Jump to content
  • speedyetusivu_mobiili1.png

Kirjaudu seurataksesi  
Futisvetäjä

23.5

Recommended Posts

Jääkiekon MM

Tsekki - Saksa

Tekee maalin: Leon Draisaitl @3.65 Unibet

Klo 21.15

 

 

 

 

 

Draisaitl on Saksan ykköstykki, ja lähtee johtamaan joukkoansa puolivälierään Tsekkiä vastaan. Draisaitl on helkkarin kova maalipyssy. Olympialaisissa läpimurtonsa tehnyt sakemanni rikkoi menneellä kaudella Nhl runkosarjassa 50 maalin rajan, jota itse pidän todella kovana suorituksena. Moni vähätteli suositusta sillä, että miehen rinnalla oli maailman paras pelaaja Connor McDavid, mutta se on paskapuhetta. Draisaitl on kova maalintekijä, eikä ole riippuvainen muista. Tässä turnauksessa kasassa viisi häkkiä, joka on ihan hyvin, kun Saksa on tehnyt keskimäärin jotain kahta, kolmea maalia pet peli. Ykköstykkiin luotettiin, ja luottamus on täytetty. Saksa lähtee otteluun altavastaajana, joka on heille hyvä. Tsekki ei ole puolustanut ihan huipputasolla, ja esim. Sveitsi ottelussa avausmaali oli aika huonoa puolustamista. Uskon, että Draisaitlille aukenee muutama hyvä tontti, ja toivotaan että kaveri lapioi limpun häkkiin. 

 

  • Tykkäys 3

Share this post


Link to post
Share on other sites

ITF Naiset Heraklion klo 14:00

Joksovic - Malygina

Pelivalinta: Joksovic

Kerroin: 4,00 Bet365

Malyginan tämän kauden otteet olleet vaisuja massakentällä ja parannettavaa on vielä paljon, jotta voisi menestyä paremmin turnauksissa.

Joksovic on pelaillut karsintoja, jotka on selvittänyt hyvällä prosentilla. Muutamissa turnauksissa ottanut lisäksi yksittäisiä hyviä otteluvoittoja. 

Joksovic lähtee otteluun altavastaajana, mutta mielestäni näin suuri ero pelaajien välillä ei ole mitä kertoimet antavat ymmärtää. 

  • Tykkäys 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tennis WTA Ranskan avoimet karsinta: klo 12:30

Hibino, N - Hogenkamp, R

Pelivalinta: Hogenkamp, R

Kerroin: 1,61 Bet365

Hibino rankingissa Hogenkampia korkeammalla, mutta Hibino menestynyt pääosin vain kovilla kentillä. Massalla tulokset heikkoja. Ensimmäisellä karsintakierroksella Hibino voitti nuoren ranskalaisen pelaajan, joka pelaillut lähinnä ITF tasolla. 

Hogenkamp hyvä massapelaaja, mutta pystyy menestymään myös muilla pelialustoilla. Hogenkampin otteet tällä massakaudella olleet hyviä ja avauskierroksen karsintaottelussa Hogenkamp otti hyvän voiton Frechistä. 

Hogenkamp lähtee mielestäni selkeänä suosikkina tähän matsiin. 

  • Tykkäys 1
  • Kiitos 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jääkiekko

MM-KISAT

KLO 21.15 

 

Tsekki -  Saksa 

 

Valinta:  Saksa

Kerroin:  8.00 ( Nordicbet) ( Veikkaus) 

 

Saksa saa ylikerrointa.  Äkkikuolema, jossa päivän kunto ratkaisee. Huonompi joukkue pystyy voittaa yksittäisen pelin milloin vain ja siihen luotan tänää tässä.

Tai no hetkonen? Saksa ei ole edes hirveän huonompi edes kuin vastustajansa.  Tsekki ehkä hieman yllätti ekassa pelissä Ruotsin, mutta muuten joukkue on ollut tuttu itsensä. Saksa koki vain murskatappion Kanadalle, mutta haastoi hyvin jenkit ja nousi voittoon Leijonista.  Kaikki muut on iha odotetuja tuloksia.  Kuitenki väitän, että tasoltaan Saksa on pelannut kovempia pelejä Tanska, Slovakia vastaan kuin mitä Tsekkille nuo Latvia, Itävalta oli edes.  Väittäisin, että Saksa on valmiimpi joukkueenaan pelaamaan tänään, kun ovat tulossa peliin kovien otteluiden jälkee ja Leijonat antoi sakemanneille hyvän kenraalin. 

