Jump to content

Tilastot


Popular Content

Showing content with the highest reputation since 04.06.2020 in all areas

 1. 2 points
  Nyrkkeily Donte Stubbs - Isaiah Jones Valinta: Jones, betfair, @5.00 Klo: 02:00 Jonesia tuli tipsattua muutama viikko takaperin ja mies on nyt jo takaisin kehässä. Stubbs on MMA-kehistä siirtynyt nyrkkeilyyn viime vuosina ja toistaiseksi tappioton kuudessa ottelussaan. Aivan vakuuttavia nuo voitot eivät ole olleet vaan sieltä löytyy enemmistötuomiota ja hajaäänituomiotakin. Näkisin kuitenkin nyrkkeilykehissä enemmän kunnostautuneen Jonesin mahdollisuudet suurempina mitä viiden kerroin antaa odottaa.
 2. 2 points
  Esports, CS:GO Blast Premier Spring Europe Finals Faze - Vitality Vihje: Faze -1.5 karttaa Kerroin: 3.65 Vedonlyöntitoimisto: Veikkaus Alkamisaika: 17:30 - Faze ja Vitality kohtaavat Blast Premier Springin ottelussa josta voittaja pääsee finaaliin kohtaamaan Complexityn. @vormulafani todella kattavasti ja hyvin avannutkin ottelua ja samoilla ajatuksilla itsekkin olen liikkeellä, pidän Fazea parempana joukkueena kokonaisuudessaan kun Vitality turhan usein jää vain Zyw0on varaan. Faze voitti jo tässä turnauksessa aikaisemmin Vitalityn 2-0 luvuin ja uskon että Faze onnistuu toistamaan tuon saman tempun uudestaan jolle Veikkaus tarjoaa kovaa kerrointa.
 3. 2 points
  Uusi vihjauskisa käynnissä. Nordicbet tarjoaa yhteensä 850€ palkinnot parhaiden vihjaajien kesken. Tule näyttämään vedonlyöntitaitosi täysin ilmaiseksi 🏆 Kesä, heinä ja elokuun vihjauskisan isännöi Nordicbet. Tarjoten huikean 800€ bonurahapaketin parhaiden vihjaajiemme kesken. Jaamme palkinnot kahdeksalle parhaalle, joten kaikille on varmasti jotain taisteltavaa. 300€ pelirahaa 200€ pelirahaa 100€ pelirahaa 50€ pelirahaa 50€ pelirahaa 50€ pelirahaa 50€ pelirahaa 50€ pelirahaa Kilpailuun voi osallistua missä vaiheessa vain. Sääntöihin ja pistetaulukkoon voit tutustua kilpailusivuilta.
 4. 1 point
  Esports | CS:GO | cs_summit 19:00 Fnatic - BIG Fnatic | 2.20 | Veikkaus Fnatic (KRIMZ, JW, Brollan, flusha, Golden) on vaisuhkon alun jälkeen päässyt erittäin hyvään vireeseen cs_summit -turnauksessa. Joukkue on voittanut kolmessa viimeisimmässä ottelussaan Mousesportsin, G2:n ja NiP:n - kaikki lukemin 2-0. Positiivinen tuloskehitys ei ole mitään uutta Fnaticille, jonka momentum tuntuu usein vain kasvavan menestyksen karttuessa. Pudotuspelit tuovat Fnatic parhaat puolet esiin ja myös pelaajista muun muassa Brollan ja JW ovat pelanneet mainiota turnausta. Matkaa toki on vielä finaalipeleihin, mutta tällaisessa vireessä Fnatic voi yltää pitkälle. BIG (tabseN, tiziaN, XANTARES, syrsoN, k1to) on jatkanut viime peleissä siitä, mihin he jäivät voittoisan DreamHack Masters -turnauksen jälkeen. Sekä FaZe että GODSENT kaatuivat kahdessa edellisessä ottelussa lukemin 2-0. Ainoa tappio turnauksessa tuli OG:ta vastaan, mikä tietyllä tavalla heijastaa OG:n parantuneita otteita, mutta myös sitä, että BIG:n kukistamiseen on olemassa keinot. Joka tapauksessa BIG:n otteet ovat olleet kokonaisuudessaan todella vakuuttavia viime aikoina ja heidän päihittämiseen tarvitaan huippusuoritus. Karttavetossa Fnatic poistanee Vertigon ja BIG bannaa Trainin. Fnatic ottanee kartakseen joko Overpassin tai Infernon ja BIG valinnee kartakseen