Jump to content

2.11.2013


Recommended Posts

WEST HAM VS ASTON VILLA PELIVALINTA ASTON VILLA DNB BETSAFE KERROIN 2,4

West ham on surkea kotijoukkue 1voitto ja 3tappiota tällä kaudella.aston villa hyvä vierasjoukkue 2-1-1 saldolla.arvioisin myöa aston villan materiaalin niukasti paremmaksi,kotietu jos siitä voidaan west hamin tapauksessa niin "tasoittaa" puntit.omasta mielestä siis tuon olemattoman kotiedun takia,villan pienoinen suosikki kuuluisi olla tässä.mutta otetaan DNB vetona taas koska vieraspeli ja kertoimet silti loistavina pysyy,en usko että villa tätä peliä ainakaan häviämään tulee.benteken olisi myös jo aika pikkuhiljaa tehdä maaleja,nyt miehen pitäisi ainakin jo kunnossa olla pienen loukkaantumisen jäljiltä

Link to post
Share on other sites
  • Vastaukset 27
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Eilen osui kaikki 3/3, tänään aika köyhä lista venäläisjääkiekon osalta koska lähes kaikki MHL pelit on jo pelattu. Otetaan tänään VHL ja jotain muuta tarjolle. VHL: Klo 15 Krasnodar - Togliatti me

Elikkäs ensimmäistä vihjettä ikinä kirjottelen tänne niin eipä tarvii tuomita. Liigasta tänään mietinnässä Kärpät - HPK Kärpät on kotonaan vahva joukkue ja todella vaarallinen. Kärppien kotitilastot

lopeta nyt jo, hpk on täys paska vaikka olisitkin sen fani. turha sitä kirjotella tänne jos lyöt niiden puolesta aina... !

Eilen osui kaikki 3/3, tänään aika köyhä lista venäläisjääkiekon osalta koska lähes kaikki MHL pelit on jo pelattu. Otetaan tänään VHL ja jotain muuta tarjolle.

VHL:

Klo 15

Krasnodar - Togliatti merkki 1 kerroin 1,85 Bet365

Vähän on köyhää tänään, joten tänään otetaan venäläissarjoista tämä yksi suosikki. Togliatti on aikamoinen tasapelikone, joten hieman pelottaa tämäkin. Kotietu saa kuitenkin minun tämän pelattavaksi. Krasnodar on hyvä kotijoukkue 7 pelistä 5 voittoa 2 tappiota. Togliatti ei ole niin ihmeellinen vierasjoukkue 9 viime vieraspelistä 1 voitto varsinaisella, 2 voittoa jatkoajalla, 2 tappiota jatkoajalla ja muuten 4 suoraa tappiota. Nämä molemmat joukkueet ovat hyviä kotonaan. Krasnodar on 6 ja Togliatti 15 kuntopuntarissa, tosin piste-eroa on vain 3 pistettä. Sarjataulukossa Krasnodar on 5 ja Togliatti 12. Krasnodar on toki pelannut pari peliä vähemmän kuin aivan kärki joten ykköspaikalle alkaa olla saumat, joten eiköhän he sitä lähde nyt yrittämään. Krasnodar on tehnyt koko liigan eniten maaleja.

Tsekin 1.liiga

Beroun-Olomouc merkki 2 kerroin 1,96 Bettson

Kotietu tasoittaa peliä, mutta Olomouc ollut nyt todella tikissä. Kuntopuntarin 3. 5 pelistä 4 voittoa ja vain 4 päästettyä maalia! 14 tehtyä. Beroun on kuntopuntarin 12. 1 voitto loput tappioita 17 päästettyä! 9 tehtyä. Sarjataulukossa Olomouc on hieman edellä. olomouchilla on puolustus ja hyökkäys kyllä hyvää. 17 pelissä päästetty vain 27 maalia joka on hyvää luokkaa.

Jaa osui taas :S 2/2, tämä kuukausi nyt 5/5 yli 200% palautuksella

Edited by voivoi
  • Upvote 3
Link to post
Share on other sites

Itse laitan lapulle päivän pommiksi unibetiltä hpk:n voiton kertoimella 6,5

lopeta nyt jo, hpk on täys paska vaikka olisitkin sen fani. turha sitä kirjotella tänne jos lyöt niiden puolesta aina... !

