Jump to content

Recommended Posts

Koripallo FIBA Europe Cup klo 19:30

Bakken Bears - Ironi Nes Zion

Pelivalinta: Bakken Bears -6,5

Kerroin: 1,87 Unibet

Bakken Bears pelannut erinomaisesti eurokentillä ja Bakken Bears materiaaliltaan erittäin laadukas jengi, joten Bakken Bears lähtee tähän ottelusarjaan selvänä ennakkosuosikkina. 

Bakken Bears ollut erityisen hyvä kotijoukkue ja ainoa tappio kotikentällä FIBA Europe Cupissa tuli venäläistä Saratovia vastaan 1p erolla. 

Ironi Nes Zion pääsi FIBA Europe Cupiin karsintojen kautta ja Ironi Nes Zion päässyt kohtuullisen helppoihin lohkoihin, joista on selviytynyt jatkoon. Ironi Nes Zion on pelannut kotiotteluissa hyvin, mutta vieraissa ollut vaikeampaa. Uskon Bakken Bearsin ottavan tästä selvän voiton reilulla erolla.

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Aasia: AFC Mestareiden liiga 

Sydney FC - Ulsan Hyundai 

11:00

Pelivalinta: Ulsan Hyundai @ 2.52 Coolbet

Ulsan Hyundai aloitti kautensa koressa 2-1 voitolla Suwonista.AFC Karsinnoissa kaatui myös malesialainen Perak peräti 5-1. Brassi hyökkääjä Negao Junior on erittäin vaarallinen pelaaja ja voi aiheuttaa Sydneyn puolustukselle tänään harmaita hiuksia, viime kaudella hän iski K-liigassa 21 maalia 32 pelaamassaan ottelussa. Ulsanin puolustuspelaaminen on myös hyvää ja viime kaudella se päästi korean liigassa toiseksi vähiten maaleja runkosarjassa, joukkue ei ole viime kaudesta juurikaan muuttunut. 

Sydney on australian liigassa toisena ja se on voittanut 6/10 viime ottelustaan, kerran pelannut tasan ja kerran hävinnyt. Joukkueen maaleista on vastannut tällä kaudella suurimmaksi osaksi Adam Lefondre, mutta hänen aisaparikseen Sydney hankki Iranilaisen Goochannejhan Rezan jolta Sydney toivoo paljon.  Hän sai edellisessä ottelussa Adelaidea vastaan maalihanat auki Sydneyn paidassa. Reza on pelannut tällä kaudella myös Kyproslaisen Apoelin paidassa  kymmenen ottelua tehden niissä kaksi maalia, ja tätä edeltävällä kaudella hän pelasi Hollannissa Heerenveenin riveissä tehden yhdeksän maalia 35 ottelussa.

Viime vuoden AFC ei sujunut Sydneyltä kovinkaan kummoisesti ja se pystyi nappaamaan vain yhden voiton,  kahdesti hävisi ja kolmesti pelasi tasan. Esimerkiksi viime vuoden avauskierroksella Sydney hävisi korealaiselle Suwonille kotonaan 0-2 joka on lähes yhtä kova porukka kuin tämän päiväinen Ulsan Hyundai.

Pidän Ulsania parempana joukkueena kokonaisuudessaan, molemmilla joukkueilla on hyvä hyökkäys mutta Hyundain oman pään pelaaminen on parempaa kuin kotijoukkueella.

0-0

  • Tykkäys 2
Link to post
Share on other sites

Jääkiekko, Liiga

Jukurit - SaiPa 

SaiPa @2.55 Coolbet 

KLO: 18.30 

Neljä kierrosta jäljellä ja voitolla Sputnik varmistaisi paikan jatkopeleissä. Villimiehet ovat jälleen laittaneet kokoonpanon uuteen uskoon ja omaan silmään näyttää pitkästä aikaa siltä että hyökkäykseen pyritään saamaan lisää tehoja. Tuohimaa aloittaa tutusti maalilla. Vaikka SaiPa hävisi tuon edellisen pelinsä Kärpille Oulussa, oli ottelussa paljon hyvääkin. Numerot pysyi ainakin siedettävinä. Liikettä joukkue kaipaa kuitenkin enemmän ja rytmitystä enen kaikkea. Joukkue on kaikinpuolin iskukunnossa derbyyn ja jatkopaikan varmistus tiedetään. Vahvaa esitystä odotan saipalta tänään. 

