Jump to content

Tilastot


Popular Content

Showing content with the highest reputation since 02.01.2011 in all areas

 1. 9 points
  Nonnii askeleita voi jokainen keksiä tämän sivuston parantamiseksi, nyt on vaan tehtävä jotain. Niko ja minä olemme jo vihjaamiset jättäneet pienelle tauolle vähintään ja katsotaan alkaakohan tämän sivuston meininki muuttumaan. Tämä on mielestäni kyllä vielä ainakin paras sivusto, mutta tuo helvetin paskan puhuminen chatissa alkaa jo mennä yli. Otetaan henkilöllisyyksistä selvää ja tuodaan niitä tänne esille yms, ei hyvä. Haukutaan ja arvostellaan vihjeitä halveksivasti. Eläintarhaksi on muuttunut, muutamat henkilöt jotka saivat minulta oikeudet pois ovat samantien häipyneet sivustolta, eli tehtävä oli vissiin suoritettu, täällä heitä vain uskottiin, vaikka pieni näpäytys olisi ollut heille aivan oikein. Nyt oma tehtävälistani on tässä ihan auttaakseni tätä sivustoa vanhaan hyvään aikaan. 1. kaikki yli 2 vuotta vanhat nimimerkit poistoon + kaikki vanhat häiriköt 2. Kovat otteet, vaikka tekisi kipeää, ei muuta kuin ulos. 3. Haukkumiset yms. kielletään ankarasti Näillä jo päästään pitkälle, jos on tahtoa
 2. 8 points
  PK Keski-Uusimaa - KTP (1X2) 2 2,70@Bet365 (Suomen cup) Oudot on kertoimet. Luuleekohan Bet365, että KTP pelaa vielä kakkosta? Ykkösen FC KooTeePee ja kakkosen KTP siis yhdistyivät tälle kaudelle ja saivat sarjapaikan ykkösestä. Sanomattakin lienee selvää, että vieraat ovat materiaaliltaan selvästi kakkosen PKKU:ta vahvempia. Ottelu ei kuitenkaan mikään läpihuutojuttu ole, sillä PKKU:lla on ihan hyvä joukkue kakkosen mittapuulla ja viime harjoituspeleissä KTP:n maalinteko on yskinyt. Mutta kyllä KTP silti suosikkina otteluun lähtee, joten otetaan 2,70 lapulle.. TULOS: 0-4
 3. 7 points
  Nyrkkeily Daniel Dubois - Nathan Gorman Alle 9.5 erää, betcris, @2.10 Klo: 00:00 Tätä matsia on useasti luonnehdittu junnuliigaversioksi Wilder - Fury - ja Joshua - Ruiz Jr. -otteluista. 22-vuotias Dubois on Wilderin tapaan erittäin kovalyöntinen, mutta fysiikaltaan ja muilta ominaisuuksiltaan enemmän Joshuan kaltainen. Yhtä vuotta vanhempaa Gormania sen sijaan pidetään teknisempänä ja nopeampana osapuolena. Gormanin kolme viimeisintä ottelua menivät pisteille, mutta häneltä löytyy kuitenkin oletettua enemmän lyöntivoimaa. Tästä osoituksena tyrmäysvoitot Kamil Sokolowksia ja Sean Turneria vastaan, jotka ovat kumpikin kovia luita. Toisaalta myös Duboisin teknistä taitoa on mielestäni vähätelty, 22-vuotiaana hän on tietenkin vielä raakile, mutta häneltä löytyy monipuolinen lyöntivalikoima ja 11 ammattilaisottelussaan hän on osoittanut selvää kehitystä. Kaksikon välillä on jonkin verran historiaa ja pahaa verta, Duboisilla ei ole koskaan ollut tapana tunnustella vaan tykitystä on yleensä luvassa ensikongista lähtien, mikä antaa Gormanille myös tilaisuuksia vastaiskuihin. Itse kallistun Duboisin puoleen, mutta tämän kohteen kerroin maistuu enemmän, sillä tyrmäys suuntaan tai toiseen ei yllättäisi ja uskoisin että tämä nähdään ennen kymmenettä erää.
 4. 6 points
  Jääkiekko, VHL Pre Perm - Kurhan Yli 4,5 maalia @1.71 ComeOn! KLO: 17.30 Viimekauden heittopussi, kotijoukkue Perm, on vahvistanut rivejään urakalla. Joukkueeseen on kesän aikana virrannut toistakymmentä uutta ja motivoitunutta pelaajaa. Tämä näkyy mielestäni jo nyt tuloksissa. Joukkue on pelannut 5 harjoitusottelua ja noista yhteenvetona voidaan todeta, että suunta on oikea. Käytännössä mitään samaa ei Permissä ole viimekauden jäljiltä olemassa kuin nimi. Näin näen tämän tilanteen. Älyttömiä maalijuhlia ei olla vielä kuitenkaan nähty, mutta oma tekeminen hyökkäyspäässä on hyvällä mallilla. Kolmeen edelliseen 12 tehtyä maalia ja 5 omiin. 3-4 tänään Permille. Kurhan kuului Viimekauden hyviin suorittajiin, vaikka tie tyssäsi pudotuspeleissä puolivälieriin. Joukkue on muuttunut jonkinverran edelliskaudesta, mutta vähemmän on ollut liikennettä kuin Permin rosterissa. Viimekauden runkosarjan päätöspelissä Kurhan nöyryytti Permiä lukemin 9-1. Tämä on kuitenkin historiaa, enkä vastaavaan tänään usko. Kurhan on myös pelaillut harjoitusmatseja ja under-painotteisia semmoisia. Joukkue on voittanut 5/6 pelistään, mutta vastukset ovat olleet yhtälailla kankeita kuin Kurhan. Vahva puolustus plus keskitason hyökkäys ei maaleja liiaksi lupaa, mutta mielestäni 2-3 kaappia on kuitenkin realismia. Perm haluaa varmasti tuon 9-1 tappion unohtaa ja kuitata sen voitolla. Muutosten tuulten jälkeen, joukkue on vahvempi ja yhtenäisempi. Kurhan ei mikään helppo vastus tule olemaan, mutta nyt luotetaan Permiin. Tulosveikkaus 4-3 isännille. Kohde menee oikein kun ottelussa tehdään yli 4,5 maalia varsinaisella peliajalla VÄÄRIN
 5. 6 points
  Jalkapallo, Veikkausliiga HIFK - KPV Vihje: HIFK -0.5 Kerron: 2,32 Arvio: 49,5% Bookkeri: Expekt Expekt availlut seuraavaa kierrosta kotimaisessa jalkapallossa ja sieltä pisti silmään Helsingin IFK:n kerroin. HIFK on saanut muutamia uusia pelaajia, jotka ovat onnistuneet heti. IFK tulee tähän otteluun kolmen pelin tappiottomassa putkessa. Tässä otteluarvio, josta voi katsoa prosentteihin vaikuttavat seikat. Dunsbyn -0.5% otettu pois.
 6. 6 points
  Varsinkin tällä viikolla on ollut erittäin ala-arvoista toimivuutta VP:n servereillä. Asiasta on laitettu tietoa palvelintarjoajalle, ja vaatimus että serverit joko korjataan tai vaihdetaan parempaan.
 7. 6 points
  Jääkiekko NHL KLO 20.00 Philadelphia Flyers - Ottawa Senators Valinta : Philadelphia Flyers Kerroin : 1,90 ( PAF ) Philadelphia on ollut pirteä viime aikoina ja varsinkin kotikentällään viimeiset viisi (5) ottelua on mennyt saldolla 4-1-0 , toki yksi (1) voitoista on tullut vasta jatkoilla. Flyers on toki vielä kotonaan kohdannut kohtuun hyviä joukkueita Islanders, Blues, Toronto, Devils, Tampa, jotka ovat tämän illan vastuksen tasoista, jopa parempiakin. Etenkin mikä pistää silmään, niin Flyers on kotikentällä ollut aloittava ja pelillisesti näkee, että joukkue on tullut voittamaan kyseisen ottelun. Joukkue on toki nyt kahden ( 2) ottelun tappioputkessa, mutta molemmat ovat olleet vieraspelejä ja vastustajat Washington sekä Devils ja B2B otteluina, niin en usko, että joukkueella olisi huono jakso alkamassa. Michael Neuvirth tulee aloittamaan maalissa ja luottoa löytyy. Poissaoloja ei löydy vaikuttavia tähän otteluun. Ottawa sai viimeksi kuuden (6) ottelun tappioputkensa poikki, kun Ducks kaatui Senators kotikentällä jatkoilla 2-1 numeroin. Senators on ollut aika hukassa pelillisesti ja vaikka joukkueesta löytyy Matt Duchene, Erik Karlsson, Derik Brassard, niin Joukkue on ollut surkea. Moni muun muassa juuri Erik Karlsson on pelannut surkeaa kautta ja tuntuu, että Senators on tämän kauden intonsa jo menettämässä. Illan peliä ei helpota se, että Flyers on kova kotijoukkue ollut viime aikoina ja siihen kun peilataan, että Ottawa Senators edelliset viisi ( 5) vieraspeliä on mennyt saldolla 1-3-1, eli 1 voitto, 3 Tappiota, 1 Jatkoaika-tappio, niin voidaan todeta, että vaikea iltapäivä tulee olemaan vierailla. Jos tuo ei riitä, niin edelliset kymmenen ( 10) vieraspeliä Ottawa on pelannut saldolla 1-7-3. Tätä on vaikea muuttaa tänä iltana, sillä Poissaolijat Senators joukkueella on merkityksellisiä MacArthur, Dumont, Wideman, Stone Sekä uutena nimenä listaan sai Bobby Ryan, joka myös jättää pelin välistä. Maalissa aloittaneen Graig Andersson. Philadelphia kotivire ja kotona pelaaminen on ollut hyvää ja kun vastassa on vaikeuksissa vieraissa oleva joukkue jolla on poissaoloja merkittäviä semmoisia, niin kotijoukkueen pitäisi voittaa tämän ottelu ja kerroin on pelikelpoista, niin otetaan kupongille mukaan. Kunhan Philadelphia Flyers voittaa varsinaisella peliajalla, niin tämä kohde menee oikein.
