Jump to content
Kirjaudu seurataksesi  
vormulafani

30.4

Recommended Posts

Esports | CS:GO | IEM Sydney

08:30

ab7f315a32a25d1d2b9e3a9eafaecc30.png Grayhound - MIBR b5e0d7816452fbc55e1048d814ddb92e.png

Grayhound +5,5 | 1,88 | Betsafe

 

 • Grayhound (Sico, dexter, erkaSt, malta, DickStacy) on Australian toiseksi paras joukkue Renegadesin jälkeen, joka oli mukana alkuvuoden Major-turnauksessa. Tuolloin taso ei riittänyt pääturnaukseen, mikä kertoo Australian heikosta tasosta muuhun maailmaan verrattuna. Grayhound teki pienen kokoonpanomuutoksen reilu kuukausi takaperin, jossa Sico korvasi sterlingin. Joukkueen viimeaikaisista tuloksista päätellen vaihdos kannatti, sillä Grayhound on hallinnut maanosansa otteluita ja Sico on ollut joukkueen parhaita pelaajia. Ei Grayhound voi toki kansainvälisellä tasolla alkaa vieläkään henkseleitä paukuttelemaan, mutta joukkue on tällä tasolla ajoittain osoittanut pystyvänsä yksittäisissä otteluissa haastamaan huomattavasti parempitasoisia vastustajia.
 • MIBR (FalleN, fer, coldzera, TACO, felps) on ollut viime kuukausina vaikeuksissa löytää peliään ja kiireinen turnausaikataulu on syönyt MIBR:n suorituskykyä. Brasilialaisjoukkueen potentiaali tiedetään, mutta jokin tuntuu puristavan kenkää pahemman kerran ja tappioita on tullut enemmän kuin voittoja. Toki MIBR on joutunut pelaamaan maailman huippuja vastaan, mutta silti joukkueen taaperrus ja saamattomuus on ollut pahimmillaan surkuhupaisaa. Luultavasti MIBR ei voi enää alemmas vajota ja IEM Sydney tarjoaa joukkueelle mahdollisuuden osoittaa epäilijät vääriksi, mutta nähtäväksi jää onnistuuko FalleNin joukot siinä.
 • Karttavalinntaa on vaikea arvioida, koska Grayhoundin voittoprosentit antavat jokseenkin vääristävää kuvaa todellisuudesta. Grayhound poistaa ainakin Trainin, mutta siihen varmat bannit jäävätkin. Molemmilla on sen verran laaja karttavalikoima, että mihin tahansa karttaan valinta osuu, suurta etua ei nähdä puolin tai toisin.
 • Vuosi sitten samaisessa IEM Sydney -turnauksessa Grayhound ja MIBR kohtasivat, toki eri kokoonpanoilla, jolloin Grayhound onnistui kaivamaan ottelusta 2-1 -voiton. Tuolla tuloksella tuskin on enää tänä päivänä merkitystä, mutta historian havinaa tässä matchupissa on ja kenties Grayhound tuo taas kerran parhaat puolensa esiin kotimaassaan.

 

YHTEENVETO

 • Grayhound pääsee pelaamaan kotiturnaustaan ja viimeaikaisten tulosten perusteella joukkueella saattaa olla mahdollisuudet ainakin kiusata isompiaan. MIBR on yksi näistä isoista joukkueista, joiden tämänhetkinen tuloskunto on sen verran kyseenalainen, että en lainkaan ihmettelisi vaikka Grayhound pystyisi laittamaan joukkueen koville. Kuitenkaan aivan täysin kokemattomasta joukkueesta kansainvälisellä tasolla ei ole kyse, kun puhutaan Grayhoundista joka viime vuoden IEM Sydney -turnauksessa pystyi juuri MIBR:n voittamaan. Kenties historia toistaa tällä kertaa itseään, mutta ainakin hyvän taistelun Grayhound voi saada aikaiseksi, kun kyseessä on Bo1-ottelu. Kohde menee oikein, kun Grayhound voittaa ottelussa vähintään 11 kierrosta.

