Jump to content

Recommended Posts

Jääkiekko 

NHL 

KLO 22.00

 

:leafs: Toronto Maple Leafs -  :bruins: Boston Bruins 

 

Valinta :  :bruins: Boston Bruins ML 

Kerroin :  2,00 ( Coolbet ) 

 

Kemmu vihjannut sarjaa :  2/5 

 

GAME 6.  Toronto johtaa sarjaa voitoin 2-3. 

 

Toronto kotonaan ja mahdollisuus katkaista sarja.   Aluksi sanon, että oli tänään tarkoitus vihjata kotijoukkuetta, mutta kun he johtavat, niin nyt on pakko betsaa vieraita.   Olen kokoajan pitänyt tätä erittäin kovana Game 7- sarjana ja se vaatii nyt, että vieraat voittaa.  

Toronto on ollut tällä kaudella niinkuin aikasemmin parempi joukkue pelaamaan vieraissa.  Nyt kotonaan tälläinen ottelu, niin ei kuulosta lupaavalta.   Kotiyleisön tuki luulisi antavan voimaa, mutta usein ollaan nähty , että Toronto ei kestä kotiyleisö edessä.   Tämä on yksi iso syy vihjata vieraita tänään tässä tilanteessa.  

Keskinäiset Ottelut poffeissa ovat menneet Game 7 peliin 2010 -luvulla joka kerta,  eli 2/2 kerrasta.  Tämäkin osittain puoltaa sitten vielä yhtä ottelua, eli silloin Bruins voittaisi tänään tämän ottelun.   Toki kaikki mahdollisuudet ovat kotivoittoon,  mutta uskon kotijoukkueen sen verran tänään olevan vielä kasvu vaiheessa,  että joukkue ei pysty ensimmäistä katkaisua ainakaan hyödyntää ja Bruins on sen verran kokenut ja sillä juuri nuo Rask, Chara,  Krecji,  Bergeron,  Marchand tulevat tämän ottelun kääntämään vieraille keinolla millä hyvänsä. 

 

Kunhan Boston Bruins  (:bruins:voittaa vaikka sitten jatkoajalla, niin tämä kohde menee oikein. 

Link to post
Share on other sites

Jääkiekko 

NHL 

KLO 02.00 

 

:knights: Vegas Golden Knights  -  :sharks: San Jose Sharks 

 

Valinta :  :knights: Vegas Golden Knights 

Kerroin :  2,03 ( Coolbet ) 

 

Kemmu vihjannut, :  2/3 

 

GAME 6.  Vegas johtaa sarjaa voitoin 2-3. 

 

Vegas on kotonaan tilanteessa, jossa on mahdollista katkaista sarja.   Tämä on joukkueelle toinen yritys, sillä Sharks kesti ensimmäisen ritareiden hyökkäyksen.  Kotonaan kuitenkin Vegas on ihan ehdottomasti suosikki, sillä joukkue on erittäin hyvä kotonaan ja poffeissa edelleen joukkue saa erittäin ison tuen kotiyleisön edessä. 

Vegas tulee tänään erittäin tylysti päälle ja 4,ketjun voimalla.   Tätä ei ole Sharks pystynyt pysäyttää sitten yhtään,  sillä molemmat (G2,G3) Vegasin kotipelit on päättynyt kotijoukkueen murskajaisiin (6-3, 5-0).  Fleury on edelleen parempi molari kuin toisessa päässä Jones.  Tätä ei edellinen ottelu muuta.   Myös kotijoukkue pelaa 4,ketjun voimalla erittäin hyvin ja fiksusti, niin missä sarjan alussa puhuin, niin tänään vieraiden puolustuspelaaminen ei yksinkertaisesti pysty haastamaan kaverin hyökkäystä,  mikä johtaa siihen,  että kotijoukkue ottaa voiton ja etenee jatkoon.  

 

Kunhan Vegas  (:knights:voittaa varsinaisella peliajalla,  niin tämä kohde menee oikein.  

Link to post
Share on other sites

ETELÄ-KOREA:K League 2 jalkapallo klo.09:00

Busan  Busan - Ansan Greeners  Ansan Greeners

btts @2.05 Comeon

Otan Korean 2 league ainoaan peliin molempien osumaa.

