Jump to content

Recommended Posts

Tauot on pidetty ja Valioliiga jatkuu täydellä kierroksella.

 

Liverpool - Manchester United | Under 2,5 | 1,90

 

Perusteluita voi lukea tällä kertaa pitkäveto-osiosta.

 

Manchester City - Stoke | Man City -2 | 2,05

 

Sarjakärki Manchester City kohtaa keskikastin Stoken iltapäivän ottelussa. Kotijoukkue on viime ajat ollut täysin pysäyttämättömässä vireessä eikä mestaruusjunalle näy pysäyttäjää. Viimeisin voitto tuli hallitsevan mestarin Chelsean vieraissa dominoivalla esityksellä, vaikka tulos olikin vain 1-0 Cityn hyväksi. Pep Guardiolan suojateilla on meneillään 8 ottelun voittoputki europelit huomioon ottaen murskaavalla maalierolla 27-2. Vierasjoukkue Stoken esitykset alkukaudella ovat olleet kaksijakoisia. Kotistadionillaan joukkue on pystynyt kaatamaan jopa Arsenalin ja ottamaan pisteen Manchester Unitedilta. Vieraissa sen sijaan joukkueella on vaikeuksia eikä vastus tänään ainakaan helpotu yhtään. Uskon Cityn jatkavan hurjaa menoaan ja mättävän maaleja Stoken verkkoon Sergio Agueron mahdollisesta pelaamattomuudesta huolimatta.

 

Crystal Palace - Chelsea | Chelsea -1 | 2,20

 

Sarjajumbo Crystal Palace ottaa vieraakseen hallitsevan mestarin Chelsean. Kotijoukkueen lohduton alkukausi maalierolla 0-17 on ollut surullista katsottavaa ja tuskin tänäänkään ahdistuksella tulee helpotusta. Wilfried Zahan palaaminen pelaavaan kokoonpanoon voi hieman piristää joukkueen aneemista hyökkäystä, mutta Chelsea vahva puolustus pitänee huolen siitä, että pitkä maalin odotus jatkuu Roy Hodgsonin joukoille. Chelsea sen sijaan tulee otteluun ärsytettynä 1-0 häviö Manchester Citystä plakkarissaan ja ainoa tavoite on napata täydet kolme pistettä heikosta vastustajasta. Chelsea sai tosin jobinpostia maaottelutauolla kun keskikentän dynamo N'Golo Kante loukkaantui. Tämän lisäksi ykköshyökkääjä Alvaro Morata on loukkaantuneena, joten Chelsealla on pieniä huolia sairastuvalla. En kuitenkaan usko näiden poissaolojen vaikuttavan järin suuresti ottelun lopputulokseen, etenkin kun Eden Hazard on palaamassa täyteen pelikuntoon. Koitetaan siis rohkeasti vierasjoukkuetta maalin tasoituksella. 

 

Link to post
Share on other sites
  • Vastaukset 86
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Southampton - Burnley | Burnley +1 | 2,13   Keskinkertaisesti kauden aloittanut Southampton kohtaa loistavasti kauden aloittaneen Burnleyn. Kotijoukkue on helposta alkukauden ohjelmastaan hu

Southampton - Arsenal | Arsenal | 1,93   Southampton on sarjataulukossa 12. sijalla maalierolla 15-18, Arsenal 6. sijalla maalierolla 29-19. Kotijoukkue Southampton on pelannut odotettua hei

Bournemouth - Liverpool | Liverpool ja BTTS Yes | 2,95   Bournemouth on sarjataulukossa 16. sijalla maalierolla 15-20, Liverpool 6. sijalla maalierolla 34-20. Bournemouthin kausi on aaltoill

Chelsea - Watford | Watford +2 | 1,70

 

