Jump to content
Kirjaudu seurataksesi  
Kemmu

16.5

Recommended Posts

Jääkiekko

MM-KISAT

KLO 21.15

 

Suomi -  Tanska

 

Valinta:  X ( Tasapeli)

Kerroin; 6.60 ( Coolbet) 

 

Suomen pelit on menny tähän asti ninkuin olen päässäni aattelut.  Huomannu, että kun ei niin voimasuhteita kattele, niin inspiraatio on toiminut paremmin.. 

 

Suomi on tosiaan voittanut Kanada, Slovakia ja niukka jatkoaika-tappio oli viimeksi tuloksena.  Kisat on hyvin alkanut.

Tanska on ollut tasollaan. Joukkue pystyi voittamaan lopulta Ranskan ja murjoi Iso-Britannian.  Saksa pystyi voittamaan sitten vastapainoksi.  Joukkueesta lähti Lars Eller pois, mutta ei se isosti heikennä joukkuetta.

Suomi saa nyt ennakkosuosikki viitan täysin itselleen.  Joukkue on onnistunut ja nyt annetaan  kaikille ajatus, että "äh..tanska"..   Nyt mitataan todellista joukkuetta.  Nyt toki Manninen, Kakko pääsee paremmin kiekkoon, kun vastassa on puolustavampi joukkue, joka iskee vastaan.  Saa nähdä mitä tapahtuu. Jukka Jalonen on alkanut vähän herpaantumaan, kun ennakkosuosikkin asemassa on. Myös 2.erä on ollut vähän takkuista näissäkin kisoissa.  Mielenkiintoista on nähdä kuinka hyvin tämä joukkue hoitaa "pakkovoitto" ottelut.   Vastassa on kuitenkin Regin, Jensen, Storm, Bødker, jotka osaa laittaa kiekkoa reppuun vastahyökkäyksistä.   Varsinkin Nicklas Jensen on vaarallinen, joka osaa kulmaväännöt ja omaa tarkan kudin.  Kuitenkaan Leijonien maalissa ei ole minun silmiin 100% torjujaa, niin en ihmettelisi yhtään, jos Leijonat olisi tappiollakin hetken.   Kaikki on auki ja teki aluksi lyödä Tanska pienellä ylikertoimella, mutta vadtustajan puolustus ei ole niin vahva, että se kestäisi lopun rynnistyksen, niin tasuri haisee hyvin vahvasti tass Leijonien pelissä.  Suomi Hallitsee, mutta tuhlaa 0aikkoja.  Kaveri iskee muutaman vastahyökkäyksestä ja Leijonat pystyy kyllä vastaamaan, mutta tullaan näkemään jälleen kerran jatkoaika Leijonien pelissä.

 

Kunhan ottelu päättyy Tasan, niin tämä kohde menee oikein. 

  • Tykkäys 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

JÄÄKIEKON MM 

SUOMI - TANSKA 

21:15

TONI RAJALA TEKEE MAALIN @ 3.10 UNIBET

Suomella ollut tässä muutama välipäivä mutta toivon mukaan vire on säilynyt.  Suomi lähtee ekaa kertaa selvänä suosikkina otteluun, mutta Tanska voi  kyllä tehdä ottelusta myös vaikean Suomelle mikäli se vain onnistuu käyttämään paikkansa tehokkaasti hyväkseen sillä joukkueesta löytyy taitavia yksilöitä kuten @Kemmu tuossa ylempänä jo mainitsi. Toki jos Suomi saa vain samanlaisen lennon päälle kuin aikaisemmissa otteluissa pitäisi tämä ottelu kyllä voittaa ihan suvereenisti,  ja toivon mukaan maaleilla päästään mässäilemään. 

Lähdenkin kokeilemaan josko ykköskentän laituri Rajala avaisi tässä turnauskessa maalitilinsä sillä Rajala on myös varsin hanakka laukoja.