Busan taulukon 2 ja lähtee selvänä suosikkina tähän.Ansan on taulukossa 7.Molemmat on esittänyt hyviä otteita.Busanilla ei ole 5 edellisestä tappiota ja Ansanillakin 5 viimeisestä 1 häviö.Busan on tähänmennessä 6 sarjapelissä tehnyt puolet enemmän maaleja,mitä Ansan.Toisaalta Busanille on omiin tehty lähes puolet enempi,mitä Ansanille.Molemmat joukkueet ovat hyvinkin btts herkkiä.Molempien tähänmennessä käydyssä 6 sarjapelissä on kerran molempienmaali jäänyt totetumatta,eli voi sanoa,että pistämällä lapulle molempienmaalia niin kuudesta 5 olisi antanut voiton.Joukkueitten 2 edellistä keskinäistä on ollut niukkamaalisista.Kun molempien peli on kuosissa ja kulkee niin maaleja saatetaan tänään nähdä niin 2,00 ja päälle olevat kertoimet kelpaa lapulle.

Link to post
Share on other sites

MLB klo 20:05

Baltimore Orioles - Minnesota Twins

Pelivalinta: Minnesota Twins yli 4,5 juoksua

Kerroin: 1,66 Marathonbet

Baltimorella aloittaa heikko syöttäjä Dylan Bundy ERA 7,79. Bundy aloittanut tällä kaudella 4 ottelua ja kolmessa näistä vastustaja on tehnyt vähintään 5 juoksua. 

Minnesotalla on vahva lyöntiosasto ja Minnesotan monilla lyöjillä hyvät tilastot Bundya vastaan. Minnesota ollut muutenkin alkukaudella hyvässä vireessä, joten eiköhän Minnesota iske ottelussa vähintään 5 juoksua. 

Minnesota ollut keskinäisissä myös niskan päällä. 10 viimeistä keskinäistä kamppailua, näistä kahdeksassa Minnesota tehnyt vähintään 5 juoksua. 

Kohde menee oikein kun Minnesota tekee ottelussa vähintään 5 juoksua. 

 

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Extraliga - karsinta Kladno - Chomutov

valinta, Kladno -1.5 kertoimella 2.35 Unibet. alkamisaika: 17.00

 

Kyseessä Tsekin karsinta pääsarjaan, jossa systeemi on, että neljä joukkuetta pelaavat mini sarjan ja kaksi parasta joukkuetta pelaa pääsarjatasolla seuraavalla kaudella ja kaksi alemalla sarjatasolla. Tässä ollaan edetty siihen pisteseen, että Pardubice ja Kladno ovat varmistaneet paikkansa pääsarjatasolla ja joukkueet pelaavat kunniasta ja näen jo sinänsä tuon Kladnon etuna, koska se on kotijoukkue ja peli on merkityksetön panoksiltaan.

 

Kladonoahan tähdittää itse Jagr ja Plekanec jotka ovat dominoivat kentällä ja vaikka Jagr on sinänsä ikäloppu jääkiekkoon, niin tuo vain painoi edellisessä pelissä neljä maalia ja sinetöi Kladnon nousun sarjaporrasta ylemmäksi ensi kaudelle.

 

Joukkueet ovat kohdanneet tässä karsinnassa kolme kertaa ja kaksi kertaa Kladno on ollut parempi voittaen ottelun ja tuossa yhdessä tappio pelissä se hallitsi tilastoja häviten 0-2

 

Kladno on mm. hallinnut aloitus voittoja Chomutovia vastaan mieli määrin ja se on ottanut n. 2/3 aloituksesta ja vienyt laukaukset kohtaamisissa, niin näen joukkueen yhden maalin johdossa voivan tekevän keskimääräistä todennäköisemmin maalin tyhjiin, etenkin kun se voi pelata paineettomasti kotiyleisön edessä, jollei se jo ole yli maalin johdossa lopussa. 

 

Eli peli osuu, kunhan Kladno voittaa yli maalilla. 

 

Pelionnea.

