Jump to content

Recommended Posts

Championship  / Jalkapallo Skotlanti

Partick - Ayr

Partick AH 0 @ 1.55 bet365

Alkaa 17:00

Kauden kolmanneksi paras kotijoukkue Partick(3.) on tällä hetkellä sarjassa kuuden ottelun tappiottomassa putkessa voittaen noista neljä kamppailua, Joukkue piti kahdessa edellisessä ottelussaan oman maalinsa puhtaana. Kauden kolmanneksi huonoin vierasjoukkue Ayr(7.) hävisi kaksi edellistä vierasmatsiaan. Partick voittaa ottelun maalein 2-1.

0-0

Link to post
Share on other sites

National 2  / Jalkapallo Ranska

Aubagne FC - Hyeres

Aubagne FC Draw No Bet @ 1.60 Betway

Alkaa 19:00

Kauden paras kotijoukkue Aubagne(1.) voitti yhdeksän tämän kauden yhdestätoista tähän mennessä pelatusta kotiottelustaan kahden noista päättyessä pistejakoon. Joukkue hävisi ainoastaan yhden viimeisestä 22:sta sarjaottelustaan. Aubagne voitti kaksi edellistä joukkueiden keskinäistä kohtaamista maalein 0-1. Hyeres(4.) joutuu nöyrtymään sarjakärki Aubagnen edessä ottelun päättyessä lukemin 2-0.

1-0

Link to post
Share on other sites

Esports | CS2 | ESL Pro League

17:30

5f69f3262891cd61fca7a5fc0da88beb.png  3DMAX - Astralis 4334cc7fe887e52712996ba1c961dfc6.png

Astralis -1.5 | 1.94 | Coolbet

 

  • 3DMAX voitti avausottelunsa SAW:ta ja fnaticia vastaan puhtaalla pelillä. Ranskalaisjoukkue on ollut ehdoton A-lohkon yllätyspakkaus tähän asti, sillä lähtökohtaisesti odotukset joukkueen osalta eivät olleet kovin korkealla. Toki 3DMAX on hyötynyt helposta otteluohjelmasta, mutta ei joukkueen saavutusta voi ihan täysin aliarvioida, sillä joukkueen pelissä tapahtuu hyviä asioita, mikä johtaa hyviin tuloksiin.
  • Astralis avasi oman turnausurakkansa 2-0 -voitoilla Eternal Fireä ja FaZe:a vastaan. Tanskalaisjoukkueen kuherruskuukausi näyttäisi saaneen jatkoa, sillä Astralis on ollut tähän asti turnauksen vakuuttavin joukkue ja peliesitykset ovat olleet loistavia. Joukkueen pelissä on nyt aivan eri tekemisen meininki, kuin alkuvuoden peleissä, joten Astraliksella on tällä hetkellä erittäin hyvä hetki takoa tuloksia pöytään.
  • Karttavetossa 3DMAX bannaa Miragen ja Astralis poistaa Anubisin. 3DMAX valinnee kartakseen joko Infernon tai Nuken. Astraliksen karttavalinta osunee Ancientiin tai Overpassiin.

 

YHTEENVETO

  • Astralis lähtee tähän otteluun selvänä ennakkosuosikkina. Joukkue on pienten kokoonpano- ja roolimuutosten siivittämänä löytänyt mainion vireen viime aikoina ja tässäkin turnauksessa Astralis on pelannut erinomaisesti. 3DMAX on ollut positiivinen yllättäjäjoukkue tässä turnauksessa, mutta joukkue ei ole vielä kohdannut kunnon laatujoukkuetta ja perustasoltaan 3DMAX ei ole yhtä vahva kuin Astralis. Suosikin asema lankeaa ansaitusti Astraliksen harteille ja mikäli se pelaa viime peleissä nähdyllä tasolla, 3DMAX:in peruspeli tuskin riittää kyydissä pysymiseen. Kohde menee oikein, kun Astralis voittaa ottelun lukemin 2-0.

 

TULOS: 0-2

Link to post
Share on other sites

Pesäpallo, naiset

Klo 15.00

 

Fera Rauma N  -  Sinäjoki maila jussit N 

 

Valinta:  Seinäjoki Maila Jussit N  ML

kerroin:  1.52 ( Veikkaus) 

 

Nelonen näyttää suorana.

 

PESIS kausi alkaa taas espanjan lämmössä.  Ensi kuussa kunnolla, mutta nyt päästään jo vähän näkemään hienoa kansallispeliämme. 

SÄÄNTÖMUUTOS:  Nyt jos peli päättyy tasan, niin kotiutuslyöntikilpailut ratkaisee voittajan.  Eli tuo supervuoro jää välistä pois.  Täytyy ottaa tuo huomioon tasaisissa pareissa.  Kotiutuspeli on kuitenkin vahvemmalle joukkueelle aina hieman isompi etu. 

