Jump to content

Recommended Posts

Venäjä:MHL jääkiekko klo.12:00

Dinamo St. Petersburg  Dinamo St.Petersburg - HC MVD  HC MVD

Dinamo St.Petersburg  o3.5@2.04 Unibet

Kotijoukkueelle vähintään 4 maalia lähden hakee.

Sarja jossa noita maaleja tehdään ihan mukavasti ja kun huimassa vireessä oleva Dinamo,joka on lisäksi paukutellut eniten maaleja sarjassa niin miksei tätä pelivalintaa kokeilis.Dinamo on 11 ottelua voittanut nyt suoraan varsinaisella peliajalla.Noissa 11 pelissään se on kahdesti jäänyt alle neljän osuman.Dinamo on myös kotonaan kova ja vaikea voitettava.Eilen joukkueet kohtasivat ja Dinamo voitti 5-1.MVD:llä on viidestä edellisestään ainoastaan yksi voitto,jotenka sen vire ei ole hyvä tällähetkellä.Vieraskiertue alko siis eilen tappiolla,eikä sillä muutenkaan ole vierasottelut kulkenu tälläkaudella,kun saldona on 9 pelistä 3 voittoa.Dinamon asenteen ollessa kohillaan niin uskoisin sen voittavan helposti tänään ja lopputuloksen ollessa sitä peruskauraa kiekossa esim.4.5.6-1.2 ja eikun Dinamo limppua pömpeliin.

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Flora U21 - Levadia U21

Tämä on lyhyt tipsi nopeille, elikä Levadiaa pömpeliin. Viron divarimatsi, jossa vierailijat haluavat ehdottomasti voiton, jotta kakkosjoukkue säilyy divarissa kilpailukykyisten otteluiden ylläpitämiseksi nuorille. Floralla ei ole käytännössä mitään pelattavaa, koska eivät voi luonnollisesti nousta pääsarjaan ykkösjoukkueen ollessa siellä jo plus vähintään neljäs sija varmistettu. Flora varmisti eilen puolestaan Viron pääsarjan mestaruuden eikä tähän peliin tule ykkösjoukkueesta apuja ja pelataan u17 ja u19 pelaajilla Sen sijaan Levadia on ottanut muutaman kovanluokan pelaajan ykkösrosterista mukaan (Morozov, Tabi Manga, Utgof...) --> kertoimet laskeneet viidestä kahden kieppeille mutta vielä pientä valueta löytyy. 

Pelivihje : Levadia 

3.30@Bwin 

result 0-4, eiköhän se päivän löysin löytynyt taas viron palloista :) 

Link to post
Share on other sites

Norja 1. divisioona  Nidaros - Ringerike valinta, Ringerike kertoimella 2.2

Unibet.  alkamisaika: 17.00

 

Korkataan päivä ja Norjan divari kiekko kokeilemalla vieras voittoa.

peli on joukkueiden toinen peräkkäinen, kun edellinen kohtaaminen on niinkin tuore kuin eilinen ja kotijoukkue sai todella kylmää kyytiä, kun Ringerike iski niinkin tylyt lukemat taululle kuin 7-1 ja tuokin peli pelattiin Nidaroksen kotona.

 

Suurin ero joukkueiden välillä kauden aikana, tosin joka käsittää yhdeksän peliä, on maalinteko, jossa vieraat on ollut selvästi tehokkaampia, tehden lähes kaksi maalia per peli enemmän, kuin kotijoukkue, enkä nyt ole Norjan divari tuntija ja kieli ei taivu, mutta sen verran sain kaivettua esiin, että kotijoukkueen rosteri on muuttunut pikkuisen viime kaudesta, kun siltä on lähtenyt parhaimpia ulkomaalaisvahvistuksia pois, ja sillä on ollut pieniä loukkaantumis murheita parhaiden pistemiehien osalta (oletus peli määristä) ja kun ero oli noinkin suuri eilen, niin kyllä tässä uskaltaa lähteä kokeilemaan vieraita tuolla kertoimella.