Tsekki oli kusessa Sveitsiä vastaan ja viimeiset sitä ennen Itävalta, Italia ei anna vastusta, niin onko joukkue ihan parhaimmillaan vai onko hieman löystyny ote.

Materiaalissa näillä ei oikein edes ole eroa.  Molemmilla on huippuyksilöitä ja molemmat omaa pari hyvää ketjua.  Saksa osaa puolustaa hyvin ja uskonkin, että ottelu ratkeaa vieraiden hyvän puolustuksen ja Draisaitl, Kahun ansiosta vieraille.  Mikään ei ole noin varmaa, mitä kotikerroin tarjoaa.  Pakko on hyvää vieraskerrointa hakea, sillä kyllä yksi kertoimien valossa yllätys nähää puolivälierissä ja uskon Saksan tarjoavan sellasen.

 

Kunhan Saksa voittaa varsinaisella peliajalla, niin tämä kohde menee oikein. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jääkiekko

MM-KISAT

KLO 21.15

 

Suomi - Ruotsi

 

Valinta:  Suomi -1 X ( 3-suuntanen tasotus)

Kerroin: 11.00 ( Veikkaus) 

 

Suomi siis voittaa Tasan yhdellä maalilla ja kerroin kattaa riskit KOSKA

1) Puolivälierissä nämä maat ovat kohdanneet 1992 kisojen jälkeen arvokisoissa kolme kertaa.  Suomi on voittanut näistä 2/3 kpl.

2) Suomi on siis voittanut puolivälierissä illan vastustajan kaksi kertaa ja mollemmilla kerroilla Leijonat voitti ottelunsa tasan yhdellä maalilla. 

Suomi on pärjännyt hyvin Slovakiassa ja Jukka Jalonen on varmasti osannut koutsaa Leijonat valmiiksi.  Meillä ei ole samaa kokoonpanoa, mutta Jalosella on hyvät muistot Slovakiasta 2011.  Me hävitään materiaalissa, mutta kyseessä on joukkuepeli, jota Leijonat osaa pelata.  Suomi saa otteluun vaihtoedun ja siitä on pidettävä kiinni.  Meillä on mahdollisuus peluuttaa Marko Anttilaa, Tyrväistä kovia kavereita vastaan ja meillä on sauma katsoa keitä vastaan tungetaan Kakko, Manninen, Pesonen ratkomaan peliä.   Suomi on hyvin puolustanut ja en usko, että Leijonat nukkuisi tänään. 

Ruotsi on paperilla iso ennakkosuosikki, mutta kyllä Leijonilla on mahdollisuus. Jalonen sysää kaikki paineet kaverille ja mikäli saadaan avausmaali, niin kyllä kaverilla allaa kiristyy nuppi.  Ottelusta tulee tasainen ja Suomi ei murskaa.  Lopussa joudutaan pesukoneeseen jos johdetaan ja kiekkoa roiskitaan pois.   Mä näen pienen mahdollisuuden Leijonilla ja luotan siihen.  Ottelusta tulee tasainen ja ylläolevien kohtien myötä minä ainakin näen tämän kohteen pelikelpoisena ja hyvältä haulta.  Iso kerroin kyseessä, jossa on valuutta,mikäli Suomi onnistuu johtamaan ottelua ja on pelissä hyvin mukana.  Tyhjä maali riski on, mutta en usko siihen, että kaveri ottaa sen liian aikasin pois ja uskon Leijonien heittävän limpun vaa keskialueelle.  Näen yhden maalin voiton Suomelle todennäköisempänä kuin usean.  Leijonien normi kerroin joo on pelattava,  mutts haen isompaa kerrointa ja kalaa ja kyseessä on melkeinpä yhtä todennäköinen kohde, kuin pelkkä voittokin on.

