Jump to content

Recommended Posts

Etelä-korea WK-League  Naiset Kierros 17

Gumi Sportstoto N - Gyeongjy N

13:00

Pelivalinta: Gyengjy N DNB @ 1.91 Comeon! 

Viime viikolla tipsasin Gumi Sportstotoa voittajaksi, mutta tänään pelaan vastaan.

Gumi on neljäntenä ja Gyeongju kolmantena,  eroa 3p.

Gumi haluaa varmasti tästä voiton koska poffi paikka karkaa muuten jo 6 pisteen päähän.  Gumi hävisi joukkueiden edellisen kohtaamisen 0-2, Gumi on kuitenkin hyvä kotijoukkue ja se on kuluvalla kaudella hävinnyt vain kaksi ottelua kotonaan.

Gyeongjy on vastaavasti kova vierasjoukkue ja se on hävinnyt vieraissa vain yhden ottelun sarjakärki Incheon Hyundaille.

Uskon, että vierasjoukkue nappaa voiton tästä kamppailusta, mikäli ottelu päättyy tasan panos palautetaan.

Link to post
Share on other sites

Jalkapallo Indonesia Liga 1- Kierros 20

PSIS Semarang - Bhayangkara Utd

Pelivalinta: PSI Semarang DNB @ 1.84 Unibet

14:30

Semarang on sijalla 17 putoamispaikalla ja tarvitsee pisteitä kipeästi. Bhayangkara on sijalla 8, eroa 9p verran.

Semarang on pelannut kotonaan hyvin ja sen tappioton kotiotteluputki on viiden ottelun pituinen. 

Bhayangkaran ei ole erityisemminen hyvä vierasjoukkue ja se on onnistunut voittamaan viimeisestä kahdeksasta vierasottelustaan vain kolme, loput se on hävinnyt. 

Tässä sarjassa tuppaa kotijoukkueet voittamaan tai venymään vähintään tasuriin joten laitetaan lapulle kotijoukkue, mikäli ottelu päättyy tasana panos palautetaan.

 

Link to post
Share on other sites

Esports, League of Legends

Oh my god - Edward Gaming

Vihje: Map 1 total dragons slain yli 3.5

Kerroin: 1.99

Vedonlyöntitoimisto: Coolbet

Alkamisaika: 12:00

- Kiinan Pro league ottelussa kohtaavat OMG ja Edward Gaming. Edward on pelannut huomattavasti paremmin tässä splitissä ja on muutenkin paljon parempi jengi ja heiltä löytyy myös menestystä ihan maailmanlaajuisesti kun OMG on taas enemmän tunnettu vain Kiinan liigassa kun menestystä ei ole pahemmin tullut. Haetaan tähän ensimmäiseen karttaan yli 3.5 dragonin tappoa. Vaikka Edward on pelillisesti paljon edellä ei se välttämättä enään pelaa täydellä  potentiaalillaan kun tässä splittissä playoffpaikka käytännössä jo varmistettu. Oh my god pystynee siis hyvin pistämään ottelussa kampoihin ainakin sen verran että ottelu venyisi tuonne 35-40 min paikkeille jotta näitä tärkeitä objektiiveja eli lohikäärmeitä tullaan ottamaan  jolla koitetaan saada omalle joukkueelle etua. Objektiivit isossa roolissa tässä hiukan tasaisemmassa kohtaamisessa mutta Edwardin paremmuuden vuoksi kertoimenlaskijat odottavat lyhyttä ottelua ja sitä kautta vähemmän objektiiveja mutta siihen en usko sillä ei ole mikään pakko ottelu hoitaa. 

ottelu kesti vain 25 minuuttia ja 3 dragonia tapettiin 

Link to post
Share on other sites

13.8. Tanskan Superliiga  20:00

Esbjerg - Sönderjyske

ESBJERG AH0 2.30 @UNIBET

Tanskan Superliigaa. Molemmat hännänhuippujen joukossa, mutta Esbjergillä paljon vaikeampi alkuohjelma kun kohdattu Midtjylland ja Nordsjälland, Sönderjyske ei pelannut vielä ketään suosikkeja vastaan. Lisäksi vierassaldo on surkea eikä voittoja ole tullut kahdeksaan peliin. Esbjergillä on ollut hyvin runsasmaalisia pelejä joten tästäkin saattaa muodostua sellainen. Kotijoukkue voittaa tämän mielestäni kerran kahdesta joten Unibetin ylikerroin kelpaa.

Link to post
Share on other sites

Belgia:Reserve Pro league cup jalkapallo klo.20:30

Standard de Liège Reserve Standard Liege Res. - Genk Res.  KRC Genk Reserve

Genk o1.5 @2.35 Paf

Otetaan testiin Belgian Reserveistä genkille paritosumat.

