Jump to content

Recommended Posts

Ligue 1 / Ranska

Nantes - Marseille

Valinta / Marseille DNB / @1.70 Unibet

Klo / 20.00

Metz otti varman 2-0 kotivoiton ja huomenna jatketaan yhtä sarjatasoa ylempänä. Jälleen kerran Marseillen kelkassa.

Tällä kaudella on tullut jo monta kertaa perusteluja Marseillen puolesta, joten jätetään nyt hieman lyhyempään. Vaikka Reims peli viikonloppuna oli joukkueelle tulokseltaan huono, niin pelillisesti Marseille pelasi erittäin hyvin. Joukkue sai luotua paikkoja ja piti palloa 72%, mutta viimeistely puuttui. 

Nantesin kausi on lähtenyt huonosti käyntiin. Joukkue on sarjataulukossa 13. ja peli on tökkinyt. 15 pelistä joukkue on voittanut 4. Nämä 4 voittoa ovat kuitenkin tulleet Toulousesta, Strausbourgista, Guingampista sekä Amienssista. Strausbourgia lukuunottamatta muut 3 joukkuetta ovat sarjataulukon pohjalla ja myös Strausbourg on tasoltaa paljon Marseillea huonompi. Nantesin ykkösmaalivahti loukkaantui, joka on iso kolaus joukkueelle. Joukkue pelasi St. Etiennea vastaan viikonloppuna ja ykkösveska loukkaantui 50 minuutin kohdalla, jolloin peli oli vielä 0-0. Tämän jälkeen joukkue päästi 3 maalia ja loppulukemat olivat 3-0. Joukkueella on myös poissaololistalla pari muuta avauspelaajaa, josta Marseille tulee hyötymään. En näe millään että Nantes tätä ainakaan voittaisi. Suoran voiton kerroin Marseilelle on myös maittava, mutta mennään varmemmalla valinnalla tällä kertaa.

  • Tykkäys 5
Link to post
Share on other sites

Esports | CS:GO | ESL Pro League Finals

13.00

51d367cf467b3a4fc7fb93f11877dac8.pngGhost - ORDER cf3433d13c5104b6f248e8102b148149.png

Ghost -1,5 | 2,25 | Coolbet

 

  • EPL-finaaliturnauksen toinen pelipäivä, jossa aletaan jo tiputtamaan pohjasakkijoukkueita turnauksesta pois. Tässä ottelussa vastakkain asettuu Ghost ja ORDER.
  • Ghost pelasi kehnon avausottelun Mousesportsia vastaan, häviten ottelun lukemin 5-16. Kyseisessä ottelussa Mousesports oli hyvällä pelipäällä ja toteutti aggressiivista pelitapaa, mihin Ghost ei ollut valmis. Lisäksi Ghostin avainpelaajat eivät päässyt peliin mukaan, mistä johtuu noin suuri kierroserotus. Lukuisia Ghostin pelejä viime aikoina nähneenä voidaan kuitenkin avausottelun olleen poikkeus, sillä joukkue on esittänyt hyviä otteita astetta alemman tason otteluissa. Ghostilla on käytössään joukko taitavia yksilöpelaajia, joita johtaa kokenut IGL-pelaaja steel, mikä on todettu toimivaksi yhdistelmäksi Pohjois-Amerikan puolella mutta myös kansainvälisellä tasolla. 
  • ORDER on Australiasta kotoisin oleva joukkue, jonka avausottelu osoittautui jopa odotettuakin tiukemmaksi NaVia vastaan. Joukkue sai otteluun lentävän lähdön ja repi ison eron NaViin, jonka moottori lähti taas kerran todella hitaasti käyntiin. Lopulta NaVi kuroi kuitenkin eron umpeen ja ORDER jäi nuolemaan näppejään lukemin 14-16. Vaikka ORDER antoi ottelussa hyvän vastuksen, suurempia johtopäätöksiä ei siitä voida tehdä eikä menestyshaaveita voida elättää. ORDER on nimittäin loppujen lopulta yksi tämän turnauksen heikoimmista joukkueista, joka pääsi turnaukseen sen takia, että pelaa Australian EPL-sarjassa, jossa vastustajien taso on huomattavasti Euroopan ja Pohjois-Amerikan vastaavia sarjoja huonompi.
  • Pudotusottelut pelataan tutusti Bo3-sarjoina. Tässä matchupissa karttavalintojen suhteen mielenkiintoisin seikka kohdistuu siihen, kumpi joukkue bannaa Overpassin. Kyseinen kartta on molempien joukkueiden permabanni, mutta nyt jompi kumpi tai molemmat joukkueet voivat käyttää sitä hyödykseen ja poistaa jonkun toisen epämieluisan kartan. Toisaalta Overpassin kohtelu tekee myös karttaveton arvioinnista vaikeampaa lukuisen eri skenaarioiden vuoksi, mutta yritetään. Ghost poistaa mahdollisesti Nuken ja ORDER poistaa mahdollisesti Trainin. Ghost valitsee pelattavaksi kartakseen mitä luultavammin Dust2:n ja ORDER valinnee Miragen. Mielestäni merkittäviä karttaetuja ei lopulta ole tarjolla kummallekaan joukkueelle.

