Jump to content

Tilastot


Popular Content

Showing content with the highest reputation since 05.04.2019 in all areas

 1. 7 points
  Nyrkkeily Daniel Dubois - Nathan Gorman Alle 9.5 erää, betcris, @2.10 Klo: 00:00 Tätä matsia on useasti luonnehdittu junnuliigaversioksi Wilder - Fury - ja Joshua - Ruiz Jr. -otteluista. 22-vuotias Dubois on Wilderin tapaan erittäin kovalyöntinen, mutta fysiikaltaan ja muilta ominaisuuksiltaan enemmän Joshuan kaltainen. Yhtä vuotta vanhempaa Gormania sen sijaan pidetään teknisempänä ja nopeampana osapuolena. Gormanin kolme viimeisintä ottelua menivät pisteille, mutta häneltä löytyy kuitenkin oletettua enemmän lyöntivoimaa. Tästä osoituksena tyrmäysvoitot Kamil Sokolowksia ja Sean Turneria vastaan, jotka ovat kumpikin kovia luita. Toisaalta myös Duboisin teknistä taitoa on mielestäni vähätelty, 22-vuotiaana hän on tietenkin vielä raakile, mutta häneltä löytyy monipuolinen lyöntivalikoima ja 11 ammattilaisottelussaan hän on osoittanut selvää kehitystä. Kaksikon välillä on jonkin verran historiaa ja pahaa verta, Duboisilla ei ole koskaan ollut tapana tunnustella vaan tykitystä on yleensä luvassa ensikongista lähtien, mikä antaa Gormanille myös tilaisuuksia vastaiskuihin. Itse kallistun Duboisin puoleen, mutta tämän kohteen kerroin maistuu enemmän, sillä tyrmäys suuntaan tai toiseen ei yllättäisi ja uskoisin että tämä nähdään ennen kymmenettä erää.
 2. 6 points
  Jääkiekko, VHL Pre Perm - Kurhan Yli 4,5 maalia @1.71 ComeOn! KLO: 17.30 Viimekauden heittopussi, kotijoukkue Perm, on vahvistanut rivejään urakalla. Joukkueeseen on kesän aikana virrannut toistakymmentä uutta ja motivoitunutta pelaajaa. Tämä näkyy mielestäni jo nyt tuloksissa. Joukkue on pelannut 5 harjoitusottelua ja noista yhteenvetona voidaan todeta, että suunta on oikea. Käytännössä mitään samaa ei Permissä ole viimekauden jäljiltä olemassa kuin nimi. Näin näen tämän tilanteen. Älyttömiä maalijuhlia ei olla vielä kuitenkaan nähty, mutta oma tekeminen hyökkäyspäässä on hyvällä mallilla. Kolmeen edelliseen 12 tehtyä maalia ja 5 omiin. 3-4 tänään Permille. Kurhan kuului Viimekauden hyviin suorittajiin, vaikka tie tyssäsi pudotuspeleissä puolivälieriin. Joukkue on muuttunut jonkinverran edelliskaudesta, mutta vähemmän on ollut liikennettä kuin Permin rosterissa. Viimekauden runkosarjan päätöspelissä Kurhan nöyryytti Permiä lukemin 9-1. Tämä on kuitenkin historiaa, enkä vastaavaan tänään usko. Kurhan on myös pelaillut harjoitusmatseja ja under-painotteisia semmoisia. Joukkue on voittanut 5/6 pelistään, mutta vastukset ovat olleet yhtälailla kankeita kuin Kurhan. Vahva puolustus plus keskitason hyökkäys ei maaleja liiaksi lupaa, mutta mielestäni 2-3 kaappia on kuitenkin realismia. Perm haluaa varmasti tuon 9-1 tappion unohtaa ja kuitata sen voitolla. Muutosten tuulten jälkeen, joukkue on vahvempi ja yhtenäisempi. Kurhan ei mikään helppo vastus tule olemaan, mutta nyt luotetaan Permiin. Tulosveikkaus 4-3 isännille. Kohde menee oikein kun ottelussa tehdään yli 4,5 maalia varsinaisella peliajalla VÄÄRIN
 3. 6 points
  Jalkapallo, Veikkausliiga HIFK - KPV Vihje: HIFK -0.5 Kerron: 2,32 Arvio: 49,5% Bookkeri: Expekt Expekt availlut seuraavaa kierrosta kotimaisessa jalkapallossa ja sieltä pisti silmään Helsingin IFK:n kerroin. HIFK on saanut muutamia uusia pelaajia, jotka ovat onnistuneet heti. IFK tulee tähän otteluun kolmen pelin tappiottomassa putkessa. Tässä otteluarvio, josta voi katsoa prosentteihin vaikuttavat seikat. Dunsbyn -0.5% otettu pois.
 4. 5 points
  Ollaan tultu siihen päätökseen että Vetochat on nyt kuopattu. Sille annettiin pitkään mahdollisuus. Se ei ole hetkeen palvellut sivustoa positiivisesti, ainostaan negatiivisesti. Vetochat on myös kuormittanut ylläpitoa. Keskustelualustamme on jatkossa meidän Discord-serveri johon pääset TÄSTÄ . Voin tehdä siellä halutessanne suljettuja huoneita tietyille ihmisryhmille ja porukoille, koska en halua että tietty erikoisemman "huumorintajun" omaava porukka sotkee nuo julkiset tekstikanavat jutuillansa. Jos haluat luoda keskusteluhuoneen, niin ota minuun yhteyttä Discordin puolella. Jatkossa VihjeParatiisi keskittyy siis vihjaajiin ja foorumin puolella oleviin aktiiveihin. Tästä syystä tuplaamme vihjauskilpailun palkintopotin seuraavassa kuussa 👍
 5. 5 points
  LIIGA TPS - Jukurit Jukurit/ 2.95 NordicBet Klo 18:30 Illan liiga kierroksella kohtaavat sarjan häntäpäässä olevat Tps ja Jukurit. Turussa odotetaan edelleen sitä kauden ensimmäistä kotivoittoa taikka yleensäkään pistettä Gatorade centerissä. Viime pelissä se oli jo astetta lähempänä kun Saipaa johdettiin 2-0, mutta niin vain Saipa nousi vielä varsinaisella peliajalla 2-3 voittoon. Tepsin maalitkin molemmat tulivat tuolla Saipan ottamalla 5 minuutin jäähyn aikana. Jukurit ei paljoa paremmin ole pelannut kuin mitä kotijoukkue sillä Jukureilla on koko kaudelta (16 peliä) 19 pistettä ja kahdeksasta kuusi pistettä. Jukuritkin on tällä hetkellä kolmen ottelun tappioputkessa. Joukkueet kohtasivat jo tämän kuun alussa Mikkelissä, jolloin Jukurit oli parempi 2-1 numeroin. Jukurit tuota hallitsi silloin, mutta oli siellä vierailla paikkansa muunmuassa epäonnistunut rankkari josta pelin suunta olisi voinut vielä muuttua. Pidän Jukureita hieman enemmän joukkueena tällä hetkellä ja kun Tps ei paljoa kotiedusta hyödy kun halli ammottaa tyhjyyttä. Jukurit työntää tepsiä tänään syvemmälle suohon tässä tiukassa matsissa.
 6. 5 points
  Jalkapallo EM-Karsinnat KLO 21,45 Suomi - Italia Valinta : Tekee maalin Pukki Teemu & Italia Kerroin : 10.00 ( PAF ) Nyt haetaan hyvää jännitystä illan otteluun. Suomi on hyvissä asemissa voitettuaan Kreikan Pukin pilkku maalista 1-0. Tämä johti siihen, että kotijoukkue on lohkossaan mainiosti kakkosena viiden pisteen etumatkalla ennen Bosnia - joukkuetta. Tällä hetkellä kotijoukkueella on mainio buumi menossa. Teemu Pukki on tällä hetkellä kuuma pelaaja. Norwich joukkueessa on tullut tulosta melkein joka pelissä ja maajoukkueessakin se pallo aika usein löytyy tämän herran laukauksen jälkeen maalista. Viiteen karsintaotteluun on tehnyt peräti neljä maalia, mikä on ihan kiva suoritus. Italia johtaa tätä lohkoa puhtaalla pelillä 5/5 voittoa ja maaliero 16-2 (+14) aivan järkyttävää dominointia. Maaliskuussa Italiassa pelatussa ottelussa 2-0 luvuin oli Italia parempi. Tuon jälkeen vasta tämä meidän suomalaisten jalkapallo on lähtenyt nousuun. Italia on ehdottomasti suosikki ja aika varmasti voittaa tänään. En usko, että kotijoukkueella riittää taito puolustaa koko 90 min ajan. Luulen, että vieraat tekee sen pari maalia, jolloin hekin vetäytyvät. Sitten tulee kotijoukkueen vuoro. Suomessa pelataan, niin yleisö kannustaa ja uskonkin, että jossain kohtaa sitten räjähtää. Teemu Pukki luultavasti saa sen pari paikkaa, joista toisesta tekee sen maalin ja silloin tämä kohde on lähellä. Mielestäni Italian voitto on suht hyvä valinta ennakkoon mietittyä. Siihen päälle Teemu Pukin vire, ja suomessa ottelu, niin ei ole yhtään pöllömpää lähteä hakemaan Pukin maalia ja vierasvoittoa tällä kertoimella. Kunhan Teemu Pukki tekee maalin ja Italia voittaa ottelun, niin tämä kohde menee oikein.
 7. 5 points
  National League Englanti / Jalkapallo Woking - Torquay Woking @ 2.50 bet365 Alkaa 21:45 Woking on ehkäpä hieman yllättäen kahdeksan pelatun kierroksen jälkeen sarjan kärjessä. Joukkue on voittanut otteluistaan seitsemän häviten ainoastaan yhden kamppailun. Tappio (0-1) tuli Aldershotia vastaan kauden toisessa matsissa. Joukkueella on ollut tähän asti yksi sarjan tiukimmista puolustuslinjoista sillä omissa on soinut vasta kuusi kertaa. Sarjataulukon keskikastissa majailevan Torquayn oma maaliverkko on heilunut tähänastisissa matseissa 14 kertaa. Joukkue hävisi viime lauantaina kotonaan Hartlepoolille maalein 1-2. Torquaylla ei tulee tänään olemaan sen helpompaa isossa liekissä olevan kotijoukkueen voittaessa ottelun maalein 3-1.