Kauden ensimmäisetottelut ja tapahtunia varmaan riittää ja yllätyksiä tulee ja jos ei yllätyksiä niin toivotaan ainakinmaaleja.Genk oli viimekaudella parempi jengi,mitä Liege ja saattaa olla sitä tälläkinkaudella.Viimekaudella Genkilla oli maalisuhde plussanpuolella,joka kertoo,että Genkillä osupuidenväliin.Liegen maalisuhde oli vastaavasti miinuksella,joka taasen kertoo,että upposi.Viimekaudella joukkueet kohtasi kaikkiaan 3 kertaa ja kahdesti Genk voitti(1-0,6-2) ja kerraan mentiin tasan(2-2).Sarja on suhteellisen maalirikasta futista ja en usko,että tässä mitään 0-0 nähdään.Into on kova näin kaudenensimmäisissä ja virheiden sävyttämänä saatetaan osumia nähdä puolintoisin ja Genkin kahtaosumaa selvästi paremmalla kertoimella,mitä Liegen otan testiin.

  • Tykkäys 2
Link to post
Share on other sites

Ykkönen / Suomi

AC Oulu - Ekenäs IF

Valinta / BTTS Yes / @1.89 Unibet

Klo / 18.30

Sama tunne kuin KPV - HIFK pelissä ja uskon että molemmat joukkueet vähintään yhden maalin tänään tekee

EIF johtaa sarjaa ja on hävinnyt vain yhden ottelun tällä kaudella, mutta se oli AC Oulua vastaan. Edelliseen 5 otteluun EIF on tehnyt 11 maalia ja peli kulkee hyvin. Oulu on tällä hetkellä kuudennella sijalla, mutta peli on alkanut rullaamaan viimepeliessä. 3 edellisestä pelistä joukkue on voittanut 3 tehden 9 maalia. AC Oulu kuitenkin päästi jokaisessa näistä otteluista maalin ja joukkue on pystynyt nollaamaan vastustajan vain 3 kertaa tähän asti pelatuissa 16 ottelussa. Molemmilla joukkueilla on siis vire päällä enkä usko miksi kumpikaan hyytyisi. AC Oulu pystyi vieraissa nollaamaan EIF:in, mutta sen jälkeen EIF on voittanut 6 ottelua pelaten vain 2 tasan tehden 16 maalia. AC Oulu saa kuitenkin kotiedun ja oli hankala vastus edelliskerralla, joten en usko oululaistenkaan jäävän kotonaan nollille.

  • Tykkäys 3
Link to post
Share on other sites

JALKAPALLO YKKÖNEN

AC Oulu - Ekenäs IF

Tasapeli/ 3.75 BET365

Klo 18:30

 

Ykkösessä pelataan tänään yksi ottelu kun sarjakärki Ekenäs vierailee sarjassa kuudennella sijalla olevan AC Oulun vieraana.

Molemmat ovat tosiaan olleet viime kierroksilla hyvässä iskussa ja tästäkin ottelusta voi odottaa siksi tasaista vääntöä vaikkakin kauden aikaisempi kohtaaminen päättyikin Oululle 0-2.

Ekenäs ei ole tällä kaudella vieraissa vielä kertaakaan hävinnyt vaan kolmesti joukkue on poistunut voittajana kentältä ja viidesti pisteet on jaettu 90 minuutin jälkeen. Kotijoukkue Oulu on ollut hyvä kotonaan sillä kauden kotisaldo on 5-2-1 eli ainoastaan kertaalleen Oulu on tuottanut pettymyksen kotiyleisölle.

Peliä tasoittaa juurikin se että Oulu pääsee kotonaan pelaamaan, mutta kuten kauden aikana ollaan nähty niin Ekenäs ei johda turhaan sarjaa vaan joukkueen peli kulkee myös vieraskentillä ja uskon että tänään joukkue sen pisteen taas nappaa kotiin viemiseksi.

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Jalkapallo, Allsvenskan

IFK Norrköping - Hammarby 

Vihje: Yli 3.5 maalia 

Kerroin: 2.50

Vedonlyöntitoimisto: Unibet

Alkamisaika: 20:00

- Allsvenskania pelataan kun liigan 4. Norrköping ja 2. Hammarby kohtaavat. Haetaan otteluun paljon maaleja. Vierasjoukkue Hammarby on tehnyt sarjassa eniten maaleja ja heiltä löytyykin loistava hyökkäys ellei paras josta ovat tällä kaudella vastanneet lähinnä Djurdic, Dibba ja Hamad. Hammarby on onnistunut tällä kaudella joka osa-alueella hyvin ja molempiin päihin pelaaminen on ollut hyvää, vaikka joukkueen vahvuudet selvästi ovatkin hyökkäyspäässä. Kotijoukkue NorrKöping on tehnyt puolestaan sarjassa neljänneksi eniten maaleja ja heilläkin on hyökkäyspelaaminen ollut hyvää vaikka myös puolustaakkin molemmat joukkueet osaavat. NorrKöpingin vahvuudet ovat myöskin keskikentällä/hyökkäyspäässä, kotijoukkueen maaleista ovat tällä kaudella vastanneet aika pitkälti Karlsson, Skrabb ja Holmberg. Kaksi loistavaa hyökkäyksellistä joukkuetta kohtaavat ja uskon että molempiin päihin paikkoja tulee tässä nopeatempoisessa ottelussa, useasti näiden joukkueiden kohdatessa on maaleja nähty oikein urakalla ja uskon että tänäänkin on niin. Yli 2.5 maalia on myös hyvä veto seiftaajille 1.65 Veikkauksen topilla.

