Jump to content

Tilastot


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 18.09.2019 in all areas

 1. 5 points
  Jääkiekko Liiga Klo:18.30 Ilves-TPS Pelivalinta: Ilves -1.5 Kerroin: 2.12(unibet) Kovilla odotuksilla tähän kauteen lähtenyt Ilves aloittanut kauden kahdella tappiolla(Tapparalle 4-5, Lukolle 4-2). Huonosti Ilves ei ole pelannutkaan, mutta omapää on vuotanut hieman liikaa. Kotijoukkue povataan monessa paikkaa jopa 6 parhaan joukkoon runkosarjassa tällä kaudella ja itsekkin yhdyn tähän. Erittäin hyvä nippu on ipalla kasassa, nuori mutta erittäin lupaava. Ratkaisu tehokkuutta löytyy joka kentästä ja hyökkäyspeliä on ilo katsella TPS sekin aloitti kautensa tappiolla Ässiä vastaan kotonaan. Tepsi koki kesän aikana pahoja menetyksiä esim Kaapo Kakko, Oula Palve. Toiseen suuntaan tuli esim. Petteri Wirtanen, Topi Nättinen, joten isot on saappaat heillä täytettävänään. En nää Tepsiä omissa papereissani tällä kaudella kovin korkealla sarjassa, voi hyvin olla että jopa pudotuspelit jää haaveeksi? Turussa tulosvastuu on isketty Korpikoskelle, Wirtaselle ja kumppaneille vaikka mitään pistenikkareita herrat eivät koskaan ole olleet urallaan. Tässä kaksi aivan eri suuntiin menevää joukkuetta ja uskon että tepsin vaikea kausi saa vaikean alun ja ipa ottaa tästä pelistä helpot pisteet. Ilves tulee peliin todella nälkäisenä kahden tappion jälkeen ja turun pojjaat tippuuu ipan kyydistä jo alkumetreillä! Tulosveikkaus 5-1,5-2 Väärin!
 2. 4 points
  Jääkiekko Liiga KLO 18.30 Kärpät - Jukurit Valinta : Tekee maalin Puljujärvi Jesse & Kotivoitto Kerroin : 3,00 ( PAF ) Pakko tää on ottaa. Jesse Puljujärvi tuli takaisin Ouluun täksi kaudeksi, kun ei hän saanut sopimusta Amerikasta. Puljujärvi haluaa taas päästä nauttimaan jääkiekosta ja se on yksi suurimpia syitä miksi valitsi liigan. Kärpät oli täten luonnollinen valinta. Puljujärvi on hyvä hankinta, vaikka ei mitenkään kummoisesti pelannut viime vuosina amerikassa. Nyt parin ottelun ajan on Puljujärvi saanut pelata ykkösketjussa yhdessä Juho Lammikko että Radek Koblizek kanssa. Tuossa ketjussa on kahteen otteluun tullut tehot 1+0 ja ylivoimassa saa Puljujärvi vastuuta ja sitä kautta on yksi syöttö, joten kahteen otteluun on tehot 1+1 tällä paluumuuttajalla. Kärpät on siis kahden ottelun voittoputkessa. Avauskierroksella joukkue kaatoi HPK joukkueen Hämeenlinnassa numeroin 2-3 ja tuossa ottelussa Puljujärvi osui tolppaan. Edellinen ottelu oli kotiavaus Sport vastaan ja Kärpät voitti 3-1 ja Puljujärvi teki tehot 1+1. Tänään odotettavissa on jälleen voitto. Jukurit on monta luokkaa huonompi joukkue ja tulee vain pärjäämään kentälle. Vieraiden alkukausi on sujunut kahdella tappiolla, toki