 

Pelionnea!

Edited by Kalastaja
  • Tykkäys 1
  • Kiitos 1
Link to post
Share on other sites

Jääkiekko, AHL

Aiheeseen liittyvä kuva Hershey Bears - Hartford Wolf Pack Aiheeseen liittyvä kuva

Klo: 23:00

Valinta: Hartford Wolf Pack ML @2.16 (Unibet)

AHL on osunut hienosti 3/3 ja lähdetään jatkamaan tällä illan pelillä Hershey Bears - Hartford Wolf Pack. Hershey Bears on aloittanut kauden huonosti ja on napannut kahdeksasta pelistä vain viisi pistettä. Kaksi varsinaisen peliajan voittoa, yksi jatkoaikahäviö ja viisi häviötä varsinaisella. Hersheyllä on ollut todella vaikeaa tehdä maaleja ja myös puolustus on ollut järjettömän kehnoa. Omiin on mennyt 32 ja tehtyjä on vain 15. Hershey otti pienen yllätys voiton Providence Bruinsista viime yönä voittaen 3-2. Hartfordilla on yhdeksästä pelistä 9 pistettä kasassa, joka ei ole parhain, mutta parempaan suuntaan mennään. Puolustus on ollut huonoa, omiin mennyt 34, mutta maaleja syntynyt kiitettävästi 27. Hartford katkaisi neljän ottelun häviöputkensa, kun kärkijoukkueisiin kuuluva Lehigh Valley Phantoms hävisi kotonansa Hartfordille. Hersheyllä on pienoisia ongelmia, kun Washington Capitalsilla on loukkaantumisia niin AHL:stä on jouduttu nostaan pelaajia NHL:n puolelle. Esim Djoos, Stephenson, Bowey on jouduttu nostamaan Capsin kokoonpanoon. Stephenson on ollut maalitykki, alkupeleissä tehden muutamaan peliin 5 maalia ja se on paha menetys Bearsille, jolla on valmiiksi jo maalinteko ongelmia. Tässä saa vieraille erittäin hyvää kerrointa, joten se kelpaa. Vaikka Hartford on pelannutkin huonosti, niin Hersheyllä on vähän enemmän ongelmia, joten vierasjoukkueelle lähtee betsit. 

PELIONNEA KAIKILLE! B)

Link to post
Share on other sites

Serie A

Udinese - Atalata

Pelivihje: Atalanta 2.13@Coolbet

Toivottavasti Herra @Kalastaja ei tullut nyt tuohon väliin pilaamaan tämän päivän paratiisin vihreää vuotoa, sillä aion nimittäin jatkaa sitä. Tästä odotan hyökkäysvoittoista peliä, molemmat ovat hyvässä formassa, mutta Atalantalle peli on ehkä vieläkin tärkeämpi, sillä edessä odottaa 7 ottelun putki seuraavan kolmen viikon aikana. Ihan ansaitusti tässä on vedetty vierasjoukkue suosikiksi ja sen kautta kannattaa lähteä pelaamaankin. Gomez, Ilicic ja kumppanit tuovat voiton tässä kotiin vieraille. Yli kaksi pilkku viisi maalia ja btts käy myös hyvin tähän, mutta en ole overien harrastaja, joten tyydyyn raakaan kakkoseen. Tuosta vielä muut pelivalintani italoihin. 

italo.thumb.png.702d3b43c7b38235029fc8b4d3f298b1.png

 

Mä laitan kyllä tän vihjeen kusemisen Herra Aa Gomezin piikkiin kuka alotti nyt jostain ihmeen syystä vaihdosta...muutenhan nuo osui 3/5 ja yks pelaamatta.

Link to post
Share on other sites

Saksa:DEL2 jääkiekko klo.18:00

Bietigheim/Bissingen  Bietigheim/Bissingen - Bad Nauheim  Bad Nauheim

Bietigheim/Bissingen -1.5 @2.04 Pinnacle

Saksan del kakkosen kiekkoa ja tästä Bietigheim/Bissingen joukkueesta en muistaakseni ole vihjaillut ainakaan tälläkaudella,mutta nyt vihjataan.

