Jump to content

Tilastot


Popular Content

Showing content with the highest reputation since 10.07.2019 in all areas

 1. 7 points
  Jalkapallo, Ystävyysottelu AEK - Netanya AEK @2.45 Coolbet KLO: 19.00 Otetaan suhteellisen ajoissa peleihin sillä kerroin tulee alas ja lujaa myöhemmin tänään.. Kotijoukkue, yksi Kreikan suurista, pari harkkapeliä alla ja toisessa oli jo tekemisen meininki. Puolan ja Slovakian mailta on vastustajat tulleet, mutta vielä ei AEK ole peluuttanut parastaan. Tänään uskon kuitenkin näkeväni kentällä lähes terävimmän kärjen. Netanya itselleni vieras joukkue, mutta eipä noiden heidänkään harjoituspelit paljoa ole tarjonnut. Joukkue on Israelin pääsarjan nippuja ja ei ole tasoltaan juuri veikkausliigan joukkueita ihmeempi. Suurin ero tässä on kuitenkin puolustus ja maalinteko. Ei kahta sanaa siinä, etteikö AEK olisi näissä valovuoden edellä. Kreikan sarjassa viimekaudella yksi vähiten päästänyt joukkue. Vastus tänään keräsi viimekaudelta maalieron -2. Eikä yltänyt edes Eurooppa-liigan karsintoihin. Kreikka lyö Israelin tasossa ja kerroin jopa liiankin korkea. AEK -1,5 + AEK yli 1,5 maalia lähtee kylkeen myös. Eetteri huutaa 5/5 ja sitä se saa. Kiitos jo etukäteen toimistoille. Kohde menee oikein kun AEK voittaa ottelun VÄÄRIN
 2. 7 points
  Nyrkkeily Daniel Dubois - Nathan Gorman Alle 9.5 erää, betcris, @2.10 Klo: 00:00 Tätä matsia on useasti luonnehdittu junnuliigaversioksi Wilder - Fury - ja Joshua - Ruiz Jr. -otteluista. 22-vuotias Dubois on Wilderin tapaan erittäin kovalyöntinen, mutta fysiikaltaan ja muilta ominaisuuksiltaan enemmän Joshuan kaltainen. Yhtä vuotta vanhempaa Gormania sen sijaan pidetään teknisempänä ja nopeampana osapuolena. Gormanin kolme viimeisintä ottelua menivät pisteille, mutta häneltä löytyy kuitenkin oletettua enemmän lyöntivoimaa. Tästä osoituksena tyrmäysvoitot Kamil Sokolowksia ja Sean Turneria vastaan, jotka ovat kumpikin kovia luita. Toisaalta myös Duboisin teknistä taitoa on mielestäni vähätelty, 22-vuotiaana hän on tietenkin vielä raakile, mutta häneltä löytyy monipuolinen lyöntivalikoima ja 11 ammattilaisottelussaan hän on osoittanut selvää kehitystä. Kaksikon välillä on jonkin verran historiaa ja pahaa verta, Duboisilla ei ole koskaan ollut tapana tunnustella vaan tykitystä on yleensä luvassa ensikongista lähtien, mikä antaa Gormanille myös tilaisuuksia vastaiskuihin. Itse kallistun Duboisin puoleen, mutta tämän kohteen kerroin maistuu enemmän, sillä tyrmäys suuntaan tai toiseen ei yllättäisi ja uskoisin että tämä nähdään ennen kymmenettä erää.
 3. 6 points
  Australia:NPL Victoria jalkapallo klo.12:30 Oakleigh - Dandenong City Oakleigh o1.5 @2.02 Unibet Vastassa sarjan 2 kovakuntoisinta ryhmää ja uskoisin maaleja nähtävän tässä pelissä ja kotijoukkueelle niitä ainakin 2 otan testiin.Molemmilla on siis viimekierroksilla pelit menneet mukavasti. Dandenong Citylla ollut kyllä vastustajat sieltä helpoimmasta päästä,kun esim.Oakleigh voitti kotona viimeksi sarjakakkosen Bentleightin 3-0.Dandenongille on tehty 10 maalia enemmän,mitä Oakleighille.Molemmilla on 9 ottelun tappiotonputki päällänsä ja sehän nyt toiselta saattaa katketa jos ei tausia sitten nysvätä.Oakleightille annettava kotietua ja Oakleigh on noissa 4 edellisessä,jotka voittanut on iskenyt 3.0 keskiarvolla osumia perpeli niin tähän peliin se 2 maalia siltä ei pitäisi olla mikään ylivoimainen tehtävä. Lopputulos:3-1
 4. 5 points
  Ykkönen Tps - Ac Oulu Tps @1.80 Unibet Klo 17.00 Lähdetään pelaamaan Tepsua tähän Ykkösen isojen kohtaamiseen. Turkulaisten kausi on mennyt hyvin, kun se on sijalla 2. Omassa kausiennakossani Tps oli nimenomaan toinen, mutta kärjessä oli suuren materiaaliylivoimansa ansiosta Ac Oulu. Tps on vienyt kolme edellistä peliä komealla 9-1 maalierolla, ja koko kauden lukema on 23-11, joka kertoo ett sekä maalinteko että puolustus toimii. Oululaisten kausi on taasen ollut surkea. Hankinnoista Venicio Ferreira on ollut loistava, muuten ylistyssanat ovat vähissä. Joukkue on 13 ottelusta voittanut vain neljä, ja maaliero on 15-10. Ensimmäiset 10 matsia valmensi Lähderinne, niissä Oulu teki 9 ja päästi 3. Maalinteko tökki ensimmäisten neljän matsin jälkeen, kun kuusi peliä tuotti viisi peliä maaleitta. Silloin valmentaja vaihtui Ojaseen. Ojasen kolmessa matsissa Aco on päästänyt 7, eli yli tuplasti enemmän mitä Lähderinteen Aco kymmenessä pelissä. Ojasen aikana maalinteko on toiminut, mutta Tps syö Oulun puolustuksen elävältä, ja sen oma riittää pitämään Acon alle kahdessa maalissa.
 5. 4 points
  Wimbledon nelinpeli finaali klo 17:30 Mahut/Roger-Vasselin - Cabal/Farah Pelivalinta: Mahut/Roger-Vasselin Kerroin: 2,10 Bet365 Miesten nelinpeli finaalissa kohtaavat Cabal/Farah ja Mahut/Roger-Vasselin. Cabal/Farah on tällä hetkellä yksi kovimmista nelinpeli pareista. Ruohokenttä ei ole paras alusta heille, sillä peli kulkee paremmin kovilla kentillä ja massalla. Cabal/Farah kaksikolla hyvät syötöt ja verkkopelitaidot myös kohdallaan. Mahut/Roger-Vasselin kaksikon peli sopii hyvin ruohokentälle. Molemmilla on hyvät syötöt, joista saa ruohokentällä vielä enemmän etua kuin muilla pelialustoilla. Lisäksi kaksinpelejä molemmilla sen verran takana, että palautustaidot on kunnossa. Mahut ollut nelinpelifinaaleissa GS tasolla 6 kertaa ja 4 titteliä Mahut on voittanut. Roger-Vasseliniltakin löytyy jo GS voitto nelinpelistä. Cabal/Farah kaksikko on aiemmin pelannut jo finaalissa, mutta titteli puuttuu. Mahut/Roger-Vasselin pari lähtee mielestäni matsiin niukkana ennakkosuosikkina.
 6. 4 points
  Australia NPL Victoria Pascoe Vale - Green Gully valinta O 2.5 kertoimella 1.73 Unibet. alkamisaika: 11.00 Overia testiin ausseihin! Molempien tilastot overien suhteen kauden 20 pelin jälkeen on identtiset. Molempien peleissä on syntynyt keksimäärin 3.5 maalia ottelua kohden ja molemmat on pelannut 12/20 O 2.5 Molempien kotipeleissä myös overit on ollut herkässä ja etenkin kotijoukkue Pascoe Valen kotipeleissä ja sen overi tilastot on kotona on 4.1 maalia ottelua kohden ja 7/10 on mennyt yli O 2.5 mikä johtuu siitä, että se onnistunut selvästi paremmin maalinteossa kotona, kuin vieraissa. Pelin lähtökohdat 20 kierroksen jälkeen, kun sarjassa pelataan 26 kierrosta, ennen kuin putoajat ja pudotuspeli joukkueet on selvillä, on että kotijoukkue on putoamassa ja sen matka viivan yläpuolelle on kuusi pistettä, joka tarkoittaa sitä, että sillä ei ole oikein aikaa nyhjätä tasapelejä, eikä sillä kyllä ole ollut taipumustakaan kauden aikana tasuri herkkyyteen. Vietasjoukkue Green Gully vastaavasti taistelee paikasta pudotuspeleihin ja se vastaavasti on ollut todella tasapeli herkkä viimeisen 8 kierroksen ajan, kun sillä on kiertynyt siinä ajassa peräti 6 tasapeliä! Tiukka peli, mutta uskon, että on hyvä mahdollisuus sille, että ensimmäinen maali nähdään jo ensimmäisellä puoliajalla, joka avaa peliä toiselle puoliajalle ja O 2.5 menee hyvinkin tässä rikki. Pelionnea!