toinen vasta jatkoilla. Todellisuudessa KalPa, Pelicans eivät ole mitään tämän illan vastustajaan verrattuna. Kuitenkin kahteen otteluun joukkue on päästänyt kuusi maalia varsinaisella peliajalla, kun taas Kärpät on päästänyt vain neljä ja tehnyt kuusi, joten vieraiden alakerta on kovassa testissä. Oulussa Kärpät on voittanut keskinäiset Ottelut liiga tasolla 5/6 kerrasta, joten hyvin vahvasti kotivoitolta haisee ottelu. Jukurit voitti viime kauden viimeisen Oulussa pelatun pelin tammikuussa. Tuskin alkukaudesta tänään pystyvät mitenkään voittamaan. Kärpät on tehnyt kotipelissään Jukurit vastaan keskimäärin kolme maalia ottelussa. Jukurit on keskimäärin vain yhden maalin tehnyt raksilassa, joten se ei kauheasti lupaa voittoa. Kyllä minä uskon vahvasti kotivoittoon. Kärpät & Oulu on sellainen yhdistelmä, jota ei Jukurit pysty haastamaan. Kotijoukkue tulee päälle ja aika vahvasti kotivoitolta haisee ottelu. Puljujärvi teki kotidebyytissään heti 1+1 ja siitä on hyvä jatkaa. Kotihallissa varmasti Puljujärvi on nälkäinen näyttämään taitojaansa ja hän on luonteeltaan maalintekijä. Kotijoukkue tekee luultavasti jälleen sen 3-4 maalia, jolloin mielestäni on hyvä osuma tarkkuus olemassa, että juuri Jesse Puljujärvi tekee näistä yhden edes, sillä tämä herra on maalintekijä, joka pelaa ykkösketjun aikoja ja saa ylivoima vastuuta, niin kyllä kolmen kertoimiseen kannattaa tarttua kombossa Kärpät voittaa paljon heikomman vastustajan kotonaan ja Jesse Puljujärvi tekee edes yhden maalin. Kunhan Jesse Puljujärvi tekee maalin ja Kärpät voittaa varsinaisella peliajalla, niin tämä kohde menee oikein.
 3. 3 points
  Mestareiden Liiga. Shakhtar Donetsk - Manchester City puoliaika/Lopputulos 2/2 kertoimella 1.87 Unibet. alkamisaika: 22.00 Viime viikonloppuna Manchester City koki shokki tappion, kun se sai kokea Teemu Pukin hirmu vireen! On hankala sanoa, syylityikö miljardi miehistö yli mielisyyteen, mutta varmaa on, että Shakhtarin toimistolla ollaan pyöritelty viime päivät tuon pelin videoita ja kuinka Norwich onnistui tuossa ihmeessä, kuten Cityn toimistolla. City lähtee suurena suosikkina peliin ja on todennäköistä, että se tulee tässä tekemään kolme maalia ja ei olisi ihme, jos ensimmäinen maali nähtäisi jo ensimmäisellä puoliajalla ja City johtaisi jo ensimmäisen puoliajan jälkeen. Joukkueet kohtasivat viime kaudella myös lohkovaiheessa ja silloin Cityn miehistö tyrmäsi illan vastuksen 6-0 ja 3-0 joka kuvaa joukkueiden tasoeroa. Vieraissa se voitti 3-0 ja johti jo enismmäisen puoliajan jälkeen 2-0 ja viimeinen puoliaika oli pelkkä muodollisuus. Eli kunhan City johtaa ensimmäisen puoliajan jälkeen ja voittaa koko ottelun, niin veto menee oikein. Pelionnea.
