Jump to content

Recommended Posts

.MM-KISAT

Englanti - Panama

Englanti -1.5/ 1.80 ComeOn

Klo 15:00

 

Englanti kaipaa tästä voittoa jos haluaa taistella lohkon ykkössijasta Belgian kanssa, toki jos päätösottelussa Englanti kaataa Belgian niin silloin myös ykköspaikka on heidän ja sen voiton se kyllä varmaan vaatiikin sillä Belgian maaliero on +6 kun taas Englannilla se on vasta +1 eli joukkueen tarvitsisi voittaa tänään Panama kuudella maalilla, jotta päätöskierroksella tasuri riittäisi Englannille lohkovoittoon.

Panama hävisi avauspelinsä Belgialle 3-0, se roikkui ekan puoliskon hyvin mukana tai siis puolusti, mutta toisella jaksolla Belgia laittoi pelin pakettiin. Panaman kannalta vastus ei tänään helpotu ja samanlainen puolustustaistelu on tiedossa.

Englanti nappasi lopulta Harry Kanen kahdella maalilla pisteet Tunisialta 1-2 loppulukemin, mutta ratkaisu tuli vasta ihan lopussa ja peli oli kyllä jotenkin tahmeaa verrattuna esim eiliseen Belgian peliin Tunisiaa vastaan, mutta annettakoon anteeksi Englannille kun olihan kyse kummiskin ekasta pelistä.

Nyt turnaus on avattu ja se eka peli on ohitse ja vastaan asettuu heikko Panama niin eiköhän Englantikin tästä nyt kummiskin selvän voiton ota ja mitä aikaisemmin joukkue sen maalin saa sem parempi tämän kohteen vuoksi.

 

Myös Kanen paria maalia kannattaa kokeilla kun juuri näitä joukkueita vastaan niitä maaleja tarvitsee tehdä jotta pysyy maalikuningas taistossa mukana

  • Tykkäys 2
Link to post
Share on other sites

Australia:Naiset jalkapallo klo.08:00

Illawarra Stingrays FC - Manly United

Illawarra Stingrays FC @2.00 Paf

Testiin otan naistenausseista kotivoittoa.

Illawarra on sarjakakkonen ja sillä on pelit kulkenut nyt mainiosti.Kotonaan se potkii ihan hyvin ja on ottanut 8 kotimatsistaan 6 voittoa ja viisi niistä on nyt tullu putkeen.Manly on taulukon viides ja se ei ole kyennyt kahdessa edellisessä reissupelissään täysiäpisteitä ottaa ja vaikeeta tulee nytkin olee,kun vastassa yksi sarjan kovimmista Sydney Universityn lisäksi.Kauden alussa Manly kyllä napsi voittoja vieraissa ihan kivasti,mut nyt näyttääs tahti pikkasen laantuvan.Manly on kahdessa edellisessä vieraspelissään saanut tehtyä yhden maalin ja kun Illawarra paukuttelee kotonaan maaleja 3-4 pelissä kuin pelissä ja on pystynyt pitämään maalinsa puhtaana 3 kertaa viidestä edellisestä kotipelistään niin näen sen vahvempana voittamaan tänään.Illawarra nousis voitolla sarjankärkeen ja siinäpä mausteena sitä porkkanaa sille.

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

MM-Kisat, klo 15:00

Harry Kane paitsiot, alle 0.5 2.35@Unibet

Englanti tulee voittamaan pelin, joten otetaan nyt vähän toisenlaista jännää tähän otteluun, lähinnä viihdekohde eikä niinkään mietitty joten pieni panostus. Joka tapauksessa mietin jo mitä olen näitä Panaman pelejä nähnyt niin pitävät sitä puolustuslinjaansa ja koko pakkaansa todella alhaalla, joten linjan taakse ei ole kauheasti syöttömahdollisuuksia. Muutenkin Kane on tyyliltään target pelaaja kenelle haetaan niitä keskityksiä päälle eikä ole se linjan taakse juokseva nopea pelaaja. Ihan mukava kokeilu voisi siis olla että Kane ei tee paitsiorikettä ottelussa. Ensimmäisessä ottelussa Tunisiaa vastaan Kane aiheutti yhden paitsion. https://resources.fifa.com/image/upload/eng-30-0624-eng-pan-eng-playerstatistics-pdf-2967224.pdf?cloudid=hqz7c92nk0pycuqi1pa3

