Jump to content

Recommended Posts

Esports | CS:GO | BLAST Paris Major

16:00

96e698ae7bf0fcab5428352f217b07aa.png  Heroic - GamerLegion 2b47caa240b397c51c9ed59b4ae7e015.png

GamerLegion +1.5 | 1.90 | Unibet

 

  • Heroic (cadiaN, stavn, TeSeS, sjuush, jabbi) on tehnyt vakuuttavan varmaa työtä läpi Major-turnauksen. Alkusarjassa joukkue eteni puhtaalla rekordilla pudotuspeleihin kaatamalla FaZe:n, Apeksin ja Liquidin. Toissapäiväisessä puolivälieräottelussa vastaan asettui toistamiseen FaZe ja vaikka kahdessa ensimmäisessä kartassa Heroicin peli takkusi jonkun verran, joukkue pystyi kairaamaan ottelusta 2-1 -voiton. Heroicin peli on tässä turnauksessa ollut tutun määrätietoista ja erittäin vahvalle joukkuepelille vain aivan maailman eliittijoukkueet voivat laittaa hanttiin. Tie on jälleen auki toiseen peräkkäiseen Major-finaaliotteluun ja Heroic tuskin jättää mahdollisuutta käyttämättä.
  • GamerLegion (Keoz, iM, acoR, siuhy, isak) on ollut kenties Pariisin Major-turnauksen suurin yllättäjäjoukkue. Ei ole kauaakaan, kun joukkue oli vielä 0-2 -tilanteessa Challenger Stage -vaiheessa, mutta niin vain GamerLegion on selvittänyt tiensä eteenpäin vaikeuksien kautta. Alkusarjasta joukkue eteni pudotuspeleihin 3-1 -rekordilla ja eilisessä puolivälieräottelussa GamerLegion riisui Monten kokonaan aseita ottamalla 2-0 -voiton erittäin vahvan peliesityksen päätteeksi. GamerLegionin menestyksen takana on ollut poikkeuksellisen vahva joukkuepeli sekä muutamien avainyksilöiden huippuvire. Esimerkiksi melko tuntematon riflepelaaja iM on tällä hetkellä turnauksen tilastollisesti paras pelaaja ja hänen yksilösuorituksiaan tarvitaan tänään, mikäli GamerLegion haluaa finaalista haaveilla.
  • Karttavetossa GamerLegion poistaa Anubisin ja Heroic bannaa oletettavasti Overpassin tai Vertigon. GamerLegion saattaa valita karttavalinnallaan sen kertan, minkä Heroic jättää poistamatta, eli Overpassin tai Vertigon, tai ottaa pienellä riskillä Ancientin. Heroic puolestaan ottanee karttavalinnakseen Miragen tai Infernon. Karttaveto suosii luonteeltaan Heroicia, sillä sen karttavalikoima on erittäin vahva. Myös Anubisin todennäköinen poistaminen GamerLegionin puolelta sopii passelisti tanskalaisjoukkueelle. Tämä ei kuitenkaan takaa Heroicille helppoa voittoa, sillä GamerLegion on osoittanut venymiskykyä myös niissä kartoissa, joissa se ei ole parhaimmillaan.

 

YHTEENVETO

  • Heroic lähtee tähän välieräotteluun selvänä ennakkosuosikkina. Tämä on toki täysin perusteltua, sillä joukkue on pelannut tähän asti mainiosti ja sen kollektiivinen perustaso ja yksilötaitoa ovat GamerLegionia korkeammalla tasolla. Kun vielä karttavetostakin on pientä etua tarjolla Heroicille, joukkueella on kaikki avaimet käsissään finaalipaikkaa ajatellen. GamerLegion on ollut turnauksen suurin yllätyspakkaus ja se on jatkuvasti ylittänyt odotukset myös tiukoissa paikoissa. Eilisen Monte-ottelun perusteella yleisölle esiintyminen ei näyttäisi myöskään kokematonta joukkuetta haittaavan. Valtavalla itseluottamuksella on pötkitty pitkälle ja vaikka tänään GamerLegionin tuhkimotarina tullee päätökseensä, joukkue voi silti ainakin paineistaa Heroicia kunnolla. Heroic on vahvoista otteistaan huolimatta kärsinyt yksittäiset karttatappiot Liquidia ja FaZe:a vastaan, enkä pitäisi lainkaan mahdottomana ajatuksena, että myös GamerLegion voisi yhden kartan ryöstää nimiinsä. Kohde menee oikein, kun GamerLegion voittaa ottelussa vähintään yhden kartan. 

 

TULOS: 1-2

Link to post
Share on other sites

Tennis, Rooma

Holger Rune vs. Casper Ruud klo. 14.00

Yli 2,5 erää/2,35 PAF

Rooman Masters-turnauksen välierässä nähdään skandinaavien välinen kamppailu, kun Rune ja Ruud kohtaavat toisensa. Rune kaatoi kolmieräisessä puolivälierässä Novak Djokovicin ja lähtee tähän otteluun lievänä suosikkina. Casper Ruud on sen sijaan monipuolinen pelaaja eikä varmasti kumarra helposti tanskalaiselle.

Uskon, että tässä nähdään hieno ottelu kahden nuoren tennistähden välillä. Kolmieräistä vääntöä on tarjolla.

Link to post
Share on other sites

Tennis, Rooma

Daniil Medvedev vs. Stefanos Tsitsipas klo. 15.30

Medvedev voittaa 2-1 -erin/4,75 PAF

Daniil Medvedev selvitti helposti tiensä Rooman välierään. Tämä on ensimmäinen kerta, kun venäläinen pelaa massalla pelattavassa Masters-turnauksessa vähintään välierässä. Stefanos Tsitsipas on loogisestikin parempi massapelaaja kuin Medvedev, mutta Tsitsipasilla on ollut pelissään omat ongelmansa läpi massakauden. Medvedevin pelin taso on massalla noussut tänä keväänä merkittävästi enkä epäile yhtään voisiko venäläinen edetä jopa Ranskan avoimissa puolivälieriin asti.