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Jääkiekko, U-18 MM 

Suomi - Tsekki 

Suomi @2.00 Unibet 

KLO: 16.30 

Nyt pitäisi voittaa, jos haluaa vaikuttaa siihen, tuleeko vastaan ensimmäisellä pudotuspelikierroksella USA vai Venäjä. Oletan, että Suomi voittaa päötöspelissään Sveitsin. Tahmeaa pikkuleijonien peli on kuitenkin ollut, eikä se helpolla pääse nytkään. Todella tasaiset lähtökohdat tähän kamppailuun, mutta kiinnitän silti huomioni tuohon nuorten edelliseen otteluun. V-Venäjä näpäytti niin leijonia kuin tsekkejäkin, iskemällä hyvin vastaan. Ylimielisyys ja yltiöpäinen hyökkääminen, maustettuna "sinne päin" laukauksilla ei ole voittavaa jääkiekkoa. Samoin laiskuus suunnanmuutoksissa on ollut havaittavissa. 

Suomi on onneksi hankalassa paikassa ja nyt joukkueen pitää puristaa itsestään kaikki irti. Puolustus ja viisikkona siihen osallistuminen on kuulunut verhon takaa ennen tätä peliä. Suomen viimepelin päätöserässä nähtiin sitä mihin tämä joukkue parhaillaan pystyy. Pientä tarkkuutta vielä tuohon omaan päähän niin on erittäin todennäköistä, että erittäin sisuuntunut ja latautunut leijonaryhmä tämän hoitaa. 

Jotain erikoista on valmennuksen ja pelaajiston välillä ollut huomattavissa, mutta toivottavasti tämä asia on puitu niin kapteeniston kuin valmennuksenkin kesken läpi. Kriisistä tässä tuskin on kysymys, mutta jotainhan on tehtävä, että kurssi muuttuu. 

Ikäluokasta huolimatta Suomi on yleensä tiukassa paikassa vahva. Luotetaan nuoren polven leijoniin ja toivotaan sitä samaa meininkiä kuin V-Venäjä pelin päätöserä tarjosi. 

Ongelmakohdat ovat kuitenkin selvästi nähtävissä kahden ottelun jälkeen joten kummallista on jos pelaajat eivät itse koe tarpeelliseksi noudattaa pelikuria. Sitä ja taistelua varten Leijona-paita puetaan päälle. Ylimieliset surffarit joutaa kesälomille. 

Kohde menee oikein kun Suomi voittaa ottelun varsinaisella peliajalla 

VÄÄRIN 

  • Tykkäys 3
Link to post
Share on other sites

Espanja:LaLiga klo.15:00

Getafe  Getafe - Sevilla  Sevilla

Ottelussa tuomitaan rangaistuspotku @3.40 Unibet

Otetan testiin tähän LaLiga otteluun pilkkua.

Saattaa olla tiedossa kiihkeä ja kova ottelu.Joukkueet taulukossa peräkkäisilläsijoilla pisteenerolla Getafe 5 ja Sevilla 4.Tärkeitä pisteitä/Mestarienligapaikkoja olisi jaossa .Valencia sekä Ath.Bilbao havittelevat myös näitä paikkoja.Getafe lähte altavastaajana,vaikka pelaa kotonaan.Viimeisimmän keskinäisen Getafe voitti 0-2,joten revanssin paikka Sevilalla.Vierailla pahemmat poissaolot ja Sarabian poissaolo voi näkyä.Molemmilta löytyy tekijöitä ja Sevillan Ben Yedder on aina vaarallinen.Getafen Mata ja Molina voidaan laskea myös noihin vaarallisiin pelaajiin.Tuomarina toimii Antonio Lahoz,joka kyllä kortteja nostelee.Lahoz on 3 edellisessä tuomitsemassaan LaLiga ottelussa antanut kahdessa pilkun.Paha tuomittva tämä peli ja saattaa olla,että palloa viedään jossainvaiheessa 11 metrisenkohdalle.