Bietigheim/Bissingen johtaa sarjaa ja on niitä del2 kestomenestyjiä/kärkijoukkueita ollut vuodestatoiseen ja tämäkään kausi ei näköjään poikkea siitä.Bietigheim/Bissingen on kova kotonaan ja toistaiseksi se on mennyt tappioitta kotonaan.Bad Nauheim on taulukon keskivaiheilla ja sijoitus olis huomattavasti parempi jos vieraspelit sujuisi,mutta kun ei suju.Viidestä vierasmatsistaan se on kyennyt kerran voittamaan.Bad Nauheimilla on tänään vaikea paikka voittaa. Bietigheim/Bissingenilla on lisäksi revanssin paikka jos se vaan muistaa sen,koska kotonaan viimeksi tammikuussa se hävisi Bad Nauheimille 2-4.Bietigheim/Bissingen vyöryttää tänään ja uskoisin sen kahden maalineron vähintään olevan kotijoukkueelle ottelun päättyessä.

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Jalkapallo, Valioliiga 

Aiheeseen liittyvä kuvaLeicester - Everton Aiheeseen liittyvä kuva

Klo: 18:00

Valinta: Tekee maalin ottelussa: Jamie Vardy @2.70 (Veikkaus)

Valioliigaa sunnuntaina ja toisessa matsissa kohtaavat Leicester ja huonovireinen Everton. Molemmat joukkueet ovat aloittaneet kauden huonosti ja sarjataulukon alapäässä ovat nämä joukkueet. Everton on pelannut yhdeksän ottelua ja saanut vain kahdeksan pistettä. Maaliero on 7:18, joka on aika huono, liikaa omiin selvästi. Leicester on 15. sarjataulukossa eli 3 korkeammalla kuin vieraat. Maaliero on 12:14, joka on ihan hyvä tässä vaiheessa. Everton on ollut todella huono vieraissa, neljä ottelua, 2 häviötä, 2 tasuria ja tehtyjä maaleja vain kaksi. Evertonin viimeisestä voitostakin on jo yli kuukausi ja kurssi pitäisi muuttua. Tähän otteluun aattelin ottaa Jamie Vardyn maalia. Vardy on ollut Leicesterin mukana jo viisi vuotta ja on nostanut tasoaan kausi kaudelta. Kausi 2015/2016 oli uskomattoman hyvä Vardylle, kun sensaatiomaisesti Leicester voitti Valioliigan ja sillä kaudella Vardy iski 24 maalia. Tämäkin kausi on lähtenyt ihan hyvin käyntiin ja yhdeksässä ottelussa Vardy on tehnyt viisi maalia. Jamie ei ole kuitenkaan muutamaan peliin tehnyt maalia, niin nyt on varmasti motivaatio korkealla ja Vardy iskee tänään meille sen maalin!

PELIONNEA KAIKILLE! :good: 

Siinä ei kauaa mennyt! 18min :)

  • Tykkäys 2
Link to post
Share on other sites

Koripallo, NBA

Atlanta Hawks - Milwaukee Bucks

Vihje: Milwaukee Bucks -5.5

Kerroin: 1,97

Vedonlyöntitoimisto: Coolbet

Alkamisaika: 21:30

Atlanta Hawks ja Milwaukee Bucks iskevät yhteen illan ottelussa.

En tiedä onko tämä nyt joku tabu vai miksi tästä on tullut lyhytvihjeparatiisi mutta jatketaan samaa kaavaa ihmeessä, liene tuo kettään haittaavan.