SJM lähtee lievästi suosikkina tänään.  Ollut pääasiassa parempi joukkue keskinäisissä ja viime kausi oli suht ok.  Kolmas runkosarjassa, vaikka sitten sen kummempaa jäänykkään käteen.  "Vieraiden" kärki on hieman parempi ja jos se toimii, niin kyllä vieraiden voittoon uskon.  Kesäpesis on kuitenkin hieman erilaista kuin talvipesis, niin tuohon Fera talvipesikseen en liikaa tartu. 

 

kunhan Seinäjoki voittaa vaikka jatkoilla, niin tää menee oikein. 

Link to post
Share on other sites

NLA

Lausanne - ZSC Lions

ZSC Lions ML/ 1.92 CoollBet

Klo 21:00

 

Sarjan kuudes ottelu ja kotijoukkueella pakkovoitto sillä Lions johtaa sarjaa 3-2.

Tässä sarjassa on menty kotivoitoilla tähän asti ja kaikki ovat vielä jopa päättyneet ihan varsinaisella peliajalla.

Nyt paineet tottakai Lausannen puolella sillä tulos tai ulos niin sanotusti. En ihmettelisi vaikka nyt nähtäisiin ensimmäinen tasuri tässä sarjassa ja jatkoilla sitten taas se on 50/50, Lions ei tarvi kun vaikka sen yhden hyvän hyökkäyksen josta saavat maalin niin mestaruutta päästään juhlimaan ja siihen uskotaan tänään.

Link to post
Share on other sites

NHL

Islanders - Carolina

Islanders ML/ 2.58 NordicBet

Klo 21:00

 

MTV Sub näyttää ottelun.

Carolina johtaa sarjaa 3-0 eli nyt kysytään onko Islandersin selkäranka jo napsahtanut lopullisesti.

Islandersilla on ollut paikkansa tässä sarjassa jo ottaa se avausvoitto, mutta ei ole vaan riittänyt, eniten varmasti kaivelee tuo toisen ottelun 0-3 johtoasema joka lopulta kääntyi Carolinan hyvän kolmannen erän 5-3 tappioksi. Islanders on laukonut parissa ottelussa enemmän kuin Carolina mutta ne kiekot nyt vaan tarvii saada maaliin jos vielä tälle keväälle haluja pelata on.

Carolina lähtee otteluun tottakai suosikkina mutta itse en vaan usko että tämä suoraan neljässä ottelussa poikki menee. Tämä ottelu myös niin sanottu päivä peli joka tuo aina oman mausteensa varmasti.

Uskotaan että Islanders saa tänään kotiyleisön edessä sen avausvoiton vaikka sitten vasta pitkän kaavan mukaan.

Link to post
Share on other sites

Jääkiekko, NHL

Tampa Bay Lightning vs. Florida Panthers klo. 0.10

Steven Stamkos tekee vähintään kaksi tehopistettä sis. JE/3,75 Unibet

Tampa Bay Lightning lähtee neljänteen otteluun pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella todella nihkeästä tilanteesta, sillä Florida Panthers on vienyt kolme ensimmäistä ottelua nimiinsä. Mikäli Panthers voittaa neljännen ottelun, niin Lightningille tulee jo kolmas ensimmäisen kierroksen lähtö pudotuspeleistä kuuteen edelliseen kauteen ja toistamiseen suoraan neljässä ottelussa.

Lightningin avain menestykseen tässäkin ottelussa on ylivoimapelaaminen, joka on jopa hieman takkuillut tähän mennessä. Jokaiseen otteluun Steven Stamkos on onnistunut tekemään maalin ja mikäli Lightning tänään meinaa voittaa, niin parhailta pelaajilta vaaditaan parasta. 

Stamkosin kahdesta tehopisteestä jatkoerät mukaan lukien tarjotaan nyt hirmuista kerrointa, niin otetaan se pois kuleksimasta.

Link to post
Share on other sites

Jääkiekko, NHL

Toronto Maple Leafs vs. Boston Bruins klo. 3.00

Bruins -1,5 ja alle 6,5 maalia/5,75 Unibet

Toronto Maple Leafs on pakkovoiton edessä kotiyleisönsä edessä, sillä Boston Bruins johtaa ottelusarjaa 2-1 -voitoin ennen neljättä kamppailua. Kaikissa otteluissa Bruins on seurannut Maple Leafsin tekemisiä ja pyrkinyt rankaisemaan vastaiskuista.

Nyt Maple Leafs saattaa avata peliään entistä enemmän ja se luo Bruinsille helpotusta hyökkäyspeliin. Uskotaan Bruinsin rutiinivoittoon 4-1 -lukemin Jeremy Swaymanin hyvillä torjunnoilla.

