Jump to content
Kirjaudu seurataksesi  
Futisvetäjä

21.6

Recommended Posts

Kiinan Superliiga:

Jiangsu Suning - Shanghai Shenhua

Jiangsu - 1.0 AH @1.68 Bethard

Klo 14.35

 

Hyvää juhannusta! 

Kiinan Superliigaan lähdetään hakemaan kotijoukkueen kahden maalin voittoa. Jos sattuu, että Jiangsu vie vain maalilla, panos palautuu. 

 

Kotijoukkueen kausi on lähtenyt ihan hyvin käyntiin. Se on sarjassa viides, ja kasassa on 21 pistettä. Kotona otteet ovat olleet todella vakuuttavat. 16/21 pisteestä on tullut kotiotteluista. Tämä antaa toki myös parantamisen varaa vierasotteluihin, mutta tämän betsin kannalta tärkein, että kotona kulkee. Maalinteko on maistunut, kun kuuteen kotiotteluun se on tehnyt 18 maalia. Keskiarvo maalit/peli on siis 3, joka on törkeän kova. Omiin on kuudessa kotipelissä mennyt vain 7. Näillä kelpaa lähteä kaatamaan vierasjoukkue. 

Shanghai Shenhua. Vieraat ovat aloittaneet kautensa heikosti, kun sijoitus on toiseksi viimeinen. Vieraissa Shenhua on itseasiassa liigan 10. mutta vaikka hyvältä se kuulostaakin, ei se ole kovin erikoista. Tämä sija nimittäin irtoaa 5 vieraspojolla seitsemästä ottelusta. Ongelmia puolustuksen kanssa on ollut, kun kolmeentoista peliin se on päästänyt 23, joista vieraissa 14. Maalinteko on onnistunut jotenkin, kun hiukan yli maali per peli on Shenhua iskenyt maaleja. 

Uskon vierasjoukkueelle hankalia aikoja, kun Jiangsu käynnistää myllynsä. Jiangsun maalintekoosasto, ja Shenhuan heikko puolustus pitävät huolen siitä, että Jiangsu saa paikkansa iskeä useita maaleja. 

Heitetään tulosveikkaus, 4-1.

 

 • Tykkäys 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jalkapallo, U21 EM-Kisat 

Englanti - Romania 

BTTS 2.PA @2.95 Unibet 

KLO: 19.30 

Avausottelunsa ryssinyt Englanti kohtaa Romanian. Englanti pelasi avauspelinsä erikoisesti ja viimeiset 30min vajaamiehisenä. Joukkue johti ottelua aina viimehetkille saakka, mutta niin vain Ranska nousu voittoon. Vieläpä kahden tuhlatun rankkarin jälkeen. Parempaa ei ainakaan olisi Henderson voinut esittää Englannin maalilla. Englanti on syystäkin suosikki tässä pelissä ja toivottavasti joukkue saa pelata tämän ottelun täydellä miehityksellä. 

Romania kaatoi avsuspelissä Kroatian lukemin 4-1. Tämä ottelu antoi osviittaa joukkueen iskukyvystä. Joukkue pystyy nopeisiin ja hyviin ratkaisuihin pallon riiston jälkeen, mutta on myös valmiina puolustamaan. Taktiikaltaan joukkue onnistui erinomaisesti ja jotain samaa tässäkin pelissä tullaan näkemään. Mitä pidemmälle Englanti pysyy aisoissa ja Romania saa itsekin hyökkäyksiä, sen parempi. Voitolla joukkue varmistaisi paikan jatkossa, mutta myös tasapeli olisi hyvä. Voittamaan joukkue kuitenkin lähtee vaikkei bookkerit samaa mieltä olekaan. 

Englanti tulee varmasti tähän peliin latautuneempana ja joukkue on selkä seinää vasten. Ainakin osittain. Ennakkoon voisi olettaa että joukkue pitää palloa enemmän kuin Romania. Romania taas ei montaa paikkaa maalintekoon tarvitse. 

