Jump to content
Kirjaudu seurataksesi  
Snooker

11.1

Recommended Posts

Australia A-League klo 10:50

Melbourne City - Brisbane Roar

Pelivalinta: Brisbane Roar +0,5

Kerroin: 2,50 Bet365

Melbourne City asetettu aivan liian suuren suosikin asemaan tähän matsiin. Ennen kauden alkua kertoimet olisivat olleet toisenlaiset, mutta Brisbanen heikkoon alkukauteen on reagoitu voimakkaasti. 

Brisbanen valmentaja vaihtui viime vuoden lopussa ja uuden valmentajan kanssa peliotteet olleet selkeästi parempia. Viime ottelu Perthiä vastaan kaatui punaiseen korttiin, jonka Brisbane sai ollessaan 2-0 johtotilanteessa. Perth onnistui voittamaan ottelun lopulta yhden miehen ylivoimalla lukemin 2-4. 

Melbourne pelannut hyvän alkukauden ja kotikentällä otteet olleet erityisen hyviä. Melbourne ei materiaaliltaan ole kuitenkaan merkittävästi parempi kuin Brisbane, joten kyllä tässä vierasjoukkueella on hyvä mahdollisuus yllätykseen. 

 

 • Tykkäys 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ampumahiihto miesten sprintti

Tarjei Boe - Arnd Peiffer

Pelivalinta: Tarjei Boe

Kerroin: 1,86 Marathonbet

Molemmat miehet olleet hyvässä vireessä ampumapaikalla. Peifferin tilastot hieman paremmat, mutta lähtökohtaisesti todella tasaväkisistä ampujista kyse. Boen hiihtovauhti ollut parempaa kuin Peifferilla alkukaudella ja siitä syystä Boe selkeä ennakkosuosikki. Boe voi hyvänä päivänä hiihtää jopa sakkokierroksen verran nopeammin 10km lenkin kuin Peiffer, joten vaikka Boe ampuisi yhden hudin enemmän, niin silti Boella kohtalaiset mahdollisuudet Peifferia vastaan.

 • Tykkäys 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

NHL 

:ducks:Ducks -  :penguins: Pens

Pelivalinta: Pens -1 @ 2.55 Unibet

5:00

Yhdeksän ottelun tappioputkessa oleva Ducks jää ensi yönä vaille mahdollisuuksia kun hurjassa lennossa oleva Pens saapuu vieraaksi. 

 • Pensin materiaali murskaa Ducksin jo paperilla, mutta myös kentällä Pens on ollut todella vahva joukkue viimeaikoina, eikä tästä ohipeliä saada ennakkoon mitenkään.
 • Tampan ohella se on  tällä hetkellä NHL yksi kuumimmista joukkueista. Tehoja löytyy laajalla rintamalla ja joukkuepeli toimii niin ei tässä ottelussa ole voittajasta kyllä epäselvyyttä
 • Pens on voittanut 10/13 viime ottelustaan ja jatkaa vahvaa suorittamista myös ensi yönä.
 • Tykkäys 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jääkiekko, Liiga 

Ilves - Ässät 

Ilves 1.erä @2.20 Coolbet 

KLO: 18.30 

Porilaisilla on alkanut ulosmyynti ja Sakari Salminen sai mennä. Joukkue tiedotti avoimesti, ettei urheilullinen puoli ole vastannut odotuksia. Ensikauden budjetti pienenee huomattavasti. Mitään menetettävää ei Ässillä enää ole ja Ensikauden sopimuksia ajatellen joukkueessa pelataan työpaikasta. Mielenkiintoista nähdä millä kokoonpanolla patapaidat tähän peliin lähtee. Liigan heikoin nippu mielestäni tällä hetkellä eikä odotuksia ole. Kaiken lisäksi joukkueen poissaololista on pitkä.

Ilves on taas kiinni viimeisessä säälipleijjaripaikassa ja joukkue on pelannut melko ailahtelevasti. Maalirikkaasti sanotaanko näin. Omissa on soinut liikaa mutta aikaa tuon osion petraamiseen on ollut riittävästi ennen tätä peliä. Tupsukorvilla on terve miehistö ja kausi täysin kesken jos Ässiin vertaa. Ottelukertoimet ei tässä päätä huimaa joten edellisen näiden kohtaamisen tapaan avauserä Ilvekselle. Kotijoukkue on selkeä suosikki ja omaa laajan maalintekovoiman. Vaikka omissa toisinaan soikin niin luotan siihen että Tamperelaiset maalaa vähintään kerran enemmän avauserään kuin Ässät. 