 8. 5 points
  Valioliiga Englanti / Jalkapallo Watford - Brighton Watford @ 2.10 Bethard Alkaa 17:00 Watford tunnetaan joukkueena joka starttaa kautensa yleensä erinomaisesti. Viime kaudella joukkue voitti neljä ensimmäistä otteluaan Valioliigassa. Tänään joukkue saa vastaansa viime kaudella niukasti putoamisuhasta selviytyneen Brightonin. Swanseasta joukkueen peräsimeen siirtyneeltä Graham Potterista odotetaan tämän kauden pelastajaa. Joukkueelta puuttuu kuitenkin tänään kokkoonpanosta muutama avainpelaaja (Izqueirdo, Bissouma, Schlelotto) joten vaikeaa tulee olemaan heti näin alkuun. Varsinkin joskus jopa uudeksi Pogbaksikin kutsutun Bissouman puuttuminen keskikentältä aiheuttaa varmasti päänvaivaa valmentaja Potterille. Watford on tehnyt täksi kaudeksi muutaman hyvän hankinnan (mm. hyökkääjä Danny Welbeck) ja sitä myöten joukkue on vahvistanut rivejään edelliskaudesta. Watford aloittaa kautensa tänään historiaansa jatkaen 2-0 -voitolla Brightonista. Bethardilta markkinatoppia.
 9. 5 points
  Ykkönen Tps - Ac Oulu Tps @1.80 Unibet Klo 17.00 Lähdetään pelaamaan Tepsua tähän Ykkösen isojen kohtaamiseen. Turkulaisten kausi on mennyt hyvin, kun se on sijalla 2. Omassa kausiennakossani Tps oli nimenomaan toinen, mutta kärjessä oli suuren materiaaliylivoimansa ansiosta Ac Oulu. Tps on vienyt kolme edellistä peliä komealla 9-1 maalierolla, ja koko kauden lukema on 23-11, joka kertoo ett sekä maalinteko että puolustus toimii. Oululaisten kausi on taasen ollut surkea. Hankinnoista Venicio Ferreira on ollut loistava, muuten ylistyssanat ovat vähissä. Joukkue on 13 ottelusta voittanut vain neljä, ja maaliero on 15-10. Ensimmäiset 10 matsia valmensi Lähderinne, niissä Oulu teki 9 ja päästi 3. Maalinteko tökki ensimmäisten neljän matsin jälkeen, kun kuusi peliä tuotti viisi peliä maaleitta. Silloin valmentaja vaihtui Ojaseen. Ojasen kolmessa matsissa Aco on päästänyt 7, eli yli tuplasti enemmän mitä Lähderinteen Aco kymmenessä pelissä. Ojasen aikana maalinteko on toiminut, mutta Tps syö Oulun puolustuksen elävältä, ja sen oma riittää pitämään Acon alle kahdessa maalissa.
 10. 4 points
  Jääkiekko, Liiga Jukurit - Tappara Vihje: Tappara yli 3.5 maalia Kerroin: 2.88 Vedonlyöntitoimisto: Unibet Alkamisaika: 18:30 - Jukurit isännöi Tapparaa liigan puolella. Tappara on tällä kaudella pelannut hyvää kiekkoa ja oli kauden alusssa suorastaan murskaava, nyt kuitenkin peli on hiukan ollut heikompaa etenkin vieraskaukalossa jossa Tapparalla nyt 3 tappiota alla, 2 liigasta ja yksi CHL jäiltä. Jukurit puolestaan ajoittain tällä kaudella esittänyt otteita paremmasta mutta sitten on taas heikompi putki tullut ja joukkue majaileekin sarjataulukossa sijalla 10. Puolustus on ollut Jukureilla suht heikkoa tällä kaudella ja joukkue onkin liigassa päästänyt 5. eniten maaleja siinä missä Tappara on tehnyt liigassa toiseksi eniten maaleja. Jukurit on sopinut vastustajana Tapparalle erinomaisesti viime vuosina ja tältä kaudeltakin on Tappara napannut voiton kotonaan Jukureista 5-2 luvuin. Tapparalla on vieraissa mennyt heikommin viime aikoina mutta nyt on joukkueella oiva paikka laittaa vieraissakin peli kuosiin Jukureiden kustannuksella. Ei tuolla rosterilla voi Tappara vain ottelusta toiseen hävitä vieraissa. Uskon että Tapparalle ns. 'breakout game' Jukureiden vieraana ja Tappara ottaa hyvän voiton tulevaisuutta ajatellen ja tulee tuon vähintään 4 maalia tekemään tässä ottelussa.
 11. 4 points
  Jääkiekko NHL Klo: 01.00 Vegas Golden Knight - Colorado Avalanche Pelivalinta: Joonas Donskoi tekee vähintään yhden pisteen ottelussa(varsinainen peliaika) Kerroin: 2.20(Paf) Mikko Rantasen loukkaannuttua Donskoi saa näytönpaikan Avalanchen ykköskentän laidalta jossa vierellä pelaa Landeskog ja Mackinnon. Donskoi pelannut muutenkin loistavasti alkukauden keräten pisteet 3+3=6. Myös yyvee aikaa herralle on luvassa. Todella hyvää kerrointa tarjolla nimittäin piste Landeskogin ja Mackinnonin vierellä on todella herkässä. Painetaan isolla kiinni!
 12. 4 points
  Jääkiekko Extra liiga Klo: 18.30 Karlovy Vary - Kladno Pelivalinta: yli 5.5 maalia Kerroin: 1.97(comeon) Karlovy aloittanut kauden hyvin, alla kaksi voittoa ja maaliero 7-3. Kotijoukkue lähtee myös tähän otteluun suurena ennakkosuosikkina. Kladno on sarjanousija ja se kyllä näkyy, alla kaksi rumaa tappiota maalierolla 4-11! Vieraat pelasi 11 harjoitusmatsia joissa se päästi omiin peräti 50 maalia eli viimeiseen 13 peliin omissa on soinut 61 kertaa! Se tekee noin 4.6 maalia ottelua kohden. Tämä kertoo paljon siitä että puolustus ja maalivahti peli on todella surkeaa. Vieraat osaa kyllä itsekkin maaleja tehdä, eikä Karlovynkaan alakerta sarjan parasta tasoa ole. Joukkueet kohtasivat harjoituskaudella tuolloin Karlovy oli parempi luvuin 7-1. Kyllä tätä ottelua on vaikea nähdä ennakkoon vähämaalisena, sen verran huonossa jamassa on vierailijoiden puolustus/maalivahtipeli. Oikein! 27min meni tähän Karlovy johtaa 6-1
 13. 4 points
  Jääkiekko, KHL TsSKA Moskova - Lokomotiv Lokomotiv yli 1,5 maalia @2.11 Nordicbet KLO: 19.30 Jatketaan erittäin huonosti menneestä putkesta huolimatta. Tätä tämä on. Otetaan vieraiden maaleja kokeiluun. Huomioitavaa heti kärkeen, että Lokomotiv on onnistunut tuon 2 maalia värkkäämään 8 edellisessä ottelussa. Lisäksi joukkue on ollut tseskalle vaikea läpi historian. Tseskan verkkoon ei vaihteeksi olla tehty kuin 1 maali kolmeen viimeiseen otteluun. Joukkue pelaa tyypillisesti ja osaa viisikkopuolustamisen kenties parhaiten tässä sarjassa. Moskovalaisia voidaan horjuttaa kovalla taklauspelillä ja jatkuvalla karvaamisella. Sorokin-Johansson kova kaksikko maalilla, mutta ei missään nimessä ohittamaton. Selkeä suosikki kotijoukkue kuitenkin on ja kerroin selittyy sillä. Lokomotiv lähtee vieraskentälle ja joukkue on totisesti parantanut otteitaan peli peliltä. Mitään yksittäistä liideriä ei joukkueessa ole ja vastuun kantajia on ollut odotettua enemmän. Hyvä niin. Lokomo on saanut huilia päivän enemmän kuin tseska. Lokomotiv on kuitenkin ollut sysipaska ylivoimalla ja edellinen ottelu tarjosikin kauden ensimmäisen onnistumisen tällä saralla. Oli jo aikakin sillä tätä asetta joukkue totisesti tänään tarvitsee. Ylempänä on jo otettu tähän kiinni ja itse näen täysin mahdolliseksi vieraiden parit maalit. Vaikka tseska kova onkin. Kohde menee oikein kun Lokomotiv tekee yli 1,5 maalia (sis ja+vl) OIKEIN
 14. 4 points
  Tänne saa muutkin laittaa NFL kausivetoja Aloittelin jo kautta muutamilla kausivedoilla. Kannattaa tehdä kerroinvertailua, laittelin itse niillä toimistoilla missä ei ole panosrajoja itsellä ja missä kerroin on pelattava. Buffalo Bills yli 6,5 voittoa - 1.72 @ Nordicbet - 1000€ Bills on täydentänyt heikkouksiaan hyökkäyslinjaan ja laitahyökkäykseen. Nuori, kehittyvä ja nälkäinen joukkue. Helppo runkosarjakalenteri. Onnistuneet draftipickit. Jos Josh Allen pysyy kunnossa suurimmanosan kaudesta niin näkisin että voittosuhde voi jäädä jopa positiiviseksi. Viime kausi meni 6-10, niin kyllä yksi voitto pitäisi kairata tällä pakalla ja kalenterilla enemmän. New Enlgand Patriots alle 11 voittoa - 2.13 @ Pinnacle - 600€ Esimerkiksi Nordicbet tarjoaa vain 1.85 kerrointa, joten näkisin että Pinnaclen kertoimessa on vielä ilmaa. Gronk jäi eläkkeelle, mutta Brady jatkaa edelleen. Jo viime kaudella 41 vuotias Brady oli menossa huonompaan suuntaan, missä vaiheessa tulee se suurin tasonlasku, ehkä tänä vuonna? Vedonlyöntitoimistot pitävät Patseja edelleen ennakkosuosikkina Superbowlin voittoon. Omissa voimasuhteissa 4-5 ja silti voittolinja on kertoimien mukaan suurin. Tämä tosin johtuu varmaan helposta kalenterista, mutta viime kauden heikot joukkueet ovat parantaneet paperilla joukkueitaan. Viime kausi meni 11-5, eikä joukkue nyt ainakaan parempi pitäisi olla. Helppo valinta pelata underia. Näillä liikkeelle. Lisäilen tänne vetoja kun saan analyysejä valmiiksi. Muutkin vaan laittamaan kausivetoja tänne 😎
 15. 4 points
  JÄÄKIEKKO KHL TRKTOR - HK VITJAZ PELIVALINTA: VITJAZ @ 3.10 COMEON! 17:00 Joukkueiden treenikausi sujui hyvin ja molemmat napsivat kesähöntsistä voittoja tasaiseen tahtiin. Suomalaisittain mielenkiinto kiinnittyy Vitjazin Miro Aaltoseen, Pekka Jormakkaan, Joonas Nättiseen ja Ville Lajuseen, muut Vitjazin mielenkiintoiset nimet ovat Alexander Semin, Jakub Jerabak ja Alexei Makeyev. Vitjazilla on jalkeilla mielestäni aika perusvahva joukkue jolla pystytään kyllä taistelemaan lännessä poffipaikasta ja uskoisin että Vitjaz sinne tänän vuonna myös menee. Traktor on puolestaan mauton ja keskinkertainen joukkue jolle en povaa suurta menestystä tänäkään vuonna, mielenkiintoisimmat nimet ovat Lukas Sedlak, Andrew Calof, Suomen Jesse Virtainen, Christian Thomas, Nick Bailen ja Sergei Konkov. Mikäli vanhat merkit pitävät paikkansa ei Traktorin otteluissa tulla kovinkaan paljon maaleilla mässäilemään, viime kaudella Traktor onnistui tekemään runkosarjassa ainoastaan 102 maalia ja oli selvästi itäisen konferenssin vähiten maaleja tehnyt joukkue, ainoastaan Lännessä Slovan Bratislava teki vähemmän maaleja (101). Treenipelien maalimäärä on myös ollut alhainen joten Traktorin pelityyli nojanee vahvasti puolustukseen ja maalivahtipeliin tälläkin kaudella. Vitjaz on hyökkäysvoimaltaan mielestäni parempi joukkue ja saanee tänään enemmän maalipaikkoja, joten kunhan viimeistely onnistuu on se tänään vahvoilla. Lähden siis hakemaan vieraiden suoraa voittoa tähän kamppailuun.