 4. 3 points
  Jääkiekko, KHL Dinamo Riika - Lokomotiv YV-maalit yli 1,5 @2.50 Nordicbet (sis ja) KLO: 19.30 Kuulukoon vaikka kuinka jatkoaika tähän kohteeseen niin väitän ettei sitä tarvita. Lokomotiv suosikki ja mielestäni iso sellainen. Riika ei kotihallissaan ole hävinnyt. Harjoutuskausi mukaanlukien tasan 1tappio. Ongelmat kuitenkin ovat alkaneet ja etenkin tuo edellinen ottelu Amuria vastaan meni täysin päinvastoin mitä odotin. Tiikerit oli hallitsevampi nippu. Riika on viimeistellyt vasta 5 maalia ylivoimalla, mutta sama se toisaalta sille, koska joukkueen alivoimaprosentti on 60. SIIS 60%... Ei hyvää päivää. Vain Minsk on tätä heikompi aaveellä. Kotijoukkue tekee tänään mahdollisen maalin tai kaksi todennäköisesti ylivoimalla. Kiekkoon ei joukkue tänään paljoa pääse. Tästä Riikan sysipaskasta aaveestä päästäänkin sysipaskaan ylivoimaan. Tasan 1kpl yv-maaleja on Lokomotivin kirjoihin kirjattu. Sarjan viidenneksi heikoin yv. Toki joukkue on päässyt "vasta" 11kertaa sitä yrittämään. Rosteriin nähden tämä on paska suoritus. Joukkue otti edellispelistä 5-2 kuonoon tseskalta, eikä viimeistä erää lukuunottamatta voida olla tyytyväisiä. Uskon Lokomotivin tulevan otteluun isännän elkein ja kovalla liikkeellä. Tämä aiheuttaa takuulla jäähyjä Riikalle ja nyt jos koskaan on ylivoimalla mahdollisuus. Mahdollisuus heikkoa aaveetä vastaan. Molemmat joukkueet omaa riittävästi käsiä tälle kohteelle. Oma oletukseni on että Lokomotiv hoitaa tuon linen tänään yksinkin joten Riikan yyveellä ei itselleni ole niin väliä. Pelkkään lokomoon luottaen @2.50 on taas kerran liikaa. Painetaan kovaa kerrointa vasten tilastoja, mutta muistetaan kuinka huono on Riikan AV. Päivän pankki 5/5. Kohde menee oikein kun ottelussa nähdään yli 1,5 maalia ylivoimalla (sis mahd ja) OIKEIN
 5. 3 points
  Jääkiekko, KHL Vitjaz - Severstal Daniil Vovchenko tekee pisteen @2.00 Nordicbet (sis ja) KLO: 19.30 Niinhän siinä kävi Kazania vastaan, että tämä herra jatkoi virettään tehoin 1+1. Paikkoihin nähden tämän miehen touhu on korkealla tasolla. Joku toinen tarvitsisi samoihin pistemääriin huomattavasti enemmän paikkoja. Kuten edellisessä vihjeessä, koskien tätä Herraa totesin, rooli on löytynyt ja mies kiittää vastuusta. Taisi viimeksi unohtua mainita, että mies pelaa myös ylivoimaa, vaikka pisteiden valossa sille ei ole mitään tarvetta. Kauden lopussa se sitten nähdään paljonko vaikutti kaverin kokonaispistemäärään. Vitjazilla on muutama ukko pois pelistä ja tämä syö joukkueen hyökkäystä. Ei paljoa, mutta riittävästi. Suosikki joukkue toki on, mutta muistetaan Severstalin onnistumiset Kazania vastaan. Vieraat pystyy tällä hetkellä haastamaan kenet tahansa ja joukkueen pelaajista Vovchenko on ollut loistava. Hyvällä jääajalla varustettu sööri saa edelleen poikkeuksellisen suurta kerrointa joten 5/5 paukkuu eetteriin. PS. Vieraiden Libor Sulak on pelannut nyt 11peliä putkeen pisteittä. @3 saa miehen pisteelle tänään. Sulak passaa ja Vovchenko maalaa. Kohde menee oikein kun Daniil Vovchenko kirjaa pisteen ottelusta (sis ja) OIKEIN (OIKEIN)
 6. 3 points