Kohde menee oikein kun Ilves voittaa 1.erän 

OIKEIN 

 • Tykkäys 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jääkiekko, Liiga

TPS - Tappara 

yli 5 maalia @2.18 ComeOn! 

KLO: 18.30 

Mielenkiintoinen kamppailu turussa sillä molemmat ovat voittaneet yhden pelin, kahdesta kauden aiemmasta kohtaamisesta. Ja vieläpä nollaten vastapuolen. Maaleja tähän on haettava. KultaKaapo palaa turkulaisten rosteriin ja tuo hyvää energiaa joukkueeseen. Tepsu on pelannut alakanttiin pari viimepeliä ja ollut lepsu niin hyökkäys- kuin puolustuspäässäkin. Kahteen peliin ainoastaan 2 tehtyä maalia. Ei tuttua tepsiä. Tappara painaa 3 ottelun voittoputkessa ja on pelannut runsasmaalisia matseja nyt 5kpl peräkanaa. 5maalia tai yli on toteutunut jokaisessa noissa. Joukkue on saanut otteen takaisin ja pimennossa olleet sankaritkin ovat alkaneet pelaamaan. Ojamäki nostettakoon esiin. Koska Tepsu on nuo overipelit skipannut oman heikkouden takia lähiaikoina niin odotetaan maaleja heille tähän iltaan 2-3 ja samaa myös Tapparalle. Joukkueet majailee taulukossa peräkkäin ja itseasiassa Tappara on vieraissa onnistunut paremmin maalinteossa. Käsiä sekä erikoistilanneosaamista löytyy jäältä liigan tasoon nähden paljon tässä pelissä. TPS jos antaa maalinedustilaa Tapparalle tänään niin omissa soi varmasti. Tappara saa taas olla tarkkana karvaamisen kanssa. Ennakkoon tasainen vääntö, jossa haetaan jo asetelmia kevättä silmällä pitäen. 3-3 on ollut päässäni eilisestä asti ilman mitään syytä joten uskotaan siihen mitä pää sanoo. 

Kohde menee oikein kun ottelussa tehdään yli 5 maalia (tasan 5=DNB)

OIKEIN 

 • Tykkäys 2
 • Kiitos 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jääkiekko, Liiga 

HIFK - HPK 

HPK ml @2.45 Unibet 

KLO: 18.30 

Vastakkaiset vireet kohtaa toisensa jo neljättä kertaa kuluvaa kautta. Voitot kerholle 2-1. HIFK painaa 5 kotivoiton putkessa ja kerho on 5 vieraspelistään jäänyt tyystin ilman voittoa varsinaisella peliajalla. Larmin poissaolo on ollut miinus ja on sitä hiukan tässäkin. Hifkin lista on pidempi, mutta tästä huolimatta joukkue on ollut vahva etenkin hyökkäyssuuntaan. HIFK on ladannut akkujaan vajaan viikon mutta kerho käväisi kääntymässä toissapäivänä Tampereella jättäen sinne 3 sarjapistettä. Oletan että petopaidat ei aivan alusta alkaen ole tempossa mukana. Kerhon on hyödynnettävä liike ja mahdolliset ylivoimat. Joukkueet ovat kaikin puolin todella tasavahvat ja jotenkin tuntuu että kärkiketjujen ulkopuolelta löytyy ratksisijat tähän iltaan. Voittoputket päättyy joskus eikä kerhokaan loputtomiin vieraissa konttaa. Kotiedun merkitys ja HIFKin maalinteko selittänee kertoimia, mutta minun mielestäni ei ero noin suuri. Hyvinkin jatkoille venyvä ottelu, jossa erikoistilanneosaamista ei ole kummallakaan huomattavasti enemmän. 50-50 peliin Kerho lappuun. 

Kohde menee oikein kun HPK hakee pisteet helsingistä 

OIKEIN 

 • Tykkäys 3

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jääkiekko, Liiga

JYP - Jukurit 

Pisteentekijä: Mika Partanen @2.00 Nordicbet

KLO: 18.30 

Kolme maalitonta peliä Partasella alla mutta on joukkueen selkein ykköspyssy. 5häkkiä yyveellä tehtynä ja vajaa piste/peli on ollut tahtina! Molemmat joukkueet ylläpitää toiveita kevään peleistä joten panosta tästä ei puutu. Jukurit on osoittanut olevansa valmis kaatamaan kenet tahansa tässä sarjassa ja Niemisen tapa peluuttaa on toiminut. Partanen ei ole Jypiä vastaan tälle kaudelle kirjauttanut yhtään pistettä vaan Kärppien kaataja Pereskokov on ollut roolissa ja @2.20 antaa norkka herralle kerrointa. Ennakkoon ympäripyöreä ottelu johon JYP on asetettu liian suureksi suosikiksi ilmeisesti muutaman pelin vuoksi. Partanen on ratkaisija jota Jukurit tosissaan tarvitsee joten pistetili JYPiä vastaan on hyvä avata tänään. 

