Jump to content

Recommended Posts

Mestarien liiga - karsinta

FC Astana - Midtjylland 1 (2,10 Unibet)

Midtjyllandilla kausi ei ole lähtenyt odotetusti käyntiin. Kahdesta ottelusta 0-0 tasapeli kotikentällä Århusia vastaan sekä tappio vieraskentällä Aalborgilla 1-2. Myös edeltävän harjoituspelit ovat menneet vaisuhkosti. Astanan peli on uomissaan, johtaa sarjaa 20 kierroksen jälkeen. Myös edelliset Mestarien liiga karsinta pelit sujuivat hyvin, molemmista otteluista voitto (1-0 ja 0-2), ottelut olivat pelillisesti vielä selvemmät kuin mitä numerot antavat ymmärtää. Kazakstan ei ole helpoin paikka hakea vieraspistettä vaisusti pelanneelle Tanskalaisporukalle. (Kerroin laskussa)

Din. Zagreb - H. Beet Sheva 1 (2,07 NordiBet)

Zagrebin pojat skippasivat ensimmäisen karsintakierroksen, eli edettässä ensimmäiset tosipelit kahteen kuukauteen, luulisi motivaation olevan katossa (Tietenkin pelituntuma voi olla hakusessa). Treenipelit sujuneet hyvin, omapää pysynyt suht puhtaana sekä maalinteko onnistunut, maaliero yhdeksässä pelissä 23-3. (8 voittoa ja 1 tasapeli). Lähinnä materiaali- sekä kotietu kallistavat lyömään Din. Zagrebia.

 

Peli onnea!

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Mestareiden liiga - karsinta

PAOK - Basel

Pelivalinta PAOK @ 1.88 Coolbet

20:30

Kreikan pääsarja ei ole alkanut ja joukkue on tahkonut harjoitusotteluita, kuudesta pelistä se on voittanut kolme, pelannut kaksi tasapeliä ja hävinnyt yhden. Loukkaantumisia ei käsittääkseni suuremmin ole joten kreikkalaiset pääsevät parhaalla roosterilla otteluun.

Sveitsiläinen Basel on pelannut viimeaikoina huonosti ja varmasti tähän on osa syynä paha loukkaantumissuma, heiltä puuttuu tänään luultavammin Eder Balanta, Samuele Campo, Eray Cumart, Zdravko Kuzmanovic, Antonio Signori ja Taulant Xhaka. Neljästä  viime matsia Basel on hävinnyt suurinumeroisesti, maaliero näistä 3-13.

Sveitsiläisten loukkaantumissuman takia laitetaan rahat likoon Kreikkalaisille.

  • Kiitos 1
Link to post
Share on other sites

Jalkapallo

U19 EM-Kisat Naiset

Ranska U19 - Espanja U19

Lohko A

Pelivalinta: Molemmat joukkueet tekevät maalin @ 1.86 nordicbet

19:15

Norja on varmistanut jatkopaikan kaatamalla Espanjan ja Raskan, mutta toinen jatkoonmenijä on vielä kysymysmerkki.

Espanja on lohkossa kakkosena 3p (2-2 maaliero), Raska kolmosena 1p (maaliero 2-3) ja Sveitsi neljäntenä 1p (maaliero 2-4).

Uskon, että Ranska sekä Espanja onnistuvat molemmat tänään maalinteossa. Rasnka tuskin lähtee peruuttelemaan koska se on pakkovoiton edessä joten maalien odotusarvo nousee tämänkin takia.

Norja kohtaa myös Sveitsin samaan aikaan joten tämän ottelun tilanne varmasti kiinnostaa molempia joukkueita. Norjalla ei siis panosta ottelussa ole joten tämä voi avata myös Sveitsille pienen yllätys mahdollisuuden.

