Jump to content

Recommended Posts

Jääkiekko 

Mestis 

KLO 18.30

 

IPK  - Ketterä 

 

Valinta IPK ML 

Kerroin :  1,77 ( PAF )

 

Game 1.  FINAALIT ALKAA

 

Mestis on edennyt parhaimpaan vaiheeseen.  Kaksi huippujoukkuetta on toisiaan vastaan.  IPK on satsannut tähän kauteen ja runkosarjan voitto oli aika suvereeni näytös. Poffeissa on tullut esteitä,  mutta hyvin ne on rikottu.  Fyysistä haastetta on ollut paljon, sillä RoKi,  Hermes tie on ollut raskas.   Nyt päivän huilin kautta viimeiseen rypistykseen. 

Ketterä oli runkosarjassa toinen. Erinomainen suoritus.  Poffeissa tuttu näky,  sillä tämä on jo viides kerta putkeen finaaleissa,  kun niitä pelataan.   2019 Kultaa,  2021 Kultaa,  2022 kultaa,   2023 hopeaa.    Jos SaiPa ei pärjää, niin Imatralla pärjätään.   Joukkue pelaa kisapuistossa  kaksi ekaa kotipeliään  finaaleissa. 

IPK - KETTERÄ RUNKOSARJASSA 

-IPK parempi 3-1 voitoin 

IPK maaleja 13 kpl,  Ketterä maaleja 8 Kpl 

 

TILASTOJA YLEISESTI 

Ketterä vuosi muistuttaa vuodesta 2019.  Silloin runkosarjassa sijalla 3.   Poffeissa 1,kierroksella Kiekko-Pojat vastaan.  G1 hävittiin 2-4, jonka jälkeen 11 ottelun voittoputki.   2024 oltiin runkosarjassa 2.  Poffeissa hävittiin G1 2-3 pojille,  mutta sen jälkeen voitettu kaikki kahdeksan 

Ketterä kahdeksan ottelun voittoputkessa 

2024 kaudella on kahdesti oltu kahdeksan ottelun voittoputkessa,  mutta yhdeksäs ottelu on katkaissut putken 2/2 kerrasta 

MESTIS FINAALI TILASTOJA 

- 2010 Lähtien oikeastaan 2018, 2021 on nähty vierasvoitto G1 ottelussa 

Ketterä finaaleissa Voittoja kaksi, Tappioita kaksi G1 ottelussa 

2018 vuodesta lähtien on menty kaavalla G1 peli

2018: vähemmän, 2019: Enemmän,  2021: yhtä paljon 2022: Vähemmän,  2023: Enemmän huilannut finalisti voittanut G1 pelin.  

 

YHTEENVETO 

IPK Lähtee kotiedun kautta ennakkosuosikki viitta harteilla tähän otteluun.  Myös historia puoltaa sitä, että kotijoukkue voittaa erittäin usein finaalin avauspelin.   IPK sai vain päivän huilata, kun Ketterä on jo viikon saanut huilata.   Ainakin 2018 lähtien tuo on ollut 50/50% etu,  sillä vuorotellen on voitettu.   Jos tuo trendi jatkuu, niin IPK voittaa tänään.   Myös Ketterä on kahdeksan ottelun voittoputkessa jo kolmatta kertaa tällä kaudella,  mutta ainakin 2/2 kertaa se putki on yhdeksännessä mennyt poikki.   Eli sen perusteella IPK voittaa tänään. 

Oikeastaan historia povaa IPK voittoa hyvin vahvasti tähän avauspeliin.  Täten ansaitusti ennakkosuosikki tässä ottelussa.   Myös runkosarjassa olivat keskinäisissä otteluissa parempi joukkue.  Kotijoukkue ei ole tarvinnut matkustaa välipäivänä.  Uskon sen kautta,  että kotijoukkue on pelituntumana valmiimpi tähän otteluun.    Uskon, että Ketterä voittoputki katkeaa tässä,  jonka jälkeen on helpompi taas voittaa. 

 

 

Kunhan IPK voittaa vaikka sitten jatkoajalla,  niin tämä kohde menee oikein. 

