Jump to content

2.11.2013


Recommended Posts

Otetaas nyt jo ennen kuin tämä kohde putoaa pelaus kelvottomaks.

Salibandy Miehet II-Divisioona (Pohjanmaa)

TU-Nibacos, 2 1.70 (NordicBet)

edittiä: kerroin -> 1.50 -> 1.37

Harvoin kerroin 1.70 on niin hyvä että sitä kannattaisi "hehkutella", mutta tässä tapauksessa on. Nibacos on TU:ta selkeästi edellä joka osa-alueella. Joukkueet ovat kahden viime kauden aikana muistini mukaan kohdanneet viisi kertaa, joista Nibacos on vienyt voiton kaikista. Lisäksi TU:sta tällä kaudella kengät löi naulaan Harri "Jukan veli" Keskisipilä, joka oli joukkueen selkeästi paras pelaaja (ja yksi sarjan parhaista) pari edellistä kautta, eikä tälle siis korvaajaa ole löytynyt. TU:n pelit tällä kaudella: ISB-TU 19-7, TU-Kauhajoki 11-6, Alajärvi-TU 6-7. Nibacos tällä kaudella: PT-94-Nibacos 2-12, SB Vaasa II-Nibacos 6-1, Nibacos-ISB 6-5. TU voittanut siis kuitenkin kaksi pelaamastaan kolmesta pelistä, mutta toinen ollut heittopussi Kauhajoki ja toinen myöskin alempaan kastiin kuuluva Alajärvi. Nibacoksen ainoa tappio tullut SB Vaasan kakkosporukalle, joka on voittanut kaikki pelaamansa neljä peliä. Ottelun kulku tulee menemään niin, että Nibacos pitää palloa ja vyöryttää ja TU koittaa parhaansa mukaan puolustaa ja iskeä nopeasti vastaan ja koittaa pitää lukemat suht siedettävinä. Mutta jos jokin asia on tästä pelistä varmaa, niin pisteet matkaavat Kokkolaan. Oma arvio vieraskertoimelle tässä olisi jotain luokkaa 1.40. Eli 1.70 erittäin hyvä, napatkaa pois niin kauan kuin se tuommoisena pysyy.

tulos: 4-10

  • Upvote 1
Link to post
Share on other sites
  • Vastaukset 27
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Eilen osui kaikki 3/3, tänään aika köyhä lista venäläisjääkiekon osalta koska lähes kaikki MHL pelit on jo pelattu. Otetaan tänään VHL ja jotain muuta tarjolle. VHL: Klo 15 Krasnodar - Togliatti me

Elikkäs ensimmäistä vihjettä ikinä kirjottelen tänne niin eipä tarvii tuomita. Liigasta tänään mietinnässä Kärpät - HPK Kärpät on kotonaan vahva joukkue ja todella vaarallinen. Kärppien kotitilastot

lopeta nyt jo, hpk on täys paska vaikka olisitkin sen fani. turha sitä kirjotella tänne jos lyöt niiden puolesta aina... !

Futsal-liigaa

SoFo(Somero) - Tervarit(Oulu) 2 (2.00 Nordicbet). Ottelu alkaa klo 16.00

Vastakkain kolmen kierroksen jälkeen sarjassa kuudentena oleva SoFo ja kolmantena oleva Tervarit.

Ennakkoasetelmat:
SoFo ottanut kauden ensimmäisessään 11-2 nekkuun SiFu:lta, toisessa yllätti viime vuoden hopeamitalisti GFT:n rankkareilla ja kolmannessa voitti ennakolta Liigan heikoimman joukkueen, ESC vieraissa 1-6. Tehdyt maalit 11, päästetyt 14.