 

TULOS: 11-16

 • Tykkäys 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Esports | CS:GO | IEM Sydney

13:10

8b06bd6b5a33bf6025c97a1825621a4c.png NiP - Renegades b20429c9daecb4bd1c6999eba4be8b7e.png

Renegades -1,5 | 2,80 | Pinnacle

 

 • NiP (f0rest, GeT_RiGhT, dennis, Lekr0, REZ) on palannut takaisin uusvanhaan kokoonpanoonsa, jonka tulokset olivat olleet ja ovat edelleen ailahtelevia. Ruotsalaisjoukkueella on potentiaalia haastaa maailman parhaat joukkueet, mutta samaan aikaan hävitä heikommilleen. NiP aloitti turnauksen voittamalla eUnitedin 16-13, mikä ei nyt suuria hurraa-huutoja aiheuta. 
 • Renegades (jks, AZR, jkaem, Gratisfaction, Liazz) on tämän turnauksen ehdoton kotiyleisön suosikki ja tällä kertaa heillä on aito mahdollisuus edetä päätyyn asti. Tämän vuoden puolella Renegades on tehnyt kovaa nousua kohti maailman kärkeä ja on ajoittain säväyttänyt maailman ehdotonta elittiäkin vastaan. Renegades näyttäisi myös löytäneen samalla ajanjaksolla kaivatun tasaisuuden, sillä joukkue on ollut jokaisessa tämän vuoden puolella pelatussa turnauksessa vähintään pudotuspeleissä. Joukkueen avauspeli päättyi 16-13 -voittoon MVP PK:sta, mikä ei missään nimessä ole vakuuttava tulos, mutta vaisut avausottelut ovat Renegadesille jokseenkin tyypillisiä.
 • Turnaus siirtyy nyt tuttuun Bo3-formaattiin. Karttavetossa NiP bannaa Infernon ja Renegades poistaa Overpassin. NiP valinnee kartakseen joko Nuken tai Trainin, joista kumpikaan ei ole ideaali vaihtoehto NiP:n kannalta. Renegades valinnee Miragen, jossa joukkueella on kivenkova rekordi, josta löytyy muun muassa karttavoitto Astralista vastaan. Kummankaan joukkueen karttavalikoima ei ole täydellinen, mutta annan edun Renegadesille, joka on NiP:n hyvissä kartoissa ihan pätevä joukkue ja pystyy ryöstämään karttapickin.
 • NiP ja Renegades pelasivat toisiaan vastaan tämän kuun alussa StarSeries-turnauksen yhteydessä, jolloin Renegades voitti ottelun varsin selvästi lukemin 2-0.

 

YHTEENVETO

 • NiP:n suoritukset ovat vuoristorataa ja heidän vire tuntuu vaihtuvan matsista ja turnauksesta toiseen. Avausottelussa NiP ei vakuuttanut, joten tiukka paikka voi tässä ottelussa tulla, kun vastuksen taso kovenee huomattavasti. Renegades on parantanut tämän vuoden puolella valtavasti peliään ja heidän pelissään kaikki palaset alkavat olla kohdillaan. Karttavalinnoissa pientä etua Renegadesille, jonka hieman laadukkaampi karttavalikoima antaa heille mahdollisuuden viedä tämän ottelun suoraan kahdessa kartassa. Viimeisin kolmen viikon takainen keskinäinen ottelu päättyi Renegadesin 2-0 -voittoon, eikä voimasuhteet ole juuri siitä muuttuneet, joten todella maukkaalla kertoimella lähdetään rohkeasti historian toistamista lyömään. Kohde menee oikein, kun Renegades voittaa ottelun 2-0. 

 

TULOS: 2-0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ranska:Ligue 1 jalkapallo klo.20:00

Montpellier  Montpellier - PSG  PSG

Tekee Maalin A.Delort @3.20 Unibet

Ranskan pääsarjaa ja tänpäivän ainoassa sellaisessa lähden rohkeasti kokeilee kotijoukkueen Delortin osumaa.

Montpellierille voitto maistus,sillä joukkue pelaa vielä Eurooppa paikoista.PSG on jo varmistanut Mestaruuden aikapäiviä sitten.PSG:n suurin into taitaa olla jo laantunut ja pelaajat odottelee sitä ansaittua lomaa.PSG:n otteissa sitä oli jo havaittavissa vieraspeleissä Nantesia ja Lillee vastaan,jotka se hävisi 3-2 ja 5-1.Viimeksi kotipelinsä PSG sentäs hoiti voittamalla MOnacon 3-1.Vaikuttas siltä,ettei nämä jäljellä olevat reissupelit ainakaan innosta,mutta pelattava nekin on.Panosta kun ei ole niin PSG antaa kyllä vastustajalle mahdollisuuksia ainakin maaleihin.Montpellierin Delort on ollut hyvässä vireessä ja osumia on tullut.Delort on Montpellierin paras tekijä 13 osumalla,kun Laborde on iskenyt 10 maalia.PSG:n suurimman innon ollessa jo pois ja pelaajien odotellessa lomille pääsyä antaa kyllä Montpellierille mahdollisuuksia.Delort on ampunut pilkkuja ja sellainenkin tässä saatetaan nähdä.

