Jump to content

Recommended Posts

Super League 2 / Jalkapallo Kreikka

Thesprotos - Diagoras Rhodes

Diagoras Rhodes AH 0 @ 1.92 Pinnacle

Alkaa 14:45

Thesprotos(13.) hävisi kauden seitsemästä pelatusta ottelustaan neljä kolmen kamppailun päättyessä tasuriin. Joukkue hävisi neljä viimeisestä viidestä ottelustaan. Diagoras(8.) voitti kauden tähän asti pelaamastaan kuudesta  ottelusta kolme joista viimeisin miteltiin tämän viikon maanantaina joukkueen kukistaessa Apollon Larisan(14.) vakuuttavasti maalein 5-0. Diagoras voitti voitti kaksi viimeistä keskinäistä kohtaamista ja tuohon putkeen saadaan tänään jatkoa ottelun päättyessä maalein 1-2.

1-4

Link to post
Share on other sites

Jalkapallo Turkki 12:00

Kayserispor - Cenclerbirligi

Pelivalinta: Mario Gavranovic tekee maalin @ 2.15 Nordicbet

Turkin cupissa kohtaavat Super liigan Kayserispor ja 1-liigan Cenclerbirligi

Kotijengin pitäisi raapia helppo voitto tästä ottelusta sillä vastaan asettuu 1-liigan surkein joukkue. Kaiken järjen mukaan Mario Gavranovicin pitäisi onnistua maaliteossa tässä ottelussa sillä vastus on divaritasoa.

Link to post
Share on other sites

Super League 2 / Jalkapallo Kreikka

Apollon Larisa - Iraklis Larissa

Apollon Larisa DNB  @ 1.95 Betfair

Alkaa 14:45

Iraklis(15.) ei ole onnistunut tekemään kuluvalla kaudella maaliakaan. Joukkue hävisi kaikki pelaamaansa kuusi otteluaan. Apollon(9.) onnistui voittamaan kauden seitsemästä kamppailustaan kolme. Apollon Larisa voittaa ottelun kotiyleisön tuoman turvan siivittämänä maalein 1-0.

0-2

Link to post
Share on other sites

Jääkiekko Sveitsi NLA klo 20:45

Lugano - Zug

Pelivalinta: Lugano ML

Kerroin: 1,85 Bet365

Lugano voittanut molemmat keskinäiset tällä kaudella ja lähtee tähänkin matsiin mielestäni suosikkina. Zugilla ollut paljon otteluita CHLn takia, joten pelaajien kuormitus melko suurta. Lisäksi joukkueen viime aikaiset otteet olleet heikkoja.

Luganon peli ailahdellut, mutta monissa matseissa paikkoja on pystytty luomaan riittävästi, viimeistelyyn kun saa pientä tarkkuutta niin voittojakin pitäisi tulla enemmän. Kotikentällä Lugano ollut ihan ok vireessä. Zug ei vieraissa erityisen hyvä.

Lugano voisi olla selkeämpikin suosikki.

 

Link to post
Share on other sites

Nba, Koripallo

Pelicans - spurs

Vihje : Devin Vassell yli 21,5 piatettä

1,87@ Coolbet

3:00

Vassell on ollut täällä kaudella hyvä ja ollut näkyvämpi kuin Keldon Johnson. Vassell. Nyt Johnson on kuitenkin poissa, mikä antaa Vassellille paljon enemmän vastuuta korien tekoon. Vassellin kaudel avg on tasan 20, mutta kyllä näkisin että tässä pelissä tulee paljon enemmän kun ottaa huomioon Johnsonin poissa olon.

Link to post
Share on other sites

Nba, Koripallo

Jazz - Wizards 

Vihje : Jordan Clarkson yli 20,5 pistettä

1.82@ Coolbet

4:00

Clarkson on erinomainen pistemies, mutta hän on jäänyt hieman Markkasen varjoon. Clarkson kuitenkin paukuttaa melko tasaisesti sitä 20 pojoa per peli ja uskon että tässäkin tulee herralle paikkoja. Uskoisin että Porzingis pitää Laurin, joten kentälle jää Clarksonille hieman vapaata. Raja melko matala omaan silmään joten miksipäs ei tätä lapulle poimi.

 

Link to post
Share on other sites

Tee tili osallistuaksesi keskusteluun

Sinun täytyy olla jäsen jos haluat kommentoida

Tee tili

Rekisteröi uusi tili. Se on helppoa!

Tee tili

Kirjaudu

Onko sinulla jo tili? Kirjaudu tästä.

