Jump to content

Tilastot


Popular Content

Showing content with the highest reputation since 16.09.2019 in all areas

 1. 4 points
  Jääkiekko KHL Klo:17.00 SKA Pietari - HK Vitjaz Pelivalinta: HK Vitjaz Kerroin: 6.75(nordicbet) Päivän Pommi! SKA saa vieraakseen loistavasti kauden aloittaneen Vitjazin. Vitjaz pelannut 8 peliä tällä kaudella ja hävinnyt ainoastaan kerran ja senkin hävisi vieraissa Jekaterinburgille 3-2. Vierailijoiden puolustus ja maalivahti peli on ennen kaikkea toiminut loistavasti, päästettyjä maaleja ainoastaan 13 joka tekee n. 1.6 maalia per ottelu. Myös hyökkäyspeli toimii ja tehtyjen maalien sarakkeesta löytyy 25 osumaa. SKA lukeutuu sarjan parhaisiin joukkueisiin materiaaliltaan ja on sekin korkannut kautensa hyvin. 8 peliä 6 voittoa ja tappiot ovat tulleet Jekaterinburgille(5-2) ja TsSkalle(0-3). Kotijoukkueen puolustus myöskin toiminut mainiosti, 16 päästettyä 8 peliin ja viimeiset kaksi matsia se on pitänyt maalinsa puhtaana. Hyökkäys kotijengillä ajoittain takkuaa ja viimeiseen kahteen peliin tehtyjä syntynyt vain 3 kappaletta ja koko kaudella 19 tehtyä(n. 2.4 maalia per ottelu). SKA:n nippu heikentynyt viime vuosista selvästi ja näin selkeä ennakkosuosikki kotijoukkue ei ole tänään, ottaen huomioon vieraiden loistavan vireen. Vähämaalinen puolustustaisto tästä on luvassa. Ja maalinpeli voi kääntyä kumpaan suuntaan tahansa. Mielestäni Vitjazilla on hyvät saumat ottaa tästä pisteet, varsinkin jos SKA:n hyökkäyspeli vähänkään yskii. Tähän peliin myös alle 4.5 maalia on hyvin todennäköinen! Oikein!!
 2. 4 points
  Jääkiekko Extra liiga Klo: 18.30 Karlovy Vary - Kladno Pelivalinta: yli 5.5 maalia Kerroin: 1.97(comeon) Karlovy aloittanut kauden hyvin, alla kaksi voittoa ja maaliero 7-3. Kotijoukkue lähtee myös tähän otteluun suurena ennakkosuosikkina. Kladno on sarjanousija ja se kyllä näkyy, alla kaksi rumaa tappiota maalierolla 4-11! Vieraat pelasi 11 harjoitusmatsia joissa se päästi omiin peräti 50 maalia eli viimeiseen 13 peliin omissa on soinut 61 kertaa! Se tekee noin 4.6 maalia ottelua kohden. Tämä kertoo paljon siitä että puolustus ja maalivahti peli on todella surkeaa. Vieraat osaa kyllä itsekkin maaleja tehdä, eikä Karlovynkaan alakerta sarjan parasta tasoa ole. Joukkueet kohtasivat harjoituskaudella tuolloin Karlovy oli parempi luvuin 7-1. Kyllä tätä ottelua on vaikea nähdä ennakkoon vähämaalisena, sen verran huonossa jamassa on vierailijoiden puolustus/maalivahtipeli. Oikein! 27min meni tähän Karlovy johtaa 6-1
 3. 4 points
  Jääkiekko, KHL TsSKA Moskova - Lokomotiv Lokomotiv yli 1,5 maalia @2.11 Nordicbet KLO: 19.30 Jatketaan erittäin huonosti menneestä putkesta huolimatta. Tätä tämä on. Otetaan vieraiden maaleja kokeiluun. Huomioitavaa heti kärkeen, että Lokomotiv on onnistunut tuon 2 maalia värkkäämään 8 edellisessä ottelussa. Lisäksi joukkue on ollut tseskalle vaikea läpi historian. Tseskan verkkoon ei vaihteeksi olla tehty kuin 1 maali kolmeen viimeiseen otteluun. Joukkue pelaa tyypillisesti ja osaa viisikkopuolustamisen kenties parhaiten tässä sarjassa. Moskovalaisia voidaan horjuttaa kovalla taklauspelillä ja jatkuvalla karvaamisella. Sorokin-Johansson kova kaksikko maalilla, mutta ei missään nimessä ohittamaton. Selkeä suosikki kotijoukkue kuitenkin on ja kerroin selittyy sillä. Lokomotiv lähtee vieraskentälle ja joukkue on totisesti parantanut otteitaan peli peliltä. Mitään yksittäistä liideriä ei joukkueessa ole ja vastuun kantajia on ollut odotettua enemmän. Hyvä niin. Lokomo on saanut huilia päivän enemmän kuin tseska. Lokomotiv on kuitenkin ollut sysipaska ylivoimalla ja edellinen ottelu tarjosikin kauden ensimmäisen onnistumisen tällä saralla. Oli jo aikakin sillä tätä asetta joukkue totisesti tänään tarvitsee. Ylempänä on jo otettu tähän kiinni ja itse näen täysin mahdolliseksi vieraiden parit maalit. Vaikka tseska kova onkin. Kohde menee oikein kun Lokomotiv tekee yli 1,5 maalia (sis ja+vl) OIKEIN
 4. 3 points
  Brasilia: Serie A - 29.9. kello 01.00 Flamengo-RJ - Sao Paulo-SP Flamengo kotivoitto & o1.5 maalia @ 1.94 unibet Tällä hetkellä Flamengo on sarjan ykkösenä kun taas Sao Paulo kuudennella sijalla. Flamengolla on takanansa 5 voiton putki, eivätkä ole hävinneet kertaakaan 10 pelistänsä. Ainoastaan yksi peli on päätynyt tasapeliin. Sao Paulo on voittanut vain yhden viidestä pelistänsä ja saanut n. 0,90 maalia peliä kohden. Flamengo on tehnyt n. 2,90 maalia per peli kotona tällä kaudella. Ensimmäinen Tipsi, olkaa hyvät! Tulen laittamaan jatkossakin!
 5. 3 points
  Jääkiekko KHL KLO 19.00 Severstal - Dinamo Minsk Valinta : Dinamo Minsk Kerroin : 3.00 ( BetWay ) Minsk omaa hyvän pöhinän tällä hetkellä. Joukkue on seitsemäntenä ja voittanut kolmesti viiteen otteluun. Teemu Pulkkinen on ollut iskussa ja kuuma pelaaja. Myös joukkue voitti narrit 5-0, Magnitogorsk on myös kaatunut. Vieraspelaaminen ei tilastollisesti ole hyvää ja siksi varmasti kova kerroin, mutta ei ne pelit helppoja olleet. Dynamo Moskova, Sochi, Spartak, Torpedo ovat kaikki hyviä kotijoukkueita ja paperilla jopa kovempia kuin Severstal, joten en liikaa tuijottelisi tuota. Severstal on taisteleva joukkue, joka laittaa hyvin kampoihin. Joukkue pystyy kiusaamaan kaikkia tappioista huolimatta. Yksi syy, miksi joukkue on näinkin kova suosikki on edellinen 6-1 voitto, mutta ei Riika ole mikään mittari. Severstal voitti Omsk 1-5, sen jälkeen CSKA pöllitti heti perään 0-4 ja palattiin maan pinnalle. Minsk voitti narrit 5-0, mutta hävisi sen jälkeen Torpedo joukkueelle. Usein iso maallisen voiton jälkeen on voittajalla myös heikohko ottelu tiedossa. Nyt Severstalilla on alla 6-1 kotivoitto, mutta se ei ole mikään tae kotivoittoon tänään. Dinamo Minsk on paperilla yhtä hyvä kuin kotijoukkue Severstal. Minsk on hakenut voittoja Severstalin kotihallista, joten ei vierasvoitto olisi tänään mikään yllätys. Vaikka vieraat ei ole vielä loistanut vieraskentällä, niin nyt heillä on mielestäni erittäin hyvä sauma näyttää, että se voittaminen onnistuu myös vieraissa. Mielestäni erittäin tasainen pari ja kotijoukkue kotihallin takia suosikki, mutta ei Minsk ole millään näin paljoa altavastaaja ja siksi kyllä on pakko tarttua kolmen kertoimeen. Omasta mielestäni vieraiden pitäisi saada ehdottomasti max 2,70 kerrointa ja kaikki sen yli ehdottomasti peleille. Teemu Pulkkinen tekee maalin ja johdattaa vieraat voittoon. Kunhan Dinamo Minsk voittaa varsinaisella peliajalla, niin tämä kohde menee oikein.
 6. 3 points
  Jääkiekko NHL, Harjoitusottelu KLO 03.30 Chicago Blackhawks - Washington Capitals Valinta : Washington Capitals ML Kerroin : 2.03 ( NordicBet ) Chicago rosterista ei ole mitään tietoa, kun nyt tätä kirjoitan. Kuitenkin Blackhawks lähtee Saksaan huomenna valmistautumaan virallisiin otteluihin. Täten odotan, ehkä parii ykköskorin jätkää ja muutamaa AHL pelaajaa kokoonpanoon. Washington tulee pääsääntö ihan kunnon NHL rosterilla pelaamaan, että vieraat ei ainakaan tule paperilla häviämään yhtään tätä ottelua. Holtby / Copley maalissa. Ovechkin, Backstrom, Wilson, Hagelin, Oshie, Carlson, Kuznetsov , Eller, Vrana ovat kaikki kentällä. Vaikka kotijoukkue on mysteeri, niin silti kakkosen kertoimella lähden ilo mielin koittaa vieraita, sillä kerroin on pelikelpoista. Paperilla vieraat eivät häviä yhtään tätä. Kotijoukkueella on varmasti huominen lähtö jollain tavalla mielessä. Harjoitusottelut voi päättyä miten vain, mutta sen verran hyvin on nyt mennyt, että luotan omaa intuitioon. Capitals on hyvä haku kelpo kertoimella ensi yölle. Kunhan Washington Capitals () voittaa vaikka sitten jatkoajalla, niin tämä kohde menee oikein.
