Jump to content

Recommended Posts

2-divisioona lohko2 playoff HKH-Pingviinit merkki 2 kerroin 3.00@nordicbet Hyvinkääläiset pelannut ailahtelevaisen kauden. Varmasti kauden tähän mennessä tärkein ottelu ja pirkkalalaisilla hyvät mahdollisuudet yllättää. Pingviinit pelasi hyvin viimeisillä kierroksilla ja varsinkin vieraissa hakenut todella hyviä voittoja läpi kauden kärkijoukkueista. Monien mielestä Pingviinit on ennakkosuosikki menemään tästä otteluparista jatkoon ja tämä ottelu pitkälti ratkaisee paras kolmesta-sarjan voiton. 3kerroin on selvästi liikaa Pingviineille. KPK-Nikkarit merkki2 kerroin2.75@nordicbet Mänttäläisten mahtava alkukausi alkoi hyytymään loppuakohden sen sijaan Nikkarit pelasi hyvän loppukauden voittamalla viisi viimeistä otteluaan. Nikkarit viimevuonna voitti tämän 2-divarin Hämeen-lohkon ja on vahvoilla tuossa taistelussa tänäkin vuonna. KPK on mielestäni huomenna altavastaaja ja 2.75 on otettava kiinni.

  • Upvote 2
Link to post
Share on other sites

ltaf3b5n-jg8R3yzI.pngBotnia - KampparitKvI0NOmh-WGmm4XwM.png Bandyliiga 1. Välierä (18.30)

Hyvää kautta pelaava runkosarjassa toiseksi sijoittunut Botnia (Voitot 12, Tasapelit 3, Häviöt3) saa 1.välierän kotiottelussaan vastaansa runkosarjassa rämpineen 7/9 sijoittuneen Kampparit (Voitot 6 / Tasapelit 3 / Häviöt 9). Kampparit pääsi tiukan väännön jälkeen välieräkierrokselle voittaen yllätyksellisesti Akilleksen 1-2 ottelusarjassa. Nyt vastaan asettuva Botnia on täysin eri kastia ja bandyliigan mestariehdokas kaudelle 2014-15. Botnia taisteli OLS sia vastaan omassa ottelusarjassaan playoffien ensimmäisellä kierroksella voittaen sarjan 2-0. Ottelut sekä kotona, että vieraissa meni selkeästi Botnian hyväksi (7-2 ja 1-4). Botnia varmasti haluaa ottaa kotiottelussaan ensimmäisen voiton Kamppareista ja täten osoittaa sunnan välieräsarjalle. Kauden edelliset kohtaamiset ovat menneet kirkkaasti Botnialle, sekä vieraissa että kotona. Sarjan pistepörssistä löytyy kolme Botnian pelaajaa ennen ensimmäistäkään kamppareiden pelaajaa. Uskon, että Botnia hoitaa ottelun ilman vaikeuksia ja ottaa pisteet Helsinkiin. Löisin kohteen tasoituksella jos se olisi saatavilla.

Tämän kauden kohtaamiset: 8.2.2015 Botnia - Kampparit 5 - 3, 4.1.2015 Kampparit - Botnia 1 - 4

Vihje: Botnia (Kertoimet: Veikkaus 1,6 / Bet365 1,72)

  • Upvote 3
Link to post
Share on other sites

MM-HIIHDOT, MIESTEN 15KM VAPAA

H2H-vetoja:

Clara - Heikkinen 1 (1,86) Betsson

  • Itellä ei kauheesti oo luottoo noihin suomalaisiin, vaikka matka onkin heikkisen vahvimpia, en usko "Hapon" tänään olevan 15. ja Clara hyvänä vapaanmenijänä kipuaa sijoille 10-15.

Hellner - Manificat 2 (1,92) Betsson

  • Yhdistelmä hiihdossa suht tiukka pari, Manificatin paukut riittivät paremmin lopussa ja eroa miesten välille kertyi jopa 20 sekuntia.
  • Manificat vaikuttanut muutenkin pirteämmältä.

Gloersen - Northug P. 1 (2,22) Betsson

  • Gloersen ei tietääkseni ole kilpaillut yhdelläkään matkalla vielä näissä kisoissa joten paukkuja löytyy.
  • Nortti tahkonnut sprintin, yhdistelmäkilpailun ja parisprintin, piisaako poweria vielä?

