Jump to content

Recommended Posts

69 Englanti U21 - Saksa U21

TV Viisi

U21 EM F 2,20 3,05 2,80

- EM finaali, panokset kovat ja kaikki antavat 110%.

- Saksa pudottu italian 1-0 välierässä kun taas Englanti rp jälkeen Ruotsin.

- Englanti sai maksaa kovan hinnan voitosta, sillä Campbell sai punaisen ja Englannin ykkös maalivahti Joe Heartin varoitukset täyttyivät, joten finaalissa pelaa kakkosveska, jolla ei ole kisoista oikeastaan yhtään pelikokemusta.

- Myös yksi Englannin parhaista pelaajista, Aston Vilassa pelaava Gabriel Agbonlahor sai varoitustilin täyteen eikä pelaa finaalissa.

- Saksan Beck osoitti viime pelissä pelitaitonsa todella hienolla kaukovedolla, joka osui ja upposi.

- Saksan Dejaghanin sai varoitustilin täyteen eikä pelaa, mutta saksalla riittää nimimiehiä korvaamaan yhden pelaajan.

- Englanti peliin vajamiehisenä -> Beck hurjassa iskussa-> Saksan puolustus ja maalivahti pelannut hyvin, vain 1 päästetty maali -> Saksa voittaa ottelun 0,1-1-2

;):mrgreen:4-0 saksa

Link to post
Share on other sites

87. VPS +1 - HJK 1X kerroin 1=1,80 X=3,80

- VPS:llä 6t ottelun voittoputki ja useimmiten 1 tai 2 maalin voittoja

- Molemmat ovat pelanneet tällä kaudella 10:stä ottelusta 8 alle 2,5 maalia/ottelu

- Lähi historiassa ottelut ovat olleet todella tasaisia

- X on kupongissa sen takia mikäli HJK voittaisi yhdellä maalilla (=kerrointa korottamassa)

Kaveriksi tälle kohteelle tulee U-21 EM kisojen finaaliottelu

71. Englanti +1 - Saksa X2 kerroin X=4,60 2=6,70

- Saksa mielestäni etulyöntiasemassa edellämainittujen Englannin "puutteiden" takia.

- Saksan kerroin yhden tai kahden maalin voitolle on korkea

- Tuo lisäjännitystä kotikatsomoon ;)

Link to post
Share on other sites

Pahalta näyttää ainakin mun kannalta.Veikkasin Englantia U21 Mestariksi,kerrointa oli 4,50.Englannilta puuttuu kova trio.Tais olla toi Englannin kakkosveskari Watfordin ykkösveskari.On ihan varmasti hyvä maalivahti,mutta ei vedä vertoja Neuerille.Jospa nyt Neuer päästäisi ainakin kaksi maalia olisi aika jees.Saksan hyökkäyspeli on mielestäni aivan hanurista,Englannilla parempi.Harmi vaan,että Saksalla on parempi puolustus,pelistä tulee tiukka.Englannin kovista menetyksistä huolimatta,on siellä vielä ainakin Walcott,Milner,Richards,Cattermole....ei suinkaan mitään turhia pelaajia.Englanti on aika kova rankaisemaan kulmapotkuista(viime pelissä Englanti teki kaikki maalit kulmista :)

No mutta mutta,tänään ei pelikohteita pahemmin löydy.

Parhaat pelikohteet ovat:

Stabaek-Brann 1 1,70 Stabaek taisi voittaa viime kotipelin 5-0,oliskoha ollu kivenkova Start silloin vastustajana?

Englanti U21-Saksa U21 X en muista kerrointa joku 3

Kertoimeksi noin 5 ;)

Link to post
Share on other sites

Germany U21 vs England U21 under/over 2.5 goals 1 1.59 Betliner

Germany U21 vs England U21 under/over 1.5 goals 1 2.70 Betfair

-Englannilta puuttuu ottelusta tärkeitä pelaajia hyökkäyksestä. Saksalta myös poissa 1 hyökki.

-Joukkueet kohdanneet jo kerran, silloin 1-1. Nyt kovemmat panokset=Tarkempaa peliä=Vähemmän maaleja.

-Uskon pelistä tulevan todella passiivisen ja 0.1-0.1 pötkii pitkälle.

Link to post
Share on other sites

Nordicbet

Englanti-Saksa, 2.jakson kulmapotkut over 4,5, 1.65

- Todella pieni line 2.jakson kulmille, tosin kerroinkin suht.heikko.

- Yleensä tarjotaan lineksi 5.5, nyt edessä ennakkoon passiivinen peli, jossa jommankumman maali aukaisee taatusti peliä.

- Finaaleissakin kulmia nähdään, vaikka molemmat ovatkin suht puolustavia joukkueita.

- Englannin peli ollut heikkoa tähän mennessä, nyt avainmiehiä poissa..(toki vaikuttaa joukkueen kulmien määrään jotenkin...)

- Mikäli toinen joukkue pääsee johdossa tauolle -->toiselle jaksolle tappiolla oleva tiimi panostaa kaiken hyökkäyspäähän -->kulmia tulee varmasti.

- Englannillla kakkosveska, joutuu todella kovaan paikkaan.

- Finaalissa maalit tiukassa, joten maalivahdit torjuvat varmasti pallot yli jos vaikeaa liimata / pakit luutivat riparit päädystä pihalle. Kumpikaan ei siis varmasti riskejä ota, vaan varman päälle mennään..