 16. 4 points
  League Two Englanti / Jalkapallo Cambridge United - Oldham Cambridge United @ 2.07 Pinnacle Alkaa 17:00 Cambridge on kuuden ottelun tappiottomassa putkessa voittaen kaksi viimeistä sarjamatsiaan ja sitä ennen EFL -Cupissa pari sarjaporrasta ylempänä pelaavan Brentfordin pilkkukilpailun jälkeen. Oldhamin kausi on sen sijaan lähtenyt todella takkuisesti käyntiin. Joukkue on tehnyt neljän pelatun kierroksen jälkeen ainoastaan yhden maalin kun omassa päässä on soinut jo kuusi kertaa. Joukkue hävisi edellisen vierasottelunsa Coventryn kanssa samalla kalkkiviivalla sarjataulukossa majailevalle Bradford Citylle maalein 3-0. Oldhamin tehottomuus ja ongelmat hyökkäyslinjassa tulevat jatkumaan tänään itsevarmuutta Bradfordin kukistamisesta saaneen kotijoukkueen hyväksi 1-0 päättyvässä ottelusssa.
 17. 4 points
  YSTÄVYYSOTTELU Jokerit - Severstal Tsherepovets Jokerit -1.5/ 2.00 NordicBet Klo 15:00 Jokerit on vahvistunut tälle kaudelle taas ja myös maalivahti osastolle saatiin uusi nimi kun Antti Niemi liittyi joukkueeseen, ykkös sentteri on myös mainitsemisen arvoinen sillä Petri Kontiola oli myös viime kaudella hyvässä vireessä ja on aloittanut myös Jokereissa hyvin näissä harkkamatseissa. Jokereilla on kolme matsia nyt alla joista kahdesta ensimmäisestä tuli niukat maalin voitot (Neftehimik ja Sibir) kun taas viimeisimmästä ottelusta tuli niukka 1-2 tappio Pietarin jätille. Jokereiden ylivoima on muös näissä kolmessa ensimmäisessä pelissä toiminut hyvin joka on kyllä hyvä juttu ihan joukkueenkin kannalta jos se puoli nyt saadaan vihdoin kuntoon. Severstal tulee kaudella olemaan aikalailla vastaantulija, hyvällä pelillä joukkue varmasti pystyy kiusaamaan isompiaan mutta eiköhän näissä harkkamatseissa kummiskin hieman enempi sitä ”päästä päähän” kiekkoa pelata ja tämän hetken Jokereissa löytyy nyt ratkaisijoita joten eiköhän se Jokereiden eduksi käänny. Ihan materiaalinkin puolesta Jokerit ennakkosuosikki ja ei suotta ja siksi lähdetäänkin hakemaan suoraan kahden maalin voittoa vähintään ja luotetaan että Konna pistää kädet heilumaan.
 18. 4 points
  Jääkiekko, PRE Mountfield HK - Amur Yli 4,5 maalia @1.80 Nordicbet / Yli 5,5 maalia @2.52 ComeOn! KLO: 19.00 Liekkö tässä mennyt vaihteeksi puurot ja vellit sekaisin bookkereilla. Mene ja tiedä. Mountfield on pelannut viikko sitten kolme harjoitusottelua. Spartak Moskova, Slovan sekä Pardubice vastustajinaan. Avausottelu spartakia vastaan oli odotettu vähäämaalinen tunnustelu, mutta kahdessa seuraavassa oli jo meininkiä. Joukkue oli viimevuoden osalta runkosarjan viides ja eteni puolivälieriin saakka. Siellä tie tyssäsi kuitenkin heti alkuun. Radek Smolenak suomalaisille tuttu löytyy edelleen joukkueesta. Peter Koukalin pelaaminen jää nähtäväksi. Zamorskyn pitäisi kuitenkin olla mukana. Uusvanha joukkue kuitenkin kyseessä, eikä Mountfieldiä voida laskea Tshekin pääsarjan mestarisuosikeiksi. Hyökkäys kuitenkin kohtuu hyvä, mutta riittääkö puolustuksen taso tänään? Epäilen. Amur. Kaksi ottelua alla ja molemmat noista Admiralia vastaan. 1-0 pataan ja 0-6 voitto. Melkoinen ero kahteen päivään tuloksellisesti. Joukkue kierrätti osaa pelaajistaan ja se näkyi. Amur on edelleen todella vahva joukkue, vaikka liikennettä on ollut rosterissa. Oiva näyttö saatiin tuossa toisessa ottelussa Admiralia vastaan. Ylivoimakin toimii jo hienosti. Ushenin veljekset parantaa vuosi vuodelta. Zohorna Rasskazov toimii. Vasiliyev viivalla jne. Faizullin ja Lazarev pelimiehiä edelleen. Amurilla on edessään enää 4kpl treenimatseja ennen kauden alkua. Kaikki näistä tulee olemaan Tsekin pääsarjan joukkueita vastaan. Ainakin näin on suunniteltu. Vaikea nähdä, että joukkue ei peluuttaisi niitä söörejä nyt enemmän, jotka sarjan alkaessa kokoonpanoon mahtuu. Tasoeroa kiekkollisessa pelissä pitäisi olla Amurin hyväksi, eikä mielestäni edes pelitempo ole Mountfieldillä niin hanskassa kuin Tiikereillä. Mountfield pystyy varmasti maalintekoon tässä ottelussa, sillä heille tutussa ympäristössä pelataan. Hyökkäyksen ja puolustuksen kuitenkin ollessa tasoa heikompi, on todettava että Amur on suosikki. Jostain syystä joukkueen voitollekin tarjotaan @2.70 kerrointa. Täytyy jysäyttää eetteriin siis nämä kolme sinkkua. Toivottavasti ainakin Amur keskittyy jo paremmin alkavaan kauteen. Ennenkaikkea pelillisesti. Kuviot ja tyyli on jo tutut kaikille joten verhon taakse ei voi enää mennä. Euroopan tasolla molemmat joukkueet omaa riittävän hyvän hyökkäyksen, jotta maaleja ottelussa nähdään. Lappuun siis. Kohteet menee oikein kun ottelussa tehdään yli 4,5 maalia / yli 5,5 maalia / Amur voittaa varsinaisen peliajan OIKEIN (maalimäärät, mutta ei Amur)
 19. 4 points
  Yleisurheilu, naisten kuula Winning Distance, Less than 19.70 m, Coolbet, @1.85 Klo: 22:57 19.70 metriä on naisilla ylittynyt tällä kaudella vain kahdesti, kun maailman ykkösheittäjä Gong Lijiao pukkasi reilu kuukausi sitten samassa kilpailussa kuulan lukemiin 19.84 ja 19.77. Yhdysvaltojen Ealey Chase on toinen heittäjä, jolla on realistinen mahdollisuus pukata noille lukemille. Se tosin vaatisi häneltä uutta ennätystä eikä hän muutenkaan ole saanut yhteen kisaan kovinkaan monta hyvää tulosta, joten kovin suurta luottoa häneen ei löydy. Pitkälti Gongin harteilla rajan ylitys siis lienee tänään ja kun nämä lukemat eivät ole mitään paperia hänelle tällä kaudella olleet niin luulen että kilpailun voitto tulee tänään irtoamaan hieman heikommallakin tuloksella.
 20. 4 points
  NHL PLAYOFFS Columbus - Tampa Bay Columbus/ 2.90 UniBet Klo 02:00 Columbus johtaa sarjaa 3-0 ja heillä on siis ensimmäinen katkon paikka nyt toisessa kotiottelussaan. Tampa pelasi sarjan ensimmäisen ottelun ensimmäisen erän hyvin ja vei sen kotonaan 3-0, mutta sen jälkeen joukkue ei ole enää edes johtanut otteluita missään vaiheessa. Columbus on myös onnistunut ylivoimapelissä paremmin sillä Columbus on tehnyt neljä ylivoimamaalia sarjassa Tampan nollaa vastaan. Tälläisissä peleissä juuri yli- ja alivoima peli nousee ratkaisevaksi tekijäksi ja kotijoukkue on näyttänyt että se toimii ja he pystyvät sitä kautta pelejä ratkomaan. Uskon että Tampan selkäranka katkeaa lopullisesti jos/kun Columbus tekee ottelun ensimmäisen maalin ja sen jälkeen lukemat voivat jopa kehkeytyä rumiksikin. Columbus on niskanpäällä tässä sarjassa ja en näe syitä miksi joukkue ei tätä sarjaa kotonaan pystyisi katkaisemaan ja näin joukkueella olisi aikaa hyvin valmistautua seuraavaan sarjaan.
 21. 4 points
  JÄÄKIEKKO NAISTEN MM Kanada - Suomi Yli 5.5 maalia @ 2.57 Coolbet Klo 19:30 Suomen saldo näistä kisoista on kaksi voittoa, ja yksi tappio. Usaa vastaan tuli 6-2 tappio, mutta Venäjä kaatui 4-0 ja eilen Sveitsi 6-2. Suomi taisteli usaa vastaan hienosti kaksi erää, mutta kolmannessa erässä alkoi tasoero vaikuttamaan ja Usa hoiteli Suomen lopulta 6-2. Kanada on lähes yhtä kova joukkue kuin Usakin, joten jälleen edessä on todella haastava ottelu jossa Suomen puolustus joutuu äärimmäiseen testiin. Suomen hyökkäspeli on ollut mielestäni hyvää tässä turnauksessa joten ei Suomikaan tässä ottelussa tule maaleitta jäämään. Kanada on kuitenkin selkeä ennakkosuosikki tähän otteluun, mutta Noora Räty voi pitää torjunnoillaan Suomen ainakin tuloksellisesti mukana pitkäänkin, Voittoon asti taistelu ei tule tänään riittämään ja viimeistään lopussa Kanada repii selvän pesäeron Suomesta. Lähden hakemaan rohkeasti tähän alkulohkon päätöskamppailuun vähintään kuutta maalia.
