Jump to content

Kemmun 125 / 200


Recommended Posts

Ensimmäiseksi Tämä idea lähti tuosta käyttäjän @C4seyNeist4t omasta haasteesta.  Kunnia hänelle aluksi. :thumbup:

 

Itse muutan toki vähän ideaa.  Koitan katsoa pystynkö saamaan 125/200 kohdetta oikein :rolleyes:

Tämä on tämmöinen oma hauska kokeilu näin kesällä.  

Löytyy futista ja harkkaotteluita. 

 

1,syy:  en jaksa niinkään vihjeitä kirjoitella näin kesällä, niin tänne on helpompi pisteellä testi- kohteita 

 

Katsotaan kuinka lähelle päästää tuota 125 /200 :D

 

 • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites
 • Vastaukset 271
 • Created
 • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

LOPPUTULOS 200 KOHDETTA   OIKEIN: 112 KPL VÄÄRIN: 88 KPL LOPPUTULOS:  112 / 200   JOS JOKAISTA KOHDETTA SINKKUNA LAITTANUT 100e PANOKSELLA; NIIN TULOS OLISI OLLUT: 

TILASTOKATSAUS 125 KOHDETTA OIKEIN: 72 KPL VÄÄÄRIN 53 KPL  TILANNE: 72/125    JOS Lyönyt JOKAISTA SINKKUNA 100e PANOKSELLA, Olisi SALDO ( Voitoista miinustettu panokset)

Kohde 74 Birmingham X2 ( Jalkapallo,  enkku Fa.Cup)  2,14 ( PAF ) 

Otetaan nyt, niin kertoimet ovat siedettäviä 

 

Kohde 7

PS Kemi +2,5 ( Futis )  1,60 (PAF )

 

Syy:  ( Hjk nettisivuilta )

1. miten HJK on onnistunut nollaamaan karvaan tasapelin. Kahtena edellisenä vuotena paluu kotimaan kentille ei ole sujunut aivan suunnitelmien mukaan. Vuonna 2015 HJK voitti seitsemännen ottelun, kun joukkue oli pudonnut europeleistä. Viime kaudella voitto irtosi viidennessä ottelussa.

2. Sunnuntain kamppailu on joukkueelle jo kuluvan kuukauden kuudes.

3. Kemi on huono tekee maaleja mutta  HJk Nollaputki kotikentällä (vekeliigassa) on siis 360 minuutin mittainen. 

Hjk on ollut vaikeuksissa näissä peleissä pudottuaan.  Myös otteluruuhka ollut pieni verrattuna Kemiin. 

 

Kohde 8

JJK +1,5 ( Futis )  1,78 ( PAF )

 

Syy ( VPS nettisivuilla )

1. Mielenkiintoista on myös nähdä kokoonpano, jolla VPS pelaa. Veli Lampi ei todennäköisesti ole pelikuntoinen torstain europelissä tulleen loukkaantumisen vuoksi ja Mikko Viitikko on pelikiellossa Inter-pelin punaisen kortin johdosta.

2. Vepsun ottelutahti on ollut viime viikkoina kova ja siihen on sisältynyt vielä paljon reissaamista

 

 

mielestäni hyvät tasoitukset kertoimineen, sillä otteluruuhka painaa kotijoukkueilla ja suomifutis on aina yllätyksellistä. 

Link to post
Share on other sites

Kohde 10

Belgia - Hollanti U 2,5 maalia  ( Naisten Em-Kisat futis )  1,86 (Unibet ) 

 

 

Yllättävän isoa kerrointa annetaan nyt.   Mielestäni  tämän pitäisi olla siellä 1,70 korvilla. 

 

Hollanti emännöi kisoja ja on voittanut molemmat Norja ja Tanska 1-0 numeroin.  Peruspeliä ja rutiinilla voitot.  

Belgia on hävinnyt Tanskalle 1-0, mutta voitti Norjan 2-0.  Pelejä en ole katsonut. 

tilanne 

Hollanti voittaa lohkonsa varmasti saadessaan tasapelin edes.  Belgia on oikeastaan voitettava tämä ottelu.  Silti Hollanti kotikisoissaan ja panostuksen omaavana varmasti lähtee voittamaan, mutta kuitenkin luultavasti pelaa tuota samaa peliään ja numerot pysyy vähämaalisena. 