 

 

Link to post
Share on other sites

Jalkapallo, Mestarien liigan karsinta

Crvena Zvezda - Suduva

Alkamisaika: 21:00

 

Pelivalinta: Suduva +2 ah

Kerroin: 1.88 (Unibet)

 

Otetaanpa tämä Unibetin toppi taskuun ennen kun ehtii tippua muun markkinan tasolle (1.70). Tänään vastakkain ovat Mestarien liigan toisella karsintakierroksella serbialainen Crvena Zvezda ja liettualainen Suduva. Suduva yllätti viime kierroksella Kyproksen suurseuran, APOELin. Se puolusti todella tiiviisti ja taisteli itsensä jatkoon vaikka oli kovassa myllyssä toisessa ottelussa Kyproksella. Crvena Zvezda puolestaan lähti suurena ennakkosuosikkina latvialaista Spartaksia vastaan ja hoitikin otteluparinsa kotivoiton ansiosta. Joukkue ei kuitenkaan vakuuttanut erityisemmin ja pelasikin 0-0 ensimmäisessä osaottelussa selvästi heikompaa latvialaisjoukkuetta vastaan. Suduva yrittää varmasti samaa Serbian maaperällä. APOELia vastaan he onnistuivat tiivissä joukkuepuolustuksessa vieraskentällä. Suduvalla tulee oman sarjan otteluohjelmasta hieman etua tähän peliin, sillä Liettuan pääsarja on tauolla ja jatkuu vasta elokuun puolella. Suduva pääsee siis levänneenä tähän otteluun toisin kuin serbialaisjoukkue, joka on tässä välissä pelannut Serbian liigaa 20.7. Lähdetään nyt olettamaan, että Suduva onnistuu pitämään pelin tiukkana ja +2 ah maistuu kyllä tuolla kertoimella. En usko, että serbialaiset yli kahdella maalilla voittavat, vaikka pelaavatkin todella fanaattisen ja yhden euroopan parhaimpia olevan kannattajaryhmän edessä. Toinen iso syy tähän pelivalintaan on kerroinvertailu ja Unibetin kerroin on selvä markkinatoppi joka tulee varmasti tippumaan jossain vaiheessa. Otetaan siis pieni etu kertoimista talteen. 

  • Tykkäys 2
Link to post
Share on other sites

Mestarien Liiga - Karsinta - Puolivälierät

PAOK vs Basel

PAOK voittaa & yli 2.5 maalia  2.80@ComeOn

Alkamisaika: 20:30

Tänään mitellään 1. osaottelu hallitsevan Kreikan Cup-mestari PAOKin ja Sveitsin viimekauden sarjakakkosen Baselin välillä.

Kotijoukkue PAOK ei ole vielä sarjakautta avannut joten tämä peli on ensimmäinen varsinainen kilpailutilanne. Viime kaudellahan PAOK oli pelottavan vahva kotijengi Kreikan Superliigan puolella ja teki välillä aivan mitä tahtoi vastustajien kenttäpuoliskolla. Kesän aikana PAOK ei ainakaan ole merkittävästi heikentynyt ellei sitten Dhalma Camposin siirtymistä Turkkiin sellaiseksi lasketa. Ja kuitenkin seura sai pidettyä sen tärkeimmän eli Aleksandar Prijovic (28peliä/19maalia) jatkaa seuran väreissä ja aiheuttaa varmasti tänään harmeja Baselin alakertaan. Viime kaudella PAOK putosi Eurooppa-liigan karsinnoissa Östersundille heti alkuunsa mutta voitti kuitenkin 1.osaottelun kotonaan 3 - 1.

Vierailija Basel on kokenut eurokävijä ja onkin selvinnyt nyt kahtena vuotena perätysten lohkovaiheeseen sekä viimekaudella pudotuspeleihin asti häviten lopulta Manchester Citylle maalierolla 5 - 2 mutta onnistui kuitenkin yllättämään Cityn vieraskentällä 1 - 2. Sveitsin pääsarja on käynnistynyt mutta ei Baselinkaan pelistä suuria johtopäätöksiä voi vielä tehdä vaikka tappio St. Gallenille 1 - 2 tulikin. Kuten usein, niin myös tänäkin kesänä on Basel joutunut luopumaan avainpelaajistaan: Mohamed Elyounoussi (33peliä/11maalia) sekä maalivahti Tomáš Vaclík siirtyivät isompiin seuroihin tulevaksi kaudeksi.

