Jump to content

Tilastot


Popular Content

Showing content with the highest reputation since 09.10.2019 in all areas

 1. 3 points
  Fudis EM-Karsinnat Suomi - Armenia Pelivalinta: Ensimmäinen maalintekijä teemu pukki @ 4.00 Nordicbet 19:00 Molemmilla joukkueilla on surkeat pelit alla, Suomi otti 4-1 turpaan Bosnia & Herzegovinalta ja Armenia jäi 1-1 tasapeliin Liechtensteinin kanssa. Suomi selkeä ennakkosuosikki ja tämä ottelu todellakin pitäisi nyt voittaa! Vierailta puuttuu vieläpä tärkein pelaaja Henrikh Mkhitarian joten vieraiden yllätysmahdollisuudet pienentyivät entisestään. Tosin suomellakin on poissaolijoita kuten Paulus Alajuuri joka loukkasi itseään viime matsissa sekä Tim Sparvin pelaaminen on myös epävarmaa tässä ottelussa. Suomi on siis lohkossa kakkosena 12p ja takana hengittävät Armenia ja Bosnia & Hertzegovina 10 pisteellä, Bosnia pelaa tänään Kreikkaa vastaan vieraissa 21:45 alkavassa ottelussa joten jännitettävää riittää myös suomen pelin jälkeen. Lähdetään hakemaan Teemu Pukin avausmaalia tähän kamppailuun sillä Teemuhan on iskenyt näissä karsinnoissa viisi maalia suomen yhdeksästä tehdystä maalista.
 2. 3 points
  EURO 2020: Ranska - Turkki KLO: 21:45 Uusi viikko, ja jälleen pelataan jalkapallon EM-karsintoja vuoden 2020 kesän kisoihin. Lohko H:n kärkikaksikko Turkki ja Ranska kohtaavat tänään toisensa. Kumpikin joukkue on kerännyt 18 pistettä, ja ovat siis samalla pistemäärällä lohkon kärkisijoilla. Kumpikin joukkue on hävinnyt karsinnoissaan ainoastaan yhden ottelun. Turkki hävisi Islannille lukemin 2-1, ja puolestaan Ranska hävisi tämänpäiväiselle vastustajalleen Turkille lukemin 2-0. Tänään siis revanssiottelu joukkueiden kesken, tällä kertaa Ranskan mailla. Kummaltakin joukkueelta löytyy maailmanluokan pelaajia kokoonpanostaan, ja maalintekovoimaa löytyy. Turkki on tehnyt 7 pelattuun otteluun 15 maalia, ja päästettyjä ainoastaan kaksi. Puolestaan Ranska on kihauttanut vastustajan verkkoja 20 kertaa, ja omissa on soinut neljä kertaa. Turkin loistava puolustuspeli pääsee tänään todelliseen testiin, kun se saa vastaansa maailmanluokan hyökkäyspelin. Edellisellä kerralla se onnistui nollaamaan Ranskan, mutta tänään uskon että Ranskakin onnistuu maalinteossa. Molempien joukkueiden maalille tarjotaan mielestäni aika isoa kerrointa, joten lähdetään kokeilemaan josko maaliverkot heiluisi kummassakin päässä. VIHJE: BTTS @2.00 (b365) Vihje osuu, kunhan kummatkin joukkueet onnistuvat maalinteossa. OIKEIN!
 3. 3 points
  KHL SKA Pietari - Jekaterinburg Jekaterinburg/ 3.90 NordicBet Klo 19:30 Todella mielenkiintoinen ottelu käydään vielä illalla kohelossa kun Jekaterinburg vierailee jääpalatsissa Pietarissa. Ska on hyvin epätavallisessa tilanteessa sillä joukkue on kolmen ottelun tappioputkessa kun Kazan ja Traktor voitti sen 2-1 numeroin ja viimeisin ottelu Spartakia vastaan päättyi myös tappioksi lopulta jatkoajalla vaikka Ska nousikin 0-2 tappioasemasta tasoihin jo. Jekaterinburgilla oli pienoinen suvanto vaihe myös, mutta kolmesta kotipelistä tuli kaksi voittoa kun Lokomotiv kaatui 4-1 ja viimeisessä Traktor 3-0, voittojen välissä oli kummiskin tappiopeli kun Dynamo Moskova haki pisteet 1-4 loppulukemin. Joukkueet kohtasivat jo alkukaudesta Jekaterinburgissa jossa kotijoukkue oli parempi 5-2. Ska on nyt hieman sekaisin ja jos heikommat joukkueet pystyvät sen voittamaan niin miksei Jekaterinburg vaikka pelaakin tämän vieraissa niin näen ottelun paljon tasaisempana kuin mitä kertoimet antaa ymmärtää. varmistella voi tuplamahdollisuudella taikka kokeilemisen arvoinen on myös varmasti overi sillä kaksi maalitekovoimaista joukkuetta jäällä nähdään.
 4. 2 points
  Jääkiekko, NHL Calgary - Philadelphia Pisteentekijä: Ivan Provorov @2.20 Nordicbet (sis ja) Claude Giroux yli 2,5 laukausta maalia kohti @1.90 Nordicbet (sis ja) KLO: 04.00 Hullulta tuntuu itse ottelunkin kertoimet, mutta näillä painetaan nyt 5/5. Philadelphia suoraa voittoa kylkeen. Calgary on pelannut 6 ottelua ja Philadelphia 3. Calgaryn mv-osasto (Talbot-Rittich) herättää itsessään enemmän kylmiä väreitä kuin luottoa. Toiseksi kotijoukkueen hyökkäys on tullut ryminällä alaspäin viimekaudesta. Puolustus kuriton, eikä kiekollinen pelaaminen ole vaaditulla tasolla. Useampi kierros tässä kuitenkin tarvitaan jotta Flamesista saadaan tarvittavat tiedot irti. Tähän kohtaan kuitenkin joukkue on mielestäni altavastaaja ja missään nimessä Philadelphia ei maaleitta jää. Vierasjoukkue Philadelphia. Povattu jo alkuun oman divisioonan voittajaksi. Hyvin on lähtenyt käyntiin kausi ja jokaisesta kolmesta pelistä on pisteitä tarttunut matkaan. Muuta selitystä joukkueen kertoimelle en löydä kuin heikon vieraspelaamisen ja Calgaryn tappiot. Näiden ei kuitenkaan pitäisi juuri vaikuttaa ainakaan Philadelphian peliin sillä lepoa ja aikaa on ollut yllin kyllin. Otetaan siis peleihin Philadelphian Provorov. Joukkueen ENITEN peliaikaa saava puolustaja. Pelaa yyveetä ja on saalistanut 3 ottelussa tehot 1+2=3. 20-24min jääajalla operoiva Pakki on totisesti otettava peleihin. Kerroin suorastaan järjetön. Giroux. Jokaisessa ottelussa yli 2,5 kutia maalia kohden. Vaikea uskoa että tämä peli tekisi poikkeuksen. Yyveeaikaa heruu reilusti ja jääaikaa myös mikäli Philadelphia ei johda ottelua liian paljon loppua kohden mentäessä. Molemmat kohteet tärähtää eetteriin isolla kädellä. Vieraat ovat itselleni suuri suosikki joten jostain syystä tuntuu helpolta painaa nämä peleihin. PS. Lepoetu merkittävä vieraiden hyväksi. Kohteet menee oikein kun Provorov kirjaa pisteen ottelusta / Giroux laukoo yli 2,5 kertaa maalia kohden. VÄÄRIN / VÄÄRIN
 5. 2 points
  Jääkiekko, Liiga TPS - KooKoo YV-maalit yli 1,5 @2.03 Nordicbet (sis ja) KLO: 18.30 Turussa on otettu turpaan ihan huolella. Jonne Virtasen tapauksen jälkeen joukkue on totaalisesti kontannut. Tirronen aloittaa tänään maalilla ja Filppula ei pelaa. Ei hyvältä näytä tälläkään kertaa. TPS on pelannut myös 5 edellistä otteluaan tekemättä AINUTTAKAAN YV-maalia. Poronvoima luottaa tänään varovasti siihen, että yksi yyveehäkki nähdään tepsiltä. KooKoo on petrannut ylivoimaansa ja viimepelin "vitosen" aikana joukkue värkkäsi kaksi maalia. Koko ottelussa yhteensä 3 yyveekaappia. Sillä joukkue pyrkii tänäänkin voittamaan sillä mielestäni Haukeland maalissa antaa todella paljon tasoitusta. Sekava ottelu ennakkoon ansaitsee tämän vedon. Yyvee kuitenkin toimii KooKoolla ja TOIVOTTAVASTI myös Tepsillä. Kohde menee oikein kun ottelussa tehdään yli 1,5 YV-Maalia OIKEIN
 6. 2 points
  Jääkiekko NHL Klo: 03.00 Winnipeg Jets - Arizona Coyotes Pelivalinta: Arizona Coyotes Kerroin: 3.00(bet365) Jets jatkaa kovaa ottelu tahtiaan kun se pelaa jo kahdeksannen pelinsä tällä kaudella. Vieraille tämä on vasta viides peli. Jets aloittanut kauden tasapaksusti kuten olettaa saattoikin, 7 peliin 4 voittoa(kaksi jatkoilla) ja kolme tappiota. Vierailla taasen hieman heikko alku vain 1 voitto ja 3 tappiota. Toki kaikki tappiot tulleet erittäin niukasti maalin erolla. Se mikä mielestäni nostaa vierailijat jopa suosikin asemaan tässä pelissä on yksinkertaisesti tuo Jetsin alakerta. Se on ollut ajoittain hirveää katsottavaa ja viime pelissä sen heikkous näkyikin konkreettisesti kun Pingviinit antoi kuokkaan lukemin 2-7. Arizonan puolustus sen sijaan on tämän liigan timanttia ja se näkyykin päästetyissä maaleissa niitä on vain 7 neljään peliin kun taas winnipegillä 7 peliin jo 26 kertaa soinut omissa. Toki kun lähdetään hyökkäystä vertailemaan vie siinä Jets voiton. Mutta näenkin tämän pelin niin että puolustus voittaa tänään hyökkäyksen ja Coyotesilla hyvät mahdollisuudet tästä pinnat ottaa. Arizona pelannut tiukkoja matseja, ainoastaan maalinteossa on ollut hieman petrattavaa, mutta tänään siihen hyvät saumat Jetsin heikkoa puolustusta vastaan. Oikein!
 7. 2 points
  Jääkiekko KHL Klo: 19.00 Avangard Omsk - Ska Pietari Pelivalinta: yli 4.5 maalia Kerroin: 2.13(bethard) KHL:n kärkikamppailu luvassa illalla. Ska majailee läntisen konferenssin sijalla kaksi ja Omsk itäisen sijalla 3. Kertoimien valossa Ska lähtee otteluun hienoisena ennakko suosikkina, tähän vaikuttaa paljolti Omskin loukkaantumis tilanne. Siltä on poissa useita kärkimiehiä ja etenkin puolustuksesta puuttuu pari kovaa nimeä esim. Cody Franson ja Maxim Chudinov. Tämän takia pelivalinnaksi valikoituukin overi. Molemmilta löytyy vahva hyökkäyskalusto ja tuskin kumpikaan tähän peliin peruuttelemaan lähtee. Omskin kotipeleissä tällä kaudella 6/7 on ylittänyt tuon 4.5 maalin rajan. Omski tulee todennäköisesti ainakin sen kaksi osumaa tekemään ja kyllä vierailijatkin pääsevät maalin makuun kotijoukkueen heikentynyttä puolustusta vastaan. Oikein!
