Jump to content

Recommended Posts

Jalkapallo

Englanti: FA Cup

Klo: 17:00

Barnsley - Middlesbrough @1,80 Bet365

Ykkösliigan Barnsley pudotti edellisellä kierroksella konferenssissa pelaavan Chesterin uusintaottelussa. Nyt joukkue saa vastaansa Championshipissä kärkisijoilla olevan M'Boron, joka on huomattavasti laadukkaampi joukkue kaikilta osin verrattuna Barnsleyhyn. Vierailijoden valmentaja Aitor Karanka saattaa leputtaa joitakin pelaajia tähän otteluun, mutta leveän materiaalin turvin tähän ottelupariin Middlesbrough lähtee selvänä ennakkosuosikkina.

  • Upvote 2
Link to post
Share on other sites

TOUR DE SKI OBERSTDORF PROLOGI M/N 3/4 KM VAPAA HIIHTOTYYLI

Huomenna siis alkaa jokavuotinen hiihdon tour de ski. Avausmatkoina toimivat lyhyet 3 ja 4 km matkat. Nämä siis suosivat todella sprinttereitä.

Naiset:

Aymonier-Hugue Thomas valinta 1 kerroin 1.83@bet365

Aymonier on sijoittunut jokaisessa tämän kauden kilpailussa paremmin kuin Hugue Thomas.

Aymonier omaa myös hyvät sprintti ominaisuudet ja on päässyt lähes jokaisessa sprintissä erä hiihtoihin. ykköstä lapulle. Oli viime vuonna prologissa 24 kun taas hugue thomas 50..

Emma Viken-Stefanie Boehler valinta 1 kerroin 1.80@bet365

Viken oli davosissa 10 km vapaalla hurjasti 10. Boehler jäi samaisessa kisassa 38 sijalle.Viken on selkeästi nousukunnossa ja normaalisti hän tavoittelisikin joka kerta maailmancupissa 10 parhaan joukkoon sijoittumisesta.

Boehler on tuoreempi tapaus hiihtorintamalla eikä häneltä olla juuri hyviä sijoituksia vielä nähty.

Diggins-Nystad valinta 2 kerroin 1,61@bet365

Diggins ja nystad sijoittuivat peräkkäin davosin sprintissä ollen 22. ja 23. mutta kun siirryttiin pitkälle matkalle 10km oli sijoituksissa hurja ero. Nystad oli 5. ja Diggins 27. eli nystadilla selkeästi parempi kestävyys.

Tämä 3km matka vaatii myös nopeuden lisäksi jo hieman kestävyyttä joten uskon nystadin olevan vahvempi.

SEHÄN MENI HIENOSTI..

  • Upvote 3
Link to post
Share on other sites

Jääpallo, Bandyliiga, klo 16:00

WP 35 (+2,5) - OLS, merkki 2, kerroin 1,95 (Marathonbet) [3/5]

Sarjajumbo WP kohtaa toiseksi viimeisenä olevan Oulun Luistinseuran. Tasoero on kuitenkin isompi, mitä sarjataulukon sijoitukset osoittavat. Esimerkkinä OLS:n 6-1 voitto Kamppareista (3/9). Tälläisestä suorituksesta isäntäjoukkue voi vain haaveilla. Kahdeksassa pelaamassaan ottelussa WP on tehnyt 15 maalia ja päästänyt 51. Tappioista 7/8 on tullut vähintään kolmen maalin erolla.

Sää Varkaudessa on lumisateinen, mutta uskoisin, että OLS:n selkeä materiaalietu tuo selvän voiton säässä kuin säässä. Oletuksena on, että WP tekee 1-2 maalia oululaisten 5-6 vastaan. Eli OLS:n vähintään kolmen maalin voittoa lapulle normaalilla panostuksella!

