Jump to content

1.1.2015!


Recommended Posts

Vuoden eka tipsi näin etukäteen jo

Korean Koripallo Naiset

klo 12

Woori - Hanabank merkki under 133,5 kerroin 1,90 Bet365

Woori hävisi viimeksi ensimmäisen kerran tänä vuonna ja lähtee varmaan sisuuntuneena tähän peliin. Tasoitukset vain ovat niin isoja että ei uskalla sitä pelata, joten otan underia joka osuu korean naisten peleissä erittäin usein. Woori on paras puolustamaan ja voi johtaa jo tässä välillä niin selvästi että aivan kaikkea ei tarvitse laittaa peliin. Hanabank ei ole sarjan parhaita joukkueita ja on varsinkin liemessä Woorin kotona. Ennustan ehdottomasti tähän underia. Keksinäisissä on erittäin usein nämä joukkueet pelanneet alle tämän rajan, viimeksi oli poikkeus mutta siinä tuli poikkeuksenkin paljon koreja. Nyt en usko samaa, koska Woori tappion jälkeen varmasti keskittyy myös puolustamaan paremmin.

Aivan liikaa koreja isketään, reippaasti overi

Edited by voivoi
Link to post
Share on other sites

Pistetääs pitkästä aikaa oikein tipsiä niille joilla on hirveä halu hassata rahansa.

Newcastle-Burnley -- alle 2.5, 3 -- 1.70 - Bet365

Jaahas jostain syystä tässä kohteessa on aika kovia kertoimia undereille tarjolla. Kentät ovat tähän aikaan vuodesta aika heikossa kunnossa ja muutenkin takana on kova otteluruuhka. Tämä luultavasti näkyy etenkin vierasjoukkueen pelissä kun rotaatiota ei ole juuri ollut varaa harrastaa ja taitaa olla jo 4-5 peräkkäistä peliä putkeen ollut Burnleyllä lähes identtinen miehistö. Uskoisin että tästä pelistä riittää vierailijoille tasurikin. Newcastle sai potkittua Pardewin muitten kiusaksi. Newcastella on myös paha poissaolo kun Cisse on ulkona keräiltyään liikaa keltaisia kortteja. Cisse tehnyt 9 maalia Newcastlen liigassa tehdyistä 22:sta pussista joka kertoo pitkälti miten tärkeä mies hän seuralle tällä hetkellä on. Vieraat taas ovat tehneet liigassa toiseksi vähiten maaleja. Viimekierroksella molemmilla takana runsas maaliset pelit, mutta vaikea uskoa että sama uusiutuisi tänään.

Link to post
Share on other sites

QPR-Swansea Tekee maalin Sigurdsson(Swansea) kerroin 3.75@ PAF.

-Kahdessa edellisessä pelissä maalannu verkot tötterölle. Vaikka Liverpoolia vastaa se oli laiha lohtu.Tekemisen meininki alkaa taas löytymään ja Qpr tasoista joukkuetta vastaan tulee paikkoja vaikkakin Qpr kotona ollu voittamaton viime kierroksilla. Melkein 4kerroin kokeilun arvoinen.

  • Upvote 1
Link to post
Share on other sites

1.1.15



Darts PDC



klo 21.10


van Gerwen - Thornton


Thornton +3,5 Kerroin 1,57 @Bet365


Pienellä kokeiluun 9-dart finish in match Yes Kerroin 17 @Bet365



Thornton on nollannut kaikki vastustajansa tässä turnauksessa, yllättävän kovavireistä toimintaa, toki vastus kovenee reilusti tähän matsiin. Van Gerweniltä on tähänastiset vastustajat onnistuneet nipistämään yhden setin matsia kohden ja 4-1 voitto Jenkinsistä oli kova suoritus.



Tässä heitetään "first to five" eli jos matsi päättyy 5-2 van Gerwenille, tuo tasoitus vielä pitää. Jos Thornton pystyy pitämään tasonsa yllä, saattaa van Gerwen joutua tiukille. Thornton on paremmassa iskussa kuin Jenkins, jonka van Gerwen voitti 4-1.



