Jump to content

Avalanche

Jäsen
 • Viestejä

  11
 • Liittynyt

 • Viimeksi paikalla

 • Pistettä

  40 [ Lahjoita ]

Maine

27

1 Seuraaja

Tietoa

 • Rank
  Tutustunut

Profiilitiedot

 • Erikoisalaa
  NHL, Jääkiekko

Vierailijat

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Avalanche

  14.12

  NHL Carolina Hurricanes - Washington Capitals Valinta / Washington @2.21 Coolbet KLO 02.30 Washington lähtee haastamaan Ahoa ja kumppaneita Carolinaan. Hurricanes on kotonaan tasainen suorittaja, 5 viime kotimasita 3 voittoa, mutta tällä hetkellä ollaan kahden matsin häviöputkessa. Caps taas vieraissa yksi änärin parhaita jengejä, ja 4/5 voitot edellisistä matseista. Hurricanesilta puuttuu edelleen McElhinney maalilta ja Staal hyökkäyksestä, ja nämä näkyvät pelissä. Kausi ei ole myöskään alkanut niin kuin odotettiin. Capitals on pelannut tällä kaudella hyvin niin kuin aina runkosarjassa pelaakin. Hyökkäys tuhoaa vihollisen puolustuksen, löytyy niin paljon hyviä pelaajia. Holtby luultavasti aloittaa maalilla, jolloin myös molarietu menee vieraille. Näillä pikku perusteilla ja kokonaisvaltaisesti paremmalla kokoonpanolla uskon että Capitals hakee Carolinasta voiton, ja suoraan varsinaisella peliajalla.
 2. Avalanche

  13.12

  NHL San Jose Sharks - Dallas Stars Valinta / San Jose @1.91 Comeon KLO 05.30 San Josen peli on parantunut alkukaudesta. Kotona peli kulkee, ja puolustus toimii Karlsson, Burns johdolla. Timo Meier ja Logan Couture ovat vaarallisia hyökkäyksessä. Dallasilla oli eilen peli Anaheimia vastaan, häviten ottelun 6-3. Tänään siis B2B peli. Tämä peli on myös 3 vieraspeli Dallasille, ja kaksi edellistä matsia ollaan hävitty, Vegasille sekä Anaheimille. Pidän itse San Josea parempana jenginä, ja en usko että Dallas pystyy voittamaan ensi yönä. Kohde menee oikein kun San Jose Sharks voittaa ottelun varsinaisella peliajalla.
 3. Avalanche

  11.12

  NHL Buffalo Sabres - Los Angeles Kings Valinta / Buffalo Sabres @2.06 Unibet KLO 02.00 Ensi yön änärikierrokselta otetaan lapulle Buffalon voittoa. Buffalo aloitti kauden selkeästi yli odotusten, ja nautti 10 ottelun mittaisesta voittoputkesta äskettäin. Se kuitenkin on vaihtunut häviöputkeksi, joka on nyt 5 ottelun mittainen. Vastassa on kuitenkin ollut kovia jengejä kuten Tampa, Nashville ja Toronto. Ensi yönä on kuitenkin Buffalolla hyvä mahdollisuus päästä voittojen tielle. Buffalo pelaa kolmannen kotiottelunsa, ja tulee tähän otteluun 4 päivän tauolla. Kings puolestaan tulee vieraaksi B2B pelistä, kun pelasi viime yönä Detroitissa, häviten ottelun 3-1. Kingsillä on ollut todella huono kausi. Kovalchukin hankinta ei ole tuottanut tulosta, ja venäläistähti on muutenkin loukkaantuneena. Koko joukkoeen peli on ollut niin ailahtelevaa että ei tähän jengiin voi luottaa, varsinkin vieraspelit menneet huonosti. Läntisen konferenssin huonoin vierasjoukkoe. Luotan tässä ottelussa Buffalon kotietuun, Rasmus Ristolaisen ja Jack Eichelin voitonhaluun sekä vieraiden rasitukseen. Kohde menee oikein kun Buffalo Sabres voittaa varsinaisela peliajalla.
 4. Avalanche

  7.12

  NHL Anaheim Ducks - Carolina Hurricanes Valinta / Anaheim Ducks @2.60 Coolbet KLO 05.00 Tänään lapulle taas Anaheimia. Viime kotimatsista otettiin se voitto Chicagosta, ja tänään vastassa myöskin yksi änärin huonommista jengeistä. Carolina jatkaa vieraskiertueella, joka ei vielä ole vakuuttanut. 4 vierasmatsista 3 häviötä, 1 voitto. Välissä kävi pelaamassa kotonaan nimenomaan Anaheimia vastaan, hävis jatkoilla 2-1. Anaheimilla on nyt liian isoa kerrointa. Joukkoe vetää viiden ottelun mittaisessa voittoputkessa, ja vasta pääs kotiin pelaamaan. Perryn poissaolo on saatu hyvin paikattua, Åberg Nashvillestä ja Sprong Pittsburgista. Tänään hyökkäjä Rakell joutuu ehkä jättämään matsin väliin mutta se ei hirveästi haittaa kun on muitakin lupaavia nuoria hyökkääjiä. Carolinalla taas joutuu ykkössentteri jättämään illan matsin väliin. Jordan Staal joutuu jäämään aivotärähdyksen takia pois. Tämä on iso isku Hurricanesille sillä heidän hyökkäys ei todellakaan ole laaja. Peli on muutenkin tökkinyt ja tulosta ei vaan saada aikaan. Maalivahtipelissä Carolina häviää kotijoukkoeelle selkeästi, ja puolustus nojaa muutamaan pelaajaan. Uskon että näiden takia Anaheim jatkaa voittoputkeaan ja tällä ylikertoimella on hyvä lyödä varsinaista voittoa. Kohde menee oikein kun Anaheim voittaa varsinaisella peliajalla.
 5. Avalanche