Keskenäistä historiaa ei seuroilla ole mutta harjoituspelejä kesällä on pelattu seuraavasti: PAOK 2V - 2T - 2H maaliero 9:10 sekä Basel 3V - 1T - 3H maaliero: 14:14. Yhteistä näissä peleissä kumpaisellekin seuralle on se että oman maalin varjelu on ollut kovin haastavaa ja otteluiden maalimäärät ovat olleet osittain korkeita.

Toumba stadioni tulee olemaan aivan täynnä ja Baselin iltapuhde saattaa muuttua varsin hankalaksi mikäli ennakkoon tihkuvat loukkaantumishuolet pitävät kutinsa. PAOKilla ei merkittävää huolta ole vaikkei Diego Biseswar tänään otteluun pue. Tilalle voi vaikka heittää Egyptin maajoukkueessakin pelanneen Amr Wardan joka palaa seuran riveihin Atromitos lainan jälkeen.

Kotikenttäetu sekä paremmassa kuosissa oleva rosteri takaavat PAOKille loistavat lähtökohdat illan peliin ja oletettavasti myös maaleja tullaan näkemään ainakin kolmisen kappaletta näiden seurojen ottaessa yhteen.

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Mestarien Liiga Karsinnat

CFR Cluj - Malmö FF

Valinta / Yli 1.5 maalia / @1.53 bet365

Klo / 19.00

Romanialaisjoukkue Cluj aloittaa Mestarien Liiga karsintansa Ruotsalaista Malmöa vastaan. Cluj on laitettu tässä ottelussa ennakkosuosikiksi ja pääsee nauttimaan varmasti tärkeästä kotiedusta. En kuitenkaan yllättyisi vaikka suht tasokas Malmökin saisi kotijoukkueen verkkoihin maalattua, sillä Malmö on monesti UCL:n lohkovaiheessa esiintynyt. Malmö eteni jatkoon ensimmäiselä kierrokselta kaataen kosovolaisen Dritan yhteismaalein 5-0. Nyt taso kovenee, mutta overi kertoimet ovat mielestäni liian korkeat. Viimevuoden Romanian Liga 1:ssä Cluj:in otteluissa nähtiin keskimäärin vain 2.1 maalia per peli, mutta nyt taso kovenee selvästi suuresta osasta romanijengejä. 2 maaliin ei hirveästi kuitenkaan tarvita ja kertoimen kuuluisi omasta mielestä olla 1.4 puolella, joten tässä on esimerkiksi hyvä kohde tuplaan.

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Darts, World Matchplay 1/8 finaalit

Dave Chisnall - Michael Smith

Klo: 21:10

Valinta: Dave Chisnall @3.00 (Bet365)

Erittäin jännittävät Dartsin matchplay ottelut jatkuvat ja tässä kohtaavat rankingin 8 ja 9, eli Chisnall (8) ja Smith (9). Englantilaisten taisto, joista ei ole keskinäisissä jännitystä puuttunut, 6 matsia ovat pelanneet keskenään ja voitot on 0-5 Smithille ja yksi tasuri mahtuu vielä mukaan, Chisnall ei ole vielä onnistunut päihittämään maanmiestään, mutta joskus ne kirouksetkin loppuu. Chisnall aloitti tämän turnauksen Keegan Brownia vastaan joka on 42 sijalla oleva englantilainen ja 10-4 oli lopputulos, Chisnalin average oli 94.09, joka peittosi helposti Brownin jolla oli vain 76.62. Smithin vastustaja oli puolestaan Jonny Clayton 23 sijalla hääräilevä pelaaja ja Smith hoiti tuon 10-6, average oli 97 ja Claytonin vain 84, joka ei mitenkään riittänyt Smithiä vastaan. Viimeistely Smithillä oli tässä matsissa aika kehnoa, 43% kun taas Chisnall hoiti checkoutit 62.5% varmuudella. Tästä on tulossa oikein huippu matsi ja melkeimpä paras tänään, mutta ykkössijalle taitaa just mennä Andersonin ja Van Barneveldin matsi yöllä. Mutta tässä tarjotaan Chisnallille todella maukasta jota pitää testata. Smith on ollut pikkuisen vakuuttavampi viime aikoina, kun hän voitti Shanghai Mastersin, jossa hän peittosi kovat nimet Van Gerwenin ja Crossin. Mutta @3 kerroin on aivan liian iso Davelle ja sitä pistetään testiin.