 

Kunhan Suomi voittaa Tasan yhdellä maalilla, niin tämä kohde menee oikein. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tennis, WTA Nürnberg

Yulia Putintseva - Anna-Lena Friedsam 

Vihje: Anna-Lena Friedsam 

Kerroin: 2.60

Vedonlyöntitoimisto: Pinnacle

Alkamisaika: 14:30

- WTA Nürnbergin puolivälierissä kohtaavat Putintseva ja Friedsam, Friedsamia vihjaattiin eilen ja osui komeasti 2.43 kertoimella, yhä hän jatkaa selkeänä altavastaajana kertoimissa ja nyt saadaan vieläkin parempaa kerrointa kuin eilen. Friedsam pelasi erinomaisesti eilen Petkovicia vastaan ja suoraansanottuna 'tuhosi' 6-3, 6-1 eräluvuin. Nyt vastassa on Yulia Putintseva joka on hiukan parempi vastus kun eilinen Petkovic, siltikään Putintseva ei ole massalla mitenkään erikoinen pelaaja, ihan hyvä mutta kuitenkin silti näen Friedsamin parempana pelaajana, varsinkin kun kotiyleisökin tukee häntä. Putintseva ei hirveästi pelaile massalla sillä selvästi kovakenttä on hänelle paras alusta. Friedsam puolestaa parhaimmillaan massalla kuten viime vihjeessäkin kerroin. Friedsamilla hyvät mahdollisuudet voittaa tämä ottelu ja ei missään nimessä saisi olla näin kova altavastaaja jälleen, edellisten otteluiden otteiden perusteella.

Viimeisen eli 3 erän tiebreikki oli tänään liikaa Friedsamille, erittäin tiukka tappio.

Share this post


Link to post
Share on other sites

ATP Geneve (massa)

Federico Delbonis - Albert Ramos-Vinolas

Federico Delbonis @ 2.00 Bethard

Alkaa 20:20

Vastakkain turnauksen neljännesvälierissä maailmanlistan sijat 84. ja 91.  Miehet ovat aiemmin kohdanneet toisensa yhdeksän kertaa Delboniksen poistuessa voittajana kentältä viidessä noista. Kuluvalta vuodelta näiden pelureiden voitot keskinäisistä kohtaamisista ovat 1-1.   Miesten aiemmat kamppailut pelattiin kaikki massalla. Delbonis tiputti edellisessä ottelussaan turnauksen hallitsevan mestarin Fucsovicsin hienosti 2-0 (6-4, 6-2). Ramos-Vinolas voitti vastaavasti Sousaa(70.) vastaan käydyn edellisen kierroksen ottelunsa 2-0 (6-0, 6-3). Odotettavissa on äärimmäisen tiukka kamppailu mutta Delbonis tuntuisi lyövän palloa tällä hetkellä tarkasti ja kovaa. Delbonis lähtee omasta mielestäni otteluun hienoisena suosikkina joten kahden kerroin kelpaa maiskutellen lapulle. Useamalla yhtiöllä tämä ottelu on asetettu tasabookiksi. Delbonis voittaa ottelun erin 2-1.

  • Tykkäys 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

MM-KISAT

Suomi - Ruotsi

Suomi +1.5/ 1.82 ComeOn

Klo 21:15

 

Suomen puolivälierä ottelu pelataan illalla kun vastaan asettuu nimivahva Ruotsi.

Molemmilla joukkueilla oli vaikeuksia alkulohkossa silloin tällöin juuri näitä entuudestaan heikompia joukkueita vastaan, mutta tänään en usko että olisi mitään latautumisvaikeuksia sillä varmasti molemmat syttyvät normaalia enemmän kun rakkaat viholliset vastakkain.

Vaikka Ruotsilla on useita yksilöitä joukkueessa niin Suomen vahvuus on kummiskin joukkuepeli joka näissä paljon ratkaisee (kuten Sveitsi näyttää tällä hetkellä).

Tiukka tunteellinen ottelu tulossa illalla ja en usko että Ruotsi tätä tulee murskaamaan jos edes voittaa niin siitä syystä Suomea tasoituksella.

  • Kiitos 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

MM-KISAT

Tsekki - Saksa

Saksa +1.5/ 2.50 ComeOn

Klo 21:15

 

Vähän samat asetelmat kuin Suomi-Ruotsi pelissä eli Tsekki on siis suuri suosikki, mutta Saksa on taas näyttänyt mihin se pystyy ja tuo alkulohkon viimeisen pelin voitto Suomesta varmasti nosti vaan Saksan joukkuehenkeä.

Saksallakin on nämä tietyt tähdet mukana kuten Draisaitl ja Kahun joiden avulla se pystyy haastamaan joukkueen kuin joukkueen.

Nämä pelit on kerrasta poikki ja päivän kunto on suuressa roolissa ja uskon vahvasti että Söderholm on laittanut Saksan tikkiin ja joukkue taistelee loppuun saakka.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Kirjaudu seurataksesi  

×
×
  • Create New...