  • Upvote 2
Link to post
Share on other sites

Ja taas mennään sm-liigaa!

ilves-logo.jpg Ilves - Jokerit latkasivut97jokerit.gifMerkki: 2 Kerroin: 2.2 Nordicbet

Eilen tiukan ja ehkä hieman onnekkaan voiton pelsuista napannut Ilves kohtaa Hakametsässä kovakuntoisen ja levänneet Jokerit. Jokereilla tällä hetkellä 5 ottelun voittoputki menossa, kun taas Ilves on osoittanut hiipumisen merkkejä huiman alkukauden jälkeen. Viime kohtaamisen alkukaudesta Ilves tosin voitti 0-4, mutta materiaalietu menee selvästi tässä tapauksessa Jokereille ja kun se on vielä tuoreemmilla jaloilla pelissä ja mukavassa voittoputkessa kelpaa 2.2 kerroin lapuille.

Tulos: 1-2

  • Upvote 1
Link to post
Share on other sites

PÄIVÄN POMMI!

ARSENAL VS LIVERPOOL PELIVALINTA YLI 5,5 MAALIA BET365 KERROIN 10

Nyt ei arkailla maaleissa,molemmilla jengeillä hyökkäys kunnossa.arsenalilla özil pyörittää peliä ja giroud kärjessä.poolilla heittää sturridge-suarez.puolustus kummallakin välillä hiukan tuuliajolla,keskinäiset myös ovat olleet usein erittäin tapahtumarikkaita.vaikka välillä maalipuiden väliin ei olla oikeen osuttu.tämän yli 5,5 maalia rajan ollaan menty 4/25 edellisestä kohtaamisesta ja pari kertaa lähellä käyty.

Nyt on molemmilla hyökkäyspeli kunnossa ja puolustus ehkä vähän heikompi,isolla tätä ei kannata kokeilla,mutta aivan mahdollinen lopputulos tämä on.varsinkin jos aikainen avausmaali nähdään.

LOPPUTULOSVEIKKAUS ARSENAL 2-3-4/LIVERPOOL 2-3-4

Link to post
Share on other sites
lukko.gif Lukko - Ässät assat.gif


(ML) Merkki 2, Kerroin 2,20 @MarathonBet [3/5]


- Satakunnan derby on taas tänään luvassa! Ässät vei tämän kauden ensimmäisen derbyn selvästi nimiinsä, kun se kaatoi raumalaiset kauden avajaisissa 4-0. Kummatkin pääsevät tähän matsiin hyvistä lähtökohdista, sillä Lukko katkaisi viime pelissä kolmen ottelun tappioputken ja Ässät taasen on neljän ottelun voittoputkessa.

Materiaaliltaan joukkueet ovat hyvin tasaväkisiä, mutta Ässät on ollu vakuuttavampi oikeastaan koko alkukauden. Kuten jo mainitsinkin, tällä hetkellä se on mukavassa voittoputkessa ja viime matsissa kaatui Pelicans peräti 4-0. Lukon kotietu toki tasoittaa puntteja, sillä Ässät on ollut vaisu vieraissa, mutta kotiedun merkitys on tässä tavallista hieman pienempi. Kummatkin laittavat varmasti kaikkensa tänään likoon ja parempi voittaa, eli Ässät. Täytyy muistaa vielä sekin, että Lukolta puuttuu edelleen mm. Nummelin ja Nurmi. Kummatkin pahoja poissaoloja.




saipa.gif SaiPa - HIFK hifk.gif


Merkki 1, Kerroin 1,91 @Paddy Power [3/5]


- Kolmantena sarjataulukossa oleva SaiPa isännöi kolmanneksi viimeisenä olevaa HIFK:ta. HIFK on hävinnyt kaksi edellistä otteluaan ja vieläpä heikkoja vastuksia vastaan. Surkealle HPK:lle se hävisi 1-0 ja Bluesille 3-0. Myös SaiPa on hävinnyt kaksi edellistään, mutta Kärpiltä se nappasi pisteen huikealla taistelulla ja myöskin kovalle Tapparalle se hävisi vain niukasti 3-1. Tässä pelissä SaiPan maalilla työskenteli kuitenkin Markkasen sijasta Wiikman. Etenkin kotonaan SaiPan peli on tällä hetkellä seelvästi parempaa kuin HIFK:n ja Kärpätkin se pystyi melkein yllättämään. Eiköhän SaiPa ota tästä rutiinivoiton heikon HIFK:n kustannuksella.




