Jump to content

Recommended Posts

Jalkapallo, Bundesliiga

Hoffenheim - Wolfsburg

Vihje: Tekee ottelussa maalin Andrej Kramaric (Hoffenheim)

Kerroin: 1.83

Vedonlyöntitoimisto: Coolbet

Alkamisaika: 16:30 

- Haetaan otteluun kotijoukkue Hoffenheimin maalitykille, Kroatialaisella Kramaricille maalia. 16 maalia on Kramaric iskenyt Bundesliigassa Hoffenheimin paidassa, hän myös vetää useimmiten Hoffenheimin mahdolliset rangaistuspotkut joten näen maaliruisku Kramaricin osuman hyvin todennäköisenä heikompaa Wolfsburgia vastaan. Hoffenheimin uskon sen 2-3 maalia iskevän tässä ottelussa Wolfsburgin verkkoon niin uskon että joukkueen ykköshyökkääjä Kramaric tulee sen maalin tekemään, sen verran hyvän pelisilmän ja vedon Kramaric omaa että paikkoja tulee varmasti olemaan useampaankiin maaliin tässä ottelussa, sen verran  Hoffenheim on vierasjoukkuetta edellä ja viime ottelun 5 maalin ottelu Hoffenheimille teki varmasti hyvää.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jalkapallo, Valioliiga

Leicester - Arsenal

Vihje: Yli 3.5 maalia 

Kerroin: 2.67

Vedonlyöntitoimisto: Coolbet

Alkamisaika: 14:00

- Leicester isännöi Arsenalia päivän valioliiga ottelussa. Haetaan otteluun paljon maaleja kuten ollaan totuttu näiden joukkueiden kohdatessa ennenkin näkemään, paljon tapahtumia on keskinäisissä riittänyt, niin varoituksia, maaleja kun tilanteitakin. Molemmat joukkueet pelaavat hyvin hyökkäysvoittoista futista hyökkäys edellä ja koittavat sillä saada kontrolloitua ottelua. Molemmilta joukkueilta löytyy hyökkäyspäästä hyviä maalintekijöitä, Leicesteriltä mm. Vardy ja Maddsison, Arsenalilta mm. Auba, Lacazette ja Mkhitaryan. Odotan ottelusta jälleen vauhdikassa ja tapahtumarikasta missä molemmissa päissä maaleja tullaan näkemään. Maalirikkaita ovat olleet näiden joukkueiden välillä keskinäiset kuin myös viime aikaiset ottelut.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jalkapallo, Valioliiga

Manchester United - Chelsea

Vihje: Tekee maalin ottelussa: Hazard

Kerroin: 2.80

Vedonlyöntitoimisto: Coolbet

Alkamisaika: 18:30

- Valioliigan huippukamppailussa kohtaavat Manu ja Chelsea, tärkeistä pisteistä pelataan tässä tasaisessa kamppailussa. Haetaan otteluun maalia Chelsean Hazardille. Hazard on tällä kaudella 16 maalia iskenyt valioliigassa ja on ollut vierasjoukkue Chelsean paras maalintekijä tällä kaudella. Manun tarvitsee pisteitä enemmän kun Chelsea kun Chelsea 3 pistettä edellä kotijoukkuetta. Maaleja tarvitsisi manun saada aikaiseksi ja niitä ei synny pelkästään puolustamalla ja palloa hallitsemalla. Hazard on hyvän pelisilmän ja hyvän vedon omaava nopea hyökkääjä joka tulee tässäkin ottelussa paikkoja saamaan. Chelsea pääsee vastahyökkäyksiin jossa on Manun pakit helisemässä. Hazard myös laukoo usein Chelsean pilkkuja joten se tuo myös lisämahdollisuutta kohteen osumiseen. 

 • Tykkäys 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Australia:Jalkapallo klo.08:00

Western Sydney Wanderers U21 - Spirit FC

Western Sydney Wanderers U21 o1.5 @1.88 Unibet

Aamun ausseista kokeiluun kotijoukkueelle ainakin se 2 osumaa,mutta saa enemmänkin tehdä.