 7. 4 points
  Thaimaa. Jalkapallo. Chiang Mai FC - Muang Thong United valinta 1X kertoimella 2.6 Unibet. Chiang Mai DNB @4.5 Unibet. alkamisaika: 16.00 Laitetaas Thaimaan päivän ainoasta pääsarja pelistä testiin kotijoukkueen venyminen vähintään tasapeliin. Kotijoukkue Chiang Mai on taulukossa toiseksi viimeisenä ja suurin heikkous on ollut puolustus! Se on päästänyt koko sarjassa eniten maaleja. Nytten kuitenkin, kun noita päästettyjä alkaa perkaamaan, niin suurin osa on tullut vieraspeleissä ja kun tarkastelee kotipelejä, niin joukkueen tilastot kotona kahdeksassa pelissä on siedettävä 2 voittoa 4 tasapeliä ja kaksi tappiota maalieron ollessa niukasti pakkasella 8-9 Chiang Mai venyi mm. edellisessä kotipelissä Samut Prakania vastaan, joka on sarja kakkonen 2-2 tasapeliin. Muang Thong United on ainoastaan hieman korkeammalla sarjataulokossa ja se ei ole turvassa putoamis uhalta. kertoimet luultavasti vieraille on hieman laskussa heidän vireen takia, joka on viidestä edellisestä pelistä neljä voittoa ja yski tappio, mutta kolme noista voitoista on tullut kotona ja kun vieraiden vierastilastoja tarkastelee, niin yhdeksästä pelistä sillä on 2 voittoa 2 tasapeliä ja 5 tappiota maalieron ollessa 8-14 Tärkeä kamppailu molemmille ja on hankala nähdä vieraita tässä yli 60% suosikkina! Ja näkisin tässä kotijoukkueella olevan paremmat mahdollisuudet, mitä kertoimet antaa ymmärtää. Pelionnea!
 8. 4 points
  Mestarien Liiga karsinta/ Jalkapallo Dundalk - Riga FC Dundalk @ 1.90 bet365 Alkaa 21:45 Dundalk on voittanut yksitoista viimeisestä kahdestatoista kotiottelustaan ja joukkue johtaa Irlannin pääsarjaa kahdeksan pisteen erolla seuraavaan joukkueeseen. Dundalk omaa myös kokemusta enemmän Euroopan kentiltä kuin tämäniltainen latvialaisvastutanjansa Riga FC. Riga on tällä hetkellä Latvian pääsarjan kakkosena häviten kolme viimeistä vierasotteluaan. Dundalk on yksinkertaisesti materiaaliltaan kovatasoisempi ja joukkueena ammattimaisempi kuin Riga. bet365:n tarjoama kerroin kotivoitolle maistuu melkein lahjalta Unibetin ollessa kerroinasettelussa lähempänä totuutta (Unibet 1.75). Dundalk voittaa ottelun rutiinilla maalein 2-0.
 9. 3 points
  Ruotsi:Superettan jalkapallo klo.20:00 Västerås SK - Jönköpings Södra btts @1.82 coolbet Naapurin Superettanista molempinmaalia. Rapiat 3.viikon tauon jälkeen nämäkin joukkueet pääsevät jatkaa Superettan taivaltaan.Onko tauko hyvästä vaiko pahasta ja kummalle.Virtaa luulisi olevan molemmilla ja kivahan se on päästä jälleen potkii.Vireys tilassa ei pahemmin eroa ole joukkueilla,mutta taulukossa Jönköpings on 5 pykälää Västeråsia edellä.Ennen taukoa molemmilla maalinteko oli mallillaan ja toivotaan,ettei se ole kadonnut tauolla.5 viimeisessään Jönköpings jäi kerran maaleitta ja teki noissa 8 maalia.Västeråsilla sama homma,et jäi kerran maaleitta,mutta teki 11 osumaa.Västeråsin viimeisin voitto vierasta 1-6 Dalkurdista oli väkevä esitys.Hakemistahan se voi pikkasen olla tauon jälkee molemmilta ja virheitä tulee,mutta se antanee mahdollisuudet tehdä maaleja puolintoisin.
 10. 3 points
  Ruotsi:Allsvenskan jalkapallo klo.20:00 Sundsvall - Hammarby btts @1.90 Unibet 2 peliä tänään Ruotsin Allsvenkanista pelilistoilla ja tähän toiseen molempien maali kokeiluun. Molemmilla riittäs petrattavaa tuloksissaan,mitä joukkueet ovat toistaiseksi tehneet.Sundsvallilla etenkin olisi parannettavaa,kun joukkue on taulukossa 14 ja siinä karsijanpaikalla.Kovaa kerrointa saa Sundsvall kotonaan ja siihen varmaan on syynä Halleniuksen lähtö Cyproksen Apoeliin.Olihan Hallenius yksi Sundsvallin kantavia hyökkääjiä,mut ei joukkue voi yhden pelaajan varassa olla.Hammarby ei ole mitenkään loistanut vieraspeleissään ja silläsaralla Hammarbylla on kyllä parannettavaa.Hammarbylta löytyy tasaisesti tekijöitä,kun Djurdic,Kjartansson ja Tankovic on 6 maalinmiehii.Viimekauden molemmat kohtaamiset oli maalirikkaita pelejä.Niukempaa saattaa tänään olla.Hammarby on kuiteskin tehnyt toiseksi eniten maaleja,vaikka joukkue ei siellä kärkikahinoissa ole.Ainoastaan sarjaykkönen Malmö on tehnyt 2 osumaa enemmän.Uskon jonkun Sunsvallin pelaajan kotikentällä iskevän maalin tänään ja Hammarbyltä se tekijä löytyy tod.näk akselilta Djurdic,Kjartansson ja Tankovic.
 11. 3 points
  Formula 1 | Britannian GP 16:10 Top 10 Sijoitus - Carlos Sainz | 1,85 | Betsson Toisena kohteena otamme kauden toisen menestyjän eli McLarenin Carlos Sainzin pistesijoituksen peleihin. Sainz lähtee kilpailuun 13. lähtöruudusta. Sainz on ajanut erittäin hyvää kautta odotuksiin nähden. Hänen tasaisen varmat otteensa etenkin sunnuntaisin kilpailuissa ovat tuoneet runsaasti pisteitä hänen plakkariin ja nämä pisteet ovat nostaneet espanjalaiskuskin keskikastin parhaaksi kuljettajaksi 7. sijalle. Muun muassa viime osakilpailussa Itävallassa Sainz onnistui nousemaan 19. lähtöruudusta peräti 8. sijalle, mikä kertoo kaiken olennaisen Sainzin kisavauhdista. McLaren on tehnyt ison harppauksen tähän kauteen suorituskyvyn osalta ja se on noussut keskikastin parhaaksi talliksi, josta sekä Sainz että hänen tallikaverinsa Lando Norris ovat päässeet hyötymään. Britanniassa taistelu on tiukkaa etenkin Renaultien kanssa, mutta yleensä juuri pitkissä vedoissa kilpailuolosuhteissa McLaren on vahvimmillaan. Sainz toki epäonnistui aika-ajossa tallikaveriinsa nähden ollen vasta 13., mikä ei toisaalta ole uusi asia vaan usein Sainzin viikonloput ovatkin menneet samalla kaavalla. Norrisin 8. lähtöruutu kertoo sen potentiaalin mitä McLarenista löytyy, joten syytä huoleen Sainzilla ei ole. Sainz pääsee hyötymään vapaasta rengasvalinnasta lähtiessään kymmenen parhaan ulkopuolelta. On siis mahdollista, että Sainzilla on rengasetu tallikaveri Norrisiin, molempiin Renault-kuljettajiin ja Toro Rosso -kuski Alexander Alboniin nähden. Sainzin edestä lähtevät myös molemmat Alfa Romeo -kuljettajat, joten kisavauhti ei ole kuitenkaan aivan riittänyt McLarenia vastaan. 13. lähtöruutu ei siis välttämättä ole huono lähtöpaikka vaikka ensimmäisellä kierroksella toki pitää olla tarkkana. YHTEENVETO Sainz on ollut alkukaudesta keskikastin paras kuljettaja ja hän on lähes jokaisella kerralla onnistunut maksimoimaan pistesaaliinsa kilpailuissa keskinkertaisista aika-ajotuloksistaan huolimatta. McLaren on niin ikään noussut keskikastin parhaiten ja tasaisimmin suorittavaksi talliksi, jolla vauhtia piisaa kymmenen parhaan joukkoon myös Britanniassa. Lisäksi Sainzilla on mahdollisesti rengasetu puolellaan kymmenen parhaan joukosta lähteviä kuljettajia vastaan. Sainz on ajanut pisteille viidessä seitsemästä maaliin asti ajamassaan osakilpailussa ja lähtökohtien ollessa tähän kilpailuun varsin tutut, en näe syytä miksi Sainz ei voisi jälleen nousta pistesijoituksille. Kohde menee oikein, kun Sainz sijoittuu kilpailussa kymmenen parhaan joukkoon. TULOS: SAINZ 6.