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Pöytätennis, Setka Cup

Fedoryshyn - Tveritinov

Fedoryshyn 3-0

Vedonlyöntitoimisto: Bet365

Kerroin: 3.25

Alkamisaika: 07:30

- Setka Cupin puolella kohtaavat Fedoryshyn sekä Tveritinov. Fedoryshyn lähtee tähän otteluun varsin suurehkona suosikkina 1.25 kertoimella ja täysin ansaitusti. En näe tässä ottelussa pöydällä kuin yhden pelaajan ja se on Fedoryshyn joka on näistä kahdesta pelaajasta huomattavasti parempi jokaisella osa-alueella. En usko Fedoryshynillä olevan vaikeuksia tätä ottelua voittaa selvästi tasoeron ollessa iso. Fedoryshyn aloittaa ottelun terävästi ja ottaa heti avauserästä homman hallintaansa ja voittaa jälleen Tveritinovin suoraan kolmessa erässä.

Link to post
Share on other sites

Esports | CS2 | IEM Chengdu

08:30

09d67f2d3f1f8476179ee4c2f9dcc22e.png  FURIA - Lynn Vision 8c1535926eeb855080a927834760188a.png

Lynn Vision +3.5 | 2.07 | Pinnacle

 

  • FURIA lähtee tavoittelemaan Chengdun turnauksesta pudotuspelipaikkaa. Brasilialaisjoukkueen Major-turnaus päättyi melko aikaisessa vaiheessa, sillä joukkue karsiutui jatkosta pääturnauksessa häviämällä kolme ottelua putkeen. FURIA:n peli oli ajoittain erittäin nihkeää, mutta toisaalta joukkue on kykeneväinen pelaamaan ajoittain ihan hyvinkin.
  • Lynn Vision tulee kotiturnaukseen mahdollisena jokerikorttina. Joukkue sai Major-turnauksessa ensimmäistä kertaa kunnollisen tulikasteensa kansainvälisellä tasolla ja tulos oli odotetun kaltainen, sillä Lynn Vision ylsi Opening Stage -vaiheessa vain yhteen otteluvoittoon - juurikin FURIA:a vastaan. Lynn Vision ei tietenkään mikään mahtijoukkue ole, mutta kenties kotikenttäetu voi helpottaa joukkueen urakkaa.
  • Karttavetossa FURIA poistanee vähintään Anubisin ja Ancientin. Lynn Vision bannaa todennäköisesti ainakin Miragen ja Vertigon. Pelattavaksi kartaksi jäänee Inferno, Nuke tai Overpass.

 

YHTEENVETO

  • FURIA lähtee tähän otteluun ennakkosuosikkina. Joukkue ei Major-turnauksessa esiintynyt edukseen ja motivaatio tähän turnaukseen on kysymysmerkki, mutta parempi pelaajamateriaali ja peruspeli pitäisi riittää Lynn Visionin kaatamiseen. Lynn Vision voi kuitenkin osoittautua hankalaksi vastustajaksi, sillä kyseessä on joukkueen kotiturnaus, mikä takaa maksimaalisen motivaation ja valmistautumisen tuleviin koitoksiin. Huomioitavaa on myös se, että kuukauden takaisessa keskinäisessä kohtaamisessa Lynn Vision onnistui ottelun voittamaan, vaikkakin vastaavanlaista surkeaa peliesitystä FURIA:lta tuskin nähdään. Mielestäni Lynn Visionilla on ihan riittävä yllätysmahdollisuus, etenkin kun tiedetään kuinka Majoreilla Bo1-otteluissa FURIA:lla oli valtavia vaikeuksia. Kohde menee oikein, kun Lynn Vision voittaa ottelun, tai häviää ottelun korkeintaan kolmen kierroksen erotuksella.

 

TULOS: 13-9

Link to post
Share on other sites

Jalkapallo Naiset U19 Em-karsinnat 11:30

Kosovo u19 vs Isrel u19

Pelvalinta: Kosovo u19 @ 3.20 William Hill

Joukkueet ovat lähes tasavahvat ja hiukan ihmetyttääkin Kosovon korkeat kertoimet jotka toki ovat laskussa tällä hetkellä. Kosovo on viimeaikoina pelannut tulokselliesti paremmin joten täytyy lähteä tällä kertoimella ehdottomasti kokeilemaan Kosovon tyttöjen voittoa.