Stamford Bridgellä kohtaavat Chelsea ja alkukauden positiivisin yllättäjä Watford. Kotijoukkueen peli on ollut ailahtelevaa viime aikoina ja etenkin puolustus on vuotanut ajoittain pahasti. Keskikentältä puuttuu edelleen N'Golo Kante, jonka merkitystä joukkueelle ei voida väheksyä, etenkin puolustussuuntaan. Sen sijaan Alvaro Morata on tänään kehissä ja hän varmasti janoaa maaleja. Watford on Marco Silvan piiskaamana tehnyt erinomaista jälkeä alkukaudesta ja he ovat sarjataulukossa peräti neljäntenä. Viime kierroksella joukkue osoitti hienoa taisteluluonnetta Arsenalia vastaan ja nousi 0-1 tappioasemasta voittoon. Watford on kunnostautunut etenkin ottelun viimeisellä neljänneksellä tekemään maaleja, mikä on merkki hyvästä itseluottamuksesta. Vaikka kotijoukkue on tänään suosikki voittamaan ottelun, näen vierasjoukkueella olevan pienet mahdollisuudet Chelsea heiveröistä puolustusta vastaan ja tasapeliinkin asti eväät saattavat riittää. Watfordin kahden tasoituksella on kuitenkin mielestäni tarpeeksi arvoa ottaakseni kohteen peleihin mukaan.

Link to post
Share on other sites

Watford suli 1-2 johdosta 4-2 tappioon 90+5 lisäajan maalilla :D mutta välillä käy näin urheilussa, ei anneta sen masentaa.

 

Newcastle - Crystal Palace | BTTS | 1,83

 

Lähetään peesaamaan pitkäveto-osiossa olevaa vihjettä, ihan hyvä kohde mielestäni nyt kun Palace on saanut maalihanansa auki.

 

Stoke - Bournemouth | Stoke | 2,03

 

Vaihtelevalla menestyksellä pelannut Stoke kohtaa alisuorittaneen Bournemouthin. Stokesta olikin viime kierroksella jo puhetta - se on ihan hyvä kotijoukkue, mutta vieraissa tulokset ovat vaatimattomia. Viime kierroksella Manchester City pöllytti Stokea numeroin 7-2, mutta harva joukkue on muutenkaan pystynyt Cityä pidättelemään. Tuo tappio on varmasti tänään jo unohdettu ja fokus on edessä olevassa kamppailussa. Bournemouthin alkukausi on ollut vaikea eikä kasassa ole vasta kuin 4 pistettä 8 ottelusta. Lisäksi Bournemouth on hävinnyt kaikki neljä vierasotteluaan tällä kaudella. Luotan puhtaasti tässä Stoken hyvään kotivireeseen ja uskon heidän ottavan täyden pistepotin heikohkosta vastustajastaan.

Link to post
Share on other sites

Manchester United - Tottenham | Under 2,5 | 1,70

 

Kaksi kärkijoukkuetta kohtaavat, kun Manchester United ottaa vastaan Tottenhamin. Molemmilla joukkueilla on saman verran pisteitä kasassa 9 pelatun ottelun jälkeen ja molemmilla on näytönhaluja päivän odotetuimpaan otteluun. Kotijoukkue ManU:n häviötön putki katkesi nolosti viime viikonloppuna nousijajoukkue Huddersfieldiä vastaan, kun taas Tottenhamin tie Carabao Cupissa katkesi tylysti kotikentällä West Hamia vastaan.

 

Loukkaantumislistalta täytyy etenkin Tottenhamin kohdalta poimia yksi erittäin merkittävä poissaolo - Harry Kane. 17 maalia viimeisessä 16 ottelussa paukuttanut hyökkääjä kärsii lievästä loukkaantumisesta, joten vierasjoukkueen hyökkäyksen vaarallisuus alenee huomattavasti Kanen poissaolon myötä. Sen sijaan puolustajapulasta kärsineen ManUn tilanne on paranemaan päin, sillä Eric Bailly sekä hyvän alkukauden pelannut Phil Jones on mukana joukkueen kokoonpanossa. Unitedin puolustus on ollut parhaalla kokoonpanolla vahva ja viimeisenä lukkona on toiminut tähtivahti De Gea. Tottenhamin puolustus on myös ollut tutun turvallinen ja Hugo Lloriksen otteet maalinsuulla ovat olleet varsin varmoja viime aikoina. 

