Jump to content

Recommended Posts

Tennis, WTA Eastbourne

Sabalenka - Wozniacki 

Vihje: Wozniacki 

Kerroin: 1.59

Vedonlyöntitoimisto: Bethard

Alkamisaika: 17:30 (alustava)

- WTA Eastbournen neljännesvälierissä kohtaavat WTA Rankingin 10. Sabalenka ja 14. Wozniacki. Wozniacki voitti viime vuonna samaisen Eastbournen turnauksen ja on tänäkin vuonna yksi suurimmista suosikeista, viime vuonna sama ottelu käytiin myös, jossa Wozniacki voitti tasaisen väännön 7-5, 7-6 luvuin. Molemmat ovat erinomaisia pelaajia mutta kun ottelu käydään nurmella on pakko antaa etua 1 Ranking paikallakin olleelle Wozniackille joka on pelillisesti Nurmella huomattavasti edellä, Wozniacki voittaa ottelun ja jatkaa erinomaisia otteitaan tässä turnauksessa, odotan myös että Wozniacki voittaa turnauksen tänäkin vuonna. 3. Erässä täysi sulaminen Wozniackilta ja Sabalenka voitti ottelun :dash:

  • Tykkäys 2
Link to post
Share on other sites

Norja - NM Cup

Rosenborg vs Aalesund

btts & o 2.5  2.30@ComeOn

Klo 21:00

Tulos: 1 - 1 (0 - 1), 1 - 2 rp.

Alkuillasta testiin ottelu jossa kohtaavat norskifutiksen kestomenestyjä sekä sarjanousua havitteleva haastaja.

Kotijoukkue Rosenborgin alkukausi on ollut haastava mutta koneita on saatu pikkuhiljaa käyntiin ja pienimuotoinen nousu on aloitettu Eliteserienin sarjataulukossa. Toki Molde & co painelee yli kymmenen pisteen karkumatkalla joten Rosenborgin kannun nostaminen vaikuttaa tässä kohta melko epätodennäköiseltä. Cupista voi yrittää saada aikaan pientä menestymisen tunnetta ja uskonkin kotiseuran syttyvän tähän peliin kunnolla. Pääsarjan puolella Rosenborg on tehnyt 12 otteluun 11 osumaa joista 8 on syntynyt kotikentällä.

Vierailija Aalesundilla on tänään hyvä paikka kiusata isompaansa ja jos isäntien peli ei kuitenkaan asetu uomiinsa heti pelin alkaessa, on vierailla tarjolla paikkoja osumien tekoon aivan varmasti. Divarin sarjakärki tuskin lähtee tässä pelissä peruuttelemaan jolloin paikkoja syntynee molempiin päihin pitkin ottelua. Divarissa vieraat tehneet 12 otteluun 22 osumaa joista 8 vieraissa.

Viimeiset kuusi keskenäistä kun pelattu Rosenborgin kotikentällä: Kotijoukkue voitto 5/6, yli 2.5 maalia 4/6 ja molemmat tekee maalin 1/6.

Tilastot eivät puolla Aalesundin maalia tässä ottelussa mutta kotiseuran peli ei ole täysin tasapainossa vieläkään ja vastaavasti vieraat ovat pelanneet hyvällä tasolla toistaiseksi koko pelatun kauden. Tarjolla oleva kerroin houkuttaa kuitenkin ottamaan kokeiluun molempien maalia ja sitä kautta övereihin koska Rosenborgin peliin on tullut ryhtiä eikä maalinteko ole vierasta puuhaa kotikentällä. Aalesund taasen pääsee peliin ilman ennakkosuosikin paineita jolloin hyökkäyspelin voi olettaa olevan vapautunutta eikä se osumien teko ole mikään erityisen vaikea asia ollut tälle seuralle tähän asti.

  • Tykkäys 2
Link to post
Share on other sites

Baseball, MLB

Chicago Cubs - Atlanta Braves

Vihje: Atlanta Braves

Kerroin: 2.14

Vedonlyöntitoimisto: Coolbet

Alkamisaika: 03:05

- Cubs ja Braves jatkavat ottelusarjaansa, molemmat ovat voittaneet yhden ottelun. Darvish aloittaa Cubsin syöttäjänä ja Keuchel puolestaan Bravesin syöttäjänä. Darvish muistetaan erinomaisena syöttäjänä Rangersin paidasta mutta Cubsin joukkueessa ei ole parina viime kautena nähty läheskään samanlaista Darvishia, etenkin kotikentällä pelatessa on Darvish syöttänyt todella heikosti vähän alta 6 ERA lukemilla. Keuchel muistetaan Astrosin paidasta monen kauden ajalta, nyt kuitenkin pelasi vasta kauden avausottelunsa Bravesin paidassa tällä kaudella jossa hän syötti erinomaisesti mutta lopussa antoi 4 juoksua. Keuchel varmasti pelaa paremmin nyt kun on yksi MLB tason peli taas vyöllään. Darvish ei ole vuosien saatossa pärjännyt mitenkään hyvin Bravesin lyöjiä vastaan ja uskon että Bravesin tulivoimainen lyöntikalusto pystyy iskemään juoksuja taululle Darvishin kustannuksella. Keuchel parantaa otteitaan ja pelaa laatuottelun vieraille ja Braves nappaa tästä voiton itselleen ja jatkaa tulikuumaa virettään.