Legkov - Duvillard 1 (1,68) Betsson

  • Oman käsityksen mukaan Legkov ei ole vielä avannut mm-urakkaansa, Duvillard oli parisprintissä.
  • Rybinskissä tammikuun loppupuolella kisatussa 15km matkalla Legkov oli noin 45 sekuntia Duvillardia nopeampi. Toki kisasta aikaa kuukausi ja paikka eri, mutta on tuo nyt jo suuntaa antava.
  • Upvote 1
Link to post
Share on other sites

ATP Dubai

Alkamisaika: 13:00

Sergiy Stakhovsky - Denis Istomin 1, 1.69 @Pinnacle

Sergiy Stakhovsky -2.5(pelit) - Denis Istomin 1, 2.04 @Marathonbet

Istomin ei edelleenkään löytänyt kunnolla peliään Gulbisia vastaan vaikka voitto irtosikin vaivatta Gulbisin pelattua alokasmaisesti ja tehden älyttömän määrän helppoja virheitä. Istominin itseluottamus ei ole tällä hetkellä korkealla ja hän on pelannut hyvinkin passiivista peliä hänelle tällä kaudella. Stakhovskyn alkukausi on puolestaan ollut yllättävän vahva ja hänen syöttönsä on ollut varmempi kuin viime vuonna. Istominin syöttö on todella hyvä, mutta tällä kaudella se ei ole ollut parhaassa tikissä. Stakhovsky on tästä kaksikosta myös taitavampi peruspelissä, joka antaa ukrainalaiselle etulyöntiaseman tähän otteluun.

WTA Doha

Alkamisaika: 14:30

Flavia Pennetta - Agniezka Radwanska 1, 3.00 @Unibet

Flavia Pennetta +1.5(erät) - Angniezka Radwanska 1, 1.83 @Pinnacle

Radwanska on Australian-kiertueen jälkeen pelannut reilusti alle kykyjensä. Varsinkin edellisessä ottelussa Muguruzaa vastaan Radwanskalla oli suuria vaikeuksia pelinsä kanssa ja hän joutui naistenniksen shotmakerin juoksutettavaksi. Pennetta on hyvinkin samanlainen pelaaja kuin Radwanskan edellinen vastustaja Muguruza, sillä molemmilta naisilta löytyy yllättävän tehokkaat lyönnit WTA-kiertueelle, joka on kuin myrkkyä Radwanskalle, joka ei pysty pelaamaan omalla mukavuusasteellaan vaan joutuu taistelemaan todella kovasti jokaisesta pisteestä. Pennetta toki on pelannut tällä kaudella epätasaisesti ja hän ei ole pystynyt koko peliä pelaamaan tasollaan vaan väläytellyt vain ajoittain osaamistaan. Tänään Pennetta tarvitsee ehdottamasti ehjän pelin jotta Radwanska kaatuu.

  • Upvote 1
Link to post
Share on other sites

Ekaterina Makarova - Lucie Safarova



Valinta: Makarova/Makarova(´-1.5 erää)


Kerroin: 1.96/3.32


Bookkeri: Pinnacle



Dohan toinen pelikierros jatkuu ja päivän avausottelussa nähdään heti yksi päivän kovatasoisimmista otteluista, kun Venäjän Makarova saa vastaansa Tsekkien Safarovan. Tämä on naisten neljäs keskinäinen kohtaaminen ja Safa on ollut hieman niskan päällä voittaen kaksi niistä kolmesta. Safarova aloitti kautensa todella heikosti tulosten valossa, mutta helmikuussa hän on saanut pikkuhiljaa käännettyä kelkkaansa ja koko vuoden saldo näyttää seitsemää voittoa ja viittä tappiota. Makarova oli heti alkukaudesta jo hyvässä vireessään ja etenkin Australian avoimissa hän esitti parastaan edeten välieriin asti. Hänellä saldo näyttää kauden peleistään kahdeksaa voittoa ja vain kolmea tappiota. Molemmat etenivät viime turnauksessa puolivälieriin asti Dubaissa. Makarova aloittaa tämän turnauksen vasta nyt, kun Safa pelasi jo avauskierroksella kaataen Stosurin suorissa erissä. Tästä ottelusta odotettavissa on kovatasoinen ottelu, mutta Makarova lähtee kuitenkin itse otteluun suosikkina ja jopa paljon selvempänä kuin kertoimet väittävät, joten hänen menestysmahdollisuudet lapulle myöskin.



Zarina Diyas - Andrea Petkovic



Valinta: Diyas/Diyas 2-0


Kerroin: 2.15/3.60


Bookkeri: MarathonBet



Dohan toista kierrosta, jossa päivän kolmannessa ottelussa kohtaavat Kazakstanin Diyas ja Saksan Petkovic. Naiset kohtasivat viime viikolla viimeksi ainoassa keskinäisessään tähän saakka ja tuolloin Diyas vei ottelun suorissa erissä. Petko oli ottelun edetessä koko ajan enemmän vaikeuksissa syöttöjensä kanssa ja lopulta hävisi viisi syöttöään viimeisistä kuudesta. Petko on todella ailahteleva ollut alkukaudesta, sillä Tammikuu meni täysin penkin alle, kun taas Helmikuun hän aloitti viidellä voitolla ja sai jopa turnausvoiton Belgiasta Navarron luovutettua finaalin. Täällä hän voitti avauskierroksella Flipkensin kolmessa erässä. Diyas on pelannut huomattavasti tasaisemmin koko kauden ja alkukauteen ei mahdu yhtään shokkitappiota. Diyas aloitti tämän turnauksen mallikkaasti kaatamalla Jabeurin ilman ongelmia suorissa erissä alle tunnissa. Diyas pääsee otteluun tuoreempana ja en näe millään Petkovicia tässä suosikkina, vaan Diyas on jopa hienoinen suosikki otteluun lähdettäessä ja en usko että pelistä tulee hirveästi erilainen kuin viikko sitten.