 12. 3 points
  Jalkapallo, Ykkönen FC Haka - Jaro FC Haka @1.75 Coolbet KLO: 17.00 Voittamaton. Sarjakärki. Tehtaankenttä. Elias Ahteen nopea hattutemppu viimepelissä. Terveystilanne sekä itseluottamus kiitettävä. Se huokuu joukkueesta ja tulokset eivät valehtele. Ei lisättävää. Paitsi enemmän maaleja. Isonumeroisesti ovat Pietarsaarenkin ottelut edenneet ja joukkue onkin sarjassa kolmantena, kuitenkin reilun matkan päässä turkulaisista. Jaron riesana on ollut jo pitkään tuo alakerta, eikä Haka vastauksena ole nyt se helpoin juttu. Vieraskenttä on Jarolle tuonut vain yhden voiton tähän mennessä. Joukkue on vahva Ykköseen, mutta ero Hakaan kuitenkin merkittävä. Kertoimessa edelleen valueta melko hyvinkin, joten 5/5 ja kumartaa eetteri. Kohde menee oikein kun Haka voittaa ottelun OIKEIN
 13. 3 points
  Jalkapallo, Kakkonen Lahden Reipas - VJS Reipas -1,5 @2.80 Coolbet KLO: 17.00 Voitto mielessä kotijoukkueella ja syystäkin. Viimepelit ovat olleet haastavia, sillä ulosajot eivät ole antaneet mahdollisuutta normaaliin peliin. Tähän päivään on saatu mukaan FC Lahden puolelta muutama kaveri ja joukkueen rinki näyttää hyvältä. Kolmen peräkkäisen 1-1 tuloksen jälkeen on aika kääntää kelkka kohti voittoja. Vastus ei ainakaan ole se sarjan parhaiten puolustava. Yhden miehen ihme VJS. Joukkue koki jopa hieman nöyryyttävän tappion Susille viimepelissään 4-1 lukemin. Sama Sudet kaatui Reippaalta vieraissa 1-5. Kauden ensimmäinen kohtaaminen Reippaan ja VJS:n välillä päätettiin tasatulokseen 2-2, mutta noista ajoista on lähinnä Lahtelaisten peli mennyt eteenpäin. Selkeä suosikki kotinurmella on Reipas tänään. Siksikin tasoituksella peleihin. Kohde menee oikein kun Reipas voittaa vähintään kahdella maalilla VÄÄRIN
 14. 3 points
  Jalkapallo, Veikkausliiga SJK - VPS VPS @5.50 Bet365 KLO: 17.00 Viidestoista yritys! Paljon on tapahtunut vieraiden touhussa lyhyeen aikaan. Joukkue hakee edelleen tämän kauden avausvoittoaan ja muutoksen tuulet näkyy tänään niin kentällä kuin sen laidallakin. Paineeton tila itse pelaajistoon on tulossa, ellei ole jo tullut, sillä huumorilla kai tuosta enää selviää, kun ei voittoja tule. Joukkue on lähes täydessä iskussa päivän peliin ja mitään ihmeellistä on vaikea sanoa vepsusta ennakkoon. Yllättävää peliä heiltä kuitenkin odotan, sillä jotainhan on tehtävä. Positiivista viimeiseen 5 otteluun on jokaisessa tehty maali. Kotijoukkue SJK saa "Mosan" takaisin ruotuun, mutta jännä nähdä miten tähän saakka alisuorittanut kuumaKalle esiintyy. Voi helposti olla jopa haitaksi. Seinäjoen nimilista on kova ja laajuutta löytyy. Taitava kärki ja vaarallinen hyökkäys kokonaisuudessaan. Parempaa tulosta odotetaan myös SJK:n puolelta, sillä ailahtelevia pelejä on joukkue pelannut useamman. Selvä suosikki joukkue näyttää kuitenkin olevan, mutta uskallan väittää ettei edes Vepsu itse tiedä vielä, minkälaista peliä se pystyy pelaamaan. Tilastollisesti voitto tulee joskus. Itselleni @5.50 vepsulle, moisen muutoksen jälkeen on liikaa. Peli-ilmeen vaan täytyy olla jo eri. Kohde menee oikein kun VPS voittaa ottelun VÄÄRIN
 15. 3 points
  Jalkapallo, Kakkonen KaaPo - P-Iirot KaaPo yli 2,5 maalia @2.45 Unibet KLO: 18.30 Kurittomuuteen sortunut Kaarinan Pojat kohtaa Raumalaiset. Joukkueet kohtaavat toisensa mielenkiintoisen tauon jälkeen. Ennen taukoa kotijoukkue hävisi yllättäen TamUlle ja Iirot taas tasasi pisteet EPSiä vastaan. KaaPo on kotonaan ollut vahva joukkue ja on sitä varmasti tänäänkin. Kakkosen parhaita puolustavia joukkueita on Kaarinan nippu. Vain SJK:n farmi on ollut parempi. Hyökkäys ei niin laajalla skaalalla ole operoinut, mutta entisiä Iirojen miehiä siellä pyörii. Kotona maalinteossa joukkue kuitenkin paremmin onnistuu. P-Iirot on antanut pelaajille huilia ja ukkoja ollaankin saatu takaisin rinkiin. Joukkue on kuitenkin alakerran kanssa pohdinnan edessä, sillä pari äijjää puuttuu kokoonpanosta tänään. Hyökkäys on hyvällä mallilla, mutta nimenomaan KaaPoa vastaan tuo pakisto tulee olemaan ongelmissa. Kauden ensimmäinen kohtaaminen sarjatasolla ja Tammikuussa pelattu cupin ottelu päättyi Kaapolle 3-0. KaaPo palaa päiväjärjestykseen, heikon TamUpelin jälkeen, eikä vierailla ole aseita millä vastata. Kohde menee oikein kun KaaPo iskee vähintään 3 maalia VÄÄRIN
 16. 2 points
  Mestareiden Liiga karsinta. HB Torshavn - HJK valinta, ensimmäinen puoliaika HJK kertoimella 2.2 Unibet. alkamisaika: 21.00 Ensimmäinen osaottelu päättyi HJK:n 3-0 koti voittoon ja se on lähes varmistanut jatkoon pääsyn tässä. Näen itse tälle hyvän mahdollisuuden toteutua, koska ensimmäinen osa päättyi siis kolmen maalin marginaalilla HJK:n hyväksi ja jos Torshavn haluaisi elätellä jonkinlaisia toiveita edetä jatkoon, olisi sen syytä saada kohtuu aikainen maali? HJK:lle tulos taasen tarkoittaa sitä, jos tekee tässä yhdenkin vierasmaalin, niin se ajaa Torshavnin lähes mahdottoman eteen, kun sen pitäisi voittaa peräti neljällä maalilla Klubi. Tässä kumminkin Klubilla on tärkeä peli edessä ipaa vastaan viikonloppuna ja sille olisi edullista saada aikainen vierasmaali ja lopettaa Torshavnin pysritelyt alkuunsa ja näin se voisi alkaa keskittymään kohti viikonloppua. HJK:lle tässä riittää vallanmainiosti 1-1 tasapeli ja tuo voi hyvinkin näin mennä sopuisasti, kun HJK on tehnyt ensimmäisen maalin ja toivottavasti jo ensimmäisellä puoliajalla.