OIKEIN

  • Tykkäys 1
  • Kiitos 1
Link to post
Share on other sites

Eerste Divisie / Jalkapallo Alankomaat

Jong AZ Alkmaar - Emmen

Jong AZ Alkmaar AH 0 @ 1.83 Pinnacle

Alkaa 21:00

Emmen(12.) voitti edellisessä vieraskamppailussaan sarjajumbo Jong Utrechtin(20.) maalein 2-3 katkaisten samalla seitsemän ottelun mittaisen tappioputken vieraskentillä. Jong AZ Alkmaar(9.) voitti neljä viimeisestä viidestä kotiottelustaan. Joukkue onnistui tekemään vähintään kaksi maalia kolmessa viimeisessä kotikamppailussaan kun taas Emmenin verkkoon tehtiin vähintään kaksi maalia kahdeksassa viimeisessä vierasottelussa. Jong AZ Alkmaar voittaa ottelun tänään maalein 2-1.

3-2

Link to post
Share on other sites

Esports | CS2 | IEM Chengdu

14:30

9a43ad77a92c962dbc532f190c9b6f1d.png  FURIA - MOUZ 1fe477b56574b17981628bdf81dad384.png

MOUZ -1.5 | 2.77 | Pinnacle

 

  • FURIA aloitti turnauksen 13-9 -voitolla Lynn Visionia vastaan. Lopputulos vastaa melko hyvin ottelun tapahtumia, vaikka FURIA pääsi hyötymään suhteellisen paljon molempien pistoolikierrosten voitoista ja muutamasta clutch-voitosta. Mitään erityisen vakuuttavaa joukkueelta ei nähty ja vasta tulevissa koitoksissa nähdään, onko FURIA:lla tässä turnauksessa todellisia menestysmahdollisuuksia.
  • MOUZ avasi oman turnausurakkansa 13-11 -voitolla TYLOO:ta vastaan. Joukkue joutui tässä pelissä yllättävän tiukoille ja selvää on, että kyseinen lopputulos on ainoastaan merkki siitä, että MOUZ pelasi otteussa puolivaloilla. Niukka voitto voi toimia vähintään hyvänä herätyksenä joukkueelle, jonka tiedetään olevan yksi maailman parhaista joukkueista, etenkin alkusarjapeleissä.
  • Karttavetossa Anubis on molempien joukkueiden permabanni, mikä voi toimia yllätyselementtinä karttavetossa. Voi jopa olla, että kyseinen kartta kellutetaan toiseen bannivaiheeseen. FURIA:n karttavalinta osunee oletettavasti Infernoon tai Nukeen. MOUZ ottanee kartakseen Overpassin, Ancientin tai Miragen.

 

YHTEENVETO

  • MOUZ lähtee tähän otteluun tukevana ennakkosuosikkina. Joukkueen avausottelu oli vielä hyvin horjuvaa tekemistä, mutta tämä ei ole uusi tilanne jengille, joka yleensä pystyy nostamaan tasoaan hyvinkin nopeasti ottelusta toiseen. FURIA:n avausottelu ei antanut osviittaa siitä, että mitään merkittävää tasonnostoa brasialialaisjoukkueessa olisi Majoreiden jälkeen tapahtunut, joten joukkueen pitää venyä tässä ottelussa parhaimpaansa haastaakseen MOUZ:in. Karttaveto voi mahdollisesti lievän yllätyselementin otteluun tarjota, mutta otetaan silti vetoihin MOUZ:in nopeaa otteluvoittoa, johon joukkueella on ehdottomasti ainekset olemassa pienen ryhdistysliikkeen myötä. Kohde menee oikein, kun MOUZ voittaa ottelun lukemin 2-0.

 

TULOS: 1-2

Link to post
Share on other sites

Jalkapallo, Latvia,Virsliga, 17:00

Tukums - Metta

Pelivalinta: Tukums DNB @ 1.68 Pinnacle

Kotijoukkue on saanut hyvän startin kauteen ja on Virsliigassa sijalla 4 (9p). Metta on neljän kierroksen jälkeen sijalla 6, (6p).

Tukums on ollut selvästi vaarallisempi hyökkäspään joukkue ja on kyennyt 4-peliin tekemään 8-maalia, omissa on soinut 5-kertaa.

Metta on tehnyt ainoastaan 3-maalia 4-peliin, mutta vahvuus on löytynyt hyvästä puolustuspelistä ja täten se on päästänyt vain 3-maalia omiin.