Sarja ykkönen vs kolmonen.Voittajaa jos lähtisin veikkaa ni Western Sydney Wanderersin puolelle vaaka kallistuis,mutta ehken varovaisemmin otan sille väh.2 maalia.9.kierrosta tämä kohtaaminen ja Western Sydney Wanderers on pelannut hyvin.8 ottelusta se on voittanut 6,yhden tasurin ja tappion.Spiritil saldo on 5 voittoa,2 tasuria ja 1 tappio,eli ei huono sekään.Spiritin tahti on kuiteskin alkanut hiipua,kun alkukaudesta tuli vaan voittoja ja nyt 4 edellisestä vaan 1 voitto.Wanderers puolestaan ei ole näyttänyt hiipumisen merkkejä vaan on mennyt voitosta voittoon.Kotonaan Wanderers ei ole vielä hävinnyt ja tämä on sille jo kauden 5 kotimatsi.Spirit on pelannut 3 vieraspelii ja voittanut niistä yhden.Wanderers on noissa kaikista kauden tähänmennessä käymistään otteluista kerran jäänyt yhteen maaliin,eli se puoli tuntus olevan hanskassa.Wanderersin keskiarvo perottelu tältäkaudelta 8 ottelussa on 2.5 osumaa perottelu.Jos jäätymistä ei ole tapahtunut Wanderersin maalinteossa ni en pidä ihmeenä jos 2 osumaa se tässä tekisi.

25min meni ja vihje kotona :)

 

 • Tykkäys 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tennis haastajaturnaus Nanchang klo 06:00

Thompson, J - Martin, A

Pelivalinta: Martin, A

Kerroin: 2,50 Bet365

Martin hyvä massapelaaja ja pelaa tällä hetkellä erinomaista turnausta. Martin ei ole hävinnyt turnauksessa vielä erääkään ja otteet olleet hyviä. 

Thompson on rankingissa Martinia korkeammalla ja Thompson on pystynyt isommissakin turnauksissa menestymään kohtalaisesti. Thompson lähtee otteluun lievänä ennakkosuosikkina, mutta 2,50 tasoiset kertoimet ovat liikaa Martinille. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Australia:Jalkapallo klo.11:30

Eastern Suburbs - Western Pride

btts&Eastern Suburbs @2.07 Unibet

Jatketaan Ausseista ja Suburbs voittoa ja vastustaja myös pääsee maalin makuun.

Western Pridella kulkee juuri nyt huonosti.Joukkue on hävinnyt 5 edellistään.Suburbs sentään hoitanut 3 voittoa 5 viimeisestään.Suburbsilla olisi kuiteskin parannettavaa kotipeleissään,sillä ne ei ole kovin hyvin menny.Suburbs on ottanut 5 kotipelistä vain 3 pistettä,kun vieraista niitä on tuulut 13.Suburbsin pitäisi siis saada hyvät vierasesitykset kotiinsa niin joukkue keikkuisi kärkipaikoilla.Sitä kotipelaamista varmaan korostetaan joukkueessa ja tänään siihen olisi sopiva vastustaja.Western Pride on 4 vierasmatsista napannut 3 pistettä,eikä sillä kotonaan ole mennyt sen paremmin.Maaleja Western Pride on kummiskin reissuotteluissa iskenyt enempi,mitä kotona ja omiinkin on yli puolet vähemmän päästetty vieraisotteluissa.Eastern Suburbsin viimepeli oli hurlumheita,kun se kävi hakemassa vierasvoiton 3-8  Magpies Crusadersista.Luotetaan siihen,että tänään nähtäisiin samantyyppistä menoa Eastern Suburbsilta,mitä toi Magpies Crusaders peli oli.