Link to post
Share on other sites

Formula 1 | Ranskan GP

17.10

d090a4318f49ad610595aa13bfa916c9.png Magnussen - Grosjean 218956d7daff9d3a1eb86f782943f4d6.png

 

Grosjean | 2,25 | Bet365

 

  • F1-kauden 2018 kahdeksas osakilpailu ajetaan Ranskassa 10 vuoden tauon jälkeen, mikä varmasti nostattaa fiiliksiä sarjan kolmella ranskalaiskuljettajalla. Tästä inspiroituneena lähdetään lyömään Haas-tallin kahdenkeskeistä kädenvääntöä ranskalaiskuski Romain Grosjeanin hyväksi. Magnussen lähtee kilpailuun 9. lähtöruudusta, Grosjean 10. lähtöruudusta. 

 

Miksi Grosjean sijoittuu kilpailussa paremmin kuin Magnussen?

 

  • Grosjeanin alkukausi on ollut varsin murheellinen verrattuna hänen tallikaveriin. Pistesaldo osoittautuu Grosjeanille pyöreää nollaa, kun taas Magnussen on kerännyt 19 pistettä. Grosjeanin ajaminen on välillä ollut varsin surkuhupaisaa katseltavaa, mutta viime kisoissa hän on parantunut huomattavasti otteitaan ja on ollut huonoa tuuria, että pistetili ei ole vielä auennut. Esimerkiksi viime kilpailussa Kanadassa hän ajoi 12. sijalle tallikaverinsa edelle, vaikka hän lähti joukon hänniltä liikkeelle. Suunta on siis ylöspäin Grosjeanilla, vaikka tulokset eivät sitä näytä.
  • Ranskan kisaviikonloppu on sujunut Grosjeanilta oikein mukavasti eilistä aika-ajoa lukuunottamatta, jossa hän sortui ajovirheeseen. Tästä huolimatta Grosjeanin vauhti on ollut parempaa tänä viikonloppuna kuin Magnussenilla sekä harjoituksissa että aika-ajon kahdessa ensimmäisessä osiossa. Puhtaan vauhdin puolesta Grosjean on siis tallikaveriaan edellä.
  • Haas-kaverukset lähtevät kilpailuun rinnakkain, joten on täysin mahdollista, että Grosjean nappaa Magnussenista niskalenkin jo ensimmäisellä kierroksella. 

 

Grosjean on kärsinyt kauden aikana lukuisista vastoinkäymisistä, joten aivan suosikiksi asti Grosjeanin en nostaisi tässä kaksinkamppailussa, mutta näin isoksi altavastaajaksi en asettaisi Grosjeania. Hän on osoittanut viime kisassa ja tänä viikonloppuna olevansa tallikaveri Magnussenia nopeampi ja tarvitsee vain virheettömän suorituksen ollakseen pisteissä kiinni. 1,80 - 1,90 olisi oma arvio kertoimista tähän H2H-kohteeseen, joten Bet365 kertoimissa on omaan arvioon verrattuna ilmaa. Kohde menee oikein, kun Grosjean sijoittuu kilpailussa paremmin kuin Magnussen. 

Link to post
Share on other sites

Formula 1 | Ranskan GP

17.10

a3aa09ca6d4baad52ca48fe21bb9adb0.png Perez - Alonso 2c46b8b40815f866a633bc4faab4513a.png

 

Perez | 1,75 | Coolbet

 

  • Kilpailun toiseen kisavetoon kiikareihin kohdistuu Force Indian Sergio Perezin ja McLarenin Fernando Alonson välinen H2H. Perez lähtee kilpailuun 13. lähtöruudusta, Alonso 16. lähtöruudusta.

 

Miksi Perez päihittää Alonson?