Toiset puolikkaat ovat olleet näissä kisoissa lähes poikkeuksetta vauhdikkaampia kuin avausjaksot. Ottelun luonne ja pelityylit enteilee osumia ja kun tuolle saadaan kelpo kerrointa niin tämä mahtuu erittäin hyvin peleihin. 

Oli tilanne mikä tahansa tuon puoliajan jälkeen niin kaikesta huolimatta enemmän vauhtia ja vaarallisia tilanteita tullaan näkemään toisella jaksolla. En luista jo nähdyistä otteluista ja niiden kuluista. 

Kohde menee oikein kun molemmat joukkueet tekevät maalin 2.puoliajalla 

OIKEIN 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jalkapallo, U21 EM-Kisat 

Ranska - Kroatia 

Antaa maalisyötön: Houssem Aouar @3.00 Unibet 

KLO: 22.00 

Otetaan Lyonin mies kokeiluun. Ligue 1 ja viimekausi tuottivat Herralle 7 maalia ja 6 syöttöä. Erittäin vahva suoritus tältä parikymppiseltä keskikenttäpelaajalta. Väkevä oikeastaan. Ranska lähtee tähän iltaan voitto mielessä. Joukkueen tilannetta helpottaisi kovasti jos näin kävisi. Hukatut pilkut ovat varmasti edelleen mielessä, mutta semmoista on palloilu toisinaan. Dembele ja tämä herra pääsivät kokeilemaan mutta tuloksetta. Ranska on ottelussa erittäin selkeä suosikki. Vaikka tämä Lyonin ihme ei maaleille päässytkään, eikä avauspeli ihan pulkkaan mennyt muutenkaan, on vastustaja tänään eri. Ranska pystyy nimenomaan hyödyntämään keskikenttää paremmin kuin Englantia vastaan. Maestrona pitäisi kaiken järjen mukaan olla tämä mies. Ovela maalari on herra yleensä itsekin, mutta kyllä tähän otteluun @3 syötöstä on liikaa. Aouar syöttää ja Dembele maalaa. Useammassa maalissa tämä mies voi olla mukana, eikä tosiaan henkilökohtainen osuma olisi sekään ihme. Kroatia saa olla tarkkana tämän söörin kanssa. 

Lähtökohtiin nähden erikoisen korkealla tuo kerroin, joten raapastaan triplaukseen. 

Kohde menee oikein kun Aouar saalistaa maalisyötön ottelussa 

VÄÄRIN 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ravit Hagmyren lähtö 3 klo 14:17

Pelivalinta: Urgent Call sija (1-3)

Kerroin: 1,50 Unibet

Urgent Callilla huono lähtöpaikka nro 8, mutta hevonen on kuitenkin luokaltaan todella hyvä tähän lähtöön. Urgent Call voitti Mantorpissa tämän kisan kakkossuosikin, joten Urgent Callilta voidaan odottaa menestystä myös tästä lähdöstä. Muutamia muita ihan hyviä haastajia lähdössä on, mutta jos Urgent Callin lähtö onnistuu ja juoksupaikka on edes kohtuullinen, niin top 3 sijaan pitäisi olla hyvät mahdollisuudet. Urgent Call on urallaan startannut 29 kertaa ja 17 kertaa Urgent Call ollut top 3 joukossa, joten voitontahtoa hevoselta löytyy. 

Bet365 antaa Urgent Callin top 3 sijoituksesta vain 1,25 kerrointa.

Kohde menee oikein kun Urgent Call on top 3 joukossa. 

 • Tykkäys 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tennis nelinpeli Lontoo klo 17:00

Evans/Skupski - Auger-Aliassime/ De Minaur

Pelivalinta: Auger-Aliassime/ De Minaur

Kerroin: 3,55 Unibet

Auger-Aliassime/ De Minaur lähtevät otteluun altavastaajina, mutta mielestäni tasoeroa liioitellaan. Auger-Aliassime/ De Minaur ovat molemmat hyviä nuoria pelaajia, jotka ovat menestyneet kaksinpeli puolella. Nelinpeleistä kokemusta selvästi vähemmän, mutta nyt ei vastustajatkaan ole huipputasoa, joten näkisin heillä hyvät yllätysmahdollisuudet. 