 • Tykkäys 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

2. Bundesliga / Saksa

Union Berlin - Hamburger SV

Molemmat joukkueet tekevät maalin: Kyllä @ 1.76 Bethard

Alkaa 14:30

Kumpikin joukkue on tehnyt vähintään yhden maalin yhdeksässä viimeisestä kymmenestä ottelustaan. Joukkueiden viimeisestä viidestä sarjaottelusta neljässä on nähty maalit molempiin päätyihin. Joukkueilta löytyy kapasitettia hyökkäspäässä puolustusrintamien ollessa suhteellisen heikot.  HSV on sarjassa  tällä hetkellä toisena ja Union Berlin neljäntenä kolme pistettä Hampuria perässä.  Joukkueiden kamppailessa  nousupaikasta tasaisesssa sarjan kärkipäässä fakta on se että maaleja tullaan tarvitsemaan. Joukkueet kohtasivat toisensa marraskuussa  2-2 lukemiin  päättyneessä ottelussa. Sama tulos tulee olemaan tänään hyvinkin lähellä yhdeksänkymmenen pelatun minuutin jälkeen.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jääkiekko, U-18 MM-Finaali 

Ruotsi - Venäjä 

Venäjä ML @2.00 Unibet 

KLO: 20.30 

Nuorten turnee huipentuu tähän otteluun ja vastakkain jo alkusarjassa toisensa kohdanneet Suomen naapurimaat. Ruotsi oli kenttätapahtumista huolimatta parempi lukemin 0-3. Venäjä on tämän turnauksen aikana sortunut liikaa jäähyilyyn ja tämä tähän oikeastaan ainoana miinuksena heille. Eilinen Venäjän voitto USA:sta oli itselleni kuin finaaliottelu. Huomattavasti laadukkaampi kuin Kanada-Ruotsi. 

Venäjä teki kovan tempun, sillä USA oli monissa papereissa piirretty mestariksi. Erittäin merkittävän siitä tekee myös se, että USA murskasi Ruotsin lukemin 6-1. Venäjän hävitessä omansa 6-3.

Ruotsi pelaa kuitenkin kotikisojen finaalissa, joten yleisö sillä on takanaan. Plussaa siitä. Venäjä turnauksen edetessä parantanut todella paljon ja mikäli kuri säilyy, on se mielestäni suosikki tähän finaaliin. 

Kaiken kaikkiaan pienten marginaalien ottelu, jossa jäähyt mahdollisesti ratkaisee koko touhun. Täysin henkisen puolen hommia tämän ikäluokan pelit. Hullulta se toki kuulostaa kun nuoret, Venäjä ja pelikuri samassa veneessä, mutta kokeiluun lähtee coinflippi-finaali. Toivottavasti nähdään runsasmaalinen huipennus tälle turnaukselle. 

Kohde menee oikein kun Venäjä poistuu hallista Mestarina 

VÄÄRIN 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Formula 1 | Azerbaijanin GP

15:10

ab5208e106d8cb1a1796b264816e114e.png Top 6 Sijoitus - Sergio Perez | 2,00 | Coolbet

 