 

Aina kun puhutaan Jose Mourinhon joukkueista top-joukkueita vastaan, niin bussin parkkeeraaminen tulee ensimmäisenä mieleen. Mourinho toteutti ääripuolustavaa taktiikkaansa jo aikaisemmin Liverpoolia vastaan, enkä usko taktiikan eroavan kovin paljoa Spursia vastaan. Itse asiassa uskon, että ManU tulee matsiin erittäin kovalla temmolla yrittäen tehdä avausmaalin ja siinä onnistuessa United laittaa bussin parkkiin ja puolustaa johtoaan kuin yrittää lähteä hakemaan lisäosumia. Mauricio Pochettinon Tottenham on toki osoittanut jo tällä kaudella, että vieraspelaaminen sujuu ja 1-1 tasapeli itse Real Madridia vastaan on kova statement lontoolaisjoukkueelta. Kanen lievän loukkaantumisen myötä uskon, että Pochettinolle kelpaisi kotiintuomisiksi tasapeli, joten suuria riskejä ei varmaankaan vierasjoukkue ota hyökkäyssuuntaan.

 

Underit siis kokeiluun taas, kun ManU:sta on kyse. 

Link to post
Share on other sites

^Perus Mourinho-tyylinen matsihan siitä tuli.

 

Crystal Palace - West Ham | West Ham | 2,80

 

Lähdetään peesaamaan @HammersFanin vihjettä. On omituista, miksi Crystal Palacesta ollaan tehty ennakkosuosikki tähän otteluun, joten West Hamin hyvä kerroin kokeiluun.

Link to post
Share on other sites

Southampton - Burnley | Burnley +1 | 2,13

 

Keskinkertaisesti kauden aloittanut Southampton kohtaa loistavasti kauden aloittaneen Burnleyn. Kotijoukkue on helposta alkukauden ohjelmastaan huolimatta kärsinyt pistemenetyksiä ja etenkin maalinteon kanssa on ajoittain ollut ongelmia. Burnley on ollut alkukauden positiivisimpia yllättäjiä ja joukkue keikkuukin peräti 7. sijalla sarjataulukossa. Tämä saavutus on erityisen kova ottaen huomioon sen, että joukkue on joutunut pelaamaan alkukaudesta neljää top 6-joukkuetta vastaan. Burnleyn manageria Sean Dychea ei olla turhaan huhuissa viemässä esimerkiksi Evertonin luotsiksi. Hän on saanut joukkueen pelaamaan yksinkertaista, mutta toimivaa systeemiään tehokkaasti ja varsinkin joukkueen puolustaminen on ollut vakuuttavaa. Tämän lisäksi Burnleyn vierasvire on ollut erittäin hyvällä tasolla läpi alkukauden, minkä vuoksi näen Burnleyllä olevan erittäin hyvät mahdollisuudet vähintään tasapeliin.

 

Newcastle - Bournemouth | Newcastle | 1,90

 

Newcastle ottaa vastaansa kehnosti kauden aloittaneen Bournemouthin. Kotijoukkue on tahmean alun jälkeen löytänyt varsin hyvän vireen etenkin kotistadionilla pelatessaan. Newcastlen 5 kotiottelusta 3 on päättynyt voittoon ja tänään voidaan odottaa jälleen kotijoukkueelta kolmea pistettä, kun vastassa tulee vaikeuksissa oleva Bournemouth. Joukkue on sarjataulukossa toiseksi viimeisenä, eikä joukkueen otteet ole vakuuttaneet missään vaiheessa, vaikka kaksi viikkoa sitten Bourne ottikin voiton vieraissa ailahtelevasta Stokesta. Managereista Newcastlen Rafa Benitez vie selkeästi voiton vastustajakollega Eddie Howesta. Benitez on ollut kenties Newcastlen tärkein palanen alkukauden menestykseen ja hänellä on valtavasti kokemusta isoista seuroista ja Valioliigassa menestymisestä, kun taas Howe ei ole kyennyt mukiinmenevästä viime kaudesta huolimatta kyennyt toteuttamaan omaa pelisapluunaansa tällä kaudella. Kotivoittoa lähdetään siis hakemaan.

