Jump to content

Sunnuntai 30.5


Recommended Posts

Kouvola - Vimpeli X 2.65

Kouvola - Vimpeli Ml 2 2.55

- Superpesiksen kärkiottelu. Tasaista, tasaista ja tasaista ! Joukkueista en saa kun Kouvolan niukkaan suosikin asemaan, ja senkin vain siksi että ottelu pelataan heidän kotikentällään. Kouvola aloittanut kauden hienosti voittamalla kaikki 4 otteluaan, saalistamalla jokaisesta täyden pistepotin, vastukset ovat olleet kylläkin sarjan alemmasta keskikastista ( Joensuu x 2 , Nurmo ja nousija Ulvila) mutta he ovat kyllä tehneet jokaisesta selvää jälkeä voittaen näissä otteluissa yhteisjuoksut hurjin lukemin 45-11 :!: Vierasjoukkue Vimpeli puolestaan lähti kauteen suurimpana ennakkosuosikkina mutta alkukausi ei ole vielä kuitenkaan mennyt aivan odotetusti , vaikkakaan eivät he huonostikkaan pelanneet ovat. Vimpelillä on ollut samat vastukset kuin Kouvolalla ja he ovatkin voittaneet niistä kaikki, menettäen toki Ulvilalle pisteen, muut vastukset Vimpelillä ovat olleet kotona Sotkamo (1-0 voitto) ja vieraissa tuli tähän mennessä kauden ainoa tappio Hyvinkäätä vastaan kotiutuskisan jälkeen lukemin 2-1. Tasainen ottelu siis luvassa jossa kotijoukkue kuten aiemmin mainitsin niin ainoastaan kotiedun vuoksi niukka suosikki, uskotaan molempien yhden jakson voittoon ja luotetaan että Vimpeli vie sitten vaikkapa kotiutuslyönti kisassa voiton :)

Link to post
Share on other sites
  • Vastaukset 25
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Moe Brage - Erikasson 1 1.72 Nordicbet***

-Uusinta Olympiaravejen kaksintaistelusta. Siinä Erikasson kiri lähes mahdottomasta paikasta ikimuistoiseen voittoon ohi johtaneen Moe Bragen.

-Nyt osat vaihtuvat todennäköisesti. Erikasson ei ole enää samaisessa vireessä. MB pääsee keulaan, Erikassonilla 5 radalta huono lähteä. Mailin matka, viimeksi oli 2140m kun Erikasson ehti voittoon.

-Koko matkan johto Norjalaiselle todennäköinen, valitettavasti.

Link to post
Share on other sites

Tylsää niin vihjaillaanpas nyt huomisen hyvät pelikohteet. Jokohan alkais napsumaan sitä vihreää väriäkin! :lol:

Fc Futura - Fc Kuusankoski 1 1.90 @Nordicbet *** 55% (Veikkaus vain 1.75)

Kakkonen.

- Futura isännäin Kuusankoskea Porvoossa. Kuusankoski otti kauden avaus voiton viimekierroksella PK Keski-Uusimaan kustannuksella, mutta muuten on ollut hiljaista. Nään Futuran materiaaliltaan Kuusankoskea parempana ja Futuran kotietu tekee Futurasta suursuosikin otteluun. Kuusankoski saa MYPA apuja 2 kappeletta jotka on jo pelaanneet aijemminkin Kuusankosken apuna, apuja ovat siis Kim Alonen ja Niklas Kivinen. Futura pääsee otteluun tämän tiedon mukaan parhaallaan, Kuusankoski pääsee myös. Kuusankoskelta puuttuvat vain lainapelaajat, jotka ovat muissa seuroissa tällä hetkellä, ne pelaajat ovat Joonas Laine, Joona Venäläinen ja Niklas Smal. Futura löylyytti viimeksi Kuusankoskea kotikentällään peräti 6-0, toivotaan että sama nähdään tänään!

Warkaus JK - PK Keski-Uusimaa 1 1.85 @Nordicbet *** 57% (Veikkaus vain 1.6)

Kakkonen.

