Jump to content

oopee71

Jäsen
 • Viestejä

  9
 • Liittynyt

 • Viimeksi paikalla

 • Pistettä

  36 [ Lahjoita ]

Maine

17

Tietoa

 • Rank
  Aloittelija

Profiilitiedot

 • Paikkakunta
  Vaasa
 • Erikoisalaa
  E-sports, Pesäpallo, Koripallo

Vierailijat

213 Profiilivierailua
 1. oopee71

  3.4

  Esports | CS:GO | ESL Pro League 19:25 FaZe - OG Karttoja yhteensä yli 2.5 | 1.90 | Paf OG kärsi eilen jokseenkin niukan ja yllättävän tappion Virtus Prolle. Avaimia ottelun voittoon oli pelissä useita, mutta ei vain ollut ottajaksi. Pelistä paistoi mielestäni se, että OG:lle sattui vain huonompi päivä ja koko lineuppi alisuoritti edellisiin peleihin nähden. Mappivetoa ajatellen molemmat joukkueet bannaavat ensimmäisenä samaa karttaa (Vertigo) ja tämä tuo OG:lle huiman avun. Siispä OG poistaa mappivetossa mitä luultavammin Nuken, joka on ollut FaZen syömähammas (86% voittoprosentti viimeiset 3 kk) ja FaZe bannaa Vertigon. Täten pelattaviksi kartoiksi jäänee ainakin Mirage ja Dust2, joissa OG:lla on edellisten esitysten perusteella mahdollisuus kaataa kenet tahansa. OGn suoritukset ovat viime aikoina olleet todella positiivisia ja suurimmat kommunikaatio-ongelmat on saatu karsittua pelistä pois. OG:n lopputulokseen vaikuttaa paljon millä tasolla varsinkin Mantuu sattuu pelaamaan AWPtä ja tällä hetkellä hänen suoritukset eivät juurikaan heittele. Yhden viikon formi (HLTV): FaZe -62 p vs. OG +17 p. osoittaa OGn olevan paremmassa vedossa tällä hetkellä ja laittaa voimasuhteet tähän peliin mielestäni 50-50 tilanteeseen. YHTEENVETO Pelistä tulee näillä askelmerkeillä todella tiukka ja lopputulos kulminoituu luultavasti vasta kolmannessa kartassa siihen, kuka on tänään liekeissä - NiKo (FaZe) vai Mantuu (OG). On myös mahdollista, että OG kairaisi tästä voiton esimerkiksi mappiveton mennessä Train-Mirage-Dust2, jolloin OG:n voittokerroin 2.75 on myös ihan kokeiltava pienellä panostuksella. TULOS: 2-0
 2. oopee71

  24.3

  Olin tätä laittamassa vihjeeksi, mutta hyvä että joku on ollut aikaisemmin hereillä. ALL IN BOYS.
 3. Esports / CS:GO / StarSeries i-League Season 8 24. loka, 15:30 NiP - G2 (Best of 3) Valinta: Yli 2,5 karttaa / 1,90 PAF B-lohkon ylempi finaali, josta voittaja etenee playoffeihin. Molemmat joukkueet ovat pelanneet erittäin hyvää ja itsevarmaa CSää tässä turnauksessa. G2 on vihdoin löytänyt pelityylin, jolla voi kaataa kenet tahansa top10 joukkueista. Tämän on mielestäni mahdollistanut nexan ja hunterin tulo kokoonpanoon, minkä myötä joukkue on itsevarmempi ja vakaampi ja täten kennyS voi keskittyä paremmin awp-pelaamiseensa. Pidän NiPiä jopa tämän turnauksen voittajasuosikkina. Heidän peli on kehittynyt entisestään monella osa-alueella ja vaikuttaa, että joukkueessa ei ole juuri nyt yhtään heikkoa lenkkiä (edellisessä pelissä koko joukkueen rating KA 1.28). Joukkueessa on myös hirvittävä määrä kokemusta ja suorittaminen paineen alla (esim tilastot 4vs5 tilanteista tällä hetkellä maailman parhaat 33 %) sopii NiPin identiteettiin. Karttaveto on molemmille joukkueille suotuisa; NiP valitsee luultavasti Overpassin tai Nuken ja G2 joko dust2 tai Trainin. Ottaen huomioon lähtöasetelemat ja joukkueiden hyvän formin, molemmat joukkueet voittavat kotikarttansa ja ratkaisua haetaan melko varmasti kolmannesta kartasta.
 4. oopee71

