa maalin ja on muutenkin yksi joukkueensa avainpelaajista joten tarjottava kerroin on selvästi yläkanttiin.

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Liiga klo 18:30

TPS - Tappara

Pelivalinta: TPS ML

Kerroin: 2,05 Pinnacle

TPS kohtaa illan ottelussa Tapparan Turussa. TPS otti pidemmän tauon jälkeen nihkeän voiton Sportista. Kolmannessa erässä oli jo viitteitä paremmasta pelistä, joten eiköhän TPS tule matsi alla parantamaan peliä. TPSn materiaali on laadukas ja sillä tullaan taistelemaan sarjan kärkipään sijoituksista.

Tappara pelannut ihan hyvän alkukauden, mitään suvereenia hallintaa ei ole kuitenkaan nähty. Vierasotteluissa Tappara ollut tuloksellisesti heikompi ja TPS taas pelannut kotikentällä hyviä otteluita. Kotiedun merkitys ottelussa melko suuri.

Pidän Tepsiä pienenä suosikkina illan matsiin.

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

NHL / Jääkiekko

Columbus Blue Jackets - Boston Bruins

Johnny Gaudreau yli 2.5 laukausta: Kyllä (sis.JA) @ 1.83 Unibet

Alkaa 02:00

Gaudreaun laukaukset viidessä viimeisessä ottelussa 4-2-3-7-3. Kauden kahdeksan pelatun ottelun jälkeen laukaisu ka. 3.38. Ykköskentän vasemmassa laidassa hääräävä Gaudreau on kerännyt tällä kaudella peliaikaa ottelua kohden 20:32. Joukkueen tähän mennessä parhaalle maalintekijälle pedataan usein myös laukaisupaikkaa ykkösylivoiman B-pisteen kaarelle. Gaudreau tulee laukomaan vähintään kolme kertaa ensi yön ottelussa.

2

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

NHL / Jääkiekko

Carolina Hurricanes - New York Islanders

Anders Lee yli 2.5 laukausta: Kyllä (sis.JA) @ 2.20 Unibet

Alkaa 02:00

Leen laukaukset viidessä viimeisessä ottelussa 3-4-4-1-6. Kauden seitsemän pelatun ottelun jälkeen laukaisu ka. 3.00. Kakkoskentän vasemmassa laidassa pelaava Lee on kellottanut tällä kaudella peliaikaa ottelua kohden 17:01. Isokokoinen Lee sutii usein irtokiekkoja maalia kohti maskimiehen paikalta ja tämä on jenkkipelurin rooli myös joukkueen ykkösylivoimassa. Lee laukoo ensi yönä kiekkoa vähintään kolme kertaa Frederik Andersenin  vartioimaa maalia kohti.

0

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

NBA, Koripallo

Raptors - 76ers

Vihje : Raptors ML

1,73@ Coolbet 

2;30

76ers on ryvennyt melkoisessa suossa alku kauden ja hävisi juuri viime pelissä Raptorssille melko selvästi. No tässä pelissä Raptorssin kuuluisi voittaa vielä helpommin koska Embiid on alustavasti merkattu loukkaantuneeksi, joka on suuri menetys Phillylle. Uskoisin että Torontoon jää tässä pisteet.

Link to post
Share on other sites

NHL, Jääkiekko

NY Devils - Colorado Avalanche

Vihje : Avalanche ML

1,80@ Coolbet

2:00

Avalanche on mielestäni paras joukkue sarjassa mutta tässä pelissä ei parasta kuitenkaan kentällä ole. Maalivahti osasto hieman huolettaa, mutta uskon Avssii kuitenkin. Toki Devils on pelannut ihan pirteästi ja ei nyt yllätä vaikka he olisivat pelissä kauan mukana, mutta uskon että Avssin jäätävän kova porukka pelin lopulta hoitaa.

Link to post
Share on other sites

Tee tili osallistuaksesi keskusteluun

Sinun täytyy olla jäsen jos haluat kommentoida

Tee tili

Rekisteröi uusi tili. Se on helppoa!

Tee tili

Kirjaudu

Onko sinulla jo tili? Kirjaudu tästä.