Kolmatta kauttaan Liigassa pelaava SoFo menetti viimekauden maalivahtikomeettansa, maajoukkueveskari, Joonas Puolamäen "paikalliskilpailija" TPK:n riveihin. Korvaajaksi hankittiin ensimmäisen pelin jälkeen Akaalaismaalivahti Jukka Saari, joka on kelpo veskari, mutta ei Puolamäen veroinen. Kohuhankinta, maajoukkueessakin esiintynyt, Matias Juvonen ei toistaiseksi ole pisteillä mälläillyt ja kaiken lisäksi pelituntumaa futsalin 1.div LoPs:n riveistä viime viikonloppuna hakenut Juvonen hommasi itselleen punaisen hieman kyseenalaisen tuomarituomion toimesta. Tämän lisäksi SoFon riveistä uupuu GFT ottelussa loppukaudeksi lasarettiin joutunut runkopelaaja E-P Jaakkola.

Edit. Myös Matinaro todennäköisesti pois

Tervarit aloittanut sarjan voittamalla Liiganousija Riemun 5-1 kotonaan, hakenut pitkän matkan vierasvoiton aina vaikeasta TPK:n Samppalinnasta 1-3 ja häviten neljä kertaa peräkkäin mestaruuden voittaneelle Ilves FS:lle kotonaan rankkareilla. Tehdyt maalit 10, päästetyt 4.

Oulun Tervarit pelaa 14:sta kauttaan Liigassa, joten kyseessä on kokenut poppoo. Tervareiden viime kausi meni täysin penkin alle sen jäädessä pudotuspelien ulkopuolelle. Täksi kaudeksi SiFu:sta siirtyneet Jarmo Junno, Henri Heikkilä, Miika Paldan, Aleksi Autioniemi sekä ACE:n viimekauden maalitykki Teemu Vento liittyivät Tervareiden leiriin, joka tuo leveyttä ja taitoa ennakkoon top-3 sakkiin arvioituun oululaisryhmään. Oman hyvän mausteensa Tervareihin on tuonut niin ikään SiFu:sta viime uutenavuonna rakettimyyntisotku-kohun vuoksi kenkää saanut valmentaja Jani Paananen. Tämä on tuonut uutta virtaa Tervareiden peliin etenkin taktisella puolella. Jo ennestään vahvat pelurit Oskari Tervo(maajoukkue), Ari Makowski(maajoukkue), Dritan Stafsula, Adrian Rizvani sekä maalivahti Juho Keskinen(maju) ovat saaneet ympärilleen erinomaisen paletin.

Edit. Vain Rizvani pois perhesyiden vuoksi, mutta se ei menoa haittaa

Viime kausina Tervareilla on ollut vaikeuksia saada parasta kokoonpanoa pitkiin vierasreissuihin, mutta täksi kaudeksi mukaan liittyneet vahvistukset niin valmennus- kuin pelaajapuolella takaavat sen, että Tervarit on vaarallinen missä pelissä tahansa. SoFo joukkueena ei ole taktisesti niin hyvä kuin Tervarit ja on myös kokemattomampi ryhmä. SoFo on toki yllätysvalmis, mutta sen peli perustuu lähinnä oman pään sumputtamiseen pienessä kotihallissaan ja nopeisiin vastahyökkäyksiin. Tervarit ovat kuitenkin yksi Liigan vaarallisimmista vastahyökkäys joukkueista, joten tilanteista ei taatusti jäädä paitsi. Tervareiden yksilötaito, taktinen osaaminen sekä rosterin leveys ovat kuitenkin asioita, jotka puoltaa vahvaa vierasvoittoa.

Mihin peli ratkeaa:

-Tervarit kokeneempi, taitavampi ja taktisempi
-Tervareiden vire

-Tervareiden vahvistukset tuovat leveyttä jo ennestään taistelevaan ryhmään
-SoFo:lta muutama kokenut pelimies sivussa (Juvonen & Jaakkola) ennestään heikosta ryhmästä
-SoFo taktisesti heikko joukkue

Edit. Tulos 3-3. SoFo sai rankkarin lopussa, josta pääsi tasottamaan. Tervarit vahvempia kuitenkin rankkareilla, mutta sehän ei auta..

