Jump to content
  • speedyetusivu_mobiili1.png.80757bf5874f7fbdc7faec2af6a77cd8.png

Kirjaudu seurataksesi  
Vedonlyönninammattilainen

31.5

Recommended Posts

Tennis, ATP French Open

Pablo Carreno-Busta - Benoit Paire

Vihje: Benoit Paire +1.5 erää

Kerroin: 1.77

Vedonlyöntitoimisto: Marathonbet

Alkamisaika: 13:15

- Ranskan avointen 1/16 finaalissa kohtaavat ATP Rankingin 57. Carreno-Busta ja ATP Rankingin 38. Paire. Carreno-Busta on tunnettu hyvänä massapelaajana mutta tänä vuonna otteet massalla eivät ole olleet kovinkaan kummoisia jossei 3-0 voittoa Minauria vastaan lasketa mukaan, siinä ottelussa pelasi Carreno-Busta hyvin. Nyt on kuitenkin vastus aivan eri luokkaa kun tuossa ottelussa, vastassa on viime aikoina erinomaisesti massalla pelannut Baire joka juuri juhli Lyonin massaturnauksen voittoa. Viime ottelu ei ollut Pairelta paras vaan ratkaisua haettiin Herberttiä vastaan viidennestä erästä, yhtä kaikki Paire on erinomaisessa vireessä tähän otteluun tultaessa. Tasainen ottelu varmasti tulossa jossa pelejä pelaillaan paljon, vähän yli kuukausi sitten Barcelonan massaturnauksessa Paire oli 2-1 erin parempi  ja uskon että Pairella on hyvät mahdollisuudet voittoon tässäkin ottelussa, tasainen ottelu kuitenkin tiedossa niin otetaan varmanpäälle että Paire voittaa vähintään 2 erää tästä ottelusta, Paire kertoimissa isoaltavastaaja kun Carreno-Busta tunnettu hyvänä massapelaajana, mutta viime aikaiset otteet eivät ole olleet niin hyviä että saisi olla näin iso ennakkosuosikki tähän otteluun. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tennis, WTA French Open

Petra Martic - Karolina Pliskova

Vihje: Karolina Pliskova

Kerroin: 1.59

Vedonlyöntitoimisto: Bethard

Alkamisaika: 12:00

- Ranskan avointen naisten turnauksen 1/16 finaalissa kohtaavat WTA Rankingin 31. Martic ja WTA Rankingin 2. Pliskova. Molemmat pelaajat pelanneet ennen tätä turnausta erinomaisesti massalla ja voittaneet turnausen, Martic voitti Istanbulin turnauksen kun puolestaan Pliskova voitti Roman turnauksen molemmat turnaukset oli hyvä tasoisia mutta Roma kuitenkin tasokkaampi turnaus oli pelaajiltaan sillä kaikki huiput olivat mukana. Martic on pelannut erinomaista tennistä ja voittanut hyviä pelaajia mutta aivan kärkinaisia vastaan ei ole massalla riittänyt kuten Stephensiä vastaan nähtiin kun Stephens vei ottelun suoraan 2-0 erin 6-4,6-3 luvuin. Pliskova erinomaisessa vireessä voitettuaan Roman turnauksen jossa hän voitti todella kovia massapelaajia. Pliskova lähtee otteluun suosikkina ja kerroin voisi olla mielestäni lähempänä 1.45 lukemaa kuin 1.6 lukemaa. Pliskova hoitaa tämän ottelun rutiinilla mutta en yllättyisi vaikka Martic ihan hyvin onnistuisi kampoihikin laittamaan, kuitenkin Pliskova poistuu ottelusta voittajana, hiukan on tasoeroa Pliskovan eduksi ja kun otetaan vielä huomioon että Martic ei ole pahemmin voittanut massalla viime aikoina aivan kärkipään naisia kuten esim. Pliskova ja Stephens vaan lähinnä juurikin näitä hyviä massapelaajia Rankingilta 20-40 väliltä. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ranskan Avoimet (massa)

Pablo Carreno-Busta - Benoit Paire

Benoit Paire @ 2.51 Marathonbet

Alkaa 13:15

Vastakkain turnauksen kolmannen kierroksen ottelussa maailmanlistan sijat 57. ja 38.  Isäntämaata edustava Paire pelasi toissapäivänä tiukan toisen kierroksen ottelun maanmies Herbertiä (43.) vastaan voittaen ottelun erin 3-2 (6-2, 6-2, 5-7, 6-7,11-9). Toivotaan ja uskotaan että mies on palautunut tänään täyteen iskuunsa tähän espanjalaista vastaan käytävään otteluun. Carreno-Busta on edennyt tähän asti turnauksessa häviämättä erääkään. Miehen jyrän alle jäivät vaivaisena pelannut De Minaur(25.) sekä Sousa(70.).  Carreno-Busta oli kuitenkin ennen tätä turnausta kuuden ottelun tappioputkessa mihin sisältyi mm. tappio Pairelle Barcelonan massalla. Paire on taasen tällä hetkellä komeassa voittoputkessa(9/10). Mies voitti myös neljä viimeisestä viidestä näiden ottelijoiden keskinäisestä kohtaamisesta. Paire on asetettu otteluun aivan liian selväksi altavastaajaksi kuten @Vedonlyönninammattilainen tuossa yläpuolella mainitsee. Kotiyleisön edessä pelaava Paire tulee ottamaan hieman yllätyksellisesti tänään suhteellisen selvän 3-1 voiton.