  • Toni Rajala on pelannut hyvin ja paikkoja olisi ollut aikaisemmissa peleissä pistää musta reppuun, Rajalan tehot näissä MM-kisoissa ovat 0+3. 
  • EHC Bielissä Sveitsin liigassa Rajala nakutti tällä kaudella runkosarjassa tehot 27+21 ollen liigan neljänneksi paras pistemies ja toiseksi paras maalintekijä Gregory Hoffmannin jälkeen. 

 

 

  • Tykkäys 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jääkiekko

NHL

KLO 03.00

 

:huricanes: Carolina Hurricanes - :bruins: Boston Bruins

 

Valinta: :huricanes: Carolina Hurricanes ML

Kerroin: 2.05 ( Coolbet) 

 

Kemmu vihjannut sarjaa: 2/3 

 

GAME 4.  Boston johtaa sarjaa tylysti voitoin 3-0.

 

Rask on paras.  Edellisessä pelissä kotijoukkue vei, mutta Rask kestää.  Finaaliin menee Boston Bruins.  Tämä asia on selvä.  Kysymys kuuluu kummin numeroin 4-0 vai 4-1. 

 

Mä uskon, että vieraat sai haluamansa. Uskon, että kotijoukkue yrittää vielä ja se kantaa voittoon.  En usko 4-0 sarjaan ja siksi kotijoukkue lapulle.  Vieraista kirjoitan sitten paremmin finaaleissa, niin nyt tylyt kirjotukset, kun finaaleissa sitten kunnolla.   Kotijoukkuetta lapulle , kun en usko 4-0 sarjaan ja viimeksi oli hyvää tekemistä, mutta harmillisesti Rask oli taas liian hyvä.  

 

Kunhan Carolina Hurricanes ( :huricanes:voittaa vaikka sitten jatkoilla, niin tämä kohde menee oikein. 

  • Tykkäys 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Elitserien / Jalkapallo Norja

Odds BK - Ranheim

Yli 2.5 maalia @ 1.80 Coolbet

Alkaa 19:00

Ranheimin neljästä viimeisestä ottelusta kolmessa nähtiin yli 3.5 maalia (yht. 17 maalia). Vastaavasti Odds BK:N tässä kuussa pelaamassa kolmessa viimeisessä ottelussa nähtiin yli 2.5 maalia. Selvänä suosikkina otteluun lähtevä sarjakakkosena majaileva Odds BK tulee todennäköisesti tekemään jo itsestään tarvittavat maalit joten otetaan Coolbetiltä markkinatoppi lapulle.