Jukureilla tilanne viimeisten pelien osalta sama kuin saipalla. Liikaa tappioita. Pelaillen menee tämäkin peli Jukureilla ja lähinnä rohkeiden nuorten ja muutaman kokeneemman kaverin panoksesta johtuen joukkue on kiusana muille nämä loppupelit. Neljäs Derby ja Sputnik voittanut 2/3. Jukurit tulee pelaamaan täysin paineitta tänäkin iltana ja Saipan pitää pystyä siihen vastaamaan. Erikoistilanteet roolissa. Mikkeli ottaa pakkia puolustuksen ja mv-pelin osalta, mutta hyökkäys ei nopeiden suunnannmuutosten vuoksi juuri saipalle kalpene. 

Koska Sputnik hakee mielestäni tulosta hyökkäykseen on se tähän materiaalin puolesta suosikki. Viisikoiden pysyessä tiiviinä on Sputnik enemmän kiekossa ja sitäkautta paikoilla. Maltti on valttia tällä kertaa enemmän kuin aiemmin. Kurinalainen SaiPa voittaa tänään laadukkaamman hyökkäyksen vuoksi. 

Kohde menee oikein kun SaiPa voittaa varsinaisella peliajalla 

OIKEIN 

  • Tykkäys 2
  • Kiitos 1
Link to post
Share on other sites

Jääkiekko, Liiga 18:30

:jukurit:Jukurit - :saipa:Saipa

Pelivalinta: Saipa ML @  1.91 Coolbet

Jukurit ei taistele enään poffi paikasta mutta Saipalla riittää vielä panosta sillä se taistelee vielä kotiedusta säälipleijareihin.

Jukurit on  pelannut kotonaan hyvin koviakin joukkueita vastaan ja esimerkiksi 3/4 viimeisestä kotiottelustaan se on pystynyt voittamaan Pelicansin, Sportin ja Ässät. Kaksi näistä otteluista on edennyt jatkoajalle joten helpolla ei Saimaan pallo tule tänään pääsemään.

Saipalla ei ole kulkenut viimeaikoina mitenkään ja viidestä viimeisestä pelistä se on onnistunut vain yhden voiton kairaamaan Sportista, vierastilasto on myös varsin heikko ja se on onnistunut voittamaa 2/5 viime matkapelistä

Saipalla puuttuu edelleen hyökkäkysestä Gody Kunyk ja tason nostoa kyllä vaaditaan kaikilta avainpelaajilta jos tästä ottelusta halutaan pisteitä kotiin viedä.

Saipalla on kuitenkin alla hyvä esitys kärppiä vastaan lauantailta ja mikäli samanlainen taisteluhenki on tänään päällä  ja Frans Tuohimaa on iskussa niin on sillä hyvät mahdollisuudet napata voitto tästä ottelusta.

Kohde menee oikein kunhan Saipa voittaa ottelun.