- Warkaus JK on avannut kauden vahvasti, 4 pelistä voittoja on kertynyt 2 ja kerran he ovat pelannut tasan ja viimeksi Kiffen nöyryytti Warkaus JK:ta tylyin luvuin 4-0! PK Keski-Uusimaan kausi ei ole alkanut niin vahvasti, kuin kotijoukkueen. Uusimaalla on kertynyt 1 voitto ja 2 tasapeliä sekä yksi tappio. Materiaaliltaan Warkaus kuuluu Kakkosen parhaimmistoon, Uusimaa keskikastiin. Warkaus on kotiedun ja selvähkön materiaaliedun turvin suursuosikki tässä ottelussa. Uusimaalle tämä on jo 3 vieraspeli putkeen, eikä vieraskiertua varmasti ihan odotetusti ole mennyt, sillä 2 vieraspelistä vaivaiset 1 piste. Vastassa on ollut tämän alkakauden ehdoton ylisuorittaja SC Riverball joka nousi kakkoseen täksi kaudeksi. Uusimaa pelasi Riverballin kanssa 1-1 tasapelin ja kärsi 1-0 tappion Kuusankoskelle. Warkaus JK on sarja parhaimpia ja vaarallisimpia kotijoukkueita, eikä he kotona montaa peliä tule tällä kaudella häviämään. Warkaus pääsee otteluun suht ehjällä kokoonpanolla, eikä merkittäviä poissaoloja pitäisi olla, sen sijaan Uusimaa lähtee 3 perättäiseen vieraspeliin aika kapealla ryhmällä. Uusimaalta on poissa varmuudella Fikret Islami, Anssi Tamminen, Mutasim Bayati, Petri Haapimaa. Poissa on myös joukkueen vahvuuten liittynyt Jasper Pyykkölä. Eikä Uusimaan tilannetta auta yhtään se että Viikingeistä ei tämän hetken tiedon mukaan ole yhtään pelajaa tulossa Uusimaan avuksi, sillä Viikingeillä on oma peli. Uusimaa on sysipaska vierailija ja Warkaus kivikova kotijoukkue, joten mikään muu kuin kotivoitto olisi suuri yllätys itselleni! 3-0,1

Päivällä saattaa lisää vihjeitä sadella, mutta nämä näin alkutuimaan...

Link to post
Share on other sites

Hyvinkää-Sotkamo (ML) 2, 1.75 @veikkaus

Sotkamo on viime peleissä löytänyt tasonsa. Se on pelannut todella vahvasti ja ottanut viim. 4 pelistä kaikissa 2-0 voiton, näistä 2 kertaa se voitti vahvan Oulun. Sotkamon ainut tappio tuli kauden avausottelussa Vimpeliä vastaan sen kotikentällä, lukemin 1-0. Hyvinkää on taas pelannut huomattavasti ailahtelevaisemmin. Sillä on kauden alusta niukat voitot Vimpelistä sekä Oulusta, mutta sen jälkeen se on ottanut takkiin huonommiltakin joukkueilta. Hyvinkää saanee pienoisen kotiedun, mutta Sotkamo on ollut niin vahva vieraissakin, että tähän voisi koittaa 2 ilman kotiutuslyöntejä ja supervuoroakin. Tuolle kerrointa olisi 2.55.

Kouvola-Vimpeli 2, 4.80 @nordicbet (4.10 @veikkaus)

Kumpikin ovat kautensa aloittaneet hyvin vahvasti. Kouvolalla on allaan 4 ottelua joissa kaikissa tuli 2-0 voitto. Nämä voitot kuitenkin tulivat alempaan kastiin kuuluvia joukkueita vastaan, joten Kouvolaa ei tästä mitenkään vahvaksi ennakkosuosikiksi saa. Vimpelillä on allaan 5 ottelua, joista se hävisi yhden Hyvinkäälle kotiutuslyöntikisassa. Mutta Vimpelillä on myöskin allaan voitto todella vahvasta Sotkamosta. Kouvolan juoksuero on todellakin murhaava 45-11, mutta kun huomioidaan että se tuli huonompia joukkueita vastaan, ei Vimpelin 40-22 todellakaan ole milläänlailla huono. Ainakin Norkan kertoimilla tähän voisi koittaa suoraakin 2, ML myös hyvä kohde niinkuin afc jo mainitsikin.

Link to post
Share on other sites

Salamanca-Real Union 2 3,20 Veikkaus

-Molemmat joukkueet taistelevat sarjapaikastaan. Molemmat vielä viivan alapuolella.

-Real Union kuitenkin alkanut paikastaan taistelemaan, toisin kuin salamanca.

-10 pelin kuntopuntari

4 Union de Irun 10 5 2 3 14:14 0 17

22 Salamanca 10 2 1 7 5:16 -11 7

-Vaikkei Real Union mikään hyvä vierasjengi ole sen vire on sitä luokkaa että salamanca kaatuu helposti hyvänä päivänä.