 

Ghost on selvä ennakkosuosikki voittamaan ottelun ja näen tässä mahdollisuuden myös sille, että peli päättyy suoraan kahdessa kartassa. Ghost on yksinkertaisesti taitavampi ja rutinoituneempi joukkue näissä karkeloissa, kun taas ORDER ei juuri osallistu LAN-turnauksiin EPL:ää ja oman maanosan turnauksia lukuunottamatta ja siten heiltä puuttuu tarvittava kokemus pärjätä tämän tason peleissä. Pelattavilla kartoilla ei pitäisi olla valtavaa merkitystä tässä matchupissa ja siksi uskon Ghostin laadukkaammaan pelin lopulta nousevan esiin tärkeimpänä tekijänä. Kohde menee oikein, kun Ghost voittaa ottelun 2-0.

 

TULOS: 2-0

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Jalkapallo/Valioliiga

Wolves - Chelsea

Klo 21.45

Pelivalinta: Chelsea voittaa ottelun

Kerroin: @1.80 Coolbet

Tämä kuukausi on alkanutkin hyvin vihjeiden kannalta. Tänään taas löytyy laatu fudista iltaan.

Chelsea lähtee illan otteluun ennakkosuosikkina. Wolves on pelannut tällä kaudella huonosti ja edelliset ottelut eivät ole menneet putkeen. Wolvesin ottelutilastot ovat 4-4-6.

Eli neljästätoista ottelusta on pystytty voittamaan vain neljä. Chelsean on laadultaan paljon parempi joukkue ja menestyneempikin, Chelsean hyökkäyspääty on kovaa ja he ovat mukavasti sarjataulukossa sijalla kolme kun taas Wolves on sijalla kolmetoista. Hazard, Pedro sekä Morata ovat kovia pelimiehiä ja heiltä tänään myös uskon näkevämme maalin jos toisenkin.

Kohde menee oikein kun Chelsea voittaa ottelun.

  • Tykkäys 2
Link to post
Share on other sites

Jääkiekko, Liiga 

Pelicans - HPK 

Pelicans @2.60 Nordicbet 

KLO: 18.30 

Lahden Pelicans yrittää tänään katkaista tappiokierteensä ja helppoa se tuskin tulee olemaan sillä kerhon oma pää on pysynyt lähes koskemattomana jo useamman matsin. Lahtelaisten Aleksi Mustonen on pois kokoonpanosta, mutta Severi Lahtinen saadaan tilalle. Joukkueet ovat kohdanneet jo kahdesti kuluvan kauden aikana ja voitot näistä tasataan. Kerholla menee mielestäni vähän liiankin hyvin. Ei sillä etteikö ansaitusti ja etteikö joukkue olisi tässäkin pelissä suosikki. Maajoukkueen mukaan pääsee Turunen ja Friman sekä Larmi on maalillaan loistanut. Näiden kavereiden kanssa saa pelsut olla tarkkana. 

Joukkueet majailee taulukossa sijoilla 4 (HPK) ja 7 (Pelicans). Voimasuhteet ovat kuitenkin mielestäni melko tasaiset. Uskon silti että Pelicans ottaa tästä voiton kotiedun turvin. Joukkueen sisältä kuuluu pelkästään positiivista tunnelmaa tappioista huolimatta ja tämän pelin teemana lahtelaisilla on maalinteko. Ville Niemisen johtama pussinokkanippu alkaa jossain kohtaa omaksumaan pelityylin paremmin ja tulosta tulee. 

