Jump to content

Tilastot


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 16.07.2019 in all areas

 1. 2 points
  Malesia:Super league jalkapallo klo.16:00 Melaka United - PKNS FC PKNS FC o1.5 2.28 Unibet Otetaas Malesian futiksesta vieraille öhöm ne muutamat maalit. Melaka on ihan mukavassa pelivireessä ja ottanut viimekierroksilla voittoja.5 edellisestä 3 voittoa,1 tasuri ja 1 tappio.eli ei voi moittia Melakan suorituksia.Melaka on taulukossa 5,kun vastustaja PKNS sijalla 8.PKNS ei ole voittanut viimeiseen viiteenotteluun,4 tappioo ja 1 tasuri on niistä saldona.PKNS on kyllä noissa maaleja iskenyt kivasti vaikkei voittoja ole tullut,kun kaverillekin annetaa niitä maaleja.PKNS on pystynyt nyt lähikeirroksilla iskee noille sarjan kärkijoukkeille parit häkit ,muttei ole pystynyt voittaa niitä.5 viimeiseltä PKNS on tehnyt 2.20 keskiarvolla osumia perpeli.PKNS:lla on hyviä tekijöitä ja esim.Sherman johtaa maalipörssiä,myös Morales ja Guerra on niitä PKNS:n parhaita tekijöitä ja pystyvät iskemään kelle tahansa vastustajalle tässäsarjassa.
 2. 1 point
  Mestareiden liiga karsinta klo 18:00 Shkendija - Nomme Kalju Pelivalinta: Shkendija yli 2,5 maalia Kerroin: 1,77 Marathonbet Shkendija voitti avausosan vieraskentällä 0-1 luvuin, mutta Shkendija hallitsi ottelua mielin määrin. Paremmalla viimeistelyllä Shkendija olisi voinut tehdä useammankin maalin. Nomme Kaljun taso ei vaan riitä euroopan kentillä ja nyt kun vielä vieraskentälle lähdetään pelaamaan niin uskon Nomme Kaljun olevan suuremmissa vaikeuksissa. Shkendija haluaa varmasti kotiyleisön edessä näyttää osaamistaan. Nomme Kaljun on myöskin yritettävä hyökätä, mikäli jatkoon yrittävät päästä, niin tuolloin Shkendijalle vapautuu varmasti hyviä vastaiskupaikkoja. Marathonbetillä hyvä kerroin yli 2,5 maalista.
 3. 1 point
  Eurooppa-liiga karsinta klo.21:30 Titograd - CSKA Sofia btts @2.15 ComeOn Eurooppa-ligasta molempienmaalia testiin. 2.osaottelu ja CSKA vei kotonaan 1.osaottelun 4-0 ja on siis aikas turvallisessa johdossa.Tämähän pakottaa siis Titogradin hyökkää ja maaleja olisi tultava ja nopiaan,että jäisi jonkinlaiset mahdollisuudet edes jatkoon,mutta eihän siihen jatkopaikkaa kukaan usko.Titgrad on siis pakotettu hyökkäämääm ja se antaa vastustajalle kyllä vastaiskunpaikkoja ja vaarallisia sellaisia.Sofian ei ole mikään tarve voittaa tätä,mutta kun niitä paikkoja siunaantuu niin se kyllä iskee.Montenegro on vaikea paikka pelata ja Titograd kotona ei ole helppo vastus.Kysymys on vaan haluaako Titograd enää edes yrittää,sillä 0-4 takaa-ajo asemassa ei ole helppopaikka tai sanoisko,että se on vaikeapaikka.Titograd fanien edessä halunnee näyttää,ettei me noin huonoja olla ja kylä sielä se 1 maalia siltä tänään nähtänee ja eiköhän Sofiakin niistä lukuisista vastaisku paikoista lörötä sen yhden ja tää homma on ainakin sitten Titogradin osaltapaketissa.
 4. 1 point
  Mestareiden liiga karsinta. Feronikeli - TNS valinta, Feronikeli kertoimella 2 Unibet. alkamisaika: 21.45 Mestareiden liiga karsinnat jatkuu toisilla osaotteluilla ja tässä kotijoukkue Feronikeli kävi hakemassa Walesin TSN:ltä 2-2 vierastasapelin, joka tarkoittaa sitä, että jatkoon pääsyn kannalta sille riittä 0-0 ja 1-1 tasapelit vierasmaali säännöllä. Edellinen ottelu Walesissä oli tilastollisesti tasainen, joskin Feronikeli pystyi tuottamaan maalipaikkoja enemmän ja maalia kohti laukauksia, Vaikka sillä oli vaarallisia hyökkäyksiä vähemmän. Onkin todennäköisestä, että mitä pidemmälle peli etenee tasa tilanteessa 0-0 tai 1-1 tai kotijoukkue johtaa maalilla, niin vieraat joutuvat avaamaan peliä enemmän, joka avaa kotijoukkueelle vaarallisia vastahyökkäys paikkoja. Pelionnea.
 5. 1 point
  Superliiga Kiina/ Jalkapallo Guangzhou R & F - Tianjin Teda Eran Zahavi tekee ottelun ensimmäisen maalin:Kyllä @ 3.75 Betfair Alkaa 13:00 Zahavi on osunut maalin perukoille kaksikymmentä kertaa tähän asti pelatuissa kuudessatoista ottelussa. Israelilainen iski keväällä maajoukkueen paidassa hattutempun Itävaltaa vastaan toistaen saman myös Latviaa vastaan kesäkuussa. Mies tuntuisi olevan hurjassa iskussa tällä hetkellä mistä osoituksena on kahdeksan maalia viimeisessä neljässä ottelussa. Tämän lisäksi Zahavi ampuu myös joukkueen pilkut. Guangzhou voittaa ottelun maalein 2-1 Zahavin maalatessa jo ensimmäisen puolituntisen aikana.
×
×
 • Create New...