Jump to content
Kirjaudu seurataksesi  
JapBet

18.5

Recommended Posts

Australia:Jalkapallo klo.8:15

Northcote City -  North Geelong Warriors

Northcote City o1.5 @2.25 Unibet

 Haetaas kotijoukkueelle muutamat byyrit.

Joukkueet ovat eri lohkoissa ja Northcote City on oman lohkonsa kakkonen.North Geelong Warriors puolestaan on omassa lohkossa sijalla 4.Northcote City hieman paremmassa vireessä ollut viimekierroksilla ja 5 käymästään kotipelistä se on voittanut 4.sillä oli alla 4 ottelun voittoputki päällä,kunnes se katsesi viimepelissä vieraissa,kun hävisi Moreland Zeprasille 3-1.Kun 12 kierrosta on pelattu niin Northcote Citylla on  kaikkiaan 7 voittoa.North Geelongilla on 1 voitto vähemmän.Viimepelinsä North Geelong Warriors voitti kotona 4-2 Manningham Unitedin,jolla on maalisuhde miinuksella,mutta sai tehtyä kummiskin 2 maalia.Northcote City piti viime kotimatsissaan maalijuhlat,kun takoi Melbourne City 2 verkkoon 6 maalia voittamalla 6-2.Northcote City on nyt 3 kotiottelun voittoputkessa ja jos se ei jatku niin maaleja saatetaan siltä kummiskin nähdä.North Geelong Warriors on voittanut vasta 1 vierasmatsin 4:stä ja 2 niistä mennyt tasan kummankin lopputuloksen ollessa 2-2.Northcote City omaa + merkkisen maalisuhteen sarakkeesaan niin koitetaan niitä vähintään 2 maalia sille.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jääkiekko

MM-KISAT

KLO 17.15

 

Kanada - Saksa

 

Valinta: X  ( Tasapeli) 

Kerroin: 9.30 ( Nordicbet) 

 

Aika kova kerroin, johon on pakko tarttua.  Mielestäni joo Kanada on suosikki, mutta kyllä Saksa osaa laittaa kapuloita rattaisiin.  Vieraat on voittanut kaikki ottelunsa ja puolustus on toiminut mallikkaasti.  Kanada on parantanut, mutta on tämä tiukempi ottelu kuin kertoimet antaa olettaa.  Loppupeleissä usein euroopan kentillä tuo Kanada on b-joukkueella liikkeellä ja menestyy rosterii nähden huonosti.  Molemmat tarvii pisteitä varmistaakseen paikkansa jatkossa, niin ei oo pelkoo halukkuudesta.  Saksa osaa puolustaa ja joutuukin puolustaa ja jotenkin tämä on liian korkea kerroin tasaiselle pelille ja tasapelin mahku on suurempi kuin kertoimen prosentti.

 

Kunhan ottelu päättyy Tasan, niin tämä kohde menee oikein. 

  • Tykkäys 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jääkiekko

MM-KISAT

KLO 21.15

 

Ruotsi -  Sveitsi

 

Valinta: X  ( Tasapeli) 

Kerroin: 6.00 ( Coolbet)

 

NHL tähtiä löytyy molemmilta.  Usein joukkueet pelaa tasaisia otteluita keskenään.  Kummanki alkusarja on mennyt hyvin ja hyvä fiilis on molemmissa leireissä. 

Sveitsi on voittanut kaikki ottelunsa, mutta joukkue onki kohdannut kaikki helpot.  Toki hyvällä fiiliksellä pääsee testaamaan tasoa Ruotsia vastaan, jotka onki hävinny vaan Tsekille.  Mielestäni kertoimet on liikaa kotijoukkueelle, sillä Sveitsi on vaikea vastus, jolla on riittävän laadukas molari ja hyökkäys.  Näillä aseilla pystytään horjuttaa jopa Kruunuja.   Lähtökohtaisesti pidän peliä tiukkana ja kun tasuri menee yli viiden kertoimeksi, niin on se erittäin pelattava kohde.  Rohkea testaa.