Evans/Skupski kaksikosta Skupski on hyvä nelinpelaaja, mutta Evans on taas kaksinpeleissä paremmin menestynyt. Evansillakaan ei paljon kokemusta nelinpeleistä. Evans/Skupski kaksikko pelannut kerran aiemmin yhdessä ja tuolloin hävisivät heti avauskierroksella. 

Mielestäni Evans/Skupski pari asetettu liian suureksi ennakkosuosikiksi tähän otteluun. 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Esports | CS:GO | ESL Pro League Finals

19:50

b355991756eef4910d696505976f5078.png Astralis - Liquid 5e38eabc99f1acb43a636f4a5dece0b0.png

Yli 2,5 karttaa | 2,13 | Pinnacle

 

 • Astralis (device, dupreeh, Xyp9x, gla1ve, Magisk) avasi EPL-turnauksen kahdella voitolla, jonka jälkeen joukkue kärsi turnauksen avaustappionsa eilisessä NRG-ottelussa, jossa entinen maailman ylivoimainen ykkösjoukkue joutui taipumaan lukemin 1-2. Tuosta ottelusta nousi esiin kysymysmerkkejä nyky-Astraliksen kyvystä pelata joitain karttoja, kuten Trainia ja Dust2:ta. Lisäksi joukkueelta puuttui tarvittava särmä tiukkojen tilanteiden hoitamiseen. NRG-tappio ei kuitenkaan pitkässä juoksussa ollut niin vahingollinen, sillä Astralis on edelleen turnauksessa mukana missionaan ottaa takaisin haltuun maailmanrankingin ykköstila.
 • Liquid (nitr0, EliGE, Twistzz, NAF, Stewie2K) elpyi avausottelussa kärsitystä North-tappiosta voittamalla TyLoon, HellRaisersin ja MIBR:n. Joukkue on suoriutunut urakastaan suurimmaksi osin hyvin, vaikka etenkin HellRaisers-pelissä jopa tappio oli lähellä. Maailman nykyinen #1 rankattu joukkue on pienestä kompuroinnistaan huolimatta lunastanut asemansa maailman kärkijoukkueena ja nyt Liquidin tehtävänä on kaataa viime vuosien arkkivihollinen.
 • Karttavalinnoissa mennään aika varmasti selvin sävelin. Astralis poistanee Miragen ja Liquid bannaa Trainin. On myös mahdollista, että Liquid bannaa Infernon tai Nuken. Joka tapauksessa, Astralis pääsee pelaamaan jommassa kummassa bravuurikartassaaan eli Infernossa tai Nukessa. Nämä molemmat kartat ovat tilastollisesti Astraliksen vahvimpia ja he ovat voittamattomia juuri Liquidia vastaan kummassakin kartassa. Liquid valitsee mahdollisesti kartakseen joko Dust2:n tai Overpassin. Dust2:ssa joukkue on kyennyt päihittämään Astraliksen kahdesti tämän vuoden puolella ja Overpassissa joukkueella on kivenkova rekordi viime ajoilta. Ratkaisevaksi kartaksi jäänee se kartta, jota Liquid ei valitse, eli Overpass/Dust2.
 • Astralis ja Liquid ovat kohdanneet toisensa useita kertoja ja tahtipuikkoa on pääosin heiluttanut Astralis. Viime vuoden puolella Astralis oli täysin ylivoimainen ja edes Liquid ei onnistunut heitä kertaakaan voittamaan. Vuoden vaihtuessa ja viime aikoina Astraliksen tahdin hiivuttua, Liquid on onnistunut kertaalleen Astraliksen voittamaan Bo3-sarjan merkeissä sekä kerran Bo1-ottelussa. Astralis on niin ikään voittanut yhden Bo3-ottelun ja yhden Bo1-ottelun tänä vuonna Liquidia vastaan. Molemmat Bo3-ottelut menivät kolmeen karttaan, joka kertoo siitä, kuinka tasainen tämä ottelupari tämän vuoden puolella on ollut.