Nuken. Ratkaisevaksi kartaksi todennäköisin vaihtoehto on Mirage. Karttavalinnoissa on kenties pieniä karttaetuja tarjolla, vaikka tilastollisesti BIG on jokaisessa kartassa Fnaticia parempi. Täysin todellista kuvaa tilastot eivät tässä tapauksessa kerro ja on todennäköistä, että tässä ottelussa saatetaan hakea ratkaisua kolmannesta kartasta, jossa asetelmat tasoittuvat. YHTEENVETO Fnatic on päässyt loistavaan vireeseen viimeisimmissä otteluissaan eikä ole syytä odottaa, että se katoaisi tämän päivän ottelusssa. BIG on kokonaisuudessaan yksi viime aikojen vakuuttavimmista joukkueista ja sillä peli kulkee myös erittäin hyvin. Karttaveto tarjonnee pieniä etuja molemmille joukkueille, mutta mikäli ottelu etenee kolmanteen karttaan, kumpi tahansa joukkue voi ottelun voittaa. Juuri tähän skenaarioon nojaten pidän Fnaticin otteluvoitosta saatavaa kerrointa houkuttelevana. Ruotsalaisjoukkue usein osaa käyttää momentuminsa hyödyksi tärkeissä otteluissa ja uskon nousujohteisten otteiden riittävän BIG:n lyömiseen. Kohde menee oikein, kun Fnatic voittaa ottelun. TULOS: 0-2
 5. 1 point
  Esports, CS:GO Evil Geniuses - Gen.G Vihje: Evil Geniuses -1.5 karttaa Kerroin: 2.40 Vedonlyöntitoimisto: Veikkaus Alkamisaika: 01:00 - Evil Geniuses ja Gen.G kohtaavat Summitin NA puolella, upper bracket semifinal on kyseessä joten ottelussa on panosta. Evil Geniuses on materiaaliltaan ja kartoiltaan selvästi parempi ja vahvempi joukkue ja aivan eri tasoa kuin Gen.G. Gen.G on välillä yllättänyt mutta viime aikaiset otteet hyviä joukkueita vastaan ovat olleet todella heikkoja. Evil Geniuses puolestaan pelannut todella hyvin viime aikoina ja he voittivatkin Liquidin 2-0 viimeksi joka on selvästi parempi joukkue kuin Gen.G ja myös Liquid voitti Gen.G:n selvästi 2-0. Veikkaus tarjoaa kovaa toppia kohteelle kun muualla 2.15 tuntumassa. Evil Geniuses selvästi parempi joukkue joka on ollut pitkään yhdessä ja myös selvästi paremmassa vireessä viime aikoina, suhteellisen selkeä 2-0 voitto luvassa Evil Geniusesille kun Gen.G jää auttamatta jalkoihin.
 6. 1 point
  Pöytätennis, Liga Pro Venäjä Kirill Abramov - Vladimir Petrov Vihje: Kirill Abramov -1.5 erää Kerroin: 1.90 Vedonlyöntitoimisto: Bet365 Alkamisaika: 00:30 - Liga Pro:n puolella kohtaavat Abramov sekä Petrov, Abramov lähtee otteluun isona suosikkina mutta voisi lähteä mielestäni jopa ihan megasuosikkina otteluun. Abramov on viime aikoina pelannut todella hyvin voittaen 8 viimeisestä 10 pelistään kun puolestaan Petrov pelannut todella todella heikosti ja hävinnyt kaikki viimeiset 10 pelaamansa ottelua. Abramov on jokaisella osa-alueella parempi pelaaja ja myös huomattavasti paremmassa vireessä. Abramov on pelaajien välillä keskinäisiä dominoinut paljon ja vaikea nähdä Abramovin antavan 2 erää Petroville joka on viime aikoina pelannut niin surkeasti.
 7. 1 point
  La Liga Espanyol - Real Madrid valinta, Real Madrid kertoimella 1.47 Coolbet. alkamisaika: 23.00 Real Madridilla on tässä mahdollisuus tarttua kiinni mestaruudesta vahvemmin, kun Barcelona jäi omassa pelissään tasapeliin ja Realilla on siihen hyvä sauma, kun vastassa on sarjan jumbo Espanyol. Esimerkkinä joukkueiden erosta. Real Madridin maali saldo on plussalla 38 maalia, kun Espanyolin saldo on pakkasella 24 maalia. Pelionnea.