 

West Ham - Liverpool | Liverpool ja Over 2,5 | 2,10

 

Ailahtelevasti alkukautta pelannut West Ham toivottaa tervetulleeksi Liverpoolin iltaottelussa. West Hamin alkukautta on vaivannut suuri ailahtelevuus jopa yksittäisten matsien aikana. Tästä hyvä esimerkki on viime viikon Crystal Palace -peli, jossa joukkue menetti 0-2 johtonsa ja päätyi 2-2 tasapeliin. Kotijoukkue kuitenkin on osoittanut ajoittain kykenevänsä pelaamaan ihan hyvää jalkapalloa, mutta ehjiä 90-minuuttisia on harvoin nähty lontoolaisjoukkueelta. Liverpool on kärsinyt hieman samankaltaisesta ilmiöstä. Joukkue pystyy pitämään palloa hyvin hallussaan ja rakentamaan paikkoja, mutta viimeistely on tuottanut ajoittain tuskaa etenkin vierasotteluissa. Poolilla tekee vaikeuksia tehdä maaleja sellaisia joukkueita vastaan, jotka puolustavat hyvin syvällä omalla kenttäpuoliskollaan, jolloin Jürgen Kloppin taktiikat eivät pure hyökkäyssuunnassa kovinkaan tehokkaasti. Lisäksi Redsien puolustus on ollut vaikeuksissa juuri vierasotteluissa, sillä se ei ole pystynyt pitämään yhtäkään nollapeliä vieraissa. Näistä vaikeuksista huolimatta luotan siihen, että Liverpool saa aukaistua West Hamin huterahkon puolustuksen ja voittamaan ottelun. West Ham todennäköisesti tulee maalin myös tekemään, mutta tämä tuskin riittää materiaalietua nauttivaa vierasjoukkuetta vastaan. 

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Laitan päivän betsit kohteiden osalta valmiiksi tähän ja lisäilen perusteluita päivän edetessä.

 

Tottenham - Crystal Palace | Tottenham maali puhtaana | 1,93

 

Kokeiluun laitetaan @Stygen vihjaama kohde, hieman muunneltuna paremman kertoimen vuoksi. Kovalla itseluottamuksella pelaava Tottenham siis kohtaa liigajumbo Crystal Palacen. Alkukauden vaikeuksien jälkeen Tottenham on löytänyt hyvään vireen myös omalla kotistadionillaan Wembleyllä. Spurs otti juuri hetki sitten Chämppäreissä voiton Euroopan suurseura Real Madridista, mikä varmasti nostattaa fiiliksiä entistä enemmän Mauricio Pochettinon suojattien keskuudessa. Puolustus on ollut Tottenhamin vahva lenkki tällä kaudella, joka tosin tänään on hieman siipirikkoinen maalivahti Lloriksen ja luottopakki Alderweireldin poissaolojen myötä. Vastassa on kuitenkin surkea Crystal Palace, jonka vierassaldo tältä kaudelta on pyöreät 0 pistettä maalierolla 0-12. Wilfried Zahan paluu hyökkäjäkalustoon on auttanut hieman joukkueen pyristelyjä, mutta en siltikään jaksa uskoa Palacen tekevän maalia tänään jykevää Spurs-puolustusta vastaan.



Manchester City - Arsenal | Man City -1 | 2,10

Liigakärki Manchester City kohtaa kärkitaistelussa majailevan Arsenalin. Cityn tulitus on ollut hurjaa läpi kauden sekä liigassa että Chämppäreissä. Pep Guardiolan joukot ovat murskanneet jokaisen vastaantulijan edestään eikä oikeastaan mikään osa-alue pelistä ole heikolla tolalla. Cityä pidetään jo useiden papereissa liigan ohella Chämppäreiden ennakkosuosikkina, eikä turhaan. Arsenalin viimeaikainen vire on ollut kohtalaisen hyvä, mutta vieraissa tuntuu olevan hankaluuksia. Tykkimiehet ovat keränneet 5 vierasottelusta vaivaiset 4 pistettä maalierolla 6-9. Iltapuhde ei tänään helpotu, kun City tulee vyöryttämään hyökkäys toisensa jälkeen Arsenalin maalia ja Manchesterin siniset ottavat tästä ottelusta helpot 3 pistettä. 