LYCKA TILL! 

  • Tykkäys 2
Link to post
Share on other sites

Superpesis: klo 18:00

Sotkamo - Kitee

Pelivalinta: Tuplamahdollisuus, Tasapeli tai Kitee

Kerroin: 2,65 Unibet

 

Kiteen Pallo haastaa illan ottelussa Sotkamon Jymyn. Kitee ollut viime aikoina hyvässä vireessä. 10 viimeisestä ottelusta ainoastaan 1 ottelun Kitee on hävinnyt suoraan 2-0 ja muissa otteluissa pelannut vähintään tasapelin.

Sotkamon ottelut sujuneet myös kohtalaisen hyvin. Viime otteluissa avainpelaajien loukkaantumiset ovat kuitenkin näkyneet selvästi ja peliotteet ovat heikentyneet. Tämän päivän ottelusta sivussa ovat  Piiponniemi, A.Korhonen ja J.Korhonen. Hartikainen tekee paluun kentille loukkaantumisen jäljiltä ja vahvistaa hieman Sotkamon kokoonpanoa. Hartikainen pelaa jokerina, joten ulkopelin kokoonpanoon ei muutosta viime ottelun jälkeen.

Kitee taistelee tiukasti suorasta pudotuspelipaikasta, joten motivaatio on taatusti korkealla. Kerroinasettelussa Sotkamoa pidetään liian suurena ennakkosuosikkina, joten tasapeli/Kiteen voitto on hyvä pelikohde.

Link to post
Share on other sites

Superpesis: klo 18:00

Imatra - Alajärvi

Pelivalinta: alle 14,5 juoksua

Kerroin: 2,18 Veikkaus

Imatra kohtaa illan ottelussa Alajärven. Molempien joukkueiden kausi ollut heikko ja sijoitukset sarjataulukossa ovat häntäpäässä. Juoksujen teko ollut hankalaa molemmilla joukkueilla ja ulkopeli tökkinyt. 

Ottelu todella tärkeä molemmille joukkueille, sillä superpesiksen toiseksi huonoin joukkue joutuu karsintaan ja todennäköisesti se on joko Alajärvi tai Imatra. Pelin tärkeyden vuoksi juoksuodotusarvo on hieman normaalia matalampi. Lisäksi Alajärveltä lähti Tuomo Lönnmark Vimpeliin, joka oli tärkeä lenkki joukkueessa. Lönnmarkin poissaolo voi hieman sekottaa sisäpeliä, jolloin tilanteiden teko hankalampaa. 

Veikkauksen tarjoama kerroin alle 14,5 juoksusta on mielestäni kokeilunarvoinen.

Link to post
Share on other sites

Mestarien liiga:jalkapallo klo.19:00

CFR Cluj (Rou)  CFR Cluj - Malmö  Malmö (Swe)

btts @2.38 William Hill

Cluj aloittaa karsinnat ja saa kotonaan vastaansa Malmön.Malmö hoiteli odotetusti Dritan puhtaastis 5-0 yhteismaalein.Vastus kovenee ja nyt vierasmaalit nousee tärkeäänasemaan.Cluj tietty kotonaan suosikki ja luultavasti sen maali tullaan näkemään.Cluj aloitti omanmaan sarjansa jokunenpäivä sitten pelaamalla 1-1 kotonaan Botosania vastaan.Mielestäni tasainen pari tässä ja Malmö tietää,että ainakin se vierasmaali on napattava mukaan 2.osaotteluun kotiin jos ei voittoa irtoa.Cluj on kotonaan pahavastus ja 1.pa saattaa olla tilanteidenvalossa köyhänlainen.Malmö hakee varmaan jotain 0-0 tulosta 2.osaotteluun ja ekajakso voi pitkälle mennäkin kiikareissa.Kun nämä naapurientuurit on nähty ja todettu niin monesti kiekossa sekä palloissa niin eiköhän Malmö jostain saa sen maalin kaivettua ja Clujn on se maali myös saatava tai muuten menee hankalaksi.