 22. 3 points
  Esports | CS:GO | ESL Pro League 15:25 OG - TyLoo TyLoo +1.5 | 1.85 | Betsson OG (NBK-, valde, Aleksib, ISSAA, mantuu) on yksi EPL-sarjan mustista hevosista, jolta voidaa odottaa peliesitysten suhteen kaikkea maan ja taivaan väliltä. Alkuvuodesta muutamia hyviä tuloksia napannut joukkue kuitenkin kärsi parin viikon takaisessa Euroopan Minor -karsintaturnauksen ison takaiskun, kun OG hävisi ratkaisevan ottelun GODSENT:iä vastaan ja siten epäonnistui karsimaan Minor-turnaukseen. OG:n kannalta on mahdollista, että kyseessä on Complexityn tapaan joukkue, joka pelaa parhaimmat pelinsä LAN-ympäristössä. OG oli nimittäin jo ennen Minor-karsintaturnausta hävinnyt muutamia online-otteluita ennakkoon heikompia vastustajia vastaan. Potentiaalia Aleksib:n projektissa toki on, mutta on todella vaikea sanoa, missä vireessä joukkue lähtee EPL-sarjaa pelaamaan. TyLoo (somebody, Summer, Attacker, Freeman, xeta) pelasi eilisessä FaZe-ottelussa jotakuinkin ennakko-odotuksien mukaan, vaikka eilisen vihjeen kannalta ensimmäinen kartta jäi harmittavasti yhden kierroksen päähän osumisesta. 2-0 -tappio ei mikään maailmanloppu ole FaZea vastaan, mutta TyLoon täytyy parantaa clutch-tilanteiden pelaamista, mikäli joukkue haluaa karttoja voittaa. TyLoon yksilöt tuntuivat olevan ihan hyvässä vireessä, joten joukkuepelin ja kommunikaation ollessa kohdallaan joukkue pystynee ottamaan tämän päivän ottelussa tarvittavan tasonnoston. Karttavetossa TyLoo poistaa Nuken ja OG bannaa Vertigon. TyLoo valinnee eilisestä tappiosta huolimatta kartakseen Infernon, joka on heikoista tilastoista huolimatta TyLoon paras kartta. OG:n karttavalinta on hieman kysymysmerkki puutteellisen datan ja heikohkojen karttatilastojen takia, mutta muun muassa Train voi olla yksi mahdollisuus. OG:lla ei tällä hetkellä olemassa bravuurikarttaa, mikä voi TyLoolle tarjota pienen mahdollisuuden yllättää OG:n karttavalinnassa, vaikka tietysti OG tämän ottelun ennakkosuosikki on. YHTEENVETO OG pelasi alkuvuodesta vaihtelevalla tasolla ja nyt tullaan näkemään, miten joukkue on palautunut Minor-karsintaturnauksen pettymyksen jälkeen. TyLoo sai eilen jo yhden ottelun alleen, josta on varmasti hyötyä tämän päivän otteluun, vaikka tappio ottelusta tulikin. Karttavalinnoissa tuskin nähdään yllätyksiä, mikä suosinee hieman TyLoota. OG ei ole online-otteluissa osoittanut samaa tasoa, millä he ovat LAN-peleissä parhaimmillaan pystyneet operoimaan, mikä tekee OG:n nykyvireestä vaikean arvattavan. TyLoo pääsee kokeilemaan onneaan toistamiseen eurooppalaista sekajoukkuetta vastaan, mutta tällä kertaa heidän mahdollisuudet voittaa kartta ovat paljon paremmat kuin eilen. Toki eilinen tulos voi tänään toistua, mutta mielestäni TyLoon karttavoitolle tarjotaan ihan tarpeeksi kerrointa sen kokeilemiseksi. Kohde menee oikein, kun TyLoo voittaa ottelussa vähintään yhden kartan. TULOS: 2-0
 23. 3 points
  Saksa:DEL Jääkiekko 20:30 Straubing - Munchen Straubing @2.30 WilliamHill Saksan pääsarjakiekkoa ja kotivoitosta lähdetään. Straubing sarjakakkonen saa kotiinsa vastaansa sarjaykkösen Munchenin.Straubingilla on tässä hyvät mahdollisuudet napata sarjakärjen päänahka.Vierailla on ongelmia ja lähinnä loukkaantumisia ja se on näkynyt myös joukkueen viimeotteissa.Munchen on 5 edellisestään voittanut kerran.Viimeksi se hävisi kotonaan Mannheimille.Munchenin 1 ja 2 moket ovat loukkaantuneet.Lisäksi taitaa 3 pelaajaa olla valmistautumassa U20 kisoihin.Loukkaantuneidenlistalla on myös Maximilian Kastner, Mads Christensen, Frank Mauer sekä Derek Roy.Kun vieraiden kokoonpano on selvästi heikentynyt ja Straubingin kotisaldo on aikas jäätävääluettavaa niin kotivoitoksi tämä kallistuu.
 24. 3 points
  Esports | CS:GO | StarSeries i-League 17:00 Fnatic - Mousesports Mousesports | 2,38 | Pinnacle Fnatic (KRIMZ, JW, Brollan, flusha, Golden) pelaa toista LAN-turnaustaan tällä kokoonpanolla voittoisan DreamHack Malmö -turnauksen jälkeen. Fnatic on noussut selvästi takaisin top 10 -joukkueiden joukkoon, mutta vielä on liian aikaista sanoa miltä tulokset tulevat näyttämään lähitulevaisuudessa. StarSeries -turnauksen avausottelussa Fnatic kaatoi Imperialin 2-0, mutta joutui ehkä tekemään töitä sen eteen kuin mitä he olisivat halunneet. Toisessa ottelussa Fnatic puolestaan kärsi tappion Renegadesille suoraan kahdessa kartassa, mikä ei toki hyvältä näytä, mutta ei se myöskään hälytyskelloja ala soittamaan. Mousesports (chrisJ, ropz, karrigan, woxic, frozen) alkaa pikkuhiljaa olemaan siinä pisteessä, että tulosta pitäisi alkaa tulemaan tällä kokoonpanolla. Joukkue on kyllä onnistunut tasaisesti etenemään pudotuspeleihin, mutta se viimeinen rutistus on puuttunut. Asiaa ei ole auttanut se, että Mousesports on usein joutunut pelaamaan selkä seinää vastaan läpi turnausten, niin kuin on tässäkin turnauksessa päässyt käymään. Mousesportsin turnaus alkoi vaisulla esityksellä Northia vastaan häviten ottelun 1-2. Toinen ottelu Invictusia vastaan oli 2-0 -voitto, jossa Mousesports joutui venymään molemmissa kartoissa voittaakseen ottelun. Tämä tarina ollaan nähty tosin useaan otteeseen, sillä Mousesports lähes poikkeuksetta parantaa peliään turnauksen edetessä. Karttavetossa Fnatic aloittaa poistamalla Vertigon ja Mousesports bannaa luultavasti Overpassin. Fnatic valinnee kartakseen Infernon. Mousesportsin karttapickiä on vaikea arvata, mutta eiköhän se osu joko Trainiin tai Dust2:een. Ratkaisevaksi kartaksi jäänee Mirage/Train/Dust2. Molemmilla joukkueilla on hyvät voittoprosentit kaikista näistä kartoista, eikä oikeastaan karttaosaamisesta voida antaa plussaa tai miinusta kummallekaan joukkueelle. YHTEENVETO Fnatic ja Mousesports ovat molemmat kohtalaisen samantasoisia joukkueita, joiden keskinäinen ottelu tulee olemaan varmasti tasainen ja voittajaa on vaikea arvata. Kummallakin joukkueella on rutkasti enemmän potentiaalia kuin mitä joukkueet ovat tähän asti esittäneet tässä turnauksessa, mutta Mousesportsilla on peli alla tältä päivältä, mikä voi olla positiivinen asia. Karttavalinnoista ollaan hajulla, mutta mitään suurta merkitystä niillä ei ole lopputuloksen suhteen. Kaiken kaikkiaan näkisin tämän ottelun kolikonheittona, minkä vuoksi Mousesportsia lähdetään tässä lyömään ihmeellisesti nousseella kertoimella. Kohde menee oikein, kun Mousesports voittaa ottelun. TULOS: 2-0
 25. 3 points
  NHL Florida Panthers-Pittsburgh Penguins klo 02.00 Penguins 3,00 /bet365 Yön melko täyteläiseltä NHL-kierrokselta löytyy omaan silmääni useampikin pelattava vierasjoukkue. Parhaaksi näistä nousee Pingviinien voitto Panthersista. Joukkue on ollut jo vuosia sarjan parhaimmistoa, eikä edes supertähti Evgeni Malkinin puuttuminen ole estänyt heitä saamasta lentävää lähtöä tähän kauteen. Toki hyvään alkuun vaikuttaa kotipainoitteinein otteluohjelma: tämä on vasta kauden kolmas vierasottelu. Molemmista edellisistä on kuitenkin voitto otettuna. Floridan alkukausi on mennyt ehkä hieman ali kesällä asetettujen odotusten, ja varsinkin kovapalkkaisen maalivahtitähti Bobrovskyn tilastorivi (87,21% ja GAA 4.07) on aika karmean näköistä katsottavaa. Puolustuksellisia ongelmia on muutenkin, mutta kärkikentistä on sentään löytynyt tehoja. Nyt alustavien tietojen mukaan poissaololistalta löytyy kolmikko Dadonov, Huberdeau ja Trochek. Tämä tarkoittaa sitä, että Sasha Barkoville pitäisi pystyä repäisemään molemmille laidoille uutta miestä jostain. Myös Trochek on pirteästä kakkosketjusta kova menetys. Vieraiden näin korkea kerroin tuntuu ehdottomasti kiintoisalta pelivalinnalta, ja luotankin siihen että Sidney Crosby johdattaa joukkonsa taas yhteen voittoon.
 26. 3 points
  Avataanpas blogi pitkästi aikaa ja tarkoitus on Tällä Kaudella laitella tänne aluksi ennakkoa tulevasta kaudesta. - Joukkue analyysia - KAUSI VETOJA, Kauden aikana tänne laitetaan osa vihjeistä, jolloin tulee selkeämmäksi nuo suurimmat vihjeet, että Haku vihjeet. Niin ei tarvi vihje-osioon kaikkia kirjoittaa.