 8. 1 point
  Esports | CS:GO | cs_summit 19:00 BIG - OG BIG -1.5 | 2.06 | Pinnacle BIG (tabseN, tiziaN, XANTARES, syrsoN, k1to) on ollut aivan käsittämättömässä vireessä viime aikoina. Joukkue on voittanut viimeisestä 12 ottelusarjasta peräti 11 ja sillä on tällä hetkellä jopa 10 kartan voittoputki eli viisi perättäistä 2-0 -voittoa. Mikä merkittävintä on se, että nämä voitot eivät ole heittopusseja vastaan, vaan muun muassa FaZe, Complexity ja Spirit ovat kaikki kaatuneet BIG:n käsittelyssä. Lisäksi joukkueen plakkarista löytyy parin viikon takaisen DreamHack Masters Spring -turnauksen voitto. Ei ole väärin sanoa, että BIG on tällä hetkellä online-otteluissa maailman parhaassa iskussa oleva joukkue. OG (NBK-, valde, Aleksib, ISSAA, mantuu) on pelannut ailahtelevasti viime aikoina. Joukkueen projekti ja nousu kohti maailman kärkeä on pysähtynyt pelien siirryttyä online-peleihin ja OG ei ole päässyt maistamaan lainkaan menestystä kansainvälisissä turnauksissa. Esimerkiksi BLAST Premier -turnaus päättyi heti kättelyssä kahdella tappiolla Complexitya ja NiP:iä vastaan. Elonmerkkejä on nähty cs_summit -turnauksessa, sillä OG on voittanut kolme viimeisintä otteluaan Sproutia, c0ntactia ja Hereticsiä vastaan. Silti OG:n ongelmat eivät täysin ole kadonneet ja sen suorituskyky maailman parhaita joukkueita vastaan on kysymysmerkki. Karttavetossa BIG bannaa Trainin ja OG poistaa Vertigon, mutta karttavalintoja on vaikea arvata. BIG:llä on viime ajan menestyksestä johtuen käytössään hurjan vahva karttavalikoima ja se on jokaisessa karttatilastossa OG:ta parempi. Lisäksi OG on viime aikoina hävinnyt aivan liian usein juuri oman karttavalintansa ja kenties puolileikkisästi Heretics-ottelun jälkeen Aleksib kysyi Twitterissä mikä heidän karttavalintansa tulisi tässä ottelussa olla. Periaatteessa OG:lla ei siis ole käytössään ainuttakaan karttaa, jossa se olisi ennakkoon BIG:iä parempi. YHTEENVETO BIG on täydellisessä hurmiotilassa tällä hetkellä ja se ei ole hävinnyt karttaakaan viimeiseen viiteen otteluun. OG:n peliä kalvaa ailahtelevuus ja vaikka potentiaali on olemassa, sen suorituskyky ei välttämättä riitä parhaita joukkueita vastaan. Karttavetossa etu on selvästi BIG:llä, jolla on käytössään todella vahva karttavalikoima ja on jokaisessa kartassa tilastollisesti OG:ta parempi. Tällä hetkellä on vaikea lähteä BIG:iä vastaan pelaamaan, jonka vire on lähes ennennäkemättömän korkealla tasolla. OG on saanut viime peleissä alleen itseluottamusta kerryttäviä voittoja, mutta BIG on niin kovassa iskussa, että uskon pelin päättyvän suoraan kahdessa kartassa BIG:n nimiin. Kohde menee oikein, kun BIG voittaa ottelun 2-0. TULOS: 1-2
 9. 1 point
  Esports | CS:GO | WePlay! Clutch Island 19:00 NaVi - Virtus Pro Virtus Pro +6.5 | 1.83 | bet365 NaVi (flamie, s1mple, electronic, Boombl4, Perfecto) oli eilisessä Nemiga-ottelussa useaan otteeseen köysissä ja joutui sekä toisesta että kolmannesta kartasta venymään jatkoaikavoittoihin voittakseen ottelun lukemin 2-1. Mistään vakuuttavasta peliesityksestä ei voida siis NaVin osalta puhua, mikä on jatkumoa joukkueen viime aikojen rajusti ailahtelevalle vireelle. Pelillisesti ehjiä karttoja nähdään