Kohde menee oikein kun Mika Partanen kirjaa pisteen ottelussa  (sis ja)

OIKEIN 

 • Tykkäys 2
 • Kiitos 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Suomi: Korisliiga

KTP Basket – Kouvot klo 18:30

Pelivalinta: KTP

Kerroin: 1,68 Noricbet

KTPn edellistä vieraspeliä paikan päällä todistaneena täytyy todeta, että peli olisi kääntynyt KTPlle jo pelkästään paremmalla tuurilla. Heittopelissä oli todella kova yritys, mutta pallot pomppivat Karhulle ihmeellisen epäsuotuisasti läpi pelin. Heittoyrityksiä oli vaikka muille jakaa koko pelin ajan, mutta varsinkaan kolmosen heitot eivät uponneet. Tänään jos samanlaiset otteet jatkuvat, niin ei ole Kouvoista vastusta. Lisäksi KTPn kotirekordi viidestä edellisestä pelistä: 5 voittoa, 0 tappiota lupaa hyvää kotijoukkueelle.

 • Tykkäys 1
 • Kiitos 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Toto4 Ravit Kuopio

Lähtö 6 Ready Press-Hopeless Guy valinta 1 kerroin 1.60@bet365

Hopeless Guy tulee tähän lähtöön 2 ja puolen kuukauden huoltotauolta. Hevonen ei ennen taukoakaan ollut terävimmillään vaan pärjäsi ainoastaan monten puolella. Nyt sillä on tässä vielä 20metrin takamatka, jolta se tuskin saavuttaa montaakaan sijaa tässä lähdössä. Ready Press parhaimmillaan otti voittoja jopa 75 tasolla ja jonkinaikaa sitten se järjesti yllätyksen keulasta. Se on nopea lähtemään ja saa tässä varmasti jonkinlaisen juoksun kärjen lähellä. Se kilpailee tasaisessa kilpailurytmissä ja tekee jatkuvasti ihan ok suorituksia ilman sen suurempia moitteita. Uskon että Tenhunen saa tässä hevosen kanssa sen verran hyvät asetelmat että pystyy ainakin 20metrin pakilta Torvisen ajokin pitämään takanaan.

 • Tykkäys 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Korisliiga suomi

KTP Basket-Kouvot pelivalinta 1 kerroin 1.85@Veikkaus

Tuli huomattua tälläinen aikalailla reilu ylikerroin veikkaukselta. Maailmalla kertoimet 1.62-1.71 välillä joten veikkauksen tarjoamat tasakertoimet ovat jo aikapaljon yläkanttiin ja tässä kertoimessa on kyllä valueta. KTP majailee sarjataulukossa sijalla 3 24 pisteellä, Kouvot taas sijalla 6 18 pisteellä, kahdella matsilla vähemmän. Varsin tasaväkiset kaudet siis menossa. Joukkueet ovat kohdanneet kahdesti aiemmin tällä kaudella, ja molemmat kohtaamiset ovat päättyneet KTP voittoon vieraista joulukuun alussa tuli peräti 14pisteen voitto, ja kotoa 4pisteen voitto kauden alussa. KTP on pelannut erittäin hyvin viimeiset kymmenen peliään. Sillä on peräti kahdeksan voittoa kymmenestä viimeisestä ottelusta, ja kaksi tappiota tulleet vieraista Gullsille sekä karhuille. Kotona viimeiseen viiteen otteluun ei ole joukkue hävinnyt yhtään matsia ja se voitti jopa sarjakärki Vilpaksen kotonaan. Matsit ovat olleet erittäin tiukkoja mutta jotenkin tämä joukkue on onnistunut aina ne ratkaisevat oikeat liikkeet tekemään otteluiden lopussa ja kääntämään matsit voitoksi. Kouvot hävisi viimeisimmän ottelunsa sarjakärki Vilpakselle vieraskentällä peräti 34pisteen erolla ja mikäli he eivät ole osanneet käsitellä tätä murskatappiota oikein, saattaa peli lähteä heti alusta kotijoukkueen selvässä komennossa käyntiin. Ykköstä siis lapulle TOPPIKERTOIMELLA.