Tukums on tulee olemaan kotikentällään aloitteelisempi ja on se myös luonut alkukauden otteluissaan selvästi enemmän maalipaikkoja kuin vierasjoukkue Metta.

Kotietu sekä selvästi parempi hyökkäysvoima tulee toivottavsti siivittämään Tukumsin voittoon, mutta normaalia suuremman tasapeli riskin takia otetaan tämä veto DNB.

0-0

VOID 

 

Link to post
Share on other sites

MESTIS

IPK - Ketterä

Ketterä ML/ 1.81 NordicBet

Klo 18:30

 

Mestiksen finaalisarja lyödään tänään käyntiin Iisalmessa, kun Ipk isännöi Ketterää

Sinänsä oikeutetusti nämä ovat finaalissa vastakkain sillä olivathan joukkueet runkosarjan jälkeen sijoilla 1. ja 2.

Aikaisempi vihje on tilastoja käynyt paremmin läpi niin en tässä nyt niitä sen enempää käy vaan kerron miksi Ketterä.

Ketterä hävisi puolivälierä sarjan ensimmäisen pelin Rokille 2-3, mutta sen jälkeen meno on ollut kylmää. Ketterä on voittanut siis viimeiset 8 pleijari peliään, ensin tosiaan Rokista neljä voittoa ja välieräsarjan Ketterä voitti puhtaasti 4-0 Kiekko Espoota vastaan. Huomioitavaa myös että vain yksi voitto näistä kahdeksasta tuli jatkoerässä (Rokia vastaan G3).

Ketterä on nyt pystynyt valmistautumaan tähän finaalisarjaan viikon, kun taas Ipk pelasi vielä 6.4 game sevenin Hermestä vastaan.

Uskon Ketterän jäätävän menon jatkuvan tänään Iisalmessa vaikka itse peleistä onkin se viikko, mutta tätä hetkeä on odotettu ja uskon Ketterän olevan valmiina heti kun kiekko jäähän tippuu.

Link to post
Share on other sites

Salibandy F-Liiga klo 18.30

Nokian KRP - Classic

1x2: 1

3.20 (Veikkaus)

 

Nokialaiset pakkovoiton edessä ettei kesäloma ala tänään. Mielettömän suurta kerrointa Veikkaus tarjoaa kotivoitosta, kun sarjahan on ollut tasainen ja Nokia vei edellisen kotipelin selvin lukemin 6-3. Uskon saarjan venyvän seitsemänteen otteluun ja tänään nähdään kotivoitto.

Link to post
Share on other sites

Pöytätennis, Setka Cup

Bielokon - Kim

Kim Voittaa 1. Erän 3-4 pisteen marginaalilla

Vedonlyöntitoimisto: Bet365

Kerroin: 5.00

Alkamisaika: 19:55

- Setka Cupin puolella kohtaavat Bielokon sekä Kim. Kertoimet on asetettu tähän otteluun 2.50 - 1.50 Kimin hyväksi ja hyvin pitkälti samoilla linjoilla olen tämän kanssa. Bielokon pelannut varsin heikosti viime otteluissaan häviten peräti 9 viimeisestä otteluaan, Kim puolestaan esiintynyt selvästi paremmin ja tulee tähän otteluun 4 ottelun voittoputkessa, Kim on näiden pelaajien keskinäisiä otteluita vienyt nimiinsä kovalla prosentilla ja uskon Kimin tämänkin ottelun voittavan. Kim on pelaajista parempi mutta Bielokon ei ole mikään heittopussi pelaaja kyllä ja etenkin avauserästä uskon varsin tasaista ja hyvää vääntöä nähtävän, Kim tulee kuitenkin lopulta ratkaisupalloilla olemaan terävämpi ja voittaa avauserän 7-11/8-11 luvuin joka on näiden pelaajien välillä varsin yleistä että erät nimenomaan päättyvät pienillä 3-4 pisteen marginaaleilla.

Oikea marginaali mutta väärinpäin tulos, 11-7

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Tee tili osallistuaksesi keskusteluun

Sinun täytyy olla jäsen jos haluat kommentoida

Tee tili

Rekisteröi uusi tili. Se on helppoa!

Tee tili

Kirjaudu

Onko sinulla jo tili? Kirjaudu tästä.