karpat.gif Kärpät - HPK hpk.gif


(Kärpät -2) Merkki 1, Kerroin 2,70 @Veikkaus [3/5]


- Kaikki, siis aivan kaikki merkit viittaavat tässä Kärppien selvään kotivoittoon. Kärpät on jo 12 ottelun voittoputkessa ja vaikka kaikki putket katkeavat joskus, niin tämä putki ei ainakaan vielä tänään tule katkeamaan. Kärpät on voittanut kolme viimeisintä kotiotteluaan maalierolla 14:3 ja eiköhän surkea HPK:kin saa tänään tuta Kärppien kovuuden. HPK:n peli on tällä hetkellä ehkäpä Liigan surkeinta. Hyökkäyspelissä ei ole päätä eikä häntää ja puolustuspelikin on paikka paikoin huolimatonta. Itseluottamus on kaikilta täysin kadoksissa. Maalivahtipeli on kuitenkin pelastanut HPK:n tähän asti pahimmilta murskatappioilta, mutta tänään sitä ei pelasta mikään. HPK pelasi eilen JYPiä vastaan, kun taasen Kärpillä oli huilipäivä. Lisäksi Kärpillä on selvääkin selvempi materiaalietu ja pelillisesti tässä on lähes sellaiset asetelmat, kuin Mestiksen huippujoukkue hyvällä veskarilla höystettynä kohtaisi Liigajoukkueen. Summa summarum, Kärpät voittaa tänään 4,5,6-0,1.

  • Upvote 1
Link to post
Share on other sites

Jääkiekko, Suomi - Liiga:

Ilves - Jokerit 2 2.20 NordicBet

Ilves (+1) - Jokerit 2 3.02 NordicBet

Lopputulos: 1-2

Jokerit alkaa pikkuhiljaa löytämään tason mitä tuolla materiaalilla odotetaankin. Viiden ottelun voittoputki ja edellisessä kaatui mestarisuosikkeihin lukeutuva Tappara puhtaasti 4-1.

Ilveksen kone on hieman yskähdellyt loistavan alkukauden jälkeen, mutta tappioputki kaatui eilen Pelicansin kustannuksella. Tämä kuitenkin tarkoittaa että Ilveksellä on kova peli alla ja lepoaikaa alle vuorokausi. Jokerit lähtee otteluun tuoreilla jaloilla, joka näkyy selvemmin ottelun edetessä.

Tulosarvio: 0,1 - 3,4

  • Upvote 1
Link to post
Share on other sites

ENGLANTI: League One

I1qwUPAK-G4DDXBzM.pngBristol City - Oldham 4SNXXDjQ-GM8IbmvT.png

1 2.00(Bet365)

Bristol City, joka on todellakin liian hyvä joukkue ryömiä taulukon kellariosastolla,otti kauden ensimmäiset kolme pistettä voittamalla vieraissa Carlislen 2-4,joten maalihanat aukes hyvin.Nyt joukkue haluaa näyttää varmasti faneilleen,että homma toimii kotonakin ja haluavat jättää sarjan viimeiselle paikalle hyvästit.Siihen heillä on nyt oiva mahdollisuus.

Manager Sean O'Driscoll on vahvistanut keskikenttää Simon Gilletillä ja se on hyvä täydennys.Loukkaantuneisiin tuli Lewis Dunk,mutta muuten niillä ei ole ongelmia ja saavat pelata käytännössä parhaallaan eli samat 11 mitä edellisessä voitto pelissä Carlisle vastaan.Luultavasti vain kärjestä Sam Baldockin ottaa Ryan Taylorin paikan.

Vierailija Oldham loistaa harvoin poissa kotoaan ja tämä on luultavasti taas väärä päivä vierailla,joten pisteenkin saanti tulee olemaan vaikea tehtävä.Oldham saa takaisin puolustaja James Tarkowksin.

Mielestäni Bristol Cityllä on paremmat mahdollisuudet voittaa kuin kertoimet osoittavat.