- Hieman heikko kerroin, mutta silti heikon pelipäivän yksi parhaista kohteista. :)

Link to post
Share on other sites

jeejeelle pieni vihje: jos pelottaa Englannin tappio niin nyt olisi aika "surettaa" voitto kotiin. Esim Betfairilta Saksaa 2xse panos millä vetäisit Englantia niin 1.5 kertaa rahat takaisin; kävi miten kävi. Ja Stabaekkia kehottaisin ottamaan myös Betfairilta tai sitten Pinnaclelta kertoimella 1.962 joka on sentään "suoran mitan" parempi kerroin kuin Veikkauksen maailman alhaisin 1.70. Englannin tasurille "joku 3"... Betfairilta 3.4. :lol:

Link to post
Share on other sites

Paf Englanti - Saksa 2,50 2,80 2,85 (1)

: Englannilla omasta mielestäni kisojen kovin ja laajin pelaajamateriaali. Hartin poissaolo on pieni menetys, mutta joukkue kohtaa vastustajan nimeltä Saksa, jonka pelityyliin ei kuulu termi ´hyökkääminen´. Eli menetys ei ole suuri.

Agbonlahor on alisuorittanut pahasti kisoissa, eli Agbonlahorin korvaaja ei pysty huonompia otteita esittämään. Frazier Campbell oli kohtalainen vaihtokärki ja pystyi tekemään maalejakin joukkueelle, mutta loppupeleissä hänen poissaolonsa Englannille ei ole merkittävä.

: Saksa on esittänyt erittäin heikkoja otteita ottelusta toiseen, enkä yksinkertaisesti usko Saksalla olevan muita mahdollisuuksia ottelussa kuin taistella 0-0 tasapeli ja yrittää voittoa loistavan maalivahtinsa Neuerin voimin rangaistuspotkukilpailussa.

: Merkittävimmän eron joukkueiden välillä nään erikoistilanteissa, joissa Englanti on Saksaa valovuoden parempi.

Englanti on ollut tappavan tehokas kulmapotkuissa mm. 3 maalia Ruotsin verkkoon. 1 maali Suomen verkkoon.

Saksa taas hävisi lähes jokaisen kulmapotkun Italiaa vastaan. Muistaakseni kolmesti Saksan tolppamies pelasti maaliviivalta pallon menemästä maaliin.

Tulosveikkaus: 2-0

Link to post
Share on other sites

Tee tili osallistuaksesi keskusteluun

Sinun täytyy olla jäsen jos haluat kommentoida

Tee tili

Rekisteröi uusi tili. Se on helppoa!

Tee tili

Kirjaudu

Onko sinulla jo tili? Kirjaudu tästä.

Kirjaudu nyt
  • Uusimmat viestit

    • Jääkiekko MM-KISAT KLO 17.20   Norja -  Itävalta   Valinta;  Norja Kerroin:  2.23 ( paf)     Norjaa pitää toivoa.  Mikäli itävalta ottaa kolme pistettä, niin suomen tilanne huononee.  Vieraat tarvii kolme pistettä, niin ehkä jopa pienellä riskillä hakevat voittoa.   norjaa lapulle ja suomi alkulohkosta jatkoon.   Kunhan Norja voittaa varsinaisella, niin tää osuu
    • Jääkiekko, MM-Kisat Tshekki - Iso-Britannia Ondrej Palat Yli 1.5 Pistettä Sis. JA (Tshekki) Vedonlyöntitoimisto: Unibet Kerroin: 2.02 Alkamisaika: 21:20 - Tshekki sekä Iso-Britannia kohtaavat Jääkiekon MM-Kisoissa. Isäntämaa Tshekki tässä tulee dominoimaan ja maaleja iskemään urakalla ja uskon tässä pelissä Tshekin Ondrej Palatin olevan isossa roolissa ja vähintään kahdessa maalissa olevan mukana kun Tshekki tulee tämän ottelun voittamaan selvästi.
    • Emilia-Romagnan GP Aika-ajot PK: Top 3 Sijoitus | Oscar Piastri | 2.00 (bet365)   PK: Lewis Hamilton - Yuki Tsunoda | Yuki Tsunoda | 2.35 (Coolbet)   PK: Qualifying Winning Car | McLaren | 2.60 (bet365)   PK: Red Bull - Ferrari | Ferrari | 1.80 (Coolbet)   PK: Pole Position Winning Margin | Alle 0.1 sekuntia | 3.75 (Betsson)
    • BetBoom Dacha PK: MOUZ - Heroic | MOUZ -1.5 | 2.21 (Pinnacle)
    • Jääkiekko Mm-kisat Klo 17.20     Kanada - Suomi   Valinta:  X2 ( tasapeli Tai Suomi) Kerroin:  2.10 ( paf)   Suomi tarvii pisteitä tänään tai Sveitsiä vastaan.  Muuten alkulohkoon jääminen on hyvin lähellä.    Suomi varmasti pitänyt kriisipalaverin ja tänään joka jätkä on valmiina laittaa kroppaa likoon.  Uskon, että elintärkeä piste edes napataan tästä.    kunhan Suomi ei häviä varsinaisella peliajalla, niin tää osuu
×
×
  • Create New...