Jump to content

Recommended Posts

Australia:Nuorisoliigat U20 klo.07:45

Brisbane Strikers U20 - Cold Coast City FC U20

Brisbane Strikers U20 o2.5@2.06 Paf

Aloitetaas tämäday ja kotijoukkueen väh.kolmemaalia vaatis tämä tipuli.

Brisbane taulukon kolmas Cold Coast viides ja maalisuhde on molemmilla lähes sama +27.Brisbane on takonut ja pystyy  kotonaan ihan mukavasti noita maaleja tekemään ihan noille sarjan kärkiryhmillekin.Viimeisin ottelu sarjakakkosta vastaan päättyi sen eduksi 4-3.Cold Coast ei vieraspeleissän ole ollut hyvä ja sille on joukkue kuin joukkue mukaan luettuna noi taulukon alaosaston porukat tehneet maaleja jos toisenkin.Coastit hävisi viimeksi SWQ Thunderille 3-1.Coastin vieraspelit siis jatkuu tänään ja vaikeuksia uskoisin heille tulevan Strikersia vastaan.Brisbane on useassa pelissään jopa vieraissa kyennyt väh,sen kolme iskemään.Toivotaan Brisbanen olevan iloisella pelituulella niin kolme tai enemmän sille on mahdollsta.

Link to post
Share on other sites

Etelä-Korea:K-League Classic jalkapallo klo.13:00

Jeonnam  Jeonnam - Jeju  Jeju

Jeonnam @4.00 Marathonbet

Koitetaas tähän Korean matsiin kotivoittoa mukavantuntuisella kertoimella.

Joukkueitten vireet on lähteny menee erisuuntiin.Jeonnamin vire on nousussa ja Jeju vastaavasti menossa alaspäin Kyllä Jeonnam on ihan hyvin pelannut kotona ja pystyy hyvänäpäivänä voittamaan kenet vaan tässä sarjassa.Jeonnamin kaksi edellistä kotiottelua on tosin mennyt vähän heikommin,kun niistä on saatu vain 1 piste.Jeju ei ole niitä sarjan parhaimpia vieraissa ollut ja on oikeastaan keskitason alapuolella vierasmatseissa.Jeju on hävinnyt nyt jopa kaksi reissuaan peräkkäin ja jäi viimeksi kotonaan Incheonia vastaan kotonaan 1-1 tasapeliin.Jeonnam allekirjoitti sopimuksen kokeneen keskikentän Jae-Sung Kimin kanssa,joka kattaa loppukauden.Kim pelasi 7 ottelua Australian Adelaide Unitedissa ja olipa tuolla AFC Mestarienliigassa myös mukana.Jeonnam saa näin merkittävästi vahvistusta keskikentälle,mut varmuutta mulla ei ole onko mies tänään avauksessa.Vuoden 2015-2016 neljästä kotiottelusta Jeonnam voitti kahdesti Jejun,mutta tänkauden ekassa Jeju vei kotonaan 2-0..Maalipörssin ykkönen Jeonamin Brassi Jairin onnistuessa tänään hyvin ja jos Jeonnamin puolustuspelaaminen on tänään hyvä niin ei kotivoitto täysin mahdoton ole.

hittolaine,Jeju tasoitti heti Jeonnamin mentyä johtoon ja vielä Jeonnamilla lisäajalla ylärima ja tasuri 2-2 siitä sit tuli

  • Upvote 1
Link to post
Share on other sites

Elitserien  Odd - Sarpsborg 08  valinta, Sarpsborg 08 kertoimella 2.8 Unibet.

alkamisaika: 19.00

 

Testiin Norjan pääsarja jalkapalloa ja vierailija Sarpsborg 08 joka lymyilee aivan kärjen takanana, kun sillä on 14 kierroksen jälkeen eroa Roseborgiin kolme pistettä.

 

Kotijoukkue Odd:in kausi ei ole ollut yhtä vahva, tosin heillä ei ole eroa kuin neljä pistettä vierailijoihin ja pari peliä enemmän vieraissa, kuin kotona, mutta ajatuksena tässä on, että Odd pelaa europelejä ja vieraat saa valmistautua edun, kun kotijoukkue pelasi torstaina Eurooppa liiga karsintaa, kun vieraat on täysin saanut keskittyä tähän sille tärkeään peliin ja vaikka se pelasikin kotona ja vastus ei ollut kovimmasta päästä, niin se ei muuta sitä tosia asiaa, että valmitautuminen jää hieman lyhyemmäksi.

