Jump to content
Kirjaudu seurataksesi  
Snooker

17.5

Recommended Posts

Jääkiekon MM klo 17:15

Itävalta - Norja

Pelivalinta: Itävalta

Kerroin: 3,40 Nordicbet

Otetaan hyvissä ajoin Itävallan voittoa Norjasta. Norjan joukkue näissä kisoissa melko heikko ja loukkaantumiset ovat heikentäneet entisestään joukkuetta. Maalivahtipelikään ei ole niin hyvää kuin aiempina vuosina. 

Itävallalla mielestäni hyvä nippu kasassa ja joukkue on hyökkäyssuuntaan vaarallinen. Maalivahdit ok tasoa. Materiaali ei mielestäni juuri Norjalle häviä ja en ymmärrä miten Norja saatu peliin näin suureksi ennakkosuosikiksi. 

 

 • Tykkäys 3

Share this post


Link to post
Share on other sites

Australia:Nuorisoliigat U20 jalkapallo klo.11:30

Dandenong City U20 - Port Melbourne U20

o3.5 @2.25 Unibet

Aussijunnuun haen vähintään 4 osumaa.

Kierros 13 ja pisteissä joukkueilla on eroa 2.Dandenong City on taulukon 10 ja Port Melbourne 8.Voitolla Dandenong City menis Port Melbournen ohitse,mutta epäilen,että tiukkaa tekee se voitto.Dandenong City on jostain kummansyystä pelannut huonosti kotonaan.Voittoja sillä ei ole kotipeleistä tältäkaudela vielä yhtään ja 7 ottelua se on jo kotonnan pelannut.Tasapelejä niistä on 4 ja häviöitä siis 3.Jossain vaiheessa se kotivoiton on pakko tulla ja jos Dandenong saisi maaleja tässä aikaiseksi niin kotivoittokin saattaisi sitten siinä sivussa tulla.Maalien tekeminen on myös ollut vaikeaa Dandenongilla kotona,sillä joukkue en tehnyt 7 kotipelissä 4 maalia,joka on näissä karkeloissa kyllä vähän.Vieraissa Dandenong on onnistunut paremmin,kun maaleja on saatu tehtyä 8 ja voittojakin 3.Vieraspelien tehokkuus Dandenongin vaan pitäisi saada kotipeleihin myös.Port Melbourne on puolestaan 7 vieraspelistä voittanut kahdesti,mutta Port Melbourne on pelaillut runsasmaalisia vieraspelejä.7 vieraspelistä on 2 kertaa jääty alle 3 maalin ja ja viidessä menty yli 3.5 osuman ja vielä 4 ottelussa on menty peräti yli viiden maalin.Dandenongin on pakko kotonaankin saada niitä voittoja sekä tehoja.No toivotaan,että Dandenong nyt saisi niitä maaleja,kun uskoisin Port Melbournen tekevän sen pari,jos ei enemmänkin.

Ottelu päättyi 2-2

 

 • Tykkäys 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jääkiekko

NHL

KLO 03.00

 

:blues: St.Louis Blues -  :sharks: San Jose Sharks

 

Valinta: :blues: ST.Louis Blues ML

Kerroin:  1.74 ( Coolbet) 

 

Kemmu vihjannut sarjaa:  2/3 

 

GAME 4. San Jose Sharks johtaa sarjaa voitoin 2-1. 

 

Sharks on nyt saanut kahdessa sarjassa hieman tuuria tuomareiden lasien puuttumisesta.  Saa nähdä tuleeko tuosta edellisen ottelun jatkoaika maalista tämän sarjan käännekohta.  Maalia edelsi tilanne, että Meier , joka sai syöttöpisteen, niin pelasi kiekkoa kädellä.  Tätä ei vihelletty pois ja Karlsson naulasi maalin. 