OIKEIN

 

  • Tykkäys 3
  • Kiitos 1
Link to post
Share on other sites

Jääkiekko, Liiga 

Tappara - Ässät 

Pisteentekijä: Niklas Appelgren @2.50 Nordicbet  (sis ja) 

KLO: 18.30 

Itse pelistä on todennäköisesti suurin osa seuraavista samaa mieltä. Tämänhän pitäisi olla täysin läpihuuto-juttu Tapparalle. Oletuksena kuitenkin itsellä porilaisten marssi ja maali tai kaksi. Appelgren pisteille miksi? On koko joukkueen AINOA pelaaja jonka tehotilasto näyttää + merkkiä. Kolme edellistä matsia on kulkenut todella mallikkaasti ja pari maaliakin mahtuu mukaan. Syy lienee peliajassa. Reilun 5min nousu ja mies kiittää. Pelaa ässä-ylivoimaa ja on tyhjennyksen jälkeen ollut yksi joukkueensa onnistujia. Lukkoa vastaan mies kellotti vajaa 20min jääaikaa muummoassa. Hyvässä flowssa on siis Appelgren. Mielestäni karski kerroin pisteelle huomioiden rooli, otteet ja peliaika. Siellä on vielä Bäckström maalissa kirvesrinnoilla niin maalikaan ei olisi yllätys miehelle. Ässät on päässyt maaleille tällä rosterilla jopa yllättävän hyvin joten miksei pääsisi tänäänkin. 

Kohde menee oikein kun Niklas Appelgren kirjaa pisteen ottelussa  (sis ja)

OIKEIN 

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

LIIGA:Jääkiekko klo.18:30

TPS - Lukko

Tekee pisteen DeFazio@2.00 Unibet

Otetaas liigakiakkoon Lukon DeFazion pojoa.

Lukko taistelee vielä pääsystä 6.sakkiin.TPS on sarjassa toisena,mutta Tappara tulee pisteenperässä.Molemmilla on nyt 2 tappiota peräkkäin ja Lukolla toinen niistä tuli valelaukauksien jälkeen Ässille.Lukon kanukit Danforth ja DeFazio pystyy tekee pahojaan ketä vastaan tahansa ja tälläkaudella tämä kyseinen kaksikko on ainakin Tepsiä vastaan ollut aina pisteillä ja joissakin jopa useamman pisteen saalistaneet.Danforth etenkin on kunnostautunut Lukon syöttelijänä ja DeFazio on niistä monasti iskenyt maalin.DeFazio onkin Keräsen kanssa 19 maalilla Lukon parhaat tekijät.TPS ei ole saanut tätä kanukki kaksikkoa aisoihin ja en yllättyisi jos tämä kaksikko olisi tänäänkin hääräämässä Tepsin maalilla pisteidenmuodossa,niimpä laitetaan lapulle DeFazion pistettä. 

 

  • Tykkäys 2
Link to post
Share on other sites

KHL: 

SKA Pietari - Spartak Moskova

Molemmat joukkueet tekevät vähintään kaksi maalia @ 2.60 Unibet

klo 18.30

 

Tasaisia ovat olleet näiden keskinäiset pelit ja jokaisessa pelissä Spartak on onnistunut tekemään sen 2 maalia. Tässä pelissä SKA tulee aivan varmasti tekemään vähintään kaksi maalia, mutta uskoisin Spartakin myös onnistuvan maalinteossa taas. Pelistä voi tulla tasainen 2-2 lopputuloksella tai se voi päättyä 5-2 joten lähdetään hakemaan tämmöistä vetoa.

Link to post
Share on other sites

Mestarien liiga

Fc Porto - As Roma

Valinta / Roma +0.5 / @2.08 Bet365

Klo / 22.00

Kuun ensimmäinen vihje tulee keskiviikkoillan chämppäristä, jossa kohtaavat Roma ja Porto.

Roma oli parempi joukkue ensimmäisessä ottelussa, mutta Porton tehdessä loppuun 2-1 kavennusmaali jäi jatkopaikka vielä auki. Kertoimet ovat tänään kuitenkin asetettu liian paljon Porton puolelle. Porto on tänään suurempi ennakkosuosikki otteluun kuin Roma oli 2 viikkoa sitten kotonaan. Roma on kuitenkin näistä kahdesta joukkueesta tasoltaan vahvempi ja pelaa kovemmassa sarjassa.