 8. 2 points
  Jalkapallon EURO-2020 karsinnat: Romania - Norja KLO: 21.45 Maajoukkuetauon viimeinen pelipäivä, ja jälleen pelataan karsintaotteluita vuoden 2020 EM-kisoihin. Tänään erityisen hieno päivä suomalaiselle jalkapallokansalle, sillä Huuhkajat kohtaa Turussa Armenian huipputärkeässä ottelussa. Otetaan päivän jalkapallovihje kuitenkin eri ottelusta, jotta ei olisi niin paljoa jännitystä yhdessä pelissä Illan kolmannessa lohkon F ottelussa vastakkain pelaa Romania ja Norja. Kummatkin joukkuet ovat esittäneet vakuuttavia esityksiä. Romania on sarjataulukossa tällä hetkellä sijalla 3. 13 kerätyllä pisteellä. Norja tulee heti peräsä sijalta 4 ja sillä on 10 pistettä plakkarissa. Romania kohtasi edellisessä ottelussa lohkon heittopussin Fäärsaaret, ja otti ottelusta vakuuttavan varman 0-3 vierasvoiton. Norjalla puolestaan vastus oli hieman kovempi, sillä se sai vastaansa kotikentällään lohkon ylivoimaisen suosikin Espanjan. Hieno ottelu Norjalta, joka päättyi lopulta tasapeliin 1-1. Kumpikin joukkue osaa kyllä tehdä maaleja. Romania on heiluttanut vastustajan maaliverkkoja peräti 16 kertaa ja Norja 12 kertaa. Kummatkin joukkuuet ovat pelanneet seitsemän ottelua. Pienen tilastonoston voisi nostaa myös esille puoltoja ajatellen: Romania on viimeksi jäänyt nollille pelissä aikalailla tasan vuosi sitten pelatussa ottelussa, kun se kärsi 0-2 tappion Serbialle Nationals Leaguessa. Tämän jälkeen yhdeksässä seuraavassa ottelussa on vastustajan maaliverkko heilunut. Sama tilanne Norjalla, se on jäänyt nollille viimeksi 9.9.2018, kun se hävisi Bulgarialle 1-0. Kyseisen pelin jälkeen on jälleen maalinteossa onnistuttu 11 perättäisessä ottelussa. Näiden nostojen perusteella ei voi muuta sanoa kun että molempien joukkueiden maali kohteena kuulostaa erittäin hyvältä, ja sille tarjotaan vielä erittäin hyvää kerrointa. VIHJE: BTTS @1.95 (ComeOn!) Vihje osuu, kunhan kummatkin joukkueet onnistuvat maalinteossa. OIKEIN!
 9. 2 points
  Salibandy, Miesten Divari: SB Vantaa - M-Team KLO: 18.30 Kotimaisessa salibandyssa pelataan tänään ainoastaan yksi ottelu. Pääkaupunkiseudun joukkueet SB Vantaa ja M-team mittelevät keskenään. Viime kauden nousijajoukkue SB-Vantaa on pelannut heikon alkukauden, sillä se on viidestä pelatusta ottelusta voittanut kaksi ottelua, joista toisen jatkoajalla. Erityisesti toinen voitto O2-Jyväskylästä oli erityisen hieno, sillä O2 kuuluu divarin playoff joukkueisiin. Puolustuspeli on ollut kuitenkin heikkoa, sillä palloa on laitettu Vantaan verkkoihin jo 40 kertaa tällä kaudella, joka on toisiksi eniten koko Divarissa tällä hetkellä. Vantaa saa taistella kyllä tällä kaudella erittäin kovasti, jotta se säilyttäisi sarjapaikan myös kaudelle 20-21. Vierailija M-Team on aloittanut kautensa vaihtelevasti. Neljästä pelatusta ottelusta on kertynyt kaksi voittoa ja kaksi tappiota. Tiimin ottelut ovat ehdottomasti ollut paljon vähämaalisimpia, sillä joukkue rullaa tällä hetkellä maalierolla 10-16. Ainoastaan 10 tehtyä neljään otteluun on hieman huolustuttava luku, mutta uskon että tänään myös M-Team pääsee heiluttamaan vastustajan maaliverkkoja runsaslukuisesti. Kova luotto tänään on siihen että tämä ottelu kääntyy overiksi. Esille voisi nostaa vielä Vantaan puolustuspelin lisäksi erittäin heikon maalivahtipelin, sillä kumpikaan joukkueen maalivahteista ei ole allekirjoittanutta vakuuttanut. Veikkaus taitaa olla ainoa bookkeri joka kyseistä kohdetta tarjoaa. Alhainen 10.5 linja tuollaisella kertoimella: Tätä ei voi olla ottamatta lapulle. VIHJE: Ottelun maalit o10.5 @2.35 (Veikkaus) Vihje osuu, kunhan ottelussa nähdään ainakin 11 osumaa. OIKEIN! Edit: Ehti Veikkaus laskea kertoimen tasan @2.00 pelin lähestyessä, toivottavasti ehti porukka lyyä isommalla kertoimella!
 10. 2 points
  Jääkiekko NHL New Jersey Devils - Florida Panthers Pelivalinta: New Jersey Devils ML @ 1.98 Pinnacle 20:00 Devilsin alkukausi on ollut todellinen pettymys sillä käytettävissä olevalla materiaalilla pitäisi kaiken järjen mukaan menestyä ihan kohtalaisesti tänä vuonna. Devils kohtaa tänään myös heikossa vireessä olevan Florida Panthersin jolla on kuitenkin yksi voitto sentään alla tältä kaudelta vaikka tulokset ovat muuten olleet lähes samaa kastia kuin isännillä. Tasainen ottelu luvassa jossa tuskin maaleilla tulaan mässäilemään sillä semmosta tervanjuontia on molempien peli viime aikoina ollut. Kuusi edellistä ja 9/11:stä kohtaamisesta ovat päättyneet yhden maalin erolla joten tuskin tämä päivä mikään poikkeus on kun otetaan huomioon joukkueiden lähtökohdat tähän otteluun + Prime Time aika. 50/50 peli mutta kotietu nostaa Devilsin omissa papereissa pienoiseksi suosikiksi joten lähdetään hakemaan sitä kauden avausvoittoa.
 11. 2 points
  Vituikshan tämä kuukauden alku on mennyt mutta jatketaan... LIIGA TPS - KooKoo TPS/ 2.22 NordicBet Klo 18:30 Illan ainoassa liiga kamppailussa hyvään vireeseen päässyt KooKoo vierailee Turussa tepsin vieraana, joka viime kierroksen tappion myötä valahti sarjan jumbo sijalle. Tepsi on tosiaan jo viiden ottelun tappioputkessa, mutta ei se kerro koko totuutta sillä paikkoja joukkueella on kummiskin maaleihin ja peli on muutenkin ihan kelpo tasolla. Tepsi on myös aloittanut usean pelin hyvin ja siirtynyt myös johtoon mutta kaveri on sitten kummiskin ohi tullut. KooKoo on tällä hetkellä neljän ottelun voittoputkessa, joista kaksi varsinaisen peliajan jälkeen, mutta suorat voitot on tullut Ilveksestä 2-1 ja Pelicansista 1-5. Ennakkoon odotettavissa melko nihkeä matsi varmaan kun ainoa tiistai illan ottelu. Uskon kuitenkin että tepsi saa taas ottelulle hyvän alun ja pelaa ehjän 60 minuuttia jolloin kotijoukkue on kyllä vahvoilla.
 12. 2 points
  NFL Green Bay Packers-Detroit Lions Packers -3,0, 1,74/Unibet klo 03.15 Yöllä pelataan yksi ottelu soikiopalloa. Pelipaikkana toimii legendaarinen Lambeau Field ja kotijoukkue Packers lähtee otteluun ansaitusti ennakkosuosikkina. Nämä divisioonan sisäiset kamppailut ovat runkosarjan tärkeimpiä otteluita, ja molemmat joukkueet tulevat varmasti peliin hyvin latautuneena. Kummankin joukkueen peli on viime aikoina kulkenut oikein hyvin, viime viikolla Packers voitti kotonaan ainakin paperilla hyvän Cowboysin. Lions lepäsi viime viikolla, mutta oli kaksi viikkoa sitten erittäin lähellä kaataa ehkä liigan parhaan hyökkäyksen omaavan Chiefsin. Molemmilla on hyökkäyksissään luotettavat pelinrakentajat, mutta luotetaan siihen Aaron Rodgers jatkaa Dallas-pelin hyviä otteitaan. Packersilla on myös tämän kauden näytöillä parempi puolustus, eikä Lions ole vielä tällä kaudella näin hyvää puolustusta kohdannut. Pidän Packersia näistä joukkueista parempana, ja myöskin kotietu on heidän puolellaan. Spreadi asettuu hieman ikävästi 3,5 pisteeseen, joten laitetaan lapulle Packers -3 ja otetaan yhden potkumaalin erotuksella tulevalla voitolla panos takaisin.