NaVin kohdalta todella harvoin ja se joutuu tänäänkin tekemään täyden päivätyön edetäkseen turnauksen finaaliin. Virtus Pro (AdreN, SANJI, qikert, Jame, YEKINDAR) on esiintynyt viime aikoina pitkästä aikaa edukseen ja kerännyt useita voittoja lukuisissa turnauksissa. YEKINDAR on ollut erinomainen lisä joukkueeseen ja tuonut omalla panoksellaan lisäpuhtia myös muun joukkueen peliin. WePlay! -turnaus on sujunut joukkueelta hyvin, sillä se on voittanut Hard Legionin, Gambit Youngstersin ja Spiritin - kaikki lukemin 2-1. Tämä kertoo joukkueen erittäin hyvästä henkisestä kantista sekä yleisesti kyvystä pelata ehjä ottelu. Karttavetossa NaVi poistaa Vertigon ja Virtus Pro bannaa Nuken. NaVi valinnee kartakseen Trainin tai Overpassin ja Virtus Pro ottanee kartakseen Infernon. Ratkaisevaksi kartaksi vahvimmilla on Dust2. Kuten eilen tuli vihjeessä todettua, karttaveton merkitys on NaVi-ottelussa vähäinen. Virtus Pro on kehittänyt itselleen kohtalaisen hyvän karttavalikoiman viime aikoina ja vaikka se on toki kärsinyt karttatappioita, se osaa pelata kaikkia karttoja siten, että mitään murskatappioita Virtus Pro ei ole kärsinyt. YHTEENVETO NaVi voitti horjuvan peliesityksen jälkeen Nemigan, mutta kokonaisuudessan joukkueen otteet eivät vieläkään vakuuta. Virtus Pro puolestaan on löytänyt hyvän vaihteen peliinsä ja se on voittanut turnauksen kaikki kolme otteluaan. Karttaveton merkitys ei ole kovin suuri, mikä edesauttaa Virtus Pron mahdollisuuksia. NaVi on taas kerran ottelun ennakkosuosikki, mutta todellisuudessa Virtus Pro:lla on mielestäni jopa mahdollisuus voittaa koko ottelu. Luottoa NaVin ajoittaiseen säheltämiseen ei ole, kun taas Virtus Pro on saanut pelinsä vihdoin toimimaan. Näin reilulla ottelukohtaisella kierrostasoituksella on helppo lähteä Virtus Pron kelkkaan, sillä NaVi tuskin pystyy nykyvireessään murskavoittoa ottamaan. Kohde menee oikein, kun Virtus Pro ei häviä ottelussa kuin korkeintaan kuuden kierroksen ottelukohtaisella kierroserotuksella. TULOS: 49-35
 10. 1 point
  Esports | CS:GO | cs_summit 16:00 ENCE - Heroic Heroic | 1.85 | Coolbet ENCE (allu, Aerial, sergej, suNny, xseveN) palaa pitkästä aikaa vanhaan kokoonpanoonsa, jossa Jampin tilalle astuu xseveN. ENCE:n viimeaikaiset tulokset olivat lupauksia herättäviä juuri Jampin kanssa, mutta nyt joukkueen pitää taas sopeutua xseveN:in kanssa pelaamiseen. ENCE:n Behind the Scenes -videon perusteella joukkue joutuu tekemään muutamia roolimuutoksia joukkueen sisällä eri kokoonpanoilla, mikä voi haitata joukkueen peliä, sillä viimeisin xseveN-kokoonpanon peli on yli kuukauden takaa. Lisäksi xseveN ei ole yhtä taitava yksilöpelaaja kuin Jamppi, joten ENCE:n suorituskyky tähän turnaukseen on iso kysymysmerkki. Heroic (cadiaN, b0RUP, stavn, TeSeS, niko) on päässyt hyvään vauhtiin viime aikoina, vaikka kansainvälisissä turnauksissa joukkue ei ole paljoa päässyt pelaamaan. DreamHack-turnauksen päättyi epäonniseen pettymykseen, mutta joukkue on osoittanut potentiaalinsa muun muassa Home Sweet Home -turnauksen peleissä. Myös cs_summit-turnauksen karsintapelit sujuivat joukkueelta mainiosti, sillä Heroic eteni pääturnaukseen voittamalla molemmat ottelunsa Endpointia