Jump to content

Recommended Posts

Tänään yli 2.5 maalin veto otteluun Fortuna vs. Vitesse. Kerroin 1.85 @pinnacle  

Perustuu ihan tilastoihin tämä veto.


Fortuna kotona:
AVG goals/game (15 games):[b]3[/b]
Failed to score:6 in 15 games
Clean sheets:5 in 15 games
Shots on target/game:4
Shots off target/game:6.9
Vitesse vieraissa:
AVG goals/game (15 games):
[b]2.86[/b]
Failed to score:5 in 15 games
Clean sheets:2 in 15 games
Shots on target/game:4.5
Shots off target/game:9

Lisää yli 200 henkilön whatsapp ryhmässä http://bit.ly/423FVwB liity mukaan

 

Lisäksi Arsenalin peliin yli 9.5 kulmaa.

  • Tykkäys 2
Link to post
Share on other sites

Ravit Finlandia Ajo 18:30

Bengurion Jet-Shackhills Twister valinta 1 kerroin 1.52@unibet (oikein)

Tässä on kyseessä Gocciadoron superlupaus, joka esitti heti radoille tullessaan käsittämättömiä vauhteja ja odotukset olivat aivan valtavia hevosen osalta. Sitten alkoi vaisumpi kausi kun ei niinkään kulkenut enää. Nyt hevonen on taas saanut hyvää potkua päälle ja viimeksi vaikka Kinnusen ajokki juoksi keulassa Bengurion Jet nitisti pussissakin edelle. Ja se näytti maalissa siltä että kaikki jäi talteen. Tänään ei varmasti jätetä mitään sattuman varaan vaan ajetaan aggressiivisesti lähdön voitosta ja hevosen kunto alkaa olla topissa. 

  • Tykkäys 2
Link to post
Share on other sites

Ravit Vermo lähtö 10 18:05

 

Astrum-The Dude valinta 1 kerroin 1.60@unibet (väärin)

Peliprosentit 0.8 ja 8 eli 10 kertaa enemmän T pelissä luotettu Moilasen ajokkiin eikä suotta. Oli varsin hurjiakin esityksiä viime kaudella ja on nyt alkanut saada startteja alle ja alkanut näyttää paremmalta. Kuski on taitavampi ja hevonen sen verran parempi että uskon olevan selvästi edellä maalissa.

  • Tykkäys 2
Link to post
Share on other sites

Jääkiekko 

NHL -  sarjakohteet 

KLO 01.40 (alkaa G3 TV2 näyttää Suorana )

 

Toronto Maple Leafs  -  Florida Panthers 

 

Valinta :  Toronto Etenee jatkoon 

Kerroin :  3,52 ( PAF )

 

Florida johtaa sarjaa 0-2

 

Nyt jos koskaan on sauma kokeilla vaahteraa jatkoonmenijäksi.   Tänään G3 ottelu on jo sen verran iso.  Myös Tämä kerroin tippuu huomenna reilusti,  kun Maple Leafs hakee ensi yönä voiton.   Mikäli Leafs tasoittaa sarjan, niin aika todennäköistä,  että silloin voi ottaa Panthers kautta arbitraasia.    Kuitenkin Toronto on ennakkosuosikki sarjassa.   Sitä kertoo se, että yksittäisessä ottelussa on suosikki kokoajan. 

Florida paineet 

Pari hienoa vierasvoittoa otettu ja nyt varmasti osa alkaa ylistämään jatkoon.  Toronto saa jo paskaa niskaan ja meemejä näkyy,  missä opiskelevat toista kierrosta, kun ovat 19v opiskelleet ensimmäistä.  

Toronto on tehnyt pieniä virheitä,  mistä peli kääntyy kaverille.  Bobrovsky on ollut parempi kuin Samsonov.  Kuitenkin rosteriltaan Leafs ei ole heikko.  Tänään, kun saavat pelin rullaa ja onnistuvat voittamaan,  niin sarja voi hyvin kääntyä.   Yks peli vieraista voitettava. Sitten kotihalliin ja pöhinä päälle.   Sen jälkeen kaikki onkin auki,  mitä Floridassa tapahtuu.    0-2 johto ei vielä ole mikään katastrofi.   Vaahteralehdet voi jopa tänään saada peliin vapautuneisuutta,  kun vieraissa pelaavat.  Se ruokkiikin samalla itsetuntoa. 