 7. 3 points
  KHL Sibir Novosibirsk - Amur Habarovsk Sibir Novosibirsk/ 1.85 BET365 Klo 15:30 Poronvoima vähän jo availi ottelua niin jatketaan. Sibir aloitti kauden kotonaan kahdella voitolla kun Admiral kaatui 5-1 ja juurikin tämän päiväinen vastus Amur 2-1. Sibir on ollut silti toisinaan vaisu ja tehoton, siksi pisteitä onkin vain kahdeksan seitsemästä pelatusta ottelusta. Traktoria vastaan viime pelissä Sibir heräsi pelaamaan vasta päätös erässä ja siitäkin käteen jäi vain yksi piste. Amur kulkee edelleen voitoitta, mutta on joukkue taistellut itsensä kolmesti jatkoille saakka joten kolme pistettä plakkarissa kahdeksan pelin jälkeen. Ei lupaa tuokaan hyvää joukkueelle ja ikäviä maalin tappioita juuri joka kyllä syö joukkuetta kun ei noita tiukkoja matseja pysty itselleen kääntämään. Melkoisessa ottelu ruuhkassa Amur myös on tällä hetkellä. Odotan että Sibir alkaa pelaamaan heti kun kiekko tippuu jäähän ja aina päätös summeriin saakka niin silloin kotijoukkue on vahvoilla. Sibir on voittanut joukkueiden neljä edellistä keskinäistä ja niin se voittaa tänäänkin sillä juuri näiltä vastustajilta niitä pisteitä tarvii tulla.
 8. 3 points
  Kazakstan. Hockey Championship Almaty - HC Astana valinta, HC Astana +4.5 kertoimella 1.86 Comeon. alkamisaika: 16.30 Tuli tuossa availtua kohteita livetuloksista ja osui tällainen silmään. Tasoitus on todellakin noin korkea ja mitä enemmän tutkaili tilastoja, niin sitä maukkaamalta tämä alkoi tuntumaan. HC Astana on Kazakstanin liigan oma pisteautomaatti, jos katsotaan viime vuotta ja sama meno näyttäisi jatkuvan tänä vuonna, kun neljästä pelistä on kasassa nolla voittoa ja maaliero on 5-21 kun Almatylla on kuusi peliä takana, se on sarjan toinen jatkot mukaan lukien sillä on neljä voittoa ja kaksi häviötä maalierolla 16-12 Ei tarvi olla kummoinenkaan tilastoniilo, että ymmärtää Almatyn olevan selkeä suosikki tässä, mutta kun katsoo Almatyn edellisiä kotipelejä historiasta, jossa ainakaan 22 peliin se ei kertaakaan ole ylittänyt tuota rajaa edukseen tai tällä kaudella, niin raja alkaa tuntumaan korkealta, olkoonkin, että sarjassa on suuret tasoerot ja vastustajat on varmasti ollut tasokkaampia, kuin päivän vastus. Almaty ja Astana kohtasivat viime kaudella kuusi kertaa, joissa yhdessä ero repesi tuon rajan yli, mutta kertaalleen jopa Astana yllätti Almatyn. En sano, että tänään tulisi niin tapahtumaan, mutta mikään ei oikein viittaisi siihen, että tässä tultaisi näkemään 8-0 lukemia. Tilastopohjalta sanoisin kodille 4,5,6 ja vieraille 1,2,3 maalit on sellainen haarukka missä liikutaan ja esimerkiksi 5-1 ja 6-2 kotijoukkueen voitoilla tämä veto menee oikein. Pelionnea.
 9. 3 points
  Jääkiekko KHL Klo:19.30 Dinamo Riika-Lokomotiv Jaroslav Pelivalinta: yli 4.5 maalia Kerroin: 2.10(william hill) Dinamo aloittanut kauden hieman kaksijakoisesti, kotona peli kulkee ja onkin voittanut kaikki pelaamaansa 3 peliä. Vieraissa taas peli ei ole kulkenut ja siellä on tullut pahasti takkiin kaikissa 3 pelissä. Vaikka Riikan kaikki kolme aiempaa kotimatsia on jäänyt alle tuon linen on tänään lupa odottaa maaleja. Loko ei ole tällä kaudella vielä häikäissyt ja viime kausiin verrattuna sen puolustus on vuotanut yllättävän paljon. 5 peliin se on päästänyt 17 maalia, tehtyjä löytyy 14. Lokon 5 pelistä neljä on ylittänyt tuon linen ja reilusti. Vierailta löytyy hyvä hyökkäyskalusto ja lähteekin tähän peliin suosikkina vaikka alkukausi onkin mennyt hieman penkin alle. Kun molempien joukkueiden puolustus on tuntunut ajoittain sakkaavan uskon tänään nähtävän maaleja reilummin. Tilanteita syntyy molempiin päihin ja tuon 5 maalin rajan pitäisi ylittyä helposti. Dinamo pystyy kotonaan sen vähintään 2 maalia tekemään ja vierasjoukkue hoitaa loput. Oikein!
 10. 2 points
  Jääkiekko NHL Klo: 03.00 Winnipeg Jets - Arizona Coyotes Pelivalinta: Arizona Coyotes Kerroin: 3.00(bet365) Jets jatkaa kovaa ottelu tahtiaan kun se pelaa jo kahdeksannen pelinsä tällä kaudella. Vieraille tämä on vasta viides peli. Jets aloittanut kauden tasapaksusti kuten olettaa saattoikin, 7 peliin 4 voittoa(kaksi jatkoilla) ja kolme tappiota. Vierailla taasen hieman heikko alku vain 1 voitto ja 3 tappiota. Toki kaikki tappiot tulleet erittäin niukasti maalin erolla. Se mikä mielestäni nostaa vierailijat jopa suosikin asemaan tässä pelissä on yksinkertaisesti tuo Jetsin alakerta. Se on ollut ajoittain hirveää katsottavaa ja viime pelissä sen heikkous näkyikin konkreettisesti kun Pingviinit antoi kuokkaan lukemin 2-7. Arizonan puolustus sen sijaan on tämän liigan timanttia ja se näkyykin päästetyissä maaleissa niitä on vain 7 neljään peliin kun taas winnipegillä 7 peliin jo 26 kertaa soinut omissa. Toki kun lähdetään hyökkäystä vertailemaan vie siinä Jets voiton. Mutta näenkin tämän pelin niin että puolustus voittaa tänään hyökkäyksen ja Coyotesilla hyvät mahdollisuudet tästä pinnat ottaa. Arizona pelannut tiukkoja matseja, ainoastaan maalinteossa on ollut hieman petrattavaa, mutta tänään siihen hyvät saumat Jetsin heikkoa puolustusta vastaan. Oikein!
 11. 2 points
  Amerikkalainen Jalkapallo, NFL Jacksonville Jaguars - New Orleans Saints Vihje: New Orleans Saints ML Kerroin: 2.40 Vedonlyöntitoimisto: William Hill Alkamisaika: 20:00 - NFL Week 6 Sunnuntaina kohtaavat Jaguars ja Saints Jacksonville Jaguars on aloittanut tämän kauden 2-3 rekordilla. Avausottelussa tuli kotonaan 26-40 tappio Chiefsille, ottelussa loukkaantui myös alkuvaiheilla Jaguarsin ykköspelinrakentaja Nick Foles, hänet on korvannut Gardner Minshew ja ihan hyvin on korvannutkin. Toisessa ottelussa tuli vieraissa tiukka 13-12 tappio Texansille, kolmannessa ottelussa Jaguars voitti kotonaan Titansin 20-7 luvuin, neljännessä ottelussa Jaguars voitti vieraissa Broncosin niukasti 24-26 luvuin, ja viime viikolla tuli sitten Panthersin vieraana tappio 34-27 luvuin. Jacksonville Jaguarsin hyökkäys on tällä kaudella saanut ottelua kohden 6. eniten jaardeja ja tehnyt ottelua kohden pisteitä 17. eniten, 22.2. Jacksonville Jaguarsin puolustus on puolestaan antanut vastustajilleen ottelua kohden jaardeja 9. eniten ja pisteitä ottelua kohden 14. eniten, 23.6. Viime viikon ottelussa Jaguars sai hyvin tehtyä pisteitä muttei pystynyt puolustuksella pysäyttämään Panthersia oikeastaan yhtään, Panthersin RB Christian McCaffrey juoksi Jaguarsin puolustusta vastaan 176 jaardia, yli 9 jaardin keskiarvolla tehden 2 touchdownia. Jaguarsin juoksupuolustus onkin yksi liigan heikoimmista, tuota olisi kyllä pystyttävä parantamaan selvästi jos Jaguars tästä kaudesta jotain aikoo saada kasaan. Gardner Minshew on ottanut joukkueen hyvin haltuun vähäisestä kokemuksesta huolimatta saalistaen tälle kaudelle 1279 heittopelijaardia TD/INT ration ollessa 9/1 Minshewin johtama hyökkäys on saanut pisteitä taululle mutta puolustus on ollut suhteellisen heikko etenkin juoksua vastaan. Joukkueesta löytyy erinomainen RB Leonard Fournette joka on tällä kaudella juossut 512 jaardia tehden yhden touchdownin, kahdessa ensimmäisessä ottelussa Fournette oli suht näkymätön mutta nyt viime otteluissa on Fournette pelannut erinomaisesti ja nähty vilauksia dominoivasta college Fournettesta. New Orleans Saints on puolestaan aloittanut tämän kauden erinomaisesti 4-1 rekordilla. Avausottelussa tiukka voitto kotona Texansista 30-28 luvuin, toisessa ottelussa vieraissa tappio Ramsille 27-9 luvuin, ottelu jossa joukkueen ykköspelinrakentaja Drew Brees loukkantui, Homman on ottanut haltuun pelinrakentaja Teddy Bridgewater ja hyvin on myös hän onnistunut korvaamaan ykkös pelinrakentajaa, kolmannessa ottelussa Saints palasi voittojen tielle Seahawksin vieraana 27-33 luvuin, neljännessä ottelussa Saints voitti kotonaan Cowboysin 12-10 luvuin, viime ottelussaan Saints voitti kotonaan Buccaneersin 31-24 luvuin. New Orleans Saintsin hyökkäys on tällä kaudella saanut ottelua kohden jaardeja 14. vähiten ja tehnyt ottelua kohden pisteitä 14. eniten, 23.0. New Orleans Saintsin puolustus puolestaan on antanut vastustajilleen jaardeja ottelua kohden 14. eniten ja pisteitä ottelua kohden 17. vähiten 23.2. Saints on pelannut tällä kaudella erinomaisesti vaikka monella oli jo mieli alhaalla kun Brees loukkaantui heti toisessa ottelussa. Bridgewater on kuitenkin ottanut homman hyvin haltuun ja vienyt Saintsia 3 peräkkäiseen voittoon nyt ihan hyvän puolustuksen kanssa. Bridgewater on kerännyt tälle kaudelle 849 heittopelijaardia TD/INT ration ollessa 6-2. Joukkueesta löytyy erinomainen RB Alvin Kamara joka on tällä kaudella saalistanut 342 juoksupelijaardia tehden yhden touchdownin, myös erinomainen WR pelaaja löytyy joukkueesta Michael Thomasin muodossa joka on tällä kaudella saalistanut 543 kiinniottojaardia tehden 3 touchdownia. Alvin Kamaralla on ollut nilkan kanssa hiukan ongelmia mutta hyvin suurella todennäköisyydellä on hyvässä iskussa tässä ottelussa. Yhteenveto Jacksonville Jaguars on pelannut ihan hyvin ja Gardner Minshew on saanut