Jump to content

Recommended Posts

Syyskuun kisan avaus.

Kisa lyhyesti: Osallistuaksesi kirjoita tähän topiciin "mukana". Tämän jälkeen sinun vihjeitäsi Pitkäveto-topicissa aletaan seuraamaan ja niistä aletaan laskemaan palautusta (20/kerroin panoksilla). Kuun loputtua 3 voitollisinta vihjaajaa palkitaan (Voitollisuus = paljon voittoa on tehty 20/kerroin panostuksella).

Panostus:
- Vihjaaja EI tarvitse mainita/valita panosta itse, vaan se määräytyy aina kertoimen mukaan.
- Panoksen suuruus lasketaan kaavalla 20/kerroin
- Panos on siis aina väliltä 0-20 (2.00 kertoimella panos on 10€)
- Mitä suurempi kerroin sitä pienempi panos.

Palkinnot:
1.) 50€
2.) 200 vp pistettä
3.) 100 vp pistettä

LUE SÄÄNNÖT KOKONAAN ENNEN KUIN OSALLISTUT:

- Osallistu vastaamalla tähän topiciin ”mukana” tjsp. (osallistua voi myös myöhemmin keskellä kuukautta)
- Osallistumisviestin jälkeen kaikki pitkävetotopicin vihjeesi lasketaan mukaan kilpailuun saman tien
- Sinun ei tarvitse itse laskea palautusprosenttja, vaan ne päivitellään tähän topicciin tasaisin väliajoin (noin kerran viikossa) Jacksonin toimesta
- Min 15 vihjettä/kuukausi
- Maksimissaan 2 vihjettä / päivä (osallistujan vain 2 ensimmäistä vihjettä vihjetopicissa lasketaan mukaan kisaan)
- Sallitut vedonlyöntitoimistot: Kaikki meidän yhteistyösivut + Veikkaus, Bet365, WilliamHill Paf, Expekt, Pinnacle, Marathonbet, Matchbook, Betway, Betfair, Bethard
- Pitkävetotopicciin saa kirjoittaa VAIN perusteltuja vihjeitä
- Kaikissa vihjeissä tulee olla mukana kerroin ja vedonlyöntitoimisto (normaali käytäntö)
- Kertoimia ei saa muokata missään vaiheessa vihjeen kirjoittamisen jälkeen.
- Vain 1 kohde/peli lasketaan mukaan kisaan. Kohteet jotka eivät korreloi keskenään ovat sallittuja. Esim. ampumahiihdossa 2 eri H2H vetoa on sallittu.
- Vilpillisestä toiminnasta annetaan suoraan bannit koko sivustolle.

Link to post
Share on other sites
  • Vastaukset 33
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

joo asiaapuhut,esim. seuraavankuun kisatopicin vois avata jo aikesemmin,ku moni noita haluaa jo kirjoitella aikasemmin.

Tilanne 2.9 vihjeiden jälkeen:   Vihjemäärä Oikein Void Väärin Palautus-% panostukset netto

Onnittelut Kemmulle voitosta 

Tee tili osallistuaksesi keskusteluun

Sinun täytyy olla jäsen jos haluat kommentoida

Tee tili

Rekisteröi uusi tili. Se on helppoa!

Tee tili

Kirjaudu

Onko sinulla jo tili? Kirjaudu tästä.

Kirjaudu nyt

  • Uusimmat viestit

    • ESL Pro League PK: FlyQuest - Ninjas in Pyjamas | FlyQuest | 1.82 (Coolbet)   PK: Monte - FURIA | FURIA | 1.78 (Coolbet)   PK: Natus Vincere - Complexity | Yli 2.5 karttaa | 2.10 (Coolbet)
    • Saatiinhan sitä vihreääkin jo kunnolla välieriin Se olis sitten finaalia vaille valmista, 1 ottelu jäljellä, mahdollisesti 4 sessiota. Finaalit mennään paras 35 eli 18 voittoa tarvitaan mestaruuteen. Kyren Wilson (12.) - Jak Jones (44.) Wilson on suosikki kertoimin 1.33 ja Jones saa 3.40 (Bet365). Uskon Jonesin pistävän hyvin hanttiin Wilsonille ja toivon näkeväni parin päivän aikana kaikki 4 sessiota, joten ihan pieni betsi over 30.5 freimille tulee otettua.
    • Jääkiekko NHL KLO 03.00   Boston Bruins -  Toronto Maple Leafs   Valinta:  Boston Bruins ML Kerroin:  1.76 ( paf)   Game 7.  Sarja on tasan 3-3.   - Bruins hävinnyt nyt kaksi kautta putkeen 3-1 tilanteen G7 peliin - Bruins hävinnyt G7 nyt kolme kertaa putkeen 2019,2022,2023. - Leafs hävinnyt 2004 jälkeen kaikki G7 pelinsä - Matthews palaa kokoonpanoon ja sotkee kemiat sopivasti tänään. Ilmeisesti Woll saattaa olla pois, mutta selvii itse pelissä pelaako kuitenkin.  KAIKKI SELVII VASTA KU KLO ON 3.00-3.10   BRUINS FANINA uskon omiin.  Tää on myös nähty, kun moni puhuu viime vuoden sulamisesta.  No Leafs G7 on nähty, että Bruins hoitaa sen varmoin ottein usein.  Nyt tilasto voitto kotijoukkueelle G7 pelissä juuri Leafs vastaan olisi loogista.  Varsinkin, jos Leafs ketjut tai molari vaihtuu.  Se olisi niin nähty kuvio.  Bruins vaihtoetu on iso tänään. Kotiyleisön edessä pääsee pelaa klassikon.  Itsellä on vahva luotto omiin.   Kunhan Boston Bruins voittaa vaikka jatkoilla, niin tää osuu
    • Koripallo, NBA Denver Nuggets vs. Minnesota Timberwolves klo. 2.00 Nikola Jokic tekee tripla-tuplan/2,63 PAF Nuggets kohtaa NBA:n läntisen konferenssin pudotuspelien toisella kierroksella Phoenix Sunsin sweepanneen Minnesotan. Nikola Jokic on totuttuun tyyliin Nuggetsin tärkein yksittäinen pelaaja ja itsellä on vahva käsitys, että serbialainen nostaa pelien koventuessa tasoaan. Tänään voisi olla hyvä hetki tehdä kevään kolmas tripla-tupla. Lakersia vastaan ensimmäisellä kierroksella tämä tapahtui kahdesti ja pari kertaa jäi yhden syötön päähän tripla-tuplan syntyminen.
    • Jääkiekko, NHL Boston Bruins vs. Toronto Maple Leafs klo. 3.00 Yli 6,5 maalia (60min), William Nylander ja Brad Marchand vähintään kaksi tehopistettä sis JA/14,00 PAF Nyt tehdään tämmönen harakirivihje ottelusarjan seitsemänteen kamppailuun, kun edelliset kamppailut ovat olleet maalin pelejä. Toronto nousi ottelusarjassa 3-1'stä tasoihin nappaamalla kaksi 2-1 -voittoa. Sitä ennen Boston nappasi vierasvoitot 3-2 ja 4-2 -lukemin. Seitsemännet ottelut ovat aina vaikeita arvioitavia, mutta nyt on kutina, että hommat lähtee täysin lapasesta ja kamppailussa hinkataan 4-4 -tasapelin ja jatkoeristä haetaan ratkaisija. Marchand ja Nylander ovat johtavina pelaajina isossa vastuussa maalijuhlissa.
×
×
  • Create New...