  • Upvote 1
Link to post
Share on other sites

Pittsburgh - Columbus merkki x kerroin 4.05

-Tasainen peli tiedossa

-Columbus pelannut todella hyvin viim 5. peliä (voittanut 3 ja hävinnyt yhden niukasti)

-Pittsburgh on taas voittanu viimeiset 2 peliä joten se tasottaa

-kotietu tasoittaa myös

viim kohtaamiset 3-2 columbukselle

Aloitan ihan itseäni varten tälläisen marraskuun "tipsien" tarkkailun, laitan tämän viestin copy-pastella joka tipsini perään. Pelaan koko marraskuun 30 päivän ajan yhden sinkku kohteen tänne ja sääntöinä on se että sen kohteen kerroin ei saa olla alle 1.50 (eli ei mtn barcelonan 100 varmoja 1.01 kertoimisia pelejä). Laitan tähän aina päivän esim 1 päivä ja vaihdan sen numeron värin sitten vihreäksi jos mennyt oikein ja punaiseksi jos väärin. Nyt siis tähän tulee numeroita 1-30 peräjälkeen ja väriltään vihreät ovat osuneet ja punaiset ovat epäonnistuneet, ja jos se on väriltään normaali on sen päivän pelin vielä kesken/ei ole alkanut.



k=kohteen kerroin, jos perässä vielä x tarkoittaa että peli meni jatkoajalle yms.

1.k(5.5) 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15. 16. 17. 18. 19. 20. 21. 22. 23. 24. 25. 26. 27. 28. 29. 30.

Link to post
Share on other sites

Elikkäs ensimmäistä vihjettä ikinä kirjottelen tänne niin eipä tarvii tuomita.

Liigasta tänään mietinnässä Kärpät - HPK

Kärpät on kotonaan vahva joukkue ja todella vaarallinen. Kärppien kotitilastot ovat kiitettävät viimeisestä viidestä pelistä:

Kärpät - Blues 5 - 0

Kärpät - IFK 5 - 0

Kärpät - Jyp 4 - 3 (Rangaistuslaukaus kilpailu)

Kärpät - Jokerit 8 - 4

Kärpät - Tappara 4 -1

HPK:n peli ei suju ei kotona eikä vieraissa varsinkaan kun vastaan tulee liigan ylivoimainen kärki. HPK:lla eilen kotiottelu Jyppiä vastaan päättyi vieraille 1 - 3 ja tänään matka Ouluun. HPK:lla mahdollisesti myös poissa Antti Bruun ja Jaakko Turtiainen, mikä voi vaikuttaa vierasjoukkueeseen.

Päivän varmana

Kärpät - HPK

Kärpät - HPK+1

Päivän pommina

Kärpät - HPK+2

Kärpät - HPK+3

  • Upvote 2
Link to post
Share on other sites

Avataan tälläkin sivustolla tipsaaminen nyt kuin ensin on seuratte kaikkien muitten hienoja suorituksia.

Otetaan Valioliigasta kiinni tämän päivän yksi herkuista.

Arsenal - Liverpool

(10 viimeisintä kohtaamista - A4 - D5 - L1)

Poiminta OVER 2,5Goals

Valioliigassa kohtaa sarjan 1 sekä sarjan 3. Viimeisestä 10 kohtaamisesta Arsenal viennyt 4 ja tasan on potkittu 5 kertaa. Se kertoo sen että tasaisia pelejä on pelattu ja todennäköisesti pelataan tänäänki Emirates stadiumilla. Molemmilla hyökkäyspää liigan kovinta sakkia ja puolustus myöskin molemmilla suht tasainen. Päädyin over 2.5 kun katsoin kokoonpanoja. Özil, suarez, gerrard ym kovat pojat on päässyt takaisin leikkikentälle ja se tarkoittaa vain ja ainoastaan paljon maaleja. Joten tänään napataan ehdottomasti over 2.5 lapulle

Toinen mitä voi kokeilla on Arsenal -1. Pojilla paras nippu ja kun katsoo edelliset kohtaamiset huomioon niin voi kaikki päätellä itse loput.