Nine darteria pienellä kokeiluun, vaikka näissä turnajaisissa Lewis jo on sellaisen heittänyt. Tässä kuitenkin on kaksi sellaista herraa, jotka todistetusti pystyvät myös siihen.



klo 23.00


Wright - Anderson


Highest Checkout Anderson Kerroin 1,72 @Bet365



Tässä taisteluparissa Andersonilla on realistinen mahdollisuus ottaa vaikka koko turnauksen voitto, Wrightilläkin toki se mahdollisuus on, mutta se vaatii täydellisen onnistumisen ja astrologisesti myönteisen position. Vuosi 2013 oli jännä siinä, että Wright pystyi nuijimaan Andersonin monta kertaa. 2014 on ollut Andersonille hyvä vuosi ja 2014 Wrightillä meni aika lailla penkin alle, mutta loppuvuosi alkoi jo kulkea paremmin. Yhtäkaikki, luotan enemmän Andersonin hermojenhallintaan ja siihen, että hän on tällä hetkellä parempi checkouttaaja


  • Upvote 1
Link to post
Share on other sites

Mäkiviikon 2. osakilpailu Garmisch-Partenkirchen HS 140
Oberstdorfin parit menivät lähes kaikki kohdilleen niin pakkohan sitä on jälleen yrittää antaa parhaansa. Tällä kertaa parit Bet365, olkaa tarkkana että ette lyö 1st round matchuppeja vaan event eli koko kisaan.

Hayboeck-Kraft valinta 2 kerroin 1.83@bet365

Molemmat itävaltalaiset huikeassa kunnossa. Viime viikonlopun 1. ja 2.
Harjoituksissa hayboeckin sarja oli 128,5m ja 125,5m kun taas Kraftilla 127.5m ja 132m eli molemmilla on myös Garmischin mäkeen oikein hyvä tuntuma.
Eilisessä karsinnassa kuitenkin Kraft läväytti ilmoille huomattavasti paremman näköisen hypyn kuin hänen maamiehensä. Kraftin hyppy kantoi peräti 134.5m ja oli teknisesti lähes täydellistä suorittamista, josta kertovat myös hänen tyylistä saamansa 19 lähes joka tuomarilta. Hayboeckin hyppy kantoi "vain" 127m eli mitassa siis selkeä ero eikä hyppy ollut muutenkaan niin rennon näköinen kuin Kraftilla. Kraftilla on varmasti itseluottamus kohdillaan kun saa kantaa mäkiviikon johtajan liiviä ja tulee taistelemaan varmasti mäkiviikon voitosta tosissaan ja yrittää ottaa tänään toisen voiton putkeen.

Prevc-Kasai valinta 1 kerroin 1.80@bet365

Oberstdorfissa mitaleille pääsyt Prevc saa nyt pariasettelussa huomattavasti kovemman vastustajan kuin viimeksi. Kasai näyttänyt osaamistaan Garmischin mäessä läväyttäen karsinnassa 135m ja harjoituksissa 135m.
Prevc on kuitenkin näistä kahdesta se nuorempi ja nouseva tähti. Kasai sortui viimeksikin toisella hypyllään varsin kehnoon suoritukseen kun taas Prevc hyppäsi tasaisesti molemmat hypyt sijoittuen podiumille.
Tasaisuudesta jotain kertoo se että karsinnassa Prevcin molemmat hypyt kantoivat mitoille 131.5m joka on varsin riittävän pituinen hyppy. Myös hänen hyppytyylinsä on eleetön ja aina tullaan nätisti telemarkilla alas.
Uskon että ensimmäisen kierroksen jälkeen kasai saattaa olla edellä mutta kun Prevc jaksaa paremmin painaa kaksi tasaista hyvää hyppyä peräkkäin niin Kasai jäänee taakse loppusijoituksissa.

Freitag-Velta valinta 2 kerroin 1.90@bet365

Velta päräytti harjoituksissa hurjan 136metrin hypyn. Norjalaisten kokonaispanos on muutenkin ollut Garmischissa niin hurjaa että he ovat löytäneet jonkun salaisuuden tähän mäkeen.
Sen sijaan saksalaisten panos on yllättänyt kaikki, nimittäin surkeudellaan. Uskon että Velta joka on aina ollut tasainen suorittaja pystyy päihittämään tähän kotiyleisön paineet niskaansa saavan saksalaisen aikalailla rutiinisuorittamisella.
Rune Veltan tekniikka on yksi parhaita mitä mäkihypyssä tällä on ja kun hän saa oikeat tuuliraot ovat jopa Jacobsenin kaltaiset haamuhypyt mahdollisia. Yli 130m oletan hänen molempien hyppyjensä yltävän tänään. Karsinnassa miehet vetivät lähes identtiset noin 130metrin hypyt eikä eroa kertynyt mainittavaksi asti. Norjalaisiin luottoa ja kakkosta lapulle.