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Jalkapallo, Ekstraklasa

Korona - Slask

Vihje: Slask or Draw (X2)

Kerroin: 1.83

Vedonlyöntitoimisto: Bet365

Alkamisaika: 19:00

- Puolan jalkapalloliigassa pelataan yksi ottelu jossa kohtaavat sarjataulukon 10. Korona ja sarjataulukon 9. Slask. Kautta ollaan Puolassa pelattu vasta pari kolme kierrosta ja molemmat joukkueet tulevat tähän otteluun 1-1-1  recordeilla. Vierasjoukkue Slask on kuitenkin mielestäni pelannut parempaa futista molempiin suuntiin ja pystynyt iskemään paikoista maalit mutta ennenkaikkea pelaamaan järkevää ja kurinalaista puolustusta. Vierasjoukkue Slaskin otteluohjelma on ollut kovempi näissä alkuotteluissa ja silti joukkue on suoriutunut hienosti. Viimeksi se pelasi kotonaan sarjakärki Lech:iä vastaan hyvää puolustusta mutta parempana joukkueena Lech homman vei 82. minuutin maalilla 0-1 lukemin. Korona puolestaan on päässyt pelaamaan helpompia vastustajia vastaan nyt näissä alkupeleissä eikä ole pelannut mitenkään erikoisesti. Kotietuliigassa on ollut ilmeisen suuri viime kausina mutta Slaski on pelannut nyt vain sen verran paremmin että Double Chancen kerrointa en ymmärrä alkuunkaan. Slask pelaa sen verran hyvin puolustussuuntaan että vaikea on nähdä heidän häviävän tätä ottelua tänään.

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Tee tili osallistuaksesi keskusteluun

Sinun täytyy olla jäsen jos haluat kommentoida

Tee tili

Rekisteröi uusi tili. Se on helppoa!

Tee tili

Kirjaudu

Onko sinulla jo tili? Kirjaudu tästä.

Kirjaudu nyt
  • Uusimmat viestit

    • ESL Pro League PK: FlyQuest - BOSS | BOSS +1.5 | 1.80 (bet365)   PK: Natus Vincere - BIG | BIG +1.5 | 2.00 (bet365)   PK: Complexity - Heroic | Complexity | 2.26 (Veikkaus)
    • Cale Makar kun olisi syöttänyt maalin tai tehnyt yhden viidenteen otteluun Jetsiä vastaan, niin täältä olisi tultu ohi. 0+2 olisi tarvittu, 0+1 tuli. Dääm. Onnea @Henksteri
    • Huhtikuun vihjauskilpailun lopputulokset:       Vihjemäärä Oikein Void Väärin Palautus-% netto 1.   Henksteri 32 18 4 10 108,27 % 31,45 € 2.   Blokki 19 9 1 9 119,01 % 30,65 € 3.   Oksanen94 26 6 0 20 116,44 % 16,94 € 4.   Moisku 16 8 0 8 101,04 % 1,64 € 5.   Nagamori30 21 9 1 11 92,85 % -15,36 € 6.   Pasanen67 27 13 0 14 93,44 % -18,26 € 7.   JapBet 15 3 0 12 76,25 % -18,69 € 8.   Kemmu 31 12 0 19 76,10 % -75,39 € 9.   VLA 40 7 0 33 59,17 % -96,62 € 10.   vptonnikeiju 36 9 0 27 61,88 % -110,90 € 11.   vormulafani 13 3 0 10 45,35 % -72,31 € Yhteensä 276 vihjettä (97 - 6 - 173) netto -326,84 € palautus 86,09 % Huhtikuun vihjauskilpailussa Blokki hankkiutui kuun ensimmäisellä puoliskolla johtoon. Sen jälkeen hän tyytyi kukkulan kuninkaana seuraamaan, kuinka muut yrittivät nousta jäistä rinnettä ylös. 24. huhtikuuta tilanne näytti vielä hyvältä Blokkin kannalta, kun johto oli yli 40 euroa. Tästä vain neljä päivää eteenpäin, niin Oksanen94 oli noussut 10 euron päähän ja Henksteri reilun 20 euron päähän. Viimeisinä päivinä osumat menivät niin, että Henksteri nousi niukkaan voittoon vihjaamalla hänen viimeiset 9 vihjettänsä saldolla 7-1-1 ja netolla +40,02 €. Blokkin viimeiset neljä vihjettä tuottivat miinusta, joten hänelle kilpailun kakkossija. Kolmanneksi sijoittui Oksanen94. Henksterille siis toinen peräkkäinen vihjauskilpailuvoitto ja samalla hän nousi yhden voiton päähän kaikkien tilastossa johtopaikkaa pitävästä Vedonlyönninammattilaisesta (11 voittoa).Kokonaisuus oli tässä kuussa heikko, kun palautusprosentti jäi alle 90 prosenttiin. 1. Henksteri 2. Blokki 3. Oksanen94
×
×
  • Create New...