Jump to content
 • speedyetusivu_mobiili1.png

Kirjaudu seurataksesi  
Vedonlyönninammattilainen

27.6

Recommended Posts

Tennis, ATP Wimbledon Karsinta

Ruben Bemelmans - Donald Young

Vihje: Ruben Bemelmans -1.5 erää

Kerroin: 1.91

Vedonlyöntitoimisto: Marathonbet

Alkamisaika: 13:00

- ATP Wimbledonin karsintojen finaalissa kohtaavat Bemelmans ja Young. Voittaja ottelusta pääsee siis mukaan Wimbledonin turnaukseen. Ruben Bemelmans on tänä vuonna pelannut nurmella erinomaisesti ja nurmikenttä onkin Bemelmansin paras vahvuus, mies muistetaan varmasti viime vuoden Wimbledonin otteista jossa hän voitti mm. Steve Johnsonin, Bernard Tomicin ja pelasi erittäin tasaväkisen ja tiukan ottelun John Isneriä vastaan jonka lopulta hävisi 2-3 eräluvuin viimeisen erän mennessä Isnerille 7-5 luvuin. Donald Young puolestaan ei hirveämmin ole nurmella viihtynyt ja lyhyehköön nurmikauteen ei ole ikinä jaksanut hirveämmin panostaa, ymmärrettävästi syistä sillä nurmikausi on todellakin niin lyhyt. Otteluita viime vuosilta löytyy huomattavasti paljon vähemmän nurmelta kuin Bemelmansilta. Joka vuosi lähinnä vain Wimbledoniin koittanut päästä. Bemelmans on nurmella pelillisesti paljon Youngia edellä joka ei ole panostanut nurmella pelaamiseen pahemmin, Bemelmans pelasi viime vuonna erinomaisesti Wimbledonissa ja uskon että mies nähdään siellä tänäkin vuonna, tämän karsinnan Bemelmans voittaa arviolta 3-1/3-0 eräluvuin.

3-0

 • Tykkäys 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Baseball, KBO

NC Dinos - Hanwha Eagles

Vihje: NC Dinos

Kerroin: 1.87

Vedonlyöntitoimisto: Pinnacle

Alkamisaika: 12:30

- NC Dinos ja Hanwha Eagles jatkavat ottelusarjaansa, Eagles voitti avausottelun karusti 3-14 luvuin.  Haetaan tähän otteluun kotijoukkue NC Dinosin voittoa, Dinosin syöttäjänä aloittaa Koo Chang-mo joka on tällä kaudella syöttänyt 37 vuoroparia 2.43 ERA:lla joka on hyvin Koreaan kun tiedetään kuinka paljon Koreassa juoksuja lyödään verrattuna esim. Japaniin. Eaglesin syöttäjänä aloittaa Chad Bell joka on syöttänyt tällä kaudella 98 vuoroparia 3.77 ERA:lla. Bellin kausi on sujunut hyvin mutta tietty tasaisuus puuttuu, jossakin otteluissa Bell voi olla todella liekeissä ja strikeoutata lähes joka lyöjän mutta taas jossain ottelussa voi Bell antaa paljonkin juoksuja. Myös Bellin tilastot Dinosin lyöjiä vastaan on todella heikot. Dinos varmasti haluaa kotiyleisön edessä pyyhkiä pois eilisen murskatappion, Syöttäjät menevät aikalailla tasan mutta Dinosin lyöjät ovat olleet tänä vuonna huomattavasti parempia kuin Eaglesin lyöjät. Eaglesin lyöjät ovat toiseksi viimeisellä sijalla lyöntitilaistoissa. Uskon että Dinos voittaa ottelun ja saa lyötyä tässä ottelussa juoksuja ja saa hyvän pelin Koo Chang-mo:lta.

10-5

 • Tykkäys 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

U21 Em-kisat / Jalkapallo

Saksa U21  - Romania U21

Saksa U21 voittaa ottelun ja molemmat joukkueet tekevät maalin: Kyllä @ 3.15 Unibet

Alkaa 19:00

Saksa on ollu voittamaton viimeiset viisitoista otteluaan. Joukkuetta vastaan on kuitenkin tehty vähintään yksi maali viimeisessä kuudessa kamppailussa. Saksa on tehnyt tähän asti turnauksessa yhdeksän osumaa ja Romania vastaavasti kahdeksan maalia. Romania onnistui tekemään neljä maalia sekä Kroatiaa että Englantia vastaan joten tänäänkin odotuksissa  on että saksalaisten puolustama verkko heilahtaa vähintäänkin yhden kerran. Saksa U21 voittaa ottelun maalein 3-1. Unibetiltä markkinatoppi.