  6.12

  NHL Vegas Golden Knights - Chicago Blackhawks Valinta / Golden Knights @1.83 Coolbet KLO 05.00 Otetaas tänäänki lapulle Chicagoa vastaan. Eilen siis pelas Anaheimissa ja hävis 4-2, tänään B2B peli Vegasissa. Vegas on parantanut otteitaan nyt lähiaikoina. Kauden alkuun verrattuna peli sujuu paremmin ja tulosta alkanut näkymään. Kotona on pelattu hyvällä rekordilla, 12 ottelua josta 8 voittoa. 1 jatkoajalla. Molemmat joukkoet pelasivat toisiaan vastaan reilu viikko sitten Chicagossa, josta Vegas otti 8-3 voiton. Fleury on oletettavasti tänään maalilla, joka on hyvä asia kotijoukkoeelle, kokenut Stanley Cup voittaja pelaa edelleen mahtavasti. Hyökkäyksessä on myös voimaa ja puolustus pystyy varmasti torjumaan Blackhawksien ailahtelevan jengin. Chicagon maalille odotetaan kakkosvahti Cam Wardia. Hän ei ole yhtään Crawfordia parempi, ja on pelannut 12 ottelua tällä kaudella. Näistä 4 voittoa. Ward on päästänyt keskiarvolla 3.91 maalia per ottelu, enkä usko hänen tänään parantavan tätä tilastoa Vegasia vastaan. Rasitus viime häviöstä Anaheimille voi myös näkyä koko jengissä. Kohde menee oikein kun Vegas Golden Knights voittaa varsinaisella peliajalla. OIKEIN
 6. Jääkiekko, NHL Anaheim Ducks - Chicago Blackhawks Valinta / Anaheim Ducks @2.10 Coolbet KLO 05.30 Ensi yönä ei montaa ottelua ole änärissä, mutta tämä iski silmään. Poissaoloista koko kauden kärsinyt Ducks isännöi todella huonosti pelannutta Blackhawksia vastaan. Anaheimilla on 4 päivän tauko, kun palaavat kotikentälle viiden matsin vieraskiertueelta. Vaikka joukkoe kärsii edelleen poissaoloista on maalivahti John Gibson pitänyt jengin kasassa ja hyökkäysvoimaa löytyy silti. 4 voittoa jäi näistä vieraskiertueen matseista. Gibson on mitä luultavammin taas ensi yönä maalilla, joka on hyvä koska kuuluu änärin parempien maalivahtien luokkaan. Chicagolla on ollut todella vaikea alkukausi. Peli kulke aina välillä hyvin mutta tulostaulu näyttää silti pahalta. Tällä hetkellä joukkoe on neljän matsin mittaisessa tappiokierteessä, joista jokainen on hävitty varsinaisella peliajalla. Koko kauden saldo vieraissa ei ole kummoista katsottavaa. 15 matsia, näistä 9 hävitty varsinaisella ajalla, 2 jatkoilla. 4 voittoa siis kokonaisuudessaan. Crawford varmasti aloittaa maalissa, ja viime kauden loukkaantumiset eivät ainakaan auttaneet miestä. Tällä kaudella vaikea startti, 17 matsista 5 voittoa, 11 häviötä ja torjuntaprosentti juuri ja juuri 90%:ssa. Uskon itse että Anaheim saa hyvän vieraskiertueen, pitkän tauon ja Gibsonin avulla Chicagon kaadettua helposti. Kohde menee oikein kunhan Ducks voittaa varsinaisella peliajalla. OIKEIN
 7. Jääkiekko, NHL Vegas Golden Knights - Washington Capitals Valinta: Washington ML @2.30 NordicBet KLO 05.00 Viime kauden finaalipari kohtaa toista kertaa tällä kaudella. Viimeksi oltiin Washigntonissa jossa kotijoukkoe voitti 5-2. Jos nyt jotain voi päätellä joukkoeiden viime kohtaamisista, on Caps selkeästi parempi. Vegasin alkukausi oli vähän takkuinen, mutta peli on parantunut nyt viime aikoina. Fleury pelaa todella hyvin maalissa, ja pitää joukkoeen kasassa. Vegasin viimeisestä viidestä kotiottelusta 4 nollapeliä. Maalejakin ollaan osattu tehdä. Marchessault, Karlsson tälläkin kaudella parhaat pistemiehet. Washingtonilla on myös peli kulkenut hyvin, varsinkin nyt kun Wilson ja Kuznetsov molemmat pääseet pelaamaan. Viime matsissa tietty oltiin 5-1 johdossa ja sitten kävi pieni sulaminen. 5-6 turpaan. Sitä ennen kuitenkin 7 ottelun mittainen voittoputki. Washington on vahva jengi vieraissa ja uskon että tulee ottelun voittamaan. Luotan erityisesti kovaan ja fyysiseen hyökkäykseen Ovechkin, Wilson johdolla ja kunhan Holtby pelaa hyvin niin ollaan parempia myös omassa päädyssä. Kohde menee oikein kunhan Washington voittaa ottelun.
 8. Jääkiekko, NHL New Jersey Devils - Tampa Bay Lightning Tampa Bay ML @ 1.71 UNIBET Klo 02.00 Valitaan ensi yöltä yksi varmimmista otteluista. Tampa Bay on itäisen konferenssin ykkönen, ja tuolla kokoonpanolla ei ihmekkään. Tampan peli on vahvaa niin kotona kuin vieraissa, ja varsinkin hyökkäyksessä voitetaan jokainen vastustaja. Ykkösveska Vasilevskin loukkaantuminen ei ole haitannut, sillä Louis Domingue on pelannut vahavsti. Devils taas itäisessä konferensissa viimeinen. Tällä kaudella pelannut todella huonosti, ja taso kyllä viime kaudesta laskenut. Tällä kaudella Devils ja Lightning pelanneet 2 kertaa vastakkain molempina kertoina Tampa Bayssa. Näissä matseissa Tampa kyllä näytti mihin pystyy ja voitti molemmat ja uskon että ottaa tämän vierasvoiton. Muutama hyvä ratkaisupelaaja, kuten Taylor Hall saattaa viedä ottelun aina silloin tällöin jatkoajalle, joten sen takia pelataan lopullista voittajaa. Kohde menee oikein kunhan Lightning voittaa ottelun.
 9. Avalanche