 8. 6 points
  Korea naisten lentopallofinaali klo 12:00 Hyundai Hillstate- IBK Altos Hyundai-2,5 @ 2,1 (bet365) U168,5 @2 (bet365) Hyundai Hillstate johtaa finaaleita 2-0 otettuaan kaksi vierassvoittoa peräkkäin puhtaasti 0-3. IBK voitti runkosarjan, mutta Hyundai on ollut täysin ylivoimainen finaaleissa. Suurin syy tähän on siinä, että IBK:lla ei ole keinoja pysäyttää Hillstaten blondia (Emily Hartong), joka onkin hakannut tarvittavat pisteet kenttään. Tämä johtuu pitkälti siitä, että IBK:n torjunta on hirveän heikko ilman heidän omaa vahvistustaan (Liz McMahon, pituutta 198cm). Voi myös arvata mikä vaikutus on ollut hyökkäyspeliin. Koska Koreassa on vain yksi ulkomaalaisvahvistus per joukkue, niin sen merkitys korostuu huomattavasti. Normaalitilanteessa kannattaisi veikata parempi vireisen hakkurin(kyllä ne tuolla vastaa paljon hyökkäyksestä oli muuten pelipaikka mikä tahansa) joukkuetta, mutta nyt vedetään surutta 3-0 kotivoiton puolesta ja lisäksi underi, johon mahtuu yksi reikäisempi hävitty eräkin Hillstatelle. Liz oli tv-kuvissa lauantaina pari sormea lastassa, joten ellei ihmeitä tapahdu, niin IBK pelaa ilman häntä tänäänkin.
 9. 6 points
  KeuPa HT - LeKi 1 2.70 (Veikkaus,bet365) Mestiksessä yhdeksäntenä majaileva KeuPa HT isännöi seitsemäntenä olevaa LeKiä. Sarjataulukossa joukkueet erottaa yksi vaivainen piste. LeKi on myös pelannut ottelun enemmän kuin kotijoukkue KeuPa HT. Joukkueiden vireet osoittavat täysin päinvastaiseen suuntaan. KeuPa HT on voittanut neljä ottelua putkeen, viime viikolla kaatui vieraissa sarjan ylivoimainen ennakkosuosikki KooKoo. LeKi puolestaan on hävinnyt neljä ottelua perä jälkeen ja etenkin tuska maalinteon kanssa vaivaa sitä. LeKin alkukauden terävimmät syömähampaat ja kaksi parasta pistemiestä Miikka Männikkö sekä Henri Tuominen jättivät joukkueen viime viikolla. Heidän lähtönsä jälkeen LeKi on tehnyt kolmessa pelaamassaan ottelussa vain neljä maalia häviten ne kaikki. Lauantaina KooKoo kylvetti sitä kotonaan lukemin 5-1. Kerroinasetelma on aivan liikaa kallellaan lempääläläisten suuntaan. Itse sain KeuPan tässä niukaksi suosikiksi kovan kotiedun turvin, joten tällä kertoimella kelpaa peleihin.
 10. 6 points
  New York Islanders - Florida Panthers Merkki 1, Kerroin 1,95 @Unibet Panossuositus: 3/5 - Kotijoukkue NY Islanders sarjataulukossa 12., Florida Panthers on viimeisenä. Kuntopuntarissa Panthers on sijalla kahdeksan, Islanders sijalla 11. - NY Islanders ei ole mikään erityinen kotijoukkue, itse asiassa se on konferenssinsa huonoin kotonaan. Se on kerännyt kotipeleistään vain 12 pistettä. Floridakaan ei ole ollut vieraissa kovinkaan ihmeellinen, mutta paremmin se tosin on vieraissa pelannut kuin kotonaan. Islanders on kerännyt vierasotteluistaan 11 pistettä. - NY Islandersin sairastuvalla on Brian Strait (0+4) ja David Ullstrom (2+3). Floridalta uupuu Stephen Weiss (1+3), Kris Versteeg (2+2), Mike Weaver (1+6), Michael Caruso (0+0) sekä Ed Jovanovski (0+1). Ykköskassari Jose Theodoren (GP 15, Sv% 89,3%) sekä hyökkääjä George Parrosin (1+1) pelaaminen on epävarmaa. - Islanders on materiaaliltaan vahvempi varsinkin, kun Panthersilla on paljon pahoja loukkaantumisia. Kun tähän lisää vielä kotiedun, niin pakko se on Islanders kupongille ottaa viime aikaisista heikoista tuloksista huolimatta. Täytyy tosin muistaa, että edelliset kolme tappiota ovat tulleet niinkin kovia joukkueita kuin Pittsburghia (1.), Montrealia (2.) sekä Ottawaa vastaan (5.). - Tulosveikkaus 3-1.
 11. 5 points
  Ollaan tultu siihen päätökseen että Vetochat on nyt kuopattu. Sille annettiin pitkään mahdollisuus. Se ei ole hetkeen palvellut sivustoa positiivisesti, ainostaan negatiivisesti. Vetochat on myös kuormittanut ylläpitoa. Keskustelualustamme on jatkossa meidän Discord-serveri johon pääset TÄSTÄ . Voin tehdä siellä halutessanne suljettuja huoneita tietyille ihmisryhmille ja porukoille, koska en halua että tietty erikoisemman "huumorintajun" omaava porukka sotkee nuo julkiset tekstikanavat jutuillansa. Jos haluat luoda keskusteluhuoneen, niin ota minuun yhteyttä Discordin puolella. Jatkossa VihjeParatiisi keskittyy siis vihjaajiin ja foorumin puolella oleviin aktiiveihin. Tästä syystä tuplaamme vihjauskilpailun palkintopotin seuraavassa kuussa 👍
 12. 5 points
  LIIGA TPS - Jukurit Jukurit/ 2.95 NordicBet Klo 18:30 Illan liiga kierroksella kohtaavat sarjan häntäpäässä olevat Tps ja Jukurit. Turussa odotetaan edelleen sitä kauden ensimmäistä kotivoittoa taikka yleensäkään pistettä Gatorade centerissä. Viime pelissä se oli jo astetta lähempänä kun Saipaa johdettiin 2-0, mutta niin vain Saipa nousi vielä varsinaisella peliajalla 2-3 voittoon. Tepsin maalitkin molemmat tulivat tuolla Saipan ottamalla 5 minuutin jäähyn aikana. Jukurit ei paljoa paremmin ole pelannut kuin mitä kotijoukkue sillä Jukureilla on koko kaudelta (16 peliä) 19 pistettä ja kahdeksasta kuusi pistettä. Jukuritkin on tällä hetkellä kolmen ottelun tappioputkessa. Joukkueet kohtasivat jo tämän kuun alussa Mikkelissä, jolloin Jukurit oli parempi 2-1 numeroin. Jukurit tuota hallitsi silloin, mutta oli siellä vierailla paikkansa muunmuassa epäonnistunut rankkari josta pelin suunta olisi voinut vielä muuttua. Pidän Jukureita hieman enemmän joukkueena tällä hetkellä ja kun Tps ei paljoa kotiedusta hyödy kun halli ammottaa tyhjyyttä. Jukurit työntää tepsiä tänään syvemmälle suohon tässä tiukassa matsissa.
 13. 5 points
  Jalkapallo EM-Karsinnat KLO 21,45 Suomi - Italia Valinta : Tekee maalin Pukki Teemu & Italia Kerroin : 10.00 ( PAF ) Nyt haetaan hyvää jännitystä illan otteluun. Suomi on hyvissä asemissa voitettuaan Kreikan Pukin pilkku maalista 1-0. Tämä johti siihen, että kotijoukkue on lohkossaan mainiosti kakkosena viiden pisteen etumatkalla ennen Bosnia - joukkuetta. Tällä hetkellä kotijoukkueella on mainio buumi menossa. Teemu Pukki on tällä hetkellä kuuma pelaaja. Norwich joukkueessa on tullut tulosta melkein joka pelissä ja maajoukkueessakin se pallo aika usein löytyy tämän herran laukauksen jälkeen maalista. Viiteen karsintaotteluun on tehnyt peräti neljä maalia, mikä on ihan kiva suoritus. Italia johtaa tätä lohkoa puhtaalla pelillä 5/5 voittoa ja maaliero 16-2 (+14) aivan järkyttävää dominointia. Maaliskuussa Italiassa pelatussa ottelussa 2-0 luvuin oli Italia parempi. Tuon jälkeen vasta tämä meidän suomalaisten jalkapallo on lähtenyt nousuun. Italia on ehdottomasti suosikki ja aika varmasti voittaa tänään. En usko, että kotijoukkueella riittää taito puolustaa koko 90 min ajan. Luulen, että vieraat tekee sen pari maalia, jolloin hekin vetäytyvät. Sitten tulee kotijoukkueen vuoro. Suomessa pelataan, niin yleisö kannustaa ja uskonkin, että jossain kohtaa sitten räjähtää. Teemu Pukki luultavasti saa sen pari paikkaa, joista toisesta tekee sen maalin ja silloin tämä kohde on lähellä. Mielestäni Italian voitto on suht hyvä valinta ennakkoon mietittyä. Siihen päälle Teemu Pukin vire, ja suomessa ottelu, niin ei ole yhtään pöllömpää lähteä hakemaan Pukin maalia ja vierasvoittoa tällä kertoimella. Kunhan Teemu Pukki tekee maalin ja Italia voittaa ottelun, niin tämä kohde menee oikein.
 14. 5 points
  National League Englanti / Jalkapallo Woking - Torquay Woking @ 2.50 bet365 Alkaa 21:45 Woking on ehkäpä hieman yllättäen kahdeksan pelatun kierroksen jälkeen sarjan kärjessä. Joukkue on voittanut otteluistaan seitsemän häviten ainoastaan yhden kamppailun. Tappio (0-1) tuli Aldershotia vastaan kauden toisessa matsissa. Joukkueella on ollut tähän asti yksi sarjan tiukimmista puolustuslinjoista sillä omissa on soinut vasta kuusi kertaa. Sarjataulukon keskikastissa majailevan Torquayn oma maaliverkko on heilunut tähänastisissa matseissa 14 kertaa. Joukkue hävisi viime lauantaina kotonaan Hartlepoolille maalein 1-2. Torquaylla ei tulee tänään olemaan sen helpompaa isossa liekissä olevan kotijoukkueen voittaessa ottelun maalein 3-1.