Koudelka-Ammann valinta 2 kerroin 2.00@bet365

Ammann kaatui Oberissa harmittavasti kisahyppynsä joka kantoi kyllä hyville mitoille 133m ja olisi varmasti taistellut kärkisijoista sillä hypyllä.
Karsinnassa Ammania ei nähty mutta harjoituksissa eritti huikeat 136m ja 130m hypyt joten kyllä hän todella osaa Garmischin mäestä pompata.
Koudelka esitti myös hyvätnoin 130m hypyt ja karsinnassa hän hyppäsi noin 125m mutta hyppy hylättiin jostain syystä.
Joka tapauksessa uskon että sveitsin kokenein mäkihyppääjä näyttää tässä parissa Koudelkalle mitä merkitystä kokemuksella on mäkihypyssä ja tulee sisuuntuneena kaatumisestaan takaisin podiumin kantaan.
Vielä kun kerrointa saa 2 näin tasaisessa parissa niin ehdottomasti pitää ottaa Ammann mukaan peleihin.


Löytyi vielä aamulla tällainen herkku betiltä.

Podium finish yes/no Anders Jacobsen valinta no kerroin 2.00@bet365

Eli siis kaveri leiskautti eilen pitkästä aikaa kunnon kaaren ja voitti karsinnan tyylillä. Silti en todellakaan ymmärrä tätä kerroinasettelua. Lähes kaikki 10 viimeistä hyppääjää hyppäsi niille tienoille joilla olisi ykköspaikka tullut. Maailmancupin kärkinimet osaavat vain niin paljon paremmin hypätä tasaisen kisan. Uskon että Jacobsen pystyy taas yhteen hyvään hyppyyn mutta tuskin hänestä podiumille on tänään.


Peter Prevc valinta yes kerroin 3.00@bet365

Prevcistä tulikin joh2h kohteessa mainittua tuolla ylempänä. Prevc on niin tasaisen varma päälle 130 hyppääjä että hänet nähdään varmasti tänäänkin palkintopalli taisteluissa. Tyylipisteitäkin on tottakai luvassa sillä tekniikka on tällä hetkellä kunnossa. Ehdottomasti 3 kertoimella lapulle ja podiumille.

  • Upvote 1
Link to post
Share on other sites

West Ham-WBA: 1 -- 1.80

Veikkaukselta löytyy 1.80 ja monesta paikkaa 1.80-1.85 maastossa. Tämän vedon taustalla on yksinkertaisesti todella selvä tasoero joukkueiden välillä. West Ham on ollut Southamptonin ohella yksi kauden positiivisista yllättäjistä ja ansainnut täysin nykyisen sijoituksensa. Takana on 2x tappiota putkeen Lontoon paikallispeleissä Arsenalille & Chelsealle, mutta näihin ei kannata ylireagoida ja manageri Allardyce esim lepuutti osaa avainmiehistä Chelsea-matsissa. West Hamilla on tässä ottelussa yksi todella iso valttikortti: Hammers on saanut pysytellä koko kiireisen joulun ajan Lontoossa. Tämä on kolmas kotipeli nyt neljän kierroksen aikana ja ainoa "vierasmatsi" oli myös Lontoossa Chelseaa vastaan. Moni joukkue on joutunut reissaamaan kolmeen vieraspeliin samaan aikaan, ja tämä rasitus on myös WBA:lla. Kannattaa kelata otteluohjelma läpi ennen kuin lyö vetoa tänään tai esim tänne olen kerännyt koostetusti infopaketin: http://blog.monkeyodds.com/eng/2014/12/premier-league-1-1-round-xmas-schedule-gives-advantage-to-many-teams/.

Albion on ollut surkea jo kuukausia ja saldona 1-1-7 viimeisestä 9 pelistä. Ainoa voitto on hikisesti Aston Villasta 1-0 jossa vastustaja sai punaisen kortin jo 20 minsan jälkeen ja ainoa tasuri umpisurkelta Hullilta. Viime kierroksen jälkeen manageri Alan Irvine sai kenkää ja nyt WBA on hankkinut tilanne Tony Pulisin. Tämä on aivan loistava nimitys, mutta Pulis ei ehdi tehdä taikojaan vielä tähän otteluun vaan seuraa pelin katsomosta. WBA alkaa parantaa ja tätä jengiä on syytä seurata loppukausi mutta nousu tuskin alkaa vielä tästä. West Hamin 1.80 oddsit on oikein kelvolliset.