  Jääkiekko, Liiga Ilves - TPS TPS ml @3.00 Nordicbet KLO: 18.30 Vastoin itseäni otetaan tämä liigasta. Yleisesti Liiga pysyy poissa peleistä, mutta kokeillaan alkukauden takia. Ylempänä on jo otettu kiinni eri asioihin ja lähinnä tilastoihin. Totta on se, että ipan pelaamista on ilo katsoa. Nuoret ja itseluottamusta täynnä olevat pelaajat nauttii itse pelistä, mutta välillä järki jää vähemmälle ja mennään liian syvään. Muuten joukkue on todella hyvä. Kurinalaisuus kun saadaan huippuunsa niin ipa on erittäin vahva. Vielä sitä ei kuitenkaan ole nähty ja pitää muistaa, että harjoituskauden iloinen meininki ei vastaa tätä päivää. Sarja on alkanut ja ilveksellä 2 ottelun jälkeen 0 pistettä. Tilastot ei valehtele. Liian suuri suosikki tälle iltaa. TPS kompastui avauspelissä tehottomuuteen Porin Ässiä vastaan. Joukkue oli niskan päällä kaveria enemmän, mutta todellakin maalinteko tökki. Toisekseen miinusta tuli niille herroille joiden sitä kiekkoa pitäisi reppuun laittaa. Tämä asia kuitenkin tiedostetaan turussa ja sen vuoksi ketjukoostumuksia ei ole muutettu. Mitään syytä huoleen ei Turussa ole. Joukkueen kokemus kuittaa useamman pienen asian tällä kaudella ja esimerkiksi puolustus tänään on isossa roolissa. Sieltä löytyy rauhallisuutta sekä kykyä ratkoa. Oman maalin edusta on myös tepsillä hallussa. Oikeastaan muuhun kuin viimeistelyyn ei TPS kaipaa parannusta. Kolppanen vs Tirronen. Tirronen saa enemmän apuja puolustukselta. Molemmat joukkueet pyrkii olemaan kiekossa tänään. Kiekoton pelaaminen on tepsillä paremmin hallussa. Pienten marginaalien ottelu tässä on kyseessä ja minun mielestäni kokemus ja rauhallisuus voittaa nuoruuden innon. Ilves elää hetkestä ja onnistumisista, mutta TPS on enemmän kärsivällinen. Lähtökohtaisesti 50-50 ottelu jolloin tuo ml @3 on aivan liikaa. Helposti näyttää alkukaudesta monikin joukkue valmiilta. Varsinkin jos harjoituskausi sujui hyvin. KHL on hyvä esimerkki siitä miten homma muuttuu kun pisteillä on merkitystä. Ja miten joukkueen pelaaminen muuttuu kun ei voida enää kokeilla jotain seku lämpimikseen. TPS voitti ilveksen harjoituskaudella 3-2. Suuntaan tai toiseen tänäänkin ja oma mielipiteeni on se, että se kallistuu turkuun. Kohde menee oikein kun TPS voittaa ottelun OIKEIN PS. Tätä vihjettä EI kirjoitettu sen vuoksi, että toisinpäin oli vihjattu. @TiPsTeksTeRille suuret kiitokset hyvistä vihjeistä!
 7. 3 points
  Jääkiekko KHL Klo:19.30 Dinamo Riika-Lokomotiv Jaroslav Pelivalinta: yli 4.5 maalia Kerroin: 2.10(william hill) Dinamo aloittanut kauden hieman kaksijakoisesti, kotona peli kulkee ja onkin voittanut kaikki pelaamaansa 3 peliä. Vieraissa taas peli ei ole kulkenut ja siellä on tullut pahasti takkiin kaikissa 3 pelissä. Vaikka Riikan kaikki kolme aiempaa kotimatsia on jäänyt alle tuon linen on tänään lupa odottaa maaleja. Loko ei ole tällä kaudella vielä häikäissyt ja viime kausiin verrattuna sen puolustus on vuotanut yllättävän paljon. 5 peliin se on päästänyt 17 maalia, tehtyjä löytyy 14. Lokon 5 pelistä neljä on ylittänyt tuon linen ja reilusti. Vierailta löytyy hyvä hyökkäyskalusto ja lähteekin tähän peliin suosikkina vaikka alkukausi onkin mennyt hieman penkin alle. Kun molempien joukkueiden puolustus on tuntunut ajoittain sakkaavan uskon tänään nähtävän maaleja reilummin. Tilanteita syntyy molempiin päihin ja tuon 5 maalin rajan pitäisi ylittyä helposti. Dinamo pystyy kotonaan sen vähintään 2 maalia tekemään ja vierasjoukkue hoitaa loput. Oikein!
