Jump to content

Recommended Posts

Esports | CS:GO | BLAST Paris Major

12:30

01dbc89ff1391d78c3cf4d34241feb29.png  Complexity - paiN 4b2f05a5fc08e11c074c9dc58e586845.png

paiN -2.5 | 2.04 | Pinnacle

 

  • Complexity (Grim, floppy, FaNg, JT, hallzerk) on 1-1 -tilanteessa toiseen pelipäivään lähdettäessä. Joukkue päihitti avausottelussaan GamerLegionin, mutta kärsi selvähkön tappion toisessa ottelussaan G2:ta vastaan. Complexity on pelannut näissä otteluissa pitkälti normaalilla tasollaan ilman suurempia venymisiä tai notkahduksia.
  • paiN:illä (zevy, biguzera, hardzao, skullz, NEKIZ) on niin ikään 1-1 -rekordi. Joukkue otti avausottelussaan murskavoiton Fluxoa vastaan, mutta joutui toteamaan FaZe:n paremmakseen toisessa ottelussa. paiN:in tulokset ovat olleet ehkä hieman odotettua parempia ja myös joukkueen peliesitykset ovat olleet lupaavia.
  • Karttavetossa Complexity poistaa ainakin Miragen ja Anubisin. paiN bannaa oletettavasti Overpassin ja Infernon. Pelattavaksi kartaksi jäänee Nuke, Vertigo tai Ancient. Bo1-otteluissa ei karttaetuja juuri tule.

 

YHTEENVETO

  • paiN lähtee tähän otteluun lievänä ennakkosuosikkina. Joukkue pelasi avausotteluissaan hyvin, mikä on looginen jatkumo paiN:in viime aikojen mainiolle vireelle. Complexity on varteenotettava vastustaja, mutta se ei ole tällä hetkellä ehkä aivan parhaimmassa iskussaan. Edellinen keskinäinen ottelu tapahtui kuukausi sitten RMR-turnauksen ja Bo1-ottelun merkeissä, jolloin paiN vei voiton lukemin 16-10. Jotakin samanlaista voidaan mahdollisesti odottaa tästä ottelusta ja pelivalinnaksi otetaan paiN:in kierrostasoitusta. Kohde menee oikein, kun paiN voittaa ottelun vähintään kolmen kierroksen erotuksella. 

 

TULOS: 4-16

Link to post
Share on other sites

Esports | CS:GO | BLAST Paris Major

14:00

72c8e8c0663dbf2926b239d8b31dd95a.png  Ninjas in Pyjamas - OG ee9d58375717161440ae88e71d78dbaf.png

OG | 2.06 | Pinnacle

 

  • Ninjas in Pyjamas (Aleksib, Brollan, REZ, headtr1ck, k0nfig) on ensimmäisen pelipäivän jälkeen 1-1 -tilanteessa. Joukkue aloitti turnauksen ehjällä voitolla MOUZ:ia vastaan, mutta toinen ottelu päättyi tappioon ENCE:ä vastaan. Päivään mahtui siis yksi hyvä ja yksi huonompi peliesitys, mikä kuvastaa aika hyvin NIP:n nykyvirettä.
  • OG (niko, degster, F1KU, NEOFRAG, flameZ) on samassa 1-1 -tilanteessa hävittyään avausottelunsa ENCE:lle ja voitettuaan toisen ottelunsa MOUZ:ia vastaan. OG:n peliesitykset olivat myös hyvin erilaisia toisiinsa nähden ja pelillinen ailahtelevuus on sekä hyvä että huono asia.
  • Karttavetossa NIP bannaa todennäköisesti Anubisin ja Ancientin. OG poistaa vähintäänkin Nuken ja Vertigon. Todennäköisesti ottelu pelataan Miragessa, Infernossa tai Overpassissa.

 

YHTEENVETO

  • Ninjas in Pyjamas ja OG ovat toisilleen varsin tuttuja joukkueita ja tämä ottelu onkin jo tämän vuoden neljäs kohtaaminen. Hieman kummallinen tilastofakta on se, että NIP on voittanut näistä jokaisen ottelun, mutta siitä huolimatta tämän ottelun asetelmat ovat erittäin tasaiset. Selvää ennakkosuosikkia ei ole ja molempien joukkueiden nykytila on sellainen, että päivän vireellä on suuri merkitys. Mielestäni OG:n ei ainakaan altavastaaja kuuluisi olla, joten yli kakkosen kertoimella OG:n otteluvoitto maistuu kokeiltavaksi. Kohde menee oikein, kun OG voittaa ottelun. 

 

TULOS: 19-17

Link to post
Share on other sites

WTA Rome (massa ) / Tennis

Alycia Parks - Anett Kontaveit

Yli 20.5 peliä @ 1.76 Pinnacle

Alkaa 16:30

Vastakkain turnauksen avausottelussaan maailmanlistan sijat 49. ja 82. .  Viroa edustavan 27 -vuotiaan vuonna 2022 maailmanlistan sijalla 7. nähdyn Kontaveitin tämän kauden matseissa ei ole koettu juhlimisen aihetta. Nainen on pelannut yksitoista matsia joista nainen voitti ainoastaan viisi. Tuostakin huolimatta Kontaveit lähtee otteluun kerroinasettelun mukaan selvänä suosikkina mutta Yhdysvaltoja edustavalla paremmin nopeilla alustoilla viihtyvällä Parksilla on tässä kaikki saumat viedä ottelu nimiinsä. Parks pelasi kelvollisesti Madridin massalla parisen viikkoa sitten kukistaen mm. Azarenkan(17.) erin 2-0(6-2, 7-6). Tästä tämän iltapäivän ottelusta muodostuu pahasti hukassa olevaa virettään etsivän Kontaveitin ja massakentillä oikeita askeliaan hakevan Parksin tasainen taisto. Rohkeimmat kokeilevat lapulle Parksin suoraa voittoa @ 2.63 bet365.

