Jump to content

Recommended Posts

NFL; Amerikkalainen Jalkapallo

Broncos - Rams

Vihje ; Alle 35,5 pistettä

1,90@ Bet365

23:30

Kaksi hyvin heikosti suorittanutta joukkuetta ottavat tässä yhteen ja itse ainakin enteilen tästä hyvin vähä pisteistä peliä. Rams sai hyvän comeback voiton viime pelissä, mutta tuokin peli oli ekat 3 erää hyvin nihkeetä hyökkäyksellisesti. Broncosilla ja Ramssilla on molemmilla hyvät puolustukset ja heikot hyökkäykset joten ei tästä mitään ilotulistua ole luvassa vaikka joulupäivä onkin. 

Link to post
Share on other sites

NBA, Koripallo

76ers - Knicks

Vihje : James Harden Yli 37,5 PRAs

1.86@ Bet365

19:10

Harden on ollut täällä kaudella hyvä ja hän on ollut aika loistava keräämään pojojen lisäksi syöttöpisteitä. Yleensä joulu peleissä Harden on ollut jostain syystä aivan iskussa ja uskon niin käyvän tässäkin. Harden AVGt pisteissä on 21 syötöissä 11 ja noin 7 levyä per peli. Uskon että hän tekee tässä pelissä lähemmäs 40 PRAssia. Viimeksi Knicksiä vastaan Harden teki 44 PRAssia ja ennen sitä 55. 

Link to post
Share on other sites

NBA klo 21:30

Dallas Mavericks - Los Angeles Lakers

Pelivalinta: Dallas Mavericks -7,5

Kerroin: 1,92 Coolbet

Dallasilla muutamia tärkeitä miehiä sivussa, mutta kohtuu hyviä korvaajia kuitenkin penkiltä löytyy. Dallas on hyvä kotijoukkue ja monissa kotimatseissa Dallas ottanut selkeitäkin voittoja.

Lakers ollut kyllä pettymys koko kauden ajan. Vieraspeleissä etenkin meno ollut takkuista. LeBronilta vaaditaan huippupeliä, mikäli voitosta mielii Lakers taistella. Itse uskon Dallasin selkeään kotivoittoon.

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Tee tili osallistuaksesi keskusteluun

Sinun täytyy olla jäsen jos haluat kommentoida

Tee tili

Rekisteröi uusi tili. Se on helppoa!

Tee tili

Kirjaudu

Onko sinulla jo tili? Kirjaudu tästä.

Kirjaudu nyt
  • Uusimmat viestit

    • Jääkiekko NHL KLO 03.00   Boston Bruins -  Toronto Maple Leafs   Valinta:  Boston Bruins ML Kerroin:  1.76 ( paf)   Game 7.  Sarja on tasan 3-3.   - Bruins hävinnyt nyt kaksi kautta putkeen 3-1 tilanteen G7 peliin - Bruins hävinnyt G7 nyt kolme kertaa putkeen 2019,2022,2023. - Leafs hävinnyt 2004 jälkeen kaikki G7 pelinsä - Matthews palaa kokoonpanoon ja sotkee kemiat sopivasti tänään. Ilmeisesti Woll saattaa olla pois, mutta selvii itse pelissä pelaako kuitenkin.  KAIKKI SELVII VASTA KU KLO ON 3.00-3.10   BRUINS FANINA uskon omiin.  Tää on myös nähty, kun moni puhuu viime vuoden sulamisesta.  No Leafs G7 on nähty, että Bruins hoitaa sen varmoin ottein usein.  Nyt tilasto voitto kotijoukkueelle G7 pelissä juuri Leafs vastaan olisi loogista.  Varsinkin, jos Leafs ketjut tai molari vaihtuu.  Se olisi niin nähty kuvio.  Bruins vaihtoetu on iso tänään. Kotiyleisön edessä pääsee pelaa klassikon.  Itsellä on vahva luotto omiin.   Kunhan Boston Bruins voittaa vaikka jatkoilla, niin tää osuu
    • Koripallo, NBA Denver Nuggets vs. Minnesota Timberwolves klo. 2.00 Nikola Jokic tekee tripla-tuplan/2,63 PAF Nuggets kohtaa NBA:n läntisen konferenssin pudotuspelien toisella kierroksella Phoenix Sunsin sweepanneen Minnesotan. Nikola Jokic on totuttuun tyyliin Nuggetsin tärkein yksittäinen pelaaja ja itsellä on vahva käsitys, että serbialainen nostaa pelien koventuessa tasoaan. Tänään voisi olla hyvä hetki tehdä kevään kolmas tripla-tupla. Lakersia vastaan ensimmäisellä kierroksella tämä tapahtui kahdesti ja pari kertaa jäi yhden syötön päähän tripla-tuplan syntyminen.
    • Jääkiekko, NHL Boston Bruins vs. Toronto Maple Leafs klo. 3.00 Yli 6,5 maalia (60min), William Nylander ja Brad Marchand vähintään kaksi tehopistettä sis JA/14,00 PAF Nyt tehdään tämmönen harakirivihje ottelusarjan seitsemänteen kamppailuun, kun edelliset kamppailut ovat olleet maalin pelejä. Toronto nousi ottelusarjassa 3-1'stä tasoihin nappaamalla kaksi 2-1 -voittoa. Sitä ennen Boston nappasi vierasvoitot 3-2 ja 4-2 -lukemin. Seitsemännet ottelut ovat aina vaikeita arvioitavia, mutta nyt on kutina, että hommat lähtee täysin lapasesta ja kamppailussa hinkataan 4-4 -tasapelin ja jatkoeristä haetaan ratkaisija. Marchand ja Nylander ovat johtavina pelaajina isossa vastuussa maalijuhlissa.
    • Miamin GP Aika-ajot PK: Voittaja | Lando Norris | 5.50 (Coolbet)   PK: Carlos Sainz - Oscar Piastri | Oscar Piastri | 2.12 (Veikkaus)   PK: Lewis Hamilton - Lance Stroll | Lewis Hamilton | 1.95 (Coolbet)   PK: Daniel Ricciardo - Nico Hülkenberg | Daniel Ricciardo | 1.80 (Coolbet)   PK: Sauber - Williams | Williams | 2.03 (Coolbet)   PK: Driver to Reach Q3 | Yuki Tsunoda | 2.25 (bet365)
    • ⚾ 4.5 20:05 ⏰ New York Yankees - Detroit Tigers: Detroit Tigers Yli 3.5 Juoksua 2.04 Pinnacle  ⚾ 4.5 21:10 ⏰ Minnesota Twins - Boston Red Sox: Alle 7.5 Juoksua 1.84 Pínnacle  ⚾ 4.5 23:05 ⏰ Pittsburgh Pirates - Colorado Rockies: Colorado Rockies Yli 2.5 Juoksua 1.83 Pinnacle  ⚾ 5.5 01:40 ⏰ Cincinnati Reds - Baltimore Orioles: Alle 9.5 Juoksua 1.72 Pinnacle  ⚾ 5.5 04:10 ⏰ Los Angeles Dodgers - Atlanta Braves: Alle 8.5 Juoksua 1.86 Pinnacle  
×
×
  • Create New...