Jump to content
Kirjaudu seurataksesi  
Snooker

13.5

Recommended Posts

ATP haastajaturnaus Samarkand klo 08:00

Sultanov - Fomin

Pelivalinta: Fomin

Kerroin: 3,13 Pinnacle

Samarkandin haastajaturnauksen avauskierroksella Fomin haastaa Sultanovin. 

Molemmat pelaajat ovat nuoria ja kohtuu lupaavia pelaajia, Fomin 3 vuotta nuorempi kuin Sultanov. Pelaajat ovat tuttuja toisilleen sillä ovat pelanneet useita kertoja vastakkain. Viime kohtaaminen kovalla kentällä päättyi Sultanovin voittoon luvuin 7-6 7-5. Nyt pelataan massakentällä, jossa Sultanov heikompi kuin kovalla kentällä. 

Sultanov menestynyt viimeaikoina aavistuksen paremmin kuin Fomin, mutta merkittävää menestystä ei kummallakaan vielä ole. Pääosin turnaukset päättyneet avauskierroksilla. 

Viime vuonna tässä samassa turnauksessa massalla Fomin voitti Sultanovin selvästi erin 2-0. 

Odotan tästä matsista tasaista taistoa. Sultanov asetettu mielestäni liian selväksi suosikiksi. 

 • Tykkäys 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

JÄÄKIEKON MM 

USA - SUOMI

17:15

SUOMI ML @ 2.65 Nordicbet

Kyllä voi tällä hetkellä olla ylpeä koko Suomen joukkueesta, se on osoittanut että ilman NHL miehijäkin voidaan taistella voitosta näitä tähtisikermiä vastaan. Suomi paransi peliään voitokkaan Kanada pelin jälkeen hurmoksessa ollutta kisäisäntä Slovakiaa vastaan ja nappasi erittäin arvokkaan päänahkan ja mikäli tänään USA kaatuu niin lohkovoitto on enemmän kuin lähellä. En edes muista milloin Suomen peli-ilme on ollut näin energistä arvokisatasolla joten USA joutuu kyllä tänään todella kovaan testiin. 

USA kärsi kisojen avauksessa perjantaina 4-1 tappion Slovakialle, eilen se kuitenkin kukisti 7-1 numeroin Ranskan. Suomi siis omaa lepoedun tähän otteluun eikä USA ole hitsautunut niin hyvin yhteen kuin Suomen joukkue joten leijonilla on kyllä mielestäni hyvät mahdollisuudet napata tästä ottelusta voitto. 

Toki USA omaa materiaaliedun sillä joukkueessa pelaa semmoisia tähtiä kuin Patrick Kane, Alex DeBrincat, Johny Gaurdeau, Jack Eichel mutta tästäkin huolimatta uskon vahvasti siihen, että nälkäinen leijonalauma voi tämän ottelun kääntää edukseen. 

Kunhan Suomi voittaa ottelun, niin tämä kohde menee oikein.

 

 • Tykkäys 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jääkiekko

MM-KISAT

KLO 17.15

 

USA - Suomi

 

Valinta: X  ( Tasapeli) 

Kerroin: 4.80 ( Veikkaus) 

 

Suomea lyömällä on rahaa tehty, vaikka muuten nää on menny ihan perselleen ku kertoimet on pienii nii normi voittoja on vaikee lyyä.

 

USA on materiaaliltaan parempi ja hieman saanut otetta tähän turnaukseen viime ottelussa.  Suomi on pelannut erittäin hyvin ja uskonkin tasaiseen otteluun. Eniten minua huolestuttaa Lankinen. Joo kaksi voittoa ja nolla tappiota, mutta hän kyllä tekee virheitä.  En ole kovin luottavainen, kun kaverit osaa ampua tarkasti, niin verkko heiluu.   Ottelusta tulee varmaa suoraviivaisempaa ja itse lähden hakee piennellä tuurilla tasuria.  Mielestäni  kerroin kattaa riskin ja omissa papereissani Suomi hype kohoaa pikku hiljaa, niin joukkueelle tulee vaikeuksia. Aika lailla kuitenkin Kakkon varassa ollaan, vaikka nimellisesti löytyy tukijoita, niin kyllä Kakko vetąä leijonia voittoon aika lailla yksikseen.   Kaikki on mahdollista, niimpä lähden nyt kahden niukan Leijona voiton myötä hakee rohkeaa tasuria tähän peliin. 

 

Kunhan ottelu päättyy tasan, niin tämä kohde menee oikein. 