Link to post
Share on other sites

GENNADY GOLOVKIN VS CURTIS STEVENS PELIVALINTA GOLOVKIN TYRMÄYS ERISSÄ 7-9 PAF KERROIN 8,5

Keskisarjan mm-kamppailu jossa vain yksi suosikki ja se on golovkin,golovkinin tyrmäysprosentti on huimat yli 90%.hän on myös voittamaton.stevens on entinen ylemmän keskisarjan ottelija,nyt tippunut yhtäluokkaa alemmas painoissa.stevens luvalla sanoen edellisessä sarjassa turhan pienikokoinen.Stevens on erittäin kestävä ottelija,vain kerran tyrmätty,tai no siinäkin ei ulos laskettu vaan tuomari keskeytti selkään saamisen,8erässä.

Golovkin tulee tämän otelun voittamaan ja suurella todennäköisyydellä tyrmäyksellä,bookkerien kertoimet varmaan jo jotain kertovat.

Golovkin viimeaikoina lyönyt ukkoa ulos siinä 3-5 erän tietämillä,tosin vastustajat eivät ole ihan mitään huippuoluokkaa olleet.stevensin arvioin näin etukäteen kaveriksi joka ainakin alussa hiukan pystyy mukana menossa pysymään ja kestää golovkinin lyönnit.kamppailu otellaan myös stevensin kotimaassa eli jenkkilässä,taistelutahtoa tämä yleensä hiukan lisää tuo.yleisö usein kuitenkin kotikehän miestä huudattaa kohti voittoa.tosin tällä nyt kauheesti painoarvoa ole.

eli summasummarum tähän.golovkin huipputyrmääjä,stevens edellisiä kavereita hiukan parempi,iskukestävyydeltään hyvä.kerroin myös tässä vaihtoehdossa kunnossa.4-6 erää mikä ehkä kaikkein todennäköisin tulos,siinä kerroin 2,7.minun mielestäni tässä 7-9 vedossa ovat bookkerit liikaa reagoineet golovkinin pikatyrmäyksiin.näin ei kuitenkaan aina tule tapahtumaan,samat jauhosäkitkään eivät aina vastassa.tämä mielestäni loistava kerroin "yllätykselle" jota kuitenkin henk.koht pidän melkein todennäköisimpänä lopputuloksena.itse veikkaan siis 5-8 erää jossa golovkin tämän ukon lyö pihalle.varma tämä kohde ei siis ole,mutta kerroin on kamala ylikerroin,joten napatkaa pienellä kokeiluun.

Link to post
Share on other sites

Elikkäs ensimmäistä vihjettä ikinä kirjottelen tänne niin eipä tarvii tuomita.

Liigasta tänään mietinnässä Kärpät - HPK

Kärpät on kotonaan vahva joukkue ja todella vaarallinen. Kärppien kotitilastot ovat kiitettävät viimeisestä viidestä pelistä:

Kärpät - Blues 5 - 0

Kärpät - IFK 5 - 0

Kärpät - Jyp 4 - 3 (Rangaistuslaukaus kilpailu)

Kärpät - Jokerit 8 - 4

Kärpät - Tappara 4 -1

HPK:n peli ei suju ei kotona eikä vieraissa varsinkaan kun vastaan tulee liigan ylivoimainen kärki. HPK:lla eilen kotiottelu Jyppiä vastaan päättyi vieraille 1 - 3 ja tänään matka Ouluun. HPK:lla mahdollisesti myös poissa Antti Bruun ja Jaakko Turtiainen, mikä voi vaikuttaa vierasjoukkueeseen.

Päivän varmana

Kärpät - HPK

Kärpät - HPK+1

Päivän pommina

Kärpät - HPK+2

Kärpät - HPK+3

Itse laitan lapulle päivän pommiksi unibetiltä hpk:n voiton kertoimella 6,5

Link to post
Share on other sites

Nyt kun täällä on muitakin ensikertalaisia avaan minäkin omat vihjeeni.