  18.10

  Esports / CS:GO / Dreamhack Open Rotterdam 2019 18. loka, 17:30 CR4ZY - HAVU (Best of 1) Valinta: HAVU, 2.05 PAF HAVU kohtaa Rotterdamin avausottelussaan CR4ZYn, joka on huNterin ja nexan poislähdön jälkeen esittänyt vaisua ja sekavaa peliä. Tilalle tulleet emi ja SHiPZ ovat mielestäni sekoittaneet aikaisemmin toimineen lineupin kemiaa liiaksi. Tällä hetkellä joukkue joutuu nojaamaan liikaa EspiranTon ja ottoNdn suorituksiin. Samoin HAVU koki kokoonpanomuutoksen syyskuussa kun Twixie väistyi ja tilalle otettiin doto (hänen rating edellisessä pelissä oli joukkueen paras 1.45). Tämä siirto oli siis vapauttava ja ainoastaan positiivinen liike ja mielestäni HAVU vaikuttaa nyt entistäkin vaarallisemmalta. Kuten HAVUkin on siirtoa kommentoinut, doto tuo midroundeihin oman taktisen näkemyksen ja on näin sAwin IGL tukena. Pidän HAVUa kohtuu selvänäkin suosikkina tähän bo1 otteluun, sillä karttaveto kääntyy eliminointien jälkeen HAVUlle. Pelattavaa mappia on best of 1 pelimuodon takia hankala arvata, mutta se on luultavasti joku kolmikosta Nuke, Dust2 tai Train.
 5. oopee71

  16.10

  Esports / CS:GO / ECS Season 8 Europe Week 3 / Semi-final 16. loka, 21:00 BIG - NiP Total maps played: Yli 2,5, Coolbet 1,90 Tämän illan ehkä mielenkiintoisin ottelu (Astralis vs. fnatic rinnalla) ja ennakko-odotuksiltaan erittäin tasainen. Edelliset 4/5 ottelua BIGillä päättynyt 2-1 tulokseen ja NiPillä 3/5 ottelua. Oma backtestaus antaa mappien osalta 3-3 tuloksen ja tilastot Online-peleistä kääntyvät hiukan BIGin puolelle. Karttavetossa kartat menevät aika täydellisesti ristiin, joten molemmat joukkueet pääsevät melko varmasti pelaamaan omassa parhaassa kartassa. Aikaisempia pelejä seuranneena molemmilla joukkueilla on noususuunta ylöspäin ja tämä semifinaali on varmasti paikka, jossa molemmat joukkueet tekevät parastaan. LISÄHUOMAUTUS Kävipä tässä ottelussa miten tahansa, kannattaa pitää silmällä huomista m1x - BIG/NiP winner ottelua. Lajia paljon seuranneena en ole hetkeen nähnyt m1xin kaltaista joukkuetta. Koko joukkue on erittäin tulivoimainen ja aggressiivinen pelityyliltään, osa kutsuu heitä jopa cheatereiksi viimeaikaisten suoritusten perusteella (voittivat mousesportsin ja Trickedin sekä olivat lähellä kaataa myös Avangarin). Tulevat saamaan ainakin kohtalaiset ylikertoimet tuohon otteluun, joten m1x +1,5 maps tasoitusveto on siihen otteluun kokeilemisen arvoinen.
 6. oopee71

  12.1.