joukkueeseen luotua henkeä ja kentällä ollaan nähty ajoittain 'Minshew Magicia' Kuitenkin Jaguars on tällä kaudella napannut voitot suhteellisen heikoista Titansista (2-3) ja Broncosista (1-4). Texansia vastaan hyvä tiukka vääntö ja Panthersia vastaan myös ihan hyvää tekemistä mutta kyllä tuo juoksupuolustus vuosi vaan aivan liikaa. Saints puolestaan pelannut erinomaisesti ja Bridgewater ollut hyvä korvaaja Breesille. Saints on 4-1 tällä kaudella voittaen mm. vieraissa Seahawksin ja kotonaan Cowboysin, kaksi todella hyvää joukkuetta voitettuna. Saints on joukkueena parempi kuin Jaguars lähes jokaisella osa-alueella ja uskon että Saintsin tähti RB Alvin Kamara tulee juoksemaan tuota Jaguarsin heikkoa juoksupuolustusta vastaan paljon jaardeja, Saints dominoi ottelua pitämällä palloa ja kuluttaa samalla juoksupelillä kelloa, Minshew ei pääse niin paljoa kentälle tekemään taikojaan niin Saintsilla on erinomaiset mahdollisuudet aloittaa tämä kausi 5-1 rekordilla. Myös Michael Thomasin odotan pelaavan jälleen ison pelin ja eiköhän Bridgewater hänen #1 targetille heitä palloa ahkerasti tässäkin ottelussa. Saints on mielestäni vieraissakin selkeästi parempi joukkue ja näin isona altavastaajana kertoimissa kun lähtee niin lapulle ehdottomasti. Odotan ottelusta suuri pisteistä sillä kummankaan puolustus ei ole osoittanut viime otteluissaan parasta teräänsä, Saints kuitenkin kovemman hyökkäyksen voimin tulee ottelun hoitamaan Kamaran ja Thomasin voimin joita ei Jaguarsin puolustus pysty pitämään aisoissa.
 12. 2 points
  Liiga: Jukurit - Kärpät KLO: 18.30 Mikkelin Jukurit saa tänään vieraakseen pohjoisen voiman eli Oulun Kärpät. Joukkeet ovat kohdanneet toisensa jo kertaalleen tällä kaudella, silloin Kärpät oli parempi vasta jatkoajan jälkeen lukemin 2-1. Jukurit on pelannut 10 ottelua. Se on hävinnyt niistä kuusi ja voittanut neljä. 16 pisteellä se yltää sarjataulukossa sijalle kuusi. Kärpät puolestaan on pelannut yhdeksän ottelua. Se on voittanut niistä kahdeksan, ja ainoastaan sarjaa johtava Tappara oli parempi luvuin 3-2. 22 kerättyä pistettä yltää sarjataulukossa toiselle sijalle. Kärpät lähtee illan otteluun selvänä suosikkina. Kokoonpanossa ei näyttäisi olevan suurempia muutoksia. Toki Jussi Jokinen kärsii vielä kahdeksan ottelun mittaista pelikieltoaan, mutta Kärpät on löytänyt kokoonpanoonsa nuorta voimaa. Esiin voisi nostaa kolmannesta ketjusta löytyvät Rädyn veljekset. Uskon että Kärpille ei ole helppo peli tulossa, mutta voitoksi se tulee kuitenkin kääntymään. Kertoimet tarjoavat Kärppien voitolle sellaista kerrointa, että siihen on tartuttava. VIHJE: Kärpät @1.96 (Nordicbet) Vihje osuu, kunhan Kärpät voittaa ottelun varsinaisella peliajalla. OIKEIN!
 13. 2 points
  Tennis ATP Shanghai klo 07:30 Garin, C - Berrettini, M Pelivalinta: Berrettini -3,5 peliä Kerroin: 1,85 William Hill Täysin samaa mieltä tästä matsista kuin @vedonlyönninammattilainen. Garin on parhaimmillaan massakentällä ja kovilla kentillä otteet ovat olleet heikkoja. Garinin syöttö selvästi heikompi kuin Berrettinillä joka näkyy kovalla kentällä selkeämmin. Berrettini kuuluu aivan huippupelaajiin ja Berrettini ottaa usein selviä voittoja heikommista pelaajista. Berrettinin kämmenlyönti on todella vahva ase ja sillä haetaan usein läpilyöntejä. Berrettinin syöttö on myös hyvä, josta kovalla kentällä paljon etua. Berrettinin kaltainen pelaaja on paha vastustaja massakenttä pelaajalle ja etenkin kun pelataan Berrettinin suosikkialustalla, niin italialainen lähtee kamppailuun suurena ennakkosuosikkina. OIKEIN
 14. 2 points
  KHL Sibir - Dynamo Moskova Dynamo Moskova/ 2.70 NordicBet Klo 15:30 Läntisen konferenssin viides vierailee itäisdn konferenssin kuudennen vieraana kun Dynamo saapuu Sibirin.vieraaksi. Kummallakin joukkueella ihan semi vire sillä Sibir on voittanut 3/5 edellisestä ottelustaan kun taas Dynamo 2/5 edellisestä ottelustaan. Sibirin vastustajat ovat olleet kyllä helpompia viimeisten pelien aikana ja olisi pisteille ollut mahdollisuuksia enemmän. Dynamo puolestaan hävisi kotonaan jatkoilla niin Jokereille kuin myös Severstalille 1-2, mutta tämä vieraskiertue sai loisto alun kun Jeka kaatui 1-4. Dynamolla on hyvä historia Sibirin vieraana ja uskon vahvasti että joukkueella on hyvät mahdollisuudet tänäänkin voittoon ja siksi melkein kolmen kerroin on vain liikaa vieraille.
 15. 2 points
  : ÅIF - TPS KLO 18.00 Salibandyliiga tämän viikonlopun osalta starttaa kun ÅIF Sipoosta ja TPS Turusta kohtaavat. ÅIF lähtee haastamaan viime vuoden finalistijoukkue TPS:ää. ÅIF nousi liigaan tälle kaudelle, ja on pelannut nyt kolme ottelua saldona kaksi tappiota ja yksi voitto Tiikereistä rangaistuslaukauksilla. Hyvin on ÅIF pelannut, joukkue kävi härnäämässä Tampereella myös Classicia, häviten kuitenkin 9-5. TPS:n alkukausi on ollut surkeimmista päästä pitkään aikaan. Kolmea ottelua, kolme tappiota. Kovia joukkueita on ollut vastassa (Indians, Oilers, Eräviikingit) ja tiukkoja pelejä on ollut, mutta sehän ei kuitenkaan vielä pistetiliä nosta. Nähdäänkö tepsin kauden avausvoitto tänään Sipoossa? Tilannetta ei ainakaan helpota se, että TPS ilmoitti tällä viikolla joukkueen johtavan pelaajan Miko Kailialan olevan lasaretin puolella ainakin muutaman viikon. Uskon, että hyvää ensimmäistä liigakautta pelaava ÅIF onnistuu tänään härnäämään tepsiä hyvin, mutta voittoon asti se ei kuitenkaan todennäköisesti tule riittämään. ÅIF:in tasoitukselle saa kuitenkin erittäin otettavaa kerrointa, joten tämä lähtee ehdottomasti lapulle. VIHJE: ÅIF +4.5 @1.90 (B365) Vihje osuu, kunhan ÅIF ei häviä ottelua yli neljällä maalilla. VÄÄRIN edit: ikävästi loppu åifilla paukut vikan kympin aikana🙄
 16. 2 points
  Jääkiekko, NHL NY Rangers - Winnipeg Jets YV-maalit yli 1,5 @2.30 Nordicbet (sis ja) KLO: 02.00 Täältä pesee ja linkoaa. Nyt pääsee useampi suomalainen nuori irti. Ottelua onkin puitu jo tuolla ylempänä ihan mukavasti. Aloitetaan sillä, että näin alkukaudesta tuo ylivoima on huomattavasti todennäköisempi tapa maaleille, kuin esimerkiksi 10kierroksen jälkeen. KHL ja Liiga ei ole tehnyt poikkeusta. Ruotsissa pitkälti samaa jne jne Kovat on odotukset ainakin Kaapo Kakon Rangersissa. Joukkueessa on, myönnettäköön, todella taitavia sekä nopeita yksilöitä hyökkäykseen. Sen varaan näkyy Rangers laskevan sillä minun mielestäni pakisto tulee olemaan heikko lenkki. Toiseksi niin kauan kuin menneen talven Lundqvist pelaa niin vastustajalla on pieni etu. Ei millään pahalla Herraa kohtaan, mutta nähty on. Ehtoon puolella on ura. Kova puhde on tiedossa kotijoukkueelle, mutta luotettava tässä on kuitenkin siihen, että tuolla ryhmällä ainakin se yksi yyveehäkki saadaan aikaan. Muutoin ei suuria odotuksia ole Rangersista. Kohujen keskeltä takaisin kaukaloon. Tuskin on ammattimiesten valmistautumista haitannut media. Jets lähtee uudella ryhmällä tähän kauteen ja Bufyglienin poissaolo näkynee oman pään kovuudessa ja juuri siellä yyveellä. Melko tasainen rosteri New Yorkiin verrattuna. Nopeutta yhtälailla ja kovuutta kenties enemmän. Kovaan rooliin joutuu Ville Heinola, mutta eiköhän mies muutaman kunnarin pääse myös tekemään. Jetsin pakisto on kohtuullinen ja onnistuessaan tänään omista pois on Winnipeg mahdollinen voittaja. Jetsin yyvee on sekin tunnettu ja vahva. Ei enempää eikä vähempää Patrik Laineen vuoksi. Yhtälailla yyvee on tässä Jetsinkin juttu. Normaalisti tässä lähtisin painamaan pää märkänä Jetsiä, mutta otetaan kuitenkin alkukaudesta näitä yyveekohteita pois kuleksimasta. Huomattavasti vähemmällä stressillä voi katsoa itse ottelun. Ei ole yön ainoa ottelu johon tätä vaihtoehtoa kannattaa pelata. Kohde menee oikein kun ottelussa nähdään yli 1,5 maalia ylivoimalla OIKEIN
 17. 2 points
  jääkiekko, khl 12:00 amur - admiral pelivalinta: amur @ 2.38 coolbet amur nappasi kauden ekan voittonsa tiistaina ja juurikin tämän päivän vastustaja vladivostokista. amur teki tuossa tiistain kamppailussa voittomaalin vasta viimeisellä minuutilla ylivoimalla mutta tätä ennen tapahtui käsittämätön maalivahtiruletti kun amurin kakkosmokke Alikin laitettiin kolmanteen erään maaliin ja vladi päästettiin tasoihin vajaassa 2min. 2-2 tilanteessa Langhammer palasi takaisin maalille ja piti tätäten itselleen "nollapelin" ja amur sai sen ansaitsemansa voiton kun valeri vasilyev niittasi ylivoimalla amurin 3-2 voittomaalin 57sekuntia ennen kolmannen erän loppua. Amur hallitsi myös selvästi pelitapahtumia lukuunottamatta tuota varsin omituista kolmatta erää, mikäli se pelaa samalla tavalla kuin tiistaina kaksi ekaa erää pitäisi sen kyllä hoitaa tämäkin ottelu. Varsinki ushenin veljesten kakksokenttä oli tuossa tiistain ottelussa hyvä, mutta zohornan veljesten johtama ykköskenttä puolestaan kaipaa selvää tason nostoa. Jos molemmat kärkiketjut parantavat vielä tiistain kamppailusta niin amur on kyllä vahvoilla tässä kamppailussa. coolbet tarjoaa selvää markkinatoppia tähän kamppailuun muualla 2.10-2.20 max.