 • Tykkäys 2
 • Kiitos 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

ATP Rooma (massa)

Richard Gasquet - Jeremy Chardy

Richard Gasquet @ 2.34 Coolbet

Alkaa 20:00

Vastakkain maailmanlistan sijat 39. ja 42.  Gasquet palasi kehiin viime viikolla Madridissa ensimmäistä kertaa tammikuisen nivustyräleikkauksen jälkeen. Mies voitti ensimmäisen ottelunsa isäntämaan Davidovich Fokinaa (131.) vastaan erin 2-0 (7-5, 7-6).  Tie turnauksessa nousi pystyyn seuraavassa ottelussa Federeriä(3.) erin 2-0. Erinomaisen syötön omaavan Chardyn päivän kunnosta on vaikea ottaa selvää miehen otteiden muuttuessa salamana ottelusta toiseen. Madridissa mies voitti hienosti mm. Schwartzmanin(24.) 2-0. Sitä edellisessä Estorilin turneessa Chardy hävisi juuri Gasquetin kukistamalle Davidovich Fokinalle(131.) erin 2-0(6-1, 6-2).  Gasquet johtaa miesten keskinäisiä kohtaamisia 5-1 voittaen Chardyn viime vuonna Monte Carlon massalla lukemin 2-0 (6-4, 7-6). Chardy lähtee oikeutetusti otteluun suosikkina Gasquetin pelikunnon ollessa vielä hieman arvoitus.Gasquetille tarjotuissa kertoimissa on silti pari kymmenystä ilmaa joten tämä kelpaa hyvin lapulle. Gasquetilla on tästä turnauksesta hyvä historia sillä mies on voittanut kahdeksan kymmenestä Rooman avausottelustaan. Gasquet voittaa ottelun erin 2-0. Coolbetiltä markkinatoppi.

Share this post


Link to post
Share on other sites

WTA ROOMA 

Venus Williams - Elise Mertens

Valinta: Venus Williams +1.5 erää @1.66 Unibet

Rooman kovatasoisen turnauksen avauskierrosta, missä Yhdysvaltojen Venus Williams avaa oman massakautensa ja vastustajakseen hän saa Belgian Elise Mertensin. Mertens pelasi loistavan viime kauden voittamalla kolme päätason turnausta ja etenemällä Australian avoimissa välieriin asti. Vuoden 2019 Mertens aloitti kohtalaisesti, kunnes Dohan turnauksessa todella vaikeasta kaaviosta huolimatta otti hän selvästi uransa isoimman turnausvoiton palkintorahoissa mitattuna. Tuon turnauksen jälkeen odotukset olivat todella kovat loppukaudelle, mutta tämän jälkeen recordi on todella heikko 4-7 ja massakaudella hän on voittanut ainoastaan kaksi ottelua kuudesta. Vastustajat eivät ole näissä otteluissa olleet lähelläkään kärkipäätä maailmasta ja varsinkin viime viikon Madridin turnauksen tappio suorissa erissä Schmiedlovaa vastaan oli todella heikko esitys ja varsinkin oma syöttötyöskentely oli kauden heikointa Mertensin voittaessa vain kolmasosan syöttövuoroistaan. Venus on pääkiertueen vanhin pelaaja, sillä ensi kuussa ikää tulee 39-vuotta mittariin. Iästään huolimatta hän on pystynyt loukkaantumisvaivoistaan huolimatta tekemään kiertueella tasaista jälkeä ja alkukaudella pelasi totutun kovalla tasolla 11-4 recordilla. Tappiot tulivat kiertueen kovimpiin kuuluvia Halepia vastaan, jolle hän hävisi kaksi kertaa ja Indian Wellsissä matka loppui Kerberiä vastaan. Venus pelaa tällä kaudella todella valikoidusti ainoastaan ison palkintorahan turnauksia ja tämä on hänen massakautensa avaus. Venus ei ole parhaimmillaan massalla pelatessaan, mutta Mertensin syöttötyöskentely ollut niin heikkoa, että en usko viikossa asiaan tulleen suurta muutosta, joten Williams tulee tässä vähintään sen yhden erän ottamaan useammin kuin kertoimet väittävät! 

 • Tykkäys 1
 • Kiitos 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jääkiekko

NHL

KLO 04.00

 

:sharks: San Jose Sharks - :blues: St.Louis Blues 

 

Valinta: :blues: st.Louis Blues ML

Kerroin: 2.10 ( Veikkaus) 

 

GAME 2.  San Jose Sharks johtaa sarjaa voitoin 1-0

 

San jose aloitti tuttuun tapaan tämänkin sarjan hienolla 6-3 voiton.  Kotijoukkue on tähän mennessä voittanut kaikki G1 ottelut aika ylivoimaisella esityksellä.   Tosin mikäli tuo jatkui ja jatkumoa on luvassa, niin tänää puolestaa tulee vaikeuksia kotijoukkueelle.  Sharks on ollut surkea ja aika tappiollinen tällä kertaa poffien yksittäisessä Game 2 ottelussa. 