 17. 2 points
  Eurooppa-liiga karsinta klo.21:30 Titograd - CSKA Sofia btts @2.15 ComeOn Eurooppa-ligasta molempienmaalia testiin. 2.osaottelu ja CSKA vei kotonaan 1.osaottelun 4-0 ja on siis aikas turvallisessa johdossa.Tämähän pakottaa siis Titogradin hyökkää ja maaleja olisi tultava ja nopiaan,että jäisi jonkinlaiset mahdollisuudet edes jatkoon,mutta eihän siihen jatkopaikkaa kukaan usko.Titgrad on siis pakotettu hyökkäämääm ja se antaa vastustajalle kyllä vastaiskunpaikkoja ja vaarallisia sellaisia.Sofian ei ole mikään tarve voittaa tätä,mutta kun niitä paikkoja siunaantuu niin se kyllä iskee.Montenegro on vaikea paikka pelata ja Titograd kotona ei ole helppo vastus.Kysymys on vaan haluaako Titograd enää edes yrittää,sillä 0-4 takaa-ajo asemassa ei ole helppopaikka tai sanoisko,että se on vaikeapaikka.Titograd fanien edessä halunnee näyttää,ettei me noin huonoja olla ja kylä sielä se 1 maalia siltä tänään nähtänee ja eiköhän Sofiakin niistä lukuisista vastaisku paikoista lörötä sen yhden ja tää homma on ainakin sitten Titogradin osaltapaketissa.
 18. 2 points
  Malesia:Super league jalkapallo klo.16:00 Melaka United - PKNS FC PKNS FC o1.5 2.28 Unibet Otetaas Malesian futiksesta vieraille öhöm ne muutamat maalit. Melaka on ihan mukavassa pelivireessä ja ottanut viimekierroksilla voittoja.5 edellisestä 3 voittoa,1 tasuri ja 1 tappio.eli ei voi moittia Melakan suorituksia.Melaka on taulukossa 5,kun vastustaja PKNS sijalla 8.PKNS ei ole voittanut viimeiseen viiteenotteluun,4 tappioo ja 1 tasuri on niistä saldona.PKNS on kyllä noissa maaleja iskenyt kivasti vaikkei voittoja ole tullut,kun kaverillekin annetaa niitä maaleja.PKNS on pystynyt nyt lähikeirroksilla iskee noille sarjan kärkijoukkeille parit häkit ,muttei ole pystynyt voittaa niitä.5 viimeiseltä PKNS on tehnyt 2.20 keskiarvolla osumia perpeli.PKNS:lla on hyviä tekijöitä ja esim.Sherman johtaa maalipörssiä,myös Morales ja Guerra on niitä PKNS:n parhaita tekijöitä ja pystyvät iskemään kelle tahansa vastustajalle tässäsarjassa. Lopputulos:1-1
 19. 2 points
  Mestareiden liiga karsinta. Feronikeli - TNS valinta, Feronikeli kertoimella 2 Unibet. alkamisaika: 21.45 Mestareiden liiga karsinnat jatkuu toisilla osaotteluilla ja tässä kotijoukkue Feronikeli kävi hakemassa Walesin TSN:ltä 2-2 vierastasapelin, joka tarkoittaa sitä, että jatkoon pääsyn kannalta sille riittä 0-0 ja 1-1 tasapelit vierasmaali säännöllä. Edellinen ottelu Walesissä oli tilastollisesti tasainen, joskin Feronikeli pystyi tuottamaan maalipaikkoja enemmän ja maalia kohti laukauksia, Vaikka sillä oli vaarallisia hyökkäyksiä vähemmän. Onkin todennäköisestä, että mitä pidemmälle peli etenee tasa tilanteessa 0-0 tai 1-1 tai kotijoukkue johtaa maalilla, niin vieraat joutuvat avaamaan peliä enemmän, joka avaa kotijoukkueelle vaarallisia vastahyökkäys paikkoja. Pelionnea.
 20. 2 points
  Ruotsi:Allsvenskan jalkapallo klo.20:00 Helsingborg - Sirius Kortit Sirius o1.5 @1.90 Unibet Tähän toiseen Allsvenskaniin Siriukselle vähintään 2 korttia. Joukkueet peräkkäisillä sijoilla 11 ja 10 ja pisteissä on eroa Siriuksen hyväksi 3.Helsingborgin peli saattaa olla tänäänkotikentällä sen verran hyvää ja yritteliästä,että Sirus joutunee rikkomaan.Sirius on kyllä noita kortteja ottanut ihan mukavasti kontolleen.5 edellisenpelin korttisaldo sillä on 3-3-2-1-3.Siriuksella on ollut siis tapana ottaa se 2 korttia pelissä kuin pelissä.helsingborin 4 edellisessä on vastustaja ottanut vai pitäskö sanoa saanut sen 2 korttia tai enemmän.Sirius sai loistoalun kauteen,kun voitti 2 ensimmäistä peliään,mutta sen jälkeen on tahti laantunut.Helsingborg tulee hyökkää ja Sirius joutuu turvautumaan laittomiinkeinoihin pysättäykseen niitä. sirius otti kortit 89 ja 90+5
 21. 2 points
  ATP Umag (massa) Marco Cecchinato - Aljaz Bedene Aljaz Bedene @ 1.91 Bethard Alkaa 20:00 Vastakkain turnauksen avauksessaan maailmanlistan sijat 40. ja 87. Bedene on on voittanut kaikki kuusi ottelijoiden aiempaa kohtaamista häviämättä erääkään noissa. Ottelijat kohtasivat toisensa viimeksi helmikuussa Rio De Janeiron massalla slovenialaisen viedessä ottelun erin 7-5 ja 77 - 61. Cecchinato on tällä hetkellä kuuden ottelun tappioputkessa häviten viimeksi Wimbledonissa avauksensa De Minaurille(33.) erin 3-0. Bedene kukisti samaisen De Minaurin kolmisen viikkoa takaperin Lontoon nurmella erin 2-1. Bedenelläkin on ollut tällä kaudella omat vaikeutensa mutta tämänhetkinen vire vaikuttaisi selkeästi paremmalta kuin Cecchinatolla. Ottelijoiden aiempi keskinäinen historia tuo oman lisämausteensa otteluun ja vaikuttaa varmasti jollakin tavalla Cecchinaton henkiseen puoleen. Bedene jatkaa tänäänkin puhdasta sarjaansa voittaen tasaisen ottelun erin 2-0. Bethardilta selkeä markkinatoppi.
 22. 2 points
  Jalkapallo, Ystävyysottelu P-Korea - Tadzikistan Tadzikistan -1,5 @3.25 Unibet KLO: 17.30 Mennään puhtaasti viimepelien tulosten valossa kohti tätä. Molemmat joukkueet ovat kohdanneet Intian ja Syyrian. P-Korea hävisi odotetusti Syyrialle, mutta voitti Intian. Tadzikistan voitti Syyrian ja Intian. Odotetusti näin. Korea oli Syyriaa vastaan välillä jopa hätää kärsimässä, mutta Tadzikistan piti Syyrian nollissa. Aivan hetkeen eivät nämä maat ole toisiaan kohdanneet joten historia jää unholaan. Viimeajat ja esitykset huomioiden, on syytä olettaa ettei Korea juuri tässäkään pelissä juhli. Tadzikistan suosikki ja vahvemman puolustuksen vuoksi raapastaan tasotuksella paperiin. Pakko tämä on iskeä sisään. P-Korea on mitä on... Kohde menee oikein kun Tadzikistan voittaa vähintään 2 maalilla VÄÄRIN
 23. 2 points
  Australia:NPL Victoria jalkapallo klo.09:00 South Melbourne - Melbourne Knights Melbourne Knights o1.5 @2.48 Unibet Vieraille muutamat testiin. Melbourne Knights sai varmasti itseluottamusta,kun voitti viimepelissään sarjaykkösen Avondalen 2-0.Knightsilla oli heikkojakso,kun se hävisi 4 ottelua putkeen,mutta Avondalesta otettu voitto saattoi herättää joukkueen.Historia ei kyllä keskinäisissä suosi vieraita,sillä South Melbourne on vienyt 5 edellistä keskinäistä kohtaamista kohdatessaan Melbourne Knightsin kotikentällään.South Melbourne on tehnyt vähiten maaleja sarjassa ja se on ollut sen ongelma.Päästettyjä on molemmilla samamäärä,mutta Melbourne Knights on onnistunut iskee 10 maalia enemmän,mitä South Melbourne.South Melbourne hävisi tuossa muutamakiekka sitten kotonaan sarjajumbo Kingston Citylle 0-2.Melbourne Knightsilla on onnistuessaan edellytykset samaan ja jos ei voittoon niin 2 maalia se pystyy tekee kelle vaan niin otanpa kokeiluun sitä. Lopputulos:1-1
 24. 2 points
  MLS New York Red Bulls - New York City valinta, New York City O 0.5 eka pa. kertoimella 1.94 Unibet. alkamisaika: 01.30 New Yorkin paikallis peli, jossa kokeillaan, että City pystyy tekemään maalin jo ensimmäisellä puoliajalla! Näistä kahdesta City on aloittanut ensimmäiset puoliajat vahvemmin ja se on 19 pelistä 6 kertaa lähtenyt johtajana puoliaika tauolle, tosin myös se 6 kertaa ollut myös tauolle lähtiessä häviöllä. Red Bulls vastaavasti on ollut kohtalaisen tasapeli herkkä ensimmäisen puoliajan osalta, eikä tässäkään yllätyksenä tulisi, jos puoliajalla lähtiessä peli olisi 1-1 tilanteessa ja sen johdosta kokeillaan heikommalla kertoimella tuota maalin voittoa, kuin suoraa voittoa 👍 Pelionnea.