Mielestäni Florida ei ole näissä karkeloissa niin kokenut,  että ei olisi ihme jo sulaisivat.  Myöskin joukkueen tehnyt hyvällä prosentilla maaleja paikoistaan.  Jatkuuko tuo kuinka pitkään.   Toronto jatkoonmenijä saa nyt ihan kivaa kerrointa ja mielestäni oiva haku tässä kohtaa.   Tässä sarjassa tuo sarjaveto kertoimet voi heittää äkisti toisinpäin,  mikäli Leafs saa pelistä kiinni.  Silloin onkin helppo ottaa Floridaa, kun nyt napsii päälle kolmosen vaahteralehdet.   

USKON, ETTÄ TORONTO VOITTAA G3....  JATKOSTA EN TIIÄ,  MUTTA KYLLÄ TÄSSÄ VIELÄ HYVÄ SAUMA ON LEAFS MENNÄ JATKOON 

 

 

Kunhan Toronto Maple Leafs menee jatkoon,  niin tämä kohde menee oikein 

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Pöytätennis, Setka Cup

Kuzyshyn - Obishchenko

Vihje: Kuzyshyn 3-0

Vedonlyöntitoimisto: Bet365

Kerroin: 2.50

Alkamisaika: 19:05

- Kuzyshyn sekä Obishchenko kohtaavat Setka Cupin puolella, Kuzyshyn lähtee otteluun suurena suosikkina ansaitusti 1.16 kertoimella enkä näe tässä ottelussa kuin yhden pelaajan pöydällä ja se on Kuzyshyn. Kuzyshyn pelaajista jokaisella osa-alueella selvästi parempi ja varmempi ja tulee tähän otteluun hyvässä vireessä, yksi ainoa keskinäinen kohtaaminen löytyy näiltä pelaajilta aikaisemmin ja se meni Kuzyshynille suoraan 3-0 luvuin selvin erin ja näen tässä tälläkin kertaa saman käyvän.

Link to post
Share on other sites

Pöytätennis, Setka Cup

Mazur - Kravnytskyi

Vihje: Mazur

Vedonlyöntitoimisto: Bet365

Kerroin: 2.10

Alkamisaika: 20:55

- Setka Cupin puolella kohtaavat Mazur sekä Kravnytskyi. Kertoimet asetettu tähän kohteeseen 2.10 - 1.66 Kravnytskyin hyväksi mutta itse näen kyllä Mazurin suosikkina tähän kyseiseen otteluun tultaessa. Hyvin tasainen kaksikko kyseessä ja molemmilta löytyy vahvuudet toisen heikkouksiin mutta sen verran paljon kovemmassa vireessä on Mazur pelannut viime otteluissaan ja näyttänyt hyvältä voitoissaan että Mazur ansaitsisi lähteä otteluun kyllä suosikkina, Kravnytskyilla puolestaan ollut selvästi heikompaa tekeminen ja etenkin pitkät pallorallit kääntyneet usein Kravnytskya vastaan. Mazur tulee tähän otteluun selvästi paremmista lähtökohdista ja ansaitsisi olla pienoinen suosikki vaikeuksissa pelinsä kanssa olevaa Kravnytskyita vastaan.

Link to post
Share on other sites

Formula 1 | Miamin GP

22:30

09d5fd83bc43637bfe87a605adadd618.png  Nyck de Vries - Yuki Tsunoda 17eaf75a6c48eff412661f369649bddb.png

Yuki Tsunoda | 1.70 | Coolbet

 

  • F1-kauden viides osakilpailu ajetaan Yhdysvalloissa Miamissa. Kisavetoon kaksintaistelupariksi otetaan tällä kertaa AlphaTauri-kaksikko Nyck de Vries ja Yuki Tsunoda.
    • De Vries lähtee kilpailuun 15. lähtöruudusta. Hollantilaiskuski on ollut yksi tämän kauden floppikuljettajista tähän asti ja etenkin Azerbaijanin kisaviikonloppu meni häneltä täysin penkin alle. Eilinen aika-ajo oli kuitenkin kaivattu onnistuminen, vaikka mitään säväyttävää menoa De Vriesiltä ei olla nähty.
    • Tsunoda lähtee kilpailuun 17. lähtöruudusta. Japanilaiskuljettaja on tällä kaudella ajanut uransa parasta kautta. Tsunoda on saanut ennen kaikkea tasaisuutta ajoonsa ja viime kausilta nähtyä virheherkkyyttä ei ole tähän asti jouduttu toteamaan. Eilinen aika-ajo oli kuitenkin Tsunodalle pieni pettymys ja tässä kisassa pisteille yltäminen vaikuttaa lähes mahdottomalta ajatukselta.
    • De Vriesillä ja Tsunodalla on sama auto allaan, joten auton suorituskyvyssä eroa ei synny. Kisataktiikassa kuskeille voidaan luoda erilaiset strategiat, mutta tuskin mitään merkittävää tallipeliä näiden kuljettajien välillä käydään.