  13.11

  Jääkiekko, SHL Frölunda HC - Skellefteå KLO 20.00 Frölunda ML 1.80@Unibet Tänään jatkuu maajoukkuetauon jälkeen taas Ruotsin puolella SHL. Otetaan lapulle siis kotijoukkue Frölundan lopullista voittoa. Frölunda esiintynyt tälläkin kaudella vahvasti, ja onkin tällä hetkellä sarjataulukon toinen. Peli on kulkenut hyvin ja ykkösketjun Lasch ja Lundqvist olleet hyvässä iskussa. Kotonaan joukkue pelaa vahvaa peliä, ja tällä kaudella 7 ottelusta 5 voittoa, kaikki varsinaisella peliajalla. Skellefteå pelannut mielestäni kauden alun vähän liian huonosti, koska tasoa pitäisi löytyä parempaan. Sarjataulukoissa tällä hetkellä sijalla 11. Vieraissa Skellefteå pelaa kuitenkin hyvin tasaisesti, ja pisteitä on tullut lähinnä jatkoajalle menemisestä. 7 vieraspeliä, 4 tasuria. Eipä oo kyllä tullut vielä vastaan mitään ykkösjengejä joten en usko vierailla olevan tässä pelissä mitään saumaa ainakaan voittoon. Otetaan lopullinen voitto Frölundalle monen tasurin takia, SHL kierrokset saattaa yllättää aina miten vaan. Kohde menee oikein kun Frölunda voittaa ottelun.
 10. NHL Philadelphia Flyers - Arizona Coyotes Philadelphia @ 2.15 Unibet Klo 02.00 Flyers ja Coyotes ottavat revanssin viime matsistaan joka Arizonassa pelattiin, ja peli päättyi Flyersien 2-5 voittoon. Ensi yön matsi pelataan Philadelphiassa. Kotonaan Flyers ei ole tällä kaudella vielä vakuuttanut, 6 ottelusta 2 voittoa. Joukkueella on kuitenkin todella hyvä hyökkäys ja paljon enemmän tulosta pitäisi syntyä varsinkin Giroux, Voracek, Couturier johdolla. Kojoottien kausi on alkanut odotettua paremmin, ja oli jopa 5 voiton putkessa kunnes Flyers sen lopetti. Vieraspelaaminen kuitenkin heikkoa kuten viime kaudetkin, ja 6 ottelusta 3 voittoa jotka kuitenkin tämän kauden alisuoriutujua vastaan. (Columbus, Chicago, Anaheim). Joukkueen rosteri on muutenkin mielestäni heikompaa tasoa. Antti Raanta on myös loukkaantunut, ja vaikka Darcy Kuemper on tällä kaudella esiintynyt vahvasti 4 pelaamassaan ottelussa .936% torjuntaprosentilla en usko että hän pystyy torjumaan Flyersin hyökkäystä. Näillä perusteilla odotan Flyersille voittoa kotona. Kohde menee oikein kunhan Philadelphia Flyers voittaa varsinaisella peliajalla. VÄÄRIN
×
×
 • Create New...