 25. 2 points
  Vihjaaja: vormulafani Liiga: Formula 1, Iso-Britannian GP Alkamisaika: 16:10 Toisena kohteena otamme kauden toisen menestyjän eli McLarenin Carlos Sainzin pistesijoituksen peleihin. Sainz lähtee kilpailuun 13. lähtöruudusta. Sainz on ajanut erittäin hyvää kautta odotuksiin nähden. Hänen tasaisen varmat otteensa etenkin sunnuntaisin kilpailuissa ovat tuoneet runsaasti pisteitä hänen plakkariin ja nämä pisteet ovat nostaneet espanjalaiskuskin keskikastin parhaaksi kuljettajaksi 7. sijalle. Muun muassa viime osakilpailussa Itävallassa Sainz onnistui nousemaan 19. lähtöruudusta peräti 8. sijalle, mikä kertoo kaiken olennaisen Sainzin kisavauhdista. McLaren on tehnyt ison harppauksen tähän kauteen suorituskyvyn osalta ja se on noussut keskikastin parhaaksi talliksi, josta sekä Sainz että hänen tallikaverinsa Lando Norris ovat päässeet hyötymään. Britanniassa taistelu on tiukkaa etenkin Renaultien kanssa, mutta yleensä juuri pitkissä vedoissa kilpailuolosuhteissa McLaren on vahvimmillaan. Sainz toki epäonnistui aika-ajossa tallikaveriinsa nähden ollen vasta 13., mikä ei toisaalta ole uusi asia vaan usein Sainzin viikonloput ovatkin menneet samalla kaavalla. Norrisin 8. lähtöruutu kertoo sen potentiaalin mitä McLarenista löytyy, joten syytä huoleen Sainzilla ei ole. Sainz pääsee hyötymään vapaasta rengasvalinnasta lähtiessään kymmenen parhaan ulkopuolelta. On siis mahdollista, että Sainzilla on rengasetu tallikaveri Norrisiin, molempiin Renault-kuljettajiin ja Toro Rosso -kuski Alexander Alboniin nähden. Sainzin edestä lähtevät myös molemmat Alfa Romeo -kuljettajat, joten kisavauhti ei ole kuitenkaan aivan riittänyt McLarenia vastaan. 13. lähtöruutu ei siis välttämättä ole huono lähtöpaikka vaikka ensimmäisellä kierroksella toki pitää olla tarkkana. YHTEENVETO Sainz on ollut alkukaudesta keskikastin paras kuljettaja ja hän on lähes jokaisella kerralla onnistunut maksimoimaan pistesaaliinsa kilpailuissa keskinkertaisista aika-ajotuloksistaan huolimatta. McLaren on niin ikään noussut keskikastin parhaiten ja tasaisimmin suorittavaksi talliksi, jolla vauhtia piisaa kymmenen parhaan joukkoon myös Britanniassa. Lisäksi Sainzilla on mahdollisesti rengasetu puolellaan kymmenen parhaan joukosta lähteviä kuljettajia vastaan. Sainz on ajanut pisteille viidessä seitsemästä maaliin asti ajamassaan osakilpailussa ja lähtökohtien ollessa tähän kilpailuun varsin tutut, en näe syytä miksi Sainz ei voisi jälleen nousta pistesijoituksille. Kohde menee oikein, kun Sainz sijoittuu kilpailussa kymmenen parhaan joukkoon. Valinta: Carlos Sainz sijoittuu 10 parhaan joukkoon Kerroin: 1.85 Vedonlyöntitoimisto: Betsson (100€ bonus) Suosittelemme lyömään vedon bonusrahalla. Tee tili meidän kautta, niin saat Betssonille jopa 100€ ylimääräistä! --> Avaa tili klikkaamalla tästä!
 26. 2 points
  Thaimaa:3.divisioona jalkapallo klo.12:00 Surat Thani FC - Trang FC Trang FC o1.5 @1.86 Paf Thaimaan 3.divarista vieraille väh.2 osumaa,saa tietty tehdä enemmänkin ja se olisi jopa suotavaa. Trang saa vastaansa tämänsarjan heikoimman jengin ja 2 maalia siltä tänään ei vaadi ihmetekoja.Surat Thanin maalisuhde on ylivoimaisesti surkein.Surat Thani on voittanut vasta 1 kotimatsin ja ei mm.ole 4 edellisessä kotipelissä saanut edes maalia tehtyä.Trang on tasokkaampi jengi ja ainakin maalinteko voimaa sillä on.Trang on 2 edellisessä vieraspelissä tehny 5 maalia ja vastustajat on vieläpä olleet tasokkaampia,mitä Surat Thani.Trang on jo tänävuonna kahdesti kohdannut Suratin,joista toinen oli cuppia ja voitti noi molemmat numeroin 1-2 ja 2-1.Surat Thanin asema näyttää heikolta,kun 16 ottelusta sillä on vain 5 pojoa,kun puolestaan Trang on kerännyt 22 pistettä. Lopputulos:0-2
 27. 2 points
  MLS Minnesota - Dallas valinta Minnesota ja btts. kertoimella 3.1 Unibet. alkamisaika: 03.00 Tämä siis rakennettu veto, mitä pystyy osaan peleistä nykyään tekemään Unibetilla. MLS on suhteellisen runsas maalinen sarja ja tässäkin kotijoukkue on paukutellut lähes kahden keskiarvolla maaleja ja vastaavasti sille ollaan tehty lähes 1.5 maalin keskiarvolla maaleja. Ja sen otteluissa on syntynyt 3.4 maalin keskiarvolla maaleja. Etenkin viime aikoina sen hyökkäyksen ruuti on ollut kuivaa ja viidessä edellisessä pelissä onkin syntynyt maaleja kolmen keskiarvolla. MLS:sä kuten monessa muussakin sarjassa on myös osalla joukkueista vahva kotietu ja monella kotona vahvalla joukkueella vastaavasti vieraissa ei ota kulkeakseen, johon vaikuttaa yleisö ja Amerikan mantereen suuret etäisyydet ja siitä seuraavat erilaiset fysiologiset rasitus vaikutukset jne. Vierasjoukkue Dallas on kuulunut tällä kaudella niihin joukkueisiin, joiden peli on kotona kulkenut, mutta vieraissa on tehnyt tiukempaa ja Minnesotan hyökkäys on ollut sen verran terävässä kunnossa viime aikoina, että on luultavaa, edessä olevan vaikea peli myös tällä kertaa Minnesotassa. Mikä tässä hieman mietityttää, on Minnesotan voittoputki ja viime aikainen tykitys, joka tulee epäilemättä jossakin kohtaa päätökseen, mutta on luultavampaa, että tuo tulee tapahtumaan vieraspelissä, kuin kotona ja hyvä vire tuottaa itseluottamusta ja Minnesota vie hyvinkin pelin tyyliin 2,3-1 Pelionnea.