 • Tykkäys 2
 • Kiitos 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jalkapallo, Veikkausliiga 

SJK - KPV 

SJK 1.pa @2.38 William Hill 

KLO: 19.00 

Ensimmäiset kierrokset on taputeltu ja nähtävissä on erilainen kausi. Klubin aika on toivottavasti ohi. Seinäjoen joukkue lähti kauteen kovin odotuksin ja tulosta sopii odottaa jo tänään. Joukkue on tälle tasolle huomattavasti laadukkaampi kuin KPV. Suomifutis näyttää edelleen, valitettavasti, usein siltä kuin "pubijoukkueet" pelaisi vastakkain. Tähän kermana päälle alustojen kunto eri paikkakunnilla. 

SJK oletetusti ottelun suosikki. KPV hävisi rumasti edellisen pelinsä MIFKille 0-4. Seinäjoki taas tavoittelee toista kotivoittoa, sillä kaksi edellistä ei ole tuonut kuin pisteen plakkariin. Interistä haettu vierasvoitto ja pistejako klubia vastaan nostaa kotijoukkueen arvoa tähän peliin. 

KPV:n rosterissa on useampi ukko, jotka eivät ole tottuneet 90min tahtiin. Edellisten kausien vaihtomiehillä menee aikansa päästä kiinni peliin. 

SJK nojaa todella vahvasti omaan keskikenttään, jota kautta koko joukkueen hyökkäys yleensä käynnistyy. 

Luotetaan SJK:n materiaaliin ja kotietuun. 

Kohde menee oikein kun SJK voittaa 1.puoliajan 

VÄÄRIN 

 • Tykkäys 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jalkapallo, Mestareiden liiga

Tottenham - Ajax 

Ajax DNB @2.45 ComeOn!

KLO: 22.00 

Haaksirikkoisempi Tottenham kuin Cityä vastaan. Jatkossa siitä huolimatta. Son Heung-Ming ja Harry Kane puuttuu kärjestä. Rehellisesti sanottuna tuo näkyy tässä pelissä varmasti. Osviittaa antoi tuo Tottenhamin peli West Hamia vastaan viime lauantaina. Maaleitta jäi Totte. Alli ja Eriksen ei kaksistaan riitä sillä ei ole ketä "ruokkia" ylöspäin. Melkoinen pulma kotijoukkueelle tälle iltaa. 

Ajax taas on pyyhkinyt persettään ennakoilla tms. Kenties tämän turnauksen ainoa joukkue, joka ei vain lähde hakemaan "hyvää tulosta", vaan lähtee voittamaan jokaista ottelua. Itseluottamus tapissa ja Tadicin johdolla joukkueella on loistavat mahdollisuudet päästä finaaliin. Ajax hyökkää valtavan laajasti, eikä se perustu pelkästään kärkimiesten touhuun. Jo se, että joukkue on näin pitkällä, kertoo tarvittavan. 

Vieraat ovat mielestäni suosikkeja illan vääntöön, kokoonpanojen ollessa heille suotuisammat. Lisäksi Ajax pystyy noiden tottenhamin poissaolojen vuoksi panostamaan omaan hyökkäykseen hiukan enemmän. 

Huomioidaan vielä ettei Ajax ole hävinnyt peliäkään tämän kauden europelien vieraskentillä.. muuan Juventus ja Real Madrid kaatui vieraissa esimerkiksi. 

Tottenham on kuitenkin sitkeä nippu, joka ei helpolla antaudu. Tasurin riski näissä piilee joten pelataan se tästä pois häiritsemästä. 

Kohde menee oikein kun Ajax voittaa ottelun (tasuri palauttaa panoksen)

OIKEIN 

 • Tykkäys 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jalkapallo, Veikkausliiga 

FC Lahti - VPS 

HT/FT 2/1 @40 Nordicbet 

KLO: 18.30 

Jostain syystä Lahti on alkanut pelaamaan aina ottelun toisella puoliajalla. Kauheaa hakemista ja huolimattomuutta. Alle odotusten on kausi alkanut, mutta luonnetta löytyy. Kupsia vastaan 0-3 -----> 3-3. Kova suoritus. 

VPS melko samalla meiningillä kuin Lahti. Toki vaasalaisilta on turha odottaa mestaruutta tms, mutta ylempään keskikastiin on oiva mahdollisuus tällä kaudella. 

Sen kummemmin tässä en pureudu mihinkään kokoonpanoihin enkä pelitapaan. Suomalainen futiskausi tarjoaa yllätyksiä ja erikoisia tilanteita lähes aina. Myös kuka vaan voittaa kenet vaan. Veikkausliigaa pelataan tänä vuonna todella tasaisissa merkeissä joten tämmöiset vedot on varsinkin alkukaudesta kokeiltavia, panoksen ollessa kohtuullinen. 