ja Fnaticia vastaan. Karttavetossa ENCE poistaa Vertigon ja Heroic bannaa Overpassin. ENCE valinnee kartakseen Dust2:n tai Trainin ja Heroic ottanee kartakseen joko Infernon tai Nuken. Ratkaisevaksi kartaksi jäänee Mirage. Joukkueet saavat jonkun verran karttaetua omissa karttavalinnoissaan ja ottelu saattanee edetä kolmanteen karttaan näin tasaisessa ottelussa. YHTEENVETO ENCE tulee pelaamaan turnauksessa vanhalla kokoonpanollaan, mikä laittaa joukkueen päälle kysymysmerkkejä. Heroic on pelannut viime aikoina hyvin, vaikka aivan kovimman tason pelejä joukkue ei ole pelannut vähään aikaan. Karttavetossa on joitakin karttaetuja tarjolla, minkä vuoksi kolmanteen karttaan eteneminen näyttää todennäköiseltä. Oletettavasti tästä ottelusta voidaan odottaa kohtalaisen tasaista, mutta Heroic lienee ottelun suosikki ENCE:n kokoonpanotilanteen ja mahdollisen harjoituksen puutteen vuoksi, minkä takia lähdetään tällä kertaa isänmaanpetturiksi ja kokeilemaan Heroicin menestystä. Kohde menee oikein, kun Heroic voittaa ottelun. TULOS: 1-2
 11. 1 point
  The Modus Icons of Darts David Evans - Martin Adams David Evans @ 1.83 Betway Alkaa 12:30 Evans voitti kahdeksan viimeisestä kymmenestä miesten välisestä kohtaamisesta. Evans on heittänyt muutaman päivän sisään selkeästi varmemmin tikkaa kuin Adams. Evans voitti edellisen kohtaamisen viime lauantaina lukemin 5-1. 5-4
 12. 1 point
  Nyrkkeily Christopher Diaz - Jason Sanchez Valinta: Sanchez, Coolbet, @2.10 Klo: 04:00 Kumpikin on viime vuosina testannut tasonsa kärkeä vastaan, Diaz Masayuki Itoa ja Shakur Stevensonia vastaan häviten molemmille selvästi pisteillä, Sanchez taas hävisi pistein Oscar Valdezille. Ei kahta sanaa siitä kumman esitykset vakuuttivat enemmän. Diaz hävisi Itolle ja Stevensonille aika lailla jokaisen erän mutta Sanchez antoi Valdezille kelpo taistelun voittaen useamman erän ja tehden lopuista tasaisia. Molemmat ovat ottelunjärjestäjä Top Rankin promotoimia, mutta en ihmettelisi jos Sanchez yhdysvaltaisena saisi tuomareiltakin pienen edun puertoricolaisvastustajaansa nähden.
 13. 1 point
  Super league Thun - Young boys Valinta, Young boys kertoimella 1.53 Coolbet. alkamisaika: 21.30 Young boys on sarja kakkonen tasapistein St. Gallenin kanssa ja peli lukeutuu niihin otteluihin, jota se ei voi hävitä mieliessään taistella mestaruudesta. Vastustaja Thun on sarja jumbo, joka on tehnyt sarjan vähiten maaleja, kuin myös päästänyt niitä ja ilman kotiyleisön tukea, sillä on tänään liian suuri pala haukattavaksi. Pelionnea!
 14. 1 point
  Pöytätennis, Liga Pro Venäjä: Alexey Ermilov - Ilya Novikov Vihje: Alexey Ermilov 3-0 Kerroin: 3.75 Vedonlyöntitoimisto: Bet365 Alkamisaika: 21:00 - Liga Pro:n puolella kohtaavat Ermilov sekä Novikov. Lähdetään hakemaan otteluun suoraa Ermilovin 3-0 voittoa. Novikov on viime aikoina pelannut aikalailla on ja off eikä ole päässyt oikein hyvään vireeseen. Ermilov puolestaan pelannut viime aikoina lights out ja voittanutkin viimeisestä 10 pelistään peräti 9. Ermilov ollut viime aikoina paremmassa vireessä selvästi kun Novikov ja voittanut myös viimeiset 7 keskinäistä kohtaamistakin joista 4 päättyi suoraan 3-0 luvuin Ermiloville.