 

Kunhan ottelun päättyy Tasan, niin tämä kohde menee oikein. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jääkiekon MM klo 13:15

Tanska - USA

Pelivalinta: Tanska yli 2,5 maalia

Kerroin: 4,10 Unibet

USA pelannut kohtalaisesti avausottelut, mutta puolustuspelin kanssa ollut ongelmia. Iso-Britannia teki peräti 3 maalia USAn verkkoon ja Slovakia onnistui maalinteossa neljästi.

Tanska pelaa rohkeaa hyökkäyspeliä ja Tanskan vahvuudet onkin hyökkäyssuuntaan. Tanskalla on pari kenttää, jotka pystyvät paikkoja luomaan ja jos viimeistely vaan toimii niin 3 maalin tekeminen on ihan mahdollista. USAn maalivahtipeli myös ailahdellut, joten saa nähdä missä vireessä USAn maalivahti tänään on. 

Kohde menee oikein kun Tanska tekee 3 maalia varsinaisella peliajalla. 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nyrkkeily

Naoya Inoue - Emmanuel Rodriguez

Yli 7.5 erää, Pinnacle, @2.139

Klo: 21:00

adea0bd7-7942-4b48-9e35-755ad0648457Max.'

 

Japanilaissensaatio Inoue kohtaa tänään World Boxing Super Series -turnauksen välierässä Puerto Ricon Emmanuel Rodriguezin. Viime vuonna Inoue voitti WBA-liiton mestaruuden tyrmäämällä brittien Jamie McDonnellin ensimmäisessä erässä ja nyt meneillään olevan turnauksen puolivälierässä hän tyrmäsi Juan Carlos Payanon niin ikään ensimmäisessä erässä. Hype on todella kovaa Inouen kohdalla, oikeutetustikin. Rodriguez on kuitenkin hänelle tähän mennessä tasokkain vastus, puertoricolainen on IBF-liiton maailmanmestari ja myös voittamaton. Rodriguezilla oli pitkä, lähes kahdensadan ottelun mittainen menestyksekäs amatööriura, eikä hän tuolloin kertaakaan hävinnyt tyrmäyksellä. Hän on lisäksi otellut pitkään kääpiösarjassa, kun taas Inouelle kyseessä on kolmas painoluokka, johon hän nousi vasta viime vuonna. Japanilaisen viimeaikaiset nopeat tyrmäykset ovat mielestäni vaikuttaneet näihin kertoimiin liikaa, sillä Rodriguez tulee mitä todennäköisemmin antamaan hänelle todellisen haasteen. Näkisin ottelun menevän jälkipuoliskolle, mutta jos Inoue tänäänkin onnistuu ottamaan nopean tyrmäysvoiton niin ei voi muuta sanoo ku hattuu nostaa.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nyrkkeily

Joe Joyce - Alexander Ustinov

Joyce to win in rounds 1-3, bet365, @6

Klo: 23:00

 

42-vuotiaan Ustinovin pitäisi olla jo eläkepäivillä. Huomattavasti pienikokoisempi Michael Hunter tyrmäsi hänet viime vuonna ottelussa, jossa Ustinov ei saanut oikein mitään aikaan ja nyrkkeilemisen sijaan tyytyi sitomaan jatkuvasti. Joycea vastaan sitomistaktiikat tuskin toimivat, kun kyseessä on yhtä iso ja vahvempi kaveri joka tunnetaan kovasta aktiivisuudestaan ja lyöntivoimastaan. Ustinov tunnetaan hyvästä leuastaan, mutta hänen viime ottelunsa ovat osoittaneet että kestävyys ei ole enää samalla tasolla kuin ennen. Luulen että Joyce kykenee lopettamaan tämän ottelun sitten kun haluaa ja koska hänellä on seuraava ottelu sovittu jo heinäkuulle, en usko hänen tarkoituksella hakevan tänään eriä alle ja tällä kertoimella kelpaa kokeilla ottelun olevan ohi kolmessa erässä.