 13. 2 points
  Jacksonville Jaguars - New Orleans Saints Vihjaaja: Vedonlyönninammattilainen Liiga: Amerikkalainen jalkapallo, NFL Alkamisaika: 20:00 - NFL Week 6 Sunnuntaina kohtaavat Jaguars ja Saints Jacksonville Jaguars on aloittanut tämän kauden 2-3 rekordilla. Avausottelussa tuli kotonaan 26-40 tappio Chiefsille, ottelussa loukkaantui myös alkuvaiheilla Jaguarsin ykköspelinrakentaja Nick Foles, hänet on korvannut Gardner Minshew ja ihan hyvin on korvannutkin. Toisessa ottelussa tuli vieraissa tiukka 13-12 tappio Texansille, kolmannessa ottelussa Jaguars voitti kotonaan Titansin 20-7 luvuin, neljännessä ottelussa Jaguars voitti vieraissa Broncosin niukasti 24-26 luvuin, ja viime viikolla tuli sitten Panthersin vieraana tappio 34-27 luvuin. Jacksonville Jaguarsin hyökkäys on tällä kaudella saanut ottelua kohden 6. eniten jaardeja ja tehnyt ottelua kohden pisteitä 17. eniten, 22.2. Jacksonville Jaguarsin puolustus on puolestaan antanut vastustajilleen ottelua kohden jaardeja 9. eniten ja pisteitä ottelua kohden 14. eniten, 23.6. Viime viikon ottelussa Jaguars sai hyvin tehtyä pisteitä muttei pystynyt puolustuksella pysäyttämään Panthersia oikeastaan yhtään, Panthersin RB Christian McCaffrey juoksi Jaguarsin puolustusta vastaan 176 jaardia, yli 9 jaardin keskiarvolla tehden 2 touchdownia. Jaguarsin juoksupuolustus onkin yksi liigan heikoimmista, tuota olisi kyllä pystyttävä parantamaan selvästi jos Jaguars tästä kaudesta jotain aikoo saada kasaan. Gardner Minshew on ottanut joukkueen hyvin haltuun vähäisestä kokemuksesta huolimatta saalistaen tälle kaudelle 1279 heittopelijaardia TD/INT ration ollessa 9/1 Minshewin johtama hyökkäys on saanut pisteitä taululle mutta puolustus on ollut suhteellisen heikko etenkin juoksua vastaan. Joukkueesta löytyy erinomainen RB Leonard Fournette joka on tällä kaudella juossut 512 jaardia tehden yhden touchdownin, kahdessa ensimmäisessä ottelussa Fournette oli suht näkymätön mutta nyt viime otteluissa on Fournette pelannut erinomaisesti ja nähty vilauksia dominoivasta college Fournettesta. New Orleans Saints on puolestaan aloittanut tämän kauden erinomaisesti 4-1 rekordilla. Avausottelussa tiukka voitto kotona Texansista 30-28 luvuin, toisessa ottelussa vieraissa tappio Ramsille 27-9 luvuin, ottelu jossa joukkueen ykköspelinrakentaja Drew Brees loukkantui, Homman on ottanut haltuun pelinrakentaja Teddy Bridgewater ja hyvin on myös hän onnistunut korvaamaan ykkös pelinrakentajaa, kolmannessa ottelussa Saints palasi voittojen tielle Seahawksin vieraana 27-33 luvuin, neljännessä ottelussa Saints voitti kotonaan Cowboysin 12-10 luvuin, viime ottelussaan Saints voitti kotonaan Buccaneersin 31-24 luvuin. New Orleans Saintsin hyökkäys on tällä kaudella saanut ottelua kohden jaardeja 14. vähiten ja tehnyt ottelua kohden pisteitä 14. eniten, 23.0. New Orleans Saintsin puolustus puolestaan on antanut vastustajilleen jaardeja ottelua kohden 14. eniten ja pisteitä ottelua kohden 17. vähiten 23.2. Saints on pelannut tällä kaudella erinomaisesti vaikka monella oli jo mieli alhaalla kun Brees loukkaantui heti toisessa ottelussa. Bridgewater on kuitenkin ottanut homman hyvin haltuun ja vienyt Saintsia 3 peräkkäiseen voittoon nyt ihan hyvän puolustuksen kanssa. Bridgewater on kerännyt tälle kaudelle 849 heittopelijaardia TD/INT ration ollessa 6-2. Joukkueesta löytyy erinomainen RB Alvin Kamara joka on tällä kaudella saalistanut 342 juoksupelijaardia tehden yhden touchdownin, myös erinomainen WR pelaaja löytyy joukkueesta Michael Thomasin muodossa joka on tällä kaudella saalistanut 543 kiinniottojaardia tehden 3 touchdownia. Alvin Kamaralla on ollut nilkan kanssa hiukan ongelmia mutta hyvin suurella todennäköisyydellä on hyvässä iskussa tässä ottelussa. Yhteenveto Jacksonville Jaguars on pelannut ihan hyvin ja Gardner Minshew on saanut joukkueeseen luotua henkeä ja kentällä ollaan nähty ajoittain 'Minshew Magicia' Kuitenkin Jaguars on tällä kaudella napannut voitot suhteellisen heikoista Titansista (2-3) ja Broncosista (1-4). Texansia vastaan hyvä tiukka vääntö ja Panthersia vastaan myös ihan hyvää tekemistä mutta kyllä tuo juoksupuolustus vuosi vaan aivan liikaa. Saints puolestaan pelannut erinomaisesti ja Bridgewater ollut hyvä korvaaja Breesille. Saints on 4-1 tällä kaudella voittaen mm. vieraissa Seahawksin ja kotonaan Cowboysin, kaksi todella hyvää joukkuetta voitettuna. Saints on joukkueena parempi kuin Jaguars lähes jokaisella osa-alueella ja uskon että Saintsin tähti RB Alvin Kamara tulee juoksemaan tuota Jaguarsin heikkoa juoksupuolustusta vastaan paljon jaardeja, Saints dominoi ottelua pitämällä palloa ja kuluttaa samalla juoksupelillä kelloa, Minshew ei pääse niin paljoa kentälle tekemään taikojaan niin Saintsilla on erinomaiset mahdollisuudet aloittaa tämä kausi 5-1 rekordilla. Myös Michael Thomasin odotan pelaavan jälleen ison pelin ja eiköhän Bridgewater hänen #1 targetille heitä palloa ahkerasti tässäkin ottelussa. Saints on mielestäni vieraissakin selkeästi parempi joukkue ja näin isona altavastaajana kertoimissa kun lähtee niin lapulle ehdottomasti. Odotan ottelusta suuri pisteistä sillä kummankaan puolustus ei ole osoittanut viime otteluissaan parasta teräänsä, Saints kuitenkin kovemman hyökkäyksen voimin tulee ottelun hoitamaan Kamaran ja Thomasin voimin joita ei Jaguarsin puolustus pysty pitämään aisoissa. Valinta: New Orleans Saints Kerroin: 2.36 Vedonlyöntitoimisto: Coolbet (Talleta 10€ --> Saat 50€ pelirahaa) Suosittelemme lyömään vedon bonusrahalla. Tee tili meidän kautta, niin saat Coolbetille jopa 400% bonuksen! --> Avaa tili klikkaamalla tästä!
 14. 2 points
  Amerikkalainen Jalkapallo, NFL Jacksonville Jaguars - New Orleans Saints Vihje: New Orleans Saints ML Kerroin: 2.40 Vedonlyöntitoimisto: William Hill Alkamisaika: 20:00 - NFL Week 6 Sunnuntaina kohtaavat Jaguars ja Saints Jacksonville Jaguars on aloittanut tämän kauden 2-3 rekordilla. Avausottelussa tuli kotonaan 26-40 tappio Chiefsille, ottelussa loukkaantui myös alkuvaiheilla Jaguarsin ykköspelinrakentaja Nick Foles, hänet on korvannut Gardner Minshew ja ihan hyvin on korvannutkin. Toisessa ottelussa tuli vieraissa tiukka 13-12 tappio Texansille, kolmannessa ottelussa Jaguars voitti kotonaan Titansin 20-7 luvuin, neljännessä ottelussa Jaguars voitti vieraissa Broncosin niukasti 24-26 luvuin, ja viime viikolla tuli sitten Panthersin vieraana tappio 34-27 luvuin. Jacksonville Jaguarsin hyökkäys on tällä kaudella saanut ottelua kohden 6. eniten jaardeja ja tehnyt ottelua kohden pisteitä 17. eniten, 22.2. Jacksonville Jaguarsin puolustus on puolestaan antanut vastustajilleen ottelua kohden jaardeja 9. eniten ja pisteitä ottelua kohden 14. eniten, 23.6. Viime viikon ottelussa Jaguars sai hyvin tehtyä pisteitä muttei pystynyt puolustuksella pysäyttämään Panthersia oikeastaan yhtään, Panthersin RB Christian McCaffrey juoksi Jaguarsin puolustusta vastaan 176 jaardia, yli 9 jaardin keskiarvolla tehden 2 touchdownia. Jaguarsin juoksupuolustus onkin yksi liigan heikoimmista, tuota olisi kyllä pystyttävä parantamaan selvästi jos Jaguars tästä kaudesta jotain aikoo saada kasaan. Gardner Minshew on ottanut joukkueen hyvin haltuun vähäisestä kokemuksesta huolimatta saalistaen tälle kaudelle 1279 heittopelijaardia TD/INT ration ollessa 9/1 Minshewin johtama hyökkäys on saanut pisteitä taululle mutta puolustus on ollut suhteellisen heikko etenkin juoksua vastaan. Joukkueesta löytyy erinomainen RB Leonard Fournette joka on tällä kaudella juossut 512 jaardia tehden yhden touchdownin, kahdessa ensimmäisessä ottelussa Fournette oli suht näkymätön mutta nyt viime otteluissa on Fournette pelannut erinomaisesti ja nähty vilauksia dominoivasta college Fournettesta. New Orleans Saints on puolestaan aloittanut tämän kauden erinomaisesti 4-1 rekordilla. Avausottelussa tiukka voitto kotona Texansista 30-28 luvuin, toisessa ottelussa vieraissa tappio Ramsille 27-9 luvuin, ottelu jossa joukkueen ykköspelinrakentaja Drew Brees loukkantui, Homman on ottanut haltuun pelinrakentaja Teddy Bridgewater ja hyvin on myös hän onnistunut korvaamaan ykkös pelinrakentajaa, kolmannessa ottelussa Saints palasi voittojen tielle Seahawksin vieraana 27-33 luvuin, neljännessä ottelussa Saints voitti kotonaan Cowboysin 12-10 luvuin, viime ottelussaan Saints voitti kotonaan Buccaneersin 31-24 luvuin. New Orleans Saintsin hyökkäys on tällä kaudella saanut ottelua kohden jaardeja 14. vähiten ja tehnyt ottelua kohden pisteitä 14. eniten, 23.0. New Orleans Saintsin puolustus puolestaan on antanut vastustajilleen jaardeja ottelua kohden 14. eniten ja pisteitä ottelua kohden 17. vähiten 23.2. Saints on pelannut tällä kaudella erinomaisesti vaikka monella oli jo mieli alhaalla kun Brees loukkaantui heti toisessa ottelussa. Bridgewater on kuitenkin ottanut homman hyvin haltuun ja vienyt Saintsia 3 peräkkäiseen voittoon nyt ihan hyvän puolustuksen kanssa. Bridgewater on kerännyt tälle kaudelle 849 heittopelijaardia TD/INT ration ollessa 6-2. Joukkueesta löytyy erinomainen RB Alvin Kamara joka on tällä kaudella saalistanut 342 juoksupelijaardia tehden yhden touchdownin, myös erinomainen WR pelaaja löytyy joukkueesta Michael Thomasin muodossa joka on tällä kaudella saalistanut 543 kiinniottojaardia tehden 3 touchdownia. Alvin Kamaralla on ollut nilkan kanssa hiukan ongelmia mutta hyvin suurella todennäköisyydellä on hyvässä iskussa tässä ottelussa. Yhteenveto Jacksonville Jaguars on pelannut ihan hyvin ja Gardner Minshew on saanut joukkueeseen luotua henkeä ja kentällä ollaan nähty ajoittain 'Minshew Magicia' Kuitenkin Jaguars on tällä kaudella napannut voitot suhteellisen heikoista Titansista (2-3) ja Broncosista (1-4). Texansia vastaan hyvä tiukka vääntö ja Panthersia vastaan myös ihan hyvää tekemistä mutta kyllä tuo juoksupuolustus vuosi vaan aivan liikaa. Saints puolestaan pelannut erinomaisesti ja Bridgewater ollut hyvä korvaaja Breesille. Saints on 4-1 tällä kaudella voittaen mm. vieraissa Seahawksin ja kotonaan Cowboysin, kaksi todella hyvää joukkuetta voitettuna. Saints on joukkueena parempi kuin Jaguars lähes jokaisella osa-alueella ja uskon että Saintsin tähti RB Alvin Kamara tulee juoksemaan tuota Jaguarsin heikkoa juoksupuolustusta vastaan paljon jaardeja, Saints dominoi ottelua pitämällä palloa ja kuluttaa samalla juoksupelillä kelloa, Minshew ei pääse niin paljoa kentälle tekemään taikojaan niin Saintsilla on erinomaiset mahdollisuudet aloittaa tämä kausi 5-1 rekordilla. Myös Michael Thomasin odotan pelaavan jälleen ison pelin ja eiköhän Bridgewater hänen #1 targetille heitä palloa ahkerasti tässäkin ottelussa. Saints on mielestäni vieraissakin selkeästi parempi joukkue ja näin isona altavastaajana kertoimissa kun lähtee niin lapulle ehdottomasti. Odotan ottelusta suuri pisteistä sillä kummankaan puolustus ei ole osoittanut viime otteluissaan parasta teräänsä, Saints kuitenkin kovemman hyökkäyksen voimin tulee ottelun hoitamaan Kamaran ja Thomasin voimin joita ei Jaguarsin puolustus pysty pitämään aisoissa.