Se onko tuo jo tänään, jää nähtäväksi. Kyseessä kotimainen liiga ja pelsut haastoi Tapparan ja Kärpät ihan tosissaan niin täytyy vain ihmetellä tuota kerrointa tähän peliin. YV on ase.

Kohde menee oikein kun Pelicans voittaa ottelun varsinaisella peliajalla 

OIKEIN! 

  • Tykkäys 3
Link to post
Share on other sites

NHL

3:00

:blues:St.Louis Blues - :oilers:Edmonton Oilers

Pelivalinta: Oilers ML @ 2.02 Coolbet

Blues ja Oilers kohtaavat ekaa kertaa tälle kaudelle

Heikosti pelannut Blues kohtaa hiukan paremmassa vireessä olevan Oilerssin. Oilers ei mikään erityisen hyvä vierasjoukkue ole, mutta Bluesin otteet ovat viimeaikoina olleet todella ailahtelevia ja jotain joukkueen nykytilanteesta kertoo viime pelin 6-1 tappio Arizonaa vastaan. Bluesilta on nähty myös hyviäkin suorituksia esim Coloradosta napattu 2-3 jatkoaikavoitto viime lauantailta ja muutaman viikon takainen 6-2 voitto Nashvillestä, mutta silti esitykset ovat liian ailahtelevia että Oilers on mielestäni parempi valinta tähän kamppailuun.

  • Blues on voittanut vain 2/8 viime ottelustaan
  • Blues on Läntisen konferensin kolmanneksi heikon kotijoukkue
  • Oilers on voittanut 4/8 viime ottelustaan
  • Oilers on Läntisen konferensin 11 paras vierasjoukkue
  • Tykkäys 2
Link to post
Share on other sites

Jääkiekko, NHL

Anaheim Ducks - Chicago Blackhawks

Valinta / Anaheim Ducks @2.10 Coolbet

KLO 05.30

 

Ensi yönä ei montaa ottelua ole änärissä, mutta tämä iski silmään. Poissaoloista koko kauden kärsinyt Ducks isännöi todella huonosti pelannutta Blackhawksia vastaan. 

Anaheimilla on 4 päivän tauko, kun palaavat kotikentälle viiden matsin vieraskiertueelta. Vaikka joukkoe kärsii edelleen poissaoloista on maalivahti John Gibson pitänyt jengin kasassa ja hyökkäysvoimaa löytyy silti. 4 voittoa jäi näistä vieraskiertueen matseista. Gibson on mitä luultavammin taas ensi yönä maalilla, joka on hyvä koska kuuluu änärin parempien maalivahtien luokkaan. 

Chicagolla on ollut todella vaikea alkukausi. Peli kulke aina välillä hyvin mutta tulostaulu näyttää silti pahalta. Tällä hetkellä joukkoe on neljän matsin mittaisessa tappiokierteessä, joista jokainen on hävitty varsinaisella peliajalla. Koko kauden saldo vieraissa ei ole kummoista katsottavaa. 15 matsia, näistä 9 hävitty varsinaisella ajalla, 2 jatkoilla. 4 voittoa siis kokonaisuudessaan. Crawford varmasti aloittaa maalissa, ja viime kauden loukkaantumiset eivät ainakaan auttaneet miestä. Tällä kaudella vaikea startti, 17 matsista 5 voittoa, 11 häviötä ja torjuntaprosentti juuri ja juuri 90%:ssa.

Uskon itse että Anaheim saa hyvän vieraskiertueen, pitkän tauon ja Gibsonin avulla Chicagon kaadettua helposti. Kohde menee oikein kunhan Ducks voittaa varsinaisella peliajalla.

 

OIKEIN

Link to post
Share on other sites

Jääkiekko, Liiga 

Ässät - SaiPa 

Ässät ML @2.02 Coolbet 

KLO: 18.30

Sarjajumbo kohtaa sputnikin. Saipalta on pois kokoonpanosta tärkeä Cody Kunyk. Porilaiset taapertaa neljän ottelun tappioputkessa eikä Tapparaa vastaan joukkue saanut edes kuparista rikki. Kotona ei sen paremmin ole mennyt sillä patapaidoilla on tasan 1 voitto kotijäällä varsinaisella peliajalla. Kaikesta huolimatta tekemisissä on ollut eri meininki kotkaniemen lähdön jälkeen ja itse pidän Ässiä parempana joukkueena mitä taulukko kertoo. Tasaisia matseja on ässät pelanneet ja avaimet pelin voittamiseen löytyy korvien välistä. Ässien maalilla aloittaa Bernard ja Saipalla Tuohimaa. Molemmat veskarit ovat esiintyneet alle tasonsa. Voimasuhteet menee mielestäni tähän peliin melko tasan, mutta alati vaarallinen Saipa yv tiedetään joten porilaisten täytyy pysyä poissa boxista. Saipa voitti joukkueiden kauden ensimmäisen kohtaamisen kisapuistossa ja Ässillä siis mahdollisuus revanssiin. 