 8. 3 points
  Jääkiekko, KHL Dinamo Minsk - Amur Yli 4,5 maalia @1.99 ComeOn! KLO: 19.10 Minsk on pelannut jokaisen ottelunsa tähän saakka niin että tuo yli 4,5 maalia ylittyy. Jokaisen. Amur 2/3 vieraspelistä yli tuon linen. Minskin onnistunut hyökkäyspeli on yllättänyt täysin itsenikin, vaikka odotuksia ei juuri ollut. Ehkä joukkueessa on kuitenkin näyttöhaluja Pulkkisesta lähtien ja kukaan ei kanna paineita onnistumisista. Oikeastaan win-win tilanne Minskille. Voitto Magnista ja 4 tehtyä maalia Sotshia vastaan puhuu hyökkäyksen vahvuudesta. Selkeä suosikki kotijoukkue ja 3-4 kaappia realismia. Amur jatkaa vieraissa. Vieraissa painotettuna, sillä joukkue ei valitettavasti sillä saralla menesty. Eikä oikein muutenkaan. Yhtään voittoa ei vieläkään ole plakkarissa, mutta uskon että tänään on yritystä. Loputtomiin ei Amurikaan ota tukkaan ja varmasti tuosta maalinteosta on hyvä lähteä liikkeelle. Ylivoima erittäin tarvittava apu joukkueelle. Minskin pakistosta löytynee tänään tilaa ja 2-3 kaappia ei olisi yllätys Zohornoiden johtamalle Amurille. Ajankohta suotuisampi Minskille. Amur voittaa joskus. Ajan kysymys. Maalit tähän peliin järkiveto. Voittaa kumpi voittaa. Kohde menee oikein kun ottelussa nähdään yli 4,5 maalia varsinaisen peliajan puitteissa VÄÄRIN
 9. 3 points
  KHL Sibir Novosibirsk -Traktor Tsheljabinsk Traktor Tsheljabinsk ML/ 2.18 UniBet Klo 15:30 Aikaisemmassa kohelo mittelössä kohtaavat kaksi ihan kelvollisesti aloittanutta joukkuetta kun Sibir isännöi Traktoria. Traktorille tämä on jo seitsemäs vieraspeli putkeen, mutta mikäs siinä on vieraissa pelatessa kun näyttää pisteitä tulevan sillä kuudesta aikaisemmasta joukkue on voittanut neljä ja nuo kaksikin päättyi vain maalin tappioon. Todella vähämaalisia ovat Traktorin pelit olleet ja sitä sen uskon olevan tänäänkin. Sibir palaa kolmen ottelun vierasmatkaltaan kotihalliin ja vieraista joukkue saalisti yhden voiton kun Minsk kaatui 2-3 ja viimeisimmästä pelistä tuli myös piste kun joukkue hävisi vasta jatkoilla Vitjazille. Traktorilla tässä on melkoinen otteluruuhka kylllä käynnissä verrattaessa vaikka juuri kotijoukkueeseen, mutta tätä varten ukot tätä tekee ja kesä treenattu niin uskon Traktorin olevan tänäänkin hyvin pelissä mukana ja joukkueiden viidestä edellisestä keskinäisestä Traktor on kaikista poistunut lopulta voittajana ja siihen luotetaan tänäänkin.