 15. 2 points
  Jääkiekko NHL Klo: 02.00 Buffalo Sabres - Florida Panthers Pelivalinta: Florida Panthers-1.5 Kerroin: 3.22(bethard) Buffalo aloittanut kautensa hyvin. Neljästä pelistä se on voittanut kolme ja hävinnyt yhden jatkoajalla. Florida pelannut 3 peliä ja voittanut niistä yhden. Vaikka Buffalo kautensa aloittanut kautensa hienosti pidän silti Panthersia tässä suurena suosikkina. Floridan alkukauden vastukset ovat olleet pahimmasta päästä, kaksi kertaa Tampa ja kerran Carolina. Vaikka Panthers hävisi Carolinalle lukemin 3-6 ei se kerro täysin pelin koko kuvaa. Florida oli tuossa pelissä niskan päällä mutta vieraat viimeistelivät kovalla prosentilla. Tuossa pelissä Panthers laukoi peräti 50 kertaa maalia kohti. Panthers näistä kovempi nippu ja on pelejään hallinnut vaikka tulos ei ole täysin toivottua ollutkaan. Mutta tänään vastustaja ei ole niin kova niin luulen että alkaa tulosta tulla ja Sabres on helisemässä.
 16. 2 points
  Liiga: Jukurit - Kärpät KLO: 18.30 Mikkelin Jukurit saa tänään vieraakseen pohjoisen voiman eli Oulun Kärpät. Joukkeet ovat kohdanneet toisensa jo kertaalleen tällä kaudella, silloin Kärpät oli parempi vasta jatkoajan jälkeen lukemin 2-1. Jukurit on pelannut 10 ottelua. Se on hävinnyt niistä kuusi ja voittanut neljä. 16 pisteellä se yltää sarjataulukossa sijalle kuusi. Kärpät puolestaan on pelannut yhdeksän ottelua. Se on voittanut niistä kahdeksan, ja ainoastaan sarjaa johtava Tappara oli parempi luvuin 3-2. 22 kerättyä pistettä yltää sarjataulukossa toiselle sijalle. Kärpät lähtee illan otteluun selvänä suosikkina. Kokoonpanossa ei näyttäisi olevan suurempia muutoksia. Toki Jussi Jokinen kärsii vielä kahdeksan ottelun mittaista pelikieltoaan, mutta Kärpät on löytänyt kokoonpanoonsa nuorta voimaa. Esiin voisi nostaa kolmannesta ketjusta löytyvät Rädyn veljekset. Uskon että Kärpille ei ole helppo peli tulossa, mutta voitoksi se tulee kuitenkin kääntymään. Kertoimet tarjoavat Kärppien voitolle sellaista kerrointa, että siihen on tartuttava. VIHJE: Kärpät @1.96 (Nordicbet) Vihje osuu, kunhan Kärpät voittaa ottelun varsinaisella peliajalla. OIKEIN!
 17. 2 points
  KHL Kunlun - Neftehimik Neftehimik/ 2.95 UniBet Klo 14:30 Joukkueet kohtasivat myös eilen Kunlunin voittaessa 2-1. Neftehimikin viimeistely ei ollut eilen siellä päinkään sillä laukaukset joukkue voitti eilen 17-31. Kunlun rankaisi eilen avauserässä molemmista Neften jäähyistä ja vieraat eivät sitten saaneet takaa ajolleen parasta loppua. Tuttu on siis vastustaja tänään ja toisen pelikirja tuoreessa muistissa. Neftehimik kuin jatkaa vaan mihin eilen jäi ja kärkiketjut parantaa etenkin viimeistelyn osalta niin näen vierailla kyllä mahdollisuudet ottelun voittoon ja eikös tälläisessä tilanteessa juuri yleensä voiteta kun edellisenä päivänä ollaan saatu selkään.
 18. 2 points
  Tennis ATP Shanghai klo 07:30 Garin, C - Berrettini, M Pelivalinta: Berrettini -3,5 peliä Kerroin: 1,85 William Hill Täysin samaa mieltä tästä matsista kuin @vedonlyönninammattilainen. Garin on parhaimmillaan massakentällä ja kovilla kentillä otteet ovat olleet heikkoja. Garinin syöttö selvästi heikompi kuin Berrettinillä joka näkyy kovalla kentällä selkeämmin. Berrettini kuuluu aivan huippupelaajiin ja Berrettini ottaa usein selviä voittoja heikommista pelaajista. Berrettinin kämmenlyönti on todella vahva ase ja sillä haetaan usein läpilyöntejä. Berrettinin syöttö on myös hyvä, josta kovalla kentällä paljon etua. Berrettinin kaltainen pelaaja on paha vastustaja massakenttä pelaajalle ja etenkin kun pelataan Berrettinin suosikkialustalla, niin italialainen lähtee kamppailuun suurena ennakkosuosikkina. OIKEIN
 19. 2 points
  Tennis, ATP Shanghai Christian Garin - Matteo Berrettini Vihje: Matteo Berrettini -1.5 Kerroin: 1.88 Vedonlyöntitoimisto: Pinnacle Alkamisaika: 07:30 (alustava) - ATP Shanghain 1/16 finaalissa kohtaavat Rankingin 32. Garin ja Rankingin 13. Berrettini. Garin on pelannut vuoristoratamaista tennistä ailahtelevasti, välillä pystyy hyviin esityksiin ihan hyviäkin pelaajia vastaan mutta taas välillä floppaa pahasti selvästi heikompaa vastaan, tasaisuutta ei ole Garin onnistunut löytämään kovia pelaajia vastaan eikä myöskään kovakenttä ole optimi Garinille. Berrettini puolestaan etenkin kovalla kentällä todella kovassa formissa ja lukeutuu nykyään ainakin top 15 pelaajiin juuri kovalla kentällä. US Openissa hieno runi välieriin asti jossa tuli sitten Nadal vastaan, hyvää taistelua ensimmäisessä ja toisessa erässä jotka menivät Nadalille 7-6, 6-4. Tässä Shanghain turnauksessa Berrettini aloitti dominoivalla 2-0 voitolla 6-2, 6-1 luvuin Rankingin 38. Struffista. Berrettini on osoittanut olevansa valmis kovissa turnauksissa ja näyttänyt hyviä otteita, Garin puolestaan ei ole osoittanut kovinkaan kummoisia otteita kovia pelaajia kuten Berrettini vastaan joten uskon että 2-0 luvuin Berrettini jatkaa tästä eteenpäin.
 20. 1 point
  NHL Los Angeles Kings - Carolina Hurricanes Erik Haula tekee maalin/ 3.75 UniBet Klo 05:30 Aamuyön jännitykseen suomalaisen Haulan maalia testiin. Carolinan alkukausi on startannut hienosti sillä viisi ekaa joukkue voitti ja viime pelikin oli hyvä vaikka niukka tappio Columbukselle tulikin ja onhan Columbuskin hyvin pelannut eli ei huonolle hävinnyt. Haula pelaa Carolinan kolmos sentterinä ja tehot tälle kaudelle kuuteen peliin on mukavat 5+0. Eli voidaan puhua maalintekijästä, ainoa ottelu jossa Haula ei maalannut oli tuo Floridassa pelattu 3-6 voitto. Haula on iskenyt viidestä osumastaan kaksi ylivoimalla, eli siis juu mies saa myös ylivoima vastuuta ja tänään sitä on varmastikkin taas Losin vieraana tarjolla. Hyvässä iskussa oleva Carolina ottelun varmastikkin tulee voittamaan ja luotan että suomalais sentteri osuu jälleen voitokkaassa ottelussa.
 21. 1 point
  NHL. Winnipeg Jets - Arizona Coyotes valinta, Arizona Coyotes +1 kertoimella 1.71 Unibet. alkamisaika: 03.00 Jetsien pelitahti on todella kiivasta, kun osalla pelejä on takana neljä, niin Jetseillä on seitsemän ja tämä siis suhteessa ajallisesti. Jetsit myös on matkustellut samaan rahaan todella paljon ja en sitten tiedä, kuinka paljon tuo on vaikuttanut otteisiin, mutta allekirjoittaneen silmään, peli ei ole vakuuttavaa. Jetsit mm. Chicagoa vastaan kun sai ensimmäisen ylivoiman, tuloksena oli Chicagon alivoima maali ja oli lähellä kahteenkin kertaan, ettei Chicago olisi tehnyt toista maalia alivoimalla ja vaikka olen kehunut Jetsien ylivoimaa hyväksi, niin sitä se ei todellakaan ole tällä hetkellä ja peli ei muutenkaan vakuuta. Arizona Coyoteksen kohdalla ollaan jonkun aikaan odottettu nousua ja kausi sen näyttää, pääseekö Arizona pudotuspeleihin, jossa kaikki on avoinna gloorialle! Arizonan vasta neljän ottelun rupeama runkosarjassa, on siis alkutekijöissä, mutta pisteitä olisi suotavaa tippua alusta asti tasaiseen tahtiin! Arizona on peleistä kerännyt 3 pistettä, mutta tuo ei ole häpeä, vastukset on ollut timanttisia. On päivän selvää, jos Arizona haluaa olla pudotuspeli joukkue, niin tämän hetken Jetseistä on otettava pisteitä ja itse luotan siihen tässä. Kunhan Arizona Coyotes pelaa vähintään tasapelin varsinaisella peliajalla, niin veto menee oikein. Pelionnea!