 15. 5 points
  Jääkiekko, KHL Pre Omsk - Dynamo Moskova Yli 4,5 maalia @1.90 Coolbet KLO: 17.00 Jatketaan näillä kohelon otteluilla. Mielenkiintoista nähdä mitä viikko on saanut aikaan Avangardin leirissä. Joukkue pelasi edellisen ottelunsa SKA Pietaria vastaan ja voitti ottelun 1-4 lukemin. Kurinalaisempi ja tarkempi oli Omsk tuossa pelissä. Verrattuna vaikka vuoden takaiseen, Omsk on huomattavasti valmiimpi kauden alkuun. Nimilista on todella kova, eikä tänään mitään järisyttäviä rosterimuutoksia nähdä. Omalla hyvällä pelillä 2-3 maalia on erittäin todennäköistä. Ketjukoostumukset ovat toimineet tähän saakka todella hyvin. En usko, että Omsk härvää mitään ihmeitä, sillä 5 ottelua on jäljellä ennen starttia kauteen. Parempaa kohti mennään kuitenkin. Omsk on tulevan kauden mestarisuosikkeja. Dynamo, ei sekään huonosti ole esiintynyt. Viidestä pelistä neljä voitettua. Vastukset Omskiin nähden ovat olleet heikompia, eikä Moskovalaiset ole näitä otteluita selvällä erolla vienyt. Joukkue tunnetaan kurinalaisena puolustavana joukkueena. Erikoistilanteiden varjolla on menty mielestäni liian kauan ja 5vs5 pelaaminen kaipaisi jotain uutta. Tätä on ilmeisesti haettu esimerkiksi Peterssonin hankinnalla. Mene ja tiedä sitten. Dynamo on päästänyt max 2 maalia parhaillaan näissä treenimatseissa, mutta nyt vastus kovenee. Tänään mitataan pakiston pitävyys ja hyökkäyksen nokkeluus. Molemmat joukkueet ovat erittäin kurinalaisesti valmennettuja ja pelaamisen pääpaino lähtee omasta päästä. Kummatkin omaa myös hyvän tuen puolustukselta hyökkäyksiin. Pelitempo on korkea ja varmasti tuo saa muutamissa pelaajissa aikaan hämmennystä ja sitä kautta ongelmia. Omskia tässä pidän suosikkina, vaikka itse pelituntuma lienee Dynamolla tuoreempi. Molempien joukkueiden harjoutusotteluiden maalikeskiarvo on vähintään tuo 5 maalia. Tänään niitä nähdään ainakin sen verran. Kohde menee oikein kun ottelussa tehdään yli 4,5 maalia varsinaisella peliajalla VÄÄRIN
 16. 5 points
  Valioliiga Englanti / Jalkapallo Watford - Brighton Watford @ 2.10 Bethard Alkaa 17:00 Watford tunnetaan joukkueena joka starttaa kautensa yleensä erinomaisesti. Viime kaudella joukkue voitti neljä ensimmäistä otteluaan Valioliigassa. Tänään joukkue saa vastaansa viime kaudella niukasti putoamisuhasta selviytyneen Brightonin. Swanseasta joukkueen peräsimeen siirtyneeltä Graham Potterista odotetaan tämän kauden pelastajaa. Joukkueelta puuttuu kuitenkin tänään kokkoonpanosta muutama avainpelaaja (Izqueirdo, Bissouma, Schlelotto) joten vaikeaa tulee olemaan heti näin alkuun. Varsinkin joskus jopa uudeksi Pogbaksikin kutsutun Bissouman puuttuminen keskikentältä aiheuttaa varmasti päänvaivaa valmentaja Potterille. Watford on tehnyt täksi kaudeksi muutaman hyvän hankinnan (mm. hyökkääjä Danny Welbeck) ja sitä myöten joukkue on vahvistanut rivejään edelliskaudesta. Watford aloittaa kautensa tänään historiaansa jatkaen 2-0 -voitolla Brightonista. Bethardilta markkinatoppia.
 17. 5 points
  Ykkönen Tps - Ac Oulu Tps @1.80 Unibet Klo 17.00 Lähdetään pelaamaan Tepsua tähän Ykkösen isojen kohtaamiseen. Turkulaisten kausi on mennyt hyvin, kun se on sijalla 2. Omassa kausiennakossani Tps oli nimenomaan toinen, mutta kärjessä oli suuren materiaaliylivoimansa ansiosta Ac Oulu. Tps on vienyt kolme edellistä peliä komealla 9-1 maalierolla, ja koko kauden lukema on 23-11, joka kertoo ett sekä maalinteko että puolustus toimii. Oululaisten kausi on taasen ollut surkea. Hankinnoista Venicio Ferreira on ollut loistava, muuten ylistyssanat ovat vähissä. Joukkue on 13 ottelusta voittanut vain neljä, ja maaliero on 15-10. Ensimmäiset 10 matsia valmensi Lähderinne, niissä Oulu teki 9 ja päästi 3. Maalinteko tökki ensimmäisten neljän matsin jälkeen, kun kuusi peliä tuotti viisi peliä maaleitta. Silloin valmentaja vaihtui Ojaseen. Ojasen kolmessa matsissa Aco on päästänyt 7, eli yli tuplasti enemmän mitä Lähderinteen Aco kymmenessä pelissä. Ojasen aikana maalinteko on toiminut, mutta Tps syö Oulun puolustuksen elävältä, ja sen oma riittää pitämään Acon alle kahdessa maalissa.
 18. 5 points
  Jääkiekko KHL KLO 18.30 Dynamo Moskova - Jokerit Valinta : Dynamo Moskova Kerroin : 2,30 ( Coolbet ) Kemmun sarja vihjaus: 3/5 ( Tasapanoksin hieman voitolla ) GAME 6. Dynamo Moskova johtaa sarjaa voitoin 3-2 Dynamo ---- Väsy vai harhaa Jokerit voitti ja selvisi ensimmäisestä katkaisusta oikeastaan erittäin helpolla. Vaikka 2-1 oli lopputulos, niin pelillisesti Jokerit oli varsinaisesti hädässä vasta 56.00-60.00 välisen ajan. Kaikki mitä tapahtui 00.00- 56.00 minuuteilla, niin Jokerit oli niskan päällä ja oikeastaan yhtäkään vaaranpaikkaa taikka pelillistä otetta ei saanut Dynamo aikaiseksi. Suoraan sanottuna Jokerit pelasi täydellisen ottelun , jos viimeistä neljää minuuttia ei lasketa. Tämän takia mietinkin, että kun Jokerit on pelillisesti voittanut 4/5 ottelua ja varsinkin edellisen pelin liikettä katsoeena, niin onko tuolla Moskovalla loppumassa jalat? Siellä oikeasti alettiin turhautuu ja joukkue joutui ottamaan narrien liikkeen takia hölmöjä jäähyjä, mistä Jokerit pääsi muun muassa pelaamaan neljä minuuttia ylivoimaa sekä 1,57 min 5 vs 3 ylivoimaa. Oikeastaan narreilla oli 1,erässä ja myös 2,erässä aikaa ja mahdollisuus laittaa ottelu pakettiin, mutta se kuuluisa ylivoima ei sitten taaskaan toiminut. Erikoistilannepelaaminen, Virheet, Moskovan kotiyleisö Game 6. Tulee olemaan vaikein veikattava tässä sarjassa. Jokerit on haistanut veren, mutta kun joukkue sen haistaa, niin ei pelatakkaan niin tiiviisti. Edelleenkin joukkueen ylivoima ei toimi ja vastapuolen Dynamo ylivoima toimii, niin se antaa edun tässä kotijoukkueelle. Myös hallissa on kotiyleisö, jonka äänekäs meteli saattaa aiheuttaa käden nostoja, niin mikäli Dynamo tekee ylivoimalla, niin joukkue on vahvoilla. Kotiyleisö antaa vahvan tuen ja oikeastaan tässä sarjassa, kun Dynamo on johtanut sarjaa 2-0, 3-1 niin he ovat hävinneet seuraavan eli toisin sanoen pelin, jonka heillä on ollut varaa hävitäkki. Tänään sitä ei ole. Jokerit on edelleen virhealtis joukkue. Vaikka hallitaan peliä liki 56 min ottelusta, niin se ollaan ryssimässä edelleen. Annettiin kaverille pari ylivoimaa, joista toisen se käytti ja lopussa hävittiin ajassa 59.57 oman pään aloitus 100-0, mistä vielä kaveri syötti tyhjän maalipaikan, mutta veto meni yli. Ne kuuluisat virheet. Tyhmät jäähyt. Huono ylivoima, Pieni helpottunut olo. Häviät 100-0 oman pään aloituksen. Näihin se meinasi jälleen kaatua, mutta onneks ei käynyt kalpaten. Dynamo saa siis hyvän kotiyleisön tuen. Joukkueella on hyvä puolustus, maalivahtipeli sekä erikoistilannepelaaminen, joiden avulla he pystyvät voittamaan kenet vain. Jokerit joutuu kovaan paikkaa ja en edelleenkään usko, että narrit pystyisi pelaamaan ottelun ilman virheitä, niin sen pohjalta on pakko lyödä kotijoukkuetta vedonlyöntiin. Jokerit ei saa nyt kotiyleisöltä apua ja pahoin pelkään, että tänään narrit jää ikävästi jalkoihin ja kotijoukkue pelaa niin tiiviisti, että maalinedustoilla ja erikoistilanteissa Dynamo tulee tänään ratkomaan tämän ottelun. Ensimmäinen katkaisu on vaikein. Toinen yritys kotikaukalossa Moskovassa, niin onhan tämä nyt paljon suotuisa olotila Dynamolle ja eiköhän se näy tulostaululla. Päälle kakkosen kertoimella on pakko ottaa vedonlyönti vinkkelistä kotijoukkuetta. Kunhan Dynamo Moskova voittaa varsinaisella peliajalla, niin tämä kohde menee oikein.