 15. 1 point
  Olen täysin samaa mieltä, uusi kausi vaan seuraavaksi. Tosin on myös ihan mielenkiintosta nähdä miten peli kulkee ku tauko on ollut meleko pitkään. Ja onhan se kiva ku on taas betsattavaa🍻👍😁😎🥇
 16. 1 point
  Esports | CS:GO | BLAST Premier Spring Europe Finals 17:30 FaZe - Vitality FaZe | 1.90 | Veikkaus FaZe (NiKo, rain, coldzera, broky, Bymas) on pelannut jälleen kerran itsensä turnauksen kolmen parhaan joukkoon, eikä turnausvoittokaan ole mahdoton ajatus. Eilen toki FaZe pelasi hieman alakanttiin ja otti Complexitya vastaan 0-2 kuokkaan, mutta kokonaisuudessaan peli on edelleen hyvällä mallilla. Vitality (ZywOo, RpK, apEX, shox, misutaaa) eteni tähän semi-finaaliin voittamalla eilisessä ottelussa NaVin lukemin 2-1. Ehkä positiivisinta Vitalityn kahdessa viime pelissä on se, että tukipelaajista shox ja apEX ovat nostaneet tasoaan eikä menestys ole ollut pelkästään ZywOon harteilla. Edellinen keskinäinen ottelu joukkueiden välillä päättyi FaZen selvähköön 2-0 -voittoon. Tuolloin FaZe onnistui erittäin hyvin juuri ZywOon pimentämisessä ja muu Vitalityn miehistö ei pärjännyt FaZen kokonaisvaltaisempaa tulivoimaa vastaan. Tuolloin karttoina pelattiin Nuke ja Dust2. Tällä kertaa karttavetossa voidaan jotain eroavaisuuksia nähdä, mutta loppujen lopulta karttavalintojen merkitys ei määrittele lopputulosta. YHTEENVETO FaZe on pelannut kokonaisuudessaan hyvää turnausta, mutta finaaliin eteneminen vaatii huippupeliä. Sama pätee Vitalityyn, jolla on allaan muutamat lupauksia herättävät voitot, mutta joukkueen pitää keksiä keinot kaataa tämän päivän vastustaja. Karttaveto voi tuottaa jotain eri karttavalintoja viime kertaan nähden, mutta karttavalintojen merkitys on tässä turnauksen vaiheessa pieni. Viimeisin keskinäinen ottelu päättyi FaZen 2-0 -voittoon. Asetelmat eivät paljoa ole muuttuneet siitä, mitä ne olivat kolme päivää sitten ja FaZe tulee varmasti itsevarmana tähän otteluun. Vitality varmasti antaa paremman haasteen kuin viime kerralla, mutta pidän edelleen FaZea pienoisena ennakkosuosikkina voittamaan ottelun. Kohde menee oikein, kun FaZe voittaa ottelun. TULOS: 0-2
 17. 1 point
  Esports | CS:GO | BLAST Premier Spring Europe Finals 21:00 Vitality - FaZe FaZe | 1.93 | Veikkaus Vitality (ZywOo, RpK, apEX, shox, misutaaa) on kerryttänyt viime aikoina lukuisia voittoja, mutta jäänyt loppupeleissä finaalien ulkopuolelle eri turnauksissa. BLAST-finaaliturnaus on mahdollisuus tehdä muutos tähän ja turnaus lähti joukkueen osalta hyvin käyntiin tiukan taistelun jälkeen 2-0 -voitolla G2:ta vastaan. Kyseisessä ottelussa nähtiin se, mitä ollaan nähty lähes aina Vitalityn osalta, eli tähtipelaaja ZywOo oli lähes pitelemätön. ZywOo on ylivoimaisesti suurin syy sille, miksi Vitality pystyy pärjäämään maailman kärkijoukkueita vastaan, mutta mikäli hänet vähänkään pimennetään, Vitalityn tukijoukoista ehkä vain RpK ja shox pystyvät pitämään joukkueen menestystoiveita yllä. FaZe (NiKo, rain, coldzera, broky, Bymas) on myös päässyt voittojen makuun viime aikoina. Aivan finaalipeleihin asti vire ei ole vielä riittänyt, mutta joukkue kehittyy peli peliltä Bymasin saadessa lisää kokemusta. Toisin kuin Vitalitylla, FaZen menestys ei aina riipu yksittäisten pelaajien suorituksista, vaan joukkueessa on useita pelaajia, joilla on ratkaisuvoimaa. Toki NiKon ja coldzera kaltaiset pelaajat ovat usein tilastoissa korkealla, mutta esimerkiksi brokyn clutch-pelaaminen on ollut viime aikoina erittäin tärkeä tekijä FaZen pelissä. Nämä tekijät ovat tehneet FaZe:n peliesityksista suhteellisen tasaisia olosuhteisiin