Koska Sputnik on joutunut viilaamaan rosteria ja joukkue ei vieraissa ole vakuuttanut niin tähän hetkeen Ässillä on mahdollisuus voittoon. Maalijuhlia tässä tuskin nähdään joten 3-2 Ässille on oma arvio tuloksesta.

Kohde menee oikein kun Ässät voittaa ottelun 

OIKEIN! 

Link to post
Share on other sites

Jääkiekko, Liiga 

Lukko - Jukurit 

Pisteentekijä: Teemu Suhonen @2.30 Nordicbet  (sis.JA)

KLO: 18.30

Raumalla pelataan ja nuorten maajoukkuemies / maalintekijä Jumalan armosta, Lassi Lehtinen on varmasti seurattu kaveri. Joukkueet ovat taulukossa peräkanaa Playoffviivan alapuolella. Lukko on omiin päästänyt luokattoman paljon maaleja mutta toisaalta niin on myös Jukurit viimeaikoina. Otetaan pistehakuun kuitenkin vieraiden Suhonen. Mies on laukonut ylivoimaisesti eniten joukkueestaan ja yyveellä vaarallinen. Suhonen ei tosin ole edukseen esiintynyt pariin matsiin, mutta hanakka laukoja on roolinsa vuoksi otettava lapulle. Peliaika on ollut laskussa, mutta tästä huolimatta on Suhonen joukkueen tärkeimpiä pelaajia. Kangasalusta on saanut Jukureiden hyökkäyspeliin uutta juonta edelliskausiin nähden, mutta projekti Mikkelissä on silti pahasti kesken. Vaikka Jukurit ei erityisemmin kohauta niin maalinteko kuitenkin toimii. Ylivoimatilanteet nousee rooliin ja siinähän se Suhonen on parhaimmillaan. 4yv maalia tähän asti tehtynä ja jotenkin tuntuu siltä että tänään heiluu verkko. Piste riittää jokatapauksessa osumaan joten näinkin massiivisella kertoimella maistuu peleihin. Pitää muistaa että Lukko on 4.eniten maaleja päästänyt joukkue liigassa.

Kohde menee oikein kun Teemu Suhonen tekee pisteen ottelussa  (sis mahd JA)

VÄÄRIN! 

Link to post
Share on other sites

Jääkiekko 

KHL 

KLO 19.00

 

Spartak Moskova  - :jokerit: Jokerit 

 

Valinta : :jokerit: Jokerit 

Kerroin : 2,10 ( PAF ) 

 

Jokerit on astetta kovempi joukkue, vaikka poissaolijoita on, niin tuo peli on ollut hyvää silti.  Vesalaisen tulo on hyvä juttu, kun tuo lisää taitoa, maaliuhkaa ja uskaltaa haastaa.  Myös Sami Lepistö pääsee luultavasti pelikiellostaan pelaamaan, joten ylivoima-vaara paranee paljon, kun on oikeastaan mies viivalla ylivoimaa pyörittämässä.   Zapolski / Kalnins ovat tällä hetkellä kuumia molareita ja siihen on helppo nojata myös vihjeessä sekä molarietu on vierailla.   Yksinkertaisesti ollaan parempia, sitten löytyy huippumolari sekä hyökkäys on laaja, niin jos pelataan kunnolla, niin yksinkertaisesti Jokerit on vaa niin paljon parempi,  että ottaa voiton ja siihen luotetaan, kun on tässä eroa aika paljon. 

 

Kunhan Jokerit  (:jokerit:) voittaa varsinaisella peliajalla,  niin tämä kohde menee oikein. 