 27. 3 points
  Jääkiekko KHL KLO 19.00 Severstal - Dinamo Minsk Valinta : Dinamo Minsk Kerroin : 3.00 ( BetWay ) Minsk omaa hyvän pöhinän tällä hetkellä. Joukkue on seitsemäntenä ja voittanut kolmesti viiteen otteluun. Teemu Pulkkinen on ollut iskussa ja kuuma pelaaja. Myös joukkue voitti narrit 5-0, Magnitogorsk on myös kaatunut. Vieraspelaaminen ei tilastollisesti ole hyvää ja siksi varmasti kova kerroin, mutta ei ne pelit helppoja olleet. Dynamo Moskova, Sochi, Spartak, Torpedo ovat kaikki hyviä kotijoukkueita ja paperilla jopa kovempia kuin Severstal, joten en liikaa tuijottelisi tuota. Severstal on taisteleva joukkue, joka laittaa hyvin kampoihin. Joukkue pystyy kiusaamaan kaikkia tappioista huolimatta. Yksi syy, miksi joukkue on näinkin kova suosikki on edellinen 6-1 voitto, mutta ei Riika ole mikään mittari. Severstal voitti Omsk 1-5, sen jälkeen CSKA pöllitti heti perään 0-4 ja palattiin maan pinnalle. Minsk voitti narrit 5-0, mutta hävisi sen jälkeen Torpedo joukkueelle. Usein iso maallisen voiton jälkeen on voittajalla myös heikohko ottelu tiedossa. Nyt Severstalilla on alla 6-1 kotivoitto, mutta se ei ole mikään tae kotivoittoon tänään. Dinamo Minsk on paperilla yhtä hyvä kuin kotijoukkue Severstal. Minsk on hakenut voittoja Severstalin kotihallista, joten ei vierasvoitto olisi tänään mikään yllätys. Vaikka vieraat ei ole vielä loistanut vieraskentällä, niin nyt heillä on mielestäni erittäin hyvä sauma näyttää, että se voittaminen onnistuu myös vieraissa. Mielestäni erittäin tasainen pari ja kotijoukkue kotihallin takia suosikki, mutta ei Minsk ole millään näin paljoa altavastaaja ja siksi kyllä on pakko tarttua kolmen kertoimeen. Omasta mielestäni vieraiden pitäisi saada ehdottomasti max 2,70 kerrointa ja kaikki sen yli ehdottomasti peleille. Teemu Pulkkinen tekee maalin ja johdattaa vieraat voittoon. Kunhan Dinamo Minsk voittaa varsinaisella peliajalla, niin tämä kohde menee oikein.
 28. 3 points
  Kazakstan. Hockey Championship Almaty - HC Astana valinta, HC Astana +4.5 kertoimella 1.86 Comeon. alkamisaika: 16.30 Tuli tuossa availtua kohteita livetuloksista ja osui tällainen silmään. Tasoitus on todellakin noin korkea ja mitä enemmän tutkaili tilastoja, niin sitä maukkaamalta tämä alkoi tuntumaan. HC Astana on Kazakstanin liigan oma pisteautomaatti, jos katsotaan viime vuotta ja sama meno näyttäisi jatkuvan tänä vuonna, kun neljästä pelistä on kasassa nolla voittoa ja maaliero on 5-21 kun Almatylla on kuusi peliä takana, se on sarjan toinen jatkot mukaan lukien sillä on neljä voittoa ja kaksi häviötä maalierolla 16-12 Ei tarvi olla kummoinenkaan tilastoniilo, että ymmärtää Almatyn olevan selkeä suosikki tässä, mutta kun katsoo Almatyn edellisiä kotipelejä historiasta, jossa ainakaan 22 peliin se ei kertaakaan ole ylittänyt tuota rajaa edukseen tai tällä kaudella, niin raja alkaa tuntumaan korkealta, olkoonkin, että sarjassa on suuret tasoerot ja vastustajat on varmasti ollut tasokkaampia, kuin päivän vastus. Almaty ja Astana kohtasivat viime kaudella kuusi kertaa, joissa yhdessä ero repesi tuon rajan yli, mutta kertaalleen jopa Astana yllätti Almatyn. En sano, että tänään tulisi niin tapahtumaan, mutta mikään ei oikein viittaisi siihen, että tässä tultaisi näkemään 8-0 lukemia. Tilastopohjalta sanoisin kodille 4,5,6 ja vieraille 1,2,3 maalit on sellainen haarukka missä liikutaan ja esimerkiksi 5-1 ja 6-2 kotijoukkueen voitoilla tämä veto menee oikein. Pelionnea.
 29. 3 points
  Jääkiekko KHL Klo:19.30 Dinamo Riika-Lokomotiv Jaroslav Pelivalinta: yli 4.5 maalia Kerroin: 2.10(william hill) Dinamo aloittanut kauden hieman kaksijakoisesti, kotona peli kulkee ja onkin voittanut kaikki pelaamaansa 3 peliä. Vieraissa taas peli ei ole kulkenut ja siellä on tullut pahasti takkiin kaikissa 3 pelissä. Vaikka Riikan kaikki kolme aiempaa kotimatsia on jäänyt alle tuon linen on tänään lupa odottaa maaleja. Loko ei ole tällä kaudella vielä häikäissyt ja viime kausiin verrattuna sen puolustus on vuotanut yllättävän paljon. 5 peliin se on päästänyt 17 maalia, tehtyjä löytyy 14. Lokon 5 pelistä neljä on ylittänyt tuon linen ja reilusti. Vierailta löytyy hyvä hyökkäyskalusto ja lähteekin tähän peliin suosikkina vaikka alkukausi onkin mennyt hieman penkin alle. Kun molempien joukkueiden puolustus on tuntunut ajoittain sakkaavan uskon tänään nähtävän maaleja reilummin. Tilanteita syntyy molempiin päihin ja tuon 5 maalin rajan pitäisi ylittyä helposti. Dinamo pystyy kotonaan sen vähintään 2 maalia tekemään ja vierasjoukkue hoitaa loput. Oikein!
 30. 3 points
  KHL:Jääkiekko klo.19:10 Dinamo Minsk - Sibir Novosibirsk Tekee pisteenottelussa Artem Demkov @2.25 Nordicbet(sis.JA) Kotijoukkue Minskin Demkovin pojoa kokeiluun. Minsk nappasi kaudenekan voittonsa viimeksi voittamalla vieraissa Spartak Moskovan 4-5.Se oli hieno voitto Minskiltä ja voipi olla ,että se aukasi Minskin pelin ja se saattaa tuottaa jotan tulosta tästäkin ottelusta.Maaleja uskoisin tulevan ja kotonaan Minsk takuulla tulee yrittää kovasti.Demkov avasi tuossa Spartak Moskovan voitossa myös KHL uran pistetilin.Demkov teki kovaa tulosta Valko-Venjän liigassa ja,ehken se pikku hiljaa alkaa tulosta tulla myös KHL:ssä.Sibir otti voitot 2:lla ensimmäiselläkiekalla,mutta nyt on tullut kahdesti pataan putkeen.Minsk syttynee tähän kotimatsiin ja itseluottamusta se sai varmasti Spartak voitosta.
 31. 3 points
  Amerikkalainen Jalkapallo, NFL Carolina Panthers - Tampa Bay Buccaneers Vihje: Carolina Panthers yli 27.5 pistettä Kerroin: 1.91 Vedonlyöntitoimisto: Unibet Alkamisaika: 03:20 - NFL 2 Viikon aloittaa Panthersin ja Buccaneersin välinen ottelu. Lähdetään hakemaan otteluun kotijoukkue Carolina Panthersille yli 27.5 pistettä. Joukkue aloitti kauden pelamaalla kotonaan viime kauden super bowlin hävinnyttä joukkuetta Ramsia vastaan, Panthersin esitys oli mielestäni hyvä eikä joukkue loppupeleissä hävinnyt paljoakaan Ramsille, Turnoverit olivat kuitenkin suuressa roolissa kun Panthers hukkasi 3 kertaa pallon Ramsin hukatessa vain kerran. Ottelu päättyi Ramsin voittoon 27-30 luvuin. Panthersin hyökkäys oli erinomainen ja sai ottelussa 343 jaardia ja teki 3 touchdownia, kaikki touchdownit syntyivät juoksupeleistä. Panthersin QB Newton pelasi ihan kelpo pelin mutta parannettavaa jäi vielä kyllä, toki kauden ensimmäinen peli kovaa Ramsia vastaan niin kauden edetessä parantaa otteitaan ja uskon että jo tässä pelissä. Ehdoton Panthersin hyökkäyksen paras pelaaja ottelussa oli RB Christian McCaffrey joka teki 2 touchdownia ja hankki 128 juoksupelijaardia, myös kiinniottoa tuli 10 kappaletta ja kiinniottojaardeja 81. McCaffrey pelasi todella hyvän pelin, niin hyvän ettei sanat oikein riitä kuvaamaan, pystyi noilla peleillä ottamaan painetta pois Newtonilta, myös TE Olsen ja WR Moore saivat kiinniottoja jonkun verran ja Moore nappasi 76 kiinniottojaardia. Hyökkäys oli kuitenkin hyvin paljon McCaffreyn varassa joka kantoi kyllä joukkuetta hienosti, hyökkäys pelasi 23 juoksupeliä, joista McCaffrey hoiti 19 kappaletta, 25 heittopeliä joista McCaffrey hoiti 10 kappaletta. Monster performance McCaffreylta suoraan sanottuna. Ramsin puolustus ei ole mikään parhaimmista muttei kuitenkaan mikään ihan paskinkaan, kuitenkin Super Bowlissakin jätti Patriotsin 13 pisteeseen. Buccaneers aloitti kauden kotonaan tappiolla 49ersille, 49ers teki ottelussa 31 pistettä, toki 14 noista tuli syötönkatkoista jotka palautettiin touchdowniksi mutta myös pari 49ersin touchdownia hylättiin flagien vuoksi joten lukemat olisivat olleet vieläkin rumemmat. Buccaneersin puolustus antoi viime kaudella vastustajilleen 6. eniten jaardeja ottelua kohden ja toiseksi eniten pisteitä ottelua kohden, 29.2 pistettä. Viime kaudella kun Buccaneers pelasi vieraissa 8 ottelua kuten joka kaudella pelaa jokainen 8 vieraissa ja 8 kotonaan niin Buccaneers antoi noissa vieraspeleissä vastustajilleen 6 kertaa yli 27.5 pistettä ja kerran jäätiin 27 pisteeseen. Buccaneersin puolustus ei ole tuosta muuttunut oikeastaan paljoa laisinkaan ja 49ersin joukkuekin eteni turhan paljon Buccaneersin puolustusta vastaan. Buccaneersin joukkueen vahvuus on selvästi hyökkäyksessä, ei puolustuksessa. Viime kaudella kun joukkueet kohtasivat Panthersin kotona päättyi ottelu 42-28, samanlaisia numeroita odotan jälleen ja koko ottelustakin overia, mutta siltä varalta että Buccaneersin hyökkäys tekee vieläkin enemmän turnovereita kun avausottelussa niin otetaan vain kotijoukkueen team total overia. Tällä hyökkäyksen esityksellä Buccaneersin puolustusta vastaan alle 30 pisteeseen jääminen on todella säälittävää kotikentällä pelatessa. Koko pelin overi myös hyvä veto sillä Buccaneersin juoksupelin pitäisi saada onnistumisia Panthersin juoksupuolustusta vastaan.