 

 

Kotijoukkue Odd:in suurin synti on ollut sen aikaansaamattomuus, eikä se ole tehnyt kuin 0.9 maalia ottelua kohden, toisaalta luku ei ole järin suuri yllätys, kun sillä on ollut keskimäärin 2.4 laukausta maalia kohti ja maalinteko yritykset 7.4 peliä kohden. Toisaalta sille ei olla tehty kuin 1.1 maalia peliä kohden ja tuo -0.2 maalin ero menee jo sattuman ja siihen tosia asian piikiin,  että pelejä vieraissa on ollut hitusen enemmän, kotona on kulkenut ok. ja ainoat piste menetykset se on kärsinyt Moldelle ja Brannille.

 

Vierasjoukkue Sarsborg 08 omaa hyvän puolustuksen ja sille ei olla tehty kuin 0.9 maalia peliä kohden ja sen maalinteko on toiminut ok. sen tehden 1.6 maalia ottelua kohden, ja se on pystynyt tekemään kaksi kertaa enemmän laukauksia maalia kohti, kuin koti, ja joka toinen sen maalinteko yrityksestä on mennytkin maalia kohden, kotijoukkueella vastaava luku oli joka kolmas.

 

 

Poissaoloista sen verran, että kodilta puuttuu ainakin puolustaja Berge, joka otti punaisen edellisessä pelissä, Sarpsborgin terveystilanne pitäisi olla ok.

 

Tiukka peli luultavimmin, jossa kotietu tasaa puntteja, mutta luotan tässä vierailijoiden hieman pitävämpään puolustukseen ja "ehjempään" kauteen ja siihen, että kodilla on ollut ongelmia luoda maalipaikkoja.

 

Pelionnea!

 

  • Upvote 1
Link to post
Share on other sites

Esports/CS:GO PGL Major Qualifier

Kuvahaun tulos haulle big csgoBIG - Liquid Aiheeseen liittyvä kuva

Klo: 17:30

Valinta: BIG @2.07 (Unibet)

Nyt on erittäin tärkeä peli molemmille tiimeille, kun 2-1 statseilla olevat kohtaa ja jompikumpi pääsee tänään huokaisemaan helpotuksesta ja pääsee isoimpaan CS:GO tapahtumaan tänä vuonna eli majoriin. BIG aloitti turnauksen häviöllä, siinä tulikin virheitä ja ihan ansaitusti tuli häviö. Mutta seuraavissa matseissa peli parantui ja ensin kaatui Tengri odotetusti ja sitten hienon esityksen jälkeen Immortals. Tämän joukkueen potentiaali on alkanut tulla esiin ja tänään se palkitaan majoriin pääsemisellä. Liquid aloitti myös mukavasti voitolla tämän turnauksen, mutta sen jälkeen tuli murskatappio ja kolmannessa ottelussa kaatui hienosti Hellraisers 16-2. Liquidikin on näyttänyt erittäin hyvää peliä tässä turnauksessa ja luultavasti pääsee majoriin myös, mutta ei tästä ottelusta. BIG on minun mielestäni parempi ollut koko turnaukessa ja se voittaa tämän matsin. Tiukka matsi pitäisi olla tulossa, mutta uskon vahvasti BIG:in voittoon.

GOOD LUCK! :clap:

Link to post
Share on other sites

Confederations   Chile - Saksa valinta, tekee maalin Goretzka kertoimella 8.8 Veikkaus.

ja tilastovetona . kotijoukkueen pallonhallinta O 49.5% kertoimella 1.85 Unibet.

Veikkaus alkamisaika: 21.00

 

Illan finaali ja testataan hienon turnauksen pelannutta Saksan nuorta Goretzkaa, joka on onnistunut jo kolme kertaa maalinteossa turnauksen aikana ja voidaan sanoa, että pelaaja on kuuma.

 

Goretzka on vasta 22 vuotias Schalken pelaaja ja tämä on siis ensimmäinen turnaus Saksan maajoukkueessa, tosin takana on nuoriso maajoukkueista pelejä. Goretzkalla kansainväliset pelit näyttävän muutenkin sopivan, hänelle kiertyi Eurooppa liigan otteluita tällä kaudella 9 ja niissä syntyi 3 maalia.

 

Goretzkan kertoimeen varmasti vaikuttaa se, että hän ei ole ollut mikään maaliruisku ja pelipaikka on keskikenttä. Niin tai näin, mutta maalit Meksikoa vastaan syntyivät loistavilla pysty juoksuilla vastaiskuista, joihin Goretzka sai hienot syötöt joukkue kavereilta.

 

En nyt tarkalleen tiedä millä taktiikoilla joukkueet lähtevät illan peliin, mutta oma arvaus on, että Saksa saattaa jopa yrittää luovuttaa pallonhallintaa Chilelle, kuten Portugali teki ja yrittää iskeä vastaan, jo toimivalla tavalla ja tässä kohtaa esiin voi hyvinkin nousta Goretzka, jonka itseluottamus on varmasti hyvällä tasolla.