 22. 1 point
  Jääkiekko, NHL Toronto - Minnesota YV-maalit yli 1,5 @2.18 Nordicbet (sis ja) KLO: 02.00 Melkoinen ohjelma Wildilla menossa otteluiden suhteen. 11/13/14 ja 16 päivä pelit. Stalock / Dubnyk täysin tuuliajolla. Stalockin nolla Ottawaa vastaan ei ollut mikään suoritus. Sen verran munaton Senators oli vastassa. Minnesota on tänä vuonna todella heikko, eikä asiaa pudotuspeleihin luultavasti ole. Hidas nippu jostain syystä. Reagointi ja liike ei riitä. Ei enää edes Koivun Mikolla. Kenties se ylivoima tarjoaa maaleille mahdollisuuden. Toronto pelaa ailahtelevasti, mutta tämän joukkueen osalta maltti on valttia. Muutama sööri kun saadaan takaisin sairastuvalta niin hyvä tulee. Joukkue on todella selkeä suosikki tähän otteluun ja mielestäni liikkeen kautta Minnesota voidaan upottaa oikein kunnolla. Maple Leafs ei omassa päässä vielä parasta ole antanut, mutta sekin aikanaan. Ylivoimalla homma toimii toistaiseksi kohtuudella. Tuleva vastus tulee kuitenkin ottamaan penalttia ja mikään ihme ei olisi jos Toronto tekisi tuon 2 yyveekaappia yksinkin. Käsiä löytyy. Tappioputken katkaissut Toronto on kaikinpuolin suosikki ja kun pelityylit vielä isketään yhteen ja rasitus myös niin tämä kohde tuntuu hyvältä. Eetteri soimaan 4/5. Kohde menee oikein kun ottelussa nähdään yli 1,5 YV-maalia OIKEIN
 23. 1 point
  Jääkiekko NHL KLO 02.00 Toronto Maple Leafs - Minnesota Wild Valinta : Toronto Maple Leafs Kerroin; 1,72 ( NordicBet ) B2B pelinä Minnesota pelaa. Dybnyk toki maalissa. Kuitenkin kotijoukkue on näistä parempi ja tulee luultavasti voittamaan. Wild ei ollut eilen mikään kummoinen, mutta kuitenkin joukkue pystyi Senators joukkueen voittamaan. Tänään vastus on liian kova. Kotijoukkueella toimii maalinteko ihan kiitettävästi ja siinä ei vieraat perässä pysy, jos ja kun kotijoukkue tekee sen 3-5 maalia. Kunhan Toronto Maple Leafs voittaa varsinaisella peliajalla, niin tämä kohde menee oikein.
 24. 1 point
  CHL klo 20:30 Rungsted - HPK Pelivalinta: Rungsted ML Kerroin: 3,05 Coolbet Merkityksetön CHL ottelu, johon HPK lähtee hyvin mielenkiintoisella kokoonpanolla. Poissa on kasa avainpelaajia ja otteluun lähdetään kakkosmiehistöllä. Rungsted hävisi selvästi ottelut Plzeniä ja Zugia vastaan kotikentällä. Plzen ja Zug lähtivät otteluun kuitenkin hyvillä kokoonpanoilla, joten murskavoitot oli odotettuja. Nyt kun HPK:lla on kakkosmiehistö liikenteessä niin tanskalaisilla on mielestäni hyvät yllätysmahdollisuudet kotikentällä. Rungsted on kohtalaisen hyvä kotijoukkue ja kotiedun merkitys on CHL peleissä suuri. HPK ollut vieraskaukalossa selkeästi heikompi kuin kotikentällä, joten mikään läpihuutojuttu tämä ottelu ei HPK:lle ole. Mielestäni HPK on asetettu liian suureksi ennakkosuosikiksi.
 25. 1 point
  Esports | CS:GO | ESL Pro League Europe 19:25 Fnatic - Aristocracy Fnatic -1,5 | 1,85 | Betway Fnatic (KRIMZ, JW, Brollan, flusha, Golden) on tuomassa ruotsalaista renessanssia takaisin CS:n ihmeelliseen maailmaan. Pitkään tuskaillut joukkue teki pahaan pettymykseen päättyneen Major-turnauksen jälkeen kaksi pelaajamuutosta, jossa Xizt ja Twist saivat lähteä kahden paluumuuttajan, flushan ja Goldenin, tieltä. Heti ensimmäinen turnaus oli jättimenestys, kun Fnatic voitti kotiyleisönsä edessä tasokkaan DreamHack Masters Malmö -turnauksen. On vielä kenties liian aikaista sanoa, että Fnatic on matkalla kohti maailman eliittiä, mutta peli näyttää ainakin tällä hetkellä sujuvan todella hyvin. Eilisessä EPL-avausottelussa Fnatic jatkoi hyviä otteitaan kaatamalla Northin tyylipuhtaasti lukemin 2-0, joten oiva vire näyttäisi säilyneen tälle peliviikolle. Aristocracy (mouz, rallen, TaZ, MINISE, dycha) on pitkään kasassa pysynyt puolalaisjoukkue, jonka maailmanranking on pysynyt noin 30. hujakoilla lähes koko vuoden. Joukkue on ajoittain onnistunut joitakin yksittäisiä pelejä voittamaan kovempiaan vastaan, mutta Aristocracyn taso ei riitä menestykseen kansainvälisissä turnauksissa. Myöskään viime aikojen vire ei juuri vakuuta, kun tappioita on tullut muun muassa sellaisille joukkueille kuin HAVU:lle ja SMASH:lle. Eilinen avausottelu Astralista vastaan oli joukkueelta ihan kohtalaista tekemistä, mutta lopulta Aristocracy joutui toteamaan vastustajansa paremmakseen lukemin 0-2. Karttavetossa Fnatic lähtee varmasti bannaamaan aluksi Vertigon ja Aristocracy poistanee lähes yhtä takuuvarmasti Infernon. Fnatic valinnee kartakseen joko Miragen tai Overpassin. Aristocracy ottanee omaksi kartakseen Trainin. Näissä kartoissa Fnatic on vahvoilla, sillä joukkue on tällä kokoonpanolla voittanut jokaisessa kartassa vähintään kerran. YHTEENVETO Fnatic on tullut todenteolla takaisin tavoitteenaan päästä takaisin maailman parhaimpien tiimien joukkoon. DreamHack -turnausvoitto on omiaan vahvistaakseen joukkueen itseluottamusta, eikä joukkueen pelissä ole merkittäviä heikkouksia tällä hetkellä. Aristocracy on huomattavasti tuntemattomampi nimi näissä karkeloissa, eikä viimeaikaisista tuloksista voi monia positiivisia asioita ottaa. Karttavalinnoissa Fnaticia on vaikea yllättää, joten Aristocracyn on yksinkertaisesti pelattava paremmin voittaakseen edes yhtä karttaa. Tasoero on ottelussa sen verran suuri, että vahvassa myötätuulessa purjehtivan Fnaticin 2-0 -voittoa on otettava tänään peleihin. Kohde menee oikein, kun Fnatic voittaa ottelun 2-0.
 26. 1 point
  Erinomainen vihje ja Betwaylla saa kertoimeksi 5,00 !
 27. 1 point
  NHL. Chicago Blackhawks - Edmonton Oilers valinta, Chicago Blackhawks AH - 1 kertoimella 2.75 Unibet. alkamisaika: 03.30 Chicago on aloittanut kauden kolmella pelillä, joista se on hävinnyt kolme. Edellisessä pelissä Jetsejä vastaan mahdollisuus avaus voittoon oli jo omissa käsissä, mutta ensimmäisessä erässä otettu 2-0 johto ei kestänyt loppuun asti ja pirteää ensimmäistä erää ei lopulta palkittu, kuin yhdellä jatkoaika tappio pisteellä. Edmonton on aloittanut kauden puhtaalla pelillä, kun takana on viisi ottelua, joka on varmasti enemmän, kuin moni osasi odottaa! Edmontonin kohdalla pitää huomioida, että vastukset ei ole ehkä ollut sitä kuuminta kaartia, vaikka voitto on aina voitto, mutta epäilen Edmontonin olleen myös hieman myös onnekas, koska vastustaja on hallinnut pelejä laukauksissa ja voitot on ollut niukkoja. Edmontonin erikoistilanne tilastot on myös sellaisia, että ne tulevat laskemaan pommin varmasti! Chicago on noista kolmesta pelistä kaksi edellistä hävinnyt kotona ja se on myös yksi syy haistella tässä tilastojen katkeamista, sillä vaikka Chicago ei ole viime vuosina lukeutunut sarjan kovimpiin, niin kotona se harvemmin on kokenut pitkiä tappio sarjoja. Chicagon yli maalin voitolla veto oikein, tasan maalin voitolla panos takaisin. Pelionnea!
 28. 1 point
  NHL:Jääkiekko klo.20:00 new Jersey Devils - Florida Panthers Tekee Pisteen Kyle Palmieri @1.75 Unibet Harvoin Änäriä tänne laittelen,mutta nyt heitän kotijoukkueen Palmierin pojoa testiin. Kaksi huonosti kaudenaloittanutta vastakkain ja ainakin uskoisin,että devilsit janoaa sitä ensimmäistä voittoa kovasti.Floridalla on 1 voitto 5 pelistä,eli silläkin on varmasti haluja voittaa.Ennakkoon ja kertoimissakin tasaista olisi tulossa.Devilsille täytyy kotietua antaa hitusen ja sitä motivaatiota sillä ainakin pitäisi olla,kun se voitto on vielä saavuttamatta tältäkaudelta.Devilsien 1.ketju tässä voisi sitä ratkaisua ottaa ja laituri Palmieri on pelannut hyvin,vaikka joukkue onkin hävinnyt pelinsä.Palmieri on napsinut jo 3 pojoa,joista 2 on maaleja ja 1 syöttö.Palmieri laukoo ihan kiitettävästi ja Devils ei tule tänään maaleitta jäämään ja silloin Palmieri on jopa hyvä ehdokas tekijäksi,mutta otetaan vaan pistettä kaverille nyt.