 

YHTEENVETO

 • Maailman #1 ja #2 rankatut joukkueet kohtaavat EPL-turnauksen neljännesfinaalissa, jota voidaan pitää jonkinsorttisena minifinaalina. Panokset ovat valtavat ja sen tietävät molemmat joukkueet. Astralis voi voitolla ottaa takaisin Liquidille menettämänsä valtikan maailman parhaana joukkueena. Liquid voi puolestaan ensimmäistä kertaa aidosti sanoa olevansa kiistaton ykkösjoukkue kaatamalla tänään arkkivihollisensa. Karttavalinnoissa kumpikin joukkue on vahvoilla omissa karttavalinnoissaan sekä tilastojen että keskinäisten otteluiden historian myötä. Tämän vuoden puolella pelatuissa kahdessa Bo3-ottelussa molemmat menivät kolmanteen karttaan enkä näe syytä sille, miksi tässä ottelussa ei nähtäisi ratkaisua kolmannesta kartasta - sen verran monta kertaa nämä joukkueet ovat toisensa kohdanneet ja tietävät toistensa vahvuudet ja heikkoudet. Pinnaclen kerroin karttaoverilla on varsin poikkeuksellinen muuhun markkinaan verrattuna, joten hyvillä mielin sitä lähdetään lapulle laittamaan tässä huippuottelussa. Kohde menee oikein, kun ottelussa pelataan kaikki kolme karttaa.

 

TULOS: 1-2

 • Tykkäys 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nyrkkeily

Conor Benn - Jussi Koivula

Kestääkö ottelu täyden ajan, Ei, betsson, @2.07

Klo: 23:00

 

Suomen oma poika Jussi Koivula on tänään kovan paikan edessä haastaessaan britti-legenda Nigel Bennin pojan. Tällä kertaa suomalaista ei lähetetä vieraskehään uhrilampaana, vaan kyseessä on etukäteen katsottuna Bennille uran ensimmäinen varsinainen testi. Neljäntoista ottelun tappiottomasta rekordistaan huolimatta Benn ei ole vielä ehtinyt vakuuttaa ja hän on useampaankin kertaan tuntunut olevan vaikeuksissa helpoiksi odotettuja ukkoja vastaan. Ranskan Cedrick Peynaud käytti häntä pariin kertaa kanveesissa kaksi vuotta sitten ja Benn ottikin häntä vastaan uusinnan viime vuonna, ja tuon matsin hän voitti hieman selvemmin. Koivula on viime vuosina otellut hyviä matseja, erityisesti EU-mestari Mohamed Mimoune ja Samuel Vargas ovat mainitsemisen arvoisia ja kummatkin Koivula onnistui lyömään kanveesiin, häviten kuitenkin lopulta kummallekin niukasti pisteillä. Nyt olisikin erinomainen tilaisuus vieraskehässä ja illan pääottelussa ottaa uran hienoin voitto ja tällä kertaa siihen on myös realistiset saumat. Kokemukseltaan Koivula on kaksikosta ylivertainen ja hanskoista löytyy varmasti tarpeeksi ruutia tyrmätä kokematon ja usein haavoittuvaiselta näyttänyt britti. Toisaalta Bennin heikkouksista huolimatta hän on suhteellisen nopea ja raskaskätinen toisin kuin Mimoune tai Vargas ja 13 vuotta Koivulaa nuorempana hän on merkittävästi tuoreempi osapuoli. Koivula on tyrmätty urallaan kahdesti, viimeksi kolme vuotta sitten 42-vuotiaan Leonard Bundun toimesta, mikä ei kieltämättä ole hyvä merkki. 

 • Tykkäys 1
 • Kiitos 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mlb:

New York Yankees - Houston Astros

Yankees yli 5.5 juoksua @2.17 Unibet

Klo 02.00

 

 

 

 

Lähdetään hakemaan kaikkien aikojen menestyneimmän jengin vähintään kuutta juoksua. 