 32. 3 points
  VHL:Jääkiekko klo.17:00 Toros Neftekamsk - Gornyak Uchalv Toros Neftekamsk -1.5 @2.07 ComeOn VHL lätkästä kotivoittoa ja se pitäisi tulla väh.2 maalinerolla,että veto osuu. Pidän Torosia laadukkaampana/vahvempana jenginä tälläkaudella,mitä Gornyak on.Viimekausi jo osoitti,että Toros oli vahva ja pääsi pitkälle pleijareissa.Viimekaudella Toros oli runkosarjan 3 ja Gornyak oli 24.Torosille tämä on kaudentoinenottelu ja joukkue voitti avauksessaan kotona Orskin 2-1.Vähämaalinen oli toi Torosin kaudenavaus,mutta nyt vastus on helpompi ja 1 peli alla niin eiköhän niitä maalejakin ala tulee.Gornyak otti toissapäivänä kunnolla pataan,kun se hävisi 6-1 Permille.Perm sijoittui viimekaudella jopa huonommin,mitä Gornyak,mutta tälläkaudella tilanne saattaa olla toistepäin.Toros on yleensä kotonaan ollut hyvä,kun puolestaan Gornyak ollut surkea vierailija.Toros jatkanee siitä mihin avauksessaan jäi,eikä se luultavasti omiinsa tule montaa laskemaan tänään.Lopputulosveikkauksen 3-1,4-1,5-1,4-2 sekä 5-2.
 33. 3 points
  Jääkiekko, KHL Sibir - Amur YV-maalit yli 1,5 @2.55 Nordicbet KLO: 15.30 Jostain syystä todella korkea kerroin tässä pelissä näille ylivoimahäkeille. Selittynee itselleni viimeisten harkkapelien vuoksi. Huomioitavaa kuitenkin on jo kotijoukkueessa. Viikko on ollut aikaa viilata tuota powerplayta kuntoon, eikä suuri yleisö vielä tiedä miten se toimii. Ei sillä, en tiedä itsekään, mutta hyvin varmasti siinä on tulivoimaa ja useampi pelaaja halukas ratkomaan. Suomalaisilta pelaajilta on lupa odottaa tulosta jo tänään. Sibirin paketti on mielestäni kohtalainen ja joukkue häviää mielestäni muille puhtaasti puolustamisessa. Amurilta on turha odottaa mitään muuta kuin täysin toisistaan poikkeavia otteita. Joukkueessa on muutamia poissaoloja jo nyt, eikä harjoituskausi ainakaan sivustaseuranneelle mitään hienouksia tarjonnut. Zohorna - Zohorna on avain kaikkeen, mutta kuinka paljon Amur pääsee kiekkoon, ratkaisee kaiken. Joukkue elää ylivoimasta, ei ehkä vielä tässä vaiheessa, mutta myöhemmin kaudella varmasti. Käsiä on sille osastolle hyvin ja uskallan väittää että yksi maali onnistuu tänään Amurilla värkätä yyveellä. Maalirikkaalle ottelulle tämä haisee itselleni. Oma olettamus on sekavaa pelaamista, jossa erikoistilanteet rauhoittaa molempia. Turha lataus näkynee normaalia enemmän. Alkukauden vuoksi kerroin turhan korkea. 5/5 /Enter / Eetteri. Kohde menee oikein kun ottelussa tehdään yli 1,5 YV-Maalia VÄÄRIN
 34. 3 points
  Australia. FFA Cup. Edgeworth Eagle - Newcastle Jets valinta, HT/FT 2/2 kertoimella 1.72 BET365 alkamisaika: 12.30 Pitkälti tasoeron johdolla kokeiluun. Kotijoukkue Edgeworth on aussien divari joukkueita, jolla sattuu kaikenlisäksi tähän väliin eteen tärkeä peli tulevalle viikonlopulle, kun vasta reilu kuukauden päästä kautensa aloittava Newcastle Jets saa keskittyä tähän peliin rauhassa ja taoseron turvin sen olevan lähellä voittoa jo ensimmäisen puoliajan jälkeen. Joukkueet ovat pelanneet muutaman ystävyysottelun, jotka Jets on vienyt nimiinsä 1-0 ja 5-0 ja luultavasti tänään tulos asettuu johonkin tuohon väliin ja toivottavasti Jets vie jo ensimmäisellä puoliajalla. Pelionnea. Lopputulos: 1-5 (1-3) oikein.
 35. 3 points
  Jalkapallo, Veikkausliiga Inter - HIFK Yli 2,5 maalia @2.07 Nordicbet KLO: 18.30 Otetaan nyt tämä vastapallo ihan siksi, että minä näen tämän näin. Inter. Sarjan eniten maaleja tehnyt joukkue. Filip Valencic. Sarjasijoitus tällä hetkellä toinen. Joukkue ei todellakaan lähde mitään tasuria tai nyhjäystä hakemaan. Vain voitto merkitsee. Inter taistelee jopa mestaruudesta. Furuholm pienenä miinuksena pois pelistä korttitilin takia. Annan tai Ruane paikkaa. Turussa uhkutaan itseluottamusta ja valmennus lupaa hyökkäävän ja ahneen joukkueen tänään kentälle. En epäile tätä hetkeäkään. Edellinen Kups-ottelu on laskettava ohipeliksi. Sen verran heikko oli suoritustaso. 2-3 Inter tänään. Syynä tähän HIFK ja pelityyli. Turussa on osattu scoutata tätä HIFKin prässipeliä ennakkoon. Mitään vedenpitävää taktiikkaa tähän tuskin kuitenkaan löytyy, mutta ainakin osataan olla varuillaan. HIFK kamppailee paikasta ylempään loppusarjaan ja joukkue on hyvien otteiden lisäksi vahvistunut. Etenkin hyökkäyspäästä. Erikson Carlos - Luis Henrique kaksikko oli todella hyvä asia HIFKille. Vain voitto kelpaa myöskin HIFKille, eikä tuota alkukauden puolustussumppua tulla näkemään enään. Koska molemmille joukkueille riittää panosta yllinkyllin, on vaikea nähdä tätä 0-0 pelinä. Inter sisuuntuneena kotonaan ei jää käytännössä koskaan maaleitta. HIFKin 3 vierasmaalia viimepeliin. Hyökkäyksen juhlaa on tämä ottelu. Kelpaa peleihin todella kovalla kertoimella. Kohde menee oikein kun ottelussa tehdään yli 2,5 maalia OIKEIN
 36. 3 points
  Mestarien liiga - Karsinta Olympiakos vs Basaksehir BTTS 1.90@ComeOn Klo 21:30 Tulos: 2 - 0 (0 - 0) Illalla kiintoisa ottelu jossa isännillä 1 - 0 johto ensimmäisen osaottelun jälkeen. Olympiakos on kyllä tällä hetkellä jonkinlainen tuurijoukkue näissä karsinnoissa. Jos Plzenin kanssa oli vaikeaa vieraissa, niin Turkin matka oli sitten jo melkein täydellinen perseily pelillisesti. Mutta vain tulos ratkaisee näissä kemuissa ja niin vain isännät ovat kiinni jatkopaikassa. Kotikenttä, tehty vierasmaali sekä Plzenin teurastus 4 - 0 luovat sitä pohjaa hyvän tuloksen hakuun taas kerran. Basaksehir oli kyllä todella epäonnekas sillä kotikentällä esitetyllä "dominansilla" olisi kyllä pitänyt kyetä ratkomaan tämä pari jo omiin nimiin. Ottelussa luotujen maalipaikkojen lisäksi seura menetti mahtavan mahdollisuuden tasoittavan osuman tekemiseen kun Olympiakosin Jose Sa nappasi lisäajalla ammutun pilkun kii. Paha paikka on Pireuksen stadioni pelata, sen on moni vieraileva seura saanut huomata. Mutta jos Plzen suli täysin tässä vastaavassa tilanteessa, niin uskon turkkilaisten vieraiden kykenevän merkittävästi parempaan haastoon. Basaksehir ei tule tässä ottelussa jäämään ilman tehtyä osumaa sillä se on ainut keino tavoitella eteenpäin menoa ja vastaavasti Olympiakos on jäänyt ilman tehtyä maalia kotona viimeeksi 28.2 cup-ottelussa Lamiaa vastaan. Toki siinäkin pelissä maali oli lähellä sillä K. Fortounis epäonnistui rangaistuspotkussa. Todennäköisesti luvassa on jännittävä 2. osaottelu, jossa nähdään maaleja molempiin päihin kun Olympiakos & Basaksehir ottavat mittaa toisistaan.
 37. 3 points
  Jääkiekko, Harjoitusottelu KLO 18.30 Sibir Novosibirsk - Jokerit Valinta : Sibir Novosibirsk Kerroin : 4,40 ( Veikkaus ) Valkeakoski on paikka, jossa eilen Sibir harjoitteli jo, kun joukkue voitti jatkoilla HPK -joukkueen. Tänään joukkue saa vastaansa Jokerit. Jokerit lähtee otteluun ilman Peter Regin, Bryan O"Neill, Sami Lepistö. Poissaolijat loukkaantumisten takia on myös Nichlas Jensen, Veli-Matti Savinainen. Eli isoimmat keskeisimmät nimet ovat poissa. Jokerit pelaa B-miehistöllä. Toki Kontiola, Moses, Haapala, Joensuu, Anttila muodostaa iskukykyisen vastuksen, mutta kyllä poissaolijoita kun katsoo, niin vieraat on laitettu yli innokkaasti suosikiksi. Jokerit ei ole ollenkaan pelillisesti vielä valmis kenttä kemijoiden suhteen ja puolustuksen johtohahmo Lepistö poissa, niin en kyllä näe isoa ennakkosuosikki asemaa Jokereilla, kun mietitään erikoistilannepelaamista ja muutenkin hyökkäystehokkuutta. Kalnins aloittaa maalissa ja kyseessä ei ole muuri, vaan hyvä molari, niin kyllä narrien verkkoon kiekkoa uppoaa tänään. Sibir saa hyvän kertoimen ja sitä on pakko lähteä pelaamaan siipirikkoista että omaabpeliään hakevaa narria vastaan. Kyseessä on harjoitusottelu ja narrien kokoonpano huomioiden sanon, että voimasuhteet on illan peliin 47--53% Jokereille, mutta kyllä Sibir päälle nelosen kertoimella on pakko laittaa kupongille, sillä heidän voittonsa ei olisi edes yllätys ja kerroin on erittäin maukas. Kunhan Sibir Novosibirsk voittaa varsinaisella peliajalla, niin tämä kohde menee oikein.
 38. 3 points
  Ruotsi:Superettan:Jalkapallo klo.20:00 Jönköpings - Västerås Jönköpings o1.5 @1.67 Unibet Superettanista kotijoukkueelle parit löröt. Viikko sitten oltiin vastakkain Västeåsissa ja taas otetaan yhteen ja nyt puolestastaan isännöi Jönköpings. Jönköpings on hyvä,kun kotona pelaa ja joukkue on voittanut kotonaan mm.sarjan kärkiporukoista jo Bragen ja Varbergsin.Tänään vastus on luokkaa heikompi ainakin tuloksissa,vaikka Västerås onkin ihan kelvollisesti pärjännyt vieraspeleissään.Västeråsin osakkeita kyllä tänään pudottaa muutamat poissaolot,kun joukkueen paras tekijä hyökkääjä Tronet ei pelaa ja myöskin pakki Berisha ei osallistu täniltaiseen peliin.Kotijoukkueelta kyllä löytyy potentiaalia mahdolliseen kahteenmaaliin mm.orlov,Hamidovic hyökkäyksestä ja keskikentältä Smylie ja Al-Ammari,jotka heiluttivat tahtipuikkoa jo tuossa viiko sitten käydyssä koitoksessa ja koitetaan onko puikko pysynyt vielä käsissä.