 29. 1 point
  Tilanne 13.10. vihjeiden jälkeen: Vihjemäärä Oikein Void Väärin Palautus-% netto 1. ▲ vormulafani 5 4 0 1 156,16% 28,77 € ▲ 2. ▲ Kalastaja 8 5 0 3 139,64% 28,39 € ▼ 3. ▲ Snooker 26 13 0 13 108,96% 21,37 € ▲ 4. ▲ Betsaaja22 8 4 0 4 102,25% 1,76 € ▲ 5. ▼ TiPsTeksTeRi 22 9 0 13 100,13% 0,24 € ▼ 6. ▼ Vedonlyönnin ammattilainen 16 7 0 9 98,10% -2,71 € ▼ 7. ▼ Legendaarinen 8 4 0 4 93,47% -5,59 € 8. ✰ Big Daddy T 1 0 0 1 0,00% -11,11 € 9. ▼ Blokki 12 5 0 7 87,42% -14,39 € ▼ 10. ▼ JapBet 9 4 0 5 82,72% -16,71 € ▲ 11. Moisku 14 4 0 10 73,48% -28,87 € ▼ 12. ▼ Kemmu 14 5 0 9 73,14% -36,73 € ▼ 13. ▼ Henksteri 6 1 0 5 33,97% -38,87 € Yhteensä 149 vihjettä (65 - 0 - 84) netto -74,75 € palautus 94,58 %
 30. 1 point
  Esports | CS:GO | ESL Pro League Europe 23:15 Vitality - Heroic Heroic +1,5 | 1,72 | bet365 Vitality (ZywOo, RpK, apEX, ALEX, shox) pelasi viime viikonloppuna DreamHack Masters Malmö -turnauksen finaalissa, jossa lopulta ranskalaisjoukkue kompastui turnauksen voittaneeseen Fnaticiin. Uudella kokoonpanolla debytoinut joukkue voi pitää finaalipaikkaa kuitenkin onnistuneena suorituksena, josta on hyvä jatkaa eteenpäin. ESL Pro League -pelit alkoivat tällä viikolla ja eilen Vitality pelasi oman avausottelunsa Sproutia vastaan. Tuossa ottelussa Vitality ei missään nimessä ollut parhaimmillaan, sillä Sprout laittoi ajoittain hyvin hanttiin ja otti jopa karttavoiton. Lopulta Vitality ryhdistäytyi ja otti 2-1 -voiton, mutta aivan paras terä joukkueen pelistä jäi puuttumaan. Heroic (es3tag, stavn, b0RUP, Snappi, cadiaN) on liikkeellä taas vaihteeksi uudella kokoonpanolla, kun entinen IGL-pelaaja blameF hyppäsi vihreämmille laitumille. Tilalle tuli ex-North-pelaaja cadiaN, jonka otteita tuli kritisoitua useaan otteeseen, mutta tämä Heroic näyttäisi sulautuneen yhteen erinomaisesti. Joukkue tällä kokoonpanolla on nimittäin voittanut kaikki 14 pelaamaansa karttaa ja siten voittanut kaikki 7 viimeisintä Bo3-otteluaan lukemin 2-0, mikä on vaikuttava suoritus, vaikka joukossa toki on huomattavasti heikompia vastustajia. Eilinen 2-0 -voitto NiP:iä vastaan kuitenkin osoitti, että joukkue on oikeasti oivassa vireessä ja heillä on itseluottamus varmasti korkealla. Karttaveto tulee olemaan mielenkiintinen. Sekä Vitalityn että Heroicin permabanni on Train, joten jompi kumpi joukkue voi pientä etua saada kelluttamalla karttaa veton aikana. Toki molemmat joukkueet voivat näin tehdä, mutta joka tapauksessa karttapickien veikkaaminen on todella hankalaa tämän takia. Tilastojen perusteella Heroicilla on itse asiassa parempi voittoprosentti jokaisessa kartassa ja Vitalitya vastaan muun muassa Vertigo ja Nuke voivat toimia täsmäpickeinä, mutta Vitality on toki vahva kaikissa kartoissa. YHTEENVETO Illan ratoksi pelataan EPL-pelejä, joista Vitalityn ja Heroicin välinen ottelu ratkaissee lohkovoittajan. Vitality on ollut erittäin pitkään maailman ellittijoukkueiden joukossa ja heidän rutiini usein riittää pitkälle. Aivan parhaimmasta päästä Vitalityn vire ei kuitenkaan välttämättä ole, jos eilistä Sprout-ottelua lähdetään huomioimaan,. Tässä on Heroicin iskunpaikka, sillä uusitulla kokoonpanolla varustettu joukkue on ollut vakuuttavassa lennossa viime aikoina ja edennyt voitosta voittoon. Karttaveto tulee olemaan arvoituksellinen, mutta Heroicilla on varmasti muutamia ässiä hihassaan Vitalityn karttavalikoimaa vastaan. Vitality on toki ennakkosuosikki voittamaan ottelun, mutta Heroicin viimeaikaisia tuloksia on vaikea sivuuttaa ja siksi yhdestäkin karttavoitosta tarjottu kerroin kelpaa ihan hyvin peleihin. Kohde menee oikein, kun Heroic voittaa ottelussa vähintään yhden kartan. TULOS: 2-1
 31. 1 point
  Jääkiekko NHL KLO 20.00 NY Rangers - Edmonton Oilers Valinta : Kakko, Kaapo EI TEE pistettä ( Varsinainen peliaika ) Kerroin : 1,85 ( PAF ) Kakko kahteen otteluun 0+0 (-1) on itselleni odotettu tulos. Moni povasi yli 60pst kautta, mutta taitaa jäädä haaveeksi ja keväällä kausivedosta hyvät rahat tulossa. No kaikkea voi vielä tapahtua. Kakko pelaa ihan hyvässä joukkueessa, mutta ei kuitenkaan tähtien kanssa. Kreider - Strome ei ole mitkään parhaat ketjukaverit. Myös joukkueen ylivoima koostuu kolmikosta Panarin - Zibanejad - Trouba, joten sielläkään ei tämä herra ole se pääjohtaja, niinkuin esimerkiksi Laine on Winnipeg joukkueessa. Tämä syö paljon pisteiden saamista. Tänään vastassa on Edmonton , jota itse povaan hieman yllättäjäksi ja sitä se on ollut, kun voittanut kaikki neljä ottelua. Edessä on siis vaikea ja tasainen ottelu. Päiväottelu hieman hiljentää maalien odotusarvoa, joten se myös hiljentää Kakon pisteiden saantia. Myös tämä ottelu tulee parhaaseen katseluaikaan ja suomeksi selostettuna ja näissä usein nämä aloittelevat nuoret suomalaiset on olleet aika pimennossa. Uskon, että tänään on tiukka ottelu edessä ja Panarin - Zibanejad - Buchnevich joutuu paljon kentille ja sitä kautta Kakko jää varjoon ja ei vieläkään saa avaus pistettään. Kunhan Kaapo Kakko ei tee pistettä ( maalit+ syöttö ) varsinaisella peliajalla , niin tämä kohde menee oikein.
 32. 1 point
  NHL. Columbus Blue Jackets - Anaheim Ducks Valinta, Columbus Blue Jackets kertoimella 2.14 Unibet. alkamisaika: 02.00 Ennen kautta kummallekkaan ei lupailtua paljoa, Columbus menetti mm. Panarinin ja Bobrovskyn muualle ja ehkä suurimpia kysymysmerkkejä on ollut etenkin maalivahtipeli! Joukkueen puolustuksessa ei vikaa ole. Kausi on alkanut kolmella pelillä, joista kahdessa ensimmäisessä pelissä tuli 1-4 ja 2-7 tappiot ja varmasti maalivahti kysymys nosti taas päätänsä! Kolmannessa pelissä Buffaloa vastaan koitti sitten jo avaus voitto, vaikka se meinattiinkin vielä lopussa tunaroida, kun Buffalo pääsettiin hallinnasta huolimatta vielä tasoihin viime minuuteilla. Tortorella osaa olla vaativa valmentaja ja Columbus varmasti tulee tälläkin kaudella olemaan monelle paha vastus ja vaikka profiili pelaajia on lähtenyt toisaalle, niin siellä on se runko, jonka jokainen joukkue siltikin tarvitsee menestyäkseen, kysykää vaikka Chicagolta (kohta myös Pittsburghilta) Ja monesti kun joukkueen mahdollisuudet teilataan, niin se vain sytyttää joukkuetta. Anaheim on aloittanut kauden kolmella voitolla neljästä pelistä ja yksi syy siihen on loistavia otteita esittänyt Gibson, joka kumminkin huilaa tässä pelissä, kun Anaheim pelaa toisena päivänä peräkkäin, joka luultavasti ei helpota urakkaa työteliästä Columbusta vastaan ja vaikka Gezlaf on vielä loisto pelaaja, niin ei enää mikään nuori pelaaja ja palautuminen ei ole enää nuorten miesten tasolla. Pelionnea!
 33. 1 point
  Miesten Salibandyliiga: Westend Indians - Seinäjoen Peliveljet KLO 18:30 Salibandyliigan ainokaisessa tänään vastakkain asettuu Westend Indians ja SPV. Ottelu pelataan Espoossa Otahallissa Indiansin kotiluolassa. Kotijoukkue Indians on pelannut tällä kaudella kolme ottelua, voittaen niistä kaksi, ja häviten yhden ottelun vieraissa Nokian Krp:lle. Indians on esittänyt vakuuttavia otteita alkukaudesta, ja tulee ehdottomasti olemaan playoff-joukkue tällä kaudella. Vahvoja näyttöjä on joukkue antanut viimevuosina, ja uskon että tänä vuonna työ tulee kantamaan hedelmää. Peliveljet puolestaan on pelannut vasta kaksi ottelua, joista kummastakin on kääritty voitot. Vastustajan reppu on näissä otteluissa heilunut ihan kiitettävää tahtia, sillä kahteen otteluun joukkue on tehnyt 24 maalia. Tänään kuitenkin on vastassa aivan eri luokan vastustaja. SPV:n pelitavan tuntien, joukkue karvaa todella ylhäältä vastustajan avauspelaamista. Uskon että Indiansin vahva pallollinen tekeminen jatkuu tänään Peliveljiä vastaan, ja se tulee saamaan niiden kautta maukkaita ylivoimahyökkäyksiä, jonka kautta tulee rankomaan SPV:tä armotta. Indians myöskin erittäin hyvä kotijoukkue, ja uskon että näin perjantai-illan ottelussa voi hyvinkin olla "tiipiin" lauteet täynnä. Bookkerit tarjoaa tähän otteluun mielestäni Indiansille aikamoista kerrointa, joten +1.5 tasoitus on kyllä näillä perusteilla valittava vihjeeksi. VIHJE: Indians +1.5 @2.00 (bet365) OIKEIN!
 34. 1 point
  Jääkiekko NHL Klo: 02.00 Pittsburg Penguins - Anaheim Ducks Pelivalinta: Anaheim Ducks Kerroin: 3.10(bet366) Tässä yön haku! Pingviinien puolustus oli suuri puheenaihe ennen kauden alkua mutta nyt huolenaihetta aiheuttaa hyökkäsosasto. Sillä sen hyökkäyksestä on alkanut tippumaan miestä lasarettiin tasaiseen tahtiin. Poissa kokoonpanosta on Ryan Rust(ei ole pelannut peliäkään tällä kaudella), viime peliin putosi pois Evgeny Malkin sekä Nick Bjugstad. Ja viimeisimpänä Alex Galchenyuk ja Patric Hörngvist. Tämä jos mikä tulee Pingviinien pelissä näkymään isosti. Neljän kärkiketjun miehen poissa olo ei voi olla vaikuttamatta peliin ja varsinkin sentteri osastolla on pahoja puutteita. Kyllä on pingujen hyökkäypeli tänään aika pitkälti ykköskentän varassa. Anaheim aloittanut kauden vastoin odotuksia todella hyvin. 3 peliä ja kolme voittoa maaliero 8-3. Puolustaminen on ollut vahvaa vierailla ja viimeisenä naulana on ollut huikeasti esiintynyt maalivahti John Gibson. Torjuntaprosentti kolmeen peliin vaatimaton 97.03. Parhaalla miehistöllä Pingviinit olisi ehdoton suosikki tähän matsiin, mutta kyllä nuo poissaolot tasaa mielestäni puntit lähes tasoihin ja kolmen kerroin Ducksille on eittämättä liikaa. Myös Anaheimin hyvä vire nostaa vieraiden osakkeita suuresti. Maalivahti pelissä vieraat myös vie pidemmän korren, sen verran ailahtelevaa on Matt Murrayn peli ollut. Joten ehdottomasti lähdetään tähän vierasvoittoa hakemaan!