 19. 5 points
  Jalkapallo Valioliiga: West Ham - Fulham Alle 2.5 maalia @2.19 ComeOn! Klo 21.45 West Hamin kausi on ollut mielenkiintoinen. Manuel Pellegrinin suojatit ovat West Hamille hyvinkin tyypillisellä 10. sijalla. Peliesitykset ovat Hammersilla olleet kaikkea maan ja taivaan väliltä, välillä on nähty aivan loistofutista, mutta useammin joukkueen peli on näyttänyt siltä kun Itä-Lontoon pubeista olisi haetty juopuneita ukkoja pelaamaan. Joukkueella on sivussa Arsenalista hankittu Jack Wilshere, jonka loukkaantumisherkkyyss tiedettiin, mutta niin vain Hammers astui miinaan. Myös Yarmolenko ja Sanchez ovat sivussa. West Hamin materiaalin leveys on kuitenkin top-6 sijojen ulkopuolelta levein, kun joukkue saa lähes aina tasokkaan kokoonpanon jalkeille. West Hamin meno on ollut heikkoa, kun edellisesta voitosta liigassa on taas neljä ottelua. Fulham oli kauden alussa omissa papereissa ihan hyvä jengi mutta mitä vielä. Puolustus vuotaa aivan kauheasti, eivätkä hyökkäyspään nimimiehet ole kyenneet urotekoihin. Leicesterin sensaatiokauden mestarivalmentaja Ranieri on joutunut operoimaan sellaisella pelaajamateriaalilla että pisteitä on hankala saada, kun omiin menee niin hirveän paljon maaleja. Onhan joukkue top-10 alapuolelta nimeikkäin. Mitrovic, Vietto, Seri, Schurrle, Sessengnon ovat kavereita jotka moni muukin seura ottaisi avosylin vastaan. Vaikka tähän otteluun tekisi mieli laittaa overia, underissa on mielestäni paljon enemmän järkeä. West Hamilla maalinteko on ollut hankalaa viime aikoina. Edellisen kerran se on onnistunut tekemään kaksi maalia, viisi peliä sitten. Fulham taas päästää paljon maaleja, mutta vieraissa myös hyökkäys on ollut tosi heikkoa. Fulham on tehnyt koko kaudella vieraissa vain 8 maalia. Fulhamin on alettava keräämään pisteitä, mikäli se haluaa taistella säilymisestä, ero Cardiffiin on nimittäin jo 8 pistettä. En ihmettele vaikka Fulham lähtisi pakittelemaan jo aikaisin, toivoen tasapeliä ja hakevan vastaiskumaalia.
 20. 5 points
  Eliteserien / Norja Ranheim - Start Valinta / Ranheim / @1.95 ComeOn Klo / 19.00 MM-kisojen välissä otetaan Norjan Eliteserieniin vihjettä, sillä omasta mielestä Ranheimille tarjotaan hieman korkeampaa kerrointa kun kuuluisi. Ranhim on tälä hetkellä sarjassa sijalla 3, mutta piste-ero sarjan ykkössijalla olevaa Brannia vastaan vain kasvaa. Ranheimilla on kasassa 26 kun taas Brann on saanut kerättyä jo 34. Taistelu europaikoistakin on kiivas, kun kolmen pisteen säteellä takana sarjataulukossa on 3 joukkuetta kun taas edessä on hallitseva mestari Rosenborg 27 pisteellä. Ranheim myös tippui juuri Norjan Cupista, joten joukkue voi nyt keskittyä sarjaan sataprosenttisesti. Joukkue pääsee palaamaan nyt kotikentälleen ja vastaan ei asetu kovin vahva vastustaja. Start nimittäin nousi täksi kaudeksi vasta Eliteserieniin ja alkukausi on ollut vaikeaa. Start on sarjassa toiseksi viimeisempänä ja 14 ottelusta voittoja on otettu vain 3. Start ei esiintynyt viimevuonnakaan vieraissa hyvinn ja voitti vain alle puolet vieraspeleistään. Se ei ole mikään hyvä tulos verrattuna siihen, että joukkue kuitenkin nousi. Tämän kauden vierassaldo Startilla on 0-1-5. Ainut tasapelikin otettiin sarjassa kolmanneksiviimeisempänä olevaa Stabaekkia vastaan. Ranheim on taas 7 kotipelistään hävinnyt vain yhden, sekin sarjaa johtavaa Brannia vastaan. Ranheim on tasoltaan huomattavasti parempi ja saa vielä kotiedun tähän otteluun, joten en näe Startilla saumoja.
 21. 5 points
  Jääkiekko, SHL Frölunda - Skellefteå Tekee pisteen ottelussa: Pär Lindholm (Skellefteå) @2.15 UniBet KLO: 20.00 Länsinaapurissa pelaillaan taas tänään ja Tsekeistä toissapäivänä voiton hakenut Frölunda saa vastaansa Skellefteån. Mainitaan kärkeen että Skelle ei ole pelaillut tuota jääkiekon höpöhöpö-liigaa. Skellefteålla on kuitenkin alla tässä kaksi tappiota ja maalit ovat olleet noissa kamppailussa tiukassa. Frölundalla taas kaksi voittoa alla joista toinen tosiaan tuolta "seehooällästä". Joukkueet kohtasivat toisensa viimeksi 21.10 ja tuokin ottelu pelattiin Frölundan kotikentällä. Jatkoajalle venyneen kamppailun vei Frölunda 3-2. Skellefteå on tähän otteluun asetettu mielestäni liian suureen haastajan rooliin ja väitän, että Skelle vie tästä jopa voiton. Joukkueen ykkösnyrkki Lindström -Lindholm - Möller on ollut jopa vähän pimennossa kaksi edellistä matsia, mutta muuten trio on ollut selkeästi joukkueensa paras. Lindholm pelaa ykkösen keskellä ja on erittäin tärkeä palanen Skellefteån ylivoimassa. 14 otteluun 4+8=12 tehotilasto +5 ja peliaika karvaa vaille 19min / ottelu. Skellefteån maaliero ja maalinteko nimenomaan on ollut paremmalla tasolla kuin Frölundalla. Kotijoukkue on tosin parantanut otteitaan mutta taulukko ei valehtele. Joukkueet ovat tasapisteissä keskenään ja itseasiassa suoria voittoja skellellä on kaksi kappaletta enemmän. Uskallan väittää, että Skellefteå tulee tähän matsiin lujaa ja ennenkaikkea revanssimielellä. Frölundan matkustelu käytetään hyväksi ja liike pidetään korkeana. Lindholm on Skellefteån avainpelaajia ja erikoistilanteesta tuo piste miehelle tänään otetaan. Poronvoima veikkaa että skelle vie ottelun tänään 2-4 ja tuo yllämainittu kolmikko on arkkitehtina kahden heikommin menneen pelin jälkeen. Turhan kova kerroin mielestäni Lindholmille lähtökohtiin nähden. Lähtee saletisti peleihin. Kohde menee oikein kun Pär Lindholm (Skellefteå) tekee pisteen ottelussa (maali / syöttö)
 22. 5 points
  Jääkiekko, Liiga Ässät - TPS Tekee pisteen ottelussa: Jasper Lindsten (TPS) @2.00 UniBet KLO: 18.30 Voitot alla molemmilla. Ässät otti hienon voiton Lahdesta ja TPS teki hurjan nousun Mikkelissä. Ennakkoon homma lähtee mielestäni siitä, että Turkulaiset ovat suosikkeja tässä kamppailussa. Edellisessä pelissä nollatehoin esiintynyttä Lindsteniä haetaan pisteille. 17 peliin 7+6=13. Tehotilasto ehkä jopa yllättäen nollissa. Ylivoimalla iskenyt 3 häkkiä ja peliaikaa tulee yli 17min/ottelu keskiarvolla. Ollut mielestäni tärkeä palanen Turkulaisten hyökkäysosastolla. Mikäli viimepelin koostumus Kallio - Lindsten - Virta pysyy samana niin jopa turhan korkea on kerroin tähän silloin. Ässät haki Turusta vajaa kaksi viikkoa sitten kaksi pistettä, aina voittolaukauksiin venyneestä ottelusta. Ottelun ratkaisi kukapa muu kuin Maksim Matushkin. TPS on kuitenkin neljän vieraspelin voittoputkessa ja noissa peleissä joukkue on onnistunut latomaan kovat 19 maalia. Näistä neljästä viimeisimmästä on Lindsten onnistunut pääsemään pisteille Tampereella kun joukkue kaatoi ilveksen lukemin 3-6. Tuolloin herra maalasi kahdesti. Lindstenin laukaisutarkkuus on joukkueen toiseksi paras (17,9%) ja keskimäärin päästään siis lähes joka viidennen kudin kohdalla tuulettamaan. TPS janoaa varmasti revanssia tänään ja onhan se selvää, että kärkiketjut näitä tämmöisiä yleensä ratkoo. Jasper Lindsten on erikoistilanteissa edelleen tärkeä lenkki, vaikka Juolevi tuota roolia ottaa myös. Yllämainittu trio jäi viimepelissä teholukemissa pakkaselle yhden verran joten vain ja ainoastaan parannettavaa on tähän kamppailuun. Virta kirjautti 0+2 ja Kallio 0+1, mutta huono suoritus muuten puolustussuuntaan. Erikoistilanteissa Turkulaiset ovat liigassa YV sekä AV pelaamisessa toisella sijalla joten tässä näiden kahden väliin se ero tullaan raapimaan. Pidän Turkulaisia ottelussa selvänä suosikkina ja Lindsteniä illan onnistujana. Hyvällä kertoimella otetaan herraa peleihin. Kohde menee oikein kun Jasper Lindsten (TPS) tekee pisteen ottelun varsinaisella peliajalla (maali / syöttö)
 23. 5 points
  Ke 20.9. Klo 18.30 Liiga TPS - EräViikingit, 2 2.00 (NB) Tulos: 3-7
 24. 5 points
  Morjesta vaa pitkästä aikaa ! Wempele aikoo palata tipsaamaan lahden mm karkeloihin talviurheilua. Tarkoituksena olisi alustavasti että depoon 100e vedonlyöntisivustolle (bet365) ja joka päivältä poimin noin 1-3 varmimman oloista kohdetta joihin panostan isosti. Mikäli varman oloisia kohteita ei löydy, joinain päivinä tai kaikkia lajeja ei siis ole tarkoitus betsata. Mutta hieman erilaisena seurantana ideana on etsiä aina varmimman oloinen kohde vaikka kerroin olisikin hieman matalalla, ja panostaa isosti. Tavoitteena olisi että lahden puolentoista viikon rupeaman ajalta tulisi voittoa minimissään 200e. Laitan kohteita aina aamun tunteina ja perusteluita saatan lisätä kylkeen mikäli aika antaa myöden. Ota seurantaan, mikäli olet tarviurheilun ystävä ja haluat yrittää tehdä tiliä varmoilla Palataan asiaan:Wempele