 39. 3 points
  Superpesis klo 18:00 Seinäjoki - Alajärvi Eniten lyötyjä juoksuja (sis. supervuoro) Hallasuo - Puputti Pelivalinta: Hallasuo Kerroin: 1,80 Coolbet Puputti pelaa Seinäjoen joukkueessa numerolla 3, joten vaihtotilanteita lienee runsaasti edessä. Puputilla on kyllä hyvät vaihtolyönnit, joten tilannetta Seinäjoki tulee aikaan saamaan. Kotiutuspaikat jäävät usein kuitenkin numerolla 3 pelaavalla vähiin, joten ellei kunnaria tule niin lyödyt juoksut jäänevät tänään vähiin. Hallasuo pelaa Alajärven kotiuttajajokerina ja Hallasuo on menestynyt tällä kaudella kohtuullisen hyvin kotiuttajan roolissa. Alajärven kokoonpanokin on tänään hyvä ja varmasti Alajärvikin tilannetta aikaiseksi saa. Hallasuo saanee paljon enemmän kotiutuspaikkoja kuin Puputti ja todennäköisesti enemmän lyötyjä juoksuja. OIKEIN
 40. 3 points
  Chatbannien sijaan voisi antaa aina bannit samantien koko sivustolle ettei sieltä tulla heti foorumin puolelle rölläämään niin kuin viime aikoina on käynyt. Kokonaan kylmäksi siis, vaikka oiskin vaan määräajaksi
 41. 3 points
  Wimbledon (nurmi) Elina Svitolina - Karolina Muchova Elina Svitolina -1.5 erää @ 2.14 Pinnacle Alkaa 16:30 Vastakkain turnauksen neljännesfinaaleissa maailmanlistan sijat 8. ja 68. Muchova kukisti eilen lähes kolme- ja puolituntisessa ottelussa Pliskovan(3.) erin 2-1 (4-6, 7-5, 13-11). Maratonottelu painaa varmasti vielä tänään naisen kropassa. Svitolina voitti eilen Marticin(24.) erin 2-0 (6-4, 6-2). Nainen pelasi alkukauden erinomaisesti mutta loukkaannuttuaan Miamissa maaliskuussa peli on kulkenut varsin heikohkosti. Svitolina näyttäisi kuitenkin löytäneen tasonsa Vimpelissä ja isojen turnauksien jatkopeleistä enemmän kokemusta omaavana väsyneen Muchovan tulisi olla vain pieni este ukrainalaisen ylitettäväksi ennen seuraava kierrosta. Naiset kohtasivat toisensa tammikuussa Dohan turnauksessa Svitolinan voittaessa ottelun erin 2-0(6-4, 6-2). Svitolina tulee voittamaan ottelun tänäänkin erin 2-0.
 42. 3 points
  Jalkapallo, Veikkausliiga FC Inter - FC Lahti BTTS @2.08 Coolbet KLO: 18.30 Kotimainen palloilu jatkuu tänään tällä ottelulla. Heikosti on molemmilla mennyt tulosten puitteissa viimeaikoina ja parantaa täytyy. Turkulaiset kaksi ottelua ilman voittoa ja Lahti 3 kpl. Inter lähtee tähän suosikkina ja syystäkin. Eniten maaleja tehnyt joukkue on kuitenkin hukannut sarjapisteitä vähän helpostikin. Parempi keskittyminen otteluiden sisällä pelastaa jatkossa paljolta. Hyökkäys joutuu myös puolustamaan. Mallia voi ottaa vaikka Teemu Pukista. Joukkueen tervesytilanne on loistava ja useampi ukko on tyrkyllä avaukseen. Turussa on ennakkoon kaikki kunnossa. Lahti joutuu tähän peliin vaikeista lähtökohdista. Miestä puuttuu rosterista ja lähinnä hyökkäyspäästä. Se, onko tämä kuitenkaan niin vakava asia, jää nähtäväksi. Omasta mielestäni Lahti tarvitsee muutoksia nurmelle ja jos se ei muuten tapahdu niin sitten näiden poissaolojen myötä. Tasaisuus on todella kaukainen sana kuvaamaan kuhnureiden peliä. Tosin nyt on edessä jälleen uusi peli ja uudet kujeet. Vastuuta jaetaan tänään niille jotka sitä yleensä vähemmän nauttii. Näyttöhaluja riittää annettavaksi ja osaltaan tämä voi näkyä jopa positiivisena tekemisenä. Vastakkain ovat siis täysin eri tilanteissa olevat niput. Oletus, että Inter tämän Klaara, on suuri. Turkulaisten pakisto on joukkueen akilleen kantapää ja tästä syystä Lahti pystyy hyvinkin iskemään maalin. Interin maalia ei varmasti kauaa tarvitse tänään odotella ja toivottavasti myös Lahti saa paikkansa käytettyä. 3-1 tulos ei itselleni olisi mitenkään ihmeellinen joten edelleen valueta btts kohteelle. Peleihin panostuksella 5/5. Kohde menee oikein kun molemmat joukkueet tekevät maalin ottelussa VÄÄRIN
 43. 3 points
  Jääkiekko Carolina - NY Islanders YV-maalit yli 1,5 @2.45 Nordicbet (sis ja) KLO: 02.00 Sarja katkolla ehkä vähän yllättäenkin Hurricanesille. Joukkue on taktiikaltaan onnistunut hyvin siinä samassa kun islesille ei kiekko ole pomppinut oikein ollenkaan. Tähän asti ottelut ovat olleet melko siistejä, eikä jäähyjä ole liiaksi nähty. Paljon puhuttu katkaisupeli siis kyseessä, joten jotain New Yorkin leirissä täytyy muuttua jos mielii kautta jatkaa. Tosin Filppula / Komarov joutaisi maajoukkueen mukaan, sillä edes lähellä heidän tasoaan olevia pelaajia ei tällä hetkellä leijonista löydy. Olisi todella isoja vahvistuksia. Carolinan Sebastian Aho on päässyt otsikoihin mahdollisen loukkaantumisen takia. Mies on erittäin vähän aloittanut viimeaikoina, eikä laukauksia satele tavalliseen tapaan. Kuitenkin kelpo suorittaja vaikkei kunnossa olisikaan. Ottelun merkitys todella suuri molemmille ja hermostumista ja virhealtiutta on aistittavissa. Koska tähän saakka tässä sarjassa ei olla vielä nähty kahta yyvee-maalia yhdessä ottelussa niin kokeillaan joko sillä saralla tulisi onnistumisia ja ratkaisuja. Carolina on onnistunut tähän asti ylivoimalla 0/10 kerrasta ja Isles 2/8. Kotijoukkueen on totisesti panostettava tähän osioon jos jatkoon menee, sillä yhä tärkeämpi on yyveen rooli jatkossa. Yhtälailla taitoa ja käsiä näihin erikoistilanteisiin riittää molemmilla ja vaikea nähdä tätä peliä enää niin puhtaana. Merkillistä myös ettei Hurricanesissa ole vielä näkynyt tuo WSH-sarja. Summa summarum ja molemmilla paineet. 3peliä on nyt hierottu turhaan tuota ylivoimaa joten luotetaan siihen että nyt nähdään valmista molemmilta. Pienenä suosikkina tähän lähtee minun mielestäni NYI. Kohde menee oikein kun ottelussa tehdään vähintään 2 YV-maalia (sis ja) OIKEIN
 44. 3 points
  Ligue 1 / Ranska Strasbourg - Marseille Yli 2,5 maalia @ 1.94 Pinnacle Alkaa 21:45 Kumpaisenkaan joukkueen otteluissa ei tavallisesti maalien suhteen pihtailla. Strasbourgin kotiotteluissa on nähty tällä kaudella keskimäärin 3.1 maalia. Vastaavasti Marseillen vierasotteluissa verkkoa on heiluteltu keskiarvolla 3.2 kassia. Kuudentena sarjassa tällä hetkellä oleva Marseille tähyää paikkaa ensi kaudeksi eurokentiltä joten maaleja tarvitaan. Molemmat joukkueet pelaavat tunnetusti nopeisiin vastahyökkäyksiin perustuvalla tyylillä joten tässä ottelussa tullaan mahdollisesti näkemään hyvinkin hurlumhei -henkistä jalkapalloa. Ottelussa tullaan näkemään tänä iltana vähintään neljä maalia.