Blues sai otettua vieraissa sen yhden voiton, mutta ei kotonaan saa pidettyä kotietua. Tuo oli paha tappio, mutta nyt olisi oiva sauma tasoittaa sarja.  Kyllä se aika fakta on, että mikäli vieraat tänään voittaa, niin finaalipari on selvillä.  Mutta ei mennä asioiden edelle, sillä vähän luulen kotijoukkueen sisuuntuneen tuosta edellisen pelin lopusta, että joukkue saa voiton.  Blues on jokaisessa sarjassa voittanut yhden elintärkeän kotipelin, mikä on siivittäny joukkueen jatkoon, niin uskon tämän pelin olevan tänään tämä peli.  Pelistä tulee tasainen ja luulen, että tämä on toukka sarja, joka jatkuu tasatilanteessa 2-2 Kaliforniaan.

 

Kunhan ST.Louis Blues ( :blues:voittaa vaikka sitten jatkoilla, niin tämä kohde menee oikein. 

 • Tykkäys 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

JÄÄKIEKO MM 

SUOMI - ISO-BRITANNIA

PELIVALINTA: KAAPO KAKKO TEKEE VÄHINTÄÄ 2 MAALIA @ 2.65 UNIBET

21:15

Suomella vastassa tänään heikko Isobritannia joten maaleja odotetaan kyllä nähtävän todella paljon. Kaapo Kakko on näissä kisoissa näyttänyt, että todella kova tekijä tulevaisuudessa NHL:ssä.

Suomi saa tässä ottelussa harjoitella rauhassa maalintekoa sekä  kuvioita ja lopputulos voi olla varsin ruma Brittien kannalta.

Mielestäni Taikuri Kakon vähintään kaksi maalia tänään on varsin todennäköinen skenaario ja samalla hän parantelisi asemiaan turnauksen maalipörssin kärjessä vaikka tuskin tämä nyt hänellä on millään tavalla päätavoite. Suomen pelihän perustuu ennenkaikkea joukkuepelaamiseen, mutta vääjäämättä maalinteko on ollut suurimmaksi osaksi tämän nuorukaisen harteilla näissä kisoissa joten on helppo lähteä kokeilemaan Kakon paria maali tähän matsiin.

 

 • Tykkäys 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jääkiekko

MM-KISAT

KLO 21.15

 

Suomi - Iso-Britannia

 

Valinta:  Suomi -8  X (3-suunnan tasoitus)

Kerroin: 7.60 ( Veikkaus) 

 

Suomi pelasi eilen ja sai tärkeän voiton. Tänään taas pelataan ja vastus on alkusarjan huonoin.  Itse en oikee muuta jaksa koittaa, kuin että joukkue nappaa tasan kahdeksan maalin voiton.

Suomi on paljon parempi, mutta ei joukkue lähde niin suoranaisesti hyökkää, vaan pelataan joukkueena.  Vastassa on varmaa mahdollisimman kilpikonna/busdi puolustus, jota vastaan on aina ilkeä pelata.  Kuitenkin taitoa löytyy ja ylivoimaa saadaa, niin maaleja tullaan näkemää.

Suomi himmailee lopussa ja omaan arvioon uskon, että Leijonat voittaa erät aika hyvin tyyliin  3-0 / 3-0/ 2-0, mikä tekisi tuon kahdeksan maalin eron. Päätöserä tullaan pelaa vaan pois ja uskonkin, että kahteen ekaa tehdään se 5-6 maalia aika hyvin ja päätöseräs tulee muutama vahinko maali, kun päästää kuitenki maalintekopaikoille.

 Britannia on päästänyt otteluissa 8,9,6 maalia, niin en usko kympin täyttyvän kuitenkaan, kun ei Leijona raiskaa kuitenkaa.  Uskon, että se 2-3 maalia tulee erää kohddn ja kaveri ei tee ollenkaan. 

 

Kunhan Suomi voittaa Tasan 8 maalilla, niin tämä kohde menee oikein.

 • Tykkäys 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jääkiekko, MM-Kisat 

Itävalta - Norja 

BTTS 2 Maalia @1.89 Unibet 

KLO: 17.15

Surkeaa lienee oikea sana kuvaamaan näiden maiden touhua. Norjan maaliero 4 pelatun ottelun jälkeen 6-25. Itävalta komppaa 3-23. 