 25. 5 points
  Sunderland - Everton Valinta: Everton Kerroin: 2.15 @Bet365 Maanantai-illan valioliigaottelussa kohtaavat David Moyesin valmentama ja heikosti aloittanut Sunderland sekä Ronald Koemanin luotsaama Everton. Tasoero joukkueiden välillä on tietysti valtava, mutta suurin asia joka pistää silmään on Sunderlandin poissaolot nimittäin sairaslistalta löytyy mm. Ykkösmaalinvartija Mannone, keskikentän syömähampaat Anichebe ja Cattermole ja suurimpana Fabio Borini hyökkäyksestä. Sanomattakin selvää, että ovat tärkeitä pelaajia Sunderlandille, etenkin Borinin puuttuminen kokoonpanosta tietää suuria vaikeuksia kotijoukkueelle, sillä Borini ja Defoe ovat aikaisemmissa otteluissa aiheuttaneet päänvaivaa vastustajan puolustukselle; nyt kun Borini on ulkona ottelusta, on vaikea nähdä Defoen yksin saavan mitään aikaiseksi eikä penkiltäkään ole laadukkaita pelimiehiä korvaamaan Borinia. Everton on aloittanut kautensa todella positiivisesti ja joukkueen päävalmentaja Koeman sanoikin hiljattain, että hyvää virettä on nyt pidettävä yllä ja jokaisesta ottelusta lähdetään hakemaan täyttä pistepottia. Evertonilla ei poissaolijoita ole muita kuin McCarthy, joka kieltämättä on tärkeä palanen, mutta ei ratkaiseva. Tom Cleverlyä odotetaan tänään avauskokoonpanoon, sillä mies on toipunut jalkavammastaan. Everton on hyvässä vireessä ja nyt se saa vastaansa valioliigan yhden putoajasuosikin, jolla paljon tärkeitä pelaajia sivussa. Maukkaalla yli kahden kertoimella lähtee Everton mukisematta lapulle. Tulosveikkaus: 0-3 Lukaku 17', Barkley 44', Lukaku 77'
 26. 5 points
  Englanti:Jalkapallo klo.21:45 Wycombe-Burton BTTS 2.puoliaika 3.70(Unibet) Nihkeä on tarjonta tyypilliseen Maanantain tapaan,mut laitetaan testiin kuitenkin jotain. League Two ja taulukon yläosassa olevat joukkueet kohtaavat.Tutkiskelin Burtonin pelaamia pelejä ja huomasin,että joukkue on hitaasti lämpenevä.Se on tehnyt maalin vain kolmessa pelaamassaan pelissä ekan puolentunnin aikana.Se on yleensä ollut parempi jälkipuoliskolla.Wycombe todennäköisesti ottaa ottelun hallintaan alussa,mutta Burtonilla on tapana kasvaa ottelun edetessä,joten kokeillaan BTTS vetoa 2.puoliajalla.Wycombe joutuu tekee pari muutosta,kun keskikentän Josh Scowen ja pakki Aaron Pierre on pois.Pienellä kokeiluun ja pelionnea kaikille,jotka tätä kokeilee ! Lopputulos:1-3(0-1)(1-2)
 27. 5 points
  500 tykkäystä" täynnä ja on aika aloittaa uusi tulevaisuus klo 20.30 Iso-britannian lätkää Dundee - Nottingham merkki 2 kerroin 1,65 unibet Dundee on aivan surkeassa vireessä kotonaan ja muuallakin. Nottingham yleensä elää kotiotteluistaan ja on hieman heikompi vieraissa, mutta materiaali on paljon parempi kuin Dundeella. Nottingham voitti juuri viimeksi Dundeen 5-1, mikään ei ole muuttunut joukkueissa, paitsi yksi pakki tullut Dundeelle lisää, joka voi jotain tuoda, mutta Nottingham selvääkin selvempi suosikki ja tuollakin kertoimella maistuu, muualla laskee kokoajan. Dundeen puolustus tökkinyt pahasti ja hyökkäyksestäkään ei ole oikein mitään sanottavaa. Nottingham pelannut hyvin kärkijoukkuetta Braeheadiakin vastaan viimeksi, eiköhän yksi Dundee tänään kaadu. Auts tasuriin jäätiin ja nottingham vei jatkoajalla Huomenna myös aloitellaan tuplausvihjeet, jotka koostuvat yhdestä tai kahdesta kohteesta, saa lähteä peesiin summalla millä hyvänsä
 28. 5 points
  Juu osumia alkaa tulemaan nyt, eilen MLB vinkit 11/14 ja helmenä Twinsin voitto 2,50 kertsillä. Tännään kans hirveesti hyviä kohteita ja koska olen niin iso jehu täällä ja alaiseni ovat olleet kuuliaisia niin päätin antaa teille myös tän päivän oikeen voittorivin basebaliin. MLB Nationals - Braves / 1 / Giants - Diamondbacks / 1 / Rangers - Angels / 2 / White Sox - Athletics / 2 / Brewers - Marlins / Yli 7,5 juoksua / Reds - Cardinals / Yli 6,5 juoksua / Yankees - Rays / Alle 8,5 juoksua / Blue Jays - Cubs / 1 / - juu varmaan huomaatte kun lappua meette rustailemaan, että melko pienet kertoimet näissä kaikissa, mutta itse tein tuon 8 kohteen lapun 7 foldina ja makso 40€ niin jos kaikki oikein niin tulee kuitenkin se 940€ ja jos 7 sattuu menemään oikein niin jää silläkin jo mukavasti voiton puolelle. Jos 6 tai vähemmän oikein... niin sitten voi valituksia jättää MLB:n sivuille juu. Perusteluja jaksa kirjottaa muuta ko että olen taas kahtonu joukkueiden LAST5 hitting avg:n ja tuollane rivi siitä sit tuli. Pelionnea, juu.
 29. 5 points
  KuPS – FC Lahti (1X2) 2 2,22@Pinnacle Pekosen potkut saattavat hieman piristää KuPS:ia ja etenkin heidän fanejaan, mutta ei paskasta tehdä konvehtia parissa yössä. Lahti on materiaaliltaan ja muutenkin ihan eri tasolla ja vieraissakin selvähkö suosikki. Kupsilta on edelleen kapteeni Ilo ja Sohna poissa pelikieltojen takia. Lahdella ilmeisesti Sesay on ainoa poissaolija. TULOS: 0-2 PK Keski-Uusimaa – FC Viikkarit (1X2) 1 1,80@Bet365 Viikinkien kakkosjoukkue FC Viikkarit nousi tälle kaudelle kakkoseen, mutta en usko että se kovin korkealle nousee sarjataulukossa. PKKU:lla sen sijaan on ihan hyvä joukkue Itälohkoon ja uskoisin sijoituksen olevan vähintään ylemmässä keskikastissa. Kotijoukkue siis selvästi vahvempi ja kotiedun turvin iso suosikki. TULOS: 2-0 FC Myllypuro – FC Futura (1X2) 2 2,05@Nordicbet Myllypuro nousi täksi kaudeksi kakkoseen, mutta vaikuttaa melko surkealta tapaukselta. Harjoitusotteluissa ainakin on tullut turpaan monelta joukkueelta, joten kovin ruusuiselta ei kauden alku näytä. Futurakaan ei mikään Itälohkon kärkijoukkue ole, mutta turvallista keskikastia ja jos pelaa omalla tasollaan niin uskoisin voiton tästä irtoavan suht helposti. Kausi näyttää kuinka kova Myllypuro lopulta on, mutta itse ainakin näillä kertoimilla pelaan sitä vastaan näin kauden alussa. TULOS: 0-2 ...ja rahan tuloa ei voi estää
 30. 5 points
  Serie A Sassuolo – Inter 2 1.80 veikkaus Sarjanousija Sassuolo aloittanut kauden surkeasti.Hävinnyt kaikki kolme peliä maalierolla 1-8 joka on selvä osoitus,että tulee olemaan vaikeaa. Inter sen sijaan saanut lentävän lähdön kauteen.Viimeksi kotonaan pelas 1-1 juventusta vastaan. Kolmesta ottelusta seitsemän pistettä on hyvä tulos. Tasoero joukkueiden välillä on selvä ja itse uskon,että Sassuolo tippuu seria a:sta kauden loputtua. Moni pelaaja on kasvanut vuodessa valmentaja Mazzarrin alaisuudessa ja varsinkin Ricardo Alvarez näyttää saavan sen kauan odotetun läpimurron tänävuonna. Vierasvoitto! Tulos:0-7
 31. 4 points
  YSTÄVYYSOTTELU Jokerit - Severstal Tsherepovets Jokerit -1.5/ 2.00 NordicBet Klo 15:00 Jokerit on vahvistunut tälle kaudelle taas ja myös maalivahti osastolle saatiin uusi nimi kun Antti Niemi liittyi joukkueeseen, ykkös sentteri on myös mainitsemisen arvoinen sillä Petri Kontiola oli myös viime kaudella hyvässä vireessä ja on aloittanut myös Jokereissa hyvin näissä harkkamatseissa. Jokereilla on kolme matsia nyt alla joista kahdesta ensimmäisestä tuli niukat maalin voitot (Neftehimik ja Sibir) kun taas viimeisimmästä ottelusta tuli niukka 1-2 tappio Pietarin jätille. Jokereiden ylivoima on muös näissä kolmessa ensimmäisessä pelissä toiminut hyvin joka on kyllä hyvä juttu ihan joukkueenkin kannalta jos se puoli nyt saadaan vihdoin kuntoon. Severstal tulee kaudella olemaan aikalailla vastaantulija, hyvällä pelillä joukkue varmasti pystyy kiusaamaan isompiaan mutta eiköhän näissä harkkamatseissa kummiskin hieman enempi sitä ”päästä päähän” kiekkoa pelata ja tämän hetken Jokereissa löytyy nyt ratkaisijoita joten eiköhän se Jokereiden eduksi käänny. Ihan materiaalinkin puolesta Jokerit ennakkosuosikki ja ei suotta ja siksi lähdetäänkin hakemaan suoraan kahden maalin voittoa vähintään ja luotetaan että Konna pistää kädet heilumaan.