 • Tykkäys 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jääkiekko :nhl:

Carolina - Buffalo 

Buffalo @3.10 Bet365 

KLO: 02.30 

En ymmärrä mistä tämä kerroin on saatu tähän, mutta olkoon. Eichel takaisin kokoonpanossa ja Hutton aloittaa Sabresin maalilla. Buffalon olisi aika katkaista kolmen ottelun vierastappioputki ja viime joulukuusta lähtien on joukkue ollut kokonaisuudessaan vierasjäällä huono. Joukkueella on kuitenkin alla makea voitto kotoa lukemin 5-1. Devils kaatui yhteen erään. Positiivinen ilme + Eichelin tulo ruotuun. Hyvät lähtökohdat Sabresille. Kyseessä on kuitenkin joukkueiden ensimmäinen kohtaaminen yli vuoteen. 

Carolina taipui viimeyönä Tampan kyydissä, vaikka aloittikin ottelun vahvasti. Lightning ja jäätävä ylivoima olivat jälleen kerran liikaa ja Hurricanesin vuoro oli todeta tämä tällä kertaa. Samalla päättyi 5 ottelun voittoputki. Hurrikaanit laittoi kyllä hyvin kampoihin viimeyönä ja luulenpa että tuohon peliin myös suurin osa pelaajista antoi kaikkensa. Harvemmin kärkijoukkue ei sytytä pelaamaan/haastamaan. Väsymystä ennakoin otteluun kotijoukkueelle, mutta vaarallinen Aho-Teräväinen kaksikko voi onnistuessaan olla tehokas duo. Sabresin pakistoon tulee taatusti painetta ja esimerkiksi Ristolainen on mm liian usein vaikeuksissa. Carolina joutuu pelaamaan nyt toisen yhtä kuluttavan pelin ellei jopa raskaamman vuorokauteen. Luotan siihen että Sabres pääsee prässin alta nopeasti eteenpäin ja tätä toistaen pakottaa kaveria boxiin ja saa useammankin ylivoimahyökkäyksen. 

Hurricanes joutuu mielestäni kovaan paikkaan eikä se ole palautunut normaalisti. Sabres ja Eichel. Ei aiempaa kohtaamista hetkeen. Halu voittaa enemmän ----> Sabres. Buffalon 10 viimeisintä VIERASpeliä on tuottanut tasan 1kpl voittoja VARSINAISELLA peliajalla. Parantaa täytyy jotta asema viivan päällä taulukossa pysyy. 

Lähtökohtiin nähden ylikerroin ja räikeä sellainen. Lappuun. 

Kohde menee oikein kun Buffalo voittaa ottelun varsinaisella peliajalla 

VÄÄRIN 

Edited by poronvoima
Joskus menee tuurilla toisinpäin
 • Tykkäys 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jääkiekko :nhl:

Anaheim - Pittsburgh 

Anaheim @2.90 Bet365 

KLO: 05.00 

Kerroin tullut jo alas mutta kokeillaan silti. Melko monta tekijää on tähän matsiin noin ennakkoon. Itse lähden liikkeelle sillä olettamalla, että joskus loppuu epäonni ja joskus loppuu onni. Vertauksellisesti Ducksin tappioputki vs Matt Murray. Onhan Penguins ollut ilmiliekeissä joulukuun alusta asti ja ennakkoon joukkue on tässä suosikki. Rehellisesti sanottuna kuitenkin todennäköisyys sille että Ducks voittaa, kasvaa tottakai kokoajan. Vaikka Pens on pari päivää saanut lepuuttaa, on sen kalenteri ollut kiireisempi. Sekaan mahtuu tappio esim Chicagolle ja näitä ohipelejä tulee välillä. Ducksilla jäi varmasti maalinälkää viimepelistä sillä etenkin 2.erän touhu jäi yrittämisen asteelle tyystin, vaikka paikkoja oli. Suurimman vastuun tuosta voi mielestäni ottaa Rakell  (-2) sekä Getzlaf  (-2 ). Alkaa etenkin noilla herroilla olla aika vastata tilinauhaan. 

Murrayn taika sekä Penguinsin jäätävä vire VS Häpeällinnen tappioputki ja alisuorittaminen. Hörnqvistin jättämä lovi poissaolon takia toivottavasti sekoittaa pakkaa vierailta. 

Ducks vei joukkueiden ensimmäisen kohtaamisen 18.12 lukemin 2-4. Erikoista sinänsä sillä tuolloin kokoonpanon ulkopuolella oli useita vakiokasvoja. Paperilla on tänään vahvempi Ducks ja lähihistoriassa voitettu Pens. Siitä ottelusta koko kirottu tappiosarja lähtikin käyntiin joten siihen sen täytyy myös päättyäkkin. Gibson! Ole mies.

Kohde menee oikein kun Anaheim voittaa varsinaisella peliajalla 

VÄÄRIN 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Kirjaudu seurataksesi  

×
×
 • Create New...