 18. 2 points
  Jääkiekko, KHL Spartak Moskova - UFA Maalintekijä/Pisteentekijä: Anatoly Nikontsev @4.25 / @2.10 Nordicbet (sis ja) KLO: 19.30 Kymmenes kerta toden sanoo. Toivottavasti. Tämä herra pelaa hyviä minuutteja. Yleensä Kokarevin ja Stolyarovin kanssa. Viimekaudella mies pelasi maalien osalta parhaan kautensa, mutta tämän kauden pistetili näyttää 9 ottelun jälkeen 0+1. Spartak odottaa tältä mieheltä varmasti enemmän ja niin odottaa pelaaja itsekin. Kohtuu takkuista touhua on Nikontsevin ottelut olleet, mutta viimepelissä oli oikeasti yritystä. 5 kutia maalia kohden ja mukavasti jääaikaa. Tehotilastoon ei miinuksia ja liike kiitettävä molempiin suuntiin. Spartakilla oli heikko jakso vastikään, mutta joukkue kokosi hienosti itsensä vieraspeliin Jekaa vastaan ja voittohan sieltä irtosi. Todella kurinalainen suoritus oli tuo. Ufan ottelut ovat tyypillisesti vähämaalisia koska Metsola ja pelityyli. Spartak ei tosin välitä siitä ja painaa päälle kuin yleinen syyttäjä. UFA on myös usein se ottava osapuoli laukausten suhteen ja samaa odotan tänäänkin. Mikäli Nikontsev jatkaa siitä mihin viimepelissä jäi niin mielestäni kauden avausmaali on tosiasia. Otetaan maali ja piste sinkkuina kehiin ja toivotaan että ne molemmat osuu yhdellä lämärillä. Joskus se kuitenkin se maali tulee ja tähän hetkeen on tässä vaiheessa luotto. Kohde menee oikein kun Nikontsev maalaa ja saa pisteen ottelussa (sis ja) VÄÄRIN / OIKEIN
 19. 2 points
  Tennis, Glasgow Challenger Emil Ruusuvuori - Jurij Rodionov Vihje: Emil Ruusuvuori -1.5 erää Kerroin: 1.70 Vedonlyöntitoimisto: Unibet Alkamisaika: 17:10 - Glasgow Challenger turnauksen välierissä kohtaavat Rankingin 165. Ruusuvuori ja Rankingin 308. Rodionov. Lyhyin perusteluin tämäkin kohde kun ei ole mitään epäselvää hirveämmin. Ruusuvuori pelasi eilen jälleen mahtavasti kun häntä vihjasin ja vihjekin osui helppoon tyyliin. Ruusuvuori on erinomaisessa vireessä ja jatkaa loistavia otteitaan kentällä. Rodionov puolestaan selkeästi heikompi kuin Ruusuvuori eikä Rodionovilla ole samaa kokemusta eikä flowtilaa mitä löytyy Ruusuvuorelta. Ruusuvuori selvästi parempana pelaajana tulee hallitsemaan alusta loppuun ottelun kulkua ja voittaa tämän välierän helpohkoon tyyliin 2-0 luvuin ja valmistautuu tämän turnauksen finaaliin. Se olisi sitten jo toinen turnausvoitto lyhyen ajan sisään Ruusuvuorelle jos tämänkin voittaa, mihin uskon kyllä vahvasti.
 20. 2 points
  Tennis Kaohsiung haastajaturnaus nelinpeli klo 14:30 Hsu/Wang - Fruttero/Lopez-Perez Pelivalinta: Hsu/Wang Kerroin: 2,45 Marathonbet Hsu/Wang kaksikko pelasi viime vuonna tämän turnauksen finaalissa, joten hyvät muistot on varmasti viime vuoden turnauksesta. Fruttero/Lopez-Perez kaksikko pelaa ensimmäistä kertaa nelinpeliä yhdessä. Hsu on nuori pelaaja, joka menestynyt nelinpelissä futures tasolla. Haastajatasolta kokemusta vasta vähän, mutta potentiaalia on menestyä hyvien parien kanssa. Wang on jo vanhempi pelaaja, jolla pelejä todella vähän alla viime vuosilta, loukkaantumisten vuoksi. Wang on lähinnä pelannut kotimaassaan muutamia turnauksia vuosittain, mutta kelpo pelaajasta on kuitenkin kyse. Fruttero on nelinpeli spesialisti, jolla menestys haastajatasolla jäänyt kuitenkin vähiin. Fruttero on futures tasolla voittanut muutamia titteleitä aiempina vuosina, mutta tämä vuosi ollut heikompi. Fruttero on päässyt pelaamaan hyvien parien kanssa, mutta menestys ollut silti vaisua. Lopez-Perez samoin menestynyt futures tasolla ja muutamassa challenger turnauksissa aiempina vuosina. Lopez-Perezilläkin tämä vuosi sujunut heikommin. Kotiyleisön edessä Hsu/Wang kaksikolla on erinomainen mahdollisuus ottaa voitto heikkovireisistä vastustajista, jotka pelaavat ensi kertaa yhdessä. Edit. Korjattu ottelun alkamisaika. OIKEIN
 21. 2 points
  Tilanne 17.9. vihjeiden jälkeen: Vihjemäärä Oikein Void Väärin Palautus-% netto 1. ▲ Snooker 29 20 0 9 132,53% 98,19 € ▲ 2. ▲ Blokki 13 9 0 4 164,62% 70,66 € ▲ 3. JapBet 24 14 0 10 133,03% 69,52 € ▲ 4. ▼ Moisku 15 9 0 6 150,07% 60,06 € ▼ 5. Betsaaja22 8 7 0 1 158,42% 51,63 € 6. vormulafani 8 5 0 3 120,43% 16,97 € 7. ✰ TiPsTeksTeRi 6 3 0 3 136,07% 15,90 € 8. ▼ Kalastaja 9 3 0 6 80,16% -14,85 € ▼ 9. Vedonlyönnin ammattilainen 6 2 0 4 72,50% -15,17 € 10. ▼ Henksteri 9 3 0 6 76,89% -18,03 € ▼ 11. ▼ Kemmu 14 4 0 10 74,28% -27,70 € ▼ Yhteensä 141 vihjettä (79 - 0 - 62), netto 307,16 €, palautus 124,13 %
 22. 2 points
  ATP Metz (hard) Antoine Hoang - Cedric-Marcel Stebe Cedric-Marcel Stebe @ 2.38 William Hill Alkaa 16:00 Vastakkain turnauksen avauskierroksella maailmanlistan sijat 100. ja 221. Entinen maailmanlistan 71. Stebe palasi kentille täksi kaudeksi oltuaan poissa kentiltä loukkaantumisen vuoksi yli vuoden mittaisen jakson. Mies kärsi kuusi tappiota putkeen vuoden alussa mutta sen jälkeen Stebe on osoittanut selviä piristymisen ja tason palautuksen merkkejä. Saksalainen pelasi itsenä heinäkuun lopussa Gstaadin(massa) turnauksessa itsensä finaalin asti jossa tie nousi pystyyn Ramosta(49.) vastaan. US Openissa elokuun loppupuolella Stebe tiputti Krajinovicin(51.) turnauksen ensimmäisellä kierroksella erin 3-1. Seuraavalla kierroksella Cilic(28.) oli miehelle liian kova pala lukemin 3-1. Isäntämaata edustava 23 -vuotias Hoang on Challenger -tason pelaaja vaikka väläytteleekin satunnaisesti ATP -tourilla. Kokeneempi Stebe on näistä miehistä selvästi parempi pelaaja ja ainoastaan miehen päivän kunto on hienoinen arvoitus. Hoang ei missään nimessä ole kertoimien arvoinen suosikki joten otetaan saksalaista lapulle Hillin Wiljamilta markkinatopilla.