Murcia-Celta X 3,20 Veikkaus

-Murcia taistelee vielä sarjapaikastaan kun taas celta majailee liigan keskikastissa.

-Celta kuitenkin pelannut paljon paremmin kuin murcia. Murcia ei ole vielä herännyt taistelemaan sarjapaikasta.

-Joukkueet ovat todella tasuriherkkiä

Murcia kotona 19 3 10 6 18:24 19

Celta vieraissa 19 5 6 8 17:20 21

-Keskinäiset

03.01.10 Segunda Division Celta vs. Murcia 1:1

23.05.09 Segunda Division Celta vs. Murcia 2:2

21.01.09 Segunda Division Murcia vs. Celta 1:0

27.02.05 Segunda Division Celta vs. Murcia 1:0

26.09.04 Segunda Division Murcia vs. Celta 1:1

17.01.04 Primera Division Murcia vs. Celta 2:2

31.08.03 Primera Division Celta vs. Murcia 1:1

Link to post
Share on other sites

Mexico-Gambia 1, 1.35 Bwin

- Mexico valmistautuu MM-kisoihin, tämän jälkeen se pelaa enää pari reenipeliä ennen kisoja.

- Gambialla ei mitään motivaatiota tässä, lisäksi joukkueen kokoonpano koostuu pääasiassa alasarjatason pelaajista.

- Lainattu Punterslounge.com "The squad list has not been drawn yet as the players are yet to confirm their participation in the match. Invitations have been sent to the players and once the players arrive, the squad list will be finalised."

- Mexico lähtenee peliin lähestulkoon parhaallaan, taistelua pelipaikoista MM-kisoja varten.

- Vaikka peli pelataankin Saksassa, uskon Mexicon ottavan tästä rutiinivoiton heikosta Gambiasta.

Link to post
Share on other sites

EIF - LoPa 2 2,00 Veikkaus ( PAF 2,25)

- Viimeksi luotettiin EIF:iin, mutta tällä kertaa pelataan heitä vastaan.

- EIF jonka arvioisin sarjan keskikastiin saa vastaansa sarjakärjen ja lohkon ennakkosuosikin LoPan vastaansa.

- EIF aloittanut kauden jopa hieman yläkanttiin 2-2-1.

- LoPa alkukausi sujunut ennakoidun hyvin 3-1-0.

- EIF ei mikään kummoinen kotijoukkue ole sillä viime kaudella joukkue pystyi vain kahteen kotivoittoon. Vieraissa joukkue onkin todella yllätysvalmis.

- LoPa on vienyt joukkuiden 5 edellistä kohtaamista tylyllä maalierolla 15-2

- Uskoisin paremman materiaalin ja tiiviin puolustuksen omaavan LoPan vievän pelin niukasti 0-1,2 ja jatkavan sarjakärjessä.

FCV - PK-37 2 3,65 Veikkaus ( PAF 3,70 )

- Haetaan tähän pientä yllätystä.

- FCV:n alkukausi 2-1-1 ja maaliero 6-3

- PK-37:n alkukausi 3-0-1 ja maaliero huima 9-1

- PK saa otteluun Kupsilta uutena vahvistuksena Miikka Turusen. Aiemmin PK:ta vahvistaneet Petteri ja Simo Rönkkö jatkavat kokoonpanossa. Tuomas Halonen palaa myös sairastuvalta. Poissa Vidgren ja Berg.

- PK:n valmentajan mukaan joukkue lähtee luottavaisin mielin hakemaan paluuta voittokantaan. Luotetaan että Kups avut auttavat joukkueen voittoon, vaikka Vajaakoskelta ei helppoja pisteitä varmasti saa.

HIRVEETÄ PASKAA

Link to post
Share on other sites

FC Honka - VPS +1 1 1,80 @Veikkaus

Sarjakakkosena tällä hetkellä oleva Espoon Honka voi nousta tänään takaisin piikkipaikalle. Vastaan asettuu Vaasan Palloseura, joka on vieraissa tällä kaudella Veikkausliigassa pelannut saldolla 1-1-1. Hongan kotisaldo on muikea 3-0-0, maalierolla 9:2. Kotona on kaatunut esim. mestarisuosikki HJK komeasti 3-1. Vepsun viime pelit ovat olleet tiukkoja vääntöjä, joista voitot on tullut. MYPA kaatui 1-0 ja KuPS 2-0. Honka hävisi edellisen pelin (Suomen Cup) HJK:lle lukemin 3-0, ennen sitä viimeisestä 5 pelistä Honka voittanut 4 ja päästäny ainoastaan yhden maalin. Joukkueiden viime vuosien kohtaamiset eivät ole olleet Vepsulle mukavaa katsottavaa, viime kaudellakin espoolaiset veivät Vepsua kummassakin pelissä yht.maalein 8-2. Honka saa peliin mukaan viime kauden maalikuninkaan Herkku Vuorisen, joten maaleja on odotettavissa useita. Myös Hannu Haarala ja Rasmus Schuller pelaavat tänään. Vepsun muutokset edelliseen peliin on ne, että Sami Salmi, Gregory Eckhardt ja Valtter Laaksonen palaavat kokoonpanoon.