 10. 2 points
  Liiga Pelicans vs Lukko Justin Danforth (Lukko) tekee maalin 3.30 @Veikkaus Klo 18:30 Napataanpas kanukin osumaa testiin alkuiltaan. Kahden pelatun ottelun jälkeen tämän herran maalisarake näyttää nollaa mutta kesän aikana taidot tuskin ovat kadonneet mihinkään. Danforth on yksi raumalaisten parhaista hyökkääjistä ja koko sarjankin mittakaavalla ihan tekijämies. Jos ja kun Pelicans jäähyilee, on tämä mies melko varmasti yv:tä pelaamassa. Lisäksi kun luistelunopeus on yksi miehen vahvuuksista, voi Pelicans puolustukselle ilmaantua huolia pelin aikana enemmän kuin kerran. Lahti on ollut raumalaisille paha paikka pelata joten taitavien yksilöiden vahvaa panosta tarvitaan jotta jotain voi saada mukaan kotimatkalle. Uskon että Danforth vastaa huutoon ja pistää kiekon ainakin kertaalleen ohi Karhusen.
 11. 2 points
  Liiga. HPK - Saipa valinta, 1. erä. HPK kertoimella 2.23 Unibet. alkamisaika: 18.30 HPK:n kausi on alkanut kahdella niukalla tappiolla ja tänään sillä on mahdollisuus korkata kauden ensimmäinen voitto Saipan kustannuksella ja kertoimet ovat vahvasti sen suuntaan myös. Saipan kausi on alkanut myös kahdella ottelulla, kun se kohtasi kotona KooKoon ja vieraissa ja yhdestä voitosta huolimatta sitä vietiin noissa peleissä ja KooKoo sai paikkoja hyviltä paikoilta, joka ei lupaa hyvää tähän peliin, kun varmasti avaus voittoa nälkäisenä tavoitteleva HPK tulee peliin luultavasti päälle kuin yleinen syyttäjä alusta alkaen, joten kokeiluun HPK:n enismmäisen erän voittoa kokeiluun. Pelionnea!
 12. 2 points
  Liiga. Kärpät - Jukurit valinta, maalintekijä - varsinainen peliaika. Tieksola, Tuukka kertoimella 3.5 Unibet. alkamisaika: 18.30 Illan Liigaan, nuoren vasta 18 vuotiaan Tieksola maalia kokeiluun. Kärpät lähtee Jukureita vastaan suurena suosikkina peliin ja Tieksalo saa mahdollisuuden ykkös kentässä Lammikon ja Puljujärven kanssa. Tieksalo sai edellisessä pelissä 12.5 minuuttia vastuuta Sporttia vastaan ja tuloksena oli 0+0 neljästä laukauksesta huolimatta, jotka tuli kohtuu paikoilta, mutta peli on ilmeisesti mennyt sen verran hyvin, että tuo palkinto oli tähän peliin siis aloitus ykkös kentässä. Tieksola on uraansa aloitteleva pelaaja miesten tasolla ja Liigaa on takana vasta muutama hassu peli, kuten CHL:ssä jossa on kahdessa pelissä on syntynyt kaksi maalia, joten tuolta osin ei apinaa pitäisi olla selässä. Puljujärvi ja Lammikko on tälle tasolle kovan luokan tekijöitä NHL kokemuksella ja on suuri todennäköisyys, että Tieksola tulee saamaan tänään paikkoja ja paikkansa avata Liiga uran ensimmäinen maali, joten 3.5 kertoimella Tieksola kokeiluun. Pelionnea! E. Siis kyseessä Tuukka Tieksola, ei Tieksalo. Pikku kirjoitusvirhe sattunut.
 13. 2 points
  Tsekki:Chance Liga jääkiekko klo.19:00 Kadan - Chomutov 1.erä Chomutov @1.85 Coolbet Tsekin Chance liga lätkästä Chomutovin 1.erän voittoa. Voittajasta ei pitäisi olla epäselvää,sillä pidän Chomutovia selkeesti tasokkaampana porukkana.3.kierrosta on pelattu ja ainakin Kadan on osoittautunut kuuluvan sarjan heikoimpiin joukkueisiin.Kadan oli sitä jo viimekaudella ja se voitti 56 ottelusta vain 8 ja hävisi 45.Tämäkausi on alkanut jälleen tosi surkeasti,että oikeen hävettää,kunkatsoo esim sen maalisuhdetta 3 pelin jälkeen,joka on 2-17.Yksi joukkueen parhaita pelaajia Klima saikin jo tarpeeksi ja jätti joukkueen.Lisäksi näyttäs,että Kus on loukkaantunut,joten vaikeammaksi vaan menee kadanin tilanne.Chomutov tippui Tsekin pääsarjasta viimekauden päätteeksi,mutta halu on kova palata takaisin pääsarjaan ja ihan hyvältä toistaiseksi näyttää.En millään usko edes unissakaan,että Chomutov häviäisi tämän.Onnettoman pienet on kertoimet voitosta Chomutoville,mutta 1.erän voitto tuolla kertoimella Comutoville aiheutti väristyksiä hiirikädessä.