0-2 (1-6, 1-6)

Link to post
Share on other sites

Jalkapallo Etelä-Korea 13:00

Ulsan Hyundai - Gangwon

Pelivalinta: BTTS Kyllä @ 2.25 Pinnacle

Kotijoukkue selkeä ennakkosuosikki, mutta vaikka vierailijat majailevatkin vielä häntäpäässä niin on se parantanut otteitaan ja tekemässä nousua paremmille sijoituksille. Se pystyi kukistamaan sarjan kakkosen Seoulin 3-2 ja haki maukkaan vierasvoiton Jeonbukista. Näkisinkin, että Gangwon yltää myös maalintekoon tässä ottelussa kotijoukkueen tapaan.

Link to post
Share on other sites

Jalkapallo Etelä-Korea 13:30

Daegu - Pohang

Pelivalinta: BTTS Kyllä @ 1.86 Pinnacle

Keskinäiset kohtaamiset ovat olleet lähihistoriassa maalirikkaita otteluita ja en näkisi syytä miksi tämä ottelu olisi poikkeus sillä merkittäviä muutoksia ei joukkueissa ole tapahtunut viime vuotiseen verrattuna.

*2021 -2033 joukkueet ovat iskeneet yhteen yhteensä kahdeksan kertaa ja peräti seitsemässä edellisessä ottelussa on nähty molempien joukkueiden osuma.

OIKEIN

Link to post
Share on other sites

Tee tili osallistuaksesi keskusteluun

Sinun täytyy olla jäsen jos haluat kommentoida

Tee tili

Rekisteröi uusi tili. Se on helppoa!

Tee tili

Kirjaudu

Onko sinulla jo tili? Kirjaudu tästä.

Kirjaudu nyt
  • Uusimmat viestit

    • Segunda Division /Jalkapallo Espanja CD Tenerife - Racing Club Ferrol CD Tenerife Draw No Bet @ 1.49 Pinnacle Alkaa 22:00 Tenerife(12.) on kotisaarellaan kuuden ottelun tappiottomassa putkessa voittaen noista kolme ottelua ja pitäen neljässä oman maalinsa puhtaana. Joukkue hävisi ainoastaan viisi viimeisestä kolmestakymmenestä sarjassa pelatusta kotiottelustaan. Racing Ferrol(10.) on vieraissa kuuden ottelun voitottomassa putkessa häviten noista viisi kamppailua. Tenerifen kotitaika säilyy joukkueen voittaessa ottelun maalein 2-0.
    • Regionsligaen 2 /Jalkapallo Norja Madla - Staal Jorpeland Yli 3.5 Maalia @ 1.85 NordicBet Alkaa 19:30 Joukkueiden kuudessa viimeisessä keskinäisessä kohtaamisessa tehtiin jokaisessa vähintään neljä maalia (ka. 4.67). Staal Jorpeland(8.) teki tämän kauden neljästä tähän mennessä pelatusta ottelustaan kolmessa vähintään kaksi maalia. Joukkueen edellinen viime viikonloppuna Mandalskameratenea(12.) vastaan käyty ottelu päättyi Jorpelandin voittoon maalein 4-3. Madlan(11.) verkkoon tehtiin vähintään kolme maalia(ka. 4.00) joukkueen kolmessa viimeisessä sarjakamppailussa. Staal Jorpeland voittaa tänään Norjan kolmodivarissa pelattavan ottelun maalein 2-3.
    • Jääkiekko, NHL Toronto Maple Leafs vs. Boston Bruins klo. 3.00 Maple Leafs -1,5 ja Max Domi yksi tehopiste/4,50 Unibet Toronto Maple Leafs on hävinnyt nyt kahdessa ottelusarjassa putkeen kaikki kotiottelunsa pudotuspeleissä, kun Florida Panthers vei viime kaudella kolme ottelua Torontossa ja Boston Bruins tässä sarjassa kummatkin aiemmat. Maple Leafs sai sarjan tasoihin vierasottelussa pelaamalla todella vahvasti. Lopulta Matthew Knies laukoi voittomaalin jatkoerässä kapteeni John Tavaresin esityöstä. Nyt joukkueelta vaaditaan ihan oikeasti sellainen esitys, mikä vie tämän sarjan tasoihin. En voi mitenkään uskoa, että Maple Leafs olisi niin lammas kotiyleisön edessä kuin esimerkiksi edellisessä kotiottelussaan, kun joukkue hävisi 3-1 -lukemin. Uskotaan 4-1 -voittoon ja siihen, että ykköskentässä viihtyvä Max Domi tekee vähintään yhden tehopisteen palasi Auston Matthews kokoonpanoon tai ei.
    • Tennis, Madridin ATP-turnaus Daniil Medvedev vs. Jiri Lehecka klo. 21.00 Lehecka -1,5 erää/4,20 Unibet Tshekin Jiri Lehecka lähtee haastamaan turnauksen kärkisijoitettua Daniil Medvedeviä turnauksen puolivälierässä. Lehecka kaatoi neljännellä kierroksella ilmiömäisellä esityksellä Espanjan kokeneen Rafael Nadalin suoraan kahdessa erässä. Medvedev kaatoi myös kahdessa erässä hyvän ystävänsä Alexander Bublikin, mutta Bublik ei kovakaan haaste massakentällä ole. Lehecka on ollut läpi kevään hyvässä nousukunnossa, joten tässä on mukava lähteä vihjaamaan kivaa 2-0 -erävoittoa tshekkiläiselle, joka on syöttänyt erinomaisella tasolla läpi turnauksen.
×
×
  • Create New...