Link to post
Share on other sites

Parma - Juventus 2 yli 1.7

-Pari vuotta tappioitta Parmaa vastaan

Lyon - Guingamp 1 yli 1.7

-Tasoero kotijoukkueella kova vaikkei ole peli kulkenut

Bursaspor - Fenerbahce 2 yli 2.3

-vierasjoukkue vahvassa vireessä

Frankfurt - Wolfsburg X2 yli 1.6

-Volkkari ei ole viime aikoina yskinyt

Link to post
Share on other sites

Tee tili osallistuaksesi keskusteluun

Sinun täytyy olla jäsen jos haluat kommentoida

Tee tili

Rekisteröi uusi tili. Se on helppoa!

Tee tili

Kirjaudu

Onko sinulla jo tili? Kirjaudu tästä.

Kirjaudu nyt

  • Uusimmat viestit

    • Jääkiekko, NHL Vegas Golden Knights vs. Dallas Stars klo. 4.30 Wyatt Johnston vähintään kaksi tehopistettä/4,60 PAF Vegas Golden Knights kärsi ottelusarjan kolmannessa kamppailussa ensimmäisen tappion läntisen konferenssin voittanutta Dallas Starsia vastaan. Stars hallitsi ottelun varsinaista peliaikaa mielin määrin, mutta ei lukuisista paikoistaan huolimatta saanut tehtyä kuin kaksi maalia. Maaleista toinen meni Miro Heiskaselle ja toinen kanadalaisjunnu Wyatt Johnstonille. Jatkoerässä ykköskenttään pelin alussa jo nostettu Johnston teki voittomaaliin hienolla laukauksella oli hurjan ottelun pelanneen Logan Thompsonin. Mikäli Stars parantaa vielä entisestään, niin joukkue tulee tekemään tässä ottelussa enemmän kuin kaksi maalia. Ykköskenttä pelasi todella vahvasti ja Johnston on todella juonikas pelaaja, jota Golden Knightsin on vaikea pidellä. Kanadalainen on ollut isoissa otteluissa tekijämies, joten 1+1 tehot eivät tässä yllättäisi. Starsin täytyy nyt sarja joka tapauksessa tasoittaa, mikäli joukkue mielii jatkoon vielä päästä.
    • Jääkiekko, NHL Florida Panthers vs. Tampa Bay Lightning klo. 2.00 Steven Stamkos vähintään kaksi tehopistettä sis JE/3,65 PAF Ottelusarjassa on jälleen panoksena jatkopaikka, kun tällä kertaa Florida Panthers yrittää katkaista sarjan kotiyleisön edessä. Panthers on voittanut kaksi aiempaa kotiotteluaan 3-2 -lukemin. Ensimmäinen meni varsinaisella peliajalla ja toinen jatkoerässä. Kumpaankin otteluun Lightningin kanadalaiskapteeni Steven Stamkos teki maalin. Edellisessä kamppailussa Tampassa Lightning voitti 6-3 -lukemin. Stamkos teki kaksi maalia. Stamkos on tehnyt neljään otteluun kuusi pistettä ja on ollut joukkueen paras pelaaja, kun Nikita Kucherovia on otettu tarkasti pois. Mikäli tässäkin ottelussa Lightning saa hommattua Panthersille jäähyjä, niin vieraiden mahdollisuudet kasvaa. Tärkeissä otteluissa parhaiden pitää olla parhaita, joten luotetaan, että kanadalainen tekee otteluun sen 1+1 tehot voitti Lightning tai ei.
    • Ei kait sole mikhään, kun muutama vihje vielä kiinni. 
    • Jalkapallo Vietnam 14:00 Thanh Hoa - Hai Phong Pelivalinta: Kotijoukkue yli 1.5 maalia @ 2.14 Pinnacle Kotijoukkueella on selvästi parempi hyökkäysvoima ja ehdottomasti tällä kertoimella kaksi maalia on hyvä haku tähän kamppailuun.
    • Jalkapallo Venäjä 13:00 Krylya Sovetov - Krasnodar Pelivalinta: Vierasjoukkue yli 0.5 maalia eka puoliaika @ 1.95 Pinnacle Vierasjoukkue on selvästi kovempi porukka ja maalintekovoimaa löytyy paljon laajemmin kuin kotijoukkueelta. Näkisinkin Krasnodar tulee avaamaan maalihanat jo ekalla puoliajalla sillä kotijoukkueen puolustus ei vaakuuta.   VÄÄRIN (Harmillisesti meni hylkyyn vieraiden maali avausjaksolla).
×
×
  • Create New...