Tässä nähdään hieno taisto, jonka ATP-rankingilla kolme oleva Medvedev vie nimiinsä. Ottelu käynnistyy, kun ensimmäinen välierä on pelattu eli kellonaika voi olla jopa 16.00 tai 17.00.

Link to post
Share on other sites

Valioliiga / Jalkapallo Englanti

Fulham - Crystal Palace

Fulham @ 2.45 Unibet

Alkaa 17:00

Kahdeksan ottelun pelikiellossa ollut kaksitoista maalia tällä kaudella iskenyt Aleksandar Mitrovic palaa tänään Fulhamin kokoonpanoon. Fulham voitti kaksi edellistä sarjaotteluaan ja joukkueiden edellinen kohtaaminen Tapaninpäivänä päättyi Fulhamin voittoon maalein 0-3. Kotijoukkue vie tänään Lontoon Derbyn nimiinsä maalein 2-1.

2-2

Link to post
Share on other sites

Ravit Gävle lähtö 9 18:50

The Eagle-Magic Nightrider valinta 1 kerroin 1.55@unibet

Goopin valmennettavalla näkyy pari laukkaa tulosrivistössä. Nämä laukata ovat kuitenkin tulleet volttilähdöissä. Autolähdöissä meno on ollut kuitenkin varsin hyvää 13.5ake ja 12.1aly ennätys viimeksi ja voitto. 16/28 sijoittunut top3 uransa aikana. Vastustajalta riisutaan tänään kengät mutta en usko sen tuovan niin paljoa lisävauhtia hevoseen.

Link to post
Share on other sites

Ravit Gävle lähtö 10 Usain Töll top3 kerroin 1.80@unibet

Usain Töll tulee tähän lähtöön parin viikon tauolta lotteria finaalin jälkeen, siellä ei tullut tiloja ja jäi paukut käyttämättä. Matkustaminen ei ole ollut ongelma hevoselle ja on tottunut tälläiseen noin kuukauden starttiväliin. Saanut alle 10 mailikulun päälle ja mikäli pääsee tässä keulaan ei tule olemaan kenellekään helppo kukistettava. Uskon että muunlaisellakin juoksulla hevonen tulee tänään olemaan top3.

Link to post
Share on other sites

Lentopallo, Mestarien Liiga

Kedzierzyn-Kozle - Jastrzebski

Vihje: 1. Erä Jastrzebski

Vedonlyöntitoimisto: Betsson

Kerroin: 1.78

Alkamisaika: 21:30

- Miesten Mestarien Liigan finaalissa kohtaavat kaksi Puolalaista joukkuetta Kedzierzyn-Kozle sekä Jastrzebski. Mestarien Liigan finaali pelataan neutraaleissa olosuhteissa Italiassa mutta en näe tämän hirveästi kummallekkaan vaikuttavan peliin, Kedzierzyn-Kozle on voittanut Mestarien Liigan kaksi vuotta peräkkäin nyt mutta nyt on aika uuden voittajan Jastrzebski ollut tällä kaudella omaa luokkaansa ja lähtee tähän otteluun pienoisena suosikkina, saisi mielestäni jopa suurempana suosikkina lähteä sillä nämä seurat kohtasivat Puolan liigan finaaleissa hiljattain ja Jastrzebski vei tuon ottelusarjan ja finaalit nimiinsä suvereenesti suoraan 3-0 otteluvoitoin ja 9-1 erävoitoin. Erät noissa otteluissa olivat myöskin suurimmaksi osaksi jopa yllättävänkin selviä Jastrzebskille. Nyt neutraali venue ja kausi päätökseen Mestarien Liigan finaalissa joka merkitsee molemmille varmasti paljon, Jastrzebski ollut näistä joukkueista tällä kaudella selvästi parempi ja uskon heidän myös tämän ottelun voittavan ja ottelun ottavan haltuunsa heti avauserän voitolla, mielestäni lähes tasabookin kertoimet ovat kovaa luokkaa viimeaikaisiin keskinäisiin kohtaamisiin nähden ja kun kuitenkin Jastrzebskin ottelun voitto on siellä 1.6 tuntumassa niin tämä tuntuu varsin hyvältä.

Link to post
Share on other sites

Pöytätennis, TT Elite Series

Podsiadlo - Przybylik

Vihje: Podsiadlo +2.5 Erää

Vedonlyöntitoimisto: Bet365

Kerroin: 1.72

Alkamisaika: 21:20

- TT Elite Seriesin puolella kohtaavat Podsiadlo sekä Przybylik. Przybylik lähtee tähän otteluun jättiluokan suosikkina 1.10 kertoimella ja näen Przybylikin tämän ottelun voittavan mutta en näe tätä ottelua ja näiden pelaajien tasoeroa kuitenkaan näin suurena. Podsiadlo on viime otteluissan esittänyt ihan kelpo hyviä otteita ja Przybylik ei tasoltaan kuiteekaan niin ylivertainen ole etteikö Podsiadlo pystyisi yhtä erää voittamaan tässä ottelussa.

Link to post
Share on other sites

Tee tili osallistuaksesi keskusteluun

Sinun täytyy olla jäsen jos haluat kommentoida

Tee tili

Rekisteröi uusi tili. Se on helppoa!

Tee tili

Kirjaudu

Onko sinulla jo tili? Kirjaudu tästä.

Kirjaudu nyt
×
×
  • Create New...