 45. 3 points
  Jääkiekko NY Islanders - Carolina NY Islanders @2.28 Coolbet KLO: 22.00 Laitan tuon avauspelin lopputuloksen suurelta osin kotijoukkueen LIIAN pitkän tauon piikkiin. Pelitempon kanssa suurimmat ongelmat nähtiin, mutta omaan päähän, tappiosta huolimatta, ei liikaa maaleja mene. Tämän illan ottelu tarjoaa varmasti valmiimman hyökkäyksen kotijoukkueen osalta ja väitän, että tätä nähdään avauserästä lähtien. Carolina kummastutti tuossa WSH sarjassa etenkin 6-0 tappiolla. Joukkue on pelannut todella kovalla tahdilla ja voisi ajatella, että siinä missä Hurricanesin jalka alkaa painaa niin Islesissä tapahtuu päinvastoin. Todella kurinalaisesti on NYI kauden pelannut ja rehellisesti sanottuna on todella ihme, jos juurikin tämä tiivis pelisysteemi ei tänään tuota tulosta. Erittäin todennäköistä, ettei Carolina juuri 5 vs 5 tilanteissa paikoille pääse. Fysiikan lait ja kurinalaisuus. NYI 1.erä @2.80 Unibet / NYI -1,5 @3.05 Unibet tärähtää myös bitteinä eetteriin. Kohde menee oikein kun NYI voittaa varsinaisella peliajalla VÄÄRIN
 46. 2 points
  Tennis ATP Doha klo 14:30 Bublik - Mannarino Pelivalinta: Bublik Kerroin: 2,20 Bethard Mannarino pelasi ailahtelevasti viime kaudella. Ruohokentällä Mannarino voitti yhden ATP turnauksen, sen lisäksi Mannarino saavutti pari muuta finaalipaikkaa. Muuten turnaukset sujuivat melko heikosti. Mannarino on hyvä ruohokenttä pelaaja ja myös sisäkentillä Mannarino on menestynyt hyvin. Nyt pelataan Dohassa kovalla kentällä ulkona, joka ei ole Mannarinon suosikkialusta. Bublik pelasi myös parissa ATP finaalissa viime kaudella. Bublik hävisi molemmat. Alkukaudesta Bublik oli kuitenkin hyvässä vireessä haastajatasolla, josta Bublik onnistui nappaamaan 3 turnausvoittoa. Bublik on vielä nuori pelaaja, jolla potentiaalia nostaa rankingia. Mannarinon uran huippuhetket todennäköisesti takanapäin. Mannarinon ei kuulu olla näin selvä ennakkosuosikki ottelussa. OIKEIN
 47. 2 points
  Jääkiekko, Liiga KooKoo - Tappara KooKoo @2.65 Unibet KLO: 17.00 Takaisin voittojen tielle palannut Kookoo kohtaa Tapparan. Kouvolan porukka on pelannut hyvin ja joukkueen ylivoima on toiminut. Joukkue voitti Porin Ässät kahteen kertaan ja on saanut valmistautua tähän otteluun vastustajaa paremmin. KooKoo on kokoajan vaikeampi vastustaja sillä pelisysteemi alkaa juurtua joukkueeseen hyvin. Ja tulosta tulee väistämättä. Kotietu merkittävä. Ei synkkiä pilviä ottelun alla. Toista se on Tapparalla. Erittäin vaikea jakso päällä edelleen. Vaikka joukkue kaatoikin Kalpan niin kyllä tässä pelissä tulee näkymään "ceehooällät" sun muut. Merkillepantavaa tuossa Kalpapelissä oli kirvesrintojen osalta se ettei ilman yyveetä olisi tullut juurikaan maalipaikkoja. 2.erä pelasti Tapparan vaikkei se yyvellä osunutkaan. Onnistui kuitenkin riittävästi sotkemaan Kalpan peliä. Pitkän kaavan kautta tähän otteluun niin kalenterin kuin viimepelinkin puolesta. Näkyy varmuudella liikkeessä että jäähyissä. KooKoolle ennakkoon herkullinen paikka kaataa Tappara. Vaikea uskoa ettei tämä onnistuisi. Lähes joka osa-alue puoltaa isäntiä. Puhutaan kuitenkin yksittäisestä ottelusta joten kelpaa todella hyvin peleihin. Kiitos ajankohdan. Kohde menee oikein kun KooKoo voittaa ottelun varsinaisen peliajan puitteissa OIKEIN
 48. 2 points
  Tennis ITF Miehet Jakarta klo 10:00 Green, C - Schmid, A Pelivalinta: Schmid, A Kerroin: 1,66 Bet365 Aaron Schmid kohtaa Jakartan karsintojen avauskierroksella Cameron Greenin. Aaron Schmid pelannut viime aikoina hieman paremmin kuin Green. Schmidillä oli massakentillä pelatessa heikompia suorituksia, mutta nyt kun pelataan kovilla kentillä niin uskon peliotteiden parantuvan. Viime viikolla Schmid selvitti karsinnat, mutta hävisi turnauksen avauskierroksella selvästi kovempaa pelaajaa vastaan, joten paremmalla kaaviolla olisi voinut edetä pidemmälle. Green on ollut vaikeuksissa turnausten karsinnoissa, lähinnä heikkoja pelaajia vastaan on voittoja pystynyt ottamaan. Nelinpelissä Green on ajoittain pärjännyt paremmin ja voi olla että keskittyminen on enemmän nelinpeleissä. Schmidin tasoisia pelaajia vastaan Greenillä ollut vaikeaa, joten mielestäni Schmid voisi olla selkeämpi ennakkosuosikki ottelussa. OIKEIN
 49. 2 points
  Jääkiekko, KHL PRE Jokerit - Neftehimik Neftehimik @6.00 Coolbet KLO: 18.30 Onhan tässä nyt ilmaa neften kertoimessa, vaikka Jokerit suosikki onkin. X2 antaa edelleen @3.62, mutta allekirjoittanut ottaa myös tämän suoran voiton. Jokerit on jälleen kerran pöllyyttänyt rosteriaan ja joukkuetta on pyritty suomalaistamaan. Ensimmäinen harjoitusmatsi narreille, joten mielestäni on turha odottaa mitään pelillisesti hienoa toimintaa. Äijjät hakee tuntumaa ja toisilleen vieraammat söörit seurailee ketjukavereiden liikkeitä jne. Suhteellisen peruskauralla nämä kaudet yleensä aloitetaan. Hyvä nippu kuitenkin jokereilla. Neftehimik on sekin uudistunut. Joukkue on ehtinyt ottaa mittaa UFAsta ja 2-4 tappio sieltä jäi taskuun. UFA on mielestäni tulevan kauden kovimpia joukkueita, jälleen kerran, joten hyvä aloitus siihen nähden neftellä. Nopeita hyökkääjiä on saapunut neften iloksi joukkueeseen ja mikäli pelityyli edes muistuttaa viimekautta, ovat hankinnat erittäin hyviä. Paljoa ei paperilla joukkue jokereille kalpene. Harjoitusottelu on kuitenkin kyseessä, joten @6 neftelle aivan liikaa. Toivottavasti Niemi aloittaa maalissa narreilla niin tämän kohteen osuminen on entistä lähempänä. Kohde menee oikein kun Neftehimik voittaa ottelun varsinaisella peliajalla VÄÄRIN
 50. 2 points
  Jääkiekko NHL , STANLEY CUP FINALS KLO 03.00 ST.Louis Blues - Boston Bruins Valinta : Boston Bruins ML Kerroin : 2,00 ( Coolbet ) GAME 3. Sarja on tasan 1-1. Finaalit on nyt kunnolla auki, kun joukkueet ovat lentäneet ST.Louisiin seuraavaksi pelaamaan tasatilanteesta 1-1. Nämä TD-Garden:issa käydyissä peleissä voidaan lyhyesti tiivistää lauseiksi. Game 1: Blues aloitti väkevästi, mutta lopulta Bruins hallitsi ja voitti ansaitusti. Game 2: Bruins aloitti hyvin, mutta lopulta Blues hallitsi ylivoimaisesti ja voitti ansaitusti. Otteluista jäi selvästi mieleen se, että Game 1 ratkaiseva tekijä oli, että Bruins sai otettua Blues vauhdin pois keskialueelta ja silloin Blues meni solmuun. Game 2 puolestaan Bruins ei pystynyt vastaamaan enään, kun Blues lisäsi nopeutta ja oli fyysisempi. Päätykiekot voitti järjestäen Blues ja silloin tuo joukkue pääsi pelaamaan omaa peliään ja voitto oli jo nähtävissä viimeisessä erässä, vaikka jatkoilla vasta tuo maali tuli. Boston sai harvat paikat yksittäisissä vastahyökkäyksistä, kun joukkue joutui paljon roiskimaan. Blues fyysisyys tepsi, sillä joukkue kävi ajamassa Tuukka Rask yli kahdesti, vaikka ensimmäinen tuotti ylivoimamaalin kaverille, niin näki selvästi, että oma joukkue on nyt pelin sisällä. Boston menetti puolustaja Crzelcyk telakalle ja hän ei pysty pelaamaan tänään. John Moore ottaa luultavasti hänen paikkansa. Myös taklaajana ollut Oskar Sundqvist joutui pelikieltoon tähän peliin. Game 3 poissaolijat : St.Louis : Oskar Sundqvist Pelikiellossa. Boston : Matt Crzelcyk D-to-Day Status GAME 3 Pakollinen tilastoniiloilu 1939 alkaen, kun sarja on ollut tasan 1-1 finaaleissa, niin tämän Game 3 yksittäisen ottelun merkitys on ollut iso. Game 3 voittaja omaa 78.6% mahdollisuuden voittaa itselleen Stanley Cup, sillä 1939 alkaen Game 3 voittaja on ollut Stanley Cup mestari 22/28 kerrasta. St.Louis on hävinnyt kaikki finaaleiden yksittäiset Game 3 ottelut 3/3 kerrasta Boston on pystynyt finaaleissa voittamaan yksittäisen Game 3 ottelun 7/11 kerrasta ja näin tapahtui muun muassa juuri 2011, 2013, jonka jälkinmäisen vuoden finaalit lopulta hävisivät, vaikka menivät silloin tässä tilanteessa juurikin 2-1 johtoon sarjassa. 2019 poffeissa St.Louis on tässä identtisessä tilanteessa pelannut kerran ja hävisi Sharks joukkueelle juuri tämän kyseisen G3 pelin kotonaan ja joutui sarjassa 2-1 tappiolle. Stars vastaan joukkue pystyi vieraissa voittamaan juurikin tämän ottelun tässä tilanteessa. Mutta muutoin joukkue on pystynyt voittamaan tämän yksittäisen Game 3 ottelun vain 1/3 kertaa. Boston on tässä identtisessä tilanteessa pelannut jo kaksi kertaa Toronto, Columbus sarjoissa ja molemmilla kerroilla tuli turpaa. Toisin sanoen joukkue on ollut surkea. Carolina sarjan takia myös karhut on onnistunut voittamaan 1/3 kerrasta tämän Game 3 ottelun. Yhteenveto Game 3 ottelu on ollut näissä poffeissa molemmille erittäin vaikea voittaa. Kumpikaan ei ole pystynyt menemään aikaisemmissa sarjoissaan 2-1 johtoon, joten saa nähdä kumpi joukkueista osaa tällä kertaa olla huonompi. Finaali historiassa tämä on ollut iso ottelu sarjan kannalta, joten sikäli puhutaan arvokkaasta voitosta, vaikkakin peli itsessään ei vielä kannua tuo. Blues tulee fyysisesti päälle kotiyleisön edessä ja hakee henkistä yliotetta. Boston on päästävä nyt paineen alta pois ja saatava jaloilla tuotua kiekkoa ylöspäin, jotta saadaan maalipaikkoja. Blues omaa vaihtoedun ja pääsee nyt paremmin peluuttamaan haluamiaan pelaajia vieraiden 1,ketjua vastaan. Tuo on onnistunut nyt pari ottelua, sillä Pastrnak - Bergeron - Marchand on ollut ihan yössä nämä edelliset pari ottelua, mutta kyllä vierailla nuo 3-4,ketjut on ollut timanttisella tasolla tähän asti. Ottelusta tulee taas erittäin tiukka ja pienet asiat ratkaisee. Onko Blues fyysisyys liikaa? Käykö fyysisyys omaan nilkkaan ja ylivoimillaan Boston ratkaisee ottelun? Pienet asiat ratkaisee ja itse odotan jo pikku hiljaa, että vieraiden Pastrnak - Bergeron - Marchand ketju herää sarjaan ja kun se tapahtuu, niin on vain yksi voittaja. Vaikka Blues voitti ansaitusti Game 2 ottelun, niin joukkue oli vaikeeta tehdä se maali ja Tuukka Rask on maalivahdeista parempi tällä hetkellä. Uskon, että nyt Rask kääntää tämän ottelun karhuille. Ottelun tärkeys, vieraiden johtajuus taidot näissä tilanteissa että Boston fanitus kääntävät minut pelaamaan vieraita. Kotivoitto ei yllätä, mutta kyllä vierasvoitto on todennäköisempää kuitenkin. Kunhan Boston Bruins ( ) voittaa vaikka sitten jatkoajalla, niin tämä kohde menee oikein.
×
×
 • Create New...