nähden. Karttavetossa Vitality poistaa Trainin ja FaZe bannaa Vertigon. Vitality ottaa kartakseen joko Infernon tai Nuken ja FaZe valinnee kartakseen Miragen. Ratkaisevaksi kartaksi jäänee Dust2 tai Inferno/Nuke. Molemmilla joukkueilla on käytössään lähes tasavahvat karttavalikoimat ja vaikka pieniä karttaetuja näistä kartoista joukkueet voivat saada, karttavalintojen merkitys jää todella pieneksi. YHTEENVETO Vitalityn tulokset ovat olleet viime aikoina hyviä ja tästä ehdottomasti suurin kiitos kuuluu tähtipelaaja ZywOo:n hirvittävälle vireelle. FaZe on myös saanut aikaan hyviä tuloksia ja heidän menestys perustuu joukkueen kokonaisvaltaiseen tulivoimaan. Karttaveto lienee kohtalaisen selkeä ja molempien joukkueiden karttavalikoimien ollessa samankaltaiset, karttavalintojen merkitys jää pieneksi. Kertoimissa ottelu on asetettu tasabookiksi, mistä on vaikea olla eri mieltä. Jälleen kerran paljon riippuu siitä, mikä on joukkueiden päivän vire, mutta ennen kaikkea kysymys kuuluu, pystyykö FaZe pimentämään ZywOon? FaZe:lla on tuoretta kokemusta samankaltaisesta tilanteesta, jossa joukkue pelasi voitokkaasti NaVia vastaan, missä tilanne on samankaltainen kuin tässä Vitality-ottelussa. Tämän takia uskon, että FaZe tulee löytämään keinot lyömään Vitalityn, tapahtui se sitten kahdessa tai kolmessa kartassa. Kohde menee oikein, kun FaZe voittaa ottelun. TULOS: 0-2
 18. 1 point
  Täällä ollaan taas! Kiekkokausi lähestyy! Halusi sitä hallitus tai ei! Bujakazaaaa! !!!!!!
 19. 1 point
  Tilanne 17.6. vihjeiden jälkeen: Vihjemäärä Oikein Void Väärin Palautus-% netto 1. Kalastaja 6 5 0 1 147,08% 32,01 € ▲ 2. Kuroro 4 1 1 2 114,60% 3,71 € ▼ 3. Blokki 3 1 0 2 117,54% 2,99 € 4. Henksteri 10 5 0 5 91,37% -9,44 € ▼ 5. vormulafani 12 5 1 6 89,92% -12,46 € ▲ 6. ▲ JapBet 3 0 0 3 0,00% -29,22 € 7. ▼ Vedonlyönninammattilainen 34 11 0 23 86,40% -34,64 € ▼ 8. Legendaarinen 11 3 0 8 56,15% -46,86 € ▼ Yhteensä 83 vihjettä (31 - 2 - 50) netto -93,93 € palautus 87,21 %
 20. 1 point
  Borsodi Liga /Jalkapallo Unkari MOL Fehervar - Debreceni MOL Fehervar @ 2.00 Coolbet Alkaa 20:00 MOL Fehervar(2.) ei ole kokenut tappiotakaan viimeiseen yhteentoista otteluunsa harjoitusottelut ja cupin pelit mukaan lukien. Debrecenille joukkue ei ole hävinnyt viimeiseen seitsemääntoista keskinäiseen kohtaamiseen. Noista keskinäisistä Fehervar voitti viisitoista kmappailua. Debreceni(11.) ei ole voittanut otteluakaan viimeiseen kuuteen sarjamittelöönsä. Noista kuudesta joukkue hävisi neljä matsia. Ferencevaroksen jälkeen selvänä sarjakakkosena paikkaansa pitävä Fehervar ottaa tänään 3-1 voiton putoamisuhan alla olevasta Debrecenistä. Coolbetiltä markkinatoppi. 1-0
 21. 1 point
  Jalkapallo, LaLiga Real Madrid - Valencia Vihje: Yli 3.5 maalia Kerroin: 2.40 Vedonlyöntitoimisto: Coolbet Alkamisaika: 23:00 - Real Madrid ja Valencia kohtaavat LaLigan puolella ja ilman mitään kummallisempia selittelyitä lähdetään hakemaan ottelusta paljon maaleja. Molempien joukkueiden viimeisissä otteluissa ollaan nähty erittäin paljon maaleja kuin myös keskinäisissä kohtaamisissa. Keskinäiset kohtaamiset ovat olleet näiden joukkueiden välillä hyvin maalirikkaita ja vauhdikkaita vuosien varrella ja uskon että samaa kaavaa käytetään jälleen, Real Madrid voitti Eibarin kotonaan viimeksi 3-1 luvuin kun Valencia puolestaan pelasi 1-1 tasapelin kotonaan Levantea vastaan. Molemmilta löytyy paljon tulivoimaa hyökkäykseen ja kun keskinäiset ovat olleet myös maalirikkaita ja vauhdikkaita niin näen tässä kohteessa valueta ja kertoimen pitäisi olla hitusen alempi siellä 2.15 tuntumassa.