Blues jäi aika rumasti jalkoihin tuossa ekassa, mutta en usko ylikävelyyn. Uskon vahvemman vierasjoukkueen olevan kaukalossa.  Tuskin noin avonaista peliä pelaavat tänään, sillä kotijoukkue käyttää tilansa hyödyksi.  En jotenkaan usko kahteen 2-0 sarjaan ja kun tosiaan tässä G2 pelissä on usein Sharks ollu vaikeuksissa, niin vieraiden päälle kakkosen Monyline riittää kokeiluun.

 

Kunhan St.Louis Blues ( :blues:voittaa vaikka sitten jatkoajalla, niin tämä kohde menee oikein. 

 • Tykkäys 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Norja:Division 3 jalkapallo klo.20:30

Mjondalen 2  Mjondalen 2 - Lokomotiv Oslo  Lokomotiv Oslo

o3.5 @2.04 Unibet

Lähdetään koittaa Norjan 3.divarista maaleja tähänotteluun.

5.kierros ja Mjondalen 2 on taulukossa 10 ja Lokomotiv Oslo 12.Mjondalen 2 on uusi tässäsarjassa ja kokemushan siltä puuttuu näistä peleistä.4 ottelusta sillä on 1 voitto ja se tuli avauskierroksella.2 viimeistään se on hävinnyt.Lokomotiv Oslo oli viimekaudella sarjanpäättyessä viides,mutta tää kausi on lähtenyt siltä surkeasti käyntiin ja voittoa ei vielä ole tullut.Lokomotiv Oslolla on ollut maalinteko ongelmia ja 4 ottelussa se on iskenyt toistaiseksi vain 2 maalia.Toisaalta omiinkaan sille ei ole tehty kuin 3.Mjondalen 2 on puolestaan tehnyt 9 osumaa ja 8 on lurahtanu omiin.Lokomotiv Oslon on pakko jossain vaiheessa onnistua tai ketsuppipullo ilmiö tulla.Joko se tänään tulisi,että Lokomotiv Oslo onnistuisi tekee sen 2,3 maalia ja jossain vaiheessa se omanpään pelaaminen aukeaa ja vastustaja pääsee rokottaa useammin kuin kerran.

 • Tykkäys 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jääkiekko, MM-kisat 

Venäjä - Tsekki 

Tsekki ML @3.10 Unibet 

KLO: 17.15 

Alas tulee kerroin ja syystäkin. Harmi kun itsekin näin myöhään liikenteessä, mutta edelleen yli kolme tarjotaan. Tässä varmasti vaikuttaa tuo turnausta ennen pelattu ottelu, jonka Venäjä vei nimiinsä. Tuon ottelun jälkeen käytännössä Tsekki on vain vahvistunut. Joukkueen ongelma on mielestäni maalivahtipeli ja se joutuukin kovaan testiin. Itse puolustus ja viisikkopeli on korkealla tasolla ja osoituksena siitä,voitto Ruotsin tähtisikermästä. Kauhean suurta eroa materiaalin puolesta ei Venäjän joukkueeseen löydy. Yksilöiden itsekkyys nähdään tänään. Venäjä on saanut höntsäillä nuo kaksi ensimmäistä ottelua, eikä joukkue ole pelannut juuri ollenkaan kuin valmennusjohto haluaisi. Tästä ei medioissa huudella, mutta fakta on se että änärimiehillä Venäjän paidassa on todella suuri valta. Aina pelillisiin asioihin saakka. 

Tsekille tämä sopii. Mikäli joukkue jaksaa keskittyä omaan tekemiseen koko matsin ajan niin ei tämä missään nimessä ole Venäjän peli. Onhan Venäjällä valtava nippu kasassa, mutta niin kuin monta kertaa aiemminkin ollaan nähty, joukkuepeli ratkaisee. 

Tsekin joukkue ei siis paperilla kalpene. Ei yhdellekään joukkueelle. Tässä matsissa on hyvä muistaa sekin, että Tsekki on saanut ketjunsa toimimaan näinkin nopeasti. Joukkueen pelaaminen isossa kaukalossa ei tuota ongelmia sillä hyvä sekoitus Amerikkaa ja Eurooppaa on joukkueessa. 