- Atlanta tulee tähän otteluun erittäin synkällä 1-5 recordilla. Heillä ei tähän kauteen lähdettäessa ollut paljoa odotuksia ja siltä se pelikin on näyttänyt, tehotonta ja vaisua se on todellakin ollut. Joukkueen pelaaminen ei yksinkertaisesti toimi laisinkaan kun sekä hyökkäys että puolustus tökkivät. Milwaukee Bucks tulee tähän otteluun ihan hyvällä 3-2 recordilla ja heidän pelaamisensa on ollut huomattavasti parempaa ja etenkin hyökkäys on toiminut huomattavasti paljon paremmin. Milwaukee Bucks on molemmilla pallon puoliskoilla parempi joukkue ja uskon heidän ottavan ihan kelpo lukemin voiton yön kamppailusta kun vastassa on huonosti ja ailahtelevasti pelannut Atlanta Hawks.

Tästä vihjeestä tuskin kellekkään jäi mitään käteen että miksi tuota kohdetta pitäisi juuri pelata mutta kokeillaan tätä tabu touhua nytten kun joku trendi näyttää olevan. Aikaa säästyi se päälle puoli tuntia joten se on ainakin positiivista :) 

NBA 2017-2018  Osuneet 6 Hävityt 3

  • Kiitos 1
Link to post
Share on other sites

Jääkiekko, DEL

Aiheeseen liittyvä kuvaDusseldorf - Bremerhaven Aiheeseen liittyvä kuva

Klo: 20:00

Valinta: Bremerhaven @3.00 (Bet365)

Koitetaas välillä vähän tätä Saksan DEL liiga, jos napsuisi tämäkin. Dusseldorf on sarjataulukossa kolmastoista ja nyt on todella huono vire päällä. Kuudesta ottelusta Dusseldorf on hävinnyt 5 ja voittanut vain yhden. Dusseldorfin jengi on aika nimetön ja huipputähtiä ei sieltä löydy. Muutamalla pelaajalla on NHL kokemusta, mutta amerikassa ei taidot riittäneet, niin DEL liigaan monet ovat tulleet. Bremerhaven on sarjataulukossa kahdeksas ja nyt joukkue on kolmen ottelun voittoputkessa. Voitot tulivat hyvistä joukkueista Mannheimista, Ingolstadtista ja vähän huonommasta Krefeldistä. Bremerhavenin joukkueesta löytyy paljon yhdysvaltalaisia, kanadalaisia, ruotsalainen, tsekkiläinen ja toki muutama saksalainen. Pelaajamateriaaliltaan vierasjoukkue on tässä edellä. Joukkueet kohtasivat tällä kaudella kerran ja sen Dusseldorf voitti 3-2, matsi oli tiukka ja kotijoukkue sen otti. Bremerhaven on pelannut Dusseldorfia vastaan viisi kertaa tässä liigassa ja ei ole vielä kertaakaan onnistunut voittamaan. Siinä on myös tilastokummajainen ja Bremerhavenilla on nyt mahdollisuus ottaa ensimmäinen voitto kotijoukkueesta. Tässä matsissa saa hyvää kerrointa vierasjoukkueelle, joka on paremmassa vireessä ja muutenkin pelaaminen on alkanut paranemaan. Joten lähdetään koittamaan vierasvoittoa tähän.

PELIONNEA KAIKILLE! B)

Link to post
Share on other sites

F1 | Meksikon GP

21.00

 

39e463cbf692bdfee5d693546cb62624.pngHamilton - Vettel f983c45209449f18975dbb941acc1a8c.png

 

Hamilton | 2,40 | Veikkaus

 