 • F1-kauden neljäs osakilpailu kurvaillaan Azerbaijanissa Bakun vauhdikkaalla katuradalla, jossa tapahtumia tulee varmasti riittämään. Racing Pointin Sergio Perez lähtee kilpailuun erittäin hyvistä lähtökohdista ja hänen menestystä tämän päivän kilpailussa voidaan odottaa. Perez lähtee kilpailuun 5. lähtöruudusta.
  • Perezin kohdalla on mainittava se tilastofakta, että hän on Bakun kolmivuotisessa historiassa ainoa kuljettaja, joka on onnistunut olemaan kahdesti palkintopallilla, mikä on todella kova suoritus entisen Force India-tallin kuljettajalta. Meksikolaiskuljettaja näyttää viihtyvän radalla todella hyvin ja myös aika-ajosta hankittu 5. sija näyttäisi olevan jatkumoa Perezin alkukauden loistaville otteille.
  • Racing Pointin auto ei ole ollut alkukaudesta keskikastin nopein kilpuri, mutta Bakussa tallin vehkeet näyttäisivät kulkevan hyvin, ainakin Perezin käsissä, sillä he olivat aika-ajossa Perezin ohjastamana nopein keskikastin talli. Racing Pointin autoissa on lähestulkoon aina ollut parempi kisavauhti kuin aika-ajovauhti, joten keskikastin muiden tallien kuljettajien takanapitäminen pitäisi onnistua. Ainoa kuljettaja, joka hyvin todennäköisesti tulee Perezin ohittamaan kisan aikana puhtaalla kisavauhdilla on Ferrarin Charles Leclerc, joka pilasi aika-ajonsa ajamalla seinään.
  • Kun puhutaan yleisellä tasolla Bakun osakilpailusta, kuljettajien virheettömyys ja tasaisuus on ehdottomasti kaksi tärkeintä tekijää. Näissä molemmissa Perez on osoittanut jo vuosia olevansa yksi parhaista ja hän on juuri sunnuntaisin yksi parhaista kisakuljettajista näiden ominaisuuksien ansiosta.

 

YHTEENVETO

 • Sergio Perez on yksi keskikastin parhaista kuljettajista ja hän on osoittanut olevansa Bakun kataradalla jonkinasteinen spesialisti, sillä hän on viime kausien kilpailuissa ylittänyt odotukset ja myös eilisessä aika-ajossa Perez onnistui antamaan itsellensä mahtavan lähtöpaikan tämän päivän kilpailuun. Kun otetaan huomioon, että Racing Pointin auto on vielä parempi auto kisavauhdissa kuin aika-ajossa ja että vain Charles Leclerc tulee puhtaan vauhdin puolesta ohi, Perezin mahdollisuudet olla kuuden parhaan joukossa ovat erittäin hyvät. Bakun osakilpailussa voi toki sattua ja tapahtua, mutta Perez on osoittanut olevansa järkevä kuljettaja ja pystyy ajamaan ilman suurempia virheitä. Kohde menee oikein, kun Perez sijoittuu kilpailussa kuuden parhaan joukkoon.

 

TULOS: PEREZ 6.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jääkiekko :nhl:

NY Islanders - Carolina 

NY Islanders @2.28 Coolbet 

KLO: 22.00 

Laitan tuon avauspelin lopputuloksen suurelta osin kotijoukkueen LIIAN pitkän tauon piikkiin. Pelitempon kanssa suurimmat ongelmat nähtiin, mutta omaan päähän, tappiosta huolimatta, ei liikaa maaleja mene. Tämän illan ottelu tarjoaa varmasti valmiimman hyökkäyksen kotijoukkueen osalta ja väitän, että tätä nähdään avauserästä lähtien. Carolina kummastutti tuossa WSH sarjassa etenkin 6-0 tappiolla. Joukkue on pelannut todella kovalla tahdilla ja voisi ajatella, että siinä missä Hurricanesin jalka alkaa painaa niin Islesissä tapahtuu päinvastoin. 

Todella kurinalaisesti on NYI kauden pelannut ja rehellisesti sanottuna on todella ihme, jos juurikin tämä tiivis pelisysteemi ei tänään tuota tulosta. Erittäin todennäköistä, ettei Carolina juuri 5 vs 5 tilanteissa paikoille pääse. 

Fysiikan lait ja kurinalaisuus. NYI 1.erä @2.80 Unibet / NYI -1,5 @3.05 Unibet tärähtää myös bitteinä eetteriin. 

Kohde menee oikein kun NYI voittaa varsinaisella peliajalla 

VÄÄRIN 

Edited by poronvoima
1.erän voitolla pieni paikkaus. Todella yllättynyt lopputulokseen. NYI:lla useampi paikka 1-0 tilanteessa mutta ei pomppinut riittävästi. Thats why we love Hockey!!!!
 • Tykkäys 3

Share this post


Link to post
Share on other sites
Kirjaudu seurataksesi  

×
×
 • Create New...