Link to post
Share on other sites

Tee tili osallistuaksesi keskusteluun

Sinun täytyy olla jäsen jos haluat kommentoida

Tee tili

Rekisteröi uusi tili. Se on helppoa!

Tee tili

Kirjaudu

Onko sinulla jo tili? Kirjaudu tästä.

Kirjaudu nyt
  • Uusimmat viestit

    • Voi voi en ollut näköjään muistanu laittaa mukana ennen ekaa vihjettä..... No nyt ainakin olen mukana
    • Eredivisie / Jalkapallo Alankomaat Heracles Almelo - RKC Waalwijk Heracles Almelo Draw No Bet @ 1.70 Unibet Alkaa 13:15 Heracles(14.) voitti kolme viimeisestä viidestä kotiottelustaan yhden noista päättyessä tasuriin. Waalwijk(16.) hävisi seitsemän viimeisestä yhdeksästä vierasottelustaan kahden noista päättyessä pistejakoon. Heracles voitti joukkueiden edelllisen viime tammikuussa pelatun keskinäisen kohtaamisen maalein 1-2. Heracles hävisi Waalwijkille ainoastaan yhden viimeisestä viidestä kotikentällään pelatusta näiden joukkueiden keskinäisestä kohtaamisesta. Heracles voittaa ottelun maalein 2-1.
    • 2. Liga /Jalkapallo Itävalta FC Dornbirn - Kapfenberg FC Dornbirn Draw No Bet @ 1.78 Pinnacle Alkaa 19:10 Dornbirn(14.) voitti viisi viimeisestä kuudesta sarjaottelustaan. Kapfenberg(13.) hävisi kaksi edellistä sarjamatsiaan minkä lisäksi joukkue voitti ainoastaan yhden viimeisestä yhdestätoista ottelustaan. Dorbirn kukisti Kapfenbergin neljässä viimeisessä kotikentällään pelatussa keskinäisessä kohtaamisessa. Dornbirn voittaa ottelun maalein 2-0.
    • Ligue 2 /Jalkapallo Ranska Rodez  - Annecy Rodez Draw No Bet @ 1.69 Pinnacle Alkaa 21:00 Rodez(4.) on tällä hetkellä sarjassa kolmen ottelun voittoputkessa ja kotikentällään kuuden ottelun tappiottomassa putkessa. Rodez voitti kaksi edellistä joukkueiden keskinäistä kohtaamista joista viimeisin pelattiin viime joulukuussa ottelun päättyessä maalein 1-2. Edellisen vierasottelunsa Caenille(8.) maalein 2-1 hävinnyt Annecy(15.) joutuu nöyrtymään Rodezin edessä ottelun päättyessä lukemin 2-1.
    • Segunda Division /Jalkapallo Espanja CD Tenerife - Racing Club Ferrol CD Tenerife Draw No Bet @ 1.49 Pinnacle Alkaa 22:00 Tenerife(12.) on kotisaarellaan kuuden ottelun tappiottomassa putkessa voittaen noista kolme ottelua ja pitäen neljässä oman maalinsa puhtaana. Joukkue hävisi ainoastaan viisi viimeisestä kolmestakymmenestä sarjassa pelatusta kotiottelustaan. Racing Ferrol(10.) on vieraissa kuuden ottelun voitottomassa putkessa häviten noista viisi kamppailua. Tenerifen kotitaika säilyy joukkueen voittaessa ottelun maalein 2-0.
×
×
  • Create New...