  • Tykkäys 3
Link to post
Share on other sites

Jääkiekko :nhl:

Toronto - Boston 

Toronto @2.45 Coolbet 

KLO: 22.00 

Ylempänä jälleen ottelua puitukin. Erimieltä tälläkin kertaa olen itse. Erikoinen sarja aina viimepeliin saakka. En tiedä moniko laittoi merkille Leafsin erittäin tarkan kiekkolisen pelaamisen. Toronto on kaikissa kolmessa voitossaan tässä sarjassa, tavalla tai toisella, hyötynyt Bruinsin kiekonmenetyksistä sekä tottakai pyrkinyt omiakin riistoja hyödyntämään. Kun tiedetään tuo Bostonin kyky iskeä vastaan niin onko ihme että Bruins on sarjassa 2 voittoa ottanut. Valitettavan usein tämä painottuu liikaa joukkueen "ykkösen" ympärille. Lisäksi kun Leafs on pystynyt fyysisyydellä vastaamaan ja saanut Bostonin puolustuksen ahtaalle aina Charaa myöten, on joukkue tänäänkin vahvoilla. 

Kuuluisa katkaisupeli kuitenkin. Maalivahdeissa ei mielestäni suurta eroa ole ollut, mutta itseasiassa Andersen on ollut joukkueelleen tärkeämpi. 

Torontossa ei aivan hetkeen olla näitä pelejä pelailtu, toisesta kierroksesta puhumattakaan. Koko hullu kiekkokaupunki on varmasti se ylimääräinen pelaaja jäällä. Pelilliset erot ovat edelleen Toronton käsissä ja vähintään yhtä viisaasti pitää pelata nytkin kuin viimepelissä. 

Tunteet kuohahtaa tässäkin pelissä ja koska jäällä on valtava määrä taitoa niin otetaan sidebettinä tähän YV-Maalit yli 1,5 @2.19

Voimasuhteet nähtyjen pelien perusteella kotijoukkueella. Laajempi hyökkääjistö yksinkertaisesti. Aktiivisempi myös. 

Paljon on puhuttu kuinka nuorten pelaajien pää Toronton paidassa kestää. Viimeistään tuo viimepeli laittoi poikki moiset puheet sillä Kapanen ainakin osaltaan oli erimieltä. 

Ottelussa etenkin Boston tulee peluuttamaan jo valmiiksi puhki kulutetun kolmikon käytännössä järjen rajamaille. Marchand - Pastrnak hurjia minuutteja ja Bergeron - Krejci samoin. Jääaikoihin nähden tulos on jäänyt auttamatta heikoksi. Nimenomaan ottelukohtaisesti. Liika on liikaa ja nyt tämä on Bostonille juurikin sitä. 

Suurempi prosentti tässä puoltaa isäntiä aina kaukalon ulkopuolelta jäälle saakka. Itselleni tässä on myös piirun verran tunnetta pelissä sillä todella haluaisin nähdä Toronton jatkossa. Fanit, joukkue ja koko kaupunki sen mielestäni ansaitsee. 

Kohde menee oikein kun Toronto voittaa ottelun varsinaisella peliajalla

VÄÄRIN 

 

  • Tykkäys 2
Link to post
Share on other sites

Jääkiekko, SHL 

Frölunda - Djurgården 

Djurgården ml @2.63 Unibet 

KLO: 16.00 

Pakko heti kärkeen todeta, että kohtalaisen suolainen kerroin vieraille. Kyseessä ensimmäinen finaali ja varmasti tuo 14 ottelua kestänyt, Fröllen kotitaika painaa bookkereilla. Edellisen kotitappion Frölunda on kokenut runkosarjassa ja nimenomaan Djurgårdenia vastaan. DIF nousi runkosarjan voittaja, Färjestadia vastaan, hienosti näihin finaaleihin. Hetken näytti jo siltä että Färje sinne menee, mutta henkisesti kovssa paikassa DIF oli vahvempi. 

Frölunda hävisi runkosarjan kaksi viimeisintä kohtaamista DIF:ä vastaan. Voitti kaksi ensimmäistä. Kuitenkin DIF on tyyliltään Frölundalle myrkkyä. Hyvin samantyyppinen hyökkäys ja liike molemmilla. DIF on kuitenkin pakistosta vahvempi ja Frölundan "pappaosasto" joutuu nyt tosissaan painimaan. Lasch/Rakshani kotijoukkueen tehomiehiä. Nimittäin juurikin nuo miehet ovat Djurgårdenia vastaan olleet pimennossa. Yhteispisteet neljään peliin vs DIF = 0+1. 