 28. 2 points
  Jalkapallo, Superliga Midtjylland - Esbjerg Esbjerg DNB@4.50 Unibet KLO: 20.00 Tanskan pääsarja paukahtaa käyntiin ja nämä joukkueet ottavat mittaa toisistaan. Joukkueet kohtasivat toisensa jo reilu pariviikkoa sitten. Tuolloin Markus Halstin ja Pyry Soirin edustama Esbjerg oli parempi lukemin 0-2. Kotijoukkue on pelannut kolme valmistavaa ottelua, vaihtelevin tuloksin. Joukkueen viimekauden maalitykki puuttuu, mutta brassien harteille tuota maalintekoa ollaankin kasattu. Puolustus ja hyökkäyksiin lähtö on edelleen hakusessa, mutta näin se yleensä tuppaa olemaan kauden kynnyksellä. Kaikkea muuta kuin valmis on Midtjylland tähän peliin. Esbjerg muutosten tuulissa myös, mutta mielestäni vain positiivisessa mielessä. Suomalaiset tuovat varmasti oman osansa ja Yakovenkolta odotetaan suurempia saappaita. Mikään tanskanliigan tietäjä en todellakaan ole, mutta lähdetään tähän kohteeseen kuitenkin muutaman liigaa seuraavan vihjeiden perusteella sekä annetaan painoarvoa tuolle vastikään pelatulle pelille. Kauden avaus, edellinen kohtaaminen ja Midtjyllandin puolustus. Siis Esbjerg lappuun todella kovalla kertoimella. Kohde menee oikein kun Esbjerg voittaa ottelun (tasuri = DNB) VÄÄRIN
 29. 2 points
  Etelä-Korea:National league jalkapallo klo.13:30 Gimhae - Cheonan City Gimhae o1.5 @2.28 Paf Korean National ligasta kotijengille parit maalit testiin. Gimhaella ei ole kotipelit oikeen menneet hyvin,kun 6 pelistä se on voittanut kerran kotonaan.Gimhaella olisi nyt paikka kaunistella kotitilastoaan,kun vastassa on tuttu Cheonan City.Gimhae on yleensä ollut vahva,kun on kohdannut Cheonan Cityn.Kotonaan etenkin Gimhae on hallinut viimevuosina,kun saanut vastaansa Cheonan Cityn ja vienyt 6 kerttaa peräkkäin vastustajaansa.Cheonan on lisäksi jäänyt 4:ssä edellisessä ilman osumaa Gimhaen kotikentällä.Gimhae on nyt 5 edellisessä keskinäisessä onnistunt sen 2 tekee tai enemmän.Cheonanin edellinen vierasmatsi sarjajumbo Changwonia vastaan oli siltä huono esitys.Gimhae ei ole hävinnyt 9 edelliseen keskinäistä kohtaamista Cheonan Citylle.Lähdetään koittaa niitä maaleja Gimhaelle ja jos niitä parikin tulisi niin voitttokin on lähellä.
 30. 2 points
  Klo 19:00 RB Leipzig vs Zürich: btts 1.68@ComeOn Tulos: 1 - 4 Klo 20:00 Midtjylland vs Esbjerg: o 2.5 1.76@ComeOn Tulos: 1 - 0 Klo 21:00 Luzern vs Eintracht Frankfurt: o 2.5 1.48@ComeOn Tulos: 1 - 3
 31. 1 point
  Mestareiden liiga karsinta klo 18:00 Shkendija - Nomme Kalju Pelivalinta: Shkendija yli 2,5 maalia Kerroin: 1,77 Marathonbet Shkendija voitti avausosan vieraskentällä 0-1 luvuin, mutta Shkendija hallitsi ottelua mielin määrin. Paremmalla viimeistelyllä Shkendija olisi voinut tehdä useammankin maalin. Nomme Kaljun taso ei vaan riitä euroopan kentillä ja nyt kun vielä vieraskentälle lähdetään pelaamaan niin uskon Nomme Kaljun olevan suuremmissa vaikeuksissa. Shkendija haluaa varmasti kotiyleisön edessä näyttää osaamistaan. Nomme Kaljun on myöskin yritettävä hyökätä, mikäli jatkoon yrittävät päästä, niin tuolloin Shkendijalle vapautuu varmasti hyviä vastaiskupaikkoja. Marathonbetillä hyvä kerroin yli 2,5 maalista.
 32. 1 point
  ATP Newport (nurmi) Christopher Eubanks - Steve Johnson Steve Johnson voittaa ottelun erin 2-0 @ 1.80 Unibet Alkaa 21:00 Vastakkain turnauksen avauksessaan maailmanlistan sijat 188. ja 68. Turnauksen viimevuotinen mestari 29-vuotias Johnson ei ole koskaan hävinnyt Newportissa avauskierroksen otteluaan. Johnson voitti tämän vuoden Wimbledonissa Ramosin(99.) 3-0( 6-2, 6-2, 6-3) ja De Minaurin(33.) 3-2 kunnes hävisi Nishikorille(7.) erin 3-0. Eubanksin tie katkesi Wimbledonissa karsintaan miehen hävitessä Monteirolle(88.) 2-0. Molempien pelaajien syöttö on suhteellisen rautainen mutta Johnson on muilla osa-alueilla vastustaajaansa selkeästi parempi pelaaja. Entinen maailmanlistan 21. Johnson jatkaa seuraaville kierroksille tästä miehen hyväksi erin 2-0 päättyvästä ottelusta. Unibetiltä markkinatoppi.
 33. 1 point
  Superliiga Kiina/ Jalkapallo Guangzhou R & F - Tianjin Teda Eran Zahavi tekee ottelun ensimmäisen maalin:Kyllä @ 3.75 Betfair Alkaa 13:00 Zahavi on osunut maalin perukoille kaksikymmentä kertaa tähän asti pelatuissa kuudessatoista ottelussa. Israelilainen iski keväällä maajoukkueen paidassa hattutempun Itävaltaa vastaan toistaen saman myös Latviaa vastaan kesäkuussa. Mies tuntuisi olevan hurjassa iskussa tällä hetkellä mistä osoituksena on kahdeksan maalia viimeisessä neljässä ottelussa. Tämän lisäksi Zahavi ampuu myös joukkueen pilkut. Guangzhou voittaa ottelun maalein 2-1 Zahavin maalatessa jo ensimmäisen puolituntisen aikana.
 34. 1 point
  Jalkapallo, Naisten liiga HJK - FC Honka HJK yli 1,5 maalia @1.50 Unibet KLO: 18.30 Klubin naiset saaneet kahteen viimeiseen otteluun vain kaksi maalia. Yhden Myrania ja yhden Tipsiä vastaan. Edelleen tappioitta sarjassa oleva HJK on selvä suosikki. Joukkue kaatoi Hongan vieraissa kauden alussa 2-3 lukemin. Klubi voittaa mestaruuden tänä vuonna, se on varma. PK-35 kun tulee ensikaudeksi takaisin niin siihen saakka on mukavaa. Honka. Sarjan vähiten maaleja päästänyt joukkue. 8 omiin joista 3 on tehnyt HJK. Myös Honka tasasi pisteet tipsin kanssa kuten klubikin. Sarjan ainoa joukkue, joka pystyy klubia vastaan taistelemaan. Hyvä puolustus, mutta heikompi hyökkäys. Honka ottanee riskejä tänään, sillä vain voitto pitäisi haaveet kärkipaikasta elossa. Hyökkäävää naisfutista tarjolla, klubin ollessa suosikki. Tämän kauden JOKAINEN kotiottelu klubilta on tarjonnut vähintään tuon kaksi tehtyä maalia vastustajan verkkoon. Miksei tänäänkin. Hyvä kohde tuplalappuun ja edelleen vähän valueta. Riittää peleihin. Kohde menee oikein kun HJK-naiset iskee vähintään 2 maalia ottelussa VÄÄRIN
 35. 1 point
  ATP Newport klo 18:00 Istomin, D - Sandgren, T Pelivalinta: Sandgren, T Kerroin: 1,60 Bethard Sandgren pelannut erinomaisen nurmikauden. Eastbournessa tappio tuli Simonille, joka pääsi turnauksen finaaliin asti. Wimbledonissa Sandgren eteni jopa 4.kierrokselle, jossa Querrey oli vahvempi. Istominin ruohokausi sujunut sen sijaan todella vaisusti. Kaikista turnauksista Istomin on tippunut jo avauskierroksella. Istominin peli ollut muutenkin laskusuunnassa ja odotan Sandgrenilta vahvaa panosta kotikentällä. Sandgrenin kuuluu olla selkeä suosikki tässä ottelussa.