 • Tykkäys 3

Share this post


Link to post
Share on other sites

Esports | CS:GO | GG.Bet Chicago Invitational

18:00

5e34809fc82c894dbe19e9b9b462c676.png GamerLegion - AVANGAR 02c61802f4dfd02d4ef1ded8b714874b.png

GamerLegion | 2,08 | Coolbet

 

 • GamerLegion (hampus, HS, Ex6TenZ, ScreaM, nawwk) on mielenkiintoinen joukkue kansainvälisesti tunnetuilla pelaajilla ryyditettynä, jotka ovat syystä tai toisesta löytäneet tiensä tähän projektiin. Joukkue on maailmanrankingssa sijalla 23, mikä on aika lailla niillä mailla, jossa joukkueen voidaan odottaa majailevan viime aikojen tulosten perusteella. GamerLegion on pelannut paljon online-otteluita, mutta vielä tie arvostettuihin LAN-turnauksiin on ollut tukossa. Joukkue kyllä osallistui parin viikon takaiseen Mocha XL Esports -turnaukseen, jossa joukkue onnistui kaatamaan muunmuassa kovassa nousussa olevan FURIAn, mutta hävisi finaalin Windigolle. Potentiaalia joukkueessa siis on, mutta joukkueen on jatkettava grindaamista päästäkseen toden teolla haastamaan isompiaan.
 • AVANGAR (buster, qikert, SANJI, Jame, AdreN) on kazakstanilainen joukkue, joka näytti olevan hyvässä nousussa muutama kuukausi sitten, mutta kehitys on viime aikoina pysähtynyt ja tulokset ovat jääneet vaisuiksi useissa online-peleissä sekä LAN-karsinnoissa. Tämä pakotti AVANGARin tekemään kokoonpanomuutoksen, jossa fitch sai väistyä ja entinen Gambit- ja FaZe-pelaaja AdreN tuli hänen tilalle. Mielestäni muutos on pitkässä juoksussa hyvä muutos, mutta lyhyellä aikavälillä joukkue saattaa kärsiä kasvukivuista. Muutoksesta ilmoitettiin vasta tällä viikolla ja joukkue on yhdessä pelannut vain kaksi ottelua, joten peli ei millään voi olla halutulla tasolla näin aikaisella aikataululla.
 • Bo3-ottelu pelataan. Karttavetossa GamerLegion poistanee Trainin ja AVANGAR poistaa Nuken. GamerLegion valitsee luultavasti karttapickillään Overpassin ja AVANGAR valitsee mahdollisesti Dust2:n. Ratkaisevaksi kartaksi povailen Miragea. GamerLegionin ja AVANGARin voittoprosentit näissä kartoissa ovat enemmän tai vähemmän samoilla lukemilla, joten kartoista ei sinäänsä ole etuja suuresti tarjolla.

 

YHTEENVETO

 • GamerLegion on jonkin aikaa tehnyt hidasta nousua online-sarjojen puolella, mutta vielä LAN-turnauksissa esiintyminen on jäänyt haaveen tasolle, vaikka potentiaalia joukkueessa on. AVANGARin suorituspiikki nähtiin parisen kuukautta sitten, mutta sen jälkeen joukkueen tulokset ovat olleet vaisuja ja joukkue on joutunut turvautumaan kokoonpanomuutoksiin. Vaikka muutoksista voidaan hyötyä pitkällä aikavälillä, uusittu kokoonpano tuskin ihmeitä tekee ensimmäisissä virallisissa otteluissaan. Miellän tämän ottelun lähestulkoon kolikonheitoksi ja pidän GamerLegionin voittomahdollisuuksia realistisina. Kohde menee oikein, kun GamerLegion voittaa ottelun. 

 

TULOS: 2-1

 • Tykkäys 1
 • Kiitos 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tennis, Eastbourne WTA

Ekaterina Alexandrova - Karolina Pliskova

Vihje: Yli 20.5 peliä 

Kerroin: 1.87

Vedonlyöntitoimisto: Coolbet

Alkamisaika: 19:00

- Eastbournen puolivälierissä kohtaavat Alexandrova ja Pliskova. Molemmat ovat pelanneet nurmella viime aikoina erinomaista tennistä ja esittäneet edukseen. Alexandrova voitti eilen lopulta luovutuksen jälkeen Ostapenkon, jonka olisi kyllä voittanut joka tapauksessa ilman luovuttamistakin, aikaisemmin Alexandrova voitti myös Bencicin joten hyvässä vireessä venäläinen on ollut. Pliskova myös pelannut hyvin voittamalla Mertensin ja Gasparyanin vakuuttavasti. Tasainen vääntö jossa molemmat pelaajat ovat erinomaisia syöttäjiä. Uskon että mahdollisesti jopa 3 erä nähtäisiin mutta ainakin kaksi tasaista erää jossa molemmat pystyvät omia syöttövuoroja pitämään. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tennis, Eastbourne ATP

Kyle Edmund - Daniel Evans 

Vihje: Yli 22.5 peliä 

Kerroin: 1.74

Vedonlyöntitoimisto: Comeon

Alkamisaika: 18:00

- ATP Eastbournen puolivälierissä kohtaavat Edmund ja Evans. Kaksi kovaa syöttäjää kohtaa tässä ottelussa, Edmund pelannut nurmella tänä vuonna todella vähän mutta kaverin kyvyt kyllä Wimbledon tasolta muistetaan varmasti. Evans puolestaan viime aikoina pelannut paljon nurmella todella hyvällä menestyksellä. Voittaen Nottinghamin Challenger turnauksen. Molemmat pelaajat ovat hyvin liikkuvia ja perustavat pelinsä kovaan ykkössyöttöön jolla kontrolloidaan peliä. Kumpikaan pelaajista ei ole mitenkään erityinen murtopelaaja ja nurmella murtaminen on vielä huomattavasti hankalampaa kuin muilla alustoilla. Uskon että tässä on mahdollisuutta olla jopa ATP Eastbournen paras ottelu katsojan silmästä sillä tasaista vääntöä on luvassa ja olen hyvinkin ymmälläni jossei tässä ottelussa tulla näkemään paljon pelejä.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Kirjaudu seurataksesi  

×
×
 • Create New...