Djurgården tulee yllättämään jälleen kerran kotijoukkueen. Tällä hetkellä myös tuo vieraiden pidemmäksi venynyt sarja tuntuu lähinnä edulta heille kuin päinvastoin. 

Kokonaisuutena Frölunda on finaaleissa helpomman kautta kuin Djurgården. Malmö ja Luleå eivät juuri mittareina menestykseen tänä vuonna toimi. Kuin taas huiman loppukauden Skellefteå ja Färjestad. Jotka siis DIF on pistänyt kesälomalle. 

Loppukauden kohtaamiset + puolustus + henkinen ote + kurinalaisuus. Nämä riittää vieraiden voittoon. 

Ihmettelen tuota kerrointa edelleen, mutta jos tämä jollain taialla menee Frölundalle 6-0 tms niin sitten vika on puhtaasti itsessäni. 

Kohde menee oikein kun Djurgården voittaa ottelun 

VÄÄRIN 

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

MM-KISAT U18

Suomi - Tsekki

Suomi -1/ 2.28 UniBet

Klo 16:30

 

@poronvoima jo hyvin onkin avannut tätä peliä ja samoilla linjoilla ollaan täälläkin.

Suomen peli on ollut tahmeaa kahta erää lukuunottamatta, turnauksen avauserä Kanadaa vastaan oli hyvää niin kuin nyt edellisessä pelissä Valko-Venäjää vastaan oli päätöserä.

Pikkuleijonilla alkaa paineet kasvaa jos tästäkään pelistä ei tulosta jo saada sillä silloin päätösottelu Sveitsiä vastaan voipi olla melkoista mailan puristamista.

Uskon että Suomi tänään on liikkeellä alusta saakka ja joukkue ottaa kiekollisen pelin hallintaan ja sitä kautta pitkiä hyökkäyksiä joista joukkue sitten saa niitä ratkaisevia erikoistilanteita. 

Tänään nähdään Suomelta ensimmäinen kokonainen 60 minuuttinen hyvää lätkää ja se tulee näkymään valotaululla.

 

Kohde menee oikein kun Suomi voittaa vähintään kahdella maalilla, tasan maalin voitolla VOID

 

Link to post
Share on other sites

Tee tili osallistuaksesi keskusteluun

Sinun täytyy olla jäsen jos haluat kommentoida

Tee tili

Rekisteröi uusi tili. Se on helppoa!

Tee tili

Kirjaudu

Onko sinulla jo tili? Kirjaudu tästä.