Italian jälkeen seuraavaksi heikoimmat maat. Jopa Britannia on pelannut positiivisemmin kuin nuo edellä mainitut. 

Lähtökohta tässä kuitenkin kunnia. Norjan heikkous on yllättänyt allekirjoittaneen, mutta noin maalinteon kannalta, joukkue pystyy tänään Itävaltaa vastaan käyttämään omia vahvuuksiaan. Norja teki kuitenkin hyvin töitä esimerkiksi Sveitsiä vastaan. 32 laukausta kohti maalia on Hischierin porukkaa vastaan kiitettävä suoritus. Palkintona yksi tehty maalikin. Tästä on hyvä jatkaa, sekä tavoitella, sitä ensimmäistä voittoa näihin kisoihin. Norjan materiaali riittää hyökkäyksen osalta siihen, että tuo 2 maalia on realismia. Erikoistilanteet avainasemassa. Liikkeen kautta. 

Itävalta. Hyviä välähdyksiä ennen kisoja. Sitten onkin ollut vähän hiljaisempaa. Maalinteon tuskaa ei ole helpottanut nuo vastustajatkaan, sillä Ruotsi, Sveitsi ja Venäjä ei juuri itävaltaa kiekkoon päästänyt. Eikä joukkueen materiaali riittänyt kuin perässä juoksemiseen. Ruotsia vastaan laukauksia kohti maalia tuli jo yli 20kpl. Osa voidaan laittaa itänaapureiden lopun löysäilyn piikkiin. Rafflin veljekset, Hofer ja Ganahl ovat olleet joukkueen vahvimpia hyökkäyssuuntaan, joten paljon painoa ladataan näiden herrojen harteille tässäkin ottelussa. Peliaikojen perusteella, Itävalta tulee tässä matsissa antamaan enemmän vastuuta mahdollisille onnistujille. Fakta on se, että joukkueen mahdollisuudet ottaa pisteitä, piilee tässä sekä italia-pelissä. Joukkue ei Norjaa vahvempi paperilla ole, eikä nuo esitykset ole vakuuttaaneet. Tilanne on kuitenkin henkisesti eri, sillä joukkueella todellakin on mahdollisuus tässä pelissä. Mahdollisuus ylivoimiin ja mahdollisuus pysyä enemmän kiekossa. Väitän että tuo 2 maalia on realismia myös itävallalle. Sitä joukkue taatusti hakee. Maaleja siis. 

Uskallan väittää, että molemmat joukkueet panostaa tähän otteluun erityisen paljon. Vaikea nähdä kumpaakaan italiaa heikompana, joten tässä ratkaistaan paremmuus lohkon häntäpäästä. 

Paljon virheitä ja yritystä luvassa, ilman laadukasta mv-peliä. Peleihin. 

Kohde menee oikein kun ottelussa tehdään vähintään 2 maalia / joukkue. Varsinaisen peliajan puitteissa. 

OIKEIN 

 

 

 

 • Tykkäys 3

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jääkiekko, MM-Kisat 

Ranska - Slovakia 

YV-maalit yli 1,5 @1.85 Nordicbet  (sis ja)

KLO: 17.15 

Kisaisäntä on käytännössä ulkona jatkopeleistä, ellei ihmeitä tapahdu. Hyvin alkanut turnaus näyttää jäävän pahasti kesken. Saksaa vastaan täydellinen sulaminen ottelun loppuhetkillä ja homma paketissa. Joukkue on edelleen vahva, eikä esimerkiksi Suomi ollut niin paljon parempi mitä ennakkoon odotti. Joukkue pelaa nämä viimeiset ottelunsa taatusti kotiyleisölle suurella sydämellä. Slovakian ylivoima on parantunut turnauksen edetessä ja viimepelissä näitä osumia joukkue teki 2kpl. Selvä suosikki ottelussa kaikin puolin, eikä ylivoima ole ongelma. Heittämällä tekee Slovakia itsekin tuon 2 maalia. 