Saksan Bundesliigasta poimitaan:

Braunschweig - Leverkusen

Pelivalinnat:

Leverkusen 1,46 (unibet)

Leverkusen -1 2,33 (unibet)

Tämä ottelu ei kaipaa edes sen suurempia perusteluita kun sarja kolmonen ja sarja jumbo kohtaavat. Braunschweig on pelannut 10 ottelua ottaen näistä ainoastaan yhden voiton ja yhden tasurin maalierolla 7:23. Leverkusen on pelannut alkukauden odotetun vahvasti ja saldona onkin 10 ottelusta 8 voittoa, 1 tasapeli ja 1 tappio maalierolla 22:10 Tasapeli tuli Bayernia vastaan ja tappio Schalkelle.

Toinen poiminta otetaan Israelin liigasta:

Sakhnin - Ramat hasharon

Pelivalinnat:

Sakhnin 1,4 (unibet)

Sakhnin - 1 2,3 (unibet)

Sarja nelonen kohtaa sarja jumbon. Sakhnin on pelannut kohtuu hyvin aloittaen kauden tasaisesti 7 pelistä 3 voittoa, 3 tasapeliä ja ainoastaan yksi tappio. Maaliero Sakhninilla on tasainen 9:8. Nyt vastaan asettuu sarjan heitto pussi Ramat hasharon jonka saldo on 7 pelistä 7 tappiota jäätävällä maalierolla 2:20. Tätä ottelua ainakin suosittelen lyömään tasotuksella. Uskon pelin päättyvän vähintään 3,4-0

Link to post
Share on other sites

ÄSSÄT 2.85 EXPEKT

No huh huh, niin kuuma kerroin, että luulin 100-asteista saunaa kuumaksi. Ilmiliekeissä oleva Ässät kohtaa Länsirannikon derbyssä Lukon Raumalla. Ässät pyyhki viime pelissä pussinokilla lattiaa lukemin 4-0 ja syttyy varmasti tänään. Ensimmäinen kohtaaminen meni suvereenisti 4-0 Ässille, vaikka se toki olikin Porissa. Lukolta puuttuu esimerkiksi Petteri Nummelin, Tommi Kovanen sekä Teemu Nurmi. Varsinkin ensiksi mainittu kirpaisee. Ässät ei ansaitse noin koreaa kerrointa, eli siis kakkosta lapulle, et sillei hei!

  • Upvote 1
Link to post
Share on other sites

Tee tili osallistuaksesi keskusteluun

Sinun täytyy olla jäsen jos haluat kommentoida

Tee tili

Rekisteröi uusi tili. Se on helppoa!

Tee tili

Kirjaudu

Onko sinulla jo tili? Kirjaudu tästä.