  • Hamilton (Mercedes) lähtee kilpailuun 3. lähtöruudusta, Vettel (Ferrari) paalupaikalta. Hamilton on MM-sarjan johtaja, Vettel on toisena.
  • Tänään on todennäköisesti se päivä, jolloin Lewis Hamilton kruunataan neljättä kertaa hänen urallaan maailmanmestariksi. Kesätauon jälkeen Hamilton on ollut käsittämättömässä vireessä, voittaen 6 kilpailusta peräti 5. Samaan aikaan Vettelin suoritukset ovat romahtaneet pääosin auton tekniikan ongelmien takia.
  • Kuten monesti ollaan tällä kaudella todettu, Ferrari ja Vettel ovat usein olleet vahvempia juuri kisapäivinä Mercedekseen nähden. Tähän konseptiin tuli tosin muutos viime kilpailussa USA:n kilpailussa, kun Hamilton oli puhtaasti Vetteliä nopeampi ja ohitti saksalaisen kilpailun alkukierroksilla kruisaten ylivoimaiseen voittoon.
  • Meksikon korkeassa ilmanalassa ajettava kisa ei välttämättä ole se parhaiten sopiva rata Mercedekselle, mutta Hamilton on loppukaudesta osoittanut, että hän pystyy voittamaan kisoja, vaikka hänellä ei olisi parasta autoa allaan. Hänellä on myös ainutlaatuinen motivaatio kilpailuun, sillä häntä kiinnostaa kilpailun voitto enemmän kuin maailmanmestaruuden voittaminen. Hamilton ei siis ala säästelemään kilpailun edetessä.
  • Lähdön merkitys on tuttuun tapaan nykyformuloissa erittäin tärkeä. Tässä näen Hamiltonilla olevan jopa pieni etu, sillä Meksikon lähtösuora on yksi sarjan pisimmistä. Näen mahdollisena skenaariona sen, että Hamilton pääsee Vettelin imussa tämän ohi ensimmäiseen mutkaan. Vastaavanlainen tapahtui Venäjän osakilpailussa, kun Valtteri Bottas ajoi Vettelin imussa kolmannesta lähtöruudusta ykköseksi ensimmäisen mutkaan ja ajoi lopulta kisan voittoon.
  • Taktisella puolella Mercedeksellä on todennäköisesti paremmat pelinappulat käytettävinään. Bottas on ollut viikonlopun ajan lähes Hamiltonin vauhdissa ja häntä tullaan varmasti käyttämään Hamiltonin hyödyksi tarvittaessa. Sama toki pätee Ferrariin, mutta Räikkönen on ollut auttamattoman hidas Vetteliin nähden. Tästä esimerkkitapauksena toimii Espanjan osakilpailu, jossa Bottas pidätteli Vetteliä takanaan tämän varikkopysähdyksen jälkeen, mikä auttoi Hamiltonia nousemaan Vettelin edelle kilpailussa.

 

Vähän myöhäinen vihje tähän kohtaan, mutta nopeimmat voivat kokeilla tätä kohdetta. Hamiltonille kun tarjotaan yli 2 kerrointa, niin pitäähän se peleihin ottaa. Kohde menee oikein, kun Hamilton sijoittuu kilpailussa paremmin kuin Vettel. 

Link to post
Share on other sites

Tee tili osallistuaksesi keskusteluun

Sinun täytyy olla jäsen jos haluat kommentoida

Tee tili

Rekisteröi uusi tili. Se on helppoa!

Tee tili

Kirjaudu

Onko sinulla jo tili? Kirjaudu tästä.