Ranska. Joukkue nojaa noihin monta kertaa mainittuihin sööreihin. Texier Claireaux sekä Bertrand. Miksei Fleury. Ranska pistää kampoihin minkä pystyy ja tulee varmasti pääsemään ylivoimalle. Käsiä löytyy riittävästi A-sarjan tasoon. Ranska voi muutaman vuoden päästä tuottaa jälleen lupaavia nuoria pelaajia, sillä suunta jalkapallomaalla on kiekossa oikea. Yhden yv-maalin tämä kohde kenties Ranskalta vaatii ja se on nimenomaan se todennäköisin tapa joukkueen onnistumiselle. 

Pelattava kerroin itselleni melko varmaan kohteeseen. Sopii lappuun. 

Kohde menee oikein kun ottelussa nähdään vähintään 2 YV-maalia 

OIKEIN 

 • Tykkäys 3

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jääkiekon MM-kisat

Itävalta - Norja

Yli 4.5 @1.74 Unibet

Klo 17.15

 

 

 

 

 

Lähdetään hakemaan vähintään viittä maalia kaatopaikkajengien kohtaamiseen. 

Kumpikin joukkue on etenkin puolustussuuntaan ollut surkea. Kun katsoo molempien päästettyjä maaleja, Itävallalla neljään peliin 5,5,4,9 ja Norjalla 5,7,9,4. Nuo ovat melkoisia lukuja päästettyjen osiossa, mutta tasoerot ovat tasoeroja. Hyökkäyspäässä molemmat ovat selvästi puolustuspäätä parempia. Kuten ylempänä sanottiin, Itävallan vahvuudet ovat hyökkäyspelissä, jengin hyökkäyspeli on ajoittain ihan viihdyttävää ja vaarallista, enkä usko että Itävalta jää alle kahteen maalin tänään Norjan surkean puolustuksen takia. Sama Norjalle, maaleja on syntynyt kuusi, joka on hyvin siihen nähden, että vastassa ovat olle Ruotsi, Tsekki, Venäjä ja Sveitsi. Norjan hyökkäyksessä on hyviä pelaajia, ja usko että myös Norja saa muutaman häkin tehtyä. 

Kaksi surkeaa puolustusta, kaksi ihan ok hyökkäystä, panokseton peli, ehkä jengit haluavat nauttia Mm- kokemuksesta ja peli on avointa ja viihdyttävää, näen kyllä tuon viisi maalia aika todennäköisenä. 

Tulosveikkaus: 3-5

 

 

 • Tykkäys 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jääkiekon MM-kisat

Ranska - Slovakia

Slovakia -2.5 @1.80 Unibet

Klo 17.15

 

 

 

 

Kisaisännän vähintään kolmen maalin voitto testiin. Slovakian kisat alkoivat erittäin hyvin, kun se voitti yllättäen Yhdysvallat upean esityksen jälkeen 4-1. Sen jälkeen on ollut surkeaa tuuria. Peliesitykset ovat olleet hyviä. Suomea peli olisi ihan hyvin voinut kääntyä Slovakiallekin. Saksaa ja Kanadaa vastaan se johti, mutta vastustaja onnistui tulemaan tasoihin. Se ei kuitenkaan saanut edes tasuripisteitä, kun Kanada iski voittomaalin viimeisellä sekunnilla, ja Saksakin 2min ennen loppua isketyn tasoituksen jälkeen iski vielä voitto maalin viimeisellä minuutilla. Kovimmat mast on kuitenkin nyt kohdattu, ja jäljellä on huonoimmat. Teoriassa, jos Slovakit vievät loput pelinsä, heillä olisi 12 pistettä. Usa 8 pisteellä ja Kanada 9 pisteellä, ovat taas kohdanneet helpoimpia maita, ja nyt on edessä kovimpia. Jos Usa jäisi 12p tai alle, Slovakia menisi jatkoon. Siinä on paras sauma. Toki Kanadakin saattaisi saada alle 3p lopuosta peleistään, mutta sitä en näe tapahtuvan. Slovakia pelaa siis yhä isolla panoksella, joten kotiyleisön edessä pistetään nyt mylly pyörimään. Ranska on puolustanut aika huonosti, joten Slovakia tehnee sika helposti 4+ maalia. Ranska  on päästänyt 5,5,4 ja 7 maalia, joten ttudkin Slovakia jää vähiin maaleihin. Ranskan hyökkäys on tehnyt yhtä, kahta maalia, mutta Slovakian puolustus on hyvä, enkä usko että Ranska pystyy kahdessa tai vähemmässä eron pitämään. Ranska myös pelasi eilen, ja Slovakialla välipäivän tuoma lepoetu. 