Keskinäisissä on ajansaatossa mässäilty maaleilla ja se luultavasti heijastuu kertoimissa. Kuitenkin mitä itse Hollannin pelejä katsonut, niin vaikka tilanteita syntyy, niin ei se pallo maaliin mene hirveällä varmuudella. 

Jotenkin tämä päätös alkulohko peli haisee 0-0, 1-1, 0-1 tulokselta ja silloin tämä U 2,5 maalia kuulostaa aika hyvältä. 

 

Link to post
Share on other sites

Tee tili osallistuaksesi keskusteluun

Sinun täytyy olla jäsen jos haluat kommentoida

Tee tili

Rekisteröi uusi tili. Se on helppoa!

Tee tili

Kirjaudu

Onko sinulla jo tili? Kirjaudu tästä.

Kirjaudu nyt

 • Uusimmat viestit

  • NBA; Koripallo Clippers -- Lakers Vihje ; Anthony Davis yli 24,5 pistettä 1,87@ Coolbet 5;10 AD on ollut hyvä ja tässä LAn derbyssä varmasti nähdään pisteitä. AD on ollut aiemmin näissä peleissä se avain tekijä ja varmasti on nytkin. 
  • Chicago Bulls - Cleveland Cavaliers 03:00 Ayo Dosunmu ollut liekeissä kaaren takana viime matseissa. Viimeisestä kymmenestä matsista 9/10 yli 1,5 kolmosta on osunut. Ayo Dosunmu yli 1,5 3pt koria @1,81 @unibet
  • NBA; Koripallo Pacers - Pelicans Vihje ; Tyrese HAliburton yli 11,5 syöttöä 2,05@ Coolbet 2;40 Haliburton oli viime pelissä aika vaisu ja varmasti parempi tässä pelissä. PElissä varmasti nähdään paljon pisteitä ja sitä mukaan syöttöjä. 
  • Jääkiekko, NHL Tampa Bay Lightning vs. Buffalo Sabres klo. 02.00 Lightning -1,5, yli 6,5 maalia ja Nikita Kucherov tekee vähintään kaksi maalia/14,00 Unibet Tampa Bay Lightning heitti edellisessä ottelussa pahasti vatsalleen Philadelphia Flyersin vieraissa. Lightning tarvitsee kipeästi pisteitä, jotta joukkueen ote pudotuspelipaikasta ei karkaa.  Buffalo Sabres on löytänyt viime aikoina parempaa virettä peliinsä ja on vielä ohkaisesti taistelussa viimeisistä pudotuspelipaikoista mukana. Sabresille on pudotuspelipaikan osalta tämä ottelu vielä kotijoukkuettakin tärkeämpi, sillä Lightning pelaa samoista sijoista. Uskon, että Lightning tulee otteluun kuin raivohärkä ja kotijoukkueen supertähti Nikita Kucherov ottaa vastuun koko joukkueen suorittamisesta tekemällä vähintään kaksi maalia murskavoitossa.
  • Helmikuu päätetään tänä vuonna karkauspäivään. Aloitetaas päivän vihjeet tenniksellä. Tennis, Dubain ATP-turnaus Hubert Hurkacz vs. Ugo Humbert klo. 18.30 Yli 31,5 peliä/3,40 Unibet Kaksi syöttötykkiä kohtaavat toisensa Dubain ATP-turnauksen puolivälierässä. Ottelu on pääkentällä päivän neljäs ja samalla viimeinen, joten on mahdollista, että ottelun alku venyy myöhemmäksi. Hubert Hurkacz on selvittänyt tiensä turnauksen kahdeksan parhaan joukkoon kolmanneksi sijoitettuna pelaajana pelaamalla viisi erää ja näistä kolme on mennyt katkaisupeliin. Ugo Humbert on kahdessa ensimmäisessä ottelussaan selvinnyt ilman katkaisupelejä, vaikka on puolalaisen tavoin menettänyt yhden erän. Erätappio tuli ensimmäisellä kierroksella kokenutta Gael Monfilsia vastaan. Tässä on kaksi sellaista pelaajaa nyt vastakkain, että kolmieräinen ottelu ei yllättäisi eikä sekään, että kaksi ensimmäistä erää ratkeisi katkaisupelin kautta. Selvää on se, että ainakin 7-5, 4-6, 6-4 tämän on mentävä, jotta overi tulee kiinni.
×
×
 • Create New...