Porto ei hävinnyt yhtäkään peliä alkulohkossa, mutta joukkueella oli helpoin lohko Schalken, Galatasarayn ja Lok. Moskovan kanssa. Portolla on myös ollut yksi peli enemmän ennen tämänpäiväistä ottelua. En antaisi kotiedulle tässä näin paljon painoarvoa ja päälle 2 kerroin X2 vaihtoehdosta kelpaa mainiosti. Pitäkää muistissa, että Roma taisteli viimekaudella lähes samalla joukkueella UCL välieriin ja voitti Liverpoolin 4-2 toisessa ottelussa. Toki Naingollan ja Allison lähtenyt ja tällä hetkellä maalissa surkea Olson, mutta en usko että joukkue tänään tippuu tai edes häviää Portolle.

 

  • Tykkäys 2
  • Kiitos 1
Link to post
Share on other sites

UCL klo 22:00

PSG - Manchester United

Pelivalinta: 1.pa PSG yli 0,5 maalia

Kerroin: 1,54 Bethard

PSG lähtee toiseen osaotteluun selvänä ennakkosuosikkina. Manchester Unitedilla paljon loukkaantumisia ja kokoonpano on yllättävän heikko tänään. PSG pääsee lähes parhaalla kokoonpanolla tähän matsiin ja varmasti maaleja tullaan tässä ottelussa näkemään. 

PSG on lähes varmasti jatkossa kun se onnistui voittamaan avausosan 0-2 luvuin. Tänään se ei tarvitse voittoa ottelusta, mutta uskon, että kotiyleisön edessä halutaan kuitenkin pelata hyvää peliä. Unitedin on pakko hyökätä rohkeasti ottelun alusta lähtien ja Unitedilla ei ole muuta kuin voitettavaa tässä matsissa. 

PSGn maalista avausjaksolla tarjolla hyvää kerrointa ja uskon avausjakson olevan vauhdikasta peliä ja paikkoja syntyy molempiin päihin. 

Kohde menee oikein kun PSG tekee ensimmäisellä puoliajalla maalin. 

Link to post
Share on other sites

NHL

Philadelphia - Washington

Philadelphia ML/ 2.10 UniBet

Klo 02:30

 

Kahden hyvässä vireessä olevan joukkueen kohtaaminen sillä molempien saldo viimeisestä kymmenestä ottelusta on seisemän voittoa.

Ja miksi sitten kotijoukkueen kelkkaan? Koska Philadelphia tarvitsee huomattavasti enemmän näitä pisteitä jos se aikoo vielä nousta pleijareihin sillä joukkueella on seitsemän pistettä kurottavaa tuohon tavoitteeseen.

Philadelphia on myös vienyt kaksi edellistä kohtaamista kotiaskissaan Washingtonia vastaan (ei tällä kaudella pelattuja).

Link to post
Share on other sites

Tee tili osallistuaksesi keskusteluun

Sinun täytyy olla jäsen jos haluat kommentoida

Tee tili

Rekisteröi uusi tili. Se on helppoa!

Tee tili

Kirjaudu

Onko sinulla jo tili? Kirjaudu tästä.