Link to post
Share on other sites

NHL

St. Louis Blues - Edmonton Oilers

Ryan O'Reilly laukaukset maalia kohti yli 2.5 (mukaan lukien lisäaika)  @ 2.00 Unibet

Alkaa 03:00

O'Reillyn laukaukset viidessä viimeisessä ottelussa 4-3-3-1-4.  Mies pelaa joukkueen ykköskentän sentterinä vierellään Zach Sanford ja Robert Thomas. O'Reilly on myös Bluesin ykkösylivoimansentteri. Laukauksia ja peliaikaa ottelua kohden  kanukille on kertynyt keskimäärin 2.72 sekä 20:29. O'Reilly tulee sutimaan kiekkoa maalille kotiyleisön edessä vähintään kolmen laukauksen arvoisesti.

Link to post
Share on other sites

Tee tili osallistuaksesi keskusteluun

Sinun täytyy olla jäsen jos haluat kommentoida

Tee tili

Rekisteröi uusi tili. Se on helppoa!

Tee tili

Kirjaudu

Onko sinulla jo tili? Kirjaudu tästä.

Kirjaudu nyt
  • Uusimmat viestit

    • Cale Makar kun olisi syöttänyt maalin tai tehnyt yhden viidenteen otteluun Jetsiä vastaan, niin täältä olisi tultu ohi. 0+2 olisi tarvittu, 0+1 tuli. Dääm. Onnea @Henksteri
    • Huhtikuun vihjauskilpailun lopputulokset:       Vihjemäärä Oikein Void Väärin Palautus-% netto 1.   Henksteri 32 18 4 10 108,27 % 31,45 € 2.   Blokki 19 9 1 9 119,01 % 30,65 € 3.   Oksanen94 26 6 0 20 116,44 % 16,94 € 4.   Moisku 16 8 0 8 101,04 % 1,64 € 5.   Nagamori30 21 9 1 11 92,85 % -15,36 € 6.   Pasanen67 27 13 0 14 93,44 % -18,26 € 7.   JapBet 15 3 0 12 76,25 % -18,69 € 8.   Kemmu 31 12 0 19 76,10 % -75,39 € 9.   VLA 40 7 0 33 59,17 % -96,62 € 10.   vptonnikeiju 36 9 0 27 61,88 % -110,90 € 11.   vormulafani 13 3 0 10 45,35 % -72,31 € Yhteensä 276 vihjettä (97 - 6 - 173) netto -326,84 € palautus 86,09 % Huhtikuun vihjauskilpailussa Blokki hankkiutui kuun ensimmäisellä puoliskolla johtoon. Sen jälkeen hän tyytyi kukkulan kuninkaana seuraamaan, kuinka muut yrittivät nousta jäistä rinnettä ylös. 24. huhtikuuta tilanne näytti vielä hyvältä Blokkin kannalta, kun johto oli yli 40 euroa. Tästä vain neljä päivää eteenpäin, niin Oksanen94 oli noussut 10 euron päähän ja Henksteri reilun 20 euron päähän. Viimeisinä päivinä osumat menivät niin, että Henksteri nousi niukkaan voittoon vihjaamalla hänen viimeiset 9 vihjettänsä saldolla 7-1-1 ja netolla +40,02 €. Blokkin viimeiset neljä vihjettä tuottivat miinusta, joten hänelle kilpailun kakkossija. Kolmanneksi sijoittui Oksanen94. Henksterille siis toinen peräkkäinen vihjauskilpailuvoitto ja samalla hän nousi yhden voiton päähän kaikkien tilastossa johtopaikkaa pitävästä Vedonlyönninammattilaisesta (11 voittoa).Kokonaisuus oli tässä kuussa heikko, kun palautusprosentti jäi alle 90 prosenttiin. 1. Henksteri 2. Blokki 3. Oksanen94
    • Tennis, Madridin ATP-turnaus Taylor Fritz vs. Francisco Cerundolo klo. 22.30 Fritz voittaa erin 2-1/3,70 PAF Yhdysvaltain Taylor Fritz on ollut massakentillä yllättävän vahvassa vireessä, sillä yhdysvaltalainen oli Munchenin turnauksen finaalissa Saksassa ja on tässäkin turnauksessa esittänyt vahvoja otteita. Francisco Cerundolo kaatoi edellisessä kamppailussa Saksan Alexander Zverevin suoraan kahdessa erässä ja Yhdysvaltain Tommy Paulin erätappion takaa. Uskotaan, että myöhäisiltaan tulee tiukka otatus joka päättyy kolmen erän jälkeen yhdysvaltalaisen nimiin.
×
×
  • Create New...