  • Upvote 1
Link to post
Share on other sites

MM-hiihdot Falun: miehet 15 km (v) väliaikalähdöllä

Keskiviikko 25.02.2015 klo 14.30

Sijoittuu kuuden parhaan joukkoon:

Hellner, Markus, kerroin 2.00 @ Unibet

Östersundissa maailmancupin kisassa reilu viikko takaperin Hellner tuli kolmanneksi 15 km vapaalla häviten voittajalle 18.9 sekuntia. Hän tuntee Falunin rataprofiilin kuin omat taskunsa ja huoltokoppikin näyttää olevan ajan tasalla suksien valinnassa. Tämä on Hellnerin päämatka Falunin MM-kisoissa ja yleensäkin hänen suosikkimatkansa. Kotikisat ja raivoisa kannustus varmasti sytyttävät tämän kolminkertaisen olympiakultamitalistin antamaan kaikkensa ladulla.

Match-up:

Krogh, Finn Hågen - Olsson, Johan ---> 1 kerroin 1.71 @ Unibet

Parisprintin tuore maailmanmestari ja Östersundin vapaan 15 km voittaja Krogh on todella kovassa vireessä kauden tärkeimmässä tapahtumassa. Olsson on puolestaan kilpaillut harvakseltaan tällä kaudella ja kärsinyt virustartunnasta, joka ei ole voinut olla vaikuttamatta valmistautumiseen MM-kisoja varten. Olsson on nimennyt päämatkakseen ensi sunnuntain 50 km perinteisen hiihtotavan kilpailun.

  • Upvote 1
Link to post
Share on other sites

JALKAPALLON MESTAREIDEN LIIGA 21:45

-----

BAYER LEVERKUSEN-ATH. MADRID

-----

MOLEMMAT JOUKKUEET TEKEVÄT MAALIN (2.02 UNIBET)

-----

Nelj. Välierissä kohtaavat tasaiset joukkueet Saksasta ja Espanjasta. Leverkusen on sijalla 6/20 ja Madrid 3/20 omissa liigoissaan. Pääpointtina on seuraavat asiat:

- Kaksi kohtaamista = kaksi 1-1 tasapeliä (2010)

- Kovia maalintekijöitä = LEV: Bellarabi (9 Liigassa, UCL 1 ) Son Heung-Min (8 Liigassa, UCL 5 ) MAD: Griezmann (14 Liigassa, UCL 2 ) Mandzukic (13 Liigassa, UCL 5)

- Madridin maaliero UCL 14-3

- Leverkusenin maaliero UCL 7-4

Eiköhän näillä eväillä pötkitä pitkälle ja saada molemmille maalivahdeille pallo selän taakse. Edes kerran. Onnea kaikille!

Link to post
Share on other sites

VHL

klo 18

Voronezh - Penza merkki ML 2 kerroin 2,60 Marathonbet

Nopea vihje. Jo eilen sanoin chatin puolella että ottakaahan Penza lapulle kun hyvää kerrointa tarjotaan ja niin se voittikin. Tänään voi voitto tulla mutta kertoimet ovat lähes samat. Penza on ollut vaikea vastus Voronezhille tosiaan ja eilen hieno 2-4 Penzan voitto nostattaa heidän itseluottamustaan kun taas Voronezhille voi tulla väkisin yrittämistä koska Penza on heille kuin aave edessä kohti jatkoa.

Ei vaa osu kun tänne laittaa

Muistakaahan T65 jackpot tänään, viimeksi lauantaina T76 porukkani lunasti noin 700€ voiton. Kokeillaan tulisko tälläkin kertaa. Lappu löytyy osoitteesta http://kutsuporukat.toto.fi/kutsuporukat?peli=1018210638

Myyty

Edited by voivoi
Link to post
Share on other sites

ATP Acapulco

klo 00:00 Ryan Harrison - Grigor Dimitrov 0-2 1.512 @ Sportingbet LOPPUTULOS: 2-0 (7-5, 4-6, 6-0).