 

Chelsea - Manchester United | BTTS | 1,80

 

Sunnuntain herkkupala ainakin ottelun merkityksen kannalta, kun Manchester United haastaa Chelsean. Ottelu näkyy poikkeuksellisesti Ylen kanavilla, joten futisfanien kannattaa avata telkkari tänään. Tunnetta ei tule puuttumaan ottelusta - sen varmistaa etenkin ManU-luotsi Jose Mourinhon kytkökset vanhaan seuraansa sekä nykyisen Chelsea-luotsin Antonio Conten joka matsissa nähtävä tunnelataus. Itse kentällä tullaan todennäköisesti näkemään tuttu ManU, joka vieraskentällä laittaa bussin parkkiin ja pelaa äärivarovaista hyökkäyspeliä. Chelsea sen sijaan on kärsinyt puolustusvaikeuksista viime aikoina, mitä ManUn nopeat vastahyökkäykset voivat hyödyntää. Kotijoukkueen mahdollisuudet piilevät Eden Hazardin yksilösuorituksissa. Belgialainen on päässyt viime aikoina hyvään vireeseen ja hän voi parhaimmillaan läpäistä minkä tahansa puolustuksen. Vaikka uskon ottelusta tulevan vähämaalinen, niin silti otan molempien joukkueiden maalia testiin. Kyseessä on sen verran tärkeä ottelu ja kentällä on niin paljon yksilötaitoa, että luotan maalien syntyvän molempiin päihin vähintään kerran. 

 

Everton - Watford | Watford | 3,40

 

Hieman kerroinhakua taas kerran Watfordin kanssa, kun he ottavat yhteen vaikeuksissa olevan Evertonin kanssa. Kotijoukkueen alkukausi on ollut sysimusta, eikä valmentajanvaihdoskaan ole auttanut joukkueen tekemisiin. Eurooppa-liigasta tuli jo häätö ja liigassa joukkue on pudotusalueella toiseksi viimeisellä sijalla. Watfordin mahtava alkukauden vire on hieman laantunut viime aikoina, mutta joukkue on silti hyvin kykeneväinen nappaamaan voittoja erityisesti vieraissa. Watfordilla on 5 vierasottelusta peräti 3 voittoa ja tänään saldoa on mahdollista kasvattaa. Tilanne on mielestäni jokseenkin samanlainen kuin eilisessä Southampton - Burnley -pelissä, mikä päättyi vierasjoukkueen voittoon. Samanlaisen tulokseen on tänään kaikki edellytykset ja kerroin on sitä luokkaa, että pakko sitä on kokeilla. 

Link to post
Share on other sites
  • 2 weeks later...

Leicester - Manchester City | Man City -1 | 1,80

 

Valmentajan vaihdoksen jälkeen positiivisesti pelannut Leicester ottaa vieraakseen sarjakärki Manchester Cityn. Claude Puel on Leicesteriin saavuttuaan nostanut joukkueen takaisin liigan keskikastiin ja esitykset ovat olleet raikkaan oloisia. Etenkin maalinteko on maistunut joukkueelle lähiaikoina. Tänään haaste kovenee, kun voitosta voittoon marssinut City asettaa tähtäimensä seuraavaan uhriinsa. "Citizenit" ovat voittaneet kaikki ottelut mukaan lukien käsittämättömät 15 ottelua putkeen. Liigassa ainoa pistemenetys 11 ottelusta tuli Evertonia vastaan pelatussa tasapelissä ja maaliero liigaotteluiden osalta on 38-7. Cityä on yksinkertaisesti lyötävä niin kauan kun peli näyttää niin hyvältä miltä se tällä hetkellä näyttää. En usko Leicesterin huterahkon puolustuksen pystyvän pidättelemään Cityn tähtisikermää yhtään sen enempää. Tulosveikkaus 1-3.

 

Liverpool - Southampton | Under 2,5 | 2,10

 