Share this post


Link to post
Share on other sites

MLB klo 23:10

Miami Marlins - New York Mets

Pelivalinta: New York Mets

Kerroin: 1,78 Unibet

Miami Marlinsilla aloittaa melko heikko syöttäjä Pablo Lopez ERA 5,93. Metsin aloittava syöttäjä Steven Matz, joka pelannut paljon paremman alkukauden, ERA 3,86.

Miamin lyöntiosasto on myöskin Metsiä heikompi, joten odotan tästä ottelusta Metsille selvää voittoa. Miamin viimeaikaiset otteet olleet muutenkin tosi heikkoja ja nyt vielä kun syöttäjä ei ole parasta tasoa niin vaikea ottelu Miamilla edessä. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

MLB:

Washington Nationals - Chicago Cubs

Cubs @2.30 Unibet

Klo 02.15

 

 

 

 

 

National Leaguen toisena oleva Cubs haastaa Nationalsin vieraissa Yhdysvaltain pääkaupungissa. 

Toisena olevan Cubsin kausi on käynnistynyt odotetun hyvin, parin vuoden takainen mestari tulee taas haistelemaan isoimpien suosikkien takana. Nationalsilla taas on mennyt surkeasti, kun tuttu playoffjengi on vasta toiseksi viimeisenä. 

Syöttökummulla vastakkain Natsin Stephen Strasbourg, ja Cubsin Jon Lester. 

Strasbourg on startannut kauden ihan ok, kun kuusi matsia on mennyt 3-3 saldolla. Annettujen juoksujen keskiarvo (ERA) on ihan kohtalainen 3.63, sekä osumat ja vapaataipaleet per vuoropari (WHIP) on hyvä, 1.05.

Lester on neljästä startistaan voittanut kolme. ERA tilasto on huikea, kun vain 1.16 juoksua on keskimäärin saatu tehtyä, kun Lester on ollut kummulla. WHIP on Lesterillä hiukan huonompi kuin Strasbourgilla, 1.11.

Mailapeli menee Cubsille, kun se on saanut tehtyä todella hyvin juoksuja, ja Natsilla on taas ollut ongelmia. Puolustuspeli on ollut myös Cubsilla laadukasta, kun taas Natsia vastaan on tehty aika paljon juoksuja. Avausottelukin kertoi jotain. Cubs teki 14 juoksua, kun Nationalsin bullpen tuli kusemaan pelin, ja Nationalsin 6 juoksua eivät riittäneet. 

En näe, että Cubs on vieraspelinkään takia näin iso altavastaaja. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

NBA:

Portland Trail Blazers - Golden State Warriors

Portland @1.78 Unibet

Klo 04.00

 

 

 

 

Sarjan kolmas ottelu. Portlandin on rehellisesti sanottuna pakko voittaa. Golden State on kotonaan liian kova, jos heidät päästäisi 3-0 sarjajohtoon. 

Durant on loukkaantuneena, joka on iso palanen pois GSW-hyökkäyksestä, mutta joukkue on silti liigan paras. Curry ja Thompson, Splash Brothers pelaa loistavalla tasolla. 

Portlandin tehokaksikon McCollumin ja Lillardin on tänään onnistuttava, ja uskon heidän onnistuvankin. Kaikki sarjaa seuraavat tietävät, että Lillard on sarjan paras "clutch" pelaaja. McCollum on ollut todella hyvä. Portland on kotona todella hyvä. Runkosarjassa se vei 78% kotipeleistään, ja playoffeissa vain yksi kotitappio, joka tuli Nuggetsille. 

GSW ei ole ollut ihan samanlainen kone vieraissa. Kaksi vierastappiota Rocketsille ei ollut mikään häpeä, mutta se kertoo, että kotona heidät on huomattavasti helpompi kaataa. 

Jo viime ottelussa Gsw oli ajoittain pulassa, kun Portland johti 17 pisteellä. Gsw kuitenkin kairasi itsensä voittoon, mutta nyt uskon, että Portland ottaa sisuuntuneena voiton. Uskon myös, että se jää Rip Cityn ainoaksi voitoksi tässä sarjassa. 

 

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Kirjaudu seurataksesi  

×
×
  • Create New...