Link to post
Share on other sites

Tunisia-Ranska X 3.3

-Vähämaalinen ottelu tiedossa.

-Tunisialla enemmän näyttöhaluja.

-Ranskan tähdet väsyneitä kovien harjoitusleirien jälkeen.

-Ranskan pelityyli testissä.

Tunisia-Ranska 2 1.65

-Ranska voi voittaa ottelun myös niukasti maalin erolla.

-Jos hyökkäys toimiii niin maaleja voi sataaa.

-Tunisian puolustukselle voi tulla aukkoja 16 alueen rajalla.

Link to post
Share on other sites

Tullaan sitten tännekkin vihjauspaikkaan mukaan ja aloitetaan heti omantakeisella ja joidenkin mielestä merkillisellä mutta yleensä voitokkaalla pelityylillä.

Hercules - Albacete 1 1.45

Hercules - Albacere X 3.70

- Hercules on sarjan toisiksi paras kotijoukkue ja saldo kotona on hieno :

Hercules 19 14 1 4 37:13 24 43 kun puolestaan albacete vieraissa :

12 Albacete 19 4 8 7 27:31 -4 20 joten tasureita on tullut vierasjoukkue albaceten peleistä paljon.

- Hercules voi vielä nousta mutta kova on työ siihen koska tästä olisi lähes pakko ottaa voitto, omissa käsissä nousu kuitenkin vielä on.

- Albacete tarvitsee pisteitä joten sitä yhtä ainakin he lähtevät hakemaan, niukka maalinen tasapeli tai kotijoukkueen murskalukemat, 0-0 , 1-1 , 3-0, 3-1

Chile - Pohjois-Irlanti 1 1.25

Chile - Pohjois-Irlanti X 4.65

- Ottelu pelataan Chilessä jossa kohtaavat kaksi kisojen ulkopuolelle jäänyttä joukkuetta, Chile on peliin suursuosikki mutta P-irlanti on ennenkin yllättänyt. Chile varmasti tulee pelaamaan erittäin hyökkäävää peliä ja pohjois irlanti puolustamaan ja hyökkäämään vastaiskuilla. Siinä piilee vierailijoiden mahdollisuus ! Pohjois- Irlanti onnistui nappaamaan vieraissa hienot tasapelit sekä puolaa että tshekkiä vastaaan joten miksikäs ei voisi chilenkin kanssa pelata. KOTIVOITTO TAI TASAPELI !!!

Pelataan lappu vapaavalintaisella järjestelmällä sisään joten kertoimiksi tulee joko 1.81 , 6.74 , 4.63 tai 17.21 :)

Link to post
Share on other sites

Tee tili osallistuaksesi keskusteluun

Sinun täytyy olla jäsen jos haluat kommentoida

Tee tili

Rekisteröi uusi tili. Se on helppoa!

Tee tili

Kirjaudu

Onko sinulla jo tili? Kirjaudu tästä.