  Hunt Wave League, CS:GO Chaos - SuperJymy Pelivalinta: Superjymy 2.30 @ PAF Klo 17:00 Tässä ottelussa on hyvä mahdollisuus Superjymyllä hakea voittoa ruotsalaisesta Chaosista. Eilen Superjymy onnistui kaatamaan Vega Squadronin, joka väläytteli otteitaan viime vuoden FACEIT majoreissa kaatamalla ja haastamalla maailman parhaita joukkueita arvaamattomalla pelityylillä. Itse pidän Vega Squadronin (world ranking #22) kaatamista kovana juttuna ja Jymyn pelaaminen eilen oli ajoittain suoraan kuin oppikirjoista mm. Train ja Inferno-mapeissa. Toki tähän BO3 pelimuotoon vaikuttaa myös mappivalinnat, mutta jos Jymy bannaa Chaosin vahvat mapit niin Jymyn voitto ei ole edes mikään yllätys.
 7. oopee71

  11.1

  Suomi: Korisliiga KTP Basket – Kouvot klo 18:30 Pelivalinta: KTP Kerroin: 1,68 Noricbet KTPn edellistä vieraspeliä paikan päällä todistaneena täytyy todeta, että peli olisi kääntynyt KTPlle jo pelkästään paremmalla tuurilla. Heittopelissä oli todella kova yritys, mutta pallot pomppivat Karhulle ihmeellisen epäsuotuisasti läpi pelin. Heittoyrityksiä oli vaikka muille jakaa koko pelin ajan, mutta varsinkaan kolmosen heitot eivät uponneet. Tänään jos samanlaiset otteet jatkuvat, niin ei ole Kouvoista vastusta. Lisäksi KTPn kotirekordi viidestä edellisestä pelistä: 5 voittoa, 0 tappiota lupaa hyvää kotijoukkueelle.
 8. oopee71

  6.9

  Superpesis välierät, klo 16:30 Kouvolan Pallonlyöjät – Sotkamon Jymy Pelivalinta: Sotkamon Jymy (Moneyline) Kerroin 2,15 Veikkaus Ottelusarja on nyt tasan 2-2 ja sarjassa on nähty tähän mennessä ainoastaan vierasvoittoja. Tänään ratkeaa kumpi joukkueista etenee finaalipeleihin Joensuuta vastaan. Ottleusarjan aikaisemmissa ottelussa molemmat joukkueet ovat pystyneet tekemään tilannetta hyvillä prosenttimäärillä ja pelit ovat kulminoituneet kotiuttamiseen. Edellisessä pelissä Sotkamossa, Kouvola käytti paljon lyhyitä lyöntejä ajolähdöissä sekä vaihtotilanteissa ja tänään niillä on enää vaikea Jymyä yllättää. Sotkamo olisi luultavasti voittanut sarjan jo edellisessä ottelussa, jos kärkietenijät (Hakkarainen, Vikström) olisivat päässeet paremmin kentälle. Kouvolan läpilyöntiuhka on mielestäni sarjassa pienempi kuin Jymyn, joka on tehtaillut kunnareita jo useammassa ottelussa ottelusarjan aikana ja juoksuja on tehty myös kakkoskärjestä. Lisäksi Jymyn lyöntiratkaisuissa on mielestäni säästelty merkattuja paikkoja ja lyhyiden kotiutusten korttikin on vielä käyttämättä. Loppuviimein Jymyn kokemus pudotuspelisarjoista vuosien varrella on jo tilastojen valossa murskaavaa, Jymyllä on laajempi kotiutusarsenaali (Korhonen & Rönkkö) ja enemmän etenijävoimaa, jos 0-tilanteessa onnistutaan. Nämä tekijät yhdessä kallistavat vaa’an Jymyn puolelle. Neljä edellistä ottelua on edennyt, joko supereihin tai kotiutuslyöntikisaan ja tänään ottelun kaava voi olla hyvinkin samanlainen. Lopuksi tilastoja: Sotkamon Jymy on pelannut 92 välieräottelua ja voittanut niistä 69 (75%). Sotkamon Jymy on pelannut 27 välieräsarjaa ja voittanut niistä 23 (85%). Kouvolan Pallonlyöjät on pelannut 19 välieräottelua ja voittanut niistä 7 (37%). Kouvolan Pallonlyöjät on pelannut 6 välieräsarjaa ja voittanut niistä 2 (33%).
×
×
 • Create New...