Anfieldillä pelataan tärkeistä pisteistä, kun Liverpool kohtaa Southamptonin. Liverpool on viime aikoina pelannut pirteästi, kun Sadio Manet ja kumppanit palasivat pelaavaan kokoonpanoon. Toki heti pitää mainita, että kyseinen herra Mane ei välttämättä tänään pue pelipaitaa yllensä. Mohamed Salah on kunnostautunut maalien teossa 7 täysosumalla, mutta Poolin hyökkäyksessä löytyy muitakin potentiaalisia onnistujia. Helppoa ottelua tänään ei kuitenkaan kotijoukkueelle suvaita, sillä Liverpoolin farmijoukkueeksikin ajoittain haukuttu Soton on ollut viime kausina vaikea vastus Redsille. Peräti neljässä viimeisimmissä keskinäisessä kohtaamisessa Liverpool on jäänyt Sotonia vastaan nollille. Tänään on vaikea nähdä Poolin jäävän nollille, mutta vähämaalinen ottelu on täysin mahdollinen. Mauricio Pellegrinon alaisuudessa Southampton on pelannut enimmäkseen vähämaalisia otteluita ja perinteitä kunnioittaen hän asettaa joukkueensa puolustamaan Poolin vaarallista hyökkäystä vastaan. Kuten monesti on tällä kaudella todettu, Liverpoolilla on vaikeuksia tehdä maaleja syvällä puolustavia joukkueita vastaan, joten maalinteko ei aivan kirkossa kuulutettua ole. Oman pään Liverpool on kotipeleissään pitänyt kiitettävästi puhtaana - vain 1 maali on mennyt omaan verkkoon 5 pelatussa ottelussa. Underia siis kokeiluun. Tulosveikkaus 1-0.

 

Manchester United - Newcastle | Under 2,5 | 1,85

 

Positiivisia loukkaantumisuutisia saanut Manchester United kohtaa Newcastlen lauantain iltapelissä. ManUn manageri Jose Mourinho ilahdutti joukkueen kannattajia toteamalla Zlatan Ibrahimovicin, Paul Pogban ja Marcos Rojon olevan kokoonpanossa mukana päivän ottelussa. Näistä jokainen on omalla tavalla tärkeä pelaaja ManUn mestaruushaaveita ajatellen, mikä helpottaa Manchesterin punaisten elämää huomattavasti kauden mennessä eteenpäin. Newcastle on pelannut Rafa Benitezin alaisuudessa mukiinmenevästi vaikkakin lähiaikoina tulokset ovat olleet vaisuja. Benitez on kuitenkin konkariluotsi, joka tietää Mourinhon metkut ja pystyy organisoimaan toimivan puolustuksen Old Traffordin kentälle kotijoukkuetta vastaan. Tasapelikin olisi vierasjoukkueelle erinomainen suoritus, silä ManU on jokaisesta 5 kotiottelustaan poistunut voittajana kentältä maalierolla 15-0. Viime aikoina ManUn maalinteko on tökkinyt, joten itseluottamus Romelu Lukakulla ja kumppaneilla ei välttämättä ole tapissaan. Silti uskon Unitedin jatkavan voittoputkeaan ja pitämään oman päänsä koskemattomana vähämaalisessa kamppailussa. Tulosveikkaus 2-0.

Link to post
Share on other sites

West Ham - Leicester | Leicester | 2,65

 

Kriisijoukkue West Ham kohtaa otteitaan hiljalleen parantaneen Leicesterin. Molemmat joukkueet ovat kokeneet valmentajanvaihdoksen lähiaikoina, mutta kotijoukkueen peli on edelleen pahasti sekaisin. David Moyes ei ole managereiden keskuudessa mikään taikuri eikä West Hamin johtaminen olisi paljon huonommin voinut alkaa, kun Watford löi "länsikinkut" 2-0. Sen sijaan Leicesterille uuden valmentajan tulo on piristänyt joukkueen otteita. Claude Puel on saanut ketut pelaamaan paremmin kaikilla osa-alueilla ja etenkin hyökkäysosasto on saanut onnistumisia viime aikoina. Kun Leicesterin hyvään hyökkäyssuunnan pelaamiseen lisätään West Hamin heikko puolustus, voidaan yhtälön tuloksena päätellä Leicesterin avaavan maalihanat. Juuri tällä hetkellä vierasjoukkueen vire ja joukkueessa vallitseva ilmapiiri on paljon parempi kuin West Hamilla, joten en ymmärrä miksi Leicester on kertoimissa asetettu altavastaajaksi. Vierasvoittoa siis kokeiluun. Tulosveikkaus 1-2. 