Share this post


Link to post
Share on other sites

WTA ROOMA  Klo 22.00

Maria Sakkari - Petra Kvitova 

Valinta: Kvitova voittaa erin 2-0 @1.75 Coolbet

Molemmille naisille päivän toinen ottelu kaksinpelin puolella. Kvitova tiputti alkupäivästä erittäin vakuuttavasti Yulia Putintsevan 6-0,6-1 lukemin suoraan kahdessa erässä. Sakkari otti myös helpohkon voiton Viron Kontaveitistä 6-3,6-2 myöskin suorissa erässä. Sakkari aloittanut erittäin vakuuttavasti massakautensa, sillä hän voitti uransa ensimmäisen WTA kiertueen turnauksen Rabatissa tämän kuun alussa. Viime viikon Madridin turnaukseen hän ei ehtinyt palautua alle yhden päivän viiveellä Rabatin turnauksen voittamisesta ja tuloksena oli tippuminen avauskierroksella erittäin vaisun esityksen jälkeen. Tähän turnaukseen Sakkari pääsi pääkaavioon karsintojen kautta ja avauskierrokset ovat sujuneet häneltä mallikkaasti ja tällä hetkellä hän on voittanut karsintapelit mukaanlukien jo neljä ottelua tässä turnauksessa menettämättä erääkään. Kvitova ensimmäistä kertaa täällä Roomassa mukana, sitten vuoden 2016. Alkukauden hän aloittanut erittäin vakuuttavasti ja tilillä jo kaksi turnausvoittoa kiertueelta Sydneystä ja Stuttgartista.. Myös Australian avoimissa hän eteni aina finaaliin saakka, jossa hävisi Osakalle tiukassa kolmieräisessä ja Dubain turnauksen finaalissa hän hävisi Bencicille.  Alkukaudelta hän on siis pelannut yhteensä yhdeksässä eri turnauksessa, joista ollut finaalissa neljässä ja kaksi turnausvoittoa saavuttanut. Täällä Roomassa hän sai aloittaa suoraan kakkoskierrokselta, jossa kaatoi tänään Putintsevan alle tunnissa ja pääsee tähän kamppailuun selvästi vähemmin rasittuneena kuin  Sakkari, jolle tämä on jo viides kamppailu tähän turnaukseen. Kvitova voitti pelaajien ainoan keskinäisen kamppailun pari kuukautta takaperin Miamissa selvästi suorissa erissä ja tähän otteluun hän lähtee jättisuosikkina. Kvitova alkukauden yksi parhaita pelaajia ja hän on totutusti todella tasainen turnauksissa ja tähän kamppailuun lähdettäessä selvällä lepoedulla uskon, että Kvitova pääsee selvästi tuoreempana päivän toiseen kamppailuun ja ottaa helpohkon 2-0 voiton. Coolbet tarjoaa myös 20.00 asti ROME3 bonuskoodilla riskitöntä vetoa 25e asti, joten nopeimmat pääsevät testaamaan tätä vihjettä ilman riskiä, sillä vedon hävitessä panos palautetaan 25e asti käteisenä ilman kierrätysvaatimuksia, kunhan on riskitön veto klikattu vetokupongilta onnistuneesti!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jääkiekon MM klo 21:15

Suomi - Tanska

Molemmat joukkueet tekevät vähintään 2 maalia - varsinainen peliaika

Pelivalinta: Kyllä

Kerroin: 2,30 Unibet 

Suomi lähtee otteluun selvänä ennakkosuosikkina. Suomen kisat lähteneet erinomaisesti käyntiin ja hyvä vire jatkuu varmasti Tanskaa vastaan.

Tanska on pelannut avausottelut hyvin ja joukkueen materiaali on yllättävän hyvä. Joukkueesta löytyy useita hyviä pelaajia, joilla edellytyksiä iskeä maaleja. Suomen maalivahtipeli pieni arvoitus, joten uskon Tanskan pystyvän vähintään 2 maalin tekoon.

Tanskan puolustuspeli ei ole joukkueen vahvuus, joten Suomikin tehnee hyvin todennäköisesti vähintään 2 maalia. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

NHL PLAYOFFS

Carolina - Boston

Tasapeli X/ 4.00 NordicBet

Klo 03:00

 

Boston johtaa sarjaa jo 3-0 joten joukkueella on ensimmäinen mahdollisuus siis laittaa.sarja pakettiin tänään. 

Boston vei kotiottelunsa selvästi, mutta viime peli Carolinassa teki jo huomattavasti tiukempaa ja Carolina olisi ansainnut enemmän, mutta niukka 1-2 voitto Bostonille.

Boston on ollut niskanpäällä ja Rask on kuuma, mutta Carolina pelaa tänään sarjan tärkeimmän matsin tähän mennessä sillä tappiolla alkaa kesäloma. Carolinalla on sinänsä kokemusta jo tälläisestä sillä Washington sarjassa joukkue oli tässä tilanteessa kahdesti (pakkovoitto).

Carolina tulee antamaan kotiyleisön edessä 110% itsestään, mutta Bostonin joukkueen materiaalilaajuus+Rask siivittää ottelun jatkoajalle.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Kirjaudu seurataksesi  

×
×
  • Create New...