Kirjaudu nyt
  • Uusimmat viestit

    • Eipä ollu paha, kun ottaa huomioon juuri pari erittäin heikkoa sarjaa, niin poffit tais tasapanoksin jäädä vain -3e..   Onks Jackson eritelly pesäpalloa naiset sekä miehet vai ootko vain pitäny ne aina samas?   
    • En tee vinkkiä päivän vihjeisiin, koska pelit eivät pääty tänään. Kuitenkin noista neljästä kohteesta teen itse seuraavanlaisen tuplan. Judd Trump -5.5 Kyren Wilson -1.5  
    • Punasta punasta punasta. Kokeillaan seuraavaksi kolmannen kierroksen pelejä betsailla.   David Gilbert - Stephen Maguire Kaksi karsinnoista mukaan päässyttä ovat jo mukana kolmannella kierroksella, ja jompikumpihan tästäkin vielä menee eteenpäin. Ottelu on aikalailla tasabuukki,ja overin rajana on 22.5. Otetaan lapulle overit yli kahden kertoimella.   Judd Trump - Jak Jones Kyllä Trump tämän vie. Jos olisi Jonesilla ollut vastassa joku muu kuin Si Jiahui, niin en usko että olisi jatkoon päässyt. Si teki aivan luokattomia virheitä ottelussa. Matsi kestää Trumpin -5.5 tasoituksen ja Veikalla sillä esim 1.95, kun taas Bet365 antaa 1.83. Lapulle siis Trump -5.5.   Kyren Wilson - John Higgins Wilson on pelannut vakuuttavasti ja eilen jännitysmatsista jatkoon päässyt Higgins tulee kohtaamaan voittajansa tässä parissa. Wilson -1.5 veikalla 2.20, joten sitä kohdetta lapulle hieman isommallakin panoksella.   Stuart Bingham - Ronnie O'Sullivan Vaikka Ronnie ei eilen ollutkaan oma itsensä ja teki lukuisia helppoja virheitä, niin jatkoonpääsy ei ollut missään vaiheessa uhattuna.  Bingham kepitti Lisowskin, mutta ei tule voittamaan Ronnieta. Tasoitus on -5.5 Ronnielle ja hieman epäröiden otan sen lapulle. Jos Ronnie pelaa omaa parasta peliään niin toteutuu helposti, mutta jos tulee yksikin jakso johon Ronnie saapuu hajamielisenä niin tasoituksen kanssa voi tehdä tiukkaa. Pelivalinta kuitenkin Ronnie -5.5 ja Veikalla saa 1.99.
    • Tilanne ennen kuun viimeistä vihjauspäivää:       Vihjemäärä Oikein Void Väärin Palautus-% netto   1.   Blokki 17 8 1 8 118,08 % 26,33 € ▼ 2.   Oksanen94 24 6 0 18 127,74 % 26,06 € ▼ 3.   Henksteri 30 16 4 10 104,04 % 14,42 € ▼ 4.   Moisku 16 8 0 8 101,04 % 1,64 €   5. ▲ Nagamori30 19 9 1 9 96,98 % -6,13 € ▲ 6. ▼ Pasanen67 25 13 0 12 97,65 % -6,25 € ▼ 7.   JapBet 15 3 0 12 76,25 % -18,69 €   8.   Kemmu 30 12 0 18 78,04 % -67,55 €   9.   vormulafani 13 3 0 10 45,35 % -72,31 €   10.   VLA 40 7 0 33 59,17 % -96,62 €   11.   vptonnikeiju 36 9 0 27 61,88 % -110,90 €   Yhteensä 265 vihjettä (94 - 6 - 165) netto -310,00 € ▼ palautus 86,34 % ▼  
    • Jalkapallo Indonesia 11:00 Madura - Arema Pelivalinta: Madura yli 2.5 maalia @ 2.65 Unibet Madura varmasti haluaa tästä ottelusta raapia voiton sillä tällöin se on varmasti pudotuspeleissä. Toki tappio voi myös riittää mikäli pisteen päässä oleva Semarang tai 3-pisteen päässä oleva Dewa eivät voita omia otteluitaan. Madura on kuitenkin Aremaa paljon vahvempi joukkue ja nyt kun ottelussa on vielä panosta niin tuskin se jättää mitään sattuman varaan vaan painaa kaasupohjassa loppuun saakka. VÄÄRIN 
×
×
  • Create New...