 

  • Force India on suorittanut suhteellisen tasaisesti tällä kaudella, mistä onkin tullut tallin yksi tavaramerkeistä. Keskikastissa kilpailu on kuitenkin kovaa ja tällä kertaa Perez jäi toiseen aika-ajoon. Perez olisi kuitenkin pystynyt suorittamaan paremmin, sillä häneltä jäi jostain syystä toisessa aika-ajo-osiossa viimeinen kierros ajamatta, mikä osittain selittää hänen heikohkon lähtöruudun. Autossa on kuitenkin potentiaalia päästä pisteille, sillä Force Indian auto on toiminut huomattavasti paremmin kisaolosuhteissa.
  • McLarenin ja Alonson osalta eilinen aika-ajo oli täydellinen pannukakku, kun molemmat kuljettajat jäivät jo ensimmäisen aika-ajoon. McLarenin ongelmat eivät kuitenkaan rajoitu pelkästään radalla tapahtuviin asioihin, vaan mediassa ollaan huhuttu myös McLarenin tallinsisäisistä henkilökunnan ongelmista. Kaikki ei siis ole hyvin brittitallin leirissä eikä auton suorituskyvyssä juuri kehuttavaa ole vaan Alonso on ollut käytännössä ainoa positiivinen suorittaja koko tallissa. Silti jopa hänen tasoiselle kuljettajalla tämän päivän urakka saattaa olla liikaa ja pisteet jäävät todennäköisesti haaveeksi. McLaren on toki merkittävästi parempi auto kisaolosuhteissa kuten Force India, mutta huonosta lähtöruudusta on vaikea saada hyviä tuloksia aikaiseksi.
  • Ranskan Paul Ricard -rata on profiililtaan sellainen, että ilman suoravauhtia on todella vaikea löytää ohituspaikkoja, mikä on huonoja uutisia Alonsolle, sillä hänen McLaren -auto on viikonlopusta toiseen yksi hitaimmista autoista suoraosuuksilla.

 

Perez pääsee nauttimaan sekä paremmasta lähtöruudusta että paremmasta autosta kuin Alonso, jonka uskon riittävän Force Indian -kuskin voittoon McLaren-kuskista. Alonso on tällä kaudella osoittanut olevansa edelleen aivan huippuluokan kuljettaja, mutta Paul Ricard -rata ei juuri kuljettajille suuria haasteita, vaan auton suorituskyky on isossa roolissa tulosten valossa. Tässä kerroinasettelu on ihan ok, mutta oma arvio olisi 1,50 - 2,40 luokkaa, joten Perezin ennakkoon varsin todennäköistä H2H-voittoa on lähdettävä kokeilemaan. Kohde menee oikein, kun Perez sijoittuu kilpailussa paremmin kuin Alonso. 

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Valko-Venäjä:Valioliiga jalkapallo klo.20.45

Luch Minsk - Zhodino

btts @2.40 Unibet

Unkan toppia molempienmaalista kokeiluun tähän.

Vieraat lähtee selkeenä suosikkina tähän kertoimien mukaan.Ei näistä kumpikaan mitään ihmeitä ole esittäny viimekierroksilla.Minskilla 3 tappiota putkeen ja Zhodinolla sentäs kotona voitto viimeksi,mutta vieraspeleissä ei ole voittoa tullut 6 otteluun.Zhodino ollut yksi huonoimmista vieraissa ja etenkin maalinteko ollut siellä vaikeaa,kun 4 edellisessä vierapelissä se on jäänyt maaleitta,tosin siellä on ollut vastassa sarjan kärkiporukoita.Nythän tässä olisi Zhodinolla paikka vähän korjailla tuota tilastoa.kun vastus ei ole sitä sarjan kovimpaa tasoa.Luch Minsk välillä osaa väläyttää ja varmasti hakee kovasti sitä kaudentoista kotivoittoa.Luch Minsk on kotonaan tehnyt kaikkiaan viisi maalia ja ne kaikki 5 on nyt tullut sen 4 edellisessä kotimatsissa,eli vaikuttas,että se puoli on saatu nyt toimimaan kolmen maalittoman kotiottelun jälkeen.Minsk onnistui kotonaan viimeistellä kovia Nemania ja Din.Minskia vastaan niin nyt surkeaa vierailijaa Zhodinoa vastaan on jälleen se maali tehtävissä.

Link to post
Share on other sites

MM-KISAT

Puola - Kolumbia

Molemmat joukkueet tekevät maalin, KYLLÄ/ 2.06 NordicBet

Klo 21:00

 

Tässä pelataan H-lohkon jumbotaisto kun Japanille 1-2 hävinnyt Kolumbia haastaa Senegalille 1-2 hävinneen Puolan.