Link to post
Share on other sites

Tee tili osallistuaksesi keskusteluun

Sinun täytyy olla jäsen jos haluat kommentoida

Tee tili

Rekisteröi uusi tili. Se on helppoa!

Tee tili

Kirjaudu

Onko sinulla jo tili? Kirjaudu tästä.

Kirjaudu nyt
  • Uusimmat viestit

    • Jääkiekko Liiga klo 18.30 Ilves - Kalpa 1x2: X 4.00 (Bet365)   Tasurilta haiskahtaa. Näiden joukkueiden viidestä viimeisimmästä keskinäisestä pelistä ollaan menty neljässä jatkoille. Sarja on tänään katkolla Kalpalle, ja kuten eilen havaittiin pelicans ja Kärpät otteluissa, että sarjan katkaiseminen on vaikeaa, niin tänään epäilen molempien pelaavan varovasti joka laskee taas maalimääriä ja vastaavasti nostaa tasurin mahdollisuutta. Otetaan siis tasapeli lapulle.
    • Jääkiekko Mestis klo 17.00 Hermes - IPK 1.erä 1x2: 1 2.70 (Veikkaus)   Hermes kävi ryöstöretkellä ja voitti eka ottelun 0-3 voittaen samalla ensimmäisen erän. Tänään kotona kokeillaan samaa kohdetta uudelleen, eli Hermeksen eka erän voittoa lapulle.
    • Jääkiekko  Mestis  KLO 17.00   Hermes  -  IPK    Valinta :  Hermes ML  Kerroin :  2,10 ( PAF )   Game 2.  Hermes johtaa sarjaa voitoin 0-1.   Hermes joukkueen playoff-peli  vihjeet 4/5.  Siinä on ollut kevään joukkue, jota ollaan pystytty arvioimaan kuinka käy.   Ja kauneinta melkein, että vieläkin Hermes aliarvioidaan kertoimissa.    Hermes haki 0-3 puhtaan vierasvoiton Iisalmesta.   Ottelussa ei vihelletty yhtään jäähyä,  mikäli lopun IPK tuthautuneisuutta ei lasketa.   Eli tuo sana turhautuminen.   IPK hakkasi päätään samaan seinään kuin narrit.   Kotiyleisön edessä Hermes on aina vaikea vastus.  Vieraat tulee päälle,  mutta pitää kestää ja iskeä napakasti vastaan,  jolloin jälleen ollaan tutun jutun ääressä.   On toi Kokkola vaikea vastus.   Toki pitää muistaa, että IPK on hakenut sieltä monta voittoa.   Kuitenkin nyt on paineita enemmän nappaa se.   Mikäli kotijoukkue kestää alussa, niin uskon, että se kääntyy kotijoukkueen eduksi.  Lähdetään rohkeasti koittamaan Hermes voittoa, sillä ovat jo todistaneet paikkansa vetokupongilla.    Kunhan Hermes voittaa vaikka sitten jatkoajalla,  niin tämä kohde menee oikein. 
    • Jääkiekko  Liiga  KLO 18.30 ( MTV3 näyttää suorana )    Ilves -  KalPa    Valinta :  X2 ( Tasapeli tai KalPa ) Kerroin :  1,85 ( PAF )    Game 5. KalPa johtaa sarjaa voitoin 1-3.   Tasainen sarja ollut.  Kolme jatkoaikaa.   Tänään voidaan hyvin nähdä lisää.  Ilves tulee lujaa päälle ja antaa kaikkensa.   Suomi Liiga/mestis yksikään sarja ei ole mennyt ensimmäisestä kerrasta poikki.   mikä ollut siis 3-1/3--0.  tulisiko tästä?   Itse kuitenkin toivon kuopioo enemmän,  joten X2 testiin,  sekä Ilves kotonaan ollut kauden aikana heikko,  joten en ylläty, jos putoisivat nyt kotiyleisön edessä.     Kunhan KalPa EI HÄVIÄ varsinaisella peliajalla,  niin tämä kohde menee oikein.  
    • Pöytätennis, Setka Cup Hainovskyi - Loboda Hainovskyi & Yli 76.5 Pistettä Vedonlyöntitoimisto: Bet365 Kerroin: 3.50 Alkamisaika: 20:55 - Setka Cupin puolella kohtaavat Hainovskyi sekä Loboda, kertoimet on asetettu tähän otteluun todella tasaisesti 1.80 - 1.90 Hainovskyi:n hyväksi ja näen tämän kaksikon myös todella tasaisena ja ratkaiseva 5. eräkään näiden pelaajien kohdatessa ei varmasti kaukana tule olemaan tälläkään kertaa. Hainovskyi on kuitenkin pelaajista pelannut huomattavasti paremmassa vireessä viime otteluissaan ja näen Hainovskyin tämän ottelun voittavan, mitään puistokävely voittoa tosin en tästä näe tulevan vaan pitkiä ja tasaisia eriä tässä tullaan näkemään ja pisteissä tullaan menemään yli, mahdollisesti ratkaiseva 5. eräkin pelataan jälleen näiden pelaajien kohdatessa toisensa.
×
×
  • Create New...