Vaikka Venäjä tässä ennakkoon on suosikki, niin nimilistan kuin suoritustenkin perusteella, on ero kuitenkin vähäisempi mitä kertoimet antaa olettaa. 

Venäjän ensimmäinen oikea ottelu edessä jossa pitää vähän liikkuakin ja ajatella. Tsekki valmiimpi. 

Kohde menee oikein kun Tsekki voittaa ottelun  (sis mahd ja)

VÄÄRIN 

Edited by poronvoima
Ryssä on ryssä
 • Tykkäys 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jääkiekko, MM-Kisat 

USA - Suomi 

Mikko Lehtonen tekee vähintään 1 pisteen @2.50 Nordicbet  (sis ja)

KLO: 17.15 

Tartutaan taas kerran tähän herraan. Syy puhtaasti keroimessa. Ohtamaa-Lehtonen kaksikko nähdään tänään Suomen ykköspakkiparissa kuten odottaa saattoi. Lehtonen pelaa Hakanpään kanssa kovimpia minuutteja puolustajista ja tosiaankin viihtyy myös ylivoimalla. Lehtonen pelasi vahvasti Kanadaa vastaan avauspelin ja vähän samaan paineeseen Suomea yritetään tänäänkin laittaa. Selvää on se että jenkit liikkuu aktiivisesti ja haluaa pysyä kiekossa kuten kanadakin. Suomen pelityyli taas onnistuessaan on myrkkyä heille. 

Suomi pelaa tilan ja ajan pois vastustajalta kun ollaan kiekottomia. Kiekossa ollessaan Suomi pelaa viisaasti, eikä tuota ns paskakiekkoa olla nähty kuin tuossa Slovakiapelin lopussa. Ymmärrettävää tosin. Jenkkien pinna tiedetään myös. Jos onnistumisia ei tule niin käämit palaa. En näe poikkeusta tämänkään vuoden joukkueessa. 

Todella paljon tätä ottelua on spekuloitu ennakkoon ja realistinen arvioni on että mahdollinen jatkoaika häämöttää? 

Lehtonen otetaan kuitenkin pisteille ja uskotaan Suomen ylivoiman tuottavan tulosta. Onhan sinne muutoksia tehtykin. Avaussyötöt, jääaika ja rooli. Esitykset tähän saakka. Liikaa ilmaa kertoimessa joten lappuun. 

Kohde menee oikein kun Mikko Lehtonen kirjaa pisteen ottelusaa (sis mahd ja)

VÄÄRIN 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jääkiekko, MM-Kisat 

Norja - Ruotsi 

Pisteentekijä: Erik Gustafsson @2.00 Nordicbet 

KLO: 21.15

En tiedä onko minulla oikeus sanoa, että täsmäkohde, mutta näin se vaan itselleni on. Chicago Blackhawksin paidassa tällä kaudella 79 ottelua ja 60pistettä. Ei lisättävää NHL:n puolelta. Mies on Ruotsin ylivoimassa mukana ja yhden pisteen on Erik jo vyölleen saanut.

Ylivoimaharjoitukselta tämäkin ottelu rakkaalle länsinaapurille vaikuttaa ja siksipä tähän Gustafssoniin katseet kääntyykiin. Peliaikaa +20min ottelusta toiseen. Avauspeliin 3 kutia ja edelliseen 6 kpl. Yritystä ja tulivoimaa ei puutu. 

Ottelun ennakko ei juuri Norjalle mahdollisuuksia jätä, joten erittäin korkeaa kerrointa tähänkin suhteeseen on tälle miehelle tarjolla. Italiaa vastaan Gustafsson jäi pisteittä, vaikka hyvin muuten oli esillä. Italia pelasi vieläpä yllättävän siistin matsin, eikä Ruotsi saanut ylivoimia niin paljon kuin olin ajatellut. 

Koska homma toimii Ruotsilla vaarallisen hyvin ja Norja on tänä vuonna todella heikko, kuulostaa tämä kohde liian helpolta ollakseen totta. 

Eilisen sukelluksen jälkeen allekirjoittanut painaa tämän vähän isommalla eetteriin. En pitäisi ihmeenä, vaikka verkkokin heiluisi tämän herran johdosta. (@6.50) 

3-6 maalia Ruotsille on realismia. Ihmetellä täytyy jos Gustafsson ei tänään pisteille yllä. 

Kohde menee oikein kun Erik Gustafsson kirjaa pisteen ottelussa 

OIKEIN 

 • Tykkäys 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
Kirjaudu seurataksesi  

×
×
 • Create New...