 35. 1 point
  Jääkiekko NHL Klo: 03.30 Dallas Stars - Calgary Flames Pelivalinta: Dallas Stars Kerroin: 2.40(unibet) Yön ehdoton top kohde! Kertoimen laskija on tuijottanut aivan liikaa Dallasin alkukauden pelejä. Stars aloitti kauden kolmella tappiolla. Kaikki tuli maalin erolla. Vastustajatkaan ei ollut mitään helppoja(Boston, St Louis) sekä Detroit joka toki oli ennakkoon voitettavissa, mutta Anthony Mantha laittoi tuossa pelissä hösseliksi ja paukutti 4 maalia. Viime pelissä Stars sai katkaistua tappio putken kun se kaatoi vieraissa Capitalsin jatkoajalla lukemin 3-4. Calgary pelannut 3 peliä tähän kauteen ja niistä se on voittanut ainoastaan yhden ja sekin tuli ennakkoon heikommasta Canuksista 3-0 lukemin. Viime pelissä Flames oli helisemässä Kingsin kanssa ja hävisikin tuon pelin lopulta jatkoajan jälkeen 3-4. Itse en nää tätä peliä millään tavalla näin tasaisena mitä kertoimet antaa ymmärtää. Dallas lähtee peliin mielestäni isona suosikkina vaikka alkukausi tulosten valossa onkin ollut heikko. Stars omaa paremman materiaalin ja odotukset tällä kaudella on korkealla. Starsin ykköskenttä sai viime pelissä vihdoin peliään rullaamaan ja tehoja syntyi ja tuo varmasti potkua lisää pelaamiseen. Dallas myös ollut viime keskinäisissä niskan päällä ja ei tule kyllä tänäänkään Calgarylle pisteitä antamaan.
 36. 1 point
  KHL SKA Pietari - Jekaterinburg Yli 4.5 maalia @ 1.92 Coolbet Klo 19:30 Tämä ottelu varmasti sytyttää molemmat joukkueet parhaimillleen! Ska tosiaan hävinnyt nyt kolme edellistä peliä ja kaksi näistä otteluista kotonaan joten varmasti tänään nähdään nöyrempi Ska kuin kolmessa aiemmassa ottelussa kun vastuajakin on vielä sarjan eliittiä niin takki auki ei pystytä tähän peliin lähtemään!. Jeka puolestaan pelaillut runsasmaalisia pelejä ja 3/5 sen viime pelissä on nähty vähintään viisi maalia, Jekan kolme viimeisintä vieraspeliä on sujunut mollivoittoisesti sillä turpiin on tullut Vitjazilta, Spartakilta ja Jokereilta. Molemmat joukkueet syttyvät tähän kamppailuun ja illalla tullaankin näkemään erittäin vauhdikas ja runsasmaalinen ottelu! Edellisen kamppailun Jekaterinburg voitti kotonaan syyskuun alussa numeroin 5-2. Kunhan ottelussa tehdään vähintään viisi maalia tämä kohde menee oikein.
 37. 1 point
  NPB klo 12:00 Seibu Lions - Fukuoka S. Hawks Pelivalinta: Seibu Lions Kerroin: 1,80 William Hill Seibulla aloittava syöttäjä on Neal 12-1, ERA 2,87. Neal pelannut erinomaisen kauden ja antanut Seibulle mahdollisuudet menestykseen. Neal tulee olemaan pudotuspeleissä tärkeässä roolissa ja hänen aloittaessa Seibu on kyllä selvä suosikki. Fukuokalla aloittava syöttäjä on Wada, ERA 3,90, joka on pelannut ok kauden. Ei läheskään Nealin tasoinen syöttäjä, mutta kelpo syöttäjästä kyse. Molemmilla joukkueilla lähes yhtä hyvä lyöntiosasto, mutta tässä avausmatsissa syöttäjäedun turvin Seibun kuuluu olla selvä ennakkosuosikki. Myös kotietu on pudotuspeleissä merkittävämmässä roolissa. VÄÄRIN
 38. 1 point
  NHL Philadelphia Flyers-New Jersey Devils Flyers 2.28/Unibet Klo 2.30 Otetaan yön toiseen NHL-otteluun selkeästi materiaaliltaan parempi kotijoukkue lapulle. Viime kaudella Flyers kärsi aivan järkyttävistä maalivahtiongelmista ja tolppien välissä kävi vaikka minkälaista kassaria. Lopulta nuoresta Carter Hartista kuoriutui ykkösveskari, ja ainakin kevätkaudella mies osoitti hyvin kypsiä otteita. Devils taas vahvisti kesällä joukkuetta nimekkäillä hankinnoilla kuten Subban ja Hughes, mutta ainakin ensimmäisissä peleissä puolustaminen on ollut melkoisen kauheaa katseltavaa. Luotetaan siihen, että viikon levännyt Flyers tulee kotikaukaloon ja ottaa tästä jopa rutiininomaisen voiton.
 39. 1 point
  NHL Buffalo - Montreal Montreal ML/ 2.02 NordicBet Klo 02:00 Molemmat joukkueet ovat saaneet pisteitä kaikista pelaamistaan otteluista. Buffalo aloitti kauden kahdella voitolla kun vieraissa kaatui ensin Pittsburgh 1-3 ja sen jälkeen kotona Devils peräti 7-2, viimeisimmässä ottelussa kummiskin Columbus oli parempi jatkojen jälkeen 4-3. Montreal on aloittanut kauden vieraissa ja tämä on nyt kolmas vieraspeli putkeen. Kaksi aikaisempaa on päättynyt 60 minuutin jälkeen tasan, ensiksi Carolina vei voiton jatkoilla mutta toinen kääntyi Montrealille kun Toronto kaatui rankkareiden jälkeen 5-6. Buffalo saa kotiedun, mutta Montreal on näyttänyt että se taistelee ja on Montrealilla pari päivää enemmän aikaa ollut valmistautua tähän peliin.
 40. 1 point
  Norja:Division 1 Jääkiekko klo.19:30 Ringerike - Comet Ringerike o3.5 @1.58 Unibet Jatketaan Norjan divarikiekosta,kun kerran vauhtiin päästiin.Ringerike on tämänsarjan maaliruisku ja Hasle/Loren on jollain tavalla pysynyt Ringeriken vauhdissa tehtyjen maalienmäärissä.Ringerike on viimekauden Norjan pääsarjajengi ja joukkue halajaa sinne ensikaudeksi uudestaan ja toistaiseksi hommat on tehty oikein.Välillä niitä kömmähdyksiä tulee Ringerikellekin ja se kuuluu tähän sarjaan.Pidän Ringerikea Lorenskogin ohella vahvimpina tässäsarjassa ja yleensä ne menee vaan niin,että samat jengit ne ajelee hissillä Norjan pääsarjan ja divarin väliä.Ringeriken vierastyäläiset on hyviä ja saattavat riehua tänäänkin hyvässä sekä pahassa.Kerroin ei kauhiansuuri ole,mutta Ringerikella on valmiudet helposti ruiskauttaa tänään 4 maalia.
 41. 1 point
  Salibandyliiga: Steelers - Esport Oilers KLO 18:30 Kolmen ottelun arkikierros tänään salibandyliigassa. Hämeenlinnalainen Steelers saa Elenia Areenalle vieraita tänään Espoosta. Steelers on aloittanut kautensa odotetusti heikosti, sillä neljästä ottelusta se on voittanut vain yhden. Joukkue saa taistella todella, että tällä kaudella liigapaikka säilyisi. Steelersin tämän kauden joukkue on erittäin nuori, ja melko kokematon. Joukkuuesta löytyy peräti 10 2000-luvulla syntynyttä pelaajaa, ja näistä kahdeksan aloittavassa kolmessa kentässä. Viime kauteen verrattuna iso aukko on joukkueessa, sillä joukkueen paras pistemies Ville Lastikka vaihtoi seuraa Tampereen Classiciin. Oilersilla puolestaan kauden aloitus on ollut erittäin lupaava, ja tämän kauden odotukset Oilersin kannalta ovat ehdottomasti korkealla. Kolmesta pelistä on napsahtanut kolme voittoa tilille. Joukkueen rosteri tällä kaudella kuuluu ehdottomasti liigan kovimpiin, ja itse uskon että se pystyisi keväällä haastamaan jopa Classicin. Hyökkäyspäässä vilisee taitoa, ja joukkueen hyvä puolustus- ja maalivahtipeli on tuottanut tulosta. Yksinkertaisesti tässä ottelussa Oilers tulee olemaan tyly vieras Steelersille, ja uskoisin että loppulukemat tulevat lopulta olemaan hyvinkin selvät. Otetaan siis lapulle Oilersin voittoa tasoituksella. VIHJE: Oilers -3.5 @2.02 (Unibet) Vihje osuu, kunhan vierasjoukkue Oilers voittaa ottelun vähintään neljän maalin erolla. VÄÄRIN
 42. 1 point
  Jääkiekko khl Nizhni Novogorod Torpedo Vs HK Vitjaz Pelivalinta: Vitjaz ML @ 2.20 Nordicbet 19:00 Torpedo on lännen neljänneksi paras kotijoukkue ja lähtee se kertoimien puolesta tähän otteluun selvänä ennakkosuosikkina, mutta puntit tasoittuu kun vastaan luistelee hyvässä vireessä ollut vierasjoukkue Vitjaz joka on lännen toiseksi paras vierasjoukkue, se on voittanut 6/7 vieraspelistään häviten ainoastaan Jekalle. Materiaaliltaan vierailijat ovat selvästi laadukkaampi porukka ja sen pelilliset esitykset ovat viimeaikaoina olleet erinomaisia, vaikka toki viime pelissä Riika pitikin Vitjazia tiukoilla niin joukkue osoitti vahvuutensa ja käänsi pelin voitokseen 1-2 loppu hetkillä. En koe, että vieralijat olisivat altavastaaja tässä ottelussa huolimatta siitä, että Torpedo on erittäin hyvin pelannut kotonaan. Kunhan Vitjaz voittaa ottelun tämä kohde menee oikein.
 43. 1 point
  KHL Traktor - Dynamo Moskova Tasapeli/ 3.60 UniBet Klo 17:00 Kaksi hyvin puolustavaa ja vähän maaleja tekevää joukkuetta kohtaavat kohelon puolella päivällä kun Dynamo Moskova vierailee Tseljabinskissä. Kummallakin hieman heikompi vaihe menossa sillä Traktor on voittanut 2/5 edellisestä ottelustaan kun taas Dynamo ainoastaan 1/5 edellisestä. Traktorin edellisistä 4/5 matsissa on tehty vain kolme maalia ja on siellä Dynamollakin 3/5 joissa tehty korkeintaan kaksi maalia. Kummankin peli perustuu hyvään puolustukseen ja ne ainoat paikat saadaan tänään ylivoimalla todennäköisesti jossa vieraat on ehkäpä askeleen edellä, mutta Traktor saa myös paikkansa varmasti. Joukkueiden kolme edellistä keskinäistä on päättynyt 0-1,1-0 ja 2-3ja, joista Traktor voittanut viimeisimmät kaksi 1-0 tuloksella. En näe syitä miksi tänäänkään maaleilla juhlittaisiin ja siksi tähän tiukkaan ja vähämaaliseen otteluun on tasuri hyvä haku omasta mielestä.