Kirjaudu nyt

  • Uusimmat viestit

    • Jääkiekko  Mestis  KLO 17.00   Hermes  -  IPK    Valinta :  Hermes ML  Kerroin :  2,10 ( PAF )   Game 2.  Hermes johtaa sarjaa voitoin 0-1.   Hermes joukkueen playoff-peli  vihjeet 4/5.  Siinä on ollut kevään joukkue, jota ollaan pystytty arvioimaan kuinka käy.   Ja kauneinta melkein, että vieläkin Hermes aliarvioidaan kertoimissa.    Hermes haki 0-3 puhtaan vierasvoiton Iisalmesta.   Ottelussa ei vihelletty yhtään jäähyä,  mikäli lopun IPK tuthautuneisuutta ei lasketa.   Eli tuo sana turhautuminen.   IPK hakkasi päätään samaan seinään kuin narrit.   Kotiyleisön edessä Hermes on aina vaikea vastus.  Vieraat tulee päälle,  mutta pitää kestää ja iskeä napakasti vastaan,  jolloin jälleen ollaan tutun jutun ääressä.   On toi Kokkola vaikea vastus.   Toki pitää muistaa, että IPK on hakenut sieltä monta voittoa.   Kuitenkin nyt on paineita enemmän nappaa se.   Mikäli kotijoukkue kestää alussa, niin uskon, että se kääntyy kotijoukkueen eduksi.  Lähdetään rohkeasti koittamaan Hermes voittoa, sillä ovat jo todistaneet paikkansa vetokupongilla.    Kunhan Hermes voittaa vaikka sitten jatkoajalla,  niin tämä kohde menee oikein. 
    • Jääkiekko  Liiga  KLO 17.00   Ilves -  KalPa    Valinta :  X2 ( Tasapeli tai KalPa ) Kerroin :  1,85 ( PAF )    Game 5. KalPa johtaa sarjaa voitoin 1-3.   Tasainen sarja ollut.  Kolme jatkoaikaa.   Tänään voidaan hyvin nähdä lisää.  Ilves tulee lujaa päälle ja antaa kaikkensa.   Suomi Liiga/mestis yksikään sarja ei ole mennyt ensimmäisestä kerrasta poikki.   mikä ollut siis 3-1/3--0.  tulisiko tästä?   Itse kuitenkin toivon kuopioo enemmän,  joten X2 testiin,  sekä Ilves kotonaan ollut kauden aikana heikko,  joten en ylläty, jos putoisivat nyt kotiyleisön edessä.     Kunhan KalPa EI HÄVIÄ varsinaisella peliajalla,  niin tämä kohde menee oikein.  
    • Pöytätennis, Setka Cup Hainovskyi - Loboda Hainovskyi & Yli 76.5 Pistettä Vedonlyöntitoimisto: Bet365 Kerroin: 3.50 Alkamisaika: 20:55 - Setka Cupin puolella kohtaavat Hainovskyi sekä Loboda, kertoimet on asetettu tähän otteluun todella tasaisesti 1.80 - 1.90 Hainovskyi:n hyväksi ja näen tämän kaksikon myös todella tasaisena ja ratkaiseva 5. eräkään näiden pelaajien kohdatessa ei varmasti kaukana tule olemaan tälläkään kertaa. Hainovskyi on kuitenkin pelaajista pelannut huomattavasti paremmassa vireessä viime otteluissaan ja näen Hainovskyin tämän ottelun voittavan, mitään puistokävely voittoa tosin en tästä näe tulevan vaan pitkiä ja tasaisia eriä tässä tullaan näkemään ja pisteissä tullaan menemään yli, mahdollisesti ratkaiseva 5. eräkin pelataan jälleen näiden pelaajien kohdatessa toisensa.
    • Molemmat leaguet niin American kuin National saatiin pakettiin juuri ja juuri ennen kauden alkua ja sitten laitetaan seuranta virallisesti käyntiin vetojen osalta kun Opening Day on tänään. Kausi on todella pitkä ja otteluita paljon niin katsotaan mihin aika ja rahkeet riittävät. ⚾ 28.3 21:05 ⏰ Baltimore Orioles - Los Angeles Angels: Alle 7.5 Juoksua 2.07 Pinnacle  ⚾ 28.3 22:10 ⏰ Kansas City Royals - Minnesota Twins: Minnesota Twins 1.84 Pinnacle  ⚾ 28.3 22:10 ⏰ San Diego Padres - San Francisco Giants: Alle 7.5 Juoksua 1.85 Pinnacle  ⚾ 29.3 01:35 ⏰ Texas Rangers - Chicago Cubs: Chicago Cubs 2.06 Pinnacle
    • National League saatiin pakettiin ja tähän vielä sitten lyhyesti yhteenveto joukkueista ja kenen uskon pääsevän playoffeihin, runkosarjan 6 parasta joukkuetta mukaan taistelemaan World Seriesin voitosta. Playoffeihin: (Joukkueet eivät järjestyksessä) Atlanta Braves Philadelphia Phillies Chicago Cubs Los Angeles Dodgers Mahdollisesti Playoffeihin: (Joukkueet eivät järjestyksessä) New York Mets St. Louis Cardinals Cincinnati Reds Arizona Diamondbacks San Francisco Giants Ei Playoffeihin (Joukkueet eivät järjestyksessä) Miami Marlins Washington Nationals Milwaukee Brewers Pittsburgh Pirates San Diego Padres Colorado Rockies
×
×
  • Create New...