Veikkaus: 1-4

 

 

 

 • Tykkäys 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jääkiekko, MM-kisat 

Suomi - Iso-Britannia

BTTS @2.14 Nordicbet 

KLO: 21.15 

Tuskin tarvii tämä kohde yhtään mitään perusteluja sille, että Suomi tekee ottelussa maalin. Kakko saattaa osua.. noh se siitä ja Suomi voittaa. Kuinka paljon? Se lienee se yleisin ajatus suurella yleisöllä. 

Iso-Britannia. Yllättävän hyvin esiintynyt joukkue, odotuksiin nähden. Mitään ihmeempiä en tosin joukkueelta odota tässä ottelussa, mutta kuten esimerkiksi USA:a vastaan, muutama sööri pystyi ja pystyy jopa peliä tekemään. Amerikan juniorisarjoissa pyörähtäneet Perlini sekä Hammond etunenässä. Davies vähemmän kokemusta sieltä suunnalta, mutta kuitenkin brittein joukkueessa todellinen vahvistus. Ilman noita miehiä olisi joukkueen maalisaldo puhdas 0. 

Suomen maalissa aloittaa Juho Olkinuora. Admiral Vladivostokiin tulevaksi kaudeksi siirtyvä veskari saa siis tänään tulikasteensa MM-tasolla. Se, auttaako tämä brittien mahdolliseen maaliin, jää nähtäväksi. Kova maalivahti Jussi jokatapauksessa on. Toivottavasti kuitenkin pientä jännitystä on miehellä puserossa. 

@Kemmu tuossa ylempänä jo mainitseekin, että hyvin todennäköisesti britit jää nollille. Itse lähden kuitenkin tämän kohteen kimppuun. Varmasti useampi Suomen pelaaja haluaa tästä pelistä onnistumisia sekä sitämyötä lisää itseluottamusta. Melko varmasti ottelun edetessä Suomi johtaa reilummin. Tässä tilanteessa olisi hyvinkin mahdollista, että, jos jonkinlaisia yksilökohtaisia ratkaisuja nähtäisiin. Kiekon kanssa leijonilla tulee olemaan aikaa ja tilaa. Toisaalta muutama liian rohkea hyökkäys voi mahdollistaa Brittein mahdollisuuden. 

Realismia mielestäni 6-10 kaappia Suomelle. Britit 0-1. Toivottavasti Leijonat johtaa kahden erän jälkeen reilusti niin Britit saa säälimaalin loppuun. Asennepeli jossa Suomelle se yksi maali voidaan tehdä. Ylivoimalla ei saarivaltio ole vielä onnistunut, joten joskus sekin tulee. Tosin ensin pitää saada se yyvee. 

Turnaus etenee ja molemmat parantaa. Siitä osviittaa edellisistä otteluista. 

Kohde menee oikein kun molemmat joukkueet tekevät maalin ottelussa 

VÄÄRIN 

Edited by poronvoima
Oli siinä ihan muutama paikkakin briteillä. Ei tällä kertaa kuitenkaan maalia
 • Tykkäys 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
Kirjaudu seurataksesi  

×
×
 • Create New...