 

Pelionnea!

Link to post
Share on other sites

Tee tili osallistuaksesi keskusteluun

Sinun täytyy olla jäsen jos haluat kommentoida

Tee tili

Rekisteröi uusi tili. Se on helppoa!

Tee tili

Kirjaudu

Onko sinulla jo tili? Kirjaudu tästä.

Kirjaudu nyt
  • Uusimmat viestit

    • Astros - Guardians Vihje : yli 9 juoksua 1,82@ Unibet 3:10 Molemmilla melko heikot kädet tänään ja aika hyvin on juoksuja tullut näiden joukkueiden välillä. Itse näkisin että voi tulla melkoiset juoksukarkelot.
    • Toronto Maple Leafs - Boston Bruins 03:00 Torontolla Matthews sivussa, ja ei vielä voittoa kotona tässä sarjassa. Paine on liian kova ikuiselle play-off epäonnistujalle kotiotteluissa. Boston lisäksi play-offien toiseksi paras ylivoimalla, kun taas Toronto toiseksi huonoin.    Boston ML @1,78 @unibet
    • Jalkapallo Columbia B 22:30 Real Santander - Cucuta Pelivalinta: Btts Kyllä @ 2.12 Pinnacle Sarjan kolmonen Cucuta on pelannut todella heikosti viime vieraspelit ja ei ole kolmeen viimeisimpään vieraspeliin tehnyt maaliakaan. Tänään vastassa on kuitenkin yksi sarjan eniten maaleja päästävästä joukkueesta joten tuskin tänään vieraat nollakerhoon jää. Kotijoukkue on puolestaan onnistunut hyvin maalinteossa kotikentällä ja neljässä edellisessä kotipelissä se on onnistunut vähintään kaksi maalia tekemään. 
    • ESL Pro League VP: ENCE - Monte | Monte | 1.91 (Coolbet)   PK: GamerLegion - FORZE | FORZE | 2.23 (Unibet)
    • Esports | CS2 | ESL Pro League 20:30   ENCE - Monte  Monte | 1.91 | Coolbet   ENCE avasi EPL-turnauksen 0-2 -tappiolla GamerLegionia vastaan ja 2-1 -voitolla Bad News Kangaroosia vastaan. Nykyisin puolalaisenemmistöllä operoiva joukkue on lupaavan alun jälkeen ajautunut melko karuun syöksykierteeseen ja tuloskunto on heikentynyt ajan mittaan. Tässä turnauksessa ENCE:n peliesitykset ovat olleet kokonaisuudessaan vaisuja ja etenkin karttatappio heittopussijoukkue Bad News Kangaroosia vastaan kertoo siitä, kuinka pahasti ENCE voi pahimmillaan kyykätä. Monte on avausotteluissaan ottanut 2-0 -voiton FORZE:a vastaan sekä 0-2 -tappion Liquidia vastaan. Muutamien kokoonpanomuutosten myötä Monte ei ole enää niin vahvassa lyönnissä kuin kulta-aikoinaan, mutta joukkueessa on edelleen ihan mukiinmenevä potentiaali. EPL-peleissään Monte on pelannut pitkälti odotusten mukaisesti ja joukkueen peleissä on yhtenevissä määrin hyviä ja heikkoja hetkiä. Karttavetossa pieni mielenkiintoinen elementti on se, että Inferno on molempien joukkueiden permabanni. Kyseisen kartan kohtelu voi vaikuttaa karttavetoon. Joka tapauksessa Monte ottanee karttavalinnakseen Miragen tai Nuken. ENCE:n karttavalinta saattaa osua joko Vertigoon tai Anubisiin.   YHTEENVETO ENCE ja Monte lähtevät tähän otteluun ennakkoon tasaisista asetelmista. Kyseessä on kahden perustasoltaan keskinkertaisen joukkueen kohtaaminen, jossa ainakin paperilla tasoerot ovat pieniä. Kerroinasettelu on tästä samaa mieltä, kun kyseessä on miltei tasabuukki. Itse olen kuitenkin tässä ottelussa Monten kelkassa. Joukkue on onnistunut säilyttämään viime aikoina ja tässä turnauksessa ihan siedettävän pelillisen tason, kun vastaavasti ENCE:llä on useita heikkoja tuloksia viime ajoilta. Monten otteluvoittoa lähdetään tässä siis pelaamaan. Kohde menee oikein, kun Monte voittaa ottelun.    TULOS: 2-0
×
×
  • Create New...