 23. 1 point
  KHL Traktor - Dynamo Moskova Tasapeli/ 3.60 UniBet Klo 17:00 Kaksi hyvin puolustavaa ja vähän maaleja tekevää joukkuetta kohtaavat kohelon puolella päivällä kun Dynamo Moskova vierailee Tseljabinskissä. Kummallakin hieman heikompi vaihe menossa sillä Traktor on voittanut 2/5 edellisestä ottelustaan kun taas Dynamo ainoastaan 1/5 edellisestä. Traktorin edellisistä 4/5 matsissa on tehty vain kolme maalia ja on siellä Dynamollakin 3/5 joissa tehty korkeintaan kaksi maalia. Kummankin peli perustuu hyvään puolustukseen ja ne ainoat paikat saadaan tänään ylivoimalla todennäköisesti jossa vieraat on ehkäpä askeleen edellä, mutta Traktor saa myös paikkansa varmasti. Joukkueiden kolme edellistä keskinäistä on päättynyt 0-1,1-0 ja 2-3ja, joista Traktor voittanut viimeisimmät kaksi 1-0 tuloksella. En näe syitä miksi tänäänkään maaleilla juhlittaisiin ja siksi tähän tiukkaan ja vähämaaliseen otteluun on tasuri hyvä haku omasta mielestä.
 24. 1 point
  Jääkiekko CHL, Hpk - Rungsted 19:00 Pelivalinta: HPK -2.5 ah 1.70 @ pinnacle Eiköhän tässä kohtaamisessa HPK näytä tankalaisille kaapinpaikan ja voita ottelun selvällä erolla, materiaali + kotietu takaavat kyllä HPK:n maalikarkelot tänä iltana. Rungsted on hävinnyt kaikki CHL ottelunsa selvällä erolla ja maaliero on varsin karu 7-23, turpaan se on saanut Plzeniltä 2-4, 3-9 ja Zugilta 2-5, 0-5 joten suhkot helppo työpäivä pitäisi kerholla olla tänä iltana rinkelinmäellä kunhan ei tähän otteluun lähdetä takki auki. Kunhan HPK voittaa vähintään kolmella maalilla tämä kohde menee oikein.
 25. 1 point
  Venäjä:MHL Jääkiekko klo.18:00 Russkie Vityazi - Loko Russkie Vityazi o1.5 @1.73 Unibet Tähän MHL otteluun myös kotijengille lähden koittaa sitä väh. 2 maalia. Vityazi lähtee petraa eilisestä.Eilen joukkueet pelasivat runsasmaalisen pelin Lokon voittaessa 3-7.Vityazilla olisi myös kotipeleissään petrattavaa,sillä joukkue on ottanut vähemmän pisteitä kotona,mitä vieraissa.Loko on hankala vastus ollut Vityazille,eikä moneen voittoon Vityazi ole pystynyt.Vaikee se tulee olee tänäänkin ja se 2 maalia ei kyllä voittoon tule riittämään,sillä Lokolta löytynee maalintekotaitoa voittoon.Lopputulokset 2-4,2-5 ja 2-6 tulee olemaan lähellä tässä. Lopputulos:2-6
 26. 1 point
  Venäjä:MHL Jääkiekko klo.18:30 HC Riga - SKA 1946 HC Riga o1.5 @2.38 Unibet MHL kiekosta kotijoukkueelle paritmaalit testiin. Eilen joukkueet kohtasivat ja SKA odotetusti voitti 1-4 numeroin.Tänään siis uusi kohtaminen ja uskon Rigan ainakin 2 osumaan tänään.Riga jäi eilen ekaakertaa alle 2 osuman kotonaan.Ei SKA voittamaton ole tässäsarjassa,vaikkakin taulu osoittaa,ettei sillä ole vielä yhtään tappiota.Jatkoille SKA on mennyt neljästi,mutta on ainan voittanut ne.Onhan vieraat tässä selkeä suosikki,mutta kyllä niitä maaleja SKA:lle on pystytty tekee.Huonompi päivä sattuessa SKA:lle niin se 2 maalia Rigalta ei ole mahdoton tehtävä.Odotan ainakin 1 yv osumaa tänään Rigalta ja silloin ollaan jo lähellä vedonosumisen suhteen.Rigalla on nyt 3 ottelun tappioputki ja sitä se lähtee yrittämäänkatkaista.Maaleja se voitto vaatisi varmaan enempi kuin 2.SKA:lle on tehty pirun vähän maaleja,mutta tänään niitä voisi jopa mennä useampi ja lähellä voi olla 2-3,2-4,2-5 ja 2-6 lopputulokset. Lopputulos:2-5
 27. 1 point
  Jääkiekko khl, Admiral Vladivostok - Neftehimik Nizhnekamsk Pelivalinta: Neftehimik ML @ 2.00 Nordicbet 12:30 Admiral on ja Nefte ovat itäisessä konferenssissa 2-pisteen päässä toisistaan, Admiral sijalla kahdeksan ja Nefte sijalla yhdeksän. Neften joukkue on esiintynyt vieraissa heikosti sillä yhdeksästä vieraspelistä se on saanut kasaan vain viisi pistettä. Admiral puolestaan on hyvin pelannut kotonaan ja saanut kuudesta kotipelistä kasaan kahdeksan pistettä. Admiral on pelannut materiaaliin nähden loistavan alkukauden ja varsinkin kotonaan se on ollut kelpo vastus kenelle tahansa, Vladivostokin tärkein pelaaja on ollut ehdottomasti Juho Olkinuora sillä hänen torjunnoillaan Admiral on saanut mahdollisuuden menestyä. Pidän kuitenkin Neften joukkuetta parempana joukkueena huolimatta huonosta vierasmenestyksestä, ykköskentässä häärii kovia pistemiehiä kuten Zack Mitchell, Pavel Poryadin ja Matt White. Nefte on myös hävinnyt kolme edellistä vieraspeliään joten kyllä nyt olisi parasta kääntää kurssia ja tämän päivän vastustaja sopii siihen hommaan vallan mainiosti Kunhan Neftehimik voittaa ottelun niin tämä kohde menee oikein.
 28. 1 point
  Jääkiekko NHL Klo: 00.00 Carolina Hurricanes - Tampa Bay Lightning Pelivalinta: Nino Niederreiter tekee maalin(varsinainen peliaika) Kerroin: 3.25(Paf) Carolina aloittanut kauden kahdella voitolla ja nyt vastaan asettuu eilen Pantherssille tappion kärsinyt Lightning. Canesin ykköskenttä ei ole vielä päässyt vielä juurikaan pisteiden makuun. Ja sitä heiltä on kyllä lupa odotella ja silläpä napataan sieltä Nino tekemään maali. Niederreiter ollut änärissä perus maalintekijä n. 20-30 maalia tulee naputeltua kauteen. Tälle kaudelle maalisarake ei siis ole vielä auennut mutta maaleja on syytä tältä kaverilta odottaa kun vieressä lättyjä tarjoilee muuan Sebastian Aho ja toisella laidalla Teuvo Teräväinen. Nino pelaa myös ylivoimaa mikä nostaa odottamaa. On melko epätodennäköistä että parivaljakko Aho, Niederreiter pelaisi kolmannen pelin kiikareilla, joten uskotaan että tänään Sebu tarjoilee ja Nino maalaa. Väärin!