 32. 4 points
  Yleisurheilu, naisten kuula Winning Distance, Less than 19.70 m, Coolbet, @1.85 Klo: 22:57 19.70 metriä on naisilla ylittynyt tällä kaudella vain kahdesti, kun maailman ykkösheittäjä Gong Lijiao pukkasi reilu kuukausi sitten samassa kilpailussa kuulan lukemiin 19.84 ja 19.77. Yhdysvaltojen Ealey Chase on toinen heittäjä, jolla on realistinen mahdollisuus pukata noille lukemille. Se tosin vaatisi häneltä uutta ennätystä eikä hän muutenkaan ole saanut yhteen kisaan kovinkaan monta hyvää tulosta, joten kovin suurta luottoa häneen ei löydy. Pitkälti Gongin harteilla rajan ylitys siis lienee tänään ja kun nämä lukemat eivät ole mitään paperia hänelle tällä kaudella olleet niin luulen että kilpailun voitto tulee tänään irtoamaan hieman heikommallakin tuloksella.
 33. 4 points
  Ampumahiihdon MM naisten sprintti klo 17:15 Kuusi parasta (TOP6) Pelivalinta: Lisa Vittozzi Kerroin: 1,80 Coolbet Coolbet tarjoilee tälle päivälle maukasta lahjaa. Vittozzi on ollut tällä kaudella huimassa vireessä ja johtaa maailmancupin pistetaulukkoa 7 pisteen erolla Italian kilpakumppani Dorothea Wiereriin. Vittozi on tällä kaudella ollut vain 2 kertaa top-6 ulkopuolella nimenomaan pikakilpailuissa. Nämä kilpailut olivat Nove Mesto (18, kahdella sakolla) ja Soldier Hollow (11, yhdellä sakolla). Soldier Hollow varaan ei kannata laskea hirveästi merkitystä, sillä Pohjois-Amerikassa järjestettävät kisat ovat aina vaikeita urheilijoille, johtuen aikaeroista ja matkusteluista. Vittozzi on yksi nopeimmista ampujista ja hän on myös riittävän nopea ladulla.
 34. 4 points
  Nyrkkeily Michael Hunter - Alexander Ustinov Valinta: Hunter by KO, TKO or DQ, betsson, @3.50 Klo: 20:00 Yhdysvaltojen 30-vuotiaalle Michael Hunterille kyseessä on jo vuoden neljäs ottelu. Hunter on omien sanojensa mukaan halunnut nimenomaan pysyä aktiivisena ja tarttunut siitä syystä innolla ottelutarjouksiin. Viime vuonna hän otteli ainoastaan kerran, jolloin tuli uran ainoa tappio Oleksandr Usykia vastaan. Usyk voitti kaksi viikkoa sitten brittien Tony Bellewin ja sinetöi lopullisesti paikkansa maailman parhaana nyrkkeilijänä alemmassa raskaassa sarjassa. Hunter onnistui antamaan Usykille yhden kovimmista haasteistaan, vaikka hävisikin lopulta pisteillä melko selvästi. Tänä vuonna Hunter siirtyi raskaaseen sarjaan ja on otellut nyt kolme kertaa voitollisesti, joista viimeisimpänä upea tyrmäysvoitto yhdestä brittien kovimmista lupauksista Martin Bakole Ilungasta. Tänään vastaan asettuu 42-vuotias venäläinen Alexander Ustinov, joka otteli viimeksi vuosi sitten häviten Manuel Charrille pisteillä. Ustinovilla on iästään ja 36 ottelustaan huolimatta todella heppoinen ottelurekordi, sillä nimekkäitä vastustajia hänellä ei ole juurikaan ollut. Aiemmin mainitun Charrin lisäksi mies hävisi Kubrat Puleville tyrmäyksellä kuusi vuotta sitten. Nyt Ustinov on pitkästä aikaa taas kovan haasteen edessä sillä jo Charria vastaan hän oli välillä suurissa vaikeuksissa ja jossain välissä näytti jo siltä, että tuokin ottelu päättyy tyrmäykseen, vaikka Ustinovia pidettiin ennakkoon selvähkönä suosikkina. Pidän Hunteria kirkkaasti Charria kovempana tekijänä ja kun vaakakupissa painaa myös Ustinovin vuoden kestänyt ottelemattomuus, (joka ei ole hyväksi varsinkaan yli 40-vuotiaille nyrkkeilijöille), niin näkisin Hunterin ottavan tästä tyrmäysvoiton.
 35. 4 points
  Mestarien Liiga CSKA Moskova - AS Roma Valinta / Alle 2.5 maalia / @1.96 Unibet Klo / 19.55 Tänään toisessa varhaisillan ottelussa kohtaavat CSKA sekä Roma. Edellisotteluun joukkueiden välillä otettiin underia myös, joka lopulta painui voidiksi. Kokeillaan silti underia uudelleen, sillä se on mielestäni kannattavaa. Roma tosiaan voitti edelliskohtaamisen kotonaan 3-0. Nyt asetelmat ovat eri. Roma pelaa vieraissa ja vieraiden voitolle tarjotaankin 2.1 kerrointa. Suurena suosikkina Roma ei siis peliin lähde ja uskon itsekkin tasurin olevan erittäin mahdollinen tulos. CSKA:lla ei pelannut viimeottelussa maalissa Igor Akinfeev, mutta tänään hän seisoo CSKA:n maalilla. Akinfeevin lisäksi kokoonpanoon palaa slovenialainen Bijol. CSKA tulee hyötymään kotiedusta paljon, niinkuin se hyötyi Realia vastaan. Joukkue piti Real Madridin nollilla 90 minuuttia, joten en usko että Roma tänään 3 tekee. Romakaan ei ole kuitenkaan hyökkäykseltään edes Italian vahvimpia joukkueita vaan peli painottuu vahvasti puollustuspelaamiseen.
 36. 4 points
  Wimbledon Julien Benneteau - Frances Tiafoe Frances Tiafoe @ 2.06 Coolbet Alkaa 13:30 Vastakkain toisen kierroksen ottelussa maailmanlistan sijat 63. ja 52. Ranskaa edustava 36 -vuotias veteraanipelaaja Benneteau tulee pelaamaan tänään uransa viimeisen Wimbledon -ottelun. Benneteau voitti turnauksen avausottelussaan Unkarin Fucsovicsin(49.) lukemin 3-0. Ottelu ei kuitenkaan ollut Benneteaulle niin helppo rasti kuin lukemat antavat ymmärtää. Mies on kyllä pelannut ruoholla viime aikoina kelvollisesti mistä osoituksena on 2-1 voitto Berdychistä(24.) Lontoon turnauksessa muutama viikko takaperin. Seitsemästä viimeisestä Wimbledonin toisen kierroksen ottelustaan Benneteau on hävinnyt viisi kamppailua. Yhdysvaltoja edustava 20 -vuotias kolmen vanhana tenniksen peluun aloittanut Tiafoe on yksi seuraavan sukupolven suurlupauksista. Turnauksen ensimmäisellä kierroksella mies voitti Espanjan Verdascon(34.) lukemin 3-1. Lontoon nurmella kesäkuun puolella Tiafoe kukisti Argentiinan Mayerin (36.) 2-1 ja maanmiehensä Donaldsonin (54.) 2-0 kunnes tie nousi pystyyn Ranskan Chardya(46.) vastaan lukemin 2-0 . Tänään nähtävässä ottelussa uransa tähän kauteen päättävän Benneteaun fysiikka ei riitä vahvaa jenkkiä vastaan. Tiafoe tipahti viime vuonna ensimmäisessä Wimbledonin turnauksessaan juuri toisella kierroksella A. Zvereville. Tänään tullaan näkemään pykälää kovempi suoritus Tiafoen edetessä seuraavalle kierrokselle Benneteaun kustannuksella lukemin 3-1. (Betwaylla Tiafoe 1.85)
 37. 4 points
  Jääkiekko, KHL Salavat Ufa - Metallurg Magnitogorsk Magnitogorsk DNB @2.43 UniBet KLO: 17.00 Kolmen ottelun tappiokierteessä oleva Magnitogorsk saa tänään vieraspelissä vastaansa isäntäjoukkue Ufan. Ufa on parantanut peliään lähiviikkojen aikana, mutta voitoista huolimatta peli on silti ollut mielestäni tahmeaa. Yhtä kaikki, mutta suosikiksi on Ufa tähän tänään asetettu ja tilastojen valossa syystäkin. Vierailija Magnitogorsk on nyt hävinnyt Kotona TSSKA:lle 2-7. Seuraavaksi vieraissa Kazanile 4-0. Edellinen peli Neftehimikin vieraana päättyi 3-1 tappioon. Ei kovin tyypillistä Magnitkaa mielestäni, mutta syykin löytyy hyvin nopeasti. Joukkueen hyökkäysosasto ei ole ollut sillä tasolla kuin odottaa sopisi ja mikä ihmeellisintä niin todella suurta osaa noista omanpään takaiskuista on näytellyt joukkueen kakkoskenttä. Ylivoimaisesti heikoin viisikko kokonaisuudessaan Magnilta kolmessa viimeisessä pelissä. Nyt jos koskaan on aika nostaa päät puskasta ja palata aluksi tasolleen puolustussuuntaan ja sitten alkaa jo hyökkäämään. Tartun kohteeseen siis vierasvoiton kannalta ja miksi näin niin otan huomioon viimepelin tappiosta huolimatta ottelun kolmannen erän. Pitkään pitkään aikaan oli nähtävissä sellaista Magnia jota sopisi odottaa lisää. Joukkue tasiteli, halusi kiekkoa, oli aktiivinen molempiin suuntiin ja kontrolloi kenttätapahtumia mielin määrin. Laukaukset kirjattiin Magnille 1-20 ja yhden maalinkin sieltä onnistui Oskar Osala (-2 tuossa pelissä) tekemään. Henkisesti tärkeä erävoitto väitän minä. Toivottavasti joukkue on ottanut tuosta "kakskymppisestä" eväitä mukaan tähän otteluun ja jatkaa siitä mihin jäi. Nämä kaksi ovat kohdanneet tälle kaudelle jo kertaalleen. Tuolloin Ufa haki pisteet Magnitkan kotikentältä lukemin 3-4. Revanssia lähdetään tänään hakemaan ja Magnitogorskin huimaa tasonnostoa. Kummankin joukkueen puolustus on tähän saakka ollut niin ja näin joten maaleja odotan peliin myös useampia. Hyökkäyspään onnistuessa molemmilla on ottelu varmasti tasainen, mutta vahvan näytön viimepelin loppuun antanut Magni otetaan tasurivarmistuksella peleihin yllättävänkin hyvällä kertoimella. Kohde menee oikein kun Magnitogorsk voittaa ottelun varsinaisella peliajalla (tasapeli palauttaa panoksen)
 38. 4 points
  Klo 16.00 Divari Blue Fox - M-team, 2 1.75 (Veikkaus) Tulos: 3-6
 39. 4 points
  HYVÄÄ SYNTYMÄPÄIVÄÄ @Jode007??????????????????????????