Kirjaudu nyt
  • Uusimmat viestit

    • Tämä on helppo seiftaa Pelicans mestari 1,95 ( Veikkaus )        TAPPARA - PELICANS FINAALI  ---  UUSIA VEIKKAUS MAHDOLLISUUKSIA  TOKI   FINAALISSA ON KOKEILEMISEN ARVOISIA KOHTEITA MYÖS  Tappara voittaa sarjan 4-2  6,80 ( Veikkaus ) Pelicans voittaa sarjan 4-3  7,25 ( Veikkaus )   OLISIKO ARBITRAASIA  (EI TOKI SANAN ITSESSÄÄN MERKITYKSESSÄ ) ottelusarja Ratkeaa kuudennessa ottelussa 3,10 ( Veikkaus  )  Ottelusarjassa YLI 6,5 PELIÄ  3,20 (PAF )  veikalla sama kerroin seitsemännessä ottelussa     Tieto pakettia  - 2021 Lukko voitti 3-1,  nyt 2022, 2023 nähty putkeen kaksi 4-1 sarjaa.   Joko nähtäisiin G6, G7 peli?    nyt on kaksi hyvää kotijoukkuetta vastakkain sekä en itse näe mitään lyhyttä sarjaa tässä.  MIKÄLI kumpikin on hyviä kotonaan ja tai osaa ryöstää.  - Tappara finaaleissa 2017, 2018, 2022, 2023 on nähty joka vuosi nyt sarjajohto 2-0.   Jotenkin nyt haisee itselle enemmän 1-1 sarja jo kahden pelin jälkeen,  mikä tekisi jo hyvää noille, että G6, G7 ehkä jo tultaisiin näkemään. .  Neljä vuotta putkeen jo tapsulla 2--0 sarja nähty.  Alkaako riittää?   - Pelicans hävinnyt 2012, 2023 finaalit 4-1 luvuin,   joko opittu voittamaan enemmän kuin yksi peli?  - Liiga finaalit 2010- 2023,,, (ei mukana 2021, kun ei ollut seitsemän ottelun sarja ) 4-0: 1 kpl,   4-1: 4 kpl,  4-2:  4 kpl,  4-3:  3 kpl. .   4-1 tullut nyt kahdesti putkeen.    - Tappara hävinnyt molemmat G7 ottelunsa finaaleissa,  siksi Pelicans voisi sen yllättää itselleen.   Tappara ollut erittäin hyvä G5, G6 peleissä, niin niiden sauma on aika hyvin niissä ratkaista.     mestaruutta  juhlittu liigassa  2010-2012: vieraissa  2013-2016:  koti   2017-2021: vieras  2022-2023: Kotona  olisko aika vieras juhlille?   No G6 olis lahdessa ja G7 tampereella.   Tappara voittanut 3/5 kotonaan.   Nyt kaksi putkeen kotikaukalossa G5 PELISSÄ  YHTEENVETO  Saa nähdä miten lähtee liikkeelle,  mutta jos jotakin houkuttaa sarjavedot,  niin itse lähtisin haistelemaan 4-2, 4-3, 2-4, 3-4 sarjoja.  Kuitenkin kaksi hyvää kotijoukkuetta vastakkain.  Kumpikin osaa voittaa vieraissa.  Tappara mahdollisuudesta on pitkälti kiinni G5-G6 pelit.    G7 on ollut haastavaa.  Pelicans hävinnyt kahdesti jo pystyyn.  Joko turkoosikevät koittaisi.   Olisiko sekin ratkaisu helpompi kotonaan G6 pelissä tai G7 yllätys.       LAUANTAINA ALKAA. .  ANNETAAN PELIN NÄYTTÄÄ,  MITEN KÄY! !!!
    • Baseball MLB klo 20.10 TB Rays - LAA 1x2: 1 1.62 (Veikkaus)   Aiemmat 3 keskinäistä: 3-7, 7-6, 4-5. Vuoroin vieraissa eli tänään TB voittaa.
    • Baseball MLB klo 20.10 Detroit - Texas 1x2:1 1.91 (Veikkaus)   Aiemmat 3 keskinäistä: 0-1, 4-2, 4-5. Vuoroin vieraissa, eli tänään Detroit voittaa.  
    • Baseball KBO klo 12.30 SSG Landers - KIA Tigers KIA -1.5 2.05 (Bet365)   Vastakkain ykkösenä oleva KIA ja nelosena oleva SSG. KIA hävisi eka ottelun 6-4, ja voitti toisen 3-11. Tänään SSGn syöttäjän statsit ovat 0V 3T, ja KIAn 2V 0T, joten vierasvoitto odotettavissa. Rohkeasti lapulle -1.5, koska kun KIA voittaa, niin se voittaa yleensä aina useammalla kuin yhdellä juoksulla.  
    • Baseball KBO klo 12.30 Kiwoom Heroes - KT Wiz Suwon 1x2: 1 1.90 (Bet365)   Vastakkain sijalla 3 oleva Kiwoom, sekä sijalla 9 oleva KT Wiz. Kolmas keskinäinen, ja Kiwoom voitti ekan 6-3, sekä hävisi toisen 4-6. Tänään kolmas kohtaaminen ja Kiwoomin syöttäjän statsit ovat 3V 1T, ja vieraidan vastaavat 1V 1T. Sarjataulukon ja syöttäjäedun vuoksi kotijoukkuetta lapulle
×
×
  • Create New...