Link to post
Share on other sites

Swansea - Bournemouth | Bournemouth | 2,65

 

Hyvään vireeseen yltynyt Bournemouth kohtaa pudotusalueella majailevan Swansean. Kotijoukkueen alkukausi on ollut hyvin murheellinen ja sarjataulukon 19. sija ei ole sitä mitä voidaan parhaimmillaan odottaa Swansealta. Vielä suurempi murheenkryyni on joukkueen kotisaldo, joka on koko liigan heikoin - 6 ottelusta vain 3 pistettä. Paul Clementin asema päävalmentajana saattaa olla uhattuna jos tämä saldo ei ala paranemaan pian. Bournemouthin purjeissa sen sijaan puhaltaa myötäinen puhuri, sillä viimeisestä 5 ottelusta joukkue on kaivanut peräti 4 voittoa. Vierasjoukkueen itseluottamus on varmasti kohdallaan haavoittavaista kotijoukkuetta vastaan, minkä vuoksi jälleen lähtee testiin vierasvoitto. 

Link to post
Share on other sites

Tee tili osallistuaksesi keskusteluun

Sinun täytyy olla jäsen jos haluat kommentoida

Tee tili

Rekisteröi uusi tili. Se on helppoa!

Tee tili

Kirjaudu

Onko sinulla jo tili? Kirjaudu tästä.

Kirjaudu nyt

  • Uusimmat viestit

    • Nba, koripallo Celtics - Cavaliers Vihje : Derrick White yli 16.5 pistettä 1.86@ Bet365 3:30 Viime ottelu oli katastrofi Celticsille ja yksi syy siihen oli Whiten melko heikko suorittaminen. Tässä pelissä Whitellä on mahtava sauma pestä kasvot ja palata herraksi Brownin ja Tatumin rinnalle.
    • Mlb, baseball Guardians - White Sox Vihje : Guardians -1,5 1,90@ Bet365 2:10 Guardians joukkueena paljon parempi ja varmasti haluavat viime häviöstä pestä kasvot. Yksi Guardianssin parhaista syöttäjistä  aloittaa tänään ja paperillani hän myös nappaa yhden voiton lisää sarakkeeseensa.  
    • Pöytätennis, Setka Cup Marchuk - Hrynenko Yli 74.5 Pistettä Vedonlyöntitoimisto: Bet365 Kerroin: 1.83 Alkamisaika: 00:35 - Marchuk sekä Hrynenko kohtaavat Setka Cupin puolella, kertoimet on asetettu tähän otteluun 3.00 - 1.36 Hrynenkon hyväksi mutta näen tämän ottelun kyllä kerroinasetelmaa tasaisempana. Hrynenko ei ansaitsisi lähteä kyllä näin suurena suosikkina tähän otteluun kun vastassa on lähes samantasoinen pelaaja Marchuk, tasaista vääntöä tästä odotan ja molempien pelaajien onnistuvan vähintään yhden erän tässä voittamaan. Marchuk tulee tähän otteluun hyvien otteiden saattelemana ja voisi jopa argumentoida että Marchuk pelannut viime otteluissaan paremmalla tasolla kuin Hrynenko, paljon pisteitä näen tässä tulevan ja ratkaisu saatetaan nähdä vasta ratkaisevassa 5. erässä joten pelivalinnaksi löytyy Yli 74.5 Pistettä, linja mielestäni muutaman pisteen liian alhaalla tähän otteluun näiden pelaajien kohdatessa.
    • Pöytätennis, Setka Cup Dukhovenko - Hrymovskyi Dukhovenko Voittaa 1. Erän Vähintään 5 pisteen marginaalilla Vedonlyöntitoimisto: Bet365 Kerroin: 4.33 Alkamisaika: 00:25 - Setka Cupin puolella kohtaavat Dukhovenko sekä Hrymovskyi. Dukhovenko lähtee tähän otteluun pienoisena suosikkina kertoimissa mutta ansaitsisi lähteä suurempanakin suosikkina otteluun, näen näistä kahdesta pelaajasta Dukhovenkon selvästi parempana jokaisella osa-alueella ja Dukhovenkon hallitsevan tätä ottelua alusta loppuun asti voittamalla avauserän vähintään 11-6 luvuin.
    • Jääkiekko MM 21:20 Usa - Saksa Pelivalinta: Joel Farabee pisteet yli 0.5 @ 1.85 Betsson Hanakka laukomaan ja tehtaili viime kaudella NHL:ssä 50 tehopistettä. Pelaa tänään yhdessä Zegrasin ja William Smithin kanssa joten eiköhän tämä nuorempi kaarti ainakin yhden maalin porukassa värkkää. 
×
×
  • Create New...