Itselle tämä suomifutis on coinflippiä pääosin joten tämmöinen tärähtää eetteriin tänään. Pelionnea! 

Kohde menee oikein kun VPS johtaa puoliajalla, mutta Lahti voittaa ottelun 

VÄÄRIN 

 • Tykkäys 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jääkiekko, SHL 

Frölunda - Djurgården 

Alle 5 maalia @2.07 Unibet 

KLO: 21.00 

Kuusi edellistä näiden kahden kohtaamista on päättynyt overeihin. Nyt haetaan siihen stoppi. Sarja tasan 2-2 kuten eilen liigafinaaleissa. Kivet on käännetty eikä tässä pelissä tule kummallekaan mitään uutta. Selvää on se ettei kumpikaan voi pelata enää niin kurittomasti kuin tähän asti. 

Kenties sarjan tärkein ottelu kyseessä, eikä tässä sarjassa olla vielä nähty tarkkaa kyttäilyä, saati sitten sijoittumisella varmistamisia. Yhtään vierasvoittoakaan ei tämä sarja ole tarjonnut, mutta tänään se saattaa tapahtua. 

Koska tämä ottelu on tosiaan mestaruutta ajatellen todella tärkeä niin näkisin että tässä pyrkii molemmat minimoimaan virheet / riskit. Puolustuksen kautta totisesti pelataan. Maalivahdit eivät ole vielä onnistuneet kiitettävästi joten odottaa sopii parempaa silläkin saralla. 

Edellinen matsi tarjosi maaleja niin yli- kuin alivoimallakin. Myös rankkarimaali nähtiin. Kokonaisuutena ottelu oli kuitenkin siisti ja jäähyjä ei juuri jaettu. Odotan tästä pelistä vastaavaa sillä erotuksella että verkko heiluu vähemmän. Loputtomiin nämä joukkueet ei vaan voi hyökätä. 

Kohde menee oikein kun ottelussa nähdään alle 5 maalia  (tasan 5 palauttaa panoksen)

VÄÄRIN 

 • Tykkäys 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Koripallo klo 03:00

Milwaukee Bucks - Boston Celtics

Pelivalinta: Boston Celtics

Kerroin: 3,75 William Hill

Boston voitti avausottelun selvällä erolla ja uskon, että tässäkin matsissa Bostonilla on kohtuulliset mahdollisuudet otteluvoittoon. 

Milwaukee oli runkosarjassa kova kotijoukkue, mutta Boston ollut vaikea vastustaja Milwaukeelle, joten odotan yön kamppailusta todella tasaista. Milwaukee pitkälti tähtipelaaja Antetokounmpon varassa kun taas Bostonilta löytyy ratkaisijoita laajalta rintamalta. 

Boston on materiaaliltaan hyvä joukkue ja ei Bostonin vieraissakaan pitäisi olla näin suuri altavastaaja.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tennis Soul klo 05:00

Lacko, L - Saville, L

Pelivalinta: Lacko 2-1

Kerroin: 4,33 Bet365

Soulin turnauksen toisella kierroksella Lacko kohtaa Savillen. 

Saville on viimeaikoina menestynyt paremmin nelinpeli puolella, mutta omaa hyvät peliominaisuudet myös kaksinpeliin ja menestystä voi tulla kaksinpeleissäkin challenger tasolla. 

Lacko on kokenut pelaaja, jonka pitäisi tämän tason turnauksissa menestyä. Lackon peli ailahtelee kuitenkin paljon, joten Savillella on omat mahdollisuutensa tässä pelissä. 

Odotan matsista tasaista 3 erän taistoa, jonka Lacko lopulta voittaa erin 2-1.

Kohde menee oikein kun Lacko voittaa ottelun erin 2-1. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

NHL

:avalance: Colorado - :sharks: San Jose 

5:00

Pelivalinta: San Jose ML @ 2.15 Bet365

Tilaatovetona pikku patilla  lähtee San Jose ML kokeiluun, näin Wappusimoissa ei jaksa kauheesti miettiä ja kirjoittaa, joten fiilispohjalla + lyhyt perustelu :kaljaa:

Sarja on 1-1 tilanteessa, Colorado haki toissa yönä vieraista 3-4 voiton ja samalla se oli Coloradolle  haipaidoista  kauden eka voitto , sillä San Jose on vienyt tällä kaudella 4/5 keskinäisestä kohtaamisesta. 

Keskinäisten kohtaamisten perusteella pakko kallistua vieraiden kannalle tässä ottelussa.

Eli Kunhan San Jose voittaa ottelun niin tämä kohde menee oikein.

 

 

 

 

 • Kiitos 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
Kirjaudu seurataksesi  

×
×
 • Create New...