Link to post
Share on other sites

Vegas Golden Knights - Dallas Stars

05:30

Vegas haki kaksi vierasvoittoa ja on sarjassa 2-0 johdossa, ja nyt pelataan isojen valojen alla Vegasin kotihallissa. Dallas oli runkosarjassa hyvä vierasjoukkue, mutta pleijjarit on asia erikseen.

Dallas oli etukäteen omissa papereissa suosikki tähän sarjaan, mutta kaksi ensimmäistä ottelua on ollut vakuuttavia Vegasilta. 

Kotiedun, ja henkisen latauksen perusteella Vegas lapulle.

Vegas ML @1,97

@betsafe

 

Link to post
Share on other sites

Cs2, ESL CHALLENGER

Aurora - Rebels

Vihje : Aurora voittaa 2-1

3.00@ Paf

6:00

Nämä kaksi joukkuetta ovat kohdanneet 2 kertaa ja molemmilla kerroilla on pelattu 3 karttaa. Rebelssille Ancient todella vahva kartta ja uskon että he sen voittavat. Kaikki muut kartat ovat Auroralle aivan reilusti parempia.

 

*Pelin alkamisaika siirrettiin 3 tunnilla eteenpäin. Siirrän seuraavan päivän ketjuun.

Link to post
Share on other sites

Tee tili osallistuaksesi keskusteluun

Sinun täytyy olla jäsen jos haluat kommentoida

Tee tili

Rekisteröi uusi tili. Se on helppoa!

Tee tili

Kirjaudu

Onko sinulla jo tili? Kirjaudu tästä.

Kirjaudu nyt
  • Uusimmat viestit

    • Jääkiekko MM 21:20 Usa - Saksa Pelivalinta: Joel Farabee pisteet yli 0.5 @ 1.85 Betsson Hanakka laukomaan ja tehtaili viime kaudella NHL:ssä 50 tehopistettä. Pelaa tänään yhdessä Zegrasin ja William Smithin kanssa joten eiköhän tämä nuorempi kaarti ainakin yhden maalin porukassa värkkää. 
    • Jääkiekko MM 17:20 Itävalta - Tanska Pelivalinta: Mario Huber pisteet yli 0.5 @ 3.75 Betsson Huber pelaa Mario Rossin kentässä joten piste tähän peliin ei ole kaukaa haettu. Teki kisoihin valmistavassa ottelussa maalin Kanadan verkkoon.  VÄÄRIN 
    • ESL Pro League PK: Astralis - Vitality | Yli 2.5 karttaa | 2.03 (Pinnacle)   PK: Complexity - MOUZ | Yli 2.5 karttaa | 2.12 (Coolbet)
    • Ranska - Kazakstan 13:20 Ranskalla on hyvin heikko nippu, maalivahtiosasto on Ranskan liigasta, puolustuksessa Auvitu ja Gallet edustaa hyvää kansainvälistä tasoa, hyökkäyksessä Bellemare ja Da Costa kykenee kantamaan joukkuetta tiettyyn pisteeseen asti, mutta muuten taso on surkea. Kazakstanin nippu rakentuu KHL pelaajista, ja Kazakstanin pääsarjan pelaajista. Maalilla hyvän kauden Barys Astanan maalilla pelannut Shutov, ja puolustuksessa muutama KHL mies ja loput Kazakstanin pääsarjasta. Hyökkäyksessä muutama hyvä KHL-miesten täyttämä kenttä. Kazakstanin joukkueessa on laatua mutta ei tarpeeksi leveyttä.   X2 @1,74 @coolbet  
    • Jääkiekko  NHL KLO 05.00   Colorado Avalanche  -  Dallas Stars    Valinta:   Colorado Avalanche ML Kerroin:   1,75 ( Veikkaus)    Game 3.   Sarja on tasan 1-1.    Stars on aika vaarallisesti menettänyt johtoasemiaan.  Viimeksi kuitenkin pystyi pitämään.   Toki Avs puolustus on vuotanut ja molari ei ole playoff moodissa. Kuitenkin hyökkäys on vaarallinen ja ylivoimapeli tuottaa paikkoja.   Tänään pääsevät kotiyleisön edessä pelaamaan vaihtoedulla.  Tuo on iso etu ja uskon vahvasti kotivoittoon.   2024 poffeissa sarjan 1-1 tilanteessa on  3/5 kertaa G1 voittaja voittanut G3 pelin, mikä puoltaisi myös Avs suuntaan.   Eiköhän Rantanen,  Lehkonen ole Tänään pisteillä ja hoitaa homman kotiin.    Kunhan Colorado Avalanche  voittaa vaikka  jatkoilla,  niin tämä kohde menee oikein.  
×
×
  • Create New...