Kirjaudu nyt

  • Uusimmat viestit

    • Jääkiekko  Mestis  KLO 17.00   Hermes  -  IPK    Valinta :  Hermes ML  Kerroin :  2,10 ( PAF )   Game 2.  Hermes johtaa sarjaa voitoin 0-1.   Hermes joukkueen playoff-peli  vihjeet 4/5.  Siinä on ollut kevään joukkue, jota ollaan pystytty arvioimaan kuinka käy.   Ja kauneinta melkein, että vieläkin Hermes aliarvioidaan kertoimissa.    Hermes haki 0-3 puhtaan vierasvoiton Iisalmesta.   Ottelussa ei vihelletty yhtään jäähyä,  mikäli lopun IPK tuthautuneisuutta ei lasketa.   Eli tuo sana turhautuminen.   IPK hakkasi päätään samaan seinään kuin narrit.   Kotiyleisön edessä Hermes on aina vaikea vastus.  Vieraat tulee päälle,  mutta pitää kestää ja iskeä napakasti vastaan,  jolloin jälleen ollaan tutun jutun ääressä.   On toi Kokkola vaikea vastus.   Toki pitää muistaa, että IPK on hakenut sieltä monta voittoa.   Kuitenkin nyt on paineita enemmän nappaa se.   Mikäli kotijoukkue kestää alussa, niin uskon, että se kääntyy kotijoukkueen eduksi.  Lähdetään rohkeasti koittamaan Hermes voittoa, sillä ovat jo todistaneet paikkansa vetokupongilla.    Kunhan Hermes voittaa vaikka sitten jatkoajalla,  niin tämä kohde menee oikein. 
    • Jääkiekko  Liiga  KLO 17.00   Ilves -  KalPa    Valinta :  X2 ( Tasapeli tai KalPa ) Kerroin :  1,85 ( PAF )    Game 5. KalPa johtaa sarjaa voitoin 1-3.   Tasainen sarja ollut.  Kolme jatkoaikaa.   Tänään voidaan hyvin nähdä lisää.  Ilves tulee lujaa päälle ja antaa kaikkensa.   Suomi Liiga/mestis yksikään sarja ei ole mennyt ensimmäisestä kerrasta poikki.   mikä ollut siis 3-1/3--0.  tulisiko tästä?   Itse kuitenkin toivon kuopioo enemmän,  joten X2 testiin,  sekä Ilves kotonaan ollut kauden aikana heikko,  joten en ylläty, jos putoisivat nyt kotiyleisön edessä.     Kunhan KalPa EI HÄVIÄ varsinaisella peliajalla,  niin tämä kohde menee oikein.  
    • Pöytätennis, Setka Cup Hainovskyi - Loboda Hainovskyi & Yli 76.5 Pistettä Vedonlyöntitoimisto: Bet365 Kerroin: 3.50 Alkamisaika: 20:55 - Setka Cupin puolella kohtaavat Hainovskyi sekä Loboda, kertoimet on asetettu tähän otteluun todella tasaisesti 1.80 - 1.90 Hainovskyi:n hyväksi ja näen tämän kaksikon myös todella tasaisena ja ratkaiseva 5. eräkään näiden pelaajien kohdatessa ei varmasti kaukana tule olemaan tälläkään kertaa. Hainovskyi on kuitenkin pelaajista pelannut huomattavasti paremmassa vireessä viime otteluissaan ja näen Hainovskyin tämän ottelun voittavan, mitään puistokävely voittoa tosin en tästä näe tulevan vaan pitkiä ja tasaisia eriä tässä tullaan näkemään ja pisteissä tullaan menemään yli, mahdollisesti ratkaiseva 5. eräkin pelataan jälleen näiden pelaajien kohdatessa toisensa.
    • Molemmat leaguet niin American kuin National saatiin pakettiin juuri ja juuri ennen kauden alkua ja sitten laitetaan seuranta virallisesti käyntiin vetojen osalta kun Opening Day on tänään. Kausi on todella pitkä ja otteluita paljon niin katsotaan mihin aika ja rahkeet riittävät. ⚾ 28.3 21:05 ⏰ Baltimore Orioles - Los Angeles Angels: Alle 7.5 Juoksua 2.07 Pinnacle  ⚾ 28.3 22:10 ⏰ Kansas City Royals - Minnesota Twins: Minnesota Twins 1.84 Pinnacle  ⚾ 28.3 22:10 ⏰ San Diego Padres - San Francisco Giants: Alle 7.5 Juoksua 1.85 Pinnacle  ⚾ 29.3 01:35 ⏰ Texas Rangers - Chicago Cubs: Chicago Cubs 2.06 Pinnacle
    • National League saatiin pakettiin ja tähän vielä sitten lyhyesti yhteenveto joukkueista ja kenen uskon pääsevän playoffeihin, runkosarjan 6 parasta joukkuetta mukaan taistelemaan World Seriesin voitosta. Playoffeihin: (Joukkueet eivät järjestyksessä) Atlanta Braves Philadelphia Phillies Chicago Cubs Los Angeles Dodgers Mahdollisesti Playoffeihin: (Joukkueet eivät järjestyksessä) New York Mets St. Louis Cardinals Cincinnati Reds Arizona Diamondbacks San Francisco Giants Ei Playoffeihin (Joukkueet eivät järjestyksessä) Miami Marlins Washington Nationals Milwaukee Brewers Pittsburgh Pirates San Diego Padres Colorado Rockies
×
×
  • Create New...