Liituraitaasuissa pelaava Yankees on tällä kaudella mestarikandidaatti. Edellisestä mestaruudesta on 10 vuotta, ja Bronxissa odotetaan aina menestystä. Rebuild on asia jota Yankeesissa ei tunneta. Joukkue on mailapuolella ääriään myöten täynnä voimaa. Joukkueessa on peräti 11 pelaajaa joiden osumaprosentti on .250 tai parempi. Joukkueen juoksut pohjautuvat aika paljon kunnareihin. Yli 10 kunnaria ovat jo lyöneet Frazier, Voit, Sanchez, Gardner, ja Torres. Tämän lisäksi loukkaantumisten takia vasta kokoonpanoon palailevat Gregorius, Judge ja Stanton ovat älyttömiä kunnarikoneita. 

Kummulla aloittaa James Paxton, joka on loistava syöttäjä. ERA on 3.93, mutta siihen vaikuttavat myös ulkokentän tekemiset. Tärkeämpi tilasto, WHIP on alle yhden joka on mainio lukema. 7 startista on tullut 4 voittoa. 

 

Toissa kauden mestari Astros on ollut menestyjä viime vuosina. Nytkin kaudi on ihan hyvällä mallilla, kun se on American Leaguen kolmantena. Viime matsit ovat kuitenkin menneet penkin alle, kun se on hävinnyt viisi viime ottelua. Springerin ja Correan poissaolot ovat paha menetys. Mailapeli on ollut ihan toimivaa, mutta annan siinä pienen edun Yankeesille, koska eroa on hiukan syvyydessä. 

Brad Peacock aloittaa kummulla ja statsit ovat myös hyvät. 3.67 ERA ei ole huono, ja WHIP on alle yhden. Voittotilasto näyttää 6-4.

Näen Yankeesin etuna kotikentän. Se on pelannut paremmin kotonaan, noin 6% ero koti ja vieraskentän välillä. Etuna myös mailapuolen syvyys, ja laatu. Peacock joutuu joka lyöntivuorossa, kohtaamaan kovan lyöjän, ja pitkät syöttövuorot kuluttavat. Uskon, että Yankees alkaa loppua kohti mättämääm juoksuja, kun Peacock väsyy, ja bullpen aloittaa hommiaan. Uskon, että viisi perättäistä tappiotaei ole helppo asia Astrosille. Yankees löi viime matsissa 10 juoksua, uskon tuon 6 menevän helposti rikki. 

 • Tykkäys 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nyrkkeily

Sebastian Fundora - Hector Manuel Zepeda

Valinta. Zepeda, bethard, @13

Klo: 05:00

 

Fundora on varsin poikkeuksellinen ylemmän välisarjan ottelija, sillä häneltä löytyy pituutta rapsakat 201 senttiä. Kyseisen painoluokan yläraja on 69.9 kiloa. Mitenkään erikoinen nyrkkeilijä Fundora ei kuitenkaan ole eikä hän yleensä edes tunnu käyttävän pituuttaan hyväksi tyytyen usein ottelemaan vastustajiensa etäisyydellä. Zepedan kertoimet ovat nousseet paljon ja vieläkin näyttää olevan huomattavia heittoja eri bookereilla, alimmillaan 4-5 paikkeilla. Hän on jokseenkin kääntämätön kortti, videomateriaalia en ole miehestä nähnyt lainkaan. Hän on kuitenkin voittanut kaikki 17 otteluaan joko tyrmäyksellä tai yksimielisellä tuomiolla ja löytyypä listalta ainakin yksi kelpo vastuskin, Pavel Miranda puolentoista vuoden takaa. Täysin kädetön Zepeda siis kaikesta päätellen ei ole. En usko että Fundora tulee kauan olemaan tappioton, jos hän aikoo jatkaa tässä painoluokassa ja yli kymmenen kertoimilla voi kokeilla sen tapahtumista jo tänä yönä. 

 • Tykkäys 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Kirjaudu seurataksesi  

×
×
 • Create New...