Tulos: 3-7 (2-5)

Edited by #KetäMeitäNytOli
  • Upvote 1
Link to post
Share on other sites

FA-Cup Leicester - Newcastle merkki 1 kertoimella 2.35 Unibet

Cupin peli siis kyseessä, jossa uskoisin ottelu ruuhkassa olevien Valioliiga joukkueiden kohtaamisessa olevan normaalia suurempi kotietu + jo viime vuona
käyttämäni argumentti, vieraita kyseinen turnee menneinä vuosina ole pahemmin
kiinnostanut, Newcastlella on heikompi loukkaantumis tilanne, sillä puuttuu
mm. 1. 2. maalivahti. kertoimet tässä on tullut alas, siitä mitä tästä keskellä
viikkoa sai, mutta uskoisin tulevan vielä alas ja mielestäni hyvä vaihtoehto
sellaisenaan tai vaikka rekkaan/tuplaan? Kaikki tyylillään :)

Peli onnea :)

lopputulos: 1-0

  • Upvote 1
Link to post
Share on other sites

Miesten prologiin vielä pikanen vihje jolla korjataan naisten paskat. Alkaa ihan kohta eli miesten hiihdon prologi tour de ski.

Petter northug not to finish on podium kerroin 2.50@bet365

AI mitä tämä kaveri on esittänyt? No ei yhtään mitään . Hänellä ei vaan kulje.
Viime vuonna prologilla 25 ja ihmeitä pitää tapahtua jos meinaa podiumille.


Calle halfvarsson to finish on podium kerroin 4.00@bet365

En nyt heti keksi ketään muuta jolle prologi sopisi yhtä hyvin kuin halfvarssonille.
Hän on loistava vapaan sprinteissä joka kerta ollut finaalissa.
Hän pärjää myös pitkällä matkalla. Oli 10km matkalla Lillehammerissa 4. Siispä hän erittäin todennäköisesti päihittää sprintterin ja pistää kampoihin kaikille tänään. Kauhea kerroin podiumille sijoittumisesta.

1/5 kokonaisuudessaan ei häävisti mennyt hiihdot.. hiukan paikkas toi 4 kertoimen kiinni saaminen mut ei hääviä.

Link to post
Share on other sites

LIIGA

Blues - Hifk ML 1/2.10 BET365

Hesan paikalliskamppailu numero 4. Hifk johtaa voitoissa 2-1, tähän astiset pelit on ollut kotivoittoisia ja uskon saman trendin jatkuvan.

Hifk on kovassa iskussa tällä hetkellä kun joukkue porskuttaa viiden ottelun voittoputkessa, etenkin kolmannet erät ovat olleet vahvoja Hifk:lla.

Maalissa Hifk lla pelaa edelleen Kevin Lankinen, joka ei nyt mitenkään ihmeellisesti ole säväyttänyt ja siellä se Hifk n heikkokohta tällä hetkellä on.

Blues on pelannut tauon jälkeen kolme ottelua voittaen kaksi ja häviten yhden. Espoolaiset oli oulussakin hyviä vaikka takkiin tulikin 5-2. Eilen joukkue haki Porista kaksi pistettä kun se kaatoi Ässät 2-3 voittolaukauskisassa.

Vaikka Hifk onkin tällä hetkellä paremmassa kunnossa niin paikallispeli sytyttää aina, eikä Hifk ole poistunut voittajana Barona areenalta sitten vuoden 2012.

Link to post
Share on other sites

3.1.15



Darts PDC



Klo 21.10



Van Gerwen - Anderson


Player 180's Van Gerwen Over 12,5 Kerroin 1,80 @Bet365



Van Gerwenillä on varmasti kovimmat paineet saavuttaa turnausvoitto, ja onhan mies hyvässä iskussa, tilastojen ja näyttöjen mukaan Van Gerwen on ennakkosuosikki tähän. Tuo asetelma taas sopii Andersonille paremmin kuin hyvin, hän saa rauhassa tehdä omaa suoritustaan ja katsoa mihin se riittää.