 14. 2 points
  Tennis Kaohsiung haastajaturnaus nelinpeli klo 14:30 Hsu/Wang - Fruttero/Lopez-Perez Pelivalinta: Hsu/Wang Kerroin: 2,45 Marathonbet Hsu/Wang kaksikko pelasi viime vuonna tämän turnauksen finaalissa, joten hyvät muistot on varmasti viime vuoden turnauksesta. Fruttero/Lopez-Perez kaksikko pelaa ensimmäistä kertaa nelinpeliä yhdessä. Hsu on nuori pelaaja, joka menestynyt nelinpelissä futures tasolla. Haastajatasolta kokemusta vasta vähän, mutta potentiaalia on menestyä hyvien parien kanssa. Wang on jo vanhempi pelaaja, jolla pelejä todella vähän alla viime vuosilta, loukkaantumisten vuoksi. Wang on lähinnä pelannut kotimaassaan muutamia turnauksia vuosittain, mutta kelpo pelaajasta on kuitenkin kyse. Fruttero on nelinpeli spesialisti, jolla menestys haastajatasolla jäänyt kuitenkin vähiin. Fruttero on futures tasolla voittanut muutamia titteleitä aiempina vuosina, mutta tämä vuosi ollut heikompi. Fruttero on päässyt pelaamaan hyvien parien kanssa, mutta menestys ollut silti vaisua. Lopez-Perez samoin menestynyt futures tasolla ja muutamassa challenger turnauksissa aiempina vuosina. Lopez-Perezilläkin tämä vuosi sujunut heikommin. Kotiyleisön edessä Hsu/Wang kaksikolla on erinomainen mahdollisuus ottaa voitto heikkovireisistä vastustajista, jotka pelaavat ensi kertaa yhdessä. Edit. Korjattu ottelun alkamisaika.
 15. 1 point
  Jep, mutta rosterikin on aika junnuja olleet ja varmat tähdet höntsää, että ei näistä tilastoa kannata tehdä runkosarjaan. Mutta ehkä nää harjoittelu ottelut on pääasiassa U5,5 maalin pelejä ja sitten runkosarjassa vasta tulee over otteluita.
 16. 1 point
  Tilanne 17.9. vihjeiden jälkeen: Vihjemäärä Oikein Void Väärin Palautus-% netto 1. ▲ Snooker 29 20 0 9 132,53% 98,19 € ▲ 2. ▲ Blokki 13 9 0 4 164,62% 70,66 € ▲ 3. JapBet 24 14 0 10 133,03% 69,52 € ▲ 4. ▼ Moisku 15 9 0 6 150,07% 60,06 € ▼ 5. Betsaaja22 8 7 0 1 158,42% 51,63 € 6. vormulafani 8 5 0 3 120,43% 16,97 € 7. ✰ TiPsTeksTeRi 6 3 0 3 136,07% 15,90 € 8. ▼ Kalastaja 9 3 0 6 80,16% -14,85 € ▼ 9. Vedonlyönnin ammattilainen 6 2 0 4 72,50% -15,17 € 10. ▼ Henksteri 9 3 0 6 76,89% -18,03 € ▼ 11. ▼ Kemmu 14 4 0 10 74,28% -27,70 € ▼ Yhteensä 141 vihjettä (79 - 0 - 62), netto 307,16 €, palautus 124,13 %
×
×
 • Create New...