Kirjaudu nyt
  • Uusimmat viestit

    • Saatiinhan sitä vihreääkin jo kunnolla välieriin Se olis sitten finaalia vaille valmista, 1 ottelu jäljellä, mahdollisesti 4 sessiota. Finaalit mennään paras 35 eli 18 voittoa tarvitaan mestaruuteen. Kyren Wilson (12.) - Jak Jones (44.) Wilson on suosikki kertoimin 1.33 ja Jones saa 3.40 (Bet365). Uskon Jonesin pistävän hyvin hanttiin Wilsonille ja toivon näkeväni parin päivän aikana kaikki 4 sessiota, joten ihan pieni betsi over 30.5 freimille tulee otettua.
    • Jääkiekko NHL KLO 03.00   Boston Bruins -  Toronto Maple Leafs   Valinta:  Boston Bruins ML Kerroin:  1.76 ( paf)   Game 7.  Sarja on tasan 3-3.   - Bruins hävinnyt nyt kaksi kautta putkeen 3-1 tilanteen G7 peliin - Bruins hävinnyt G7 nyt kolme kertaa putkeen 2019,2022,2023. - Leafs hävinnyt 2004 jälkeen kaikki G7 pelinsä - Matthews palaa kokoonpanoon ja sotkee kemiat sopivasti tänään. Ilmeisesti Woll saattaa olla pois, mutta selvii itse pelissä pelaako kuitenkin.  KAIKKI SELVII VASTA KU KLO ON 3.00-3.10   BRUINS FANINA uskon omiin.  Tää on myös nähty, kun moni puhuu viime vuoden sulamisesta.  No Leafs G7 on nähty, että Bruins hoitaa sen varmoin ottein usein.  Nyt tilasto voitto kotijoukkueelle G7 pelissä juuri Leafs vastaan olisi loogista.  Varsinkin, jos Leafs ketjut tai molari vaihtuu.  Se olisi niin nähty kuvio.  Bruins vaihtoetu on iso tänään. Kotiyleisön edessä pääsee pelaa klassikon.  Itsellä on vahva luotto omiin.   Kunhan Boston Bruins voittaa vaikka jatkoilla, niin tää osuu
    • Koripallo, NBA Denver Nuggets vs. Minnesota Timberwolves klo. 2.00 Nikola Jokic tekee tripla-tuplan/2,63 PAF Nuggets kohtaa NBA:n läntisen konferenssin pudotuspelien toisella kierroksella Phoenix Sunsin sweepanneen Minnesotan. Nikola Jokic on totuttuun tyyliin Nuggetsin tärkein yksittäinen pelaaja ja itsellä on vahva käsitys, että serbialainen nostaa pelien koventuessa tasoaan. Tänään voisi olla hyvä hetki tehdä kevään kolmas tripla-tupla. Lakersia vastaan ensimmäisellä kierroksella tämä tapahtui kahdesti ja pari kertaa jäi yhden syötön päähän tripla-tuplan syntyminen.
    • Jääkiekko, NHL Boston Bruins vs. Toronto Maple Leafs klo. 3.00 Yli 6,5 maalia (60min), William Nylander ja Brad Marchand vähintään kaksi tehopistettä sis JA/14,00 PAF Nyt tehdään tämmönen harakirivihje ottelusarjan seitsemänteen kamppailuun, kun edelliset kamppailut ovat olleet maalin pelejä. Toronto nousi ottelusarjassa 3-1'stä tasoihin nappaamalla kaksi 2-1 -voittoa. Sitä ennen Boston nappasi vierasvoitot 3-2 ja 4-2 -lukemin. Seitsemännet ottelut ovat aina vaikeita arvioitavia, mutta nyt on kutina, että hommat lähtee täysin lapasesta ja kamppailussa hinkataan 4-4 -tasapelin ja jatkoeristä haetaan ratkaisija. Marchand ja Nylander ovat johtavina pelaajina isossa vastuussa maalijuhlissa.
    • Miamin GP Aika-ajot PK: Voittaja | Lando Norris | 5.50 (Coolbet)   PK: Carlos Sainz - Oscar Piastri | Oscar Piastri | 2.12 (Veikkaus)   PK: Lewis Hamilton - Lance Stroll | Lewis Hamilton | 1.95 (Coolbet)   PK: Daniel Ricciardo - Nico Hülkenberg | Daniel Ricciardo | 1.80 (Coolbet)   PK: Sauber - Williams | Williams | 2.03 (Coolbet)   PK: Driver to Reach Q3 | Yuki Tsunoda | 2.25 (bet365)
×
×
  • Create New...