 44. 1 point
  Tennis, ATP Shanghai Felix Auger-Aliassime - Stefanos Tsitsipas Vihje: 1. Erä yli 10.5 peliä Kerroin: 3.00 Vedonlyöntitoimisto: Unibet Alkamisaika: 07:30 (alustava) - ATP Shanghain 1/16 finaalissa kohtaavat Rankingin 19. Auger-Aliassime ja Rankingin 7. Tsitsipas. Haetaan näiden huippupelaajien otteluun avauserään paljon pelejä. Molemmat näistä nuorista supertähdistä ovat hyvin liikkuvia ja hyvin syöttäviä pelaajia, Auger-Aliassimella ikää 19-vuotta ja Tsitsipassella 21-vuotta. Molemmat tulevat olemaan aivan kärkipään pelaajia tulevaisuudessa kuten jo toki nytkin ovat erinomaisia. Tsitsipas ja Auger-Aliassime molemmat ovat viime otteluissan pelanneet paljon tiebreikkejä. Se kertoo siitä että syöttö on todella kovalla tasolla ja kumpikaan ei murru omilla syöttövuoroilla hirveämmin. Avauserässä vielä molemmat pelaajat hiukan hakevat formiaan ja syöttelevät molemmille pelejä. Tiukka ottelu nähdään jossa paljon pelejä voitetaan dominoivilla syöttövuoroilla jotka pidetään ihan loveen tai 15 asti eikä hirveämmin ole paikkoja murtaa. Kahden hyvän syöttäjän taistossa kerroin tähän kohteeseen turhankin korkealla, pitäisi olla lähempänä 2.60 lukemia mielestäni.
 45. 1 point
  Jääkiekko NHL KLO 02.00 Pittsburgh Penguins - Winnipeg Jets Valinta : Pittsburgh Penguins Kerroin : 2,10 ( NordicBet ) Malkin, Guentzel, Hörnqvist, Crosby pääsee pelaamaan mestis tason puolustusta vastaan ja päälle kakkosen kerroin otetaan ilolla vastaan. Pittsburgh oli vaikeuksia avauksessa Sabres vastaan, mutta sitten homma lähti sujumaan ja Columbus voittossa oli tuttua pingviiniä. Tänään vastassa on heikko puolustus, joten kotivoitto on aika varma paperilla. Winnipeg onnistui Devils pelissä tulemaan takaa, mutta ei muuten esittänyt mitään. Oli ihan altavastaaja Islanders ottelussa ja puolustus on kyllä surkea. Kotivoitto päälle kakkosen kertoimella on pakko ottaa, sillä kotijoukkue on parempi ja vieraiden puolustuspelaaminen on surkeaa, niin ilman suonenvetoa ei vierailla ole mitään saumaa. Kunhan Pittsburgh Penguins voittaa varsinaisella peliajalla, niin tämä kohde menee oikein.
 46. 1 point
  NHL. Pittsburgh Penguins - Winnipeg Jets valinta, tekee vähintään 2 pistettä - varsinainen peliaika. Laine Patrik kertoimella 5 Unibet. alkamisaika: 02.00 Suon tässä kotijoukkueelle suosikin viitan! Winnipeg Jets on tällä hetkellä todella ongelmallisessa tilanteessa, kun sen puolustus on murentunut viime kaudesta lähtien. Ensiksi joukkueesta lähti puolustajia muille maille, jonka jälkeen, puolustus on kokenut loukkaantumisia ja tuo näkyi mm. viime pelissä Islandersia vastaan, kun Jets koki 1-4 tappion vieraspelissä. Tuossa pelissä Islandersilla oli enemmän vaarallisia paikkoja ja lukemat olisi voineet olla toisena päivänä tylymmät, tehokkaammalla viimeistelyllä. Sen sijaan Patrik Laineen pelaamisessa ei ollut vikaa ja tuloksena oli 1+0 ja tuloksena kauden avausmaali! Laineen pirteät otteet myös palkittiin tuossa ottelussa ja Laine nostettiin ykkös kenttään Scheifelen ja Wheelerin kanssa ja tuo nosto ei jäänyt ainoastaan tuohon peliin, vaan Laine jatkaa ykkös kentässä, myös tässä pelissä. Laine myös tulee pelaamaan ykkös ylivoimaa, jossa puolustajien merkitys ei näy niin vahvasti, kun joukkueet pelaavat yleensä neljällä hyökkääjällä ja yhdellä puolustajalla ja oletettu ykkös ylivoima voisi olla Scheifele, Wheeler, Laine, Connor ja Heinola. Ylivoimalla Jetsien tehokkuus on ollut parempaa keskitasoa keskimäärin ja yksi syy siihen on juurikin Patrik Laine. Patrik Laineen kausi on siis alkanut piste per peli tahdilla ja ei ole mitään syytä, miksi tuo ei jatkuisi? Laineen peli on ollut varsin kelvollista tähän asti ja näkisin, että pientä tason nostoa on jopa lupa odottaa! Perustuen jo siihen faktaan, että kauden alla, pelejä ei tullut alle. Tässä pitää myös muistaa, että Pittsburgh ei pääse myöskään aivan optimi kokoonpanolla liikkeelle, kun mm. Malkin loukkaantui edellisessä pelissä, joka sitten vaikuttaa omalta osalta pingviinien mahdollisuuksiin ja siihen, miten Laine tulee onnistumaan yön pelissä. Pelionnea.
 47. 1 point
  9.10 Calgary Flames-1.5 @2.30 coolbet Detroit Red Wings ML @1.95 pinnacle Nashville Predators-San Jose Sharks o5.5 @1.75 coolbet Washington Capitals-Dallas Stars o5.5 @2.20 veikkaus Florida Panthers-Carolina Hurricanes 2. erä o2.0 @2.06 unibet Pittsburgh Penguins-Winnipeg Jets o6.0 @1.81 unibet New York Islanders-Edmonton Oilers u5.5 @1.93 pinnacle Vegas Golden Knights-Boston Bruins u5.5 @1.96 pinnacle
 48. 1 point
  Jääkiekko NHL Klo: 02.00 New York Islanders - Edmonton Oilers Pelivalinta: New York Islanders Kerroin: 2.20(nordicbet) Isles aloittanut kauden tappiolla ja voitolla. Ensimmäisessä pelissä se hävisi Washingtonille niukasti 1-2. Ja viime pelissä se taas kaatoi ansaitusti Winnipegin 4-1 lukemin. Edmonton voittanut molemmat kaksi otteluaan. Vastustajat eivät toki ole olleet kovimmasta päästä (Vancouver Canucks 3-2 voitto ja Los Angeles Kings 6-5 voitto). Pelillisesti Oilers ei noissa peleissä ei ole häikäissyt. Varsinkin Kingsiä vastaan omapää vuoti aika pahasti ja helpolla sai Kings maalinsa. Kun tätä kohdetta tarkemmin tutkin ei vierasvoittoa oikeastaan puolla kuin yksi asia ja se on muuan Connor Mcdavid. Edmonton on aivan liikaa yhden kentän varassa ja joka ilta ei voi odottaa ykköskentän täydellistä onnistumista. Isles näistä paljon tasapainoisempi joukkue ja kurinalaisempi puolustus. Isles pääsee myös pelaamaan jo kolmannen kotipelin putkeen ja Edmontonille tämä ensimmäinen reissupeli joten tästäkin etu kotijoukkueelle. Kyllä isles tähän selvänä suosikkina lähtee ja uskonkin että aiheuttaa Oilerssille ensimmäisen tappion. Väärin! Paskaahan minä puhuin, onhan siellä kakkoskentässä James Neal🙄😁
 49. 1 point
  Jääkiekko NHL Klo: 03.00 Nashville Predators - San Jose Sharks Pelivalinta: Nashville Predators Kerroin: 2.02(unibet) Nashville aloitti kauden 5-2 voitolla minnesotasta. Tuo peli oli vielä tuntuman hakemista ja tiukassa voitto olikin kun vasta viimeisen erän 4 maalia siivittivät kotijoukkueen lopulta voittoon. Toisessa pelissä Detroittia vastaan Predators oli jo paremmalla peli päällä mutta tehottomuus vaivasi ja lopputuloksena tappio 3-5. Se on sanottava että Detroit oli tuossa pelissä hyvä ja viimeisteli hyvällä prosentilla paikoista. San Josen alkukausi ei paljon hurraa huutoja aiheuta, 3 peliä alla ja kaikissa turpaan. Vain 3 tehtyä maalia ja päästettyjä 12. Hait kohtasivat Vegasin kahdesti kauden alkuun ja täytyy sanoa että ei ollut kyllä mitään jakoja noissa peleissä. Yhteenvetona tähän voisikin sanoa että ei tässä ottelussa ennakkoon ole kuin yksi voittaja suosikki ja se on selkeästi kotijoukkue. Vaikka Predators ei ole pelillään vielä suuremmin vakuuttanut niin ei ole sitä kyllä tehnyt vieraatkaan. Suurin ero näiden joukkueiden välillä löytyy hyökkäysosastolta. Nashvilleltä löytyy kaksi erittäin vaarallista ketjua kun taas Sharksin hyökkäys on melko suppea ja paljon niin sanottuja kysymysmerkkejä. Maalivahti pelissä myös Nashville vie tämän pelin. Toisin sanoen paljon on täytynyt vieraiden pelissä tapahtua jotta pystyy edes millään tapaa tässä pisteistä taistelemaan. Oikein!
 50. 1 point
  Jääkiekko NHL KLO 02.00 Washington Capitals - Dallas Stars Valinta : Washington Capitals ML Kerroin : 1,77 ( Unibet ) Washington on ollut pirteä alkukaudesta. Joukkue voitti Blues, Islanders ja tiukka tappio tuli Carolina vastaan, mutta ihan hyvin pelattu. Joukkue saa tähän otteluun Kuznetsov takaisin kokoonpanoon, joten joukkue saattaa rungon takaisin kentälle. Joukkue vain voimistuu. Ovechkin on ollut jälleen tuttu itsensä ja materiaali on laaja. Dallas on ollut yössä nyt koko alkukauden ajan. Kolme ottelua ja kaikista tappiot. Benn, Seguin varsinkin on ollut aika yössä. Joukkue teki isot kaappaukset kesällä, kun Perry, Pavelski hankittiin, mutta ei Pavelski ole oikein onnistunut. Myös Bishop on ollut heikko maalissa. Tämä joukkue nostaa tasoaan ja tulee sieltä vielä, mutta eiköhän joukkue aloita nyt surkeasti. Tänään vastus on liian kova. Capitals on kotonaan kova joukkue ja Kuznetsov paluu on iso juttu. Vieraiden peli tökkii ja vaikka se toimisi, niin kyllä Capitals on näistä astetta kovempi joukkue. Eiköhän tässä ole tiukka ottelu, joka lopussa kääntyy kuitenkaan kotijoukkueen voittoon. Kunhan Washington Capitals voittaa vaikka sitten jatkoajalla, niin tämä kohde menee oikein.
×
×
 • Create New...