Jump to content
  • speedyetusivu_mobiili1.png

Kirjaudu seurataksesi  
Vedonlyönninammattilainen

26.6

Recommended Posts

Tennis, WTA Eastbourne

Sabalenka - Wozniacki 

Vihje: Wozniacki 

Kerroin: 1.59

Vedonlyöntitoimisto: Bethard

Alkamisaika: 17:30 (alustava)

- WTA Eastbournen neljännesvälierissä kohtaavat WTA Rankingin 10. Sabalenka ja 14. Wozniacki. Wozniacki voitti viime vuonna samaisen Eastbournen turnauksen ja on tänäkin vuonna yksi suurimmista suosikeista, viime vuonna sama ottelu käytiin myös, jossa Wozniacki voitti tasaisen väännön 7-5, 7-6 luvuin. Molemmat ovat erinomaisia pelaajia mutta kun ottelu käydään nurmella on pakko antaa etua 1 Ranking paikallakin olleelle Wozniackille joka on pelillisesti Nurmella huomattavasti edellä, Wozniacki voittaa ottelun ja jatkaa erinomaisia otteitaan tässä turnauksessa, odotan myös että Wozniacki voittaa turnauksen tänäkin vuonna. 3. Erässä täysi sulaminen Wozniackilta ja Sabalenka voitti ottelun :dash:

  • Tykkäys 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Norja - NM Cup

Rosenborg vs Aalesund

btts & o 2.5  2.30@ComeOn

Klo 21:00

Tulos: 1 - 1 (0 - 1), 1 - 2 rp.

Alkuillasta testiin ottelu jossa kohtaavat norskifutiksen kestomenestyjä sekä sarjanousua havitteleva haastaja.

Kotijoukkue Rosenborgin alkukausi on ollut haastava mutta koneita on saatu pikkuhiljaa käyntiin ja pienimuotoinen nousu on aloitettu Eliteserienin sarjataulukossa. Toki Molde & co painelee yli kymmenen pisteen karkumatkalla joten Rosenborgin kannun nostaminen vaikuttaa tässä kohta melko epätodennäköiseltä. Cupista voi yrittää saada aikaan pientä menestymisen tunnetta ja uskonkin kotiseuran syttyvän tähän peliin kunnolla. Pääsarjan puolella Rosenborg on tehnyt 12 otteluun 11 osumaa joista 8 on syntynyt kotikentällä.

Vierailija Aalesundilla on tänään hyvä paikka kiusata isompaansa ja jos isäntien peli ei kuitenkaan asetu uomiinsa heti pelin alkaessa, on vierailla tarjolla paikkoja osumien tekoon aivan varmasti. Divarin sarjakärki tuskin lähtee tässä pelissä peruuttelemaan jolloin paikkoja syntynee molempiin päihin pitkin ottelua. Divarissa vieraat tehneet 12 otteluun 22 osumaa joista 8 vieraissa.

Viimeiset kuusi keskenäistä kun pelattu Rosenborgin kotikentällä: Kotijoukkue voitto 5/6, yli 2.5 maalia 4/6 ja molemmat tekee maalin 1/6.

Tilastot eivät puolla Aalesundin maalia tässä ottelussa mutta kotiseuran peli ei ole täysin tasapainossa vieläkään ja vastaavasti vieraat ovat pelanneet hyvällä tasolla toistaiseksi koko pelatun kauden. Tarjolla oleva kerroin houkuttaa kuitenkin ottamaan kokeiluun molempien maalia ja sitä kautta övereihin koska Rosenborgin peliin on tullut ryhtiä eikä maalinteko ole vierasta puuhaa kotikentällä. Aalesund taasen pääsee peliin ilman ennakkosuosikin paineita jolloin hyökkäyspelin voi olettaa olevan vapautunutta eikä se osumien teko ole mikään erityisen vaikea asia ollut tälle seuralle tähän asti.

  • Tykkäys 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Baseball, MLB

Chicago Cubs - Atlanta Braves

Vihje: Atlanta Braves

Kerroin: 2.14

Vedonlyöntitoimisto: Coolbet

Alkamisaika: 03:05

- Cubs ja Braves jatkavat ottelusarjaansa, molemmat ovat voittaneet yhden ottelun. Darvish aloittaa Cubsin syöttäjänä ja Keuchel puolestaan Bravesin syöttäjänä. Darvish muistetaan erinomaisena syöttäjänä Rangersin paidasta mutta Cubsin joukkueessa ei ole parina viime kautena nähty läheskään samanlaista Darvishia, etenkin kotikentällä pelatessa on Darvish syöttänyt todella heikosti vähän alta 6 ERA lukemilla. Keuchel muistetaan Astrosin paidasta monen kauden ajalta, nyt kuitenkin pelasi vasta kauden avausottelunsa Bravesin paidassa tällä kaudella jossa hän syötti erinomaisesti mutta lopussa antoi 4 juoksua. Keuchel varmasti pelaa paremmin nyt kun on yksi MLB tason peli taas vyöllään. Darvish ei ole vuosien saatossa pärjännyt mitenkään hyvin Bravesin lyöjiä vastaan ja uskon että Bravesin tulivoimainen lyöntikalusto pystyy iskemään juoksuja taululle Darvishin kustannuksella. Keuchel parantaa otteitaan ja pelaa laatuottelun vieraille ja Braves nappaa tästä voiton itselleen ja jatkaa tulikuumaa virettään.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Kirjaudu seurataksesi  

×
×
  • Create New...