Kirjaudu nyt
  • Uusimmat viestit

    • Jääkiekko NHL Klo  02.30   Dallas Stars  -  Vegas Golden Knights   Valinta:  vegas Golden Knights  ML Kerroin:   2,28 ( paf)    Game 7.  Sarja on tasan 3-3.   1,kierros päättyy tänään, kun suomalaisten Dallas isännöi Vegas joukkuetta.  Pieni tilasto pläjäys - Dallas historia 7/16 voittoa G7 - Stars päävalmentaja DeBoer saldo 7/7 voittoa G7 - Joe Pavelski saldo 7/10  G7 voittoa   - Vegas saldo 2/3 voittoa G7 pelissä.  Ainoa tappio  juuri DeBoer Sharks vastaan.  Eli DeBoer on ollut isossa osassa tässä vegas historiassa.   - Vegas päävalmentaja Cassidy  saldo 2/4 voittoa G7,    -  Alec Martinez,  Pietrangelo molemmilla 5/5  G7 voittoa    - 114- 81  kotijoukkue on NHL historiassa voittanut tämän G7 pelin.   Yhteenveto Stars on ennakkosuosikki tänään.  Heillä on erittäinkin rutinoitunut päävalmentaja tähän.   Myöskin kotijoukkue voittaa useimmiten yksittäisen G7 ottelun.   Kertoimissa ei sinällään ole ilmaa kummallakaan.     Kemmu  teoria Boston Ainoa idässä,  jossa ei ole suomalaisia,  täten, jos Dallas putoaa, niin Lännessä Colorado,  jossa on suomalaisia. Ainoa joukkue.   Olisiko tuossa jännä tilasto, mikä pitää paikkaansa?   Ehkä jotenkin pakko testaa ja onhan Vegas kiva Kerroin, mitä voi koittaa.      Kunhan Vegas voittaa vaikka jatkoilla, niin tää osuu 
    • ESL Pro League PK: FlyQuest - Ninjas in Pyjamas | FlyQuest | 1.82 (Coolbet)   PK: Monte - FURIA | FURIA | 1.78 (Coolbet)   PK: Natus Vincere - Complexity | Yli 2.5 karttaa | 2.10 (Coolbet)
    • Saatiinhan sitä vihreääkin jo kunnolla välieriin Se olis sitten finaalia vaille valmista, 1 ottelu jäljellä, mahdollisesti 4 sessiota. Finaalit mennään paras 35 eli 18 voittoa tarvitaan mestaruuteen. Kyren Wilson (12.) - Jak Jones (44.) Wilson on suosikki kertoimin 1.33 ja Jones saa 3.40 (Bet365). Uskon Jonesin pistävän hyvin hanttiin Wilsonille ja toivon näkeväni parin päivän aikana kaikki 4 sessiota, joten ihan pieni betsi over 30.5 freimille tulee otettua.
    • Jääkiekko NHL KLO 03.00   Boston Bruins -  Toronto Maple Leafs   Valinta:  Boston Bruins ML Kerroin:  1.76 ( paf)   Game 7.  Sarja on tasan 3-3.   - Bruins hävinnyt nyt kaksi kautta putkeen 3-1 tilanteen G7 peliin - Bruins hävinnyt G7 nyt kolme kertaa putkeen 2019,2022,2023. - Leafs hävinnyt 2004 jälkeen kaikki G7 pelinsä - Matthews palaa kokoonpanoon ja sotkee kemiat sopivasti tänään. Ilmeisesti Woll saattaa olla pois, mutta selvii itse pelissä pelaako kuitenkin.  KAIKKI SELVII VASTA KU KLO ON 3.00-3.10   BRUINS FANINA uskon omiin.  Tää on myös nähty, kun moni puhuu viime vuoden sulamisesta.  No Leafs G7 on nähty, että Bruins hoitaa sen varmoin ottein usein.  Nyt tilasto voitto kotijoukkueelle G7 pelissä juuri Leafs vastaan olisi loogista.  Varsinkin, jos Leafs ketjut tai molari vaihtuu.  Se olisi niin nähty kuvio.  Bruins vaihtoetu on iso tänään. Kotiyleisön edessä pääsee pelaa klassikon.  Itsellä on vahva luotto omiin.   Kunhan Boston Bruins voittaa vaikka jatkoilla, niin tää osuu
    • Koripallo, NBA Denver Nuggets vs. Minnesota Timberwolves klo. 2.00 Nikola Jokic tekee tripla-tuplan/2,63 PAF Nuggets kohtaa NBA:n läntisen konferenssin pudotuspelien toisella kierroksella Phoenix Sunsin sweepanneen Minnesotan. Nikola Jokic on totuttuun tyyliin Nuggetsin tärkein yksittäinen pelaaja ja itsellä on vahva käsitys, että serbialainen nostaa pelien koventuessa tasoaan. Tänään voisi olla hyvä hetki tehdä kevään kolmas tripla-tupla. Lakersia vastaan ensimmäisellä kierroksella tämä tapahtui kahdesti ja pari kertaa jäi yhden syötön päähän tripla-tuplan syntyminen.
×
×
  • Create New...