Kolumbia kusi pelinsä heti alkuminuuteilla kun joukkueen keskikenttä pelaaja Sanchez lensi punaisella ulos jo ottelun kolmannella minuutilla. Joukkue kummiskin sai tasoitettua ottelun miehen vajaalla mutta sekään ei riittänyt kun Japani iski voittomaalin 73 peliminuutilla.

Puola puolestaan hallitsi avauspeliään välillä ja tilastollisesti olikin aktiivisempi joukkue kentällä, mutta kaksi puolustuspään mokaa maksoi kaksi maalia joilla joukkue koki tappion.

Nyt molemmat joukkueet tarvitsevat tästä ottelusta voiton jatkoonpääsyn kannalta ja uskon sen takia että maaleja myös nähdään. Milemmat omaavat hyvän hyökkäyksen ja kunhan molempien joukkueiden kärkipelaajat heräävät tässä ottelussa niin eiköhän verkkokin heilu molemmissa päissä  ainakin kertaalleen illalla.

Link to post
Share on other sites

Tee tili osallistuaksesi keskusteluun

Sinun täytyy olla jäsen jos haluat kommentoida

Tee tili

Rekisteröi uusi tili. Se on helppoa!

Tee tili

Kirjaudu

Onko sinulla jo tili? Kirjaudu tästä.

Kirjaudu nyt
  • Uusimmat viestit

    • LNB Pro A  / Koripallo Ranska Nanterre - ADA Blois Basket 41 Yli 169.5 Pistettä mukaan lukien lisäaika @ 1.94 Unibet Alkaa 21:00 Nanterre(5.) teki kolmessa viimeisessä ottelussaan keskimäärin 96.3 pistettä ja Ada Blois(17.) 81.3 pistettä. Nanterre onnistui tekemään kahdessa edellisessä kotimatsissaan yli 100 pistettä (113 ja 105). Unibetillä tarjolla tähän markkinakärki( esim. bet365 1.80).
    • Korjattu otsikkoon oikea kuukausi 😁👍
    • TÄÄÄ ON VISSIIN HUHTIKUUUN TOPPICCI VAI MITÄ? 30.4?   VAI  @BloKki  oikeesti vihjaa jo kuukauden päästä pelattavii indonesian pelejä?
    • Jääkiekko Sveitsi NLA Klo 21.00   Zurich  - Lausanne   valinta:  Lausanne ML Kerroin:  2.55 ( paf)   Game 7.  Sarja tasan 3-3.   FINAALI..     Kaikki olleet kotivoittoja, niin testiin Tilasto vierasvoitto.     Sveitsissä kotietu on iso, mutta kuitenkin nuo sarjat harvoin on pelkkiä koti-tai vierasvoittoja.  Jos otetaan kaikki liigat nyt messiin, niin 2011 bruins voitti vieraissa mestaruuden, vaikka 1-6 oli kotivoittoja.   Viime vuonna vai toissa vuonna Canes- Rangers 1-6 oli koti... G7 vierasvoitto..  sitten Mestis 2021 finaalit neljä ekaa vierasvoittoja, kunnes Ketterä G5 kotona ratkaisi mestaruuden Itse en muista, että kaikki pelit olis pelkkiä koti-tai vierasvoittoja.  Toki on niitä varmaan osa jossain.  Mutta pääpointtina uskallan sanoa, että suurinosa kokee viimeistään vikassa pelissä sen tilastopoikkeaman.  Toki ei aina.  Kuitenkin pakko testaa tällä kertoimella, sillä ei tässä ennakkosuosikkia ole enää, kun yhdestä pelistä on kiinni koko sarjan voitto.   kunhan Lausanne voittaa vaikka jatkoilla, niin tää menee oikein  
    • Eipä ollu paha, kun ottaa huomioon juuri pari erittäin heikkoa sarjaa, niin poffit tais tasapanoksin jäädä vain -3e..   Onks Jackson eritelly pesäpalloa naiset sekä miehet vai ootko vain pitäny ne aina samas?   
×
×
  • Create New...