 29. 1 point
  Terve! Sitä on tullut eleltyä hiljaiseloa vpstä siitä lähtien kun chatti lähti pois käytöstä, mutta vetojen puolesta wempele on ollut koko kesän hereillä. Timanttiliiga skabat tuli yleisurheilun puolella jokainen betsailtua läpi, ja ei tainnut yksikään meetingi tappion puolelle jäädä, vaan aika hyvin ollaan oltu taas hajuilla. Joten päätin pistää tänne nyt topiccia pystyyn tänään starttaavia Dohan MM-kisoja varten. Talletan todennäköisesti kahdelle eri sivustolle tämän päivän aikana kassan ja aion iskeä seurantaa tänne betseistä ja tuttua maistuvuutta 1-5 kohteiden perään. Pre vetoja tulee lyötyä, mutta myös varmasti paljon livestä tulee napattua kohteita joten olkaa skarppina blogin kanssa, mikäli uskallatte lähteä peesikelkkaan. Tällä kertaa tavoite olisi viedä oikeasti maaliin tämä seuranta ja pelata koko kisat läpi ja ottaa voittoa.. katsotaan josko olisi vuosien varrella viisastunut ja tällä kertaa ei karkaisi all in johonkin 1.2 kertsiin joka sitten vie kaiken Ehdotuksia sivustoista, joilla teillä kassaa ja lähtisitte peesailemaan kohteita voi heittää alle ! tällä hetkellä mielessä Unibet, Coolbet lähinnä .... heitin alle vaihtoehtoja, painakaa uppia sille missä tykkäisitte vedellä jos tykkäätte
 30. 1 point
  Esports | CS:GO | DreamHack Masters Malmö 20:50 Vitality - Mousesports Mousesports | 2,20 | Betsafe Vitality (ZywOo, RpK, apEX, ALEX, shox) on pelannut uudella kokoonpanollaan odotuksiin nähden tasapainoista turnausta. Joukkue klaarasi tieltään aluksi TyLoon lukemin 16-7, jonka jälkeen kaatui ENCE lukemin 2-1. Lohkovoitto kuitenkin karkasi Astralikselle lukemin 0-2. Vitalityn pelissä on vielä nähtävissä samat tutut sävelet, jossa ZywOo kantaa joukkuettaan aivan liikaa. Tähän toki shoxin tulo joukkueeseen on hieman auttanut, mutta silti pientä viilattavaa joukkueen pelissä on eikä ZywOo voi kaikkia pelejä yksinään voittaa. Mousesports (chrisJ, ropz, karrigan, woxic, frozen) aloitti turnauken vaisusti häviämällä NiP:lle lukemin 9-16. Hiirilauma teki ryhdistysliikkeen, jonka jälkeen Bo3-otteluissa kaatui Evil Geniuses, OpTic ja Grayhound. Mousesports onkin mennyt peli peliltä parempaan suuntaan ja heidän tähtikolmikko woxic, ropz ja frozen ovat kaikki olleet hyvässä vireessä. Joukkueen pelissä ei ole virheetöntä, josta muun muassa karttatappio Grayhoundia vastaan osoittaa, mutta potentiaalia tunnetusti tässä kokoonpanossa on ja mahdollisuuksia on vaikka mihin. Karttavalinnoissa ollaan tällä kertaa aika hyvin hajuilla, miltä karttaveto tulee näyttämään. Vitality bannaa alkuun Trainin, jonka jälkeen Mousesports poistanee Overpassin. Vitality valitsee luultavasti kartakseen Infernon, joka on heille ollut viime aikoina suotuisa kartta ja jossa Mousesports on kärsinyt kolme peräkkäistä tappiota. Mousesports saattaa ottaa rohkeasti Vertigon, joka eilisen perusteella ei ole Vitalitylla lainkaan hyvällä tasolla ja jossa Mousesports on ollut yleisesti ottaen vahva. Ratkaisevaksi kartaksi loogisin valinta on Dust2. Mielestäni tässä ottelussa on korkea potentiaali mennä kolmeen karttaan, joka tasoittaa voimasuhteita entisestään. YHTEENVETO Vitality on pelannut perushyvää turnausta uudella kokoonpanolla, mutta mitään säväyttävää ei olla vielä nähty ja joukkueen peli nojautuu edelleen liikaa ZywOon otteisiin. Mousesports keräsi itsensä nihkeän alun jälkeen ja parantanut peliään turnauksen edetessä. Karttavalinnoissa molemmat joukkueet ovat tietoisia toistensa liikkeistä ja on todennäköistä, että tässä ottelussa haetaan ratkaisua kolmannesta kartasta. Mielestäni Vitality ei ole niin iso ennakkosuosikki kuin mitä kertoimet antavat olettaa, vaan kyseessä on aika lailla kolikonheitto, jossa ihan kumpi vain voi pelin lopulta voittaa. Näin ollen lähdetään veikkaamaan Mousesportsin otteluvoittoa verrattain maukkaalla kertoimella. Kohde menee oikein, kun Mousesports voittaa ottelun. TULOS: 2-1
 31. 1 point
  JÄÄKIEKKO KHL 12:30 AMUR - KUNLUN PELIVALINTA: PALOLA OLLI TEKEE MAALIN @ 5.00 NORDICBET SIS JATKOT Viime pelissä Olli sai vihdoin maalihanat auki ja apinan pois selästään. Viime kaudella Olli kuului perusnaulaajiin Kunlunissa tehden tehot 19+6 joten ainakin tällä hetkellä ollaan viime kauden tahdista selvästi jäljessä, mutta tuo viime pelin onnistuminen ruokki varmasti Ollin itseluottamusta ja rentoutti pelaamista. Vaikea ottelu varmasti Kunlunille sillä tämä on jo seitsemäs vieraspeli putkeen joten Amur kyllä omaa selvän kotiedun tässä kamppailussa, toivon mukaan mitään 0-0 hinkkausta tästä pelistä ei tule vaan ja maaleja tultaisiin näkemään.
 32. 1 point
  Tennis ITF Vietnam klo 06:30 Weber, A - Kawakami, R Pelivalinta: Kawakami, R Kerroin: 2,04 Marathonbet Weber kohtaa turnauksen toisella kierroksella nuoren japanilaisen Kawakamin. Weber on kokeneempi pelaaja, jolla hyvin vähän otteluita pelattuna viime vuosina. Menestys ollut myös hyvin vähäistä ja en usko Weberin etenevän tässäkään turnauksessa kovin pitkälle. Weber kohtasi edellisessä ottelussa Harrisin, jonka Weber vaivoin voitti. Nyt vastus on vielä aavistuksen kovempi, kun nuori japanilainen haastaa Weberin. Kawakami on melko lupaava juniori, joka pärjännyt kohtalaisesti aikuisten turnauksissa. Edellinen ottelu sujui hyvin, kun Kawakami voitti kovan japanilaisen Yamasakin suoraan 2-0 erin. Yamasaki on menestynyt tämän tason turnauksissa hyvin, joten Kawakamilla hyvät mahdollisuudet ottaa vielä ainakin pari voittoa. Kawakamin pitäisi mielestäni olla niukka ennakkosuosikki tässä ottelussa. OIKEIN
 33. 1 point
  Jääkiekko, Liiga Hpk - jyp 18:30 hpk @ 2.20 nordicbet laskenu jo paljon mut viel kelpaa Matti myöhäsillekki. Ruusu aloittaa Jypin maalissa ja Tomasekki on lähtenyt Jypilästä niin vieraat ovat haavoittuvaisia tämän illan pelissä. Kaikki puollot mielestäni Kerholle tässä pelissä vaikka muutama edellinen peli onkin mennyt penkin alle.
 34. 1 point
  NHL St. Louis Blues - Washington Capitals Vladimir Tarasenko laukaukset maalia kohti yli 3.5 (mukaan lukien lisäaika) @ 2.10 Unibet Alkaa 03:00 Venäläishyökkääjä laukoi kahdessa pelaamassaan harjoitusottelussa yhteensä seitsemän kertaa (5 ja 2) . Viime kaudella kuti lähti Tarasenkon ranteesta 70 runkosarjaottelussa ottelua kohti keskimäärin 3.62 kertaa. Mies pelaa joukkueen ykköskentän oikeassa laidassa ketjukavereinaan Brayden Schenn ja Jaden Schwartz. Miesylivoimalla Tarasenkon tontti löytyy ykkösylivoiman viivasta. Tarasenko laukoi viime kauden alusta todella innokkaasti neljässä ensimmäisessä matsissa (6-7-7-7). Luotetaan siihen että alkava kausi tuo taas lisäpontta miehen näyttöhaluihin mikä näkyy ensi yönä ahkerana kiekon toimittamisena Canucksin maalille.
 35. 1 point
  Tuli tehtyä vähän yhteenvetoa tähän mennessä tilastoimistani Vihjauskilpailuista (päivitetty 6.9.2019): Mitalitaulukko Osallistumisia 1. 2. 3. Henksteri 17 4 4 BloKki 12 3 1 2 JapBet 19 2 2 2 Vedonlyönnin ammattilainen 18 2 2 1 Snooker 15 1 3 2 vormulafani 17 1 3 Hammersfan 15 1 1 1 Kemmu 16 1 1 1 Moisku 19 1 1 1 Anakonda 6 1 1 Xboom3000 1 1 Betsaaja22 1 1 Kuroro 14 2 4 Wempele 8 1 Juha Mieto 5 1 Kalastaja 3 1 Yhteenvetoa vihjaajia vihjeitä oikein void väärin palautus-% panostukset netto maaliskuu 2018 11 368 166 3 199 99,59% 3 364,43 € -14,09 € huhtikuu 2018 13 247 97 10 140 94,71% 2 157,75 € -114,25 € toukokuu 2018 9 195 89 3 103 95,30% 1 901,11 € -89,38 € kesäkuu 2018 10 223 107 6 110 104,23% 2 113,27 € 89,48 € heinäkuu 2018 16 268 120 7 141 98,85% 2 503,37 € -28,73 € elokuu 2018 13 284 107 10 167 84,07% 2 656,66 € -423,26 € syyskuu 2018 12 277 115 6 156 90,90% 2 588,68 € -235,63 € lokakuu 2018 13 370 159 1 210 93,34% 3 418,16 € -227,80 € marraskuu 2018 12 334 157 4 173 102,00% 3 123,49 € 62,49 € joulukuu 2018 15 339 157 4 178 98,70% 3 225,36 € -41,91 € tammikuu 2019 13 243 111 6 126 95,99% 2 377,44 € -95,33 € helmikuu 2019 14 233 102 10 121 92,89% 2 321,15 € -165,07 € maaliskuu 2019 12 279 138 11 130 105,83% 2 719,61 € 158,57 € huhtikuu 2019 9 260 119 4 137 97,15% 2 498,27 € -71,15 € toukokuu 2019 12 232 102 2 128 99,20% 2 075,88 € -16,52 € kesäkuu 2019 8 139 61 0 78 91,45% 1 334,10 € -114,10 € heinäkuu 2019 7 178 83 2 93 96,81% 1 737,46 € -55,44 € elokuu 2019 14 241 120 8 113 105,82% 2 345,02 € 136,44 € syyskuu 2019 11 285 139 2 144 106,72% 2 624,63 € 176,40 € yhteensä vihjauskilpailuja 20 4995 2249 99 2647 97,73% 47 085,84 € -1 069,28 € Vihjaajien tilastot (väh. 50 vihjettä) Seuraavia yhteenvetoja varten muutin maaliskuun -18 ja huhtikuun -18 panostukset samanlaiseksi kuin mitä se on ollut toukokuun -18 vihjauskilpailusta lähtien (eli panos=20 euroa/kerroin): Vihjemäärä Oikein Void Väärin Palautus-% netto Henksteri 376 180 5 191 102,49% 88,58 € Kuroro 180 81 6 93 104,08% 65,83 € Anakonda 129 61 2 66 105,51% 64,91 € Juha Mieto 55 29 1 25 110,11% 54,16 € Hammersfan 293 145 23 125 101,55% 48,26 € BloKki 397 179 9 209 99,99% -0,46 € Wempele 120 65 0 55 97,96% -27,08 € JapBet 665 271 7 387 99,17% -45,76 € Madridista 56 23 7 26 89,12% -65,81 € vormulafani 269 132 3 134 97,78% -60,69 € Snooker 805 382 18 405 97,51% -199,88 € Vedonlyönnin ammattilainen 367 170 5 192 94,32% -207,47 € Moisku 502 200 4 298 92,80% -313,37 € Kemmu 421 167 1 253 89,86% -378,01 € Muita tilastoja Suurin voittajan voittosumma: 129,84 € (Snooker, elokuu 2019) Suurin voittomarginaali: 62,50 € (Snooker, elokuu 2019) Suurin palautusprosentti: 162,99 % (Betsaaja22, syyskuu 2019) Pienin voittajan voittosumma: 11,22 € (Blokki, elokuu 2018) Pienin voittomarginaali: 12,09 € (Henksteri, joulukuu 2018) Eniten peräkkäisiä osuneita vihjeitä: 10 kpl (Kalastaja, elokuu 2019) kertoimet: 1.65, 2.18, 1.73, 1.60, 1.60, 1.78, 1.63, 2.20, 1.68, 1.92 (yhteensä: 17.97) Eniten vihjeitä yhden kuukausikilpailun aikana: 61 kpl* (Snooker, joulukuu 2018) *ennen 2 vihjettä/päivä maksimia: 65 kpl (Wempele, maaliskuu 2018) Isokertoimisin osunut vihje: 19.00 (JapBet, huhtikuu 2018)