 40. 4 points
  Hei! Olen 18v miehenalku ja vedonlyönnistä kiinnostuneena liityin sitten tänne. Olen seurannut sivustoa pitkän aikaa ja koin vihjeet hyviksi ja tämä tuntui mukavalta paikalta jakaa näkemyksiä urheiluun liittyen. Asustelen Keski-Suomessa ja pelailen itse futista aktiivisesti. Käyn lukiota ja olen urheilun suurkuluttaja. Seuraan erittäin paljon niin futista, lätkää, f1, rallia sekä talvilajeja. Futiksen ohella penkkiurheilu on toinen intohimoni. Olen kiitollinen siitä, että tälläiseen "yhteisöön" olen saanut liittyä ja toivon kaikille menestystä vedonlyönnin parissa. Pallotaituri
 41. 4 points
  MERCEDES AUTO: MERCEDES WO8 KULJETTAJAT: LEWIS HAMILTON JA VALTTERI BOTTAS Ensimmäinen talli esittelyssä on viime vuosina F1-sarjaa dominoinut Mercedes. Uudet ajat ovat käsillä myös mestaritallissakin, sillä hallitseva maailmanmestari Nico Rosberg yllätti F1-maailman ilmoittamalla lopettavansa uransa viime kauteen. Tämä uutispommin seurauksena entinen Williams-kuljettaja Valtteri Bottas sai elämänsä mahdollisuuden ajaa yhdellä sarjan parhaista autoista. Vastus on kuitenkin Valtterille kivenkova, sillä hänen tallitoverinaan toimii lajin kolminkertainen maailmanmestari, Lewis Hamilton. Itse auton suorituskyky ei ole testien mukaan kadonnut mihinkään, vaan Mercedeksen W08-auto on vauhdiltaan ja luotettavuudeltaan ehdotonta kärkikastia. Auto kiersi Barcelonan rataa kaikista talleista eniten lähestulkoon ilman teknisiä ongelmia. Vauhdillisesti Mercedes jäi kuitenkin kakkoseksi Ferrarin viedessä otsikot huikealla testivauhdillaan. Todellisuudessa uskon tallin ottavan Ferrarin etumatkan kiinni avauskisaan mennessä, sillä Mercedeksen moottoreista ei olla perinteisesti otettu kaikkia tehoja irti talvitesteissä. Arvio Uskon, että Mercedes tulee kauden päätteeksi voittamaan sekä kuljettajien että tallien välisen maailmanmestaruuden, mutta haaste tulee olemaan erittäin kova. Hamilton ja Bottas joutunevat tekemään täyden päivätyön haastaakseen Ferrarin ja mahdollisesti Red Bullin alkukaudesta, mutta uskon tasaisuuden ja luotettavuuden olevan Mercedeksen valtteja tällä kaudella. Mielestäni brittikuski Hamiltonilla on lievä etu suhteessa Valtteriin ainakin alkukauden kisoissa, sillä hän tietää kaikki tallin sisäiset kuviot ja omaa äärimmäisen hyvät ajotaidot. Hän osaa myös tarvittaessa psykologisen pelin, johon en tosin nastolalaisen lankeavan. Bottaksella on kyseessä ensimmäinen kausi Mersulla, joten lieviä kasvukipuja voidaan nähdä alkukauden kisoissa. Todennäköistä kuitenkin on, että kauden edetessä Bottas parantaa otteitaan ja haastaa tosissaan Hamiltonia kisan voitoista. Motivaatio molemmilla kuskeilla on takuuvarmasti raudanluja, sillä Hamilton ei missään tapauksessa halua viime vuoden toisintoa ja Bottas saa vihdoin kovasti kaipaamansa näytönpaikan kärkitallissa. Näihin perusteluihin nojaten uskon, että Hamilton ottaa uransa neljännen maailmanmestaruutensa ja Valtteri jää odottamaan vuoroaan vielä tämän kauden jälkeen, mutta sijoittuu silti hienosti pisteissä kolmen parhaan joukkoon. HAMILTONIN SIJOITUS KAUDEN LOPUSSA: 1 BOTTAKSEN SIJOITUS KAUDEN LOPUSSA: 3 MERCEDEKSEN SIJOITUS KAUDEN LOPUSSA: 1 Muita huomioita Mercedes teki kovan hankinnan aerodynamiikkaosastolleen kauden alla, kun he hankkivat aikaisemmin Lotuksella ja Ferrarilla menestykkäästi työskennelleen James Allisonin vahvuuteensa. Allisonia pidetään yhtenä varikon älykkäimmistä aerodynamiikkamiehistä, mutta hänen kädenjälki ei tule näkymään ennen kauden puoliväliä. Joka tapauksessa Allisonin hankinta takaa sen, että aerodynaamiset päivitykset tulevat olemaan kunnossa jatkossa. Kolikon kääntöpuolella Mercedes menetti Paddy Lowen, joka toimi tallissa tekniikkajohtajana viimeisimmät vuodet. Lowe siirtyi Williamsille mahdollisesti osana vaihtokauppaa, jossa Bottas siirtyi Williamsista Mersulle. Menetys ei ole kuitenkaan suuri, sillä edellämainittu Allison korvaa Lowen teknisenä johtajana tallissa.
 42. 4 points
  Allsvenskan 20.00 AIK - Jönköping Södra BTTS; Yes 1.80 bet365 - Sarjataulukon 11. sijalla oleva AIK isännöi Friends Arenalla sarjanousija Jönköping Södraa. J-Södra on aloittanut kautensa erittäin pirteästi ja joukkue löytyykin taulukosta viidenneltä sijalta. Jönköping on painanut kiitettävästi nousijan innolla, mutta suotuisat tuulet tulevat väkisin laantumaan jollain aikavälillä kärkijengien saadessa peliään uomiin. Paperilla J-Södra on sarjan heikoimpia, mutta joukkueen pelitapa on hyvin jokaisen selkärangassa nousuun päättyneeltä viime kaudelta. Itseluottamusta täynnä oleva Jönköping ei ole missään nimessä helppo vastus, mutta AIK lähtee illan otteluun selkeänä suosikkina. Gnagetin ongelmana on ollut ailahtelevaisuus - myös otteluiden sisällä. Solnalaisten haasteena on pyörittää laadukasta peliä täydet 90 min. Välähdyksiä nähdään joka ottelussa siitä, mihin laadukas ryhmä parhaimmillaan pystyy. Maalintekovoimaa löytyy, mutta puolustus on yllättäen pettänyt pahemman kerran. AIK:n alakerrassa tuntuu olevan kommunikaatio-ongelmia ja varsin vapaita maalipaikkoja aukeaa vastustajille useampia per ottelu. Myös Jönkö saanee tilaisuutensa maalata ainakin sen yhden osuman. Kalmar FF - Örebro SK (DNB) 2 2.33 Unibet - Tasapelillä rahat takaisin. Kalmarille osattiin ennustaa jonkinasteisia haasteita jo ennen kauden alkua, mutta joukkueen peli on ollut yllättävän heikkoa. Kalmar pystyy AIK:n tapaan pelaamaan ajoittain ihan kelpo futistakin, mutta materiaali ja 90 min suoritustaso jäävät liian usein vajaaksi voittoa haettaessa. Örebro taasen lukeutuu paperilla alemman keskikastin tiettämille, mutta joukkueessa on enemmän potentiaalia kuin Kalmarissa. Ainakin alkukausi on sujunut viime kauden fiaskoalkua valoisammin, sillä ÖSK on neljäntenä. Viidestä viime ottelusta on tarttunut mukaan neljä voittoa ja vain yksi tappio. Örebro pelaa hyvin viihdyttävää futista, verkko pöllyää usein kummassakin päässä. Joukkue on onnistunut hoitamaan maali-iloittelut hyvällä prosentilla itselleen, mutta selvää toki on että puolustus täytyy saada pitkällä aikavälillä parempaan kuosiin. Maalinteon kanssa ei ole mitään ongelmia ja osumia sataa laajalta rintamalta. Kalmar tulee olemaan vaikeuksissa hurmiossa olevan ÖSK:n kanssa. Luotetaan vieraiden hyvän vireen jatkuvan.