  • Tykkäys 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ranskan Avoimet (massa)

Petra Martic - Karolina Pliskova

Karolina Pliskova voittaa ottelun erin 2-1 @ 4.20 William Hill

Alkaa 12:00

Vastakkain turnauksen kolmannen kierroksen ottelussa maailmanlistan sijat 31. ja 2.  Kumpainenkin pelaaja on tällä hetkellä hyvässä iskussa. Martic on hävinnyt ainoastaan kaksi viimeisestä kuudestatoista ottelustaan ja nainen nappasikin kuukausi sitten turnausvoiton Istanbulin massalla kukistaen finaalissa Vondrousovan (38.) erin 2-1. Martic on voittanutt tällä kaudella isoja nimiä kuten Muguruza, Bencic ja Kerber.   Pliskova nappasi pari viikkoa sitten Rooman turnauksen voiton ja ihmeenä en pitäisi sitä jos nainen poistuisi tästäkin turnauksesta pokaali kainalossaan. Martic on vahva pelaaja massalla mutta Pliskovankin peli tuntuu paranevan vuosi vuodelta tällä alustalla. Vaikka Marticin tilastot massalta ovat Pliskovaa hieman paremmat tältä kaudelta tulee vahvana suosikkina otteluun lähtevä Pliskova voittamaan ottelun helpohkosti erin 2-1.

  • Tykkäys 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Esports | CS:GO | DreamHack Masters Dallas

22:00

3d760b7fb8f9685278046dd51c042924.png Vitality - FURIA 57f4e35899ad16ab2f8ea8db74be2b49.png

Yli 2,5 karttaa | 2,17 | Betsafe

 

  • Vitality (NBK-, RpK, apEX, ALEX, ZywOo) on pelannut nousujohteista turnausta. Avausottelussa kärsitty tappio Northille oli vain vahinko, sillä joukkue on voittanut kaikki kolme seuraavaa otteluaan häviämättä karttaakaan, mukaanlukien 2-0 -revanssivoitto Northista. Ranskalaisjoukkue on todellakin päässyt loistavaan vireeseen eikä pelissä ole tällä hetkellä suuria heikkouksia.
  • FURIA (yuurih, arT, VINI, KSCERATO, ableJ) on ollut yksi tämän turnauksen piristysruiskeista. Ennakkoluulottomat brasialialaiset voittivat NRG:n ja Fnaticin, kunnes ENCE osoittautui vielä liian kovaksi vastustajaksi lukemin 1-2. FURIAn pelityyli ja jopa asemieltymykset terroristipuolella ovat varsin ainutlaatuista katsottavaa, mutta mikä tärkeintä, heidän tulokset puhuvat puolestaan ja he ovat tässä turnauksen vaiheessa jo ylittäneet itsensä.
  • Karttavalinnoissa Vitality on yleensä erittäin vahvoilla laajan karttavalikoiman ansiosta, mutta FURIAlla on heitä vastaan vahva karttavalikoima. Karttavetossa Vitality aloittaa poistamalla Trainin ja FURIA bannaa Dust2:n. Vitalityn karttapicki on hieman vaikea arvata, mutta veikkaisin heidän menevän Mirageen tai Overpassiin. FURIAlla on useita hyviä karttoja, mutta he saattavat ottaa taskustaan jokerin ja valita Vertigon, jossa heillä on 100% voittoprosentti neljästä ottelusta. Vitality on myös voittanut molemmat Vertigo-ottelunsa, mutta todellinen suorituskyky on kyseenalainen ja FURIAlla on enemmän kokemusta kartasta. 

 

YHTEENVETO

  • Vitality on löytänyt samaan vireen mitä heillä oli viime viikon cs_summit -turnausvoiton aikana ja heiltä on tällä hetkellä vaikea voittaa karttaakaan. FURIA on tämän turnauksen positiivisin yllättäjä, jonka positiivinen peli-ilme on tuottanut tulosta. Vitality on silti selvä ennakkosuosikki voittamaan ottelun, mutta FURIAlla on muutamia hyviä karttoja, joissa karttavoitto on mahdollinen. Vitality tuskin hävinnee suoraan kahdessa kartassa, joten karttaoverilla mennään eteenpäin. Kohde menee oikein, kun ottelussa pelataan kaikki kolme karttaa. 

 

TULOS: 0-2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Kirjaudu seurataksesi  

×
×
  • Create New...