 36. 1 point
  Tilanne 28.9. vihjeiden jälkeen: Vihjemäärä Oikein Void Väärin Palautus-% netto 1. ▲ Betsaaja22 12 10 0 2 155,83% 71,65 € ▲ 2. ▲ Moisku 29 15 0 14 126,93% 63,65 € ▲ 3. ▼ JapBet 36 19 0 17 119,02% 60,72 € ▼ 4. ▲ Blokki 21 11 0 10 126,83% 46,54 € ▼ 5. ▼ Snooker 51 29 0 22 107,38% 39,87 € ▼ 6. vormulafani 13 7 0 6 104,03% 5,42 € ▲ 7. ▲ TiPsTeksTeRi 25 10 1 14 99,17% -1,76 € ▼ 8. ▲ Vedonlyönnin ammattilainen 12 5 0 7 93,36% -7,11 € 9. ▼ Kemmu 33 14 0 19 94,18% -17,31 € ▼ 10. Henksteri 11 3 0 8 65,59% -31,48 € 11. Kalastaja 14 4 0 10 68,56% -36,69 € Yhteensä 257 vihjettä (127 - 1 - 129) netto 193,50 € palautus 108,21 %
 37. 1 point
  Lentopallo World Cup naiset klo 06:30 Dominikaaninen Tasavalta - Serbia Pelivalinta: Serbia Kerroin: 2,50 Bet365 Dominikaaninen tasavalta kohtaa huomisessa ottelussa Serbian. Molemmat ovat pärjänneet turnauksessa suurin piirtein yhtä hyvin. Kovia maita vastaan on tullut tappiot, mutta selkeästi heikompia joukkueita vastaan molemmat on onnistunut nappaamaan voitot. Dominikaaninen tasavalta yllätti Hollannin viime ottelussa ja muutenkin joukkue on pelannut yli odotusten. Joukkue ei ole mielestäni näin hyvä, mitä kertoimet antaa ymmärtää ja en täysin ymmärrä miten Dominikaaninen tasavalta on saatu näin selväksi ennakkosuosikiksi tähän otteluun. Serbialla on laadukas joukkue ja vaikka se ei ole aiemmissa otteluissa ollut ihan huippuvireessä, niin potentiaalia joukkueesta kuitenkin löytyy. Serbian joukkue pystyy tasaisempiin suorituksiin kun taas Dominikaanisen tasavallan peliotteissa enemmän ailahtelevuutta. Mielestäni Serbian ei pitäisi olla näin selvä altavastaaja. Serbian voitosta tarjolla hyvää kerrointa.
 38. 1 point
  Saksa:DEL2 Jääkiekko klo.21:00 Heilbronner - Freiburg 1.erä btts@2.23 unibet Saksan del2 kiekosta aloituserään molempienmaali testiin. del2 lätkää pelattu 4.kiekkaa ja joukkueet alkaa saada jo hyvin tuntumaa.Runsasmaalistakiekkoa tämä del2 sarja on ja nyt kun lämpöä on saatu jo päälle niin ruuvia käännetään vaan lisää auki.Yllättäen Freiburg johtaa sarjaa,joka viimekaidella joutu karsimaan del2 paikastaan.Ehken Freiburgin hyvään menestykseen on osasyynä uudet ulkomaanavut hyökkääjät kanukki Pither sekä Amerikkalainen Spiro,jotka ovat pistepörssinkäressä.Pither ja Spiro ovat siis hyvin sopeutuneet ja päässeet sisään del2 kiekkoon.Varmaan tässäkin ottelussa kyseiset pelaajat ovat pisteillä ja jopa voivat ratkaista pelin.Viimepelissä Pither iski 4 maalia ja Spiro syötteli 4.Heilbronnerilla on tekemistä Pitherin ja Spiron pitelemisessä ja ehken maalienteko aloitetaan jo 1.erässä molempienosalta.
 39. 1 point
  Salibandyliiga, Indians - TPS klo 18.30 Sählykausi pyörähti viikko sitten käyntiin myös miesten salibandyliigassa. Kotijoukkue Westend Indians saa tänään tiipiille vastaansa TPS:n Turusta. Kumpikin joukkue lähtee otteluun tappiot niskassa. Indians haastoi kauden ensimmäisessään pelissä jälleen ylivoimaisen mestarisuosikin Classicin loistavasti, mutta joutui taipumaan kuitenkin 5-3. TPS puolestaan häivisi ensimmäisessään ottelussa kotona Kupittaan palloiluhallissa Esport Oilersille myös niukasti 4-6. Tänään vastakkain kaksi erittäin laadukasta joukkuetta, ja pelistä on odotettavissa tiukka. Indians on kuitenkin loistava kotijoukkue, ja tänään jos se saa hurmoksen päälle kotiluolassaan, uskon heidän nappaavan tasaisen taiston jälkeen voiton. Kertoimien puolesta TPS lähtee otteluun ennakkosuosikkina, mutta itsellä on kuitenkin luottoa Indiansiin tänään. 1X kohteelle saakin oikein maukasta kerrointa, joten lähdetään ehdottomasti kokeilemaan. VIHJE: Ottelun lopputulos 1X @1.91 (Unibet) Vihje osuu, mikäli Indians voittaa ottelun, tai ottelu on tasatilanteessa 60 minuutin jälkeen. OIKEIN
 40. 1 point
  27.9.2019 klo 18:30, Lukko - HIFK, -1.5 @4.25 (ComeOn) VÄÄRIN: tulos 3-2 ja Lukko johti 2-0 pari minuuttia ennen loppua, mutta HIFK tuli yv:llä ensin maalin päähän ja sitten vielä tasoihin. HIFK vei kyllä laukaukset selvästi.
 41. 1 point
 42. 1 point
  LaLiga, Eibar - Sevilla klo 20.00 Eibar saa tänään vieraaksen Sevillan. Eibarin kauden alku ei ole ollut todellakaan herkullinen, sillä se ei ole vielä voittanut yhtäkään peliä. Ainoastaan kaksi 0-0 tasapeliä tuovat joukkueelle sarjataulukkoon kaksi pistettä ja sijan 19. Sevilla puolestaan on napannut viidestä sarjaottelustaan kolme voittoa. Kauden ensimmäinen tappio tuli kotona Real Madridille lukemin 0-1. Sevillalla on ehdottomasti paremmat lähtökohdat otteluun ja laadukkaampi rosteri tämän päivän vastukseen verrattuna. Sevillan vieravoitolle saa tänään erittäin maukasta kerrointa, joten lähdemme kokeilemaan sitä. VIHJE: Sevilla @2.25 (Unibet) Vihje osuu, kunhan vierasjoukkue Sevilla voittaa ottelun. Tulosveikkaus: 0-1, 0-2
 43. 1 point
  Jääkiekko NHL, Harjoitusottelu KLO 03.00 Winnipeg Jets - Calgary Flames Valinta : Winnipeg Jets ML Kerroin : 1,74 ( PAF ) Winnipeg joukkueesta voisi puhua vaikka mitä. Tämä joukkue on ollut kesän aikana ongelmissa pelaajien ja palkkakaton kanssa. Minä jopa luulen, että tässä on joukkue, joka ei pudotuspeleihin pääse ja siihenkin saa vissiin edelleen kakkosta kertoimeksi. Joukkue ei ole vieläkään päässyt sopimuksiin Connor sekä Patrik Laine kanssa. Joukkue myös sai oman soppansa Byfuglien kanssa, kun herra on rosterista sivussa, niin sanotusti "pakkolomalla " no jos herra jää eläkkeelle, niin saadaan Connor kiinnitettyä ja jopa Laine, mutta mitä tehdään, kun Trouba lähti ja jos Byfuglien jääkin eläkkeelle, ,,, Tää on ihan sekasin koko joukkue ja siksi omaan kausiennakossa povaankin, että pudotuspeleihin ei asiaa ja kakkosta tuosta saa vissiin edelleen NordicBet / PAF suunnalta. . Mutta tää oli vain tälläinen lyhyt silmäys joukkueeseen tällä hetkellä. TÄNÄÄN joukkueessa on suht ok rosteri. Maalivahdit ovat Brossoit / Berdin. Puolustuksesta löytyy tänään Heinola, Kulikov, Bitetto , Poolman, Stanley, Green. Suurimmat tähdet ovat hyökkäyksessä, kun kentällä nähdään Ehlers - Scheifele - Wheeler, joka on kova ketju. Taustatukea antaa Vesalainen - Little - Roslovic, jolta voidaan nähdä myös hyviä hyökkäyksiä. Alaketjut on sitten hupiukoiksi kutsuttuja, jos NHL tasoa mietitään. Calgary tulee peliin maalivahti kaksikolla Talbot / Zagidulin. Puolustuksessa on Brodie, Stone, MacDonald , Robert Hamilton, joka ei ole yhtä hyvä kuin Dougie, joka pelaa nykyään Carolina paidassa. Hyökkäykseen löytyy Smith-Pelly, Rieder, Czarnik, Mangiapane, Eetu Tuulola. Kuitenkin kaikki suurimmat puuttuu kokoonpanosta. Winnipeg on pelannut kolme peliä ja voittanut vain yhden. Toki jatkoilla hävisi viimeksi kotonaan Blues vastaan. Kuitenkin nyt saaneet tehtyä pariin otteluun seitsemän maalia, niin kyllä jotain on tehty oikein. Calgary on puolestaan myös pelannut kolme ottelua ja voittanut kaksi näistä. Toki nyt vieraat on hieman huonommalla rosterilla liikkeellä kuin kahteen viime otteluun. Vaikka kyseessä on harjoitusottelu, niin silti on pakko mainita, että Winnipeg on kotonaan hyvin pärjännyt Flames vastaan, joten siitä nyt leikisti pieni etu kotijoukkueelle. Oikeastaan Talbot nostaa vieraiden osakkeita hieman. Kuitenkin vaikka Winnipeg Jets on organisaationa kusessa, niin kyllä mä jotenkin haistan tässä kotivoiton. Jets on hyvä kotijoukkue ja kyllä minä uskon, että he voittavat. Jets tulee kokemaan vaikean kauden, mutta treeniottelut varmaan sujuu kotikaukalossa Hyvin kuitenkin. Lähdetään kotivoittoa hakemaan. Kunhan Winnipeg Jets () voittaa vaikka sitten jatkoajalla, niin tämä kohde menee oikein.