 36. 1 point
  Marco Cecchinato - Aljaz Bedene Vihjaaja: Henksteri Liiga: Tennis, ATP - Umag (massakenttä) Alkamisaika: 20:00 Vastakkain turnauksen avauksessaan maailmanlistan sijat 40. ja 87. Bedene on on voittanut kaikki kuusi ottelijoiden aiempaa kohtaamista häviämättä erääkään noissa. Ottelijat kohtasivat toisensa viimeksi helmikuussa Rio De Janeiron massalla slovenialaisen viedessä ottelun erin 7-5 ja 77 - 61. Cecchinato on tällä hetkellä kuuden ottelun tappioputkessa häviten viimeksi Wimbledonissa avauksensa De Minaurille(33.) erin 3-0. Bedene kukisti samaisen De Minaurin kolmisen viikkoa takaperin Lontoon nurmella erin 2-1. Bedenelläkin on ollut tällä kaudella omat vaikeutensa mutta tämänhetkinen vire vaikuttaisi selkeästi paremmalta kuin Cecchinatolla. Ottelijoiden aiempi keskinäinen historia tuo oman lisämausteensa otteluun ja vaikuttaa varmasti jollakin tavalla Cecchinaton henkiseen puoleen. Bedene jatkaa tänäänkin puhdasta sarjaansa voittaen tasaisen ottelun erin 2-0. Bethardilta selkeä markkinatoppi. Valinta: Aljaz Bedene Kerroin: 1.81 Vedonlyöntitoimisto: Leo Vegas (100€ bonus) Suosittelemme lyömään vedon bonusrahalla. Tee tili meidän kautta, niin saat Leo Vegasille jopa 100€ ylimääräistä! --> Avaa tili klikkaamalla tästä!
 37. 1 point
  Tennis ITF Qujing klo 08:00 Ye, R - Frahn, M Pelivalinta: Frahn, M Kerroin: 3,20 Marathonbet Tässä karsintaottelussa kaksi heikkovireistä pelaajaa kohtaa toisensa. Frahnin koko kausi ollut surkea ja tilastoissa vain 1 voitto. Muutamissa hävityissä matseissa Frahn on kuitenkin pystynyt taistelemaan kohtuullisen hyvin selvästi omaa tasoa parempia pelaajia vastaan. Tässä ottelussa vastus ei ole mikään älyttömän kova ja jos peli vaan kulkee niin voitto on otettavissa. Ye on muutaman vuoden Frahnia nuorempi pelaaja, jolla ei vielä yhtä paljon kokemusta ITF kiertueelta. Ye on ottanut pari voittoa heikoista pelaajista ja hävinnyt kovempia pelaajia vastaan selvästi jo avauskierroksilla. Tähän matsiin Ye lähtee pienenä ennakkosuosikkina, mutta ei näillä otteilla mielestäni näin selvänä suosikkina mitä kertoimet antaa ymmärtää. Frahn on hyvä pelikohde yli 3 kertoimilla.
 38. 1 point
  Bolivia San Jose - Aurora valinta, San Jose ja O 2.5 kertoimella 1.7 Unibet. alkamisaika: 00.15 Bolivian pääsarja jalkapalloa, jossa historia ja kotietu on vahvasti läsnä. San Jose on voittanut edellisestä 10 kotipelistä 8 ja 7 pelissä sen voitto peleissä on myös syntynyt vähintään tuon rajan ylittävä määrä! Ja San Jose on voittanut joukkueiden seitsemästä edellisestä kohtaamisesta seitsemän kertaa putkeen ja joka kerta tuo raja on ylittynyt! Ns. Tilasto niilo veto, mutta historia on näissä niin kodin puolella kuin voi olla ja koti ei tässä tyydy 1-0 voittoon, vaan haluaa tarjota kotiyleisölle viihdettä, kuten Bolivian peleissä on perinteisesti tapana. Pelionnea.
 39. 1 point
  Ei mitään erillistä kirjanpitoa ole, mutta lajia aktiivisesti seuraavana ja monia eri medioita lukevana henkilönä saa hyvän yleiskuvan juurikin tällaisista aspekteista, joita käytän usein pohdinnoissa ja perusteluissa. Tilastoissa puolestaan F1:sten viralliset kotisivut tarjoaa tarvittavat tiedot. Itävallan viikonloppu oli juuri sen takia kinkkinen, että vastaavanlaista viikonloppua ei ollut aikaisemmin tällä kaudella, mutta siitä saatua tietoa voidaan ehkä hyödyntää loppukaudesta
 40. 1 point
  Formula 1 | Britannian GP 16:10 Top 3 Sijoitus - Max Verstappen | 1,90 | Coolbet Formula 1 -sarja lähenee puoliväliä ja tänään ajettava Britannian osakilpailu on kauden kymmenes osakilpailu. Viimeisimmän osakilpailun voittaja Max Verstappen on ajanut mahtavaa kautta ja hänen menestystä lähdetään hakemaan tänään. Verstappen lähtee kilpailuun 4. lähtöruudusta. Verstappen on ollut tämän F1-kauden kenties paras kuljettaja tähän asti. Hollantilaiskuski on käytännössä yksin raahannut Red Bullinsa palkintopallisijoituksille silloinkin, kun Red Bull on ollut vasta kolmanneksi paras auto Mercedeksen ja Ferrarin jälkeen. Kaikki F1:ä seuraavat tietää, että Verstappen on hurja talentti ja tulevaisuuden maailmanmestari, mutta vasta tällä kaudella "Mad Max" on löytänyt ajoonsa oikean sekoituksen nopeutta, röyhkeyttä ja tasaisuutta. Verstappen uhkuu itseluottamusta tällä hetkellä eikä hän tunnu tekevän enää viime kausilta nähtyjä virheitä lainkaan. Red Bull autona on ottanut askeleita eteenpäin alkukaudesta, josta paras esimerkki nähtiin viime osakilpailussa Itävallassa, jossa Verstappen voiton onnistui nappaamaan. Kenties tärkein tekijä voitossa oli moottorivalmistaja Hondan ensimmäinen voitto hybridiaikakaudella, joka on tehnyt ison loikkauksen suorituskyvyssään tälle kaudelle ja sai nyt ensimmäistä kertaa maistaa kovan työn hedelmää. Verstappen oli vain alle 0.2 sekuntia hitaampi kuin paalumies Bottas aika-ajossa, mikä on erittäin positiivinen merkki kilpailua ajatellen, jossa Red Bull on aina vahva. Verstappen lähtee kilpailuun keskikovalla medium-renkaalla, kuten myös molemmat Mercedes-kuljettajat ja tallikaveri Pierre Gasly. Sen sijaan Verstappenin edeltä lähtevä Charles Leclerc aloittaa kilpailun pehmeällä renkaalla. Ferrari siis lähtee samalla taktiikalla liikkeelle kuin Itävallassa, mutta tällä kertaa ongelmana on se, että Leclercin edestä lähtee Mersu-kuljettajat, jolloin pehmeästä renkaasta saatava rengasetu hupenee mikäli Leclerc ei saa rakettilähtöä kolmannesta lähtöruudusta. Näin ollen Verstappenilla on pieni rengasetu Leclerciin nähden, mikä parantaa hänen mahdollisuuksia sijoittua kolmen parhaan joukkoon. Britannian osakilpailusta povataan kahden pysähdyksen kilpailua normaalia kovemman rengaskuluman takia. Toki samanlaisia ennustuksia on tehty ennenkin ja silti kilpailut ovat olleet yhden pysähdyksen kilpailuja. Kuitenkin rengaskuluma voi nousta isoksi tekijäksi tämän päivän kilpailussa, joka voi entisestään parantaa Verstappenin mahdollisuuksia, sillä Red Bull pitää kärkiautoista parhaiten renkaistaan huolta, kuten nähtiin Itävallassa. YHTEENVETO Viimeisen osakilpailun voittaja ja 4. lähtöruudusta kisaan ampaiseva Verstappen on ajanut erinomaista kautta ja huokuu itseluottamusta ja suoritusvarmuutta kaikessa tekemisessään. Kisavauhdistaan tunnettu Red Bull on noussut haastamaan Ferraria sarjan toiseksi parhaana autona ja aika-ajotulosten perusteella auto kulkee Verstappenin ohjaimissa mainiosti. Lisäksi Verstappenilla on rengasetu puolellaan hänen edestään lähtevää Charles Leclerciä vastaan ja mikäli ennustukset kovasta rengaskulumasta pitävät paikkaansa, Verstappenilla voi olla pienet mahdollisuudet haastaa Mercedes-kuljettajatkin. Mielestäni Verstappenille tarjouttu kerroin palkintopallista on erittäin antelias siihen nähden, miten hyvin hän on ajanut läpi kauden ja miten lähelle hän pääsi jo aika-ajossa Mersuja ja Leclercin Ferraria. Kohde menee oikein, kun Verstappen sijoittuu palkintopallille kolmen parhaan joukkoon. TULOS: VERSTAPPEN 5.