Pitää laittaa veto nyt noihin satakasikymppisiin, lopputulema on liian epämääräinen ennakolta arvioiden, ja tasoitusvedot oli laitettu kintaalle kertoimissa. Van Gerwen on turnauksessa heittänyt hyviä pistemääriä keskiarvollisesti, ja niihin sisältyy paljon satakasikymppisiä, ja uskoisin miehen heittävän niitä rutiinilla paljon myös tänään, huolimatta siitä, millainen painetila hänen kaljun painekattilansa sisällä vaikuttaa. Anderson vei 3-6



Klo 23.00



Taylor - Van Barneveld


Highest checkout score 2-Way Over 142,5 Kerroin 1,83 @Bet365



Kaksi toisilleen tuttua erittäin kokenutta maestroa kohtaa ja kerrointa tavoitteleville voisi vihjata myös 170 finish in match kertoimella 4,50. Mutta tässä on oikeastaan ideana se, että tällainen huippuheittäjien matsi ratkeaa sen heittäjän eduksi, joka pystyy tekemään varmemmat checkoutit, ja näille tekijöille näinkin ison panoksen matsissa ei pitäisi tuon pistemäärän ylittämisen olla ongelma.


Link to post
Share on other sites

Tee tili osallistuaksesi keskusteluun

Sinun täytyy olla jäsen jos haluat kommentoida

Tee tili

Rekisteröi uusi tili. Se on helppoa!

Tee tili

Kirjaudu

Onko sinulla jo tili? Kirjaudu tästä.

Kirjaudu nyt
  • Uusimmat viestit

    • Voi voi en ollut näköjään muistanu laittaa mukana ennen ekaa vihjettä..... No nyt ainakin olen mukana
    • Eredivisie / Jalkapallo Alankomaat Heracles Almelo - RKC Waalwijk Heracles Almelo Draw No Bet @ 1.70 Unibet Alkaa 13:15 Heracles(14.) voitti kolme viimeisestä viidestä kotiottelustaan yhden noista päättyessä tasuriin. Waalwijk(16.) hävisi seitsemän viimeisestä yhdeksästä vierasottelustaan kahden noista päättyessä pistejakoon. Heracles voitti joukkueiden edelllisen viime tammikuussa pelatun keskinäisen kohtaamisen maalein 1-2. Heracles hävisi Waalwijkille ainoastaan yhden viimeisestä viidestä kotikentällään pelatusta näiden joukkueiden keskinäisestä kohtaamisesta. Heracles voittaa ottelun maalein 2-1.
    • 2. Liga /Jalkapallo Itävalta FC Dornbirn - Kapfenberg FC Dornbirn Draw No Bet @ 1.78 Pinnacle Alkaa 19:10 Dornbirn(14.) voitti viisi viimeisestä kuudesta sarjaottelustaan. Kapfenberg(13.) hävisi kaksi edellistä sarjamatsiaan minkä lisäksi joukkue voitti ainoastaan yhden viimeisestä yhdestätoista ottelustaan. Dorbirn kukisti Kapfenbergin neljässä viimeisessä kotikentällään pelatussa keskinäisessä kohtaamisessa. Dornbirn voittaa ottelun maalein 2-0.
    • Ligue 2 /Jalkapallo Ranska Rodez  - Annecy Rodez Draw No Bet @ 1.69 Pinnacle Alkaa 21:00 Rodez(4.) on tällä hetkellä sarjassa kolmen ottelun voittoputkessa ja kotikentällään kuuden ottelun tappiottomassa putkessa. Rodez voitti kaksi edellistä joukkueiden keskinäistä kohtaamista joista viimeisin pelattiin viime joulukuussa ottelun päättyessä maalein 1-2. Edellisen vierasottelunsa Caenille(8.) maalein 2-1 hävinnyt Annecy(15.) joutuu nöyrtymään Rodezin edessä ottelun päättyessä lukemin 2-1.
    • Segunda Division /Jalkapallo Espanja CD Tenerife - Racing Club Ferrol CD Tenerife Draw No Bet @ 1.49 Pinnacle Alkaa 22:00 Tenerife(12.) on kotisaarellaan kuuden ottelun tappiottomassa putkessa voittaen noista kolme ottelua ja pitäen neljässä oman maalinsa puhtaana. Joukkue hävisi ainoastaan viisi viimeisestä kolmestakymmenestä sarjassa pelatusta kotiottelustaan. Racing Ferrol(10.) on vieraissa kuuden ottelun voitottomassa putkessa häviten noista viisi kamppailua. Tenerifen kotitaika säilyy joukkueen voittaessa ottelun maalein 2-0.
×
×
  • Create New...