 22. 1 point
  2. Bundesliga/ Jalkapallo Saksa Arminia Bielefeld - Dynamo Dresden Yli 2.5 Maalia @ 1.86 Pinnacle Alkaa 21:30 Vastakkain sarjakärki ja hännänhuippu. Joukkueiden neljässä viimeisessä kohtaamisessa Arminia Bielefeldin kotiareenalla nähtiin vähintään kolme maalia. Arminia Bielefeld ei ole juhlinut maaleilla lockdownin jälkeen ja joukkueen viidestä viimeisestä ottelusta neljä päättyi tasapeliin. HSV ja Stuttgart rupeavat pikkuhiljaa kutittelemaan joukkuetta sarjataulukon kärjessä joten Armenia Bielefeld lähtee varmasti hakemaan tästä täyttä pistepottia kahdessa viimeisessä vierasottelussaan viisi maalia verkkoonsa päästäneen Dresdenin kustannuksella. Kotijoukkue voittaa ottelun maalein 3-1. 4-0
 23. 1 point
 24. 1 point
 25. 1 point
  Eric Mondragon - Mike Danny Sanchez, Mondragon, bet365, @2.20 Gabriel Muratalla - Fernando Robles, Muratalla in rounds 1-2, bet365, @2.2
 26. 1 point
 27. 1 point
  Vietnam:V.League 1 jalkapallo klo.13:00 Hai Phong - Ho Chi Minh btts @1.73 WilliamHill Vietnamin jalikset on jo käynnissä ja 3 ottelut näillä joukkueilla.Molemmilla on kausi lähtenyt ihan mukavasti.Phongilla on 1 voitto ja tasuri.Minhilla puolestaan on molemmista voitot ja sarjan kärkipaikka on sen hallussa.Uskoisin,että maaleja tullaan tänään näkee molemmilta.Phong on jo 2 osumaa iskenyt ja Minh on tehnyt 4.Molemmat on omiinsa päästänyt kerran 2 ottelussaan.Molemmilla on joukkueissaan noita vierastyöläisiä,joista löytyy potentiaalisia maalintekijöitä,jotka tänään hoitanee tämän btts vedon oikein.
 28. 1 point
  Vietnam:V.League 1 jalkapallo klo.15:00 Sai Gon FC - Binh Duong Sai Gon FC o1.5 @2.23 Unibet Kotijengille parit maalit otan tähän testiin. Saigon aloittanut kauden mukavasti ja iskenyt jo 2:ssa käymässään ottelussa 4 maalia,Saigonin Brassi hyökkääjä Pedro jatkoi seurassa ja homma näkyy edelleen toimivan.Saigoniin liittyi myös täksikaudeksi V.league 2 :ssa Long Anissa pelannut keskikentän Huynh,joka on Saigonille hyvä vahvistus.Huynh iski Long Anissa 7 ottelussa 14 maalia ja on jo päässyt maalin makuun Saigonissakin.Bin Duong on hävinnyt ja voittanut ja sen maalisuhde on 1-1.Saigon vaikuttas ihan vahvalta jengiltä tälläkinkaudella ja tulee olemaan kärkikahinoissa.
 29. 1 point
  Kuulemma kesäkuussa Saa availla Baareja?
 30. 1 point
  Huhtikuu 2020 tilastot: Palautus: 99,71 %, vihjeitä 73 kpl - oikein 37, void 0, väärin 36
 31. 1 point
  Kiitos. Tässäpä sinun tilastosi (ensimmäinen vihje 29.9.2019) 29.9.2019 - 24.4.2020: Vihjeitä 59 - oikein 32 - väärin 27 - kerroinkeskiarvo: 2.06 - palautusprosentti tasapanoksella 103,08 %
 32. 1 point
  Robert Alfonso - Carlos Negron, Negron, Pinnacle, @4.3
 33. 1 point
  Kody Davies - Umar Sadiq, Sadiq, Pinnacle, @7.43 Amir Imam - Javier Molina, Will fight go the distance, No, bet365, @2.62
×
×
 • Create New...