Kirjaudu nyt
  • Uusimmat viestit

    • Jääkiekko NHL Klo  02.30   Dallas Stars  -  Vegas Golden Knights   Valinta:  vegas Golden Knights  ML Kerroin:   2,28 ( paf)    Game 7.  Sarja on tasan 3-3.   1,kierros päättyy tänään, kun suomalaisten Dallas isännöi Vegas joukkuetta.  Pieni tilasto pläjäys - Dallas historia 7/16 voittoa G7 - Stars päävalmentaja DeBoer saldo 7/7 voittoa G7 - Joe Pavelski saldo 7/10  G7 voittoa   - Vegas saldo 2/3 voittoa G7 pelissä.  Ainoa tappio  juuri DeBoer Sharks vastaan.  Eli DeBoer on ollut isossa osassa tässä vegas historiassa.   - Vegas päävalmentaja Cassidy  saldo 2/4 voittoa G7,    -  Alec Martinez,  Pietrangelo molemmilla 5/5  G7 voittoa    - 114- 81  kotijoukkue on NHL historiassa voittanut tämän G7 pelin.   Yhteenveto Stars on ennakkosuosikki tänään.  Heillä on erittäinkin rutinoitunut päävalmentaja tähän.   Myöskin kotijoukkue voittaa useimmiten yksittäisen G7 ottelun.   Kertoimissa ei sinällään ole ilmaa kummallakaan.     Kemmu  teoria Boston Ainoa idässä,  jossa ei ole suomalaisia,  täten, jos Dallas putoaa, niin Lännessä Colorado,  jossa on suomalaisia. Ainoa joukkue.   Olisiko tuossa jännä tilasto, mikä pitää paikkaansa?   Ehkä jotenkin pakko testaa ja onhan Vegas kiva Kerroin, mitä voi koittaa.      Kunhan Vegas voittaa vaikka jatkoilla, niin tää osuu 
    • ESL Pro League PK: FlyQuest - Ninjas in Pyjamas | FlyQuest | 1.82 (Coolbet)   PK: Monte - FURIA | FURIA | 1.78 (Coolbet)   PK: Natus Vincere - Complexity | Yli 2.5 karttaa | 2.10 (Coolbet)
    • Saatiinhan sitä vihreääkin jo kunnolla välieriin Se olis sitten finaalia vaille valmista, 1 ottelu jäljellä, mahdollisesti 4 sessiota. Finaalit mennään paras 35 eli 18 voittoa tarvitaan mestaruuteen. Kyren Wilson (12.) - Jak Jones (44.) Wilson on suosikki kertoimin 1.33 ja Jones saa 3.40 (Bet365). Uskon Jonesin pistävän hyvin hanttiin Wilsonille ja toivon näkeväni parin päivän aikana kaikki 4 sessiota, joten ihan pieni betsi over 30.5 freimille tulee otettua.
    • Jääkiekko NHL KLO 03.00   Boston Bruins -  Toronto Maple Leafs   Valinta:  Boston Bruins ML Kerroin:  1.76 ( paf)   Game 7.  Sarja on tasan 3-3.   - Bruins hävinnyt nyt kaksi kautta putkeen 3-1 tilanteen G7 peliin - Bruins hävinnyt G7 nyt kolme kertaa putkeen 2019,2022,2023. - Leafs hävinnyt 2004 jälkeen kaikki G7 pelinsä - Matthews palaa kokoonpanoon ja sotkee kemiat sopivasti tänään. Ilmeisesti Woll saattaa olla pois, mutta selvii itse pelissä pelaako kuitenkin.  KAIKKI SELVII VASTA KU KLO ON 3.00-3.10   BRUINS FANINA uskon omiin.  Tää on myös nähty, kun moni puhuu viime vuoden sulamisesta.  No Leafs G7 on nähty, että Bruins hoitaa sen varmoin ottein usein.  Nyt tilasto voitto kotijoukkueelle G7 pelissä juuri Leafs vastaan olisi loogista.  Varsinkin, jos Leafs ketjut tai molari vaihtuu.  Se olisi niin nähty kuvio.  Bruins vaihtoetu on iso tänään. Kotiyleisön edessä pääsee pelaa klassikon.  Itsellä on vahva luotto omiin.   Kunhan Boston Bruins voittaa vaikka jatkoilla, niin tää osuu
    • Koripallo, NBA Denver Nuggets vs. Minnesota Timberwolves klo. 2.00 Nikola Jokic tekee tripla-tuplan/2,63 PAF Nuggets kohtaa NBA:n läntisen konferenssin pudotuspelien toisella kierroksella Phoenix Sunsin sweepanneen Minnesotan. Nikola Jokic on totuttuun tyyliin Nuggetsin tärkein yksittäinen pelaaja ja itsellä on vahva käsitys, että serbialainen nostaa pelien koventuessa tasoaan. Tänään voisi olla hyvä hetki tehdä kevään kolmas tripla-tupla. Lakersia vastaan ensimmäisellä kierroksella tämä tapahtui kahdesti ja pari kertaa jäi yhden syötön päähän tripla-tuplan syntyminen.
×
×
  • Create New...