 

YHTEENVETO

  • Nyck de Vries ja Yuki Tsunoda lähtevät joukon peräpäästä liikkeelle. Auton suorituskyky vaikuttaisi oleven sen verran heikko, että De Vries ja Tsunoda saattavat joutua ajamaan kilpaa keskenään. Tsunoda on ollut tällä kaudella De Vriesiä selvästi parempi kuljettaja enkä usko asetelman muuttuvan tämän päivän kilpailiussa, vaikka De Vries lähteekin pari pykälää Tsunodaa paremmasta lähtöruudusta liikkeelle. Tämän tarkempia perusteluita tämä kohde ei mielestäni tarvi ja luottoa riittää siihen, että Tsunoda kääntää kuljettajien välisen asetelman takaisin edukseen ja viemään tallikaverinsa päänahan. Kohde menee oikein, kun Yuki Tsunoda sijoittuu kilpailussa paremmin kuin Nyck de Vries. 

 

TULOS: DE VRIES 18., TSUNODA 11.

Link to post
Share on other sites

Jääkiekko NHL 22:30

Devils - Carolina

Pelivalinta: Seth Jarvis yv-pojot yli 0.5 @ 4.10 Nordicbet 

Hyvä kerroin tarjolla jälleen Jarvisin yv-pojosta. Jarvis pelaa ykkös ylivoimassa yhdessä Ahon kanssa joten hyvin todennäköistä on että ykkös ylivoima onnistuu maalinteossa tässä ottelussa. 

Link to post
Share on other sites

Tee tili osallistuaksesi keskusteluun

Sinun täytyy olla jäsen jos haluat kommentoida

Tee tili

Rekisteröi uusi tili. Se on helppoa!

Tee tili

Kirjaudu

Onko sinulla jo tili? Kirjaudu tästä.

Kirjaudu nyt
  • Uusimmat viestit

    • Jääkiekko MM-KISAT KLO 17.20   Norja -  Itävalta   Valinta;  Norja Kerroin:  2.23 ( paf)     Norjaa pitää toivoa.  Mikäli itävalta ottaa kolme pistettä, niin suomen tilanne huononee.  Vieraat tarvii kolme pistettä, niin ehkä jopa pienellä riskillä hakevat voittoa.   norjaa lapulle ja suomi alkulohkosta jatkoon.   Kunhan Norja voittaa varsinaisella, niin tää osuu
    • Jääkiekko, MM-Kisat Tshekki - Iso-Britannia Ondrej Palat Yli 1.5 Pistettä Sis. JA (Tshekki) Vedonlyöntitoimisto: Unibet Kerroin: 2.02 Alkamisaika: 21:20 - Tshekki sekä Iso-Britannia kohtaavat Jääkiekon MM-Kisoissa. Isäntämaa Tshekki tässä tulee dominoimaan ja maaleja iskemään urakalla ja uskon tässä pelissä Tshekin Ondrej Palatin olevan isossa roolissa ja vähintään kahdessa maalissa olevan mukana kun Tshekki tulee tämän ottelun voittamaan selvästi.
    • Emilia-Romagnan GP Aika-ajot PK: Top 3 Sijoitus | Oscar Piastri | 2.00 (bet365)   PK: Lewis Hamilton - Yuki Tsunoda | Yuki Tsunoda | 2.35 (Coolbet)   PK: Qualifying Winning Car | McLaren | 2.60 (bet365)   PK: Red Bull - Ferrari | Ferrari | 1.80 (Coolbet)   PK: Pole Position Winning Margin | Alle 0.1 sekuntia | 3.75 (Betsson)
    • BetBoom Dacha PK: MOUZ - Heroic | MOUZ -1.5 | 2.21 (Pinnacle)
    • Jääkiekko Mm-kisat Klo 17.20     Kanada - Suomi   Valinta:  X2 ( tasapeli Tai Suomi) Kerroin:  2.10 ( paf)   Suomi tarvii pisteitä tänään tai Sveitsiä vastaan.  Muuten alkulohkoon jääminen on hyvin lähellä.    Suomi varmasti pitänyt kriisipalaverin ja tänään joka jätkä on valmiina laittaa kroppaa likoon.  Uskon, että elintärkeä piste edes napataan tästä.    kunhan Suomi ei häviä varsinaisella peliajalla, niin tää osuu
×
×
  • Create New...