 43. 4 points
  Koripallo / FIBA Europe Cup Varese - Antwerp Giants Valinta: Varese -6,5 Kerroin: 1.90 @Unibet Ensimmäinen osaottelu näiden kahden joukkueen välillä ja sanottakoon tähän alkuun se, että Varesella viidestä viimesestä ottelusta 4 voittoa, kun taas vastaavasti Antwerpilla 4 häviötä. Joukkueiden tasoero on aikalailla selkeätä kauraa Varesen hyväksi ja suurin syy, miksi pelin otan esille koskee viime päivien tapahtumia ja etenkin Brysselin terroritekoja; tosiaan Antwerp oli lentokentällä juurikin siihen aikaan, kun iskut tapahtuivat ja joukkueen valmennustiimiin lukeutuva Bellini loukkaantui vakavasti iskuissa ja kiidätettiin tehohoitoon. Tästä herääkin kysymys, millä tasolla on joukkueen valmistautuminen tämän päivän otteluun, kun iskuista kulunut vasta muutama päivä? Jokainen voi tehdä omat johtopäätökset, mutta jos itse olisin pelaaja niin kyllä tapahtumat pyörisivät mielessäni vielä, vaikka itse otteluun pitäisi ajatukset suunnata. Tähän vielä lisäksi se, kuinka hyvä Varese on ollut kotikentällä niin sanoisin, että tämä kohde on ehdottomasti yksi tämän päivän ns. "helmiä". Voi olla, että kertoimet laskevat päivän mittaan yhtä nopeasti kuin Matti Nykänen laskee omia päiviään vankilassa. Paitsi, että eihän Nykänen enää vankilassa ole? Mutta onneksi jokainen ymmärsi varmasti pointtini. Ottelun alkamisaika: 21.30
 44. 4 points
  Saksa:Regionalliga jalkapallo klo.14:30 Zwickau - Nordhausen Zwickau o1.5 @1.93 Unibet Testataan Saksan futiksen alemmastasarjasta kotijoukkueen vähintään kahta maalia. Tämä on kärkipään kamppailu ykkönen vs kakkonen.Zwickau porskuttaa hyvässä voittoputkessa.Se on kuntopuntarin ykkönen ja viiden edellisen ottelun maalisuhde on18:3,eli se on tehnyt niissä maaleja 3.6 keskiarvolla,jotenka tuo 2 maalia sille ei ole mikään ylivoimainen tehtävä. Nordhausen on kuntopuntarin keskivaiheilla,mutta on liigan paras vierailija ollut tähän mennessä,mutta viimekierrokksilla sen otteissa on ollut havaittavissa hiipumista.Kolmesta viimeisistään reissupelistä se ei ole kyennyt voittoa ottamaan. Nyt on vastassa sarjan kovin kotijoukkue Zwickau joka on vielä ilman tappiota kotonaan 12 pelatun pelin jälkeen 37:9 maaliasuhteella. Zwickaun kotona tehtyjen maalien keskiarvo on kolme ja tuo 2 maalia on oiva veto tähän kohteeseen. Pelionnea. tämä osu jo 1.pa:lla ni voi merkata Vuosi:2016 Vihjatut:30 Osuneet:20 Yhteiskerroin:48.51 Palautus:161,70%
 45. 4 points
  MHL Klo 16 Belye Tigry - Avto merkki ML 2 kerroin 2,50 Bet365 Tässä on kyllä ylikerrointa riittämiin vaikka vieraissa pelaakin. Mielestäni ottelu voisi olla lähes tasabookki, koska Belyekin on hyvä kotijoukkue, mutta Avto on nyt huippuiskussa. Maalivahdeista ei ole vielä tietoa, mutta ne menevät näillä joukkueilla melko tasan jos ykköset pelaa. Avto on nyt kuitenkin lähes sarjan parhaimmassa iskussa, voittivat juuri jopa belye Medvedin joka hallitsee tällä hetkellä. Muutenkin Avtolla nyt 9 voittoa putkeen ja siellä on tosiaan koviakin joukkueita ollut vastassa. Belye tigryllä on 6 voiton putki kotonaan mutta joukkueet joista voitot on otettu ei vakuuta yhtään sillä tavalla esim olympia joka on kyllä sarjan heikompaa kastia. Kyllä lähden näillä kertoimilla Avtoa kokeilemaan. Chaika - Omskie Yastreby merkki ML 2 kerroin 2,10 Bet365 Tässä on Omskie jota on aina pelattava näillä kertoimilla, on vastassa kuka tahansa. He osaavat pelata Chaikaa vastaan hyvin, tämä on ns. tämän illan MHL:n huippuottelu. Chaikalla pienen pieni etu kotipelissään mutta Omskie maistuu. Chaika ei ole täysin vakuuttanut nyt vaikka voittojakin on tullut mutta pääasiassa heikoimmilta joukkueilta. Omskiella on 10 voiton putki, jota lähdetään nyt kasvattamaan. Otetaan huomioon että Omskie on ollut täysin mahdoton vastustaja Chaikalle, koska Chaika ei ole koskaan vielä Omskieta pystynyt voittamaan. uskotaan että ei nytkään, mutta tiukka peli on tulossa. Hävisi rankkeissa... klo 17.30 Almaz - MHC Spartak merkki ML 2 kerroin 1,84 Unibet Tiukka peli varmasti tulossa tästäkin, mutta lyhyesti virsi kaunis, Mielestäni MHC Spartakin kuuluu voittaa tämä ottelu, koska Almazin peli ollut hukassa viime ajat ja Spartakilla peli luistaa vieraissakin. Dinamo Shinnik - MHC Khimik +2,5 merkki 2 kerroin 1,80 Nordicbet Vähän yliammuttu tämä kotijoukkueen kerroin vaikka heikoin mhl joukkue onkin vastassa, tosin khimik ei ole noin heikko miltä tappiot näyttää, heidän ongelmansa on maalinteko mutta puolustus nyt toimii kohtalaisen hyvin. Dinamo Shinnik on mielestäni pelannut ihmeenkin hyvin tämän kauden. Khimik on ottanu paljon niukkoja tappioita, jollaista odotan nytkin mutta en ylläty vaikka tässä nähtäisiin täysi yllätys vierasjoukkueen toimesta, mutta tämä tasoitus kuitenkin maistuu enemmän. Hyvinhän ne meni, pienestä oli kiinni 4/4 mut tyydytään nyt tähän
 46. 4 points
  Samaa mieltä tuosta "partio" ja "Kylmää" nimimerkkien toiminnasta, mutta näin asiasta toiseen tämä jatkuva huomion hakeminen tekee sinusta vuorostaan pellen. 10.9 vielä sanoit, ettet tänne enää palaa niin kuin tuossa lihavoimassani tekstissä mainitset, joten tuo menee aika lapselliseksi päivästä toiseen täällä kitistä chatin tasosta ym. toiminnasta jos foorumi ei sinua enää millään tavalla motivoi.
 47. 4 points
  Oli pakko pienen tauon jälkeen tulla tipsaamaan kun löytyi hyvä kohde. Rugby klo 17 Wakefield Trinity +6,5 - Hull FC merkki 1 kerroin 1,90 Bet 365 Mielestäni kertoimet ovat hieman vinksahtaneet tässä pelissä, en mitenkään saa Hullia suosikiksi, poissaolojakaan ei oikeastaan ole. Juuri Wakefield löi kotonaan loistavan Wiganin ja Hullin he ovat voittaneet jo tällä kaudella hullin kotona. Wakefieldillä kotietu, paremmassa kunnossa, joten suora voittokin olisi kiinnostava mutta otetaan "varmemman" päälle ja annetaan wakefieldille hieman pisteitä eteen, koska tiukka tasitelu kuitenkin tulee.
 48. 4 points
  Grizzlies +2.5 (3x) Hawks +2.5 (2x) GSW +3.5 (2x) Pacers TT Under 95 (1x) Clippers TT Under 108 (1x) Tupla: Hawks +7.5 / Grizzlies +7 @ 2 (3x)
 49. 4 points
  TPS - Jokerit 2 1,75 Betsson TPS - Jokerit(-1,5) 2 2,45 Bet365 Pikkuhiljaa peliään kohentavan TPS:ssän alkukausi on mennyt jopa lievästi yläkanttiin. Silti materiaali on heikkoa, eikä ykkösmaalivahdiksi povattu Marek Schwarz ole onnistunut missään, eli täysi floppi. Silti ratkaisijoita löytyy ja mm. Rasmus Ristolaisen kaltaiset lupaukset saavat arvokasta kokemusta. Virta tietää kuitenkin mikä on optimismia, se on sijat 7.-13. TPS on toiseksi heikoin vierasjengi, sillä on vain yksi 3 pisteen voitto. Jokerit on pelannut vain 3 vieraspeliä, joista vain yksi tappio, HIFK:lle. Jokerit on ollut alkukaudella todella kova. Kilpeläinen on ollut aivan sensaatimainen, 4 nollapeliä! Turkulaisten maalivahdeista Ahlqvist on ollut yllättävän hyvä, mutta jää silti Kilpeläisestä, joka on ehdottomasti tämän hetken kuumin SM-Liiga veska. Jokerit omaa liigan laajimpia materiaaleja, joten TPS tulee olemaan tiukilla joka vaihdossa. Jokereilla on sairastuvalla Nichlas Hardt, Teemu Eronen ja Semir Ben Amor. Turkulaiset lähtevät ilman loukkaantumisia. Ilari Filppulan paluustu HK Areenalle tulee varmasti mielenkiintoinen, maalirikas kamppailu. Miten mahtaa "kotiyleisö" ottaa entisen suosikkinsa vastaan? - Filppulalla olisi nyt paikka näyttää. Mies on ollut hieman pimennossa viimeisimmissä otteluissa ensimmäisiin otteluihin nähden. Jokerit lähtee selvästi leveämmällä- ja tasokkaammalla materiaalilla. Lisäksi maalista löytyy tulikuuma Kilpeläinen, joten helppo urakka ei ole Turkulaisilla edessä.
×
×
 • Create New...