  • Upvote 2
Link to post
Share on other sites

Tee tili osallistuaksesi keskusteluun

Sinun täytyy olla jäsen jos haluat kommentoida

Tee tili

Rekisteröi uusi tili. Se on helppoa!

Tee tili

Kirjaudu

Onko sinulla jo tili? Kirjaudu tästä.

Kirjaudu nyt
  • Uusimmat viestit

    • ESL Pro League VP: ENCE - Monte | Monte | 1.91 (Coolbet)   PK: GamerLegion - FORZE | FORZE | 2.23 (Unibet)
    • Esports | CS2 | ESL Pro League 20:30   ENCE - Monte  Monte | 1.91 | Coolbet   ENCE avasi EPL-turnauksen 0-2 -tappiolla GamerLegionia vastaan ja 2-1 -voitolla Bad News Kangaroosia vastaan. Nykyisin puolalaisenemmistöllä operoiva joukkue on lupaavan alun jälkeen ajautunut melko karuun syöksykierteeseen ja tuloskunto on heikentynyt ajan mittaan. Tässä turnauksessa ENCE:n peliesitykset ovat olleet kokonaisuudessaan vaisuja ja etenkin karttatappio heittopussijoukkue Bad News Kangaroosia vastaan kertoo siitä, kuinka pahasti ENCE voi pahimmillaan kyykätä. Monte on avausotteluissaan ottanut 2-0 -voiton FORZE:a vastaan sekä 0-2 -tappion Liquidia vastaan. Muutamien kokoonpanomuutosten myötä Monte ei ole enää niin vahvassa lyönnissä kuin kulta-aikoinaan, mutta joukkueessa on edelleen ihan mukiinmenevä potentiaali. EPL-peleissään Monte on pelannut pitkälti odotusten mukaisesti ja joukkueen peleissä on yhtenevissä määrin hyviä ja heikkoja hetkiä. Karttavetossa pieni mielenkiintoinen elementti on se, että Inferno on molempien joukkueiden permabanni. Kyseisen kartan kohtelu voi vaikuttaa karttavetoon. Joka tapauksessa Monte ottanee karttavalinnakseen Miragen tai Nuken. ENCE:n karttavalinta saattaa osua joko Vertigoon tai Anubisiin.   YHTEENVETO ENCE ja Monte lähtevät tähän otteluun ennakkoon tasaisista asetelmista. Kyseessä on kahden perustasoltaan keskinkertaisen joukkueen kohtaaminen, jossa ainakin paperilla tasoerot ovat pieniä. Kerroinasettelu on tästä samaa mieltä, kun kyseessä on miltei tasabuukki. Itse olen kuitenkin tässä ottelussa Monten kelkassa. Joukkue on onnistunut säilyttämään viime aikoina ja tässä turnauksessa ihan siedettävän pelillisen tason, kun vastaavasti ENCE:llä on useita heikkoja tuloksia viime ajoilta. Monten otteluvoittoa lähdetään tässä siis pelaamaan. Kohde menee oikein, kun Monte voittaa ottelun. 
    • Jääkiekko EHT 19:00 Tsekki - Suomi Pelivalinta: Tsekki @ 2.23 Pinnacle Tsekillä nimekäs kokoonpano höystettynä NHL pelaajilla joten tällä kertoimella ehdottomasti pelattava. Suomella varsin nimetön porukka Puljujärvellä ja Määtällä vahvistettuna.  Kotiyleisö antaa vielä lisäboostia nimekkäälle Tsekin ryhmälle. 
    • Voi voi en ollut näköjään muistanu laittaa mukana ennen ekaa vihjettä..... No nyt ainakin olen mukana
    • Eredivisie / Jalkapallo Alankomaat Heracles Almelo - RKC Waalwijk Heracles Almelo Draw No Bet @ 1.70 Unibet Alkaa 13:15 Heracles(14.) voitti kolme viimeisestä viidestä kotiottelustaan yhden noista päättyessä tasuriin. Waalwijk(16.) hävisi seitsemän viimeisestä yhdeksästä vierasottelustaan kahden noista päättyessä pistejakoon. Heracles voitti joukkueiden edelllisen viime tammikuussa pelatun keskinäisen kohtaamisen maalein 1-2. Heracles hävisi Waalwijkille ainoastaan yhden viimeisestä viidestä kotikentällään pelatusta näiden joukkueiden keskinäisestä kohtaamisesta. Heracles voittaa ottelun maalein 2-1.
×
×
  • Create New...