Dimitrov luvalla sanoen perseili eilen toisen erän Krajinovicia vastaan missaten neljä ottelupalloa. Kolmannessa erässä hän laittoikin sitten kutosvaihteen silmään, ja painoi 6-0 ohi. Harrison on aloittanut kauden lupaavasti suhteessa viime kauden lopun ongelmiin. Uskon Dimin olevan tähän erittäin latautunut, ja tulinen kämmen tulee paukahtelemaan ohi Harrisonin kömpelön liikkumisen.

Link to post
Share on other sites

Koripalloa klo:01:00

Brasilia NBB 24 kierros

Limeira-Brasilia

Valinnat:

Limeira-8.5 pistettä kerroin 2.01@bet365

Yli 164.5 pistettä kerroin 2.01@bet365

Limeira sijaitsee sarjataulukossa sijalla 2. kun taas Brasilia on vasta sijalla 10.

Limeira on voittanut tällä kaudella kotonaan 9 ottelua täydestä 10sta mikä on huikea saavutus. Limeiran kotiyleisö on todella fanaattinen eikä vain yksinkertaisesti anna kotijoukkueen hävitä.

Brasilia on voittanut tällä kaudella vieraissa taas vain 4 ottelua 10sta. Limeira hävisi viimeisimmän ottelunsa sarjakärki Baurulle niukasti vain pisteen erolla.

Nyt Limeira palaa kolmen vierasottelun jälkeen takaisin kotiin taistelemaan voitosta. Brasilia hävisi viimeisimmän ottelunsa vieraissa hieman Limeiraa heikommalle Baurulle lähes 10 pisteellä.

Edellisessä joukkueiden välisessä kohtaamisessa tuli peräti 170 pistettä eikä tänä yönäkään varmasti kauas tuosta jäädä.

Molemmilla joukkueilla on aloitusviisikossa kolme keskiarvoltaan 15 pisteen/peli miestä /Limeiralla Ramon,Dos Santos ja Jackson Brasilialla Giovannoni,Cipolini ja Lamonte.

Joten näillä miehityksillä varmasti runsaasti pisteitä tulossa.

Link to post
Share on other sites

Tee tili osallistuaksesi keskusteluun

Sinun täytyy olla jäsen jos haluat kommentoida

Tee tili

Rekisteröi uusi tili. Se on helppoa!

Tee tili

Kirjaudu

Onko sinulla jo tili? Kirjaudu tästä.

Kirjaudu nyt
  • Uusimmat viestit

    • Jääkiekko MM-KISAT KLO 17.20   Norja -  Itävalta   Valinta;  Norja Kerroin:  2.23 ( paf)     Norjaa pitää toivoa.  Mikäli itävalta ottaa kolme pistettä, niin suomen tilanne huononee.  Vieraat tarvii kolme pistettä, niin ehkä jopa pienellä riskillä hakevat voittoa.   norjaa lapulle ja suomi alkulohkosta jatkoon.   Kunhan Norja voittaa varsinaisella, niin tää osuu
    • Jääkiekko, MM-Kisat Tshekki - Iso-Britannia Ondrej Palat Yli 1.5 Pistettä Sis. JA (Tshekki) Vedonlyöntitoimisto: Unibet Kerroin: 2.02 Alkamisaika: 21:20 - Tshekki sekä Iso-Britannia kohtaavat Jääkiekon MM-Kisoissa. Isäntämaa Tshekki tässä tulee dominoimaan ja maaleja iskemään urakalla ja uskon tässä pelissä Tshekin Ondrej Palatin olevan isossa roolissa ja vähintään kahdessa maalissa olevan mukana kun Tshekki tulee tämän ottelun voittamaan selvästi.
    • Emilia-Romagnan GP Aika-ajot PK: Top 3 Sijoitus | Oscar Piastri | 2.00 (bet365)   PK: Lewis Hamilton - Yuki Tsunoda | Yuki Tsunoda | 2.35 (Coolbet)   PK: Qualifying Winning Car | McLaren | 2.60 (bet365)   PK: Red Bull - Ferrari | Ferrari | 1.80 (Coolbet)   PK: Pole Position Winning Margin | Alle 0.1 sekuntia | 3.75 (Betsson)
    • BetBoom Dacha PK: MOUZ - Heroic | MOUZ -1.5 | 2.21 (Pinnacle)
    • Jääkiekko Mm-kisat Klo 17.20     Kanada - Suomi   Valinta:  X2 ( tasapeli Tai Suomi) Kerroin:  2.10 ( paf)   Suomi tarvii pisteitä tänään tai Sveitsiä vastaan.  Muuten alkulohkoon jääminen on hyvin lähellä.    Suomi varmasti pitänyt kriisipalaverin ja tänään joka jätkä on valmiina laittaa kroppaa likoon.  Uskon, että elintärkeä piste edes napataan tästä.    kunhan Suomi ei häviä varsinaisella peliajalla, niin tää osuu
×
×
  • Create New...