 44. 1 point
  KHL Avangard Omsk - Kunlun Kunlun +1.5/ 1.95 UniBet Klo 17:00 Omsk palaa neljän ottelun vierasmatkalta kotio, noista vieraspeleistä se saalisti viisi pistettä kun Spartak ja Ufa kaatui, mutta tappiot tuli Torpedolle ja Jekalle (jatkoilla). Kunlunin kausi ei ole ruusuisesti lähtenyt käyntiin sillä voittoja on kahdeksasta pelistä kolme ja kaikki on kotiotteluista joka ei lupaa hyvää tällekään päivälle sillä Omsk on hyvä kotijoukkue kummiskin. Kunlunin viime peli oli kummiskin hyvä tuloksellisesti Jekan vieraana sillä joukkue hävisi vasta jatkoilla 5-4. Omsk on hallinnut keskinäisiä mutta juuri edellisen kohtaamisen Kunlun vei kotonaan (toki joukkueet muuttunut). Jos Kunlun onnistuu samallalailla kuin Jekan vieraana niin ei Omsk tätä ottelua selvästi tule viemään.
 45. 1 point
  KHL SKA Pietari - HK Vitjaz Tuplamahdollisuus/ 2.80 NordicBet Klo 17:00 Läntisen konferenssin ykkönen ja kakkonen kohtaavat kohelon toisessa ottelussa tänään. Molemmilla joukkueilla kausi lähtenyt hyvin käyntiin, Ska on hävinnyt 2/8 pelistään kun se hävisi Jekalle vieraissa 5-2 ja kotonaan TsSKA:lle 0-3. Kaksi edellistä peliä Ska on voittanut niukasti kun Sotshi kaatui 0-1 ja Dynamo Moskova 0-2, molempia otteluita joukkue kyllä hallitsi, mutta viimeistely ei ollut parhaalla tasolla. Vitjaz on hävinnyt alkukauden aikana ainoastaan yhden ottelun kun sekin hävisi Jekalle vieraissa 3-2. Nyt joukkue on kuuden ottelun voittoputkessa ja viime pelissä se kaatoi hienosti lopulta Lokomotivin vaikka oli jo 2-0 tappiolla. Ska on hallinnut joukkueiden keskinäisiä otteluita, mutta tämän kauden alku on ollut Vitjazilta hieno ja uskon joukkueen jatkavan samaa tahtia niin eiköhän se piste ole taas vähintään plakkarissa.
 46. 1 point
  Formula 1 | Singaporen GP 15:10 Molemmat autot pistesijoilla - McLaren | 1,90 | Coolbet Toiseksi kisakohteeksi otetaan tältä kaudelta varsin tuttu kohde, jossa McLarenin Carlos Sainzia ja Lando Norrisia povailen pistesijoille. Sainz lähtee kilpailuun 7. lähtöruudusta, Norris 9. lähtöruudusta. McLaren otti valtavan askeleen eteenpäin täksi kaudeksi ja kaikki tallin tekeminen on ollut positiivista. McLaren on sementoinut asemansa keskikastin parhaimpana tallina ja kerännyt tasaiseen tahtiin pisteitä molempien kuljettajien edustamana. Sainz on ollut keskikastin paras kuljettaja, kun taas Norris on ajoittain väläytellyt vauhtiaan ja kypsyyttään vaikka tulokaskuskilla ei vielä kokemusta muihin konkareihin verrattuna löydy. McLaren-kuskit lähtevät kilpailuun hyvistä asemista kymmenen parhaan joukosta. Toki tämä tarkoittaa sitä, että takana lähteviltä kuskeilla on mahdollisesti rengasetu puolellaan, mutta toisaalta Singaporen kilpailussa on mahdollista kasvattaa isoja eroja paremmalla rengassetillä, joten McLarenit voivat hyvällä lähdöllä repiä eroa takanaoleviin kuskeihin ennen ensimmäisiä varikkopysähdyksiä. Kaksi viimeistä kisaa meni McLarenilta penkin alle useiden tekijöiden takia, mutta Singaporen kaltaisilla hitailla radoilla McLarenin kisavauhti on ollut vallan mainiota etenkin keskikastiin verrattuna, jossa muun muassa Renaultin ja Alfa Romeon auton ominaisuudet sopivat paremmin nopeavauhtisille radoille. Jo aika-ajossa McLaren oli Sainzin ajattamana paras auto ja oletettavasti vain Sainzin ja Norrisin välistä lähtevä Renaultin Nico Hülkenberg voi laittaa kapuloita rattaisiin. YHTEENVETO McLarenin menestystä ollaan tällä kaudella lyöty useaan otteeseen menestyksellä. Auto on tällä kaudella ollut poikkeuksetta keskikastin aatelistoa ja kuljettajat ovat tuoneet pisteitä kotiin hyvällä tahdilla. Suuria heikkouksia on vaikea löytää tallin toiminnasta tällä hetkellä, vaikka muutamat viime kisat menivät penkin alle. Singaporessa McLarenin voidaan olettaa olevan kisavauhdissa erittäin ripeä auto ja luotan Sainzin sekä Norrisin suorituskyvyn riittävän pistesijoihin asti hyvistä lähtöpaikoista. Kohde menee oikein, kun Sainz ja Norris sijoittuvat kilpailussa kymmenen parhaan joukkoon. TULOS: SAINZ 12., NORRIS 7.
 47. 1 point
  Jackson on varmaan ihmetellyt, että miten kemmulla menee muuten huonosti, mutta Finaalivihjettä se osaa vuodesta toiseen suht hyvin saada kiinni Siinä on kyllä mysteeri, kuinka ne kohteet osuu minulla siinä touko-kesäkuussa suht hyvin verrattuna normi kohde joulukuussa
 48. 1 point
  Tässä on siltä ajalta mitä multa löytyy eli 16.12.2014 - 20.9.2019 vetotyypit vihjeitä palautus-% 1 ML 106 94,18 2 ML 129 96,00 1 245 97,55 2 177 78,76 1, -1.5 15 85,12 2, -1.5 11 59,78 1, +0.5 16 136,90 2, +0.5 73 99,78 pisteentekijä 8 53,08 ei pisteentekijä 7 136,86 maalintekijä 14 81,36 ottelussa over x.x maalia 22 67,37 ottelussa under x.x maalia 15 100,45 koti over x.x maalia 16 123,21 vieras over x.x maalia 25 70,93 koti under x.x maalia 9 35,60 vieras under x.x maalia 17 93,44 koti voittaa tasan x maalilla 23 139,27 vieras voittaa tasan x maalilla 9 90,00 Tässä vielä nuo ML ja normivoitot yhdistettynä (ei väliä onko koti- vai vierasvoittoa veikattu): vihjeitä palautus-% ML-vedot 235 95,16 normivoitto 422 89,67 edit: Tuossa ei tietenkään ole kaikki vedot, mutta yleisimpiä mitä olet vihjannut.
 49. 1 point
  League One Englanti / Jalkapallo Tranmere Rovers - Peterborough United Peterborough @ 1.99 Pinnacle Alkaa 21:45 Seitsemän pelatun ottelun jälkeen sarjataulukon sijalta 19. löytyvä Tranmere on voittanut tähän asti ainoastaan yhden ottelun. Tuo voitto tuli häntäpääjoukkue Boltonista joka ei ole voittanut otteluakaan tällä kaudella häviten viisi kuudesta. Sijalta 6. löytyvä Peterborough voitti kaksi viimeistä vierasotteluaan tehden noissa kuusi maalia. Viime lauantaina joukkue kaatoi kotonaan Rochdalen(16.) maalein 6-0 ja sitä edellisessä tappion karvasta kalkkia sai maistaa Sunderland(5.) lukemin 3-0. Joukkue on pitänyt oman päänsä puhtaana neljässä viimeisessä sarjaottelussa. Peterborough voitti viisi näiden joukkueiden ´ viimeisestä kuudesta keskinäisestä kohtaamisesta. Tranmere kärsii tämän lisäksi muutaman avainpelaajan poissaolosta joten vierasjoukkue jatkaa hienoja otteitaan maalein 1-3 pättyvässä ottelussa.
 50. 1 point
  Tennis Challenger Glasgow klo 13:30 Jaziri, M - Ocleppo, J Pelivalinta: Jaziri, M Kerroin: 2,05 Unibet Mielenkiintoinen kamppailu edessä, jossa Italiaa edustava Ocleppo, kohtaa surkeassa vireessä olevan Jazirin. Ocleppo on parhaimmillaan massakentällä, Glasgowssa pelataan kovalla sisäkentällä. Ocleppo edennyt ITF tasolla parhaimmillaan puolivälieriin tällä kaudella, joten erityisen hyvin Ocleppo ei ole menestynyt. Nelinpelissä Ocleppo on ollut paremmassa vireessä. Jaziri on kohtuu hyvä pelaaja, joka on tällä hetkellä vaan todella heikossa vireessä. Tämän kauden pelit menneet ihan penkin alle ja siksi Jaziri onkin lähtenyt hakemaan voittoja haastajatasolta. Atp tasolla Jazirilla ei ole kovin hyvä arpaonnikaan ollut vaan vastaan tullut kovia pelaajia. Tappioiden seurauksena itseluottamus laskenut ja tähän pisteeseen on tultu. Tämän päivän vastus on kuitenkin paljon helpompi kuin aiemmissa turnauksissa ja nyt kun alusta on vielä kova sisäkenttä, jossa Jaziri on aiemmin hyvin menestynyt niin en ymmärrä miten Jaziri on altavastaajaksi tähän matsiin asetettu. OIKEIN
×
×
 • Create New...