 41. 1 point
  Siellähän on Losissa Blast-pelit käynnissä. FaZe - Renegades | FaZe -2,5 | 1,95 (Unibet) FaZe voitti oman avausottelunsa NRG:tä vastaan selvin lukemin 16-9 hyvällä pelillä. Renegades puolestaan hävisi MIBR:lle 14-16, joka pelasi ilman coldzeraa, mikä on aikamoinen rimanalitus ja jatkumoa Renegadesin vaisuille otteille viime ajoilta. Logiikka kertoo, että FaZen kuuluisi voittaa tämä ottelu, joten jospa kerran näinkin yksinkertaisella analyysillä saataisiin kohde osumaan.
 42. 1 point
  Wimbledon naisten nelinpeli finaali klo 21:30 Hsieh/Strycova - Dabrowski/Xu Pelivalinta: Dabrowski/Xu Kerroin: 3,55 Bethard Dabrowski/Xu otti eilen yllätysvoiton Krejcikova/Siniakova kaksikosta ja kohtaavat nyt finaalissa Hsieh/Strycova kaksikon. Hsieh/Strycova kaksikko on asetettu liian suuren suosikin asemaan. Strycova on ollut turnauksessa toistaiseksi todella hyvä, mutta Hsieh ei ole ihan yhtä hyvin pelannut ja siinä on Dabrowski/Xu parilla paikka iskeä. Dabrowskilla on hyvä syöttö, jota on ruoholla vaikea murtaa. Xu:n syöttöpeli ei ole yhtä hyvää, mutta mikäli syöttöpeli toimii edes kohtuullisen hyvin niin Dabrowski/Xu kaksikolla on mielestäni hyvät mahdollisuudet GS voittoon.
 43. 1 point
  Eurooppa-Liiga jalkapallo klo.17:45 Ventspils - Teuta btts @2.10 WilliamHill Eurooppa-liigasta lähen koittaa tähän peliin molempienmaalia. Kotijoukkue Ventspils lähtee kotonaan selvänä suosikkina tähän peliin.Mielestäni Albanian pääsarjataso ei häviä laadussa Latvian pääsarjalle.Teuta lähtee hakee tästä hyvää tulosta 2.osaotteluun kotiinsa ja ainakin 1 maali Teutalle olisi poikaa.En usko,että Ventpils tässä nyt raiskaa ja uskoisin sen maalit jäävän 1 tahi 2.Molemmilla on hyviä vierastyöläisiä joukkueissaan ja niistä ne tekijät löytynee.Ventspilsin Nigerialainen Aiyegun on hyvä ja Teutalta löytyy Ghanalainen Amadu ja Kroatti Busic.Ventpilsin on saatava maaleja,että olisi helpompi lähteä sitten 2.osaottellun,sillä Teuta Albaniassa on paha vastus kelle tahansa.Ventspilsin etuna on,että se on pelannut omaa sarjaa,kun Teuta ei ole sitten Toukokuun pelannut kuin 1 harkkamatsin.Teuta on kyllä valmistautunut ja harjoitellut ja sillä on ihan hyvät saumat jatkaa tästäparista,mutta yhtä maalia se tänään vaatisi niin homma helpottuis kivasti.
 44. 1 point
  Australia:Victory Dockerty Cup jalkapallo klo.12:30 Melbourne Knights - Bulleen Lions Bulleen Lions o1.5 @2.50 Paf Aussien Victory Dockerty Cupista Bulleeneille parit testiin. Joukkueethan pelailevat omissasarjoissaan eritasolla ja Bulleens on vain yhtätasoa alempana pelaava porukka.Melbourne Knightsia ei ehken nämä osavaltoiden cupit niin kovasti kiinnosta,mitä esim.FFA cup.Melbournella on lisäksi ollut omassa sarjassa nyt vaikeaa,mut sai katkaistua 4ottelun tappioputkensa voittamalla viimepelissään sarjakärki Avondalen.Melbourne Knights myös pudotti Avondalen FFA cupin viimekierroksella,joten toi FFA Cup on varmasti tärkeämpi ja kun nyt seuraavalla FFA cupinkierroksella 8.8 Melbourne kohtaa kotonaan Laegue-A:ssa pelaavan Adelaiden niin sinne tähdätään. Bulleen Lions on omansarjansa parhaita ja silläkin tosin noita cup rautoja useampi meneillään mm.tämän Dockerty Cup lisäksi se jatkaa Victory ffa cuppissa,kuten Melbournekin ja lisäksi silläkin on edessä 24.7 vielä FFA cuppi Morelan Zebrasia vastaan,eli kaikenlaista cuppia nää aussipojat ottaakin.Tää peli voi hyvinkin olla höntsäilyä ihan muilla kokoopanoilla,mitä joukkueilta on totuttu näkee ja silloin noita maaleja tullaan tekee puolintoisin.Viimevuodelta löytyy keskinäisiä kohtaamisia muutama,kun Melbourne Knights kotona voitti 3-2 ja puolestaan Bulleen Lions vei kotona 1-0 Bulleenit jäi yhteen 2-1
 45. 1 point
  Great Lakes Open oli tänä vuonna tiukempi, mutta lopulta kuitenkin McBeth hoiti voiton kotiin. Katsellaan uudestaan European Openiin sitten vetoja kun niitä tuonne bookkereille ilmestyy,
 46. 1 point
  Tehdään tästä ihan turnaustopicci Frisbeegolf turnauksia varten. Useita turnauksia pääsee nykyään jo veikkaamaan mutta silti kaikkia ei vielä löydy vedonlyönnin saralta valitettavasti, joten päivitellään tätä ainakun on turnauksia lyötävissä ja vihjettä löytyy.
 47. 1 point
  Great Lakes Open 2019 Turnauksen voittaja: Paul McBeth 2.00 (Coolbet) Great Lakes Open 2019 pelataan tänä vuonna 5-7 heinäkuuta. Viime vuoden ylivoimainen voittaja Paul McBeth on mukana jälleen, ja uskon tänäkin vuonna McBethin voittavan, sen verran erinomaisesti on McBeth pelannut viime kuukausina. McBeth tunnetaan titteleistään jota hän on saavuttanut uransa aikana, niitä on lukuisia joten turha on kaikkia mainita mutta esim. nelinkertainen PDGA World Championship voittaja on kyseessä. Viime kuukausina McBeth voittanut mm. Glass blown openin, Ledgestone openin ja Kansas City Wide Openin. Tämä Great Lakes Open on McBethille viimeinen viimeistely ennen European Openia joka pelataan Nokialla 18-21 heinäkuuta. Tässä Great Lakes Openissa viime vuonna McBeth pelasi fantastisesti -40 alle par tuloksen. Toiseksi tuli Willie Prince -31 tuloksella ennen kolmanneksi tullutta Nikko Locastroa joka heitti -29 tuloksen. Turnauksessa on mukana hyviä pelaajia mutta aivan lajin kärkiheittäjiä ei McBethin lisäksi nähdä turnauksessa, moni valmistautuu jo European Openiin ja jättää tämän siksi välistä. mm. Wysocki, Lizotte, McMahon, Sexton, Barsby ovat turnauksesta poissa niinkuin viime vuonnakin olivat. Kevin Jones on kertoimissa toiseksi pienin McBethin jälkeen 5.00 kertoimella. Viime vuonna samaisessa turnauksessa samalla radalla Kevin Jones jäi McBethistä 16 heittoa joten odottaa sopii viime kuukausina erinomaisesti pelanneen McBethin voittoa viime vuoden tapaan. McBeth ei varmastikkaan halua löysäillä tässä turnauksessa kun European Open on jo kulman takana, McBethin tasoisia heittäjiä ei ole tänäkään vuonna mukana joten eiköhän McBeth turnauksen hoida jälleen nimiinsä ellei mitään aivan käsittämätöntä tapahdu. Seuraavaksi vuorossa sitten European Open joten katsellaan sinnekkin turnausvetoja.
×
×
 • Create New...