Kirjaudu nyt
  • Uusimmat viestit

    • National 2  / Jalkapallo Ranska Aubagne FC - Hyeres Aubagne FC Draw No Bet @ 1.60 Betway Alkaa 19:00 Kauden paras kotijoukkue Aubagne(1.) voitti yhdeksän tämän kauden yhdestätoista tähän mennessä pelatusta kotiottelustaan kahden noista päättyessä pistejakoon. Joukkue hävisi ainoastaan yhden viimeisestä 22:sta sarjaottelustaan. Aubagne voitti kaksi edellistä joukkueiden keskinäistä kohtaamista maalein 0-1. Hyeres(4.) joutuu nöyrtymään sarjakärki Aubagnen edessä ottelun päättyessä lukemin 2-0.
    • Championnat National  / Jalkapallo Ranska Dijon - GOAL FC Dijon AH 0 @ 1.60 Unibet Alkaa 20:30 Dijon(6.) voitti kolme viimeisestä neljästä kotiottelustaan yhden noista päättyessä pistejakoon. Joukkue on tällä hetkellä kotikentällään kuuden ottelun tappiottomassa putkessa. GOAL FC(14.) hävisi viisi viimeisestä kuudesta vierasmatsistaan minkä lisäksi  joukkueen verkkoon tehtiin vähintään kaksi maalia jokaisessa noissa kuudessa ottelussa. Dijon voitti viime tammikuussa pelatun joukkueiden edellisen keskinäisen kohtaamisen maalein 1-2. Dijon voittaa ottelun tänään maalein 2-1. 3-0
    • Spain Segunda  / Jalkapallo Espanja Racing Ferrol - Mirandes Racing Ferrol AH 0 @ 1.48 bet365 Alkaa 21:30 Racing Ferrol(9.) on sarjassa kotikentällään kuuden ottelun tappiottomassa putkessa voittaen noista kolme viimeisintä ottelua. Mirandes(17.) on vieraissa kahdentoista ottelun voitottomassa putkessa. Joukkue hävisi kuusi viimeisestä seitsemästä vieraskamppailustaan jääden noissa viidesti ilman tehtyä maalia. Racing Ferrol voitti viime marraskuussa joukkueiden edellisen keskinäisen kohtaamisen maalein 1-2. Racing Ferrol voittaa ottelun maalein 2-0.
    • ESL Pro League VP: G2 - M80 | G2 -1.5 | 1.94 (Coolbet)   PK: Falcons - BetBoom | Falcons | 1.85 (Coolbet)   VP: SAW - Imperial | Imperial | 1.90 (Veikkaus)
    • Esports | CS2 | ESL Pro League 17:30   SAW - Imperial  Imperial | 1.90 | Veikkaus   SAW on aloittanut tämän turnauksen kahdella 0-2 -tappiolla 3DMAX:ia ja Virtus.pro:ta vastaan. Portugalilaisjoukkueen osoitti alkuvuodesta hyvää tuloskuntoa ja Majoreillakin SAW pääsi esiintymään, mutta ihan viime turnauksissa joukkue on ehkä palannut normaalille tasolleen. EPL-peleissään SAW on pelannut melko vaisusti, joten kovin suuria odotuksia joukkueen päälle ei voida asettaa. Imperialilla on allaan 0-2 -tappio FaZe:a vastaan ja 1-2 -tappio Eternal Fireä vastaan. Brasilialaisjoukkue on alkuvuodesta ollut pirteällä pelipäällä ja myös Majoreilla Imperial esiintyi edukseen. Tässä turnauksessa Imperial on kärsinyt vaikeasta otteluohjelmasta, mutta peliesityksissä on ollut valopilkkuja, joten jotain toivoa joukkueella vielä on pudotuspeleihin yltämisestä. Karttavetossa SAW bannaa Miragen ja Imperial poistaa Ancientin. SAW luottanee omalla karttavalinnallaan Vertigoon tai Nukeen. Imperial ottanee kartakseen Infernon tai Overpassin.   YHTEENVETO SAW ja Imperial ovat molemmat yhden tappion päässä A-lohkon jumbosijasta ja turnauksesta karsiutumisesta. Lähtökohdat tähän matsiin ovat melko tasaiset, sillä kyseessä on kaksi perustasoltaan miltei samantasoista joukkuetta. Itse kuitenkin mieltäisin Imperialin lieväksi ennakkosuosikiksi, sillä se on tässä turnauksessa pelannut kohtuullisen hyvin haastavasta vastuksesta huolimatta. SAW ei puolestaan ole pelillään juuri säväyttänyt ja paras terä joukkueen pelistä vaikuttaisi viime aikoina kadonneen. Näiden ajatusten myötä lähdetään puoltamaan Imperialin